Natuurbeleving – Oorsprongrijk leven in de matrix

(Earth Matters) Deze natuurbeleving is een ode aan de ware bloei van het leven, temidden van de chaos van dit bizarre bestaan. In de online inspiratie “Oorsprongrijk leven in de matrix” was “Natuurbelevling” een van de thema’s. Deze opnames zijn van mei 2019 en we waren op dat moment in Transsylvanië, Roemenië. We delen deze prachtige beelden graag met jullie.

Earth Matters lezers kunnen nu instromen in de 26 weekse online inspiratie (die iets langer duurt 😉 met 20 euro korting (van € 69 voor € 49), gebruik hiervoor de code: 26weekse20. Je krijgt daarmee direct toegang tot alle video’s en mails tot nu toe, je kunt een bijeenkomst bijwonen, in een besloten facebookgroep deelnemen en je ontvangt de video’s die nog komen gaan vers in je mailbox.

(Earth Matters – door Arjan Bos en Moniek van Pelt) Deze natuurbeleving is een ode aan de ware bloei van het leven, temidden van de chaos van dit bizarre bestaan. Ondanks het bestaan in het artificiële veld zijn er ook broncoderingen in de natuur aanwezig, kun jij zowel de artificiële als de broncoderingen voelen als je er naar kijkt?

De beelden van deze video van 12 minuten;

  • zijn allemaal door ons zelf gemaakt
  • in Transsylvanië, Roemenië (in mei en juni 2019)
  • binnen 2 km van onze houten huisje in het bos
  • en alleen echte wilde natuur is opgenomen

We hebben er voor de liefhebbers analoge muziek onder gezet, maar de beelden kunnen ook uitstekend in stilte genoten worden.

Klik op de afbeelding om de video te bekijken, het wachtwoord = Natuurbeleving15

Bron: Earth Matters

Related Articles

Responses