Het openleggen van de Zelfkracht in Waar Krijgerschap

We hebben met een 4e kwantumsprong uitzending een stukje belicht van het verhaal van Moniek: SamaNKrachT | Nieuw Krijgerschap in de onverdraaide KerN.. Het beschrijft De aanwezigheid van nieuw krijgerschap op aarde, vanuit vrije werelden. Krijgers die zeer bedreven en diep getraind zijn om bezette werelden mee te helpen bevrijden en die ons ons oorspongrijke krijgerschap doen laten her inneren.

Krijger zijn gaat niet over de rebelse, zich verzettende, of zwevend positieve nasprekende mens, die hier gekneed wordt ter voorbereiding op meer oorlog. We voelen dat hier veel meer over te zeggen is en we organiseren een bijeenkomst rond het openen van het Zelf. Spontaniteit terugbrengen in het persoonlijke brein door het aardse en het kosmische brein te laten samenwerken met het Hart van Menszijn.

De ware kosmische lichtKracht vanuit het Vrije Leven toont ons symbolisch wijd open armen om onszelf erin te verwelkomen en laat ons zien dat de aardse symboliek van het het aan de grond genageld staan of boven het eigen zelf hangen met de armen gekruist klaar is. Het leggen van buiten aards contact gaat vanZelf, het is de meest spontane beweging die ooit op aarde gemaakt is. Het maakt van ons een nieuwe mens, een koninklijk gebaar tonend in de beweging van de vrije Jeshua kracht: Het originele Samenveld terugbrengend in de aardse Zelf frequentie. Het aardse psychologisch gestuurde leven draait grandioos op zijn kop en wij verheugen ons en voelen ook het diepe besef van aanwezig moeten zijn in dat gouden moment. Het echte goud zal mensen wellicht en in eerste instantie nog veel meer in de war maken, als aards goud ooit gedaan heeft.

Wees welkom om toe te treden tot de diepe stilte die ligt in Zelfgesproken taal, klank en kleur en die de lamgelegde Zelf beweging weer opstart.

Arjan en Moniek

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden

~

  • 6 aug Texel | Het openleggen van de Zelfkracht in Waar Krijgerschap
  • Datum: zondag 6 augustus
  • Locatie: Texel (den Burg) – na aanmelding ontvang je het adres
  • Entree: vanaf 10:30 uur
  • Aanvang: 11:00 uur
  • Einde: 17:00 uur
  • Bijdrage: 64 euro incl koffie, thee en koek, verse soep is verkrijgbaar voor een vrijwillige bijdrage. (Earth Friends betalen € 59,- voor deze dag en zien de prijs automatisch als ze ingelogd zijn)

Klik hieronder om je in te schrijven:

~

De boot naar Texel is snel en goedkoop! 

Een retourtje voor voetgangers is € 2,50 en het duurt 18 minuten. Bij aankomst staat de bus klaar en brengt je voor € 3,- in 15 minuten op 200 meter van ons huis. Met de auto is het nog eenvoudiger, alleen betaal je daar iets meer voor: Op dinsdag, woensdag en donderdag is een retour € 25, op andere dagen € 37. Je kunt bij ons op het terrein parkeren. De boot gaat zeer frequent, hier vind je alle info: teso.nl. Of je nu te voet bent of met de auto, je hoeft nooit een tijd te reserveren. Kijk de dag van tevoren wel even op teso.nl of er te verwachten drukte is (vooral in de vakanties) en houd daar rekening mee.

Het is niet meer mogelijk bij ons te overnachten. Bij aanmelding krijg je suggesties voor overnachtingen mocht dat wenselijk zijn.

Related Articles

Responses