sessie met moniek

Door mijn kijkrichting, die voor mensen inspirerend blijkt, en door mijn herstel na ernstige ziekte krijg ik verzoeken om een persoonlijk gesprek.

gesprek

Moniek kent de ruimte die open, veilig en liefdevol is heel goed. In een gesprek is het die stroom die ze uitnodigt, om samen met jou de intense menselijke gedachten en gevoelens te verwelkomen en ernaar te kijken als een thuis. De volle stroom zet als vanzelf een herinnering aan onze originele heelheid in gang. En heel is wie wij zijn. Bovendien hebben wij als mens een enorme potentie aan informatie, beelden en werelden tot onze beschikking. Als een bron die soms even een open spiegel nodig heeft, om zichzelf weer totaal als bron te zien.

persoonlijk

Ik spreek met mensen, jong en oud en in woorden, beelden of in stilte over onderwerpen die ons allemaal aan het hart gaan. In sterk gevoelde overgangen rondom leven en dood, waar het volle leven zich laat raken, voel ik mij thuis. Mijn intentie is die van een gevoeld samen, zonder dat daar iets van een methode, naam of symbool tussen hoeft te staan.

Wij weten, als het nodig is te weten.

Neem hier contact met me op, als je een sessie wilt boeken.

Related Articles

Responses