Uitvinders in vuur en vlam voor mens, dier, plant en aarde: Blue Earth Innovations

In de fabriek van Blue Earth Innovations gebeuren uitzonderlijke dingen. Je kunt er je vinger in een werkende accu steken en die daarna in je mond aflikken zonder je te verbranden. Ze hebben curcumine oplosbaar gemaakt in water waardoor deze natuurlijke en krachtige ontstekingsremmer eindelijk volledig kan worden opgenomen door het menselijk lichaam. Duizenden mensen zijn daardoor al van de meest vreselijke ziekten genezen.

Door kwantum fysische innovaties weten ze de kracht van de natuur te vertalen naar technische oplossingen voor essentiële levensfuncties van de mens, plant, dier en ook de aarde. Ze worden allemaal aantoonbaar gezonder en het vitaliseren van water is hierbij basis. Naast allerlei toepassingen voor de consument zijn er ook grote en succesvolle projecten in de landbouw, de veeteelt, de industrie en ook in het MKB zijn er diverse bedrijven die er hun voordeel mee doen.

Lilly Huis in ’t Veld en Frank Collaris zijn de oprichters van dit bijzondere bedrijf waarvan de aanloop niet minder spectaculair was dan hun huidige producten: Frank liet bijvoorbeeld een auto op 95% water lopen (geen waterstof, maar water (!). De hoogste tijd voor een hartenrijke ontmoeting en dito reportage.

Krijg 5% korting op de producten met code Earth-Matters: blueearth.nu

Related Articles

Responses

    1. Hee Saskia, onder de YouTube staat iemand die er iets over zegt: https://youtu.be/Lqmn-_NQ_b4
      Wij hebben al twee jaar een vitalisator van Frank. Resultaat; heerlijke smaak van het water geen kalkaanslag in apparatuur. Douchewater is zacht. Drie maanden geleden heb ik een klein aandeeltje in hun bedrijf gekocht; dit lijkt me enorm renderen met de zichtbare DOE energie van Frank.