Replay 2e aflevering Kwantumsprong

De integratie tussen wetenschap en spiritualiteit is al jaren aan de gang, vele UFO-conferenties zijn de revue gepasseerd, het aantal klokkenluiders van geheime militaire programma’s is enorm en de berichtgeving vanuit alternatieve bronnen is na de coronacrisis in vele landen volgroeid tot mainstream kwaliteit. Het lijkt alsof alles is gezegd en bekend is. Dus waarom lanceren we bij Earth Matters Kwantumsprong, een nieuwe internet tv-show?

Ten eerste is kwantumsprong niet alleen de naam van het nieuwe programma, maar ook de naam van ons nieuwe aardse vestigings centrum, een ambassade voor al het leven, overal. Dit vestigingscentrum – en daarom ook het nieuwe programma – beoogt de meest pure vorm van ambassade die er bestaat; die van zelf aanwezig zijn in het zelf en dit van moment naar moment uitdragen middenin de aardse wereldsfeer die om de ware mens heen is gelegd.

Ten tweede, ondanks het feit dat er een enorme hoeveelheid informatie beschikbaar is over elk aspect van ons lichaam, onze wereld en universum, over allerlei machten en krachten achter de schermen, over deze matrix, de simulatie theorie en nog veel meer, zijn er nog steeds een aantal belangrijke fundamenten van onze realiteit onbesproken. Dit vormt de kern van wat we met jou en al het leven willen delen.

Met goed fatsoen kun je zeggen dat sinds een aantal jaren de simulatie theorie wetenschappelijk is bewezen. De nieuwe releases over dat onderwerp echter, voegen op zijn best nieuwe feiten toe aan het bewijs. Wat wij veel interessanter vinden, is niet alleen wat de implicaties daarvan in onze dagelijks leven zijn, maar zeker ook; hoe zijn we hier dan gekomen, waar komen we vandaan en wat doen we hier? Hoe is het om in een organisch cyberlichaam te leven? Is geboorte in werkelijkheid dan een soort technische aankoppeling en het hele reïncanatiemodel rond de dood een kunstmatige afleidings doorkoppeling om te zorgen dat je toch weer niet uitlogt uit deze matrix, terug naar oorsprong?

Het blijkt dat, hoewel mind control op verschillende manieren aandacht heeft gekregen, de kennis hierover niet diepgaand en met groot overzicht is meegenomen in de beoefening en het uitdragen van spiritualiteit, kwantumfysica en de simulatie theorie. Wanneer je in staat bent om (zelfs kleinere) segmenten van collectieve mindcontrol in het zelf uit te zetten, wordt er een wereld zichtbaar die er heel anders uitziet dan de gebruikelijke spirituele en paranormale visioenen. Het konijnenhol gaat VEEL dieper dan alle science fiction films bij elkaar, maar dat geldt ook voor onze kracht… als we in staat zijn om die te leven. We nemen je graag mee op onze reis naar de enorm grote mogelijkheden om terug te keren in ons eigen autonome bewustzijn, zeg maar wie wij van Oorsprong zijn.

Een ander cruciaal element om de werkelijke situatie in deze realiteit goed te begrijpen is de oorspronkelijke bedoeling van de ontwerpers van dit (experimentele) universum, de Huargardiaanse beschaving. Een experiment dat twee keer is gehackt door een aantal zeer geavanceerde buitenaardse neurologische invasies, wat ertoe heeft geleidt dat we de wereld ervaren zoals hij zich nu aan ons voordoet. Moniek heeft haar eigen contact met deze beschaving (niet door channeling), en deelt haar communicatie en inzichten onder meer in deze uitzendingen.

Inmiddels heb je waarschijnlijk begrepen dat dit niet een gemiddelde spirituele, kwantumfysische of disclosure tv-show is. We laten je bijvoorbeeld liever herkennen of, wanneer en waar spiritualiteit of liefde wordt gebruikt als een kwantumfysisch middel voor mind control. Je zult verrast zijn hoe gemakkelijk dit wordt gedaan, hoe wijd verspreid het wereldwijd is ingebed en hoe je uit de talloze vallen kunt blijven. Wij mediteren of affirmeren niet, maar wij doen er moeite voor om helder aanwezig te zijn in onze breinen en harten om ons lijf te kunnen instrueren met galactische opdrachten.

Hoewel de weg terug naar huis werkelijk alles van ons vraagt en de organische vrijheid die we kennen van onze kosmisch oorsprong soms erg ver weg voelt, zijn we de informatiebrug aan het versterken om de weg uit deze matrix open te leggen. We zijn maximaal gecommitteerd om alle mogelijkheden terug te halen in onze realiteit. Het kan, we zijn aan het doen en het is ons een grote eer om ons vallen en opstaan zoals het zich voordoet met jullie te delen. En zoals je weet, kan dit alleen maar samen in de ware epigenetische zin van het woord. Jullie aanwezigheid is onlosmakelijk verbonden met de wederopstanding van de Mensheid, zo groots mogelijk als wij het ons allen maar durven voor te stellen. De aarde heeft onze Aanwezigheid heel hard nodig, als ambassadeurs van een Krachtsveld, zoals wij allen diep in ons meedragen en die we niet langer weg mogen zetten langs het vacuüm der vergeten verbondenheid.

Het vestigingscentrum zoals Moniek het kent van haar thuis, kent de planeten, namen, situaties, knooppunten in de kosmos, zoals ze zijn en bewegen. Vanuit een voor ons aardlingen onvoorstelbaar groot overzicht wordt er meegekeken zonder te helpen, te redden of mee te helpen schaken. Wij zelfbewuste mensen, wonend op de aarde, maar niet komend van de aarde, zijn nu aan zet en we worden verwacht aan de grote onderhandelingstafels om bij aan te schuiven. Het is nodig dat de heersende aardse communicatiesfeer ruimte maakt voor onze gevoelens van origine. Taal begint pas echt te spreken met en in de mens, als elke invloedssfeer erin gekend wordt.

Het versterken van de Mens Aanwezigheid op elk kruispunt in de geschiedenis, dit ligt aan de basis van het nieuwe programma: Kwantumsprong.

Spring je met ons mee?

Binnen een verscheidenheid aan steeds wisselende programma-onderdelen zullen we allerlei universele en actuele thema’s belichten:

 • KIND – Kracht In elke Natuurrijke Dimensie

 • VRIJ LEVEN – Belichten van aspecten van de in- en uitgangen in deze matrix – geboorte en dood in kwantum perspectief

 • CINEVIZIE – Science Fiction Facts – Besprekingen van filmfragmenten in kosmisch perspectief

 • CORPUS DIGITALIS – Hoe doe je dat, leven in een biologisch cyborg lichaam?

 • DE DESIGNERS – De oorspronkelijke creators van het experiment aarde

 • KWANTUM RELIGIE – Religieuze gevangenissen en bruggen naar huis – met doorkijkjes naar het wezen

 • KOSMISCH CONTACT

 • ORGANISCHE ABSTRACTIE – Levende kwantum fysica (wat de moeites zijn om abstracties dagelijks te leven)

 • WEZENSKUNST

 • VRAGEN VAN KRACHT – De essentie van voelen

 • SamankrachT – Wezenrijke communicatie in het zelf (bekrachtiging)

De eerste aflevering zal iets afwijken, daarin leggen we de basis voor de verdere uitzendingen.

Je kunt participeren door je opmerkingen, vragen, bijdragen en verzoeken te sturen naar: [email protected]

Klik hier voor de eerste uitzending (of klik de onderste video aan als het begint).

Bekijk hier de trailer en/of daaronder de eerste aflevering:

Related Articles

Responses