Muziek tijdens de kosmisch contact webinars

Aan het begin van de levende Kosmisch contact webinars laten we vaak een muziekstuk horen waar we ons door hebben laten raken. Op veler verzoek komen hier de namen van de artiesten, de nummers en de youtubes.

 

stillend

levend

bevend

lievend

organisch

akoestisch

 

Lief echt mens, genietbare muziek, ter ering van het diepste gevoel in jou.

Arjan en Moniek

 

Samen

door Moniek van Pelt (gedicht en stem), Quinten Spakman (vrije inspiratie op piano) en Arjan Bos (beelden)

 

Licht

door Moniek van Pelt (gedicht en stem), Quinten Spakman (vrije inspiratie op piano) en Arjan Bos (beelden)


Only The Winds

Ólafur Arnalds

 

Miss You

Michael Ortega

 

Dragon Age

Lindsey Stirling 

(Martijn van Staveren) Deze music-clip kun je op verschillende manieren beluisteren en invoelen. Vele verborgen aanwijzingen worden aan ons, de Mens, gegeven om op een dieper cellulair niveau tot een emotionele herinnering en oproep te kunnen komen. Het is juist nu de tijd en heel goed om dit tot diep besef te laten komen. Onze krachten zullen we weer kunnen toepassen, zodra wij de bijbehorende emoties ook daadwerkelijk toestaan. Beluister en bekijk deze video tot het eind, in het begin aan de linkerkant verschijnt uit de donkere wolk een gezicht. Er zijn vele interessante situaties in deze clip, waaronder de harmonische klank van de viool, welke onschendbaarheid geeft tegen de draconische invloeden, alsook het groene licht wat geleid wordt door de Archontische werelden.

 

Fyrsta (Living Room Songs)

Ólafur Arnalds

 

Een greep uit de gevoelsuitingen na vorige webinars:

    • Hart, hart, hart; Heel Hartelijk dank. Deze sfeer is weer anders dan een vorige keer. Bijzonder toch hoe gevoel / energie ook via laptopwoorden overgedragen kunnen worden. Tekeningen op het eind slaan goed in.
    • veel aangeraakt in mij, geen woorden meer nu, voel heel veel warmte liefde, weer bevrijdende tranen.

    • Wat jullie doen is zo van wezenlijk belang. Dit is hoe breng je nu in de praktijk al die educaties lezingen van Martijn. Zo belangrijk om deze ervaringen te delen zodat iedereen weer opzoek gaat naar zijn eigen stukje en uit het Martijn kader komt. . Wie wat ben jezelf buiten alles wat is de matrix. Dan k je wel en ga door 
    • Ik voel de oproep om me te ontdoen van alle lagen van mijn leven om te komen in de kern van het nulpunt. Mijn kern, mijn bronkern. Mijn werkelijke bloesemde bloei ervaren.. gevoel van helderheid, zuiverheid en transparantie in mijn gehele lichaam van binnen. Alsof alles wordt opgeschoond in mijn lichaam. Mijn lichtwezen die de zwaarte van mijn lichaam ontdoet. Dank jullie wel. De verbinding is zo sterk
    • Diepgaand, confronterend en openend

Heb je een webinar gemist zonder dat je daarvoor ingeschreven was? Een replay is € 7,50 (onbeperkt kijken). Hier staan ze allemaal op een rij. Als je de eerste 6 in een bundel wilt kopen krijg je een tientje korting via deze link (€ 35,- voor 6 webinars, allemaal tussen de anderhalf en twee uur).

Related Articles

Responses