Unmatrix #11 | Mind control: neuro-hacking en synthetische telepathie

(Earth Matters | door Arjan Bos) Kunstmatige intelligentie laat zien dat hetgeen we als samenleving als onze werkelijkheid ervaren, ingrijpend gaat veranderen. Cyborgs hebben het publieke domein al betreden, bijvoorbeeld met robot Sofia die het Saoedisch staatsburgerschap kreeg.

En hoe vergaand dat ook mag lijken, de werkelijkheid van vandaag de dag gaat nog veel verder dan de modernste science fiction films als WestWorld en Altered Carbon ons laten zien.

In een video uit de jaren 60 van dr. José Delgado, hij is directeur van het instituut voor Neuropsychiatrie aan de Medical School van de Yale University, laat hij zien dat de hersenen van een stier draadloos bestuurd kon worden. Elke functie in het brein; emoties, intellect en de persoonlijkheid kon toen al worden aangepast, en deze techniek was in Rusland in de jaren 40 al in gebruik, om het gedag van psychiatrische patiënten te beïnvloeden.

In 1974 maakte dr. José Delgado de volgende statements:

Wij hebben een psycho-chirurgisch programma nodig, waarmee onze samenleving politiek beheerst kan worden. Het doel is de fysische beheersing van het menselijke bewustzijn. Ieder die van de gestelde norm afwijkt, kan chirurgisch gecorrigeerd worden.

Het individu kan menen dat de belangrijkste realiteit zijn eigen bestaan is. Maar dat is slechts een persoonlijk standpunt en de geschiedenis leert anders. De mensheid heeft het recht niet, haar eigen bewustzijn te ontwikkelen.

Wij moeten de breinen elektronisch controleren. De dag zal komen waarop er legers zijn, waarvan de generaals de soldaten door elektronische stimulering beïnvloeden. Aldus Dr. José Delgado,.

Vandaag de dag is hij overigens een gerespecteerd wetenschapper. In deze aankondiging van een lezing, van Prof. Dr. Damiaan Denys van de faculteit Psychiatrie aan de Universiteit van Amsterdam worden voorgaande uitspraken zelfs in de aankondiging gequote (!) en pronkt de organisatie er vervolgens mee dat ze bij het Amsterdam Medisch Centrum toonaangevend zijn in deze diepe hersenstimulatie techniek.

Ons neurologische systeem van ons fysieke lichaam is dus beheersbaar en stuurbaar. Zouden met deze en andere technieken ook mijn persoonlijke en onze collectieve keuzes kunnen worden beïnvloed? En zou dit nu ook al gebeuren, terwijl wij denken onze werkelijkheid te ervaren zoals die zich aan ons voordoet? Zou dit nu ook in andere werkelijkheden plaatsvinden en heeft dat invloed op ons? Welke invloed heeft dat op mij en hoe kan ik dan weten dat ik ervaar wat ik ervaar en dat ik ben wie ik ben? Wat is mijn Oorspronkelijke Kracht en wie ben ik van origine?  

Met deze vragen ga ik op pad om te kijken wat er valideerbaar is, in mij en buiten mij.

Om te beginnen heeft een onderzoekscommissie onder leiding van Bill Clinton in 1994 ontdekt, dat onder meer het Amerikaanse ministerie van Defensie, de CIA, de marine The Apartment of Energy tussen 1944 en 1975 rond de 400 verschillende biomedische experimenten op argeloze burgers heeft uitgevoerd.

Duizenden mensen zijn blootgesteld aan radioactieve straling, zenuwgassen, LSD en biologische wapenstoffen.

Deze experimenten zijn uitgevoerd in gerenommeerde onderzoeksinstituten, universiteiten, ziekenhuizen en ook particuliere klinieken. Wetenschappers en assistenten moesten een stilzwijgen ondertekenen en vergrootten hun inkomsten met geld van het leger en van de CIA.

Zie jij tekenen van neuro-hacking en synthetische telepathie in je eigen leven of in onze Nederlandse samenleving?

Laat het me weten onder de video of op facebook.

Zie je aan de andere kant! 

Arjan Bos

Links bij de video: 

Bron: Earth Matters

Related Articles

Responses

  1. Ik weet niet precies of je dit bedoelt, maar tijdens het begin van corona, toen ik verliefd was en niet bang, had ik opeens de gedachte: ik wil wel dood. Ik merkte deze gedachte op en verbaasde me erover omdat hij niet echt uit mezelf leek te komen. Ik was juist gelukkig. Ook merkte ik in die tijd dat mensen soms wel geprogrammeerd leken om bepaalde antwoorden op mijn vragen te geven. Maar dat kan ook door de tv komen oid.