Kwantumsprong 4 – Gedragsbeïnvloeding buitenaards bekeken

Gevoel is in een vrije wereld een constante energie die blijvend is en waar geen gemoedsveranderingen inzitten.. je ervaart iets zolang je het wilt voelen en als je zelf verkiest om een andere ervaring in te gaan dan voel je het gevoel wat daarbij hoort. Er is dus geen aanpassing in je gevoel. Er wordt niet aan je stuur getrokken, je hoeft nergens anders heen om iemand anders zijn verhaal te bevestigen. En niemand kan jouw verhaal beïnvloeden. Je bent aanwezig in jouw informatieveld en je vorm, je lijf bevestigt je heelheidskracht van binnenuit om de schoonheid van creatie, van schepping uit te zenden. Gevoel is wie je bent.

Communiceren vanuit je gevoel ziet er op aarde anders uit dan dat. Er zijn hier namelijk meerdere manieren van communiceren mogelijk, waarbij de artificiële ratio communicatie de meest dominante en veeleisende is. Je kunt daarin eigenlijk niet meer weten of je verhaal wel waar is, zonder hun toestemming. Ze zijn de verhalenvertellers van jouw en mijn leven en ze interesseren zich niet voor ons gevoelsleven. Leven als in schepping is energie om te beheersen en in te dammen naar hun smaak. Gevoel is iets wat je nog vaag kent en allang niet meer bent. Voor de vrije mens is een verstoorde gevoelscommunicatie geen informatiebeweging, dat is een informatiestop. Een onnatuurlijk stilte, te vergelijken met slaap.

We kennen allemaal voorbeelden van communiceren waarbij er iets wringt, iets voelt er niet lekker, ergens klopt er iets niet. Of een bepaalde plek voelt heel vreemd aan, terwijl velen zeggen dat het heilig is of bijzonder. Maar wat en hoe? Het klinkt immers vaak aardig, is goed bedoeld of aangeboden om te delen zodat je op de hoogte bent van iets wat je nog niet zelf zou weten. Communiceren dat klinkt als.. is niet de communicatie die we thuis in vrijheid gewend zijn. Als een mens ervaart dat iets goed klinkt, omdat die mens de volle betekenis van de energie goed niet meer kan zien, dan gebeurt er dus iets achter de schermen met dat ‘ervaren’. Er vindt in de communicatie die we niet kunnen zien een aansturing plaats op een conflict, een trauma, om dat goed te voorzien van een tegenhanger, zodat de vertroebeling sterker wordt. Bij kinderen is heel goed te zien dat ze aanvoelen dat er een groot onrecht aan de gang is, waar ze de woorden of de beelden niet voor hebben om echt te duiden van wat er nu eigenlijk gebeurt in een energie uitwisseling. Dat de uitwisseling nergens vrij gevoeld kan worden, dat wordt de mens al bij de geboorte duidelijk.

Een van de allianties van buiten het aardse, die de informatiebeweging rondom de aardse mens enorm stuurt en beheerst zijn de Aethians (lees hier meer). We willen op onze wijze aandacht besteden met voorbeelden in hoe wij hiermee opgaan en hoe het ons van onze inspiraties af wil houden die te goed zijn om waar te zijn, zo luidt het symbolische spreekwoord die de scheppingskracht het zwijgen wil opleggen.

~

Op dit moment ervaren wij dermate forse verstoringen waardoor onze internet tvshow Kwantumsprong 4 van 7 december 2022 helaas niet door kan gaan. Zodra we voelen dat een volgende aflevering voortgang kan hebben zullen we met een nieuwe datum komen. Op de site en in de nieuwsbrief zullen we dat aankondigen.

Related Articles

Responses