Het kosmisch huis

elke stip verbeeldt een echte wereld, zoveel werelden leven in vrij

We nemen je graag mee naar een bijzondere wereld, die van Zelf kunsteling zijn. Tijdens de vele webinars over kosmisch contact die we inmiddels gegeven hebben, zijn steeds meer eigen rijke beelden naar voren gekomen die thuishoren in het kosmisch huis; een galerie vol vrije beeldentaal, de beleving van SamenkrachT (met inmiddels meer dan 170 beelden).

De MENS verbeeldt diep in het ware hart een eigen natuurrijke beeldrealiteit. Geen beloftevolle droomstaat of iets in die geest, nee een echte menswaardige vredevolle werkelijkheid! Als de mens zich kan ver (bron) beelden voorbij zijn toegestane beeldaard, dan bestaat hij in kracht in zijn eigen beeld. Binnenin ieder mens leeft een gevoel voor grootsheid zonder gestuurde waarneming, meesterschap, mentaal gevormde maatschappelijke klasse, verlichting. Dit gevoel, het is precies wat naar buiten komt als de vraag van kracht zich opent; wie ben ik echt?

Zo is leven bedoeld, dit is waar pure schepping zich uit, in pure waarneming. Van nature en in een kosmisch organisch geheel zijn wij mensrijk en we hebben, wonende in een tijdelijk soort afwezigheidsaard, onze oorsprong erin te herontdekken. In ons innerrijk, daar waar de buitenwereld buiten blijft.

Als vanzelf kunnen we zo met velen gaan ervaren dat het echte zien zich van binnenuit opent in het opnieuw ontdekken van onze plek als kosmopoliet en als sterrenreiziger in het universele (buiten) beeld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er steeds meer uitdrukking en gezichtsvorm zich ontvouwt in de beeldexpressie die je hieronder tentoongesteld ziet. Gezichten van daadkrachtige mensen en wezens waar we van nature altijd al verbinding mee hebben gehad en wat we inmiddels met vele mensen samen, in pure uitdrukking van het samenkrachtige zelf, bekrachtigend in het aardse beperkingsveld neerleggen. De indringendheid die deze licht-tonende inspiratie ons mensen toont, is dat we in staat zijn tot een eigen beeld openlegging, dwars door alle angstige licht dovende, vijandige mens-onterende beeldenprogrammeringen heen.

Wij voelen in onderstaande tentoonstelling de mens die zijn kracht heel vriendenvol omarmt en niet langer wegkijkt of blijft strijden tegen het zelf. Onze natuur bloeit open in veelkleurigheid, vrijtaligheid en eigenvorming. Wat in de gelaagdheid boeiend is om waar te nemen is de gefocuste daadkracht, die ieder hier neerlegt om de kosmische vriendschap met zichzelf en met andere sterrenreizigers weer in ere te herstellen. De mens die dimensie in dimensie en laag na laag weer weet wie hij is, opent daarin steeds meer mogelijkheden tot het leggen van kosmisch contact. En we weten het, dat als we in ons diepste gevoel voor zijn ons aan het buitenaardse leven tonen, we daarmee zeggen dat wij weer Mensrijk deelnemen aan Al het leven en ons niet langer opzij laten zetten in een voorverbeelde werkelijkheid vol wezenloze aan- en afwezigheid.

Hieronder zie je als eerste een video compilatie van vrije expressie op prachtige beeldmuziek van Ralph Nissen. Een uniek samengeheel ontstaan in kosmische vrijheid.

Met onder meer inspiratie van Ilaina, Henny, Trudy, Bianca, Jessica, Hilde, Chrisan, Mirjam, Anne, Dick, Ralph, Moniek, Arjan, Riëtte, Inge, Tajsa, Carla, Brenda, Monique, Monique, HenkJan, Jacqueline en Aagje.

Staat je naam er niet bij of je tekening en was je wel bij webinars kosmisch contact en kosmos AAN? Mail je ons even, we zouden je niet willen missen in deze samenkrachtige beweging die we samen hier maken 🙂

Earth Vision met muziek van Ralph en beelden die tijdens webinars zijn ontstaan van o.a. Ilaina, Chrisan, Henny en Moniek.

Klik op de tekening om hem te vergroten. Als je dan rechtsboven op het uitvullen icoontje klikt kun je ze afleidingsvrij bekijken met een zwarte achtergrond. Klik op de pijltjes links en recht om er doorheen te navigeren.

Related Articles

Responses

 1. hart ver-reik-ent deze inner-like-ver-beelding-en …..de muziek waar het kosmische huis mee start…zo een schoonheid, gevolgd door hart verwarmende klanken van ralph…..
  ik mis de muziek van quintin..

 2. BOAH,
  hier word ik ECHT BLIJ van
  pffffff..
  even verteren
  en laten indalen…
  krachtige informatie-uit en in wisselingen
  G I G A N T I S C H
  dat is WARE VOEDING
  (ha, wij hebben geen eten meer nodig☺)

  DANK jullie voor het SAMENstellen
  en zichtbaar maken
  via deze weg!
  !!!!!!!!!!!!!!!!DANK DANK DANK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!