16-05 | Live webinar | Kosmisch contact: Zijn wij mensen al toe aan echte Beschaving, die van samen?

(Earth Matters – Moniek van Pelt en Arjan Bos)

Beschaving. Het woord dreunt door me heen, als ik diep door alle schillen heenvoel en elke vorm van sturing langs beschaafde waarneming afpel.
 
BESCHAVING.
 
Mag het grootser. Mag de ontwikkelingsgang van de mens uit elk idee van tegenstelling? Mag het echte bronbeelden opstaan om de mag het? onmachtigheid open te golven in de frequentie van gouden creatie kracht. Durf ik genoegen te nemen met een vraag van kracht, terwijl de schijn van macht zoveel verder lijkt te reiken?
 
Een echt gevoel van samen valt niet in oplegging mee te geven. Een echt gevoel van samen wordt niet bepaald door persoonlijke karakteristiek die zichzelf weleens zou willen ervaren. Een echt gevoel van samen toont zich niet beloftevol ergens in een vredige verre luchtspiegeling.  Een echt gevoel van samen is geen opgeteld soort verzameling van gelijke gedachten, die immer strijdt tegen een ander en dus afwijkend soort verzameling. Een echt gevoel voor samen is geen opvoeding van een kinderlijk soort op te groeien kosmos.
 
Niet de ervaringen op de juiste plek en in de juiste tijd, die onze weerstand op peil houden, zijn belangrijk om ons mensrijk te voelen, maar het gevoel dat wij nu al ten volle uiterst intelligente voelers zijn; krachtige kosmische allesdoorlatende affe voelers. Intelligente wezens die ervaringen moeten meemaken in een dwangstructuur die ons wil leiden, muren en besturen om onze samenkracht te doen ontkennen.
Dit inzicht, het is het enige van wat alle ervaringen ons kunnen geven, van wat ertoe doet: Het moment dat wij onszelf weer tot beschaving vormen. Als wezens van onze eigen geweten werkelijkheid. De van origine weer in jezelf vinden, het toont ons onze eigen oorsprongrijke broninformatie weer binnen ons bereik. Zonder dat we onszelf nog langer hoeven weggeven aan weerstanden die van ons een reactionaire behoudende mens maken. Een ouderwetse mens, die denkt te moeten sterven van verlangen.

Tot samen!
Vol lieve groeten,
Arjan en Moniek

~

 • Webinar: Kosmisch contact: Zijn wij mensen al toe aan echte Beschaving, die van samen?
 • Datum: Zaterdag 9 mei
 • Tijd: 16.00 uur
 • Duur: tussen 90 en 120 minuten
 • Door: Moniek van Pelt en Arjan Bos
 • Deelname: € 10,- (Earth Friends betalen € 5,- en krijgen daar in de nieuwsbrief een aparte mail over)
 • Een link naar de replay krijg je de volgende ochtend, ook als je niet live kunt kijken. Dus je kunt het altijd terug zien als je wilt.
 • Heb je een webinar gemist zonder dat je daarvoor ingeschreven was? Een replay is € 7,50 (onbeperkt kijken). Hier staan ze allemaal op een rij. Als je de eerste 6 in een bundel wilt kopen krijg je een tientje korting via deze link (€ 35,- voor 6 webinars, allemaal tussen de anderhalf en twee uur).

We zien je graag, en we zijn niet alleen 😉

En een paar uit de vele opmerkingen na het vorige webinar:

  • Hart, hart, hart; Heel Hartelijk dank. Deze sfeer is weer anders dan een vorige keer. Bijzonder toch hoe gevoel / energie ook via laptopwoorden overgedragen kunnen worden. Tekeningen op het eind slaan goed in.
  • veel aangeraakt in mij, geen woorden meer nu, voel heel veel warmte liefde, weer bevrijdende tranen.

  • Wat jullie doen is zo van wezenlijk belang. Dit is hoe breng je nu in de praktijk al die educaties lezingen van Martijn. Zo belangrijk om deze ervaringen te delen zodat iedereen weer opzoek gaat naar zijn eigen stukje en uit het Martijn kader komt. . Wie wat ben jezelf buiten alles wat is de matrix. Dan k je wel en ga door 
  • Ik voel de oproep om me te ontdoen van alle lagen van mijn leven om te komen in de kern van het nulpunt. Mijn kern, mijn bronkern. Mijn werkelijke bloesemde bloei ervaren.. gevoel van helderheid, zuiverheid en transparantie in mijn gehele lichaam van binnen. Alsof alles wordt opgeschoond in mijn lichaam. Mijn lichtwezen die de zwaarte van mijn lichaam ontdoet. Dank jullie wel. De verbinding is zo sterk
  • Diepgaand, confronterend en openend

~

Heb je een webinar gemist?

We hebben ze op verzoek beschikbaar gemaakt om alsnog te bekijken: Hier vind je ze allemaal.

Over de serie live webinars: Kosmisch contact

Mensrijk staan. Als een zuil van evolutie, te midden van kosmisch geweld die werelden op zijn kop zet en te midden van schoonheid die werelden open bloeit. Een vrije informatiestroom behoort ons ware rechtswezen toe. We nemen al zo lang genoegen met kruimels, kleiner dan een duim. Een zelfbestaan in openheid, wij gaan ervoor staan in dit webinar. Eigenheid zonder strijd belooft niks. Hij kijkt en voelt elke dreiging door zichzelf heen gaan en zijn weten blijft gewoon intact. En als we ons nu niet goed genoeg daarvoor vinden, dan vinden we onszelf nooit groots genoeg.

We doen niet aan goed of slecht verhalen, we willen delen van wat vrije velden ons aanreiken om ons gevoel voor waarheid te bemensigen. Ons gevoelscontact met wezens uit deze velden dieper openen, hoe dit anders te doen als samen.

Een lief mens schreef me; het staand volk van Nu.

Sta en deel je mee?

zullen ze geloven dat ze vallen?, vroeg de heerser aan zijn spion
velen wel doch lang niet allen, antwoordde de spion terug
je weet, ik ben super slim zo vlug
en ik sta toch echt eersteklas vooraan
maar er zijn er bij, je gelooft het niet, die blijven gewoon staan

Related Articles

Responses