11-04-20 Live webinar | Kosmisch contact 2: Leiderschap en water

wezen van water

van waarheid in taal

luister puur en in wezen

naar je eigen verhaal

De subtiliteit van de hoogfrequente tonen en klanken in levende taal, ze tonen ons een diepzinnig en hoogstaand besef van beschaving. Er liggen vele krachtvelden onaangeroerd in ons.. niet te wachten. Dat doet enkel maar ontkrachten. De energie wachten stopt de bronbeeldingskracht, geen beweging dus die ons in wezen past. Kracht is in potentie zo vol van eigenheid dat we er niet beïnvloedbaar zijn. Een beweging van leiderschap wil krachtig in een vrije beweging komen en dit begint gevoelsgrootsig bij het water.

Er is een tijd van komen en er is een tijd van staan.

Als we op gelijke hoogte staan met ons ware gevoel, is tijd dat wat wegvalt en het afwachten valt mee. Als er een staand volk van nu zou spreken, omdat wij vragend blijven kijken.. wat zouden ze zeggen. Wat zouden wij hier te zeggen mogen hebben?

Mag de mens stoppen met het bedekken van levenskracht. De menselijke aandacht voor vernieuwing mag herzien worden, opnieuw bekeken en echt mensrijk gevoeld.

De kracht van het pure levende water toont mij werelden in werelden vol eigen voeling en kenning. Het kosmisch aanzicht van leiderschap is zo veelomvattend, dat het tijd is om ons in verbeelding diep daarmee in verbinding te brengen.

Tot samen!

Vol lieve groeten,

Arjan en Moniek

 

 • Webinar: Kosmisch contact
 • Datum: Zaterdag 11 april
 • Tijd: 16.00 uur
 • Duur: tussen 60 en 90 minuten
 • Door: Moniek van Pelt en Arjan Bos
 • Deelname: € 10,- (Earth Friends betalen € 5,- en krijgen daar een aparte mail over)
 • Een link naar de replay krijg je de volgende ochtend, ook als je niet live kunt kijken. Dus je kunt het altijd terug zien als je wilt.

We zien je graag, en we zijn niet alleen 😉

En een paar uit de vele opmerkingen na het vorige webinar:

 • “Zo inspirerend!!! was het Kosmisch contact, dat ik door allerlei verschillende  nieuwsberichten wat ik voorbij zag komen toch goed bij mijzelf kon blijven, nogmaals Heel veel Dank hiervoor”
 • “In één woord WAUWWW!!! Diep diep diep geraakt door wat gezegd is in jullie webinar van gisteren, samen met een vriendin geluisterd en we werden beiden voortdurend bevestigd in onze zelf”
 • “Het samen in eigen kracht is zo voelbaar fijn. Wat een mega krachtige bekrachtiging was dit. Die hou ik er in.”
 • “Geen woorden voor, zo intens. Echt zitten gieren om de humor van Moniek en tegelijkertijd zitten huilen van blijdschap en bevrijding.”
 • “Woorden schieten tekort… Ervaar  ruimte,  vreugdetranen en een overweldigend gevoel van mogen Zijn..en verbondenheid.”

 

Over de serie live webinars: Kosmisch contact

Mensrijk staan. Als een zuil van evolutie, te midden van kosmisch geweld die werelden op zijn kop zet en te midden van schoonheid die werelden open bloeit. Een vrije informatiestroom behoort ons ware rechtswezen toe. We nemen al zo lang genoegen met kruimels, kleiner dan een duim. Een zelfbestaan in openheid, wij gaan ervoor staan in dit webinar. Eigenheid zonder strijd belooft niks. Hij kijkt en voelt elke dreiging door zichzelf heen gaan en zijn weten blijft gewoon intact. En als we ons nu niet goed genoeg daarvoor vinden, dan vinden we onszelf nooit groots genoeg.

We doen niet aan goed of slecht verhalen, we willen delen van wat vrije velden ons aanreiken om ons gevoel voor waarheid te bemensigen. Ons gevoelscontact met wezens uit deze velden dieper openen, hoe dit anders te doen als samen.

Een lief mens schreef me; het staand volk van Nu.

Sta en deel je mee?

zullen ze geloven dat ze vallen?, vroeg de heerser aan zijn spion
velen wel doch lang niet allen, antwoordde de spion terug
je weet, ik ben super slim zo vlug
en ik sta toch echt eersteklas vooraan
maar er zijn er bij, je gelooft het niet, die blijven gewoon staan

Related Articles

Responses