10-4 Webinar Levens Vreugde | in contact met designers van dit aarde experiment

Het aardse breinveld is een veld die heel veel levens vreugde nodig heeft.

Het openbarsten van de Levensfontein kent een weergaloze sprankeling waarin al het leven toont en woont. Is er ooit wezenrijk gevoel geweest waar de kracht van vreugde niet in aanwezig is? Kunnen we ons weer voorstellen hoe dat al het leven eruitziet? Hoe diep mogen we kijken, hoe hoog mogen we springen, hoever tussen de regels door mogen we reiken? Hoe gevoelig mogen we voelen, hoe hard mogen we huilen?

Kunnen we blijven terugkeren tot Zelf Besef, ook als we besprongen worden door buitenwereld beelden die als onteerde roofdieren het hart van vreugde aan flarden en uit elkaar willen trekken?

De beweging van echt eigen voelende kracht, die niet voortgebracht is uit een denkveld, is ongekend groots. Het is niet te limiteren, laat zich nergens beperken en je kunt er wel getal of maat aan willen plakken, maar het plakt niet. Heb je ooit je tranen geteld tijdens het huilen? Of de toonhoogte gemeten bij je diepe oerkreet van geluk? Heb je de vlinders genummerd toen je vloog op je hartslag? Of de stilte betiteld in het helderste moment van vervulling? Heb je bij het horen van de mooiste kinderlach staan wachten op de er opvolgende vloek? Heb je de naam mens ooit willen kaderen in hokjes in het moment van alles omarmend innig samenzijn?

Geen meetlat, geen uitlijning en geen heilige geometrie blijft overeind in dezelfde vorm als Levens echte vreugde zich aandient. En dat is ook de bedoeling, de uitnodiging zelfs van die heilige geometrie in de vrije vorm. Leven dijt uit en uit in echte vrijheid. De tijds- lijn stijgt als het ware op, daar waar je bent, en opent zichzelf als een bloem. Bloesems. Vuurwerk. Sterrenregen. Dansende waterdruppels. Machtige inspiratie. Puur contact. Open blik; de Levensfontein. De aanblik op het gouden Levensveld waarin je even geen defocus kent. Alsof het er nooit is geweest zelfs; afleiding totaan de dood. Vreugde is geen tijdelijke bijkomstigheid van de mens. De mens Is vreugde: Puur zelfkrachtig voelen van aanwezig zijn in Leven in een beweging van dienstbaarheid aan al dat bestaat. En dat uit zich op ontelbare manieren en in een oneindige hoeveelheid frequenties. De aardse talen zijn niet toereikend om dit ware goud te beschrijven, van jezelf originele betekenis geven, los van elke bestaande duiding. De eerste betekenisgever zijn, zo be leef je je eigen heelal. In vrije energie, ongestuurd en niet gecodeerd. Ook in velden zoals op aarde, waar kunstmatige energie een grote zo niet bijna absolute rol speelt, is het mogelijk je vredeskracht te bewaren en niet te laten versterven.

De bezette heilige geometrie van de aarde duidt momenteel een getallensfeer waarin kosmische openheid geen plek meer kent. Vreugde wordt aards betiteld en kent een komen en gaan en komen en gaan. Tot de mens gaat. In sterven ligt de vreugde niet. Er gaat echt iets uit. Tot de mens beseft dat sterven niet is wat er echt gebeurd en vreugde een veel grotere en diepere kracht is, dan tot dan toe geweten. Een tijdelijk vreugdeveld duidt een onderbroken levenssfeer. Het echte plezier in leven wordt voortdurend gestoord en verstoord. Niet dat het erg is, maar het is wel goed om hier diep van doordrongen te zijn, dat er alles aan gedaan wordt om de mens niet te laten beseffen dat zijn vreugde heilig is en thuis hoort in het gouden veld van de goden. Precies dit wordt door de designers van het oorsprongrijke experiment aarde geweten en van harte ontvangen. Als heilige geometrie gaat samenwerken met ondeelbare levenskracht, dan ontstaat er niet alleen een brug in werkelijkheden, maar ook nieuwe vorm van mens dienende technologie. Nu er een sterke parasitaire beweging en bewind door de wereld trekt, is het van groot belang dat de waarneming van alle kanten gericht is op die levensvolle vreugde. En dus op jou en mij in kracht. Op de mens die zich levend en wel aanwezig voelt, hoe groot de afleidingen ook zijn. De waarnemende open blik van de mens- in- oneindige- vreugde is nodig, voor mensen die niet meer voelen, om te ontvangen.

De getallenwereld die jou wil uitdrukken, nog voor je aan jezelf toekomt, we hebben het erover in dit webinar, ook in contact met ontwerpers van dit experiment. De ware verhoudingen zijn zoek, van waarheid, lijf en kracht.

  • Live Webinar Levens Vreugde | in contact met designers van dit aarde experiment
  • Datum: Zondag 10 april 2022
  • Tijd: 16.00 uur
  • Duur: tussen 60 en 120 minuten
  • Door: Moniek van Pelt en Arjan Bos
  • Deelname: € 10,- (Earth Friends betalen € 8,00, Earth Matters leden € 9,00 en zien hun prijs automatisch als ze ingelogd zijn)
  • Een link naar de replay krijg je de volgende ochtend, ook als je niet live kunt kijken. Dus je kunt het altijd terug zien als je wilt.

Klik hieronder om je in te schrijven en je kunt ook het gratis ebook over de designers downloaden als je wilt:

Related Articles

Responses