Facebookregistratie Geo Engineering in de Nederlandse lucht wederom schrijnend succes

(Earth Matters | Arjan Bos) Op 16 mei vorig jaar is Ton Sieben namens Earth Matters een Facebookactie gestart. Hij vroeg lezers om die dag omhoog te kijken en foto’s te posten van wat er in de lucht te zien was. Dat bericht is die dag meer dan 100.000 keer bekeken, gedeeld, geliket, en er zijn honderden foto’s op binnengekomen. Foto’s zoals verderop in dit artikel te zien zijn.

Het was indrukwekkend om te zien en we realiseerden ons dat het wellicht voor het eerst was dat we in een land hebben geregistreerd wat er gebeurt op een dag waarop men druk bezig is met Geo Engineering. Op basis daarvan hebben we inmiddels een wobverzoek bij de overheid ingediend. Na twee aangetekende brieven hebben we inmiddels het antwoord gekregen dat ze de maximale termijn van acht weken gaan gebruiken. Eind februari verwachten we uitslag. We’ll keep you posted.

Gistermiddag kregen we uit Hoevelaken opnieuw een foto toegestuurd van een lucht vol met strepen, en zijn we een tweede registratie begonnen. Ook daar zijn weer honderden foto’s op binnen gekomen die een bizar beeld schetsen van hetgeen er boven onze hoofden gebeurt. Hieronder een kleine compilatie, kijk mee en laat je verbazen…

Baarn:

De Bilt:

Zutphen:

Zwolle:

Amstelveen:

Koog aan de Zaan:

Amsterdam:

Houten:

Nieuwstadt:

Nieuwegein:

Amsterdam: “Vanmorgen vroeg keek ik uit het raam hier in Amsterdam en het was het eerste wat me opviel; er waren zo extreem veel strepen in de lucht. Tot nu toe geloofde ik niet in chemtrails maar dit valt echt zo op, dat is niet meer van normaal Schiphol-verkeer.”

Houten:

Ede:

Assen: “Vanochtend 06-01-2015 boven Assen. De hele dag zijn ze doorgegaan, last van benauwdheid en metaalsmaak in de mond. Nog niet eerder zo erg meegemaakt als vandaag.”

Amersfoort:

Hilversum:

Veenendaal:

Almere:

Houten:

Oostzaan:

Ettenleur:

Breukelen:

Wouw:

Nederhorts den Berg:

Aalten:

Gulpen:

Roosendaal:

Epe:

Nijkerk:

Maastricht: “Vanaf dat ik wakker werd rond zeven tot nu alles vol boven Maastricht. We hadden het er vanochtend over, hier viel het ons allemaal op. Dit is nog niks met hoe het er hier uitzag vanochtend.”

Eibergen: “Hetzelfde beeld hier in Eibergen. Nu zit het al helemaal dicht.”

Dongeradeel:

Hoorn:

Bladel:

Elburg:

Mol, België:

Eindhoven:

Eemnes:

Berkel en Rodenrijs:

Hilversum:

Maarssen:

Antwerpen:

Alkmaar:

Enschede:

Schijndel:

“Heb vanochtend een groot stuk van de zuidelijke helft van Nederland doorkruist en gezien vanuit de auto. Het was al vanaf 6.30 uur (nog donker) te zien dat er dikke strepen in de lucht hingen (en getrokken werden) en dat ging onveranderlijk door tot ik uit de auto stapte om 12.00 uur. Waar ik ook was, overal hing dezelfde dikke deken van gekruiste vliegtuigstrepen. Heb het zelden zo erg gezien. Helaas kon ik geen foto maken.”

Wolvega:

Eindhoven:

Geldermalsen: “8.45 uur 6 januari .. bizar zijn de hele nacht ook bezig geweest!!!”

Almere:

Sneek:

Bergen op Zoom:

Hattemerbroek:

‘t Gooimeer:

Arnhem:

Zuid-Holland: “Het wordt steeds heftiger en omdat steeds meer mensen nu weten wat het is en op internet gaan zoeken, wordt het de laatste tijd voornamelijk in de nacht gedaan! Hier is het de laatste dagen echt heftig (Zuid-Holland) en kampen wij al dagen met hoofdpijn.”

Bunschoten:

Heinenoord: “Om 10.30. kon helaas geen betere foto nemen vanaf mijn werk, maar de hele lucht was vergeven!”

Gouda: “Schrok ervan, Gouda 9:34 uur.”

Weesp:

Amstelveen:

Chaam (Noord-Brabant):

Breda:

Antwerpen:

Vianen:

Zuid-Limburg:

10.30 uur vanuit de ruimte:

Op het NOS journaal werd er nog even aandacht aan besteed: “Er waren veel vliegtuigstrepen te zien vandaag, door koude lucht zijn die condensstrepen lang zichtbaar.” Dat is niet meer houdbaar en we zijn dan ook erg benieuwd naar de uitslag van ons WOBverzoek. 

Als je nog nooit van het fenomeen hebt gehoord, staan hieronder een paar uitstekende documentaires die je niet op tv zult tegenkomen. 

What in the world are they spraying?

Geo Engineering, weather warfare and the collapse of civilization 

Geoengineering Whistleblower ~ Ex-Military ~ Kristen Meghan, Hauppauge, NY, January 18th, 2014

Hoe zien sproeivliegtuigen er van binnen uit? 

Related Articles

Responses