Unmatrix #008 | Potentiële wolven in schaapskleren? deel 3 + update vasten

(Earth Matters | door Arjan Bos) In deze vlog, het derde en laatste deel Potentiële wolven in schaapkleren, deel ik een aantal persoonlijke ervaringen met channelen en mediums met je.  

Uit de verhalen komt naar voren dat ondanks de integriteit van het medium, de onmiskenbare waarde van de healing op zowel fysiek als etherisch niveau én dat de verkregen inzichten diepgaand bij kunnen dragen aan persoonlijke groei, er toch forse kanttekeningen geplaats kunnen worden bij dit soort ‘hulp’ als je uit de Matrix wilt stappen. Met name als het gaat om als je écht in je eigen kracht gaat stappen of met potentiële game changers te maken hebt. 

Verder deel ik hoe het nu gaat met het vasten en inmiddels ook een klein beetje eten:

Geen rekening houden met koken, niet plotseling nog even naar de winkel, geen afwas, minder slapen, meer energie en heel veel tijd. Dit was het verhaal dat naar voren kwam toen ik Julie Jespersen twee jaar geleden interviewde. Ze hoefde niet meer te eten na een initiatie in Denemarken. Speciaal? Nee hoor! Volgens Julie kan iedereen dit en het klopt, zelfs zonder initiatie is het mij ook gelukt.

Iedereen heeft kenneilijk het vermogen om zelf alle voedingstoffen aan te maken die we nodig hebben. We hoeven dit vermogen alleen maar te activeren (bekrachtigen). Julie wilde niet beperkt zijn in haar vrijheid door het feit dat ze moet eten. “Het kost elke dag zoveel tijd, geld en ook energie! Eten moet namelijk verteerd worden en dan slaap ik veel meer. “ Ze wil zelf de keuze hebben wanneer ze wel en niet eet. Omdat het ook een sociale gelegenheid is, eet ze soms voor de gezelligheid mee. “Dan geniet ik er veel meer van! Maar soms eet ik dagen niet. En hoe minder ik eet, hoe gezonder ik word. De energie die normaal naar het verteren van het voedsel gaat, wordt nu gebruikt voor het zuiveren van mijn lichaam.”

Tsja, toen ik haar twee jaar geleden interviewde vond ik het intrigerend, maar was het voor mezelf een ver-van-mijn-bed-show. Inmiddels heb ik dezelfde ervaring. Vrijheid en kracht, dat geeft het mij en zo voel ik me. Vrij en krachtig. Ahooooo! 

Bron: Earth Matters

PS Het interview hebben we op verzoek off-line gehaald omdat we van diverse kanten signalen kregen dat het centrum in Denemarken niet overal even verantwoord mee omging en het interview ge(mis)bruikte voor PR. 

Related Articles

Responses