Transcript | Crowd Power 15 | Healingtechnieken en voeding

(Earth Matters TV | Crowd Power) Het transcript van Crowd Power 15

Onderstaand het gehele transcript van Crowd Power 15, deze is hier als PDF te downloaden (met dank aan Mareijke Giglio).

Alle uitzendingen zijn te bekijken via het Earth Matters YouTube kanaal..

Wil je het televisieprogramma Crowd Power bijwonen en de gesprekken aan tafel van dichtbij meemaken? Dat kan! Crowd Power wordt opgenomen vanuit de Youniversal Studio in de Biotoop in Haren. De ontvangst is tussen 20.15 en 20.45 uur. Je bent van harte welkom een opname bij te wonen. Meld je aan via deze link op de website van Orongo.

Met grote toewijding is er van de uitzending een zo nauwkeurig mogelijk verslag gemaakt, we kunnen echter niet garanderen dat het helemaal foutloos is.

Transcript Crowd Power 15 Healingtechnieken en voeding:

Arjan: Welkom bij Earth Matters TV. Dit is Crowd Power. Mijn naam is Arjan Bos.

Martijn: En mijn naam is Martijn van Staveren, heel hartelijke welkom thuis. Het is donderdag 16 juni 2016, thuis, Arjan wij zitten hier gezellig met allerlei heerlijke mensen. Lieve mensen in de zaal: welkom jullie ook, dat jullie de energie meedragen vanavond. En we maken er weer een hele mooie uitzending van.

A: Gaan we zeker doen. Dit is de vierde aflevering van “Techniek, mind-control en het oorspronkelijke leven”. Deze keer is de tweede aflevering van “Healingtechnieken en voeding” en er staan weer … er zijn weer heel mooie vragen binnenkomen. En om ook zeker aan “voeding” toe te komen, hebben we dat even naar voren geschoven. Dus de voeding gaan we zeker behandelen in deze uitzending. Maar eerst weer het goede nieuws, want ook dat was weer overvloedig te vinden. Daar hebben we een aantal voorbeelden van.

Er is namelijk een belangrijke ontdekking gedaan op de Harvard universiteit van een zelfhelend bionisch blad, dat zonlicht omzet in stroom en brandstof. De kunstmatige fotosynthese is tien keer efficiënter dan de één procent die snelgroeiende planten halen. Het onderzoek is gepubliceerd in vakblad Science. Hoogleraar Pamela Silver die zegt, dat ze hiermee een platform hebben ontwikkeld dat in principe elk molecuul op basis van koolstof kan produceren. Het heeft dus de potentie om ongelooflijk veelzijdig te worden.

En Frankrijk, die neemt het heft als land in eigen hand, die negeert de regelgeving van de EU en verbiedt het gebruik van glyfosaat, een pesticide die o.a. in Round-up van Monsanto zit. De Franse minister voor volksgezondheid, Marisol Touraine verbiedt het aan het eind van het jaar om het middel te gebruiken op landbouwgewassen. Ze zei: ongeacht de uitkomsten van het debat. Het blijkt uit wetenschappelijke studieresultaten die wij in handen hebben, dat deze stof een endocriene verstoring vormt voor het menselijk lichaam. Het is wellicht wat teleurstellend voor de CEO [bestuursvoorzitter] van Monsanto, die vorig jaar nog 600 miljoen bonus kreeg voor zijn prestaties, maar dit soort misvorming (er worden foto’s van misvormde ratten getoond), die bij lange termijnstudies van drie jaar ontstaan, zal de Franse bevolking in het vervolg bespaard blijven. Het is niet alleen mogelijk om de waanzinnige regelgeving van de EU aan de kant te zetten; buurlanden doen dat gewoon.

De kans is groot, dat we plastic binnenkort met open armen ontvangen. De “Ocean clean-up” heeft namelijk geld kunnen innen voor een test in Scheveningen. De 21 jarige Boyan Slat uit Delft begon in 2013 “The Ocean clean-up”, om plastic vervuiling in de oceanen aan te pakken. Hij ontwikkelde een installatie met lange, drijvende armen in V-vorm, die op strategische plekken in zee het binnenstromende plastic opvangt. En er is nu anderhalf miljoen verzameld voor het prototype van de zuiveringsinstallatie. Het opruiming-systeem wordt één dezer dagen onthuld voor de kust van Scheveningen en kan dan de eerste praktijktest uitvoeren.

M: Nou dat klinkt goed.

A: Ja toch?

M: Dan hoeven de fabrikanten in ieder geval niet al het materiaal te gebruiken, want we kunnen het vanaf dan allemaal gewoon uit de zee halen.

A: Ja.

M: Het is een natuurlijk een fantastische uitvinding. En het is dan ook de bedoeling dat aan het begin van het proces, dat daar plastic inderdaad dus eigenlijk echt uit de productie wordt gehaald. En dat we gewoon weer naar natuurlijke, afbreekbare stoffen gaan.

A: Ja absoluut.
Want daar zijn ook al heel veel initiatieven voor, die dat doen en kunnen.

M: Jazeker.

A: Nog een actualiteit over disclosure. Dan zien we dat het eigenlijk heel veel in het nieuws komt het laatste half jaar. In Amerika wordt in de aanloop van de presidentsverkiezingen volop over disclosure gesproken. In ieder geval, vooral Hillary Clinton, de kandidaat van de Democraten zegt, dat ze de dossiers wil openen. En daarnaast laat Obama vallen dat hij nog vóór hij vertrekt, openheid van zaken wil geven over buitenaards leven. In Engeland zegt ook prime- minister Cameron dat hij de ufo-dossiers wil vrijgeven. In totaal zijn er in 2016 al meer dan 600 artikelen in de mainstream media verschenen over disclosure.
Zie jij dat als iets dat nog steeds in lijn zit van wat jij een paar uitzendingen geleden hebt gezegd? Toen heb jij eigenlijk gezegd van: “Er komt een aankondiging dat er contact is geweest, op wetenschappelijke basis en dan zeggen ze, “dat het al een tijdje terug is en dat ze het aan het onderzoeken zijn”, iets in die trant was het geloof ik.

M: Ja iets in die trant van. Dit is … het wordt gewoon “geproofd”. Kijk, op dit moment worden gewoon wereldleiders gebruikt. Althans.. ja die worden gewoon gebruikt om daar iets over te zeggen, maar het hoort allemaal bij de agenda om het niet te onthullen. Klinkt een beetje contradictie, maar het is wel wat het is.
Want de militaire machten gaan de technologie niet onthullen. Het is veel makkelijker om weer een nieuwe afleidingsmanoeuvre te creëren. Ze zullen daar alles gebruiken wat nodig is om mensen weer ergens te laten kijken waar het eigenlijk niet is.
En dat is – zoals ik het weet – zal het gebeuren op basis van een wetenschappelijk instituut in Zuid-Amerika en die gaat het echt onthullen. En die gaat onthullen, dat de aarde bezocht is door buitenaardse rassen en dat die rassen ook weer vertrokken zijn. Dat de technologie achtergebleven is, dat deze technologie voor hele lange tijd onderzocht is en ook – voor een groot deel achterhaald is, hoe deze functioneert. Maar gelet op de ontwikkelingen op deze aarde en gelet op een globale oorlog etc. et cetera, dat het daardoor nog in de kluizen is gebleven. Dat zal de uitkomst zijn.
En dit is een testje vanuit een politieke agenda om te kijken hoe de mensen daarop gaan reageren. Want het is natuurlijk heel opmerkelijk, want ik bedoel, elke dag zou hierover gesproken kunnen worden. Maar er zijn nu allerlei [andere] zaken zoals de aankomende mogelijke Brexit, een nieuwe regering, administration America, een andere president en nu wordt opeens over dit gesproken. Dus, nou ja: het is allemaal wel toevallig.
Maar het hoort er wel bij; het is een deel van de agenda.

A: Nou dat is behoorlijk tromgeroffel als dit soort mensen dit gaan zeggen en ook zo veelvuldig. Zie je dat dan ook binnenkort gebeuren? Of is het nog jaren hier vandaan?

M: Op korte termijn zie ik geen disclosure plaatsvinden, nee. Maar wat er wel gebeurt, is dat er dermate veel over wordt gesproken dat er verwarring ontstaat, dat mensen denken dat er dus al disclosure is. En dat is iets heel anders.
Het openbaren van de “files” en dan gaat het echt over de werkelijke files en niet de militaire files, dat zal gewoon nog heel lang op zich laten wachten omdat het inherent is aan het menselijk bewustzijn. Zolang de mens op deze planeet niet vanuit een hartbewustzijn, hartintelligentie leeft, en niet vanuit die verbinding en afstemming ook hier aanwezig is, is het hele buitenaardse concept gewoon heel moeilijk toegankelijk voor de meeste mensen.
Dus [Maar] wellicht zal dit wel een hele grote springplank kunnen zijn om verder te kijken. Ik bedoel, als ik bij mij thuis door de straat loop dan denk ik dat het makkelijker te vertellen is dat de Amerikaanse president heeft gezegd dat de aarde bezocht is door buitenaardse wezens, zodat deze buurman of buurvrouw van mij zal zeggen: “Oh, oh, oh, dan is het wel zo.”
Ik denk dat het makkelijker te accepteren is dan dat ik vertel wat ik heb meegemaakt. [Dan is] het gemakkelijker om te zeggen: “Hé, moet je niet gewoon een spuit hebben en een dwangbuis?” Het is natuurlijk een ingang en die ingang mag best Barak Obama zijn. Als hij geloofwaardiger is dan ik. (gelach)

A: Ja, ja, zo gaat het.
Ik kan me ook wel voorstellen, dat … jij zegt dan dat het te maken heeft met het menselijk bewustzijn, waardoor die “files” niet opengaan. Ik zou verzinnen dat … mijn indicatie is dat de technologie daarmee gekoppeld is, dat die al zo ver vooruit is dat het gat dus – tussen wat er zich in het publieke domein bevindt en waar de mensen die er mee te maken hebben al lang beschikking over hebben – veel te groot is. En dat dat de hoofdreden is waarom het niet open gaat in plaats van het menselijke bewustzijn. Of kan dat beide tegelijkertijd bestaan?

M: Nee, dat klopt wat je zegt. Dan hebben we het dus echt over technologie en over het werkelijke, grootschalige, intergalactische concept. Daarvoor is het menselijk bewustzijn nodig.

A: Wat bedoel je dan als je zegt het werkelijke ….

M: Dan praat ik niet over de uitgevoerde, georkestreerde agenda door geheime ruimtevaart en galactische bureaus, zeg maar, dus [over] militaire machtsinstituten. Dat kun je nu ook gewoon verkondigen, je kunt nu ook vertellen dat de aarde bezocht is, maar daar komt niet een disclosure bij vrij van dat de aarde bezocht wordt door multidimensionale, superbeschaafde liefdevolle wezens, die dus te maken hebben met de historie van de mens.

A: Ik kan me voorstellen dat die sporadisch ook wel aanwezig zijn in de files. Ik bedoel als dat gewoon files zijn, die van luchttorens en wat piloten hebben meegemaakt en ook van burgers, dat dat allemaal ergens is opgeslagen. Dat er ook wel genuine dingen tussen zitten.
Of kan dat niet?

M: Het merendeel van de files, die over Extra-terrestrials gaan, gaan juist over de “benevolent Beings” want dat is de grootste bedreiging voor de regerende machten. Dus de welwillende wezens en de inter-galactische beschavingen, die zijn het meest gedocumenteeerd in de disclosure-programma’s. In de documenten. En daarnaast loopt er een programma. En dat is van militaire aard en daar komen de informaties, die daarin terecht zijn gekomen, van Cyborg-beschavingen, die vanuit een andere tijd de aarde bezocht hebben en dat nog steeds doen. En dáár wordt op gerekend. Ze hebben verschillende sporen van disclosures, verschillende disclosure-programma’s zelfs. En dat is allemaal om dat grotere deel, van wie de mens echt is hè – hoe mooi wij zijn en waar wij in essentie vandaan komen en waarom wij hier op de aarde zijn – dat onze lichamen gecreëerd zijn door Designers, ontwerpers, met een heel specifiek doel – met daarachter de agenda waar wij dan vandaan komen – dat wordt allemaal niet geopenbaard. Want daarmee raken ze de macht kwijt. Dus ze zullen disclosure, openbaring, altijd brengen in die vorm dat ze in ieder geval verzekerd zijn van de macht.
En daarom gebeurt het op dit moment ook, dat regeringsleiders daarover spreken. De disclosure heeft toch al plaats gevonden? Wij hebben toch al duizenden mensen, die hun zegje al gedaan hebben. De afgelopen 20 jaar zijn er zoveel mensen, die met fundamentele informatie naar buiten zijn gekomen: biologen, wetenschappers, ruimtevaarders ..

A: Ruimtevaarders, hoge militairen, politieagenten.

M: En die mensen hebben klip en klaar verteld wat ze weten. Dus de disclosure is al lang geweest, dus Obama hoeft het daar helemaal niet over te hebben. Laat die man het ergens anders over hebben.

A: Ja, Ok.

M: Dat zijn afleidingen. Het is wel mooi, dat hij het doet om het ter sprake te brengen, maar het zijn allemaal pogingen om die kant uit … Ik bedoel, ik heb hem een paar keer met late night shows gezien de afgelopen twee jaar en dan steekt hij de draak met het onderwerp. En fors ook. Dus hoe geloofwaardig is deze situatie dan?

A: Hij maakt er een grapje over maar waar ook wel waarheid in zit. Hij zei een keer: “The Aliens won’t let me.” En toen dacht ik: er zou misschien wel eens meer waarheid in kunnen zitten dan dat hij hierover grapt.

M: Op het moment, dat hij dat zegt, zou hij ook die tien seconden kunnen gebruiken om fundamentele uitspraken te doen.

A: Dat is van een andere orde, inderdaad.

M: Of ben ik nu te pragmatisch denkend? Dat zou toch kunnen?

A: Nee, dat zou prima kunnen.

M: Ik bedoel – als jij president zou zijn of ik zou president zijn, of jullie hier thuis of hier in de zaal; dat wordt dan wel erg vol, wel veel presidenten dan – maar stel dat we dat zouden doen dan zouden wij, vanuit wat wij erbij voelen en wat wij weten, zouden wij dat toch wel op een hele transparante manier in beweging gaan zetten. Ook rekening houdende met de grote chaos, die het natuurlijk teweeg brengt. Er zit zoveel aan vast, economisch, religieuze netwerken, het is gigantisch natuurlijk. Maar ergens zal er toch een begin moeten zijn om daar iets mee te doen. En als Obama, Hillary Clinton, of wie dan ook allemaal nog meer, werkelijk geïnteresseerd zijn hierin, dan hebben ze duizenden momenten laten liggen.

A: Wat andere onderwerpen betreft – we zitten hier in de Crowd Power – zullen wij ook weer eens beginnen met een bekrachtiging?

M: Ja, laten we lekker aansluiten op waar we het net eigenlijk over hebben gehad, dat de mens hier met een hele speciale reden is. En dat we hier op de aarde zijn als wezens met een enorm vermogen en dat het voor ons het belangrijkste is, dat we afleren te denken hoe we het nu doen. En dat is lastig, want hoe kun je afleren te denken? Maar vooral is het stiltemoment daar de grootste sleutel in. Dus ik wilde graag een korte bekrachtiging inleiden in een paar woorden en dat we voor een minuut of twee – echt in volledige stilte – in verbinding met elkaar over de hele wereld uitzenden.
Je mag je ogen dicht doen als je dat fijn vindt. Ik doe het zelf wel.

Bekrachtiging – Crowd Power 15:1

In het moment van stilte met een paar korte inleidingen, ben je bewust op je eigen manier, dat je aanwezig bent, dat je zit op de stoel – of waar je ook zit of ligt – dat je aanwezig bent in je eigen lichaam. En dit moment is zo belangrijk! Jij hebt gekozen om in dit moment de stilte en de kracht van al het leven – niet alleen op aarde maar ook daarbuiten en daarbinnen in welke dimensie dan ook – om dat te voelen vanuit kracht en verbinding. Ga met je aandacht aanwezig in je lichaam en breng je focus en je aandacht naar je hart. Je kunt – als je voelt dat je dat wilt doen – je hand op je hart leggen als een anker, naar de sleutel in je biologische lichaam, een sleutel naar het veld van de verbinding, de schepping waar alle wezens mee in verbinding staan. Alle wezens van afstemming, respect, waardigheid naar zichzelf en anderen, zowel hier in onze wereld, als in alle andere werelden.
Voel maar, hoe je op dit moment het krachtveld van liefde, universele liefde, via jouw menszijn op dit moment, via je hart binnen laat komen. En ervaar het grote veld van kracht en liefde.

Stiltemoment

Voel maar op dit moment dat jij uit een heel ander universum komt, uit een compleet andere wereld, waar de kleuren duizenden keren intenser en breder zijn, waar het geluid van de dieren een miljoen keer intenser is, waar het stromen van het water als een symfonie-orkest door de bergen glijdt. [Voel] dat je daar vandaan komt, uit een wereld van warmte en respect, als een deel van het krachtveld van liefde, de “Force of Life”, en dat je in deze wereld waar je vandaan komt, rechtstreeks contact hebt met al het leven, in welk deel van het scheppingsveld dan ook. En jij zit nu hier en bent aanwezig op planeet aarde, om de fundamenten van het leven van waarde en respect, van liefde en kracht hier op aarde te representeren. Het is niet altijd eenvoudig en toch voel je van binnen dat het juist is wat je doet. Voel de verbinding met alle mensen op deze aarde, die zich dit, op de één of andere manier, op geheel eigen wijze, bewust zijn. Dat het zo is, dat de aarde bezocht wordt door de mens uit een ander universum om het Oorspronkelijk vermogen te herstellen. En dat we het al aan het doen zijn. Heb vertrouwen in jezelf. En richt je altijd met je aandacht en met je “kracht van voorstelling” op jezelf. Op je innerlijk ik. Je bent niet alleen. We zijn er met elkaar, vanuit de kracht.

En adem rustig en diep in en uit en dan voel je hoe heerlijk het is om in die kracht aanwezig te zijn. En die kracht zit in jou, dat is wie je bent. Dat is wie de mensen op deze aarde zijn en dat is wat we kunnen doen, onder andere.
Eerst bij onszelf en dan gaan we naar buiten.
Dank jullie wel

———————————-

M: Je hebt eigenlijk geen microfoon nodig hè, op deze manier? De stilte, de kracht van de stilte. Dat is wel bijzonder.
Als je dat gaat zoeken buiten jezelf, dan vind je een soort ja … krampachtige stilte. En als je die [eerstgenoemde] stilte in jezelf zoekt – en daar is dit moment natuurlijk te kort voor – als je echt diep in de stilte gaat, echt helemaal met de aandacht naar binnen en je gaat bijvoorbeeld ook nog liggen en dan het liefst helemaal bloot zodat je lichaam helemaal niets ervaart, behalve daar dan waar je op ligt, dan kun je met je aandacht zo sterk naar binnen gaan bij je hart. Dan kun je zelfs een instructie geven vanuit kracht, vanuit jezelf van je autonome wezen, dat je de kracht waar jij vandaan komt die jij representeert, dat je die kunt ervaren tussen je moleculen. Met je voorstellingsvermogen kun je daarheen gaan. En dan komt er een soort emotionele impact die vanuit kracht binnenkomt in je hele neurologische systeem. Dan veranderen je hersengolven – dat is ook meetbaar – zodat je hele gevoelsbewustzijn eigenlijk een soort impuls krijgt die niet meer menselijk in ten aanzien van wat wij op dit moment denken hoe wij als mensen functioneren. Dat is een hele mooie bekrachtiging en daar ligt ook … dan kom je in de buurt van de oorspronkelijke taal. Dan kom je ook in een totaal andere gedachte. Dat is een gedachte “far beyond all the Dreams”, ver voorbij alle dromen. En dat is een totaal andere taal. En daarom zeg ik ook altijd: De manier hoe de mens nu denkt, hoe wij nu denken – ook met onze mind en zelfs vanuit het hart – dit werkt helemaal anders. (M wijst op het hoofd). Ons hart functioneert ook anders in het interpreteren van ons gevoelsbewustzijn op dit moment. Dat is niet fout, maar we gaan wel weer terug naar “het andere Veld”. Er komt dus een heel andere prikkeling in de mens.

A: En met zo’n meditatie bekrachtig je of activeer je dit eigenlijk?

M: Door de mens in ieder geval te brengen bij “de kracht van zichzelf”. En dat is echt fundamenteel belangrijk. Dan gebeurt er iets heel essentieels. Dan is het niet meer alleen de meditatie, maar dan ga je echt naar het theta-bewustzijn toe. Dus dan ga je van beta- door het alfa- naar het theta-bewustzijn. Dat is een heel andere frequentie. Als je daar met aandacht heen gaat – en je gaat niet passief mediteren, maar je gaat actief door de meditatie heen, dus je blijft heel alert – dan gebeurt er [iets] in je hersenen. Dus dit brein is letterlijk de toegangspoort. Als dit open gaat dan komt dit vermogen (hart) naar boven en dan staat je hoofd weer ten dienste van je hart.
Op het moment dat je actief bent tijdens de meditatie door alert te zijn in een volledige stilte, dan gebeurt er iets heel bijzonders en dat kan alleen door met aandacht in stilte te zijn: bij jezelf, in jezelf. En dat is in het begin….. ik kom heel veel mensen tegen die zeggen: “Ja, maar ik kan niet visualiseren Martijn; ik weet niet eens hoe ik naar het hart toe moet, ik zit zo in mijn hoofd!” En dan zeg ik: Heb vertrouwen in jezelf, want het gaat om de voorstelling, weet je. In het begin is het zoeken naar wat voor beeld dat is, maar door het vaker te doen [kom je er], vanuit rust hè. Dus niet dwangneurotisch gaan oefenen, dat werkt niet. Op het moment dat je dat gaat doen en je herhaalt dat een paar keer per maand, dan zit dat steeds een laagje dieper. En ineens zit je daar.
Je hoeft niet in je hart te zitten, maar ineens is er een verbinding met aandacht. En dat is precies wie wij zijn. Ons eigen voorstellingsvermogen dat is de “Core Essence” van schepping. En dat is wie wij zijn. En daarom is het zo belangrijk, dat de mens eerst terug keert bij zichzelf. En liefdevolle beschavingen – die overigens zeer daadkrachtig zijn en ongelooflijk geavanceerd – die zitten echt te kijken hoe de mens op aarde van het oude meditatieve systeem nu ineens terugkeert in het besef van: “Wacht eens even, wij zijn echt representanten van het “Force Field of Creation”.
Dus wij zijn iets heel fundamenteels aan het doen. En dat is echt iets magnifiek moois.

A: En hoe zou je zoiets beschrijven? het verschil tussen gewoon mediteren en wat je hier dan eigenlijk doet?

M: De meeste meditaties ……. er is eigenlijk één groot fundamenteel belangrijk verschil (“fundamenteel belangrijk” is dubbel op; ik houd van overdrijven als ik echt iets meen.) Wat belangrijk is: het verschil is het inzicht dat je jezelf in een nog inhoudsvollere positie durft te plaatsen. Als jij gaat mediteren, als ik ga mediteren als mens – en ik denk daar verder niet echt over na en ik ga gewoon lekker in de ontspanning, ik ben heel erg aanwezig als Martijn en als geboren mens hier op deze aarde – dan ga ik ook echt in het protocol van die meditatie; die meditatie ga ik in. Vóórdat ik dat doe – als ik me eerst verbind, ook met een beetje achtergrondinformatie middels [de] kennis dat het zo is dat ik een representant ben van het “Force Field of Creation”; [dus] dat ik uit een ander universum kom waar de mens als een volmaakt “Supreme Being”, een volledig heelheidsbewustzijnswezen [is], [en] namens het heelheidsveld van “de Bron” alles bij elkaar vertegenwoordig, [dus] dat ik [besef dat ik] vanuit dat veld hier ben en dat ik in díe rol de meditatie in ga, dan gebeurt er iets anders. Dan gebeurt er iets héél anders. En dat heeft te maken met waarde. Eigenwaarde. Dat is heel belangrijk. En je voorstelling werkt dan ook anders.

A: Als je nou van een heel ander neurologisch pad gebruikt maakt, of zo?

M: Je gaat echt naar een ander spoor toe. Dat is iets heel belangrijks. Als jij als een kind niet weet, dat je vader burgemeester is en er wordt je gevraagd: “Wil jij een brief schrijven aan de burgemeester?” dan doet hij dat met een voorstelling van: “Ik ga een brief schrijven aan die man of die vrouw en burgemeester …… om een speeltuin vragen,” Ok? En de volgende dag krijgt hij of zij te horen; ‘’Weet je wel dat de burgemeester je eigen vader of moeder is? Wil je nu nóg een keer een brief schrijven?” Op het moment dat het kind dán een brief gaat schrijven, komt er een heel diep gevoel bij, want dan wordt het gericht. En dan wordt het zo warm van binnen want dan krijgt het een grotere waarde. En dat is voor de mens belangrijk; eerherstel is belangrijk, om te beseffen dat wij zelf die burgemeester zijn. En op het moment, dat je dan in meditatie en in aandacht naar binnen toegaat, dan ontmoet je dat deel van jezelf ook. Je brengt het eerst in beeld.

A: Dan zie je eigenlijk met je voorstellingsvermogen wie je bent.

M: Ja. En als je dan vanuit “de Kracht van het leven”, van het heelheidsprincipe gebruik maakt, doordat je het gewoon mag, omdat je een deel van die kracht bent, dan zegt “het veld van het leven letterlijk”: Hè, wat fijn; wat fijn en groots van jou dat jij jezelf weer terug durft te plaatsen in de context van het geheel. Want je bent inderdaad een volmaakt heelheidswezen en nu dat je dat doet, kunnen we ook jou – omdat je je openstelt en toegankelijk stelt – kunnen we je alles geven wat nodig is voor jou in het leven.

A: In dát veld?

M: In dát veld. En dan gebeurt dat ook, dan komen de cadeaus gewoon zo de koker uit. Dat is geen magie, maar dat is communiceren met “het heelheidsbewustzijnsveld”. Nou dat is toch fantastisch!
En dat is precies wat de mens een beetje vergeten is. We zijn altijd aan het bidden gegaan als een deel van: ”Ja, God is buiten onszelf.” en nu blijkt gewoon – en dat is de grootste ontdekking die de mens gaat doen – dat zij bezocht wordt door andere rassen. Beschavingen, die ons observeren met de ogen van “het heelheidsbewustzijnsveld”. Dus de observatie naar ons is veel belangrijker dan het contact leggen, op dit moment.

A: Het is misschien mooi om nu even naar een stukje muziek te gaan. We hebben Bela Rose uitgenodigd. Na tien jaar andere mensen te hebben begeleid in het bevrijden van hun stem, brengt Bela nu haar eigen stem de wereld in. Met de song “Truth and Love” hoopt ze mensen te helpen herinneren aan wie ze werkelijk zijn. Welkom. Welk nummer ga je nu voor ons spelen?

Bela: “I will be blessed”. Een nummer van Dan Howard over dat de hemel hier al is.

Muzikaal intermezzo.

A en M zeggen beide: Dank je wel (handgeklap).

A: Stillende muziek. Ik vind het heerlijk dat je je stem hebt bevrijd. Een genot om naar te luisteren, dank je wel.
Het onderwerp van vanavond is voeding. Daar hebben wij een aantal vragen over binnen gekregen. Ciska vraagt: “Zijn wij nou eigenlijk omnivoren of herbivoren of hebben wij eigenlijk helemaal geen eten nodig?”

M: Nou, deze lichamen wel, maar het hoeft niet. Het is wat wij zelf besluiten, dat is het leuke. Er zijn mensen, die eten niet. Ik denk dat het merendeel van deze aarde wel eet, maar het hoeft niet. Het leuke is dat we in dit lichaam zelf de route kunnen uitstippelen. Dat is het mooie, maar dan is het wel belangrijk dat wij begrijpen dat wij een deel zijn van “het grote Scheppingsveld”.
Dus ja, lichamen op dit moment …, ja, in feite is dat heel verschillend.
Ik ervaar het zelf, ik kan het alleen maar vanuit mijzelf zeggen, dat ik geen vlees kan eten. Dat kan ik niet. En dat is puur [iets van] mij.
Ik heb in mijn hele jeugd – ik denk tot aan mijn dertigste jaar, zeg maar – gewoon vlees gegeten. En tegen alle beter weten in omdat ik het gewoon lekker vind, de smaak. En toen ontdekte ik, dat als er helemaal geen kruiden in zitten, dat het dan helemaal niet lekker is. En toen dacht ik echt van: Wat eet ik nou eigenlijk; wat vind ik nou eigenlijk lekker? – Nou, de kruiden. Dus ik dacht: Ik kan net zo goed gewoon kruiden op brood smeren en dat opeten.
Maar wat voor mij een reden was – en nog steeds is – om het niet te eten, is puur omdat ik er niet tegen kan. Mijn lichaam wordt gewoon: …. ik ga trillen, ik krijg frequenties in mijn lichaam, hele erge buikpijn, ik krijg hoofdpijn, ik word moe, extreem. Dus ja dat is mijn ervaring; er zijn heel veel mensen die dat niet hebben. En dan zeg ik [op de vraag] van: Ja, wat zijn wij nu eigenlijk? – Wij zijn precies datgene wat wij nodig hebben op dit moment.

A: En van origine? Ik bedoel zoals de mens gecreëerd is, zeg maar: “Is die gecreëerd als omnivoor of herbivoor?”

M: De mens is gecreëerd als een wezen dat geen voeding tot zich hoeft te nemen.

A: Ok.

M: Dat is dus niet dít lichaam; dat is een ander lichaam in een andere dimensie. En daar is de mens een wezen dat wel kan eten, maar dat echt puur doet omdat het lekker is, gewoon een heel lekkere appel neemt. En die appel eet je lekker op, ook uit dankbaarheid, puur dankbaarheid, schoonheid dat je die uitwisseling hebt. En “de dank terug” is de dankbaarheid naar die appel en de boom, maar vooral ook gewoon naar de natuur: “Wat fantastisch, dat deze prachtige natuur ons dit allemaal geeft!” Maar het hoeft niet, we hoeven niet te eten. Omdat wij dáár helemaal niet zulke organen hebben, die wij nu hebben, maar veel geavanceerder.
Dus ja, wat we hier op aarde doen is natuurlijk gewoon uitzoeken wat goed voor ons is. Ik denk dat het ook heel belangrijk is wat ieder van ons echt op de eigen manier, doet.
Wat ik nog veel belangrijker vind Arjan, [is] dat iedereen elkaar met rust laat in die processen. En dat we elkaar niet gaan lopen beoordelen. Niet van: “Ja, mijn bewustzijn is veel hoger, want ik eet geen vlees meer.” Ik hoor al dat soort dingen wel eens en dan denk ik van: Ja, ja, ja…, nou ja, denk ik dan. [Dat] denk ik dan, dat denk ik dan. (gelach).
Laat elkaar gewoon in respect los met al die oordelen, want je eet gewoon wat je nodig hebt.
Ik ken mensen, die hebben hun hele leven, of hebben dan jaren, tientallen jaren, geen vlees gegeten en opeens kregen ze zo’n zin om vlees te eten. Ja, je kunt je daar aan overgeven; je kunt ook gaan onderzoeken waar die zin vandaan komt: is dat een programma? ben ik ergens getriggerd in mijn onderbewuste? Maar goed, dat is voor iedereen toch iets om zelf uit te zoeken?
Dus ik wil je eigenlijk het antwoord geven, biologen zeggen dat we vleeseters zijn anders zouden we geen snijtanden hebben. En ik zeg: Volgens mij hebben we helemaal geen snijtanden, maar zijn ze meer zo aangeduid, omdat ze anders zijn dan de rest van de tanden.
Maar de discussie is eigenlijk overbodig, want je eet gewoon wat je wilt.

A: Ik ben zelf ook tien jaar lang helemaal vegetarisch geweest, geen vlees en vis.

M: Waarom niet?

A: Nou, ik had een documentaire gezien op de Duitse televisie en dat was echt een twee uur durende docu. Naar aanleiding daarvan zijn er ook echt een aantal politieke kopstukken gesneuveld. Het toonde ook aan hoe in en in-verrot elk segment van die hele industrie was. Toen had ik zoiets van: Nou, daar wil ik gewoon niet meer aan meedoen. Ik had ook zoiets van: ik weet heel veel andere dingen die slecht zijn, [maar] dan ben ik maar hypocriet; dit is voor mij wel de grens.
En twee weken later zag ik een documentaire over biologische vis en daar stonden ook de zakken van Bayer en Ross in de schuur. Toen had ik zoiets van: daar ben ik nu ook klaar mee; die hoef ik ook niet meer – dus vis eruit. Dat heb ik tien jaar strak gedaan …..

M: Zonder dat je zin had tussendoor?

A: Ja, ja. Ik vond vegetarisch eten ook gewoon hartstikke lekker. Ik vind vlees eten ook hartstikke lekker. En toen wou ik smoothies eten – ik las er allemaal geweldige dingen over – ik vond ze hartstikke lekker. Ik dacht, weet je wat: ik ga gewoon honderd dagen van die groene smoothies doen. En toen werd mij aangeraden om toch maar even een Chinese arts te bezoeken en die …… – dus toen verwachtte ik allemaal schouderklopjes te krijgen van: “Nou goed plan, doe maar 200” (gelach). Maar die zei tegen me van: “Nou, net als de meeste westerlingen heb jij een hele slechte spijsvertering. Koken is eigenlijk het voor-verteren van voedsel, dus ik raad je aan om alles dubbel te koken”. De meeste vegetariers die in mijn praktijk komen kunnen het qua constitutie helemaal niet hebben. Jij kan het hebben, toch raad ik je aan, af en toe een stukje hoogwaardig vlees te doen. Dat heb ik toen gedaan en ik ben ook een beetje een alles of niets typje, dus ik eet dan toch weer wat meer vlees en dat begon me ook tegen te staan. Een jaar geleden of zo heb ik gewoon gezegd: Ik wil gewoon geen vlees meer.

M: Het gaat erom dat je je er goed bij voelt.

A: Zo is het.

M: En dat is denk ik ook het belangrijkste, want al die overtuigingen naar elkaar toe wat goed is voor de ander…, ja, het is allemaal heel lief bedoeld natuurlijk – daar gaan we gemakshalve van uit – maar het verpest ook je eigen onderzoek als andere mensen zich steeds met jou gaan bemoeien [over] wat goed is voor jou. Dat kan heel erg demotiverend werken hè? Tenminste dat is de bedoeling van niet natuurlijk, [dus] dat je zo sterk bent dat je je er niets van aantrekt. Maar het kan een bepaald effect hebben. En dat is gewoon heel jammer.
Als ik nu dus bij de vleesafdeling loop, ik loop daar langs, dan voel ik dus ook echt dat ik … ik word er niet goed van, van vlees. De lucht van vlees, ik kan er niet tegen. En dat heb ik altijd al gehad maar nu mijn lichaam helemaal ontgift is, kan ik dat niet meer verdragen.

A: Als ik nu langs een vleesvitrine loop tegenwoordig – al een tijdje – dan moet ik steeds denken aan die film, de uitspraak in die film “La Belle verte”: buitenaardsen lopen in Parijs langs een slager en ze stoten elkaar aan en zeggen: “Oh een expositie van kadaver.”

M: Er zijn genoeg zienswijzen, maar laten we elkaar in elk geval met respect behandelen.
Maar laten we dat ook met de dieren doen, want dat gebeurt niet. En ik denk dat er gewoon een hele grote winst te behalen is.
We hebben het er over hoe wij ons allemaal voelen, hoe ik me erover voel, maar hoe voelen die dieren zich erover en erbij? Ik reed gisteren nog langs een grote vrachtwagen vol met allemaal diertjes erin en dan rijd ik daar voorbij en dan besef ik in dat moment dat al die dieren die daarin zitten ook allemaal onlosmakelijk verbonden zijn met “het Bronveld”. Dus op het moment dat ik me dat realiseer, voel ik dat ook. Dus het is veel makkelijker om je daarvoor af te sluiten, maar omdat ik daar zo mee in verbinding ben; die liefde en die compassie voor die dieren zo sterk voel al vanaf het moment dat ik geboren ben, voel ik ook: Ja, het is goed dat ik er eigenlijk ziek van word. Dat is puur mijn eigen wezenlijke gevoel. Zo goed dat ik er ziek van word, dat ik er niet tegen kan, want ik houd toch zo ontzettend veel van die dieren.

A: Ja dat is een mooi teken. Inderdaad.
Tim, mijn zoon van tien, had ook een vraag over voedsel. Hij vraagt: Wil je Martijn vragen hoe gezond fruit eigenlijk nog is. En is het ook zoeter gemaakt?

M: Nou het hangt ervan af wat voor fruit je eet natuurlijk. Ik had vanmiddag nog een hele zoektocht bij Albert Heijn XL bij ons in Leeuwarden – dat is dan een hele grote Albert Heijn – op zoek naar goed fruit. En dat was er dan ook wel, tenminste – qua percentage heel weinig – maar toch was er wel heel veel. Zorg in ieder geval voor dat je zoveel mogelijk gezond voedsel eet, dat niet ….. want biologisch is vrij van pesticiden. Dat is enorm [belangrijk], want alles wat een schil heeft en wat uit de grond komt is gewoon per definitie zwaar toxisch vergiftigd. Dat is gewoon extreem.
Maar ik weet zelf van iemand die echt een bioloog is en die zegt van: “Ja, er zijn heel veel modificaties geweest, ook in fruit, waardoor fruit ook zoeter is geworden.” Maar goed, hoe dat in elkaar zit daar kan ik eigenlijk niets over zeggen. Dat zou Tim aan iemand kunnen vragen, die zich daar echt in verdiept heeft, want anders ga ik op de stoel zitten waar ik eigenlijk geen uitspraak over zou moeten doen. Dat weet ik niet.

A: Ok.
Ik hoorde van David Icke ooit een uitspraak over genetische manipulatie. Die zegt: Eigenlijk wordt ons eten niet gemanipuleerd maar worden wij gemanipuleerd. Zie jij dat ook zo?

M: Ja, dat is natuurlijk de hele essentie. De essentie is dat het hele veldbewustzijn, het hele universum, één van de honderden miljarden universa is, die voortkomt uit een meta-versum. En dat dit universum in zijn geheel een mind-control programma is en dat elke belevenis die binnenkomt via één van onze zintuiglijke waarnemingen, dat dat in feite manipulatie in ons is, in een ander universum. Daar speelt het zich namelijk af, in een ander deel. Je zou rustig kunnen zeggen dat wij dus gemanipuleerd worden. In die zin zegt David, denk ik – als ik het zo lees en hoor – zegt hij precies wat het is, helemaal terug naar de essentie.

A: En kun je daar iets explicieter over zijn hoe ik me dat dan moet voorstellen bij creatie van een genetisch gemanipuleerd iets, hoe dat dan uit een ander universum kan komen?

M: Nou kijk, de manipulaties die hier op de aarde spelen, dat zijn natuurlijk biologische manipulaties. Wat ik bedoel, is meer: dat ons groter metafysisch bewustzijn eigenlijk geïnvadeerd is door een zeer groot netwerk van Cyborg-beschavingen, waardoor we deze werkelijkheid nu ervaren en met ons bewustzijn er in aanwezig zijn. Dus je zou kunnen zeggen, dat wij gemanipuleerd worden. Maar terug naar “het hier en nu”, in deze schil, in deze wereld zijn we aanwezig en hier mogen we het doen – wordt deze wereld natuurlijk ook gemanipuleerd. Maar er zijn zoveel verschillende redenen waarom het voedsel gemanipuleerd wordt.
Het groeit sneller. Nou iets wat sneller groeit betekent meer producten verkopen; is meer geld. Er wordt ook meer geanticipeerd op voeding; dat er voeding wordt gemaakt waardoor mensen het idee krijgen, dat ze honger hebben. Dus dat zit er ook allemaal in verwerkt. Eigenlijk zijn wij gewoon robots, biologische robots die bestuurd worden. En de DNA-genetici hebben hier op aarde ook in de gaten dat je de behoefte van de mens gewoon kunt aansturen. Dus ook de eetbehoefte.

A: Ik zag gisteren een berichtje ergens in een krant, dat ze nu microdeeltjes in eten kunnen doen – dat zal wel nano zijn, dat weet ik niet meer – maar waar ook vaccins in kunnen zitten en medicijnen in kunnen zitten.

M: Uiteraard. Kijk daar moet ik altijd wel een beetje om lachen om het hele verhaal van de vaccinaties, dat dat alleen maar zou zijn om de mens eigenlijk te chippen en zo. Je kunt de mens zo makkelijk chippen; dat hoef je echt niet met een naald te doen.

A: Is dat dan in de intermoleculaire ruimte, gebeurt het daar? Ook fysiek?

M: Ook. Nu duiken we van de voeding af in de mind-control – laten we de vinger een beetje aan de pols houden. Je zou kunnen zeggen, dat …. (lachend) – ja, Arjan, we moeten er een beetje bij blijven – Kijk er zijn zoveel verschillende mind-control lagen! Dus dat komt allemaal nog een andere keer dat we daar echt dieper op ingaan. Maar er wordt inderdaad inter-moleculair gemind-controlled. En er wordt ook biologisch gemind-controlled. En mensen worden ook gechippt door middel van injecties en prikken. Maar mensen drinken ook water en het water dat de mensen drinken, daar zitten ook coderingen in die het neurologisch systeem dermate afhankelijk maken, dat we totaal anders reageren dan dat we ooit hebben gedaan 300 jaar geleden.

A: We drinken hier gevitaliseerd water. Is dat handig en verstandig?

M: Dat is zeer handig en verstandig, want gevitaliseerd water, water dat echt weer leeft volgens de … – in ieder geval dat er een geometrisch bewustzijn in zit – dat is heel belangrijk want het komt wel direct in ons terecht. En het zorgt er ook voor dat de hele werking van ons lichaam – dus [van] de organen en alle stoffen – dus het cel-bewustzijn, beter functioneert.

A: Je kunt het op heel veel manieren vitaliseren en ook filteren en dergelijke. Heb jij ook … zou jij een voorkeur hebben? wat gebruik je zelf bijvoorbeeld? Vitaliseer jij je water ook; filter je het?

M: Wat ik altijd heb gedaan is dat ik mijn water met “de kracht van mijn vermogen” binnenin, in verbinding met de “Force of Life”, dat ik met mijn intentie één keer dat water kort met mijn bewustzijn aanraak.

A: Elke keer als je water drinkt?

M: Nou niet elke keer. Nee, dan zou ik liegen.

A: Maar wel vaak zeg maar.

M: Ja, zoveel mogelijk. Ik drink ook niet water uit de kraan; ik drink water uit flessen, dus bronwater. Dat is ook beter voor mijn waterkook-apparaat.
Ja, dus het zijn keuzes. Weet je, elk water kun je wel schoonmaken, het gaat er ook om …. er zitten ook stoffen in het water die gewoon niet lekker zijn. Iedereen kent in Nederland wel dat je ergens op visite bent en dan neem je een glas water en denk je: Gatverdamme! Zit hem dat in de leiding? zitten er oude leidingen in of is het waterzuiverings-systeem anders? Het gaat om het hele bewustzijn. Water is een informatiedrager, ons lichaam is een informatiedrager, de aarde is een informatiedrager. Op het moment dat wij schoon zijn en wij drinken water uit een gebied waar heel veel mind-control is, of waar een hele mensenmassa woont met een bepaalde intentie waardoor hun gedachten worden gestuurd en hun gemoedstoestanden worden aangepast, dan heeft dat invloed op het informatie-dragen van water. Als je dat opdrinkt dan drink je ook letterlijk het bewustzijn op van het collectieve deel.

A: Ok.

M: En jij?

A: Ik gebruik al jaren eigenlijk Leliveld vitalisers. Ik ben daar zelf ooit een keer op bezoek geweest. Ik heb drie bedrijven op een dag bezocht. Ik vond het heel erg indrukwekkend. Ik was bij een fruitteler, die zat eigenlijk aan de rand van de afgrond; die had slecht fruit; er was veel schimmel en hij moest heel veel bestrijdingsmiddelen gebruiken. En toen is hem geadviseerd om zijn eigen bronwater te vitaliseren en het te vernevelen. En dat heeft hij gedaan en binnen twee jaar had hij topfruit eigenlijk. En toen kon hij 95% van de bestrijdingsmiddelen laten staan.

M: Was dat van Boudewijn Leliveld?

A: Boudewijn Leliveld, ja. En toen ben ik naar Twents gegaan, dat is een heel groot afvalverwerkingsbedrijf in Twente, echt een gigantisch bedrijf. Ik moest hier naar toe. Toen sprak ik met de bedrijfsleider compostering en die hadden een bassin van 250 kuub water, waarbij ze echt maatregelen moesten nemen om de stankoverlast voor de buurt [te beperken], zo vies was dat water. Toen hebben ze “no cure no pay”, een “Grander”- apparaat daar gekregen. En een dag daarna was de stank al met 80% verminderd. En uiteindelijk is de composteringstijd met de helft verminderd. Voorheen hadden ze compost van dubieuze kwaliteit en daarna lag het als top- compost bij de tuincentra. Na anderhalf jaar nam het in kracht af. Echt zo’n heel groot industrieel ding zat erin. En dat hebben ze toen nog een keer gedaan; toen moesten ze na anderhalf jaar weer dat ding vervangen. Grander gaat geloof ik met water uit een hele diepe bron uit Oostenrijk, als dat water er langs komt herinnert het zich de moleculen-structuur en dat “alignt” dan weer. Toen ik daar kwam – want daarna hebben ze een Leliveld vitaliser genomen – ook zo’n groot industrieel ding, was het ding al zeven jaar actief en die had niks aan kracht ingeboet.
Ik heb overigens geen aandeel in Leliveld, maar ik ben wel heel erg enthousiast daarover. Voelt gewoon ook heel goed. We hebben hem hier aangeboden gekregen. Een fan van onze website, die heeft gezegd: “Ik wil heel graag dat jullie goed water drinken hier.” Hij heeft een grote Leliveld vitaliser aangeboden; dat hebben we hier ook. Ik vind het water hier fantastisch; het is zacht, het voelt goed.

M: Nou ja dat is een idee – Ik heb zelf de laatste vier maanden – … krijg ik drinkwater mee, ook uit de fles, bronwater. Dat heeft dan voor een bepaalde tijd gestaan in een opstelling van allemaal energetisch hele hoge kristallen. Dat is van Mike Peterson van MX2. Dat zijn hele grote kristallen bollen en dat is ook enorm hoog energetisch water. Ik was echt verbaasd. Ik experimenteer niet zo veel met kristallen op die manier, maar op een andere manier werk ik daar mee, om iets van mezelf uit te bekrachtigen naar een kristal toe, want uiteraard zijn dat transmissiesystemen. Maar het water dat daar uit komt is echt van een verbluffende, enorm hoge frequentie. En dat blijft ook zo, ik heb het uitgetest dat ik een fles gewoon twee maanden heb laten staan, maar het bleef gewoon – zoals ik het meet en kan zien – hetzelfde. Er zijn heel veel verschillende manieren om water te vitaliseren.

A: Recent ben ik op de hoogte gekomen van een bron in Groningen, in Noord-Groningen. Daar zijn ze nu bezig om er echt een bron van te maken en dat water ook wereldwijd te gaan verkopen. In eerste instantie voornamelijk aan China, gek genoeg. Maar dat water heeft Bovis waardes van boven de 100.000 gemeten. En dat is ook heel bijzonder water.

M: Het is gewoon heel belangrijk dat er … er zijn al zoveel onderzoeken naar gedaan natuurlijk. Het is eigenlijk gewoon heel idioot, dat diegene die het water beheert – dus ook het schoonmaakproces – dat er daar altijd zo’n weerstand is tegen het thema water. Ik heb daar hele rapporten over gelezen, hoe mensen in waterzuivering-installaties alles afbranden tot aan de grond toe, zonder zich zelf ook één keer een stukje verdiept te hebben in die materie. Dan denk ik: Is dit nu wetenschap bedrijven of is het “weet-ik-niet-schap” bedrijven.

A: Ja, dat is vaak toch zo als je niet in de alternatieve onderwerpen zit of in een omgeving zit waarbij dat; het is gewoon “not done”. Die perceptie hebben de mensen er dan over.

M: Maar wat is er alternatief aan? Dat vind ik heel bijzonder. Want als ik in de hoogvlakten van Zwitserland ben en heb ik met mijn voeten door die beekjes gelopen, een Jurassic park gebied, zo mooi en zo kristalhelder schoon water en dat was dan kilometers door die bergen gegaan. Dat water was gewoon zacht als je het vast pakte. Je voelde het water gewoon leven. Dat dronk ik gewoon zo op. Dan denk ik van ja, dat is toch heel normaal dat het levend water is?
Eigenlijk zou ik gewoon een soort workshop kunnen organiseren voor al die mensen, die dat [ontkennen]…, (gelach) van waterschap Friesland bijvoorbeeld. In ieder geval het is leuk om het te onderzoeken, ik zou zeggen: verdiep je er gewoon eens in, in de natuur!

A: Ik kreeg een vraag van Judith die zegt: E621 Natriumglutamaat, dat staat vaak niet op het etiket. Dat is toegevoegd aan ingrediënten. Hoe kunnen we anders, dan niet eten, ons beschermen tegen E621 een neuro-toxine? Hoe doe jij dat of doe jij dat?

M: Hoe ik dat doe? Nou ik trek er gewoon tien vanaf.

A: Tien waar van af?

M: Van 621. (uitbundig gelach van A). Dan kom ik op min drie uit.
Weet je wat ik dan denk: Ja, hoe voorkom je dat? Ik kom eigenlijk weer op het thema uit van bewustzijn. Je zult ergens een bepaald onderzoek moeten starten voor jezelf om te kijken van wat eet je nog wel en …… kijk het is zo makkelijk; je pakt je winkelwagentje – dit is gewoon uit de mind-control – je hebt een plastic kaartje, je loopt naar binnen, je weet wat je moet hebben, je weet het hier (hoofd), niet hier (hart), maar je weet wat je moet hebben. En dan pak je het uit die schappen, je gooit het erin – je hebt nog niet eens dankbaarheid daarbij, want het is eigenlijk vanzelfsprekend dat het er staat – en nou dan ga je naar de kassa, je betaalt en je gaat weg. En dat is het eigenlijk.
Dus er wordt niet gevoeld bij wat je koopt. Wat ik doe, wat ik althans zo veel mogelijk tracht te doen als ik zelf boodschappen doe, want ik ben niet zo heel veel thuis……

A: Je bent veel weg natuurlijk; dat is ook lastig.

M: Ja, wat ik doe; kijk, ik sta wel – mensen zullen me dan wel zien – ik sta daar op die nummers te kijken. En ik heb ook wel zo’n klein boekje bij me, [maar] dat ligt dan leuk op tafel. Op dat moment denk ik van: Ja, wat betekent dat eigenlijk? Want er zijn zo veel… het is zo verwarrend gemaakt. Eigenlijk zou die winkel gewoon een tablet …. nee niet een tablet, een analoog boek zou daar moeten hangen, waarin je kunt bladeren [zo]dat je kunt zeggen: Ik ga even kijken van wat is dit eigenlijk. Maar dan weet je nog niet of het schadelijk is.
Wat ik doe is met de kennis, die ik heb; ik ga gewoon kijken wat heb ik nodig hier. En dan zoek ik in ieder geval iets uit wat biologisch is. Als ik bijvoorbeeld chocoladepasta koop voor onze zoon, koop ik biologische chocoladepasta. Nu alleen al vanwege het feit dat die stoffen er niet in zitten, die daar niet in hoeven. Want ik kan natuurlijk niet aankomen met: hier zijn zakken cacaobonen Raymon en smeer het zelf maar op je brood. Dat kan niet, dus je moet ook een beetje praktisch blijven. Zo kijk ik voor mijzelf ook .Wat heb je daar voor leuks?

A: Nou het is grappig, dat je dat boekje noemde. Ik heb ook ooit voor mijzelf dat boekje “Wat zit er in je eten” [gekocht]. Die mevrouw is, geloof ik, recent overleden. Zij heeft van al die nummers gezegd: Welke zijn eigenlijk goed? Die waren groen. Welke zijn dubieus? Die waren oranje. En welke moet je echt niet eten? Die zijn rood. En dan had ze ook nog [de categorie]: echt vermijden. En ik heb al die nummers op een kaartje geschreven met die kleurcodes, die kunnen we ook wel beschikbaar stellen op Earth Matters. Ik heb hem geplastificeerd, zit in mijn portemonnee. Als ik het wil weten, kan ik er zo op kijken.

M: Nou ik heb zo’n kaartje niet, maar binnenkort dus wel.

Maar ik stem me ook af op het voedsel, dat doe ik ook. En ik kijk ook echt van: heb ik het nodig? In het verleden was het gewoon niet zo bij mij. Dan pakte ik het ook gewoon van, dan dacht ik dat ik het nodig had en dan was het eigenlijk …. dan ging ik het gewoon eten omdat het er lag. Dat is allemaal bewustzijn in het fysieke lichaam. Dus voor mij is het heel eenvoudig; ik ga gewoon ook heel erg op mijn gevoel af maar ik kijk ook echt wat er in staat. Van de meeste stoffen weet ik wel: dit moet ik absoluut niet hebben.

A: Ja Ok. Je noemde: je eet zoveel mogelijk biologisch. Dat is natuurlijk evident, denk ik.
Maar de wetgeving is zo, dat biologisch eigenlijk ontzettend gedegradeerd wordt op allerlei manieren. Kiwi’s die vervoerd worden, dat mag in een bepaald gas [worden gelegd] en dat mag nog prima biologisch genoemd worden. Zo zijn er heel veel dingen. Bijvoorbeeld als iets met zwavel behandeld wordt – dat is natuurlijk heel giftig voor ons lijf – maar het is niet een chemische stof dus dat mag dan ook als biologisch. En dus is niet de vraag of het biologisch is, maar of het gezond is. Het is natuurlijk wel veel beter. En dan is er natuurlijk het hele chemtrail issue. Ik was best wel shocked toen ik “What on earth are they spraying”, één van die goeie docu’s over chemtrails, zag. Er werd een biologische boer in Hawaï geïnterviewd en die had er ook gewoon ontzettend veel last van. “Sinds dat ik die strepen veelvuldig in de lucht zie, zijn mijn oogsten eigenlijk verkloot” en die moet zelfs op Hawaï in kassen gaan werken. Daar komt het [gewas] gewoon goed op. En daarbuiten dus niet.

M: Kortom, we moeten dus gaan verbouwen met een doorzichtige doek over het land heen als je het zelf wilt doen. En dan hoop je nog maar, dat het regenwater niet op de wortels terecht komt. Weet je, er zit overal natuurlijk wel een bepaalde … je zult ergens een keuze moeten maken.

A: Grenzen stellen waar het haalbaar is.

M: Het is natuurlijk goed, dat we daar met ons allen mee bezig zijn want dat is echt heel belangrijk.
Maar we moeten ook met z’n allen durven aan te pakken wat het probleem lijkt te zijn. En dat is op dit moment, dat er vervuiling plaats vindt. En dat is meetbaar, dat is overal gemeten. Over de hele wereld zijn er rapporten uitgebracht en we moeten echt het jaar 2017, aankomend jaar 2017, moeten we er gewoon – in het begin van het jaar – echt mee aan de slag in Nederland, als eerste land. We moeten gewoon met meetgegevens aan de gang; we moeten zorgen dat we wat dingetjes gaan doen die echt van fundamentele waarde zijn. We moeten gewoon aantonen: er wordt iets in de lucht aangetroffen. We wijzen nog niet eens met de vinger wat daar niet hoort. En dat moeten we gewoon in kaart brengen. We moeten dat gewoon aanbieden aan de desbetreffende instanties en dat moet door een dermate groot aantal van mensen gebeuren… daar moeten juristen bij zijn, die de wet echt goed kennen, die – en ik ken ze en die willen er graag aan meedoen . Ze moeten nu echt iets gaan doen.
En we moeten ophouden met mopperen. Ik mopper ook wel eens en dat zal ook moeilijk zijn om mij te laten stoppen met mopperen en dat doe ik ook vanuit verdriet om deze prachtige mooie wereld, dat dit gebeurt. En dat de mensen eigenlijk gewoon allemaal belazerd en bedonderd worden; zo simpel is het gewoon. Maar we kunnen er nog 100 jaar artikelen over schrijven maar we kunnen ook – juist als klein land met zoveel kennis en zoveel mogelijkheden en zoveel mensen, die echt bereidwillig zijn om daarmee aan de slag te gaan – kunnen we ook echt iets gaan doen.
Dat is in ieder geval iets waar ik mijn pijl op heb gezet [om in] 2017 daar echt heel fundamenteel mee bezig te gaan.

A: Dat lijkt me hartstikke goed.

M: Dat denk ik ook, dat dat goed is. En er zijn genoeg mensen al mee bezig hoor; het is helemaal niet nieuw. Die oproepen komen ook nog, dat er echt een organisatie komt waar mensen die al bezig zijn en onderzoeken hebben gedaan en zij koppelen het gewoon. Zelfs al kun je elkaar niet luchten, bij wijze van spreken, dat je gaat voor het grotere geheel, dat je zegt: “Ik doe gewoon mee. Hoppa, hier zijn de gegevens, want het gaat om het behoud van de aarde. Het gaat om het behoud van de dieren. We moeten dit aan de kaak stellen, we kunnen er niet omheen, dat de lucht er tegenwoordig heel anders uitziet dan 20 of 30 jaar geleden.”

A: Als je dat steeds ziet dan moet je wel wakker worden, inderdaad.

M: Dat er mensen zijn die zeggen: “Nou ja, dat zijn gewoon strepen.” [Mensen die] dat als strepen classificeren en daar hun schouders bij ophalen… Ja, weet je, dat kan dan niet meer als je zegt: “Kijk dit zijn de meetgegevens van afgelopen week en hier zitten zoveel stoffen van datgene. En dat is van die week daarvoor en dat is van een maand geleden en ik heb hier de gegevens van het Zuidelijk deel van Nederland. Ik heb de satelliet foto’s er bij.” Weet je, daar gaat het om. Je moet in deze wereld, waarin wij hier met elkaar leven op deze planeet, moeten we [een en ander] ook onderbouwen.
En daarom ben ik ook zo gek op wetenschap, omdat wetenschap – het aantonen van iets – in vele gevallen echt wel een hele belangrijke sleutel is om het op de agenda te krijgen; dat moeten we echt durven doen.

A: Ik denk dat ik er met heel velen naar uitkijk om hier een bijdrage aan te leveren.

M: Nou, we gaan het gewoon doen.

A: Geweldig. Je bent veel onderweg …

M: Oh ja?

A: Ja, dat weet ik toevallig.

M: Staat dat hier?

A: Ja (gelach), dus dan is het lastig om goed te eten.

M: Nou ik stop gewoon elke dag bij Mc. Donalds.

A: Ok, wat zijn absolute “no go’s” voor je?

M: Kijk, ik heb het voorrecht, dat, daar waar ik heenga, dat er altijd heerlijk eten voor me klaarstaat. En dus is het daarom wel een “go” zone voor mij. Ik weet, dat die mensen met zoveel liefde eten hebben klaargemaakt. Dus wat is voor mij een “no go” zone? Nou ja, in ieder geval, wat ik al heb gezegd, vlees eten is voor mij echt een “no go” zone, absoluut. En ik eet ook wel eens een patatje tussendoor, maar dan eet ik hem wel bij de snackbar, bij de gewone snackbar.
Ik kijk ook nog welke mayonaise er is als ik het neem. Dus ik eet ook wel eens gewoon zoiets. Ik ben gewoon geen schijnheilige, ik geniet gewoon van dit leven. Maar ik kijk wel, ik luister naar mijn lichaam; daar ligt de “no go” zone. Mijn lichaam de lichaamsintelligentie vertelt me: Nee, niet daar naar toe.
En ik heb nu inderdaad vaak in de auto gezeten, ik ben dus ook tien kilo aangekomen in een jaar tijd zo’n beetje, dus ik ben helemaal niet aan het sporten. Ik ben nu in een vastenperiode. Ik ga het helemaal schoonmaken; ik ben ook met kuren bezig. Lekker alles opruimen, opschonen, net als iedereen, lekker bezig. Voor mij is de “no go” zone echt luisteren naar mijn lichaam. Ik denk, dat ik de laatste vijf maanden dat gewoon te weinig heb gedaan door te veel onderweg te zijn en daardoor te onregelmatig te eten. En dat is eigenlijk over mijn “no go” zone [heen] gaan.
Ik houd van een lekker banaantje ‘s morgens, een lekker biologisch banaantje, sinaasappeltjes uitpersen tussen de middag, nou ja. Wat is voor mij “no go” zone?

A: Supplementen. Neem je supplementen?

M: Heel weinig, heel weinig. Ik heb laatst van iemand uit het buitenland een poeder gekregen, dat is dan een vitamine C. Ja, dat is een vet, dat moet je echt door de vla of zoiets heen doen. Maar ja, dat eet ik eigenlijk ook niet. Dus ik doe het door het behangplaksel dan komt het gelijk wel binnen.

A: ha,ha,

Wat voor mij [een leidraad] is; ik eet eigenlijk zo weinig mogelijk toevoegingen.
Ik heb eens een keer in 2012 mijn bloedspiegel laten meten, gewoon een check. En toen was alles zo ontzettend optimaal, het was gewoon goed. Die man zei: “Nou, dat kan ik me gewoon niet voorstellen, dat jij een vegetariër bent.” Ik zeg: waarom niet? Hij zegt: “Jouw bloedspiegel is gewoon heel goed, dan doe je vast wel heel erg je best met allemaal noten eten en dit en dat.”
Ik zeg: nee, helemaal niet. Ik heb gewoon met mijn lichaam afgesproken dat het niet nodig is.

A: Geweldig.

M: Ja zo kan het gewoon. Wij zijn zelf de scriptschrijvers in ons lichaam, maar soms is het wel zo, dat het lichaam echt iets anders doet en helemaal niet wil luisteren. Nou ja, ook wij willen niet helemaal luisteren naar het lichaam. Nou ja “no go” zone is in ieder geval vlees eten, ja, en voor mij verder… ja, ik drink geen frisdrank. Helemaal niet.

A: Alcohol?

M: Ook niet, ik drink ook geen alcohol. Als ik één wijntje neem per jaar, dan is dat echt veel. Ik heb vroeger wel … als ik ging stappen ging ik wel alcohol drinken, [maar] daar werd ik ook echt ziek van, beroerd van. Nou ja, verder ja, gewoon maar normaal doen denk ik.

A: We krijgen een vraag van Ellis, die vraagt: “Hoe kun je verslaving aan eten overwinnen? Wat is het dat zoveel mensen naar suiker en junkfood trekt?”

M: Nou ja, dat is natuurlijk op zich … dat is een geschakeld proces. Een verslaving op zich is niet iets van zo maar één schakel. Er is iets in jezelf …. Een verslaving ontstaat meestal als je een dermate groot talent hebt, een vermogen in je draagt, dat je niet kwijt kunt.
Dat is eigenlijk wat er gewoon gebeurt; je blijft van binnen borrelen en je voelt gewoon van alles maar gebeuren, maar je kunt het niet kwijt; het lukt niet. En dan vind je daar meestal ergens een bepaald alternatief voor, zonder dat je het weet, waarbij je eenzelfde genoegdoening krijgt.
Dat kan eten zijn, dat kan roken zijn, het kan drugs zijn, maar het kan ook zijn, dat je drie keer per dag je auto wilt wassen, dat je dat fijn vindt. Het maakt eigenlijk helemaal niet uit; het gaat om het neurologische resultaat van wat je voelt. En dan ben je nieuwe programma’s aan het invullen, aan het creëren in jezelf en je bent nieuwe referentiepunten aan het maken. Dus jouw hersenen weten gewoon: “Oh dat vond ik heel fijn, dát gevoel, dát resultaat.” En dat zit gekoppeld aan die handeling. Dus de instructie is de volgende keer als je behoefte hebt om dat innerlijke gevoel weer te ervaren: “Maak je niet druk. Je hoeft niet datgene te doen wat werkelijk nodig is, maar kijk even in de archieven – Oh ja, toen heb ik dát gedaan met dát gevoel erbij”. Dan doe je dat dus nu weer, dus dan ga je dat doen.
Je zult zelf moeten deprogrammeren. Je zult dus autoriteit dienen te krijgen in het moment dat je die gevoelens of gedachte krijgt. Kijk, dan heb je te maken met [bijvoorbeeld] suiker; dat is gewoon een groot programma wat steeds meer honger gaat oproepen. En dat E621 is ook zo’n middel. Dat roept – ik weet er wel iets van hoor – het verstoort het gevoel dat jij voldaan bent, laat ik het zo maar uitdrukken.
Dus er is een communicatie tussen je maag en een communicatie met je hersenen, en normaal gesproken zorgt een stofje in je hersenen er voor: Ok het is voldaan; ik heb gewoon genoeg gegeten, klaar. Maar E621 zorgt er voor dat dat mechanisme tussen maag en hersenen verstoord wordt, waardoor het gevoel van voldaan zijn niet aanwezig is. Dan blijf je dus door eten.
Dus er loopt een heel programma doorheen.
Ja, hoe wil je daar vanaf komen?
a) die stoffen dus inderdaad niet eten en b) op het moment dat je een verslaving hebt zal je heel erg “de baas moeten worden”, even flink uitgedrukt, maar zo bedoel ik het wel, de baas worden over het moment waarin je zit. Je doet je ogen dan dicht en gaat met heel veel aandacht bewust in je hoofd aanwezig zijn. En dan komen we op het thema uit: wat is waarneming? wat is aanwezig zijn in? Hoeveel invloed heeft dat? Daar ligt precies de sleutel van het Scheppingspotentieel van de mens. Want de mens heeft invloed met haar aanwezigheid in haar omgeving en heeft invloed met waarneming en zelfs met [het zich] voorstel[len] van waarneming, ook al zou je het niet eens kunnen zien, op het elektromagnetische veld. En op het moment, dat jij met je aandacht aanwezig [bent] en je voorstelt dat je in je hoofd aanwezig bent – in het moment dat je de verslaving voelt binnen komen – en je gaat heel erg aanwezig zijn, focussen met je voorstelling op je hersenen, en je besluit daarbij: “Nu is het klaar, nu vloeit het weg,” dan zul je merken, dat die prikkels weggaan omdat neuronen, het neuraal systeem, neuronen-pakketjes van programma’s [wegvloeien]. Het centraal zenuwstelsel – dat zijn programmaatjes samengebundeld met informatie – dat wordt ontstoord met je aanwezigheid.
Dát is precies het vermogen van de mens; schepping is een onderdeel van de mens.

A: Mooi hoor.

M: Er zijn ook allemaal wetenschappelijke testen op gedaan wat dat doet; wat menselijke waarneming voor effect heeft op de omgeving en op lichtspectra.
Dus weet je, dat is gewoon het leuke; je kunt heel veel verslavings-afkickmogelijkheden opzoeken buiten jezelf, maar je kunt het ook met aandacht in jezelf. Want op het moment dat een verslavingsprogramma gaat draaien, zou je ook kunnen zeggen dat het een tekort is van aandacht en bewustzijn in jezelf. Dus dan overrule je; dan word je eigenlijk overgenomen door de prikkel.

A: Nog even weer terug naar die E621. Ik las, dat het gewoon in het protocol is opgenomen. Wetenschappers moeten nu heel veel test doen met obesitas. Maar hoe creëer je een rat hè, een lab-rat met obesitas? Wereldwijd staat in het protocol: geef ze gewoon E621, daar worden ze dik van. Dat zit in 80% van het voedsel en dan vragen wij ons af hoe het kan dat iedereen zo dik is?

M: En waar worden die ratten zo dik van? Doordat ze dus door gaan eten, want dat doet die stof. E621 zorgt er niet voor, dat die ratten dik worden, want dan zou je er gewoon watten in moeten doen. Maar ze krijgen een stofje waardoor er een neurotoxische reactie plaatsvindt in het centraal zenuwgestel, waardoor ze geen gevoel meer hebben van verzadigd zijn. En dan blijven ze dooreten.

A: Ze krijgen wel degelijk meer eten, of ze eten gewoon door?

M: Ze eten ongelimiteerd; ze kunnen gewoon dooreten. Dat is wat het doet. Dat zit dus nagenoeg, het zit in duizenden producten in de supermarkt; gigantisch.
En kijk, het gaat natuurlijk allemaal om geld. Al die grote voedselgiganten, die producenten er achter, dat is gigantisch; die willen alleen maar dit (geld). Die willen alleen maar geld bij de mensen weghalen, zodat zij zoveel mogelijk geld verdienen, dat ze daardoor een nóg beter en mooier leven hebben. En eigenlijk maakt het hun helemaal geen barst uit of het echt om de gezondheid van de mens gaat of niet, als zij maar een goed leven hebben.

A: Er is een vraag uit de zaal.

Vraag: Er is mij verteld dat E621 op groente gesprayd gaat worden. Heb jij daar informatie over?

M: Nee, dat weet ik niet, heb ik geen informatie over. Maar het is voor mij een zoveelste vraag, die voor mij direct voelt: oh, ja, dat zou zomaar kunnen.
Kijk voor mensen, die zich daar nog nooit in hebben verdiept; die vallen van hun stoel. Die denken, wat is dit voor een complot-theoretische club. Maar het is gewoon wat er gebeurt. Dus die vraag die jij stelt is fundamenteel, en het valt bij mij zo binnen van: oh ja. Dat zou zo maar kunnen, gaan we het nu weer op die manier proberen. Het is een honderden miljarden- industrie. Het gaat niet om de voeding; het gaat om het geld. En het gaat ze eigenlijk niet eens om het geld, want de mensen die er achter zitten, zijn dezelfde wezens die het geldsysteem creëren en gewoon in de computer typen dat er drieduizend miljard naar de Europese Centrale Bank overgemaakt moeten worden. Ze hebben eigenlijk genoeg, maar het gaat er meer om mensen in tekorten te houden. En om het zelfbewustzijn te onderdrukken. Want als we allerlei klachten hebben en we zitten niet in onze gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk als emotioneel, ja dan denken we er niet over na wat we allemaal kunnen en wat ons vermogen en onze potentie is. Om deze wereld naar een waardevolle samenleving te brengen. Je zou kunnen zeggen, het is een soort afleidingsmanoeuvre. Heel slim overal in verwerkt.

A: We hebben de laatste vraag over voeding.

M: De laatste?

A, Ja, we hebben ook nog wat anders op programma staan.
Ik hoor ook wel mensen zeggen, dat je met je bewustzijn slechte stoffen uit het eten kunt halen. Gewoon met je intentie. Ik drink een kop koffie en die geef ik de instructie van: de stoffen die slecht voor me zijn, geef ik nu de opdracht om die er uit te halen. Ook met ander voedsel. Werkt dat denk je?

M: Kan, dat kán werken. Er zijn heel veel testen op gedaan en uit die testen bleek, dat die stoffen er gewoon nog in zaten. Dus het is maar net van ja…

A: Dat die stoffen er . . .?

M: Nog gewoon in zaten. Er zijn wetenschappelijke testen ook al gedaan om te kijken of die intenties ook echt zo zijn.

A: Maar dan blijkt dus dat het niet werkt? als die stoffen er nog in zitten?

M: Ja, dat is zo gebleken. Ik wil er eigenlijk mee aangeven, dat het misschien wel helemaal niet om die stoffen gaat.

A: Nee, maar wat het doet in je lijf.

M: Misschien gaat het er wel om hoe jij reageert op basis van je eigen potentieel. Misschien is het wel mogelijk om een liter diesel te drinken, terwijl je denkt dat het melk is bijvoorbeeld. En daar zijn ook wetenschappelijke testen op gedaan.
De vraag is dus maar: waar geloven wij in? En dan kom je dus op het placebo-effect uit.

A: Interessant.

M: Dus wat zijn stoffen? Wetenschappelijk is een waterstofmolecuul een waterstofmolecuul. Punt uit. Maar op het moment dat wij gaan kijken in het hologram, in de energie van de waterstofmolecuul, kan het wel zijn dat uit het hologram misschien wel tienduizend scenario’s te creëren zijn, [dus] dat het niet alleen een waterstofmolecuul is, maar misschien is het ook wel een heel andere molecuul van een heel andere stof. En als wij ons op het potentieel van het hologram kunnen afstemmen, dan kunnen we het effect van dus olie drinken, [maar] kunnen wij [het] ineens niet merken. Nou wil ik niet aanraden om dat te doen, maar ik geef het als een extreem voorbeeld om naar voren te brengen van: gaat het er om of die stof er nu uit is of niet? of gaat het om het zegenen, dus het belichamen van de “Force of Life”? Dat komt van binnenuit in dat voedsel. En in dat moment dat dat gebeurt, dan zegen je dus letterlijk je voedsel.
En voor mij is het altijd zo geweest: ik kon als kind maar niet begrijpen dat als ik bij familie of vrienden was – of bij vriendinnetjes thuis…, dan moest ik meebidden. En dan zag ik al die mensen bidden en dan vond ik dat heel interessant dat ze dat deden, want ik vond het heel lief ook -, maar het enige wat ik zag was van: ja, jullie zijn gewoon dankbaar voor het eten. En dat voel ik dus ook, maar ik hoef niet te bidden naar God, want ik ben [zelf] een deel van het Eenheidsbewustzijnsveld. Dus aandacht geven aan het eten en de dankbaarheid daarheen; dat is het zegenen van je voedsel. Dan kan het zo zijn, dat er zo’n krachtige resonantie doorheen gaat! En je eet het op en of die stoffen er nou wel of niet in zitten: klaar.
Maar het is mogelijk hoor, dat die stoffen er uit gaan. Absoluut, het is absoluut mogelijk.

A: Ok, en andersom ook – neem ik aan? dat je met je intentie stoffen aan kunt trekken die goed zijn voor je lijf? Dus als je bijvoorbeeld uit gaat testen: ik heb die en die en die stoffen nodig. [Mogelijk] om dan de intentie erin te zetten dat het energetisch tot je komt – of hoe je het dan ook doet, idem?

M: Je zit letterlijk met “de Kracht van…” én van [de kracht van] je mind, want dat is een samenspel. Onze mind en onze hersenen hebben enorme sterke radiogolven, hè, maar ons hartvermogen is ook enorm krachtig! En op het moment dat je dat die samenbrengt en je begrijpt dus, dat je een bezoeker bent van dit lichaam uit een ander universum, vertegenwoordiger vanuit de “Force of Life” en je gaat vanuit díe kracht werken met je hersenen… en je brengt dát bij elkaar…, dan kun je dus letterlijk vanuit je Scheppingspotentieel, met de kracht van Creatie iets zo (met een vingerknip) aanwezig laten zijn in iets wat er [eerst] niet in zat, [iets] dat dus niet van buiten komt. [Waarvoor] je ook niet hoeft te bidden, [iets] wat ook niet iemand anders erin heeft gestopt die het goed met je voor heeft; maar iets dat louter voortkomt uit jouzelf of uit de “Force of Life”.
Daar liggen de kronieken van het Oorspronkelijk Mensdom.
En daar mogen we trots op zijn. En de wezens, die de aarde bezoeken en heel terughoudend zijn, die weten wie Wij zijn. Zij weten héél goed, héél goed, dat wij een groter vermogen hebben dan dat wij ooit in ons leven hier in dit universum zullen begrijpen. En we doen het per ongeluk ook hè; we gebruiken het vaak tegenovergesteld.

A: Hoe zie je dat dan als we het per ongeluk doen?

M: Bijvoorbeeld, denk even aan de angst. Mensen zijn bang voor een wereldoorlog. Dus wat er dan gebeurt is dat ze denken aan die wereldoorlog. Ze denken aan een situatie die naar is; daarbij roepen ze die gedachte ook op, als slachtoffer van die resonantie. Terwijl op het moment, dat je gaat kijken vanuit het krachtveld van wie je bent, het Oorspronkelijk otentieel en de “Force of Life”, kun je met zoveel kracht en zoveel aandacht aan dat thema, naar dat thema kijken, onderzoeken! En dan breng je met je waarnemingsvermogen en met de kracht van voorstelling, breng je vanuit dit vermogen als menszijn – het draait primair om de Oorspronkelijke mensen, het Oorspronkelijk menszijn – breng je de “Force of Life” via je mens-zijn naar buiten toe. En [dan] breng je letterlijk zoveel waarneming in dat veld, dat er helemaal niet eens een oorlog kán komen.
Per ongeluk gebruiken wij ons potentieel vaak precies ten gunste van de groepen, die juist ons hebben laten denken, dat de kracht buiten ons is.

A: Ja, daar is de media natuurlijk een heel handig instrument voor,

M: Ja en er zijn ook heel veel extra-terrestrials, die daar heel erg in meewerken. Omdat die ten dienste staan van dezelfde oorspronkelijke groepen, die het menselijk bewustzijn onderdrukken en dat wordt op een heel geraffineerde manier uitgezet. En daarom is het zo belangrijk, dat mensen, die werken met buitenaardse, inter-dimensionale groepen, letterlijk zeggen van: “Classificeer …..geef maar eens aan wie je bent; waar kom je vandaan? Laat je maar eens zien. En als dat hier niet lukt omdat die afstemming moeilijk is, kom maar eens in mijn droom naar mij toe. Kom maar eens en ga maar eens heel duidelijk vertellen wie je bent en doe dat namens de “Force of Life”; verbind je daar maar eens mee.” Dat is heel belangrijk, dat is een heel groot Eenheidsbewustzijn, een Heelheidsbewustzijnsveld en dat is waar deze wezens zich niet mee kunnen connecten. Dat is een heel belangrijk punt. Er gaan nog heel wat heilige huisjes omvallen als je daarmee bezig durft te gaan.

Maar goed, terug naar die voeding. Ja het kan: stoffen kunnen eruit.

A: (gelach) Nou dat is mooi.
We hebben natuurlijk ook weer heel veel vragen binnen gekregen over healingstechnieken. Dat hebben we vorige keer niet helemaal kunnen behandelen.
Eén daarvan is: We hebben even de “flower of life” naar voren gehaald. Er was een kijker die zei van: “Goh, die was ook “otherwise known as the daisy of death” en André heeft er ook een vraag over.
Die vraagt: Vorige keer kwam de “flower of life” aan bod. Is de Merkaba-meditatie nog wel nuttig of zijn we ook al verder dan dat? En kun je ons je mening zeggen over de Merkaba en zijn kracht?

M: Alles is nuttig, zolang je dat doet vanuit je eigen veld, vanuit je eigen vermogen van binnenuit. En dan maakt het niet uit; alles is nuttig voor jouw persoonlijke ontwikkeling als wezen hier, als Mens. Het gaat er meer om van, doe je het …… ga je in de rol zitten van net ontstaan nieuw mens en ga je mee in die techniek, zoals het je geleerd is? of ga je eerst connecten met de “Force of Live?” En als je je daarmee verbindt kun je alles doen wat je maar achteraf zou kunnen benoemen van: “Nou [het] was eigenlijk niet zo handig om te doen, maar er gebeurt niks verkeerd. En dan is het een leuke ervaring en dat is ook waarom we hier op de aarde zijn, om een leven te ervaren.

A: Als je je verbindt met de Oorspronkelijke Kracht …

M: Met het Heelheidswezen …

A: Met het Heelheidswezen; dan ben je eigenlijk onschendbaar?

M: Dan kan er niets gebeuren. Er kan überhaupt niks gebeuren. Er kunnen alleen maar modellen binnenkomen waarmee wij voelen dat er van alles gebeurt, waardoor wij angstig worden. Dat is ons Scheppingspotentieel dat “achterstevoren” gepresenteerd wordt door allerlei dramatische verhalen en toestanden en mensen bang zijn voor hun eigen kracht, want die wordt gepresenteerd bij angst.
Maar Merkaba is een onderdeel van dit hologram waar wij nu in zitten. Dus dit universum is een prachtig universum met allemaal andere wetten dan het Heelheidsveld waar wij vandaan komen. Daar is de “flower of life” een heel belangrijk onderdeel in, maar ga je met je hoofd buiten die bubbel kijken en je kijkt dan weer van een afstand naar dit universum, dan zeg je: “Hmm wat apart, leuk dat we daar in dat universum zo veel waarde hebben gehecht aan die Merkaba en aan die “flower of life” en inderdaad; het werkt ook.” De “flower of life” is eigenlijk het eenheidsveld dat daar wordt uitgedrukt van dat hologram van die matrix en het werkt. Mooi dat het gewerkt heeft, en [maar] laten we nou aan al die mensen vertellen als we weer in dat hologram terugkomen, van: Jongens, je kunt er wel mee werken, het is hartstikke mooi, maar vergeet vooral jezelf niet. Zet je Zelf voorop. Dan word je leidinggevende in alles wat je doet.

A: Maar als je je Zelf voorop zet, heb je hem dan überhaupt nog wel nodig?

M: Uiteindelijk zal blijken dat er een moment aanbreekt dat je hem niet meer nodig hebt.
Maar dan ontdek je dat je hem niet meer nodig hebt omdat je dat gedeelte in jezelf hebt gevonden. En dat is dus wat de meeste mensen niet doen.
Dus over verslaving gesproken; er is een soort spiritueel new age-verslavingsprogramma gaande: “Oh wat was dat fijn; ik ga wéér daarheen, ik ga dat weer doen. En dan vervolgens ga je naar huis met de tram. Je komt thuis en: Pfff… zak en as.
Terwijl je beter thuis kunt oefenen aan jezelf om dat vermogen naar binnen te halen. En daarbij hebben we opstapjes nodig. Daarvoor herinneren wij [ons] met elkaar allerlei mooie processen. Dat is ook heel leuk, heel waardevol, en zelfs ook heel fijn om dat met elkaar te doen, maar op een gegeven moment [is het beter om] wel “de focus” naar voren halen. Een goede leermeester die vrij is van het ego, in die zin dat het persé om dat product moet gaan, [die leermeester] zal de mens op deze aarde altijd vertellen: ”Luister eens galactische vriend; het is mooi dat je dit doet en ik ben heel blij dat het je raakt en ik zie dat je ervan groeit en daar ben ik ook heel dankbaar voor, maar vergeet één ding niet dat [door] alles wat je hier leert, dat je op een gegeven moment op het punt mag belanden dat je dit weer terugstuurt naar mij. Je geeft het aan een ander of je verkoopt het, want dan heb je ontdekt dat je het Zelf bent.
En dat is een hele belangrijke boodschap.

A: Dat lijkt mij ook, ja.

M: Dus de Merkaba is nog steeds een heel belangrijk punt, maar op het moment dat je dus niet weet dat je in verbinding bent van binnenuit met de “Force Field” uit een heel andere tijd, [maar] – als je dus denkt dat de Galactische Federatie en al dat soort programma’s – dat je dat allemaal dient en dat je daar allemaal in werkt, dan ga je dus met je vermogen niet in [the Force], maar dan ga je in de Merkaba. En dan ga je mee in het programma van je voorstellingsvermogen als persoonlijkheid.
En in dat moment is het mogelijk om een complete invoeging te sturen, waarin je denkt dat het daarom gaat en vervolgens word je meegenomen in het hele programma. En je ontdekt dan ook ergens: “Er klopt iets niet, maar toch voelde het heel fijn, dus ik laat het maar zo.” En dat is het grootste proces, waar de mens nu in zit.

A: En dat zijn manipulaties?

M: Dat zijn louter en zuiver manipulaties.
En die manipulaties zijn dus niet van dien aard om je onderuit te halen. Sterker nog, het zijn programma’s die er juist op gericht zijn om je juist het gevoel te geven van dat het fijn is.
En weliswaar zo fijn dat je inderdaad niet buiten die kaders durft te kijken. En dat is een heel groot programma. En daar word ik wel eens op aangesproken en op afgerekend – en dat snap ik ook wel, dat mensen zeggen: “Ja, jij praat [hier] heel erg over…” Het gebeurt mij weinig, hoor. Ik hoor het dan weer via andere kanalen. Dan ga ik meestal wel in contact met die mensen, omdat ik het belangrijk vind dat mensen horen dat ik het benoem – niet omdat ik het belangrijk vind om het onderuit te halen – maar juist om te vertellen van: luister als je er nog iets groter naar gaat kijken en je gaat die essentie van binnenin nog groter maken en je gaat connecten met een heel ander veld, dan wordt datgene wat jij dus nu benoemt in wezen gewoon ondergeschikt aan je Zelf.
En dat is de grote les. Dat is de wederopstanding van de mensheid waar over geschreven wordt. Dat is heel belangrijk. Super belangrijk. De mens onderschat zich enorm. Dat is gewoon helemaal niet nodig. We zijn zulke mooie wezens. En we komen uit zo veel verschillende delen van het universum. En er wordt zo ontzettend veel verwarring gebracht. Mensen zitten zo gekluisterd aan allerlei folklore en mythen.
Blijf eerst maar eens eventjes helemaal bij al die folklore en mythen weg en ga eens heel goed kijken: wat voel ik nu eigenlijk? Wie ben ik dan? Ben ik mijn persoonlijke rol? of kan ik ook in stilte connecten met een veld? En dat veld, dat veld, daar ben jij de enige vertegenwoordiger in. Niemand die je dat kan vertellen, niemand. Alleen jijzelf.

A: Af en toe heel groots hoor. Jij zegt dan van “allemaal folklore” en dergelijke. Dat kan ik me best voorstellen, maar op het moment dat je het hebt over die Merkaba – Ik heb zelf ook 20 jaar geleden de 40 uur video gedaan en zo’n “flower of life” workshop. Ik heb de Merkaba geactiveerd. Ook best wel ervaringen gehad ….

M: Hele mooie ervaringen ook.

A: Hele mooie ervaringen. Dan zie ik dan toch minder als folklore op het moment dat je beelden van de kosmos krijgt dat je daardoor reist, of [beelden] van inderdaad engelen of dergelijke. Dat je dat als folklore bestempelt; het kunnen heel overweldigende en grootse en mooie ervaringen zijn. [Maar] en dat je dan toch nog beseft van: ja maar er is iets wat eigenlijk nog veel groter is! En dat ben ik! en om dat ook te ownen en te doen in het moment!

M: Eigenaarschap terughalen in die momenten, dat is heel belangrijk. Dat is wel heel belangrijk! Kijk de vraag is dit: Op de aarde zitten we nu in een moment – al sinds lange tijd, maar dat wordt buiten het publieke domein gehouden – dat de technologische ontwikkelingen zo ontzettend ver zijn, zo ontzettend ver, dat daaruit voortkomend in de toekomst, artificiële intelligenties zijn ontstaan die zoveel intelligenter zijn dan de mens. En dat is ook de reden, de legitieme reden dat wetenschappers überhaupt bezig zijn met artificiële intelligentie, omdat ze zeggen: “Ons lichaam is gewoon corrupt. Het menselijk lichaam functioneert niet goed; we gebruiken maar een paar procent van onze hersenen en middels technologie kunnen we het upgraden.”
En dat gebeurt dus ook, maar het gebeurt niet zo zeer in de mens zelf, dan wel dat er een nieuw soort mens ontwikkeld wordt. En die nieuwe mens wordt vele malen, vele malen intelligenter en krijgt veel meer vermogens dan de mens hier. En [dat gebeurt ook] in een andere tijdlijn die volgt op degene waar wij nu op zitten is de vraag: – en daar laat ik het maar gewoon mee open: “Wat gebeurt er nu eigenlijk?”
Er zijn een aantal mogelijkheden. Er is een mogelijkheid dat een beschaving zichzelf zo bewust wordt van een onderdeel te zijn van het grote intergalactische superbewustzijn en dat ze dus externe technologie zo ver kan ontwikkelen, dat ze het kan blijven beheersen. Met andere woorden: ze blijft het aansturen. Dus de technologie gaat niet reageren, gaat het niet overnemen van de uitvinder, maar blijft in dienst staan van de uitvinding. Dat zou dan gebeuren omdat die beschaving zo ver ontwikkeld is dat ze het ook begrijpt. Ze snapt dat het belangrijk is. En dat het dus ook mogelijk is met Cyborgs samen te leven in harmonie. Kan. Waarbij beide beschavingen elkaars kwaliteiten naar elkaar toe gebruiken, uitwisselen. Dat is één mogelijkheid.
Een andere mogelijkheid is dat de mens, de beschaving in dit geval, zichzelf daarmee upgrade in bewustzijn en dat het bewustzijn daardoor zichzelf verder kan ontwikkelen. Dat ze zichzelf daardoor beter kan snappen op het gebied van bewustzijn, doordat ze een hoger denkvermogen krijgt. En de volgende stap is dat ze zichzelf inzichtelijk heeft gezien wie ze is en vervolgens de artificiële upgrade er weer uithaalt. Ja…?

A: Ok, dat is een downgrade …

M: Ja, een downgrade om vervolgens vanuit het inzicht “wie we zijn” om van daaruit weer opnieuw te starten, dat is een mogelijkheid.
En een andere mogelijkheid is, dat de Cyborgs zo intelligent zijn en dat de mensen akkoord gaan met het feit dat de Cyborgs alle problemen oplossen. Dus dat er in plaats van wereldhegemonie, wereldharmonie is en dat dat uiteindelijk uitmondt in een totale overname, dat de mens wordt overgenomen door super-geavanceerde beschavingen. En dat laatste scenario, dat is waar de mens op afstevent.
En dan komen we in een gigantische timeloop terecht, waar we in deze uitzending nu niet over gaan spreken, maar dat is wat hier gebeurt. Wat er gebeurt in dit hologram hier, is ook het startpunt van een gigantische inter-dimensionale gebeurtenis. En daarom wordt er met ogen naar de aarde gekeken en worden we geobserveerd vanuit Bronbewustzijn door andere wezens, om de codes van kracht en liefde hier naar toe te brengen, door te observeren. Zoals wij invloed hebben op onze omgeving door het elektromagnetisch veld, zo hebben die super-geavanceerde beschavingen vanuit het veld van kracht en liefde dit ook. En wij worden geobserveerd door hen en dat is het grootste cadeau. Alleen dat zien de mensen niet.
Wat vroeg je ook alweer? Ik kan dan helemaal afdwalen natuurlijk, maar dat komt; dan word ik zo aangeraakt van binnen, dan wil ik daar toch iets over zeggen.

A: Het was de vraag over de Merkaba. Over de grootsheid, zeg maar, wat je dan voor jezelf te zien krijgt, en je realiseert dat je eigenlijk nog veel groter bent dan dat.

M: Dus de artificiële groepen zouden ongelooflijk goed begrijpen hoe ons spiritueel bewustzijn geketend moet worden met bepaalde modellen om het oorspronkelijk potentieel van het Oerveld te maskeren. En dat is in feite wat er gebeurt en dat wil nog steeds niet zeggen dat er dus iets is wat niet klopt. Het zijn allemaal stapjes van een gigantische ladder. En dat mogen we best benoemen zonder dat we zeggen dat het niet goed is. Toch?

A: Trudy die heeft een vraag. Ze zegt: Als al onze kleuren gehackt zijn, hoe zit het dan bijvoorbeeld met het oproepen van de “violette vlam”. Dat zou reinigend werken, maar in hoeverre versterk je dan juist die A.I.-krachten eigenlijk?

M: Ik weet het niet, ik heb geen ervaringen met de violette vlam. Dus dan kan ik niet antwoorden. Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen dat het voortdurend op hetzelfde thema neerkomt: dat het er om gaat, dat als je iets start, dat je het altijd doet vanuit een heel diepliggend gevoel. Vanuit de kennis “wie jij bent uit een ander universum”. En als je je durft te verbinden met het “Force field of Creation” van binnenin – en daar zijn ook echt oefeningen voor nodig om het weer terug te halen – dan komt er een hartintelligentie op gang van binnen. Die is een miljard keer krachtiger dan het liefdesveld [dan je je zou kunnen voorstellen van hoe een liefdesveld was. Het is echt een intelligent, spiritueel bewustzijnswezen en dat is een gigantisch wezen. En dat wezen laat je alles zien, als je echt een representant bent van dat veld. Dan laat dat wezen je alles zien wat echt nodig is om je terug te ontwikkelen naar wie je bent. En dat is dus ook met de violette vlam, dat is met alles zo. In feite gaat het om liefde, we zijn allemaal met liefde bezig. Dus ik zou zeggen: ja, dat kun je eigenlijk alleen maar zelf beoordelen op het moment, dat je daar mee bezig bent.

A: En oefeningen om iets terug te halen? Wat bedoel je daarmee?

M: Nou, dat je je verbindt met dat veld binnenin jezelf. Dus je gaat met je aandacht – en dat is eigenlijk ook wat ik altijd naar voren haal – dat het het potentieel is van de mens om ergens met aandacht naar toe te gaan vanuit het grotere veld van wie je bent. Dan ga je naar binnen toe en dan richt je jezelf daar op. En dan krijg je verbinding met dat veld waardoor de informatie in jezelf op gang komt. Zullen we dat eens doen in een bekrachtiging, kijken wat we daarmee kunnen bereiken?

A: Ja, goed plan.

M: Realiseer je dat je dit allemaal doet vanuit je eigen kracht. Er is niemand, die dat voor je kan doen, alleen jij. Je bent een autonoom en soeverein wezen, een wezen van kracht en liefde, die hier op de aarde aanwezig is en een geboorte heeft meegemaakt, althans de ervaring heeft van een geboorte. En [realiseer je] dat we op dit moment hier aanwezig zijn op basis van onze eigen keuzes, op basis van ons eigen besluit en dat het jouw moment is om je daar mee te verbinden.

Bekrachtiging Crowd Power 15:2

Dus doe lekker je ogen dicht. Ontspan goed op de plek waar je zit of ligt. Maak goed contact met je lichaam, haal je aandacht uit je omgeving weg. Alles wat buiten je lichaam is, is op dit moment niet belangrijk. Alle zintuiglijke waarnemingen mogen op dit moment gewoon geparkeerd worden. Dus je gaat met je aandacht van buiten naar binnen in je hoofd. Bewust naar je hoofd. Als je eventjes heel kort kort scheel kijkt en je laat je ogen ontspannen…, als je dat een paar keer doet voel je ook heel bewust dat je in het centrum van je hoofd aanwezig bent. En dat is heel belangrijk. En je haalt even rustig en diep adem tot zover mogelijk onderin je buik. En met de uitademing realiseer je je, dat je helemaal ontspant. Elk spiertje in je lichaam ontspant.

Je gaat vanuit je hoofd aanwezig, met aandacht naar je schedel bovenaan, waar je fontanellen lopen. Je kunt met je aandacht, je voorstelling, de plek voelen bovenop je schedel. Blijf in je lichaam aanwezig. Je lichaam is de sleutel; het is de poort van het scheppingsbewustzijn.
Van je schedel ga je met je aandacht naar je voeten en je ervaart ook je voetzolen. Heel bewust komt dat binnen.
Tussen je voetzolen en tussen je hoofd, je schedel, daar tussenin zit je fysieke lichaam. En het fysieke lichaam tussen je schedel en je voetzolen is jouw wagentje waar je op dit moment in aanwezig bent, met je bewustzijnsveld van kracht en liefde vervlochten tussen de moleculen door, dus [in] de intermoleculaire ruimte, helemaal van boven naar beneden. Wat is het bijzonder om dat te ervaren.

Wees je bewust dat je fysieke aanwezigheid en jouw wezenlijke aanwezigheid in jouw lichaam, dat dat twee verschillende velden zijn. Zijn twee verschillende velden. Een biologisch, neurologisch veld, je lichaam, en je energetische, wezenlijke veld. En dat is wie jij in essentie bent.
En terwijl je hier met aandacht in je lichaam aanwezig bent, ga je met je aandacht nu naar beneden naar je hart. En net zoals aan het begin van deze uitzending mag je – als je dat prettig vindt – je hand op de plek leggen van je biologische hart.
Wees je bewust van je hand aan de onderkant en de plaats waar deze onderkant van je hand je lichaam raakt waar je hart zit.
Dus je gaat met aandacht en focus de plek voelen waar jouw hand jouw lichaam raakt.
En dit is de plek, de biologische plek waar jouw Wezen van top tot teen toegang heeft tot je fysieke lichaam. Dit is de sleutel. Het slot waar jij met aandacht aanwezig, contact kunt maken met het Meta-versum, de oorspronkelijk vrije zone van de vrijheid van alle wezens. En dat ga je nu doen, op jouw manier.
Ik spreek het uit met de kracht van woorden, zodat het hologram van kracht en liefde in beweging komt.

“Ik ben hier, vandaag, [op deze datum] aanwezig op planeet aarde als representant van de “Force of Life”, het krachtveld van het Leven. Het veld waar alle levende wezens, alle levende wezens in elk bewustzijn en elk universum mee in verbinding staan. [Ik ben hier], om daarmee contact te maken hier, nu. En als “galactic Being” geef ik de instructie vanuit kracht, aanwezig in dit lichaam, met aandacht bij mijn hart, aan de “Force” waar ik representant van ben, om binnen te komen stromen in mijn lichaam.”

Je ademt daarbij rustig diep in en uit. En in dit moment besef je, dat je met een krachtveld, het grootste krachtveld van Liefde een verbinding hebt gelegd, niet vanuit je persoonlijkheid maar vanuit je Wezen. En het is de moeite waard om dit te doen.
En dit veld, “the Force of Life” is het krachtveld van interactie en communicatie met elk levend wezen, verbonden met de schepping, waar dan ook.
En ik ben hier aanwezig als representant van de “Force of Life” in dit universum om de kracht van Liefde aanwezig te laten zijn, met het potentieel van mijn aandacht en voorstelling. [Ik ben hier om] als galactisch wezen de opdracht te geven vanuit liefde, [dit] in elke cel van mijn fysieke lichaam te ervaren, van mijn kruin tot aan mijn voetzolen, [om] elke cel van mijn lichaam voor te stellen met de “Force of Life”. Om vertegenwoordiger te zijn vanuit mijn eigen kracht en mijn eigen vermogen van deze kracht, naar alles en iedereen die ik ontmoet in dit leven. Zowel van deze aarde als [naar] wezens van andere dimensies en andere planeten.
En in het moment realiseer jij je hoe ongelooflijk er gewacht wordt, dat jij, namens je Wezen, via de “Force of Life” communiceert via dit veld in je hart naar andere beschavingen, die de aarde bezoeken en die heel goed zien, dat de mens op deze planeet vergeten is dat ze een onderdeel is van de “Force of Life”.
Ga met de aandacht naar je hart en stel je in dit moment voor, dat je de aarde voor je ziet, zo’n twee meter groot; planeet Aarde, een levende bibliotheek, met een prachtige natuur en [met] alle dieren. [Stel je voor] dat er op deze aarde miljarden mensen leven en dat er een deeltje van deze mensen zich bewust aan het worden zijn dat ze hier niet aan het ontdekken zijn van welke wereld ze komen, van welke planeet, maar juist dat de mensen aan het ontdekken zijn dat ze een drager zijn van de “Force of Life” uit een ander universum. [Stel je voor] dat deze mensen verspreid zijn over de hele planeet, op elke locatie, en dat deze mensen met elkaar in verbinding staan via de “Force of Life”. [Stel je voor] dat jij daar één van bent, hier op de plaats waar jij op dit moment aanwezig bent.

En je spreekt vanuit het veld van de kracht van Creatie:
Ik ben hier op aarde, namens de kracht van Liefde, namens het Heelheids-bewustzijnswezen waar ik representant en drager van ben in ruimte en tijd. En ik ben hier gekomen om deze kracht van Liefde uit te dragen. Ik ben hier gekomen om mijn medemens te inspireren deze kracht bij zichzelf en in zichzelf terug te vinden. Om de kronieken van het Oorspronkelijk Bewustzijn van de mens in ere te herstellen, waarbij “geloof” mag worden ontslagen uit het bewustzijn van de mens op neurologisch gebied. Waarbij de individuele kracht van het Wezen in het lichaam er toe doet, gekoppeld aan het gigantisch grote veld van Creatie.

Je ziet de aarde voor je, twee meter groot, en de aarde draait. En je ziet met je voorstellingsvermogen, terwijl de aarde draait, ongelooflijk veel lichtstipjes rondom de aarde: mensen in verbinding met de “Force of Life”, zich bewust van deze kracht in zichzelf. En op dit moment zie jij, terwijl de aarde draait, de plaats waar jij op dit moment aanwezig bent op de aarde, waar het ook is. Zoem maar in naar het land, waar jij op dit moment aanwezig bent. En zie dat land dichterbij komen en je gaat, als er wolken zijn, met je hoofd en gedachte door de wolken heen. Je ziet de plaats, [de] locatie waar je bent. Je ziet jezelf zitten of liggen. Kom dichterbij jezelf. Je ziet jezelf met je hand op je hart. Je kijkt naar die hand en naar je hart, en je weet dat jij in verbinding bent met de “Force of Life”.
Je gaat met de aandacht nu in je lichaam bij jezelf waar je nu zit. En je realiseert je terdege dat de kronieken van het Menszijn vertegenwoordigd worden door jouzelf, dat de vermogens van de Oorspronkelijke mens aanwezig zijn in dit lichaam, doordat jij in dit lichaam aanwezig bent.
Je realiseert je, dat de wezens die de aarde bezoeken heel goed naar jouw wezen kijken en vanuit de verbinding met de “Force of Life” geen interventie zullen plegen, niet geestelijk, niet fysiek, op geen enkele wijze. [Je realiseert je] juist dat zij jou observeren vanuit liefde en stilte totdat jij je gaat realiseren, dat jij net als hen vertegenwoordiger bent van deze kracht. Gelijkwaardigheid dient eerst te geschieden voordat er contact is. Ook fysiek contact.

Je gaat met je aandacht door je hele lichaam heen. Je voelt je hart, je benen en je voeten. Je voelt je buik, je voelt je keel, je hoofd, aanwezig in je hoofd, met de aanwezigheid van het krachtveld van jouw Vermogen in jouw hoofd. Met je ogen dicht ervaar je nu, dat het krachtveld voortdurend aanwezig is in je lichaam en dat je dit krachtveld ook heel erg aanwezig laat zijn in je brein en je centrale zenuwgestel. Jij bent de Krach; You are the Force. Jij bent de Galactische Mens die hier aanwezig is. Jij mag het doen. Wees trots op jezelf. Het is je gelukt; je bent Hier. Ook als je vaak ontmoediging kent, weet dan dat de kracht waar wij mee in verbinding staan, altijd binnenstroomt op het moment dat jij je grootsheid durft te voelen.

En dan doe je lekker je ogen weer open.

—————————————–

M: En dan is een glaasje gevitaliseerd water héél erg fijn.

A: Absoluut.

M: En kijk, dit is een oefening waarmee je rechtstreeks met de kracht van voorstelling echt contact maakt met dat veld. En als je dat vaker doet en je doet het ook met groepen – vandaar ook dat ik vorige keer aangaf dat het fijn is om met mensen samen te zijn wat je visie ook is. Want als mens zijn hier op aarde met elkaar om die kracht in onszelf te voelen. Niet meer buiten onszelf, in ons. En als we in onszelf kunnen voelen dan zal het ook buiten ons zijn.

A: Heel bijzonder om te ervaren.

M: Hoe meer jij je persoonlijkheid ten dienste stelt van je Galactische Bewustzijn, de Kracht, hoe vaker en sterker je dat ontwikkelt, hoe makkelijker je gaat communiceren met alle elementen van de natuur. De natuur gaat je werkelijk aanraken.
Je hoeft niet meer te vragen aan de natuur, je hoeft niet meer te bidden: “You are the Force”. Je zit in de bossen, je gaat naar binnen en de boom, die raakt je gewoon aan: zo (M legt zijn hand op de schouder van A). De wind gaat over je heen. In een moment dat het doodstil is, gaat de wind gewoon blazen. En dat is niet de wind; de natuur is representant van de “Force”. Die zijn niet geïnvadeerd; de dieren zijn niet geïnvadeerd. Zij interacteren rechtstreeks uit het Krachtveld.
Het enige wat zij nodig hebben is observatie vanuit “hier” (het hart) namens de Kracht. Hoe kunnen wij dat ooit doen op deze aarde als we zo verstrikt zitten in onze persoonlijkheid?

A: Een beetje gek om te zeggen maar het is voor mij echt een ervaring die me heel erg deed denken aan hoe het voelt met Extesie of mDNA, want ja: Poefffff…

M: En …. je doet het echt helemaal vanuit jezelf.

A: Heel bijzonder, echt heel bijzonder. Heel zacht, heel krachtig.
Overigens, je noemde net even dat de dieren niet geïnvadeerd zijn. Volgens mij heb ik je ook wel eens horen zeggen, dat ze wel geïnvadeerd zijn, maar dat ze origineel niet mekaar af zouden maken. Als cadeautje. Daar hoor ik een beetje contradictie in.

M: Die mDNA werkt genoeg.

A: Die werkt prima, ha, ha.

M: Kijk, ik zeg wel eens iets, dat in een later stadium achterstevoren gezegd wordt, maar dan heb ik het over een andere schil. De mens, dier, [de realiteit] waarin we nu leven, deze realiteit, is opgebouwd door Designers uit een deel van een ander universum, samengesteld uit allerlei verschillende universa. Ons fysieke lichaam is ook opgebouwd uit verschillende menselijke soorten. Andere galactische wezens, andere beschavingen. Met dieren is het eigenlijk precies hetzelfde. Dat is hier biologisch neergezet. En de dieren hier, op dit moment, zijn dus eigenlijk een soort manipulatie, of eigenlijk een soort invasie. Dat is niet zuiver – samengesteld inderdaad – en dat is door scheppende wezens – die voor het merendeel artificieel zijn – gedaan. Dat hebben ze met specifieke doeleinden gedaan. De wetenschap zal het op een gegeven moment ook vaststellen dat de aarde een soort experiment is en dat de wereld is gecreëerd door buitenlandse rassen.

De dieren, die hier nu leven op deze aarde, die kennen geen neurologische invasie zoals de mens die kent. Dus in dit geval heb ik het specifiek over een mind-control in het brein, in deze laag. Dus waar wij nu mee te maken hebben, onze persoonlijkheid – daar heb ik het specifiek over: dat heeft een dier niet. Een dier heeft geen persoonlijkheidssyndroom. Mijn hond is elke dag hetzelfde. Die gaat niet…, als de hond van de buren voorbij loopt en die heeft een mooiere halsband, krijgt hij niet één of andere ego van: ik wil ook zo’n band. (gelach)
Hij of zij blijft gewoon zichzelf. En dat is het wezen van wie hij of zij is. En dat is wat ik bedoel. De natuur en de elementen en de dieren reageren zuiver vanuit het programma van deze matrix. Deze schepping-biologische wezens reageren zuiver. [Dit] omdat, vóór de manipulators dit hele experiment overnamen – dat is de grootste gebeurtenis die in het hele universum plaatsvindt – [dus] voordat ze dat deden stonden de dieren [er al]. [Dieren] die dus ook door die Designers ontworpen zijn. De dieren [die] hier ook letterlijk zijn neergezet om “een compleet scala” te maken; om een evolutionair programma te laten ontstaan. En de dieren zijn nog steeds in diezelfde fase als de Designers oorspronkelijk hebben gedaan.
En nu hebben we te maken met een andere historie. En dat is de historie van deze biologische realiteit waar we nu zitten. En daar gaan we ook nog eens ontdekken dat er allemaal gelogen en bedrogen wordt. En dat er allerlei machten zijn. En die machten …..

A: Die andere historie refereert aan 1958?

M: Ja bijvoorbeeld. 1958 en daar lopen[de] mind-control programma’s ook nog eens een keertje [doorheen]. Dat wat we dus binnen die mind-control te zien krijgen gaan we ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan het Vaticaan, dat dat de grootste boevengilde is [wat bestaat] om de mensheid voortdurend in een model te houden van religie.
Want – ik heb dat laatst ook al gezegd – in het Vaticaan, daar in die archieven onderin – het is trouwens niet altijd daar onderin; er zijn ook archieven boven – liggen allemaal documenten en paperassen waaruit onomstotelijk zal blijken dat Jezus überhaupt niet eens geleefd heeft, ook niet historisch. En dat gaat ook nog open. Want het is voor ons heel belangrijk om te begrijpen, dat er op de goedheid van de mens en op het neurologisch programma wordt ingewerkt.

A: Very interesting.
Even een heel ander onderwerp. Ik zie dat het vijf voor elf is. Ik stel voor om nog één vraag te doen …..

M: …En dan gaan we afronden hè.

A: Het is misschien mooi om nog af te ronden met een muzikaal intermezzo.
Hermien heeft ons een vraag gesteld. Je hebt vorige keer iets over graancirkels gezegd . Ze zegt: als de energie die uit het binnenste van de aarde komt een graancirkel vormt, vind ik het opmerkelijk dat je eigenlijk nooit een cirkel ziet of een foto van een cirkel, die zich slechts gedeeltelijk aan de rand van het veld manifesteert en waarvan het overige deel zich niet heeft kunnen manifesteren omdat er bijvoorbeeld een weg ligt.
Weten de energieën dus precies op welke plek ze zich kunnen manifesteren? Janet Ossenbaard beschrijft in “Graancirkels het bewijs” op blz. 126; dat een helikopterpiloot van het Engelse leger haar vertelde dat piloten via hun vizieren in het infrarood spectrum kunnen zien, dat heel veel blauwdrukken al vroeg in het seizoen in de velden verschijnen, maar dat het graan dan nog rechtop staat. En uiteindelijk gaat daarvan maar een deel daadwerkelijk plat.
Ze vraagt zich af waarom ze altijd heel in het veld verschijnen en niet half.

M: Ja.
Stel dat het zou kloppen van wat ik een keer heb gezegd, dat graancirkels niet worden gemaakt door buitenaardse beschavingen, maar dat het metafysische resonantiepatronen zijn uit de binnenkant van de aarde. Hoe kan het dan dat als het zo is, dat ze altijd heel zijn in het veld en niet de helft verschijnen en de andere helft onder een asfaltweggetje zit of zo, zoiets?
Nou, dat is een hele goeie vraag. Zal ik er op reageren?

A: Ja.

M: Ik laat het even binnenkomen. Kijk, het is heel belangrijk om hierin een zienswijze te hebben, die vanuit de “Force” wordt geleid, vanuit de kracht. Anders blijf je haken in gedachten. De aarde ….. kijk wij zijn informatiedragers. Ons lichaam is een informatiedrager van ervaringen. En wij zijn informatiedragers van onze wezenlijke ervaringen vanuit een andere tijd.
De aarde is óók een informatiedraagster. En belangrijk voor ons is om te begrijpen, dat de aarde bestuurd wordt door de wezens die daarop leven. Dus de mensen, in dit geval, zijn de scheppers, zonder dat ze het weten, op deze aarde.

A: De kloonaarde?

M: Precies. Het Oorspronkelijk experiment is er eigenlijk op gericht om de mens – die biologisch van aard is, en op dat moment niet eens bezield – zichzelf te [laten] gaan ontdekken. Om [zo] in verbinding te komen met een Veld, dat ze niet kennen.
En het waarom heeft een hele grote reden. Daar gaan we het nu niet over hebben. Dat oorspronkelijke plan loopt dus nog steeds. Alleen: het is bestuurd. Er is een andere macht aangetreden die ervoor heeft gezorgd dat de mens [is aangepast]; dat de biologische ervaringen – dus eigenlijk de neurale biologische bewustzijnsvelden – worden beïnvloed en dat er een ander programma draait. Waardoor er een ander bewustzijn is in de fysieke lichamen. [Waardoor] de hoeders van de aarde andere informatiedragers zijn geworden. Dus dat is een aanpassing. Dus doordat er andere hoeders op de aarde zijn – in grote getale hè, kijk maar naar het geheel; er zijn heel veel mensen die zich nu aan het bewust worden zijn [dat ze ] dragers zijn van de Kracht in zichzelf; dat er dus geen God buiten ons, maar dat we een onderdeel zijn van de wet van Eén. [Dus doordat er andere hoeders op aarde zijn], zijn de mensen zich dus niet bewust van dat ze informatiedragers zijn. En daardoor zijn ze een andere informatiedrager geworden naar de aarde en heeft de aarde als uitvoerend bewustzijnsveld een ander resonantieveld. Dus die resonantievelden reageren op basis van wat de hoeders die erop leven ervaren in hun bewustzijn. Of dat nou een neurologisch bewustzijn is of dat het een bewustzijn is dat uit een Scheppingsveld komt; dat maakt dus niet uit.
Voor ons is het van heel groot belang om te begrijpen dat wij dus informatiedragers zijn, bewuste wezens, en dat de aarde dat ook is. En de aarde is een wezen dat uitstraalt in emotionele krachtvelden. Het zijn eigenlijk uitspattingen, net als bij ons. Wij kunnen impulsen voelen en dat doet de aarde ook – als een bewust wezen. [Belangrijk om te begrijpen] dat die frequenties van die emotionele krachtige uitbarstingen uit het hartbewustzijn van de aarde, zich in hele heftige resonantievelden van binnenuit naar buiten toe verspreiden. Je zou kunnen zeggen dat het eigenlijk acupunctuur-locaties zijn van een planeet. Van een bewust wezen.

A: Meridianen.

M: Meridianen, ja.
En [het is] net zoals bij ons in ons hoofd; je hebt de neuronen – dat zijn [net als bij ons] ook knooppunten waarin de zenuwbanen bij elkaar komen. [En op precies dezelfde manier zijn er op aarde knooppunten], en waarbij dus [door] het emotionele krachtveld, dus de intelligentie – het spirituele bewustzijn van de aarde – zich als het ware gaat transformeren naar een andere betekenis. Waar gaat het nu om? Wat wil ik nu eigenlijk vertellen? Dat is dat op het moment …, laat ik het anders zeggen: Op dit moment is de aarde voortdurend, voortdurend resonanties aan het produceren. Er worden voortdurend neuronen, energetische neuronen verplaatst. Dat is een voortdurende energie. Voortdurend. Je zou kunnen zeggen, dat er voortdurend graancirkels worden geproduceerd, voortdurend. Elke seconde worden er miljarden graancirkels geproduceerd. Dat kunnen wij niet zien. Het ligt buiten ons vermogen om dat te zien. Sommige mensen kunnen het horen en sommige mensen kunnen het ook wel zien. Maar het merendeel van de mensen ziet dat niet. Dus die uitspatting is voortdurend aanwezig en die resulteert niet altijd in een fysieke uitwerking.
En nu komt het: Ik heb al verteld dat waarneming het potentieel is van de mens. Maar ook van alle andere wezens in het universele veld. Waarneming via het fysieke lichaam, via de zintuigen, maar ook waarneming vanuit het metafysisch bewustzijn en ook waarneming vanuit het gevoelsbewustzijn. Wat er gebeurt is dit: De aarde is een bewust wezen. Wij denken lineair in ruimte en tijd, maar zij kiest zelf – letterlijk, omdat wij de scriptschrijvers zijn [van de aarde], wij zijn de hoeders daarvan. [Dus] maakt zij zelf de keuze welke resonantievelden er in het voor ons onzichtbare spectrum aanwezig zijn. En die effectueren in heel andere lagen van de dimensionale veldbewustzijn van de aarde. Die komen daarin terecht en die vertalen zich in compleet andere patronen. Zij kiest zelf] welke resonantievelden er zichtbaar gemaakt moeten worden om geobserveerd te worden door Scheppende wezens.

A: Ok, het is een soort energetische biotoop en wat is dan de functie, zeg maar, dat het waargenomen wordt door ons. Waarom moet dat gebeuren?

M: Wat er gebeurt is dit:
Op het moment dat het waargenomen wordt door een wezen, geobserveerd wordt door een wezen – wezens die verbonden zijn met de Kracht, in eerste instantie van Liefde zoals wij het noemen, maar die zich nog bewuster zijn van het feit dat als ze daar observeren of aanwezig zijn in die energievelden, – of ze kijken er naar zelfs via een plaatje aan de andere kant van de wereld, dat maakt helemaal niet uit – [dus] op het moment dat ze observeren – dat is dus wat het Heart-Math instituut zo duidelijk naar voren heeft gehaald – op het moment dat ze het observeren, plaatsen wezens die verbonden zijn met het Scheppingsveld de observatie terug in het metafysisch bewustzijn van die wezens. En aangezien wij de scriptschrijvers zijn en de hoeders van de aarde, krijgen wij dus een cadeau, een resonantie die moet worden gezien door mensen, en [die] vindt precies plaats op specifieke locaties. En doordat de mensen dat observeren wordt datgene gezien en wordt het door ons ervaren. En doordat het door ons wordt ervaren wordt er een groter potentieel bij ons aangezet. En als je dan begrijpt wat dat potentieel is en je kunt er ook nog iets mee doen, dan is de cirkel rond.

A: En moet het dan persé waargenomen worden door iemand die leeft of kan het ook door iemand zijn, die aan gene zijde leeft? Want het gaat om het morfogenetisch veld voor waarnemen.

M: Het gaat specifiek om de waarnemers, die dus fysiek aanwezig zijn en in hun fysieke aanwezigheid een deel van het Bronbewustzijn dragen. Van de “Force of Life” –vertegenwoordigers. Die zullen het zich ook bewust zijn.
En waar ik dus naar toe wil, waarom het zich niet “voor de helft” uit, is omdat het een bewuste keuze is van de hart-intelligentie van de aarde. Zij bepaalt namelijk in ruimte en tijd waar dat plaatsvindt. En wat er dus gebeurt, is, dat het al gebeurt vóór dat die resonantie zich laat zien, door bijvoorbeeld gewassen, via de DNA. Het is namelijk op voorhand al aanwezig. Het is voortdurend aanwezig. En patronen, die zich dus echt fysiek uiten, zijn in ruimte en tijd al aanwezig in dat veld. En kunnen op voorhand dus ook al gezien worden.

A: Bijvoorbeeld door het infrarood van die vliegtuigen?

M: Bijvoorbeeld, ja. En wat er gebeurt, is dat er een soort moleculaire versnelling plaatsvindt door resonantie – want dat is resonantie. Als wij naar elkaar kijken of we doen onze ogen dicht en denken aan elkaar – jij denkt aan mijn oor bijvoorbeeld en ik denk aan jouw oor – dan kunnen we voelen dat we elkaar aanraken, omdat er een verandering is, niet alleen op basis van voorstelling, maar wij voelen dat wij effect hebben op elkaars oorlel. Je kunt dat dus voelen.
Wij moeten dus veel dieper durven kijken en dieper durven voorstellen wie wij Zijn en dat moeder aarde niet alleen maar moeder aarde is, maar dat zij dus een neuron is in een nog veel groter complex van een Heelheidsbewustzijnswezen. Dat gaat veel verder dan alleen dit. En de beschavingen die daarbij betrokken zijn, die daar bij zijn – en ook wel eens worden gezien – zij maken die graancirkels niet, maar ze zijn enorm verrast en ook heel erg dankbaar dat zij dat in het moment van de resonanties van Schepping, van binnenuit als een bewegend ectoplastisch wezen, mogen aanschouwen. Zij observeren dat namelijk ook.
En wat er gebeurt bij observatie – en dan praten we niet over fysieke observatie, maar metafysische observatie – is dat het krachtveld dat wij dus zien in een vorm – want dat is de fysieke uitwerking, [want] achter het krachtveld een heel groot emotioneel bewustzijnskracht: door dat te zien, door daar naar te kijken – metafysisch zoals zij dat doen – worden ze geraakt door de “Force” door de kracht.
Het is zoiets groots en zoiets moois.

A: En dat is ook te ervaren als je dan in zo’n graancirkel bent?

M: Dat kun je ervaren als je in zo’n graancirkel bent. Je kunt het ook ervaren als je op de maan bent en legt een foto op je schoot, dan voel je het ook. Het is alleen wel zo, dat – als je verbonden bent aan je fysieke lichaam en je gelooft heel erg in bepaalde processen – dat je dan met jouw vermogen, dat eigenlijk ook een beetje “die” kant uit duwt, terwijl als je heel erg in de verbinding gaat met de “Force”…, ja, dan gebeurt er nog veel meer. De mensen die bijvoorbeeld over de hele wereld [bezig zijn] ……. ik heb de afgelopen 25 jaar veel mensen gesproken, die met graancirkels bezig zijn, waarvan een hele grote groep zich ook echt bewust is van die werking van de graancirkels en ook vastgesteld heeft dat het niets met E.T.’s heeft te maken. Die graancirkels komen helemaal niet uit andere dimensies; ze worden niet met lasers door Arcturianen gemaakt. Ik weet dat ook; ik heb zelf fysiek contact met die wezens. Zij vertellen ook letterlijk: “Alles wat hier gebeurt, [daarvan is het] een grote eer dat wij er bij mogen zijn, en het is ontzettend belangrijk dat jullie gaan leren observeren, [belangrijk] dat jullie leren dat de observatie die jullie hebben naar gliefs – want dat is het – het zijn resonantievelden – dat dat jullie raakt en dat er iets van binnenin gebeurt. En dan zit je steeds op de wip van: zit ik in mijn persoonlijkheid of zit ik niet in mijn persoonlijkheid? Ik bedoel dus niet van het het ego dat wel of iets niet wil, maar: zit je in de persoonlijkheid van je biologische menselijke rol in wie je denkt dat je bent , of durf je vanuit een veel groter potentieel daarin te gaan staan? En dan gebeurt er dus iets; dan gaan de gordijnen open. Dat is heel erg mooi.

A: Zijn het dan een beetje een soort speldenprikjes van de gekloonde aarde terug naar de Oorsprong?

M: Ja, ja dat klopt. Deze aarde is een schepping, is letterlijk een schepping. Van origine zijn de aarde en het hele universum interceptie-dimensies, die dwars door het scheppingsveld heen lopen. De aarde is een schepping waarbij de koppelingen ….. [want] de aarde hangt vast in het energetisch veld, wat is opgebouwd uit een veel groter script. En dat is uitge….?…. Dus de reacties van de aarde hebben ook effect op die andere universa.
We kunnen het er vast nog wel eens een keer meer over hebben. Ik ga in 2017 ook beginnen met een graancirkel of eigenlijk met metafysische gliefs-lezingen. [Dit] om daar meer informatie over te geven, [zo]dat mensen daar nog iets meer mee kunnen doen.

A: In 2017 pas?

M: Ja. Nou ja dat is het al bijna. En dat gaat niet om die lezingen van mij, maar het gaat er om dat de mensen nog meer de Kracht in zichzelf kunnen gaan voelen. Dat is ook wat ik met mensen die met graancirkel onderzoek bezig zijn afgelopen jaren heb besproken van: ja, als je dát durft aan te raken dan gaat er zó veel meer open! En daarom roep ik die mensen ook altijd op: haal de betekenis er eens even af – puur vanuit moeten, hè – haal de betekenis eraf en ga er eens anders naar kijken. Want het vasthouden van patronen zorgt er voor dat het niet open gaat. En dat is gewoon jammer. En dat hoeft niet. En daarom zitten ze dus niet onder asfaltlaagjes.
Nou zullen we lekker afronden. Het is een lange uitzending hè?

A: Mag ik je uitnodigen de uitzending af te sluiten met nog een mooi nummer van jou?
Wat ga je deze keer voor ons ten gehore brengen?

Bela Rose: Een nummer van zangeres Jaieter Diesh? die veel mantra’s zingt en ook fantastisch mooie liedjes schrijft zoals deze. “In dreams” heet het. Voor alle kinderen en met name ook onze innerlijke.

Muzikaal intermezzo

M: Fantastisch, dank je wel, heel fijn.

A: Ja heel fijn, dat het nog op zo korte termijn kon. We hadden gisteravond om half 12 contact en dat je nog kon komen helemaal uit het midden van het land. Super bedankt voor je heerlijke bijdrage.

M: Ja lieve mensen, we gaan afsluiten. We hebben een hele mooie avond met elkaar neergezet. Bedenk, dat jij het mede draagt; jij bent degene die het in beweging zet. Het is niet omdat Arjan en ik hier zitten dat het daardoor komt, in tegendeel; we doen het werkelijk samen. En dat moet gewoon gezegd worden. Want we kunnen dit niet alleen doen. De kracht is groot; wij zijn groots en we hebben elkaar nodig. En wat wij vandaag hebben gedaan is wederom weer een deel van de kronieken van het Menszijn binnenhalen. En het begint door naar elkaar te luisteren en onszelf te onderzoeken.

A: Heel mooi, ja. Iedereen ontzettend bedankt voor de komst vanavond in de studio. Kijkers thuis: heel erg bedankt voor het kijken. Volgens mij is de uitzending op 30 juni de volgende keer. Het staat in ieder geval, als je het artikel aanklikt op Earth Matters Crowd Power 15, dan staat het daarin. Daar kun je ook vinden, dat je ons kunt ondersteunen als Earth Crew member. Dus als je voelt, dat je ons zou willen ondersteunen, word je daar van harte toe uitgenodigd zodat we nog veel meer van dit soort programma’s kunnen maken.

Dus heel erg bedankt en graag tot de volgende keer.

M: Ja, en wel thuis.

Bron: Earth Matters


Vanwege wat technische uitdagingen in de productie is de voorverkoop DVD Bekrachtigingen met Martijn van Staveren verlengd.

Het is de allereerste DVD met 10 bewuste afstemmingen die je meenemen naar de oorsprong van het menselijk potentieel en je met de krachten daarvan laten werken.

Neem een kort, bewust moment voor jezelf, verbind je met je hart, je lichaam en het Gouden Kwantumveld van bewustzijn. Laat je oorspronkelijke, Galactische Zelf tot leven komen en draag zo bij aan de paradigmaverschuiving van het menselijk bewustzijn.

Deel 1 verschijnt op 28 september, deel 2 met 10 nieuwe bekrachtigingen verschijnt op 20 oktober 2016.

Bron: Earth Matters


Support Earth Matters voor een complete studio

Word lid: Earth Crew

Bron: Earth Matters


Support Earth Matters door de studio compleet te maken:

Om goede programma’s in de studio te kunnen maken is er een behoorlijke hoeveelheid kostbare apparatuur nodig. We hebben daar al een gedeelte van in huis met dank aan onze supporters! Dit is wat we nog nodig hebben:

 • 2 statieven € 450
 • Decorwand € 500
 • Ledverlichting + trussen € 5.200
 • Beveiliging studio/regie € 2.875
 • Gordijnen studio € 500
 • 5 dasspeld microfoons € 3.500
 • Bekabeling voor op locatie € 700
 • Microfoons publiek € 1.500
 • 5 Bureaustoelen € 300
 • Computer voor montage € 1.500
 • Final Cut Pro € 300
 • 2 Microfoons voor buitencamera € 1.000
 • Overige aankleding studio € 1.000

Totaal: € 19.325,- (bedrag is aangepast vanwege nieuwe offerte ledverlichting gehele studio + beveiliging)

Sinds 27 november is er € 10.130 gedoneerd, het nog te crowdfunden bedrag is € 9.195-.

Jouw eenmalige support is nodig om het te realiseren, mogen we op je rekenen? 

Klik op de link van het bedrag van je keuze en kies een van de betalingsmethoden:

Zelf overmaken kan ook:

Je kunt het ook zelf overmaken op bankrekening 19.85.18.331 t.n.v. ‘Stichting earthmatters’ te Groningen. (IBAN NL79TRIO0198518331)


 


Support Earth Matters, word Earth Crew!

 

In haar bijna 10-jarig bestaan heeft Earth Matters miljoenen mensen bereikt met onafhankelijk en bewustmakend nieuws. Door de duizenden artikelen, events en video’s die we gepubliceerd hebben, zijn vele ogen geopend, diverse bewuste bedrijven ontstaan en vooral heel veel harten geraakt.

Om dat te kunnen blijven doen, nodigen we je uit om ons te sponsoren door lid te worden: Earth Crew. Het lidmaatschap van € 5,- per maand kun je ten allen tijde weer opzeggen en geeft de volgende voordelen:

 1. 1 x per jaar gratis toegang tot een uitzending in de studio in Haren
 2. 1 x per jaar een exclusief Earth Crew Webinar met een topspreker over een actueel onderwerp
 3. 1 x per jaar een insider Earth Crew Webinar waarbij je mee kunt denken over onze strategie en koers. We laten ons graag inspireren door onze supporters! 

Je kunt ook gratis lid worden: Earth Friend. Je krijgt dan de nieuwsbrief dagelijks of wekelijks gratis toegestuurd.

Jouw support is onmisbaar en we hopen dat je ons wilt ondersteunen door lid te worden:


Ja, ik word Earth Crew

Per machtiging

Voornaam
Achternaam
Plaats
E-mailadres
Rekeningnummer (IBAN)
Bedrag per maand  €5,-
Ik machtig stichting Earth Matters hierbij tot wederopzegging om bovenstaand bedrag van mijn bankrekening af te schrijven.
 

Maandelijks via Paypal

Earth Matters donaties
 

Geen lid worden, maar wel eenmalig ondersteunen?

Klik op de link van het bedrag van je keuze: onze dank is reuze!

Zelf overmaken kan ook:

Je kunt het ook zelf overmaken op bankrekening 19.85.18.331 t.n.v. ‘Stichting earthmatters’ te Groningen. (IBAN NL79TRIO0198518331 BIC TRIONL2U)


Stichting Earth Matters

Postadres:

Postbus 835
9700 AV Groningen

Bezoekadres:

Kerklaan 30 B
Haren

Tel: 088-7775444

KvK:                02091407
Triodos            19.85.18.331

Related Articles

Responses