Wat je nog niet wist over klimaatverandering, AVAAZ, Greenpeace, Urgenda en de Peoples Climate March

(Earth Matters | Arjan Bos) Zondag 21 september gaat men, naar verwachting in grote getale, wereldwijd demonstreren om daarmee aandacht te vragen voor de urgentie rond de klimaatverandering. Het is hoopvol om te zien dat er weer bereidheid is om de straat op te gaan. 

Bij ons op de redactie zijn er een aantal verzoeken binnengekomen om aandacht te geven aan de Peoples Climate March. Omdat er toch wel een aantal significante controverses zijn rond dit thema hebben we besloten daar zelf een video over te maken. Het is opgebouwd met informatie uit het publieke domein. Tijdens een verhelderend ritje laten we ons licht schijnen op onder meer klimaatverandering, Al Gore en CO2, IPCC en Geo engineering, AVAAZ en Soros, Greenpeace en HAARP, de Duurzame Troonrede en Henry Paulson; Urgenda doen we openlijk een aanbod om vrije energie op de markt te brengen, en last but not least, de Peoples Climate March zelf. 

We hadden dit graag veel eerder geplaatst, maar door allerlei hard- en softwarematige uitval kunnen we het helaas nu pas plaatsen (zaterdagavond 1.00 uur).

Onder de video bevinden zich links naar diverse aangehaalde artikelen en documentaires.

Disclaimer voor bovenstaande video:

Samen met zelfgemaakt en origineel materiaal zitten er ook afbeeldingen en video´s in van andere bronnen. Die bronnen zijn alleen voor demonstratieve doeleinden toegevoegd en dienen als een maatschappelijk bijdrage. Het is de mening van de filmmaker dat de noodzaak hiervoor belangrijker is dan het naleven van de copyrightwetgeving. Het gebruik van copyrighted materiaal impliceert geen instemming met het gebruik. 


  • The Tax Free Tour (Tegenlicht)

Related Articles

Responses