Levend Bewustzijn in een Virtuele analoge werkelijkheid | Martijn van Staveren | Deel 4

(Martijn van Staveren | Transcript van Zwaanshoek 28 september 2019) Wij vliegen aan een route om contact te leggen met andere intelligenties en het bijzondere is wij hoeven geen contact met hen te leggen, zij zullen het doen met ons! Dit pad wat we vandaag zo bijna traumatisch doorlopen van het voelen en dat te openen, het ontstaan van het innerlijke bewustzijn en de trillingen, dus de analoge geometrie, het organische voelen dat voorrang krijgt, dus ook in je dagelijkse leven, wat zich gaat bevinden ook in het hoofd is ook het aansluitpunt om galactische contact te krijgen met andere beschavingen. Elke afwijking daarvan zal niet leiden tot contact. Zij weten heel goed wat ze wel en vooral niet willen, wat ze vooral niet gaan doen.

Dus het gaat om dat we voelende wezens zijn en als voelende wezens ook dat gaan inzetten!

Dat is eigenlijk veel minder moeilijk als dat het lijkt. We moeten er alleen behoorlijk rekening mee houden, op voorhand, dat als je daar naar gaat luisteren dat je leven inderdaad gaat veranderen. Nou ja aangezien we toch willen dat het allemaal anders is zou ik zeggen why not? Ja toch?

Klik hier voor deel 1 | Klik hier voor deel 2 | Klik hier voor deel 3 |

De beschavingen die de mensheid, laat ik zeggen, positief gezind zijn, die de kracht in de mens, dus de aardse mens eren, die van buitenaf dus heel goed zien wat er met Gaia gebeurd is, dat de wezens en de beschavingen die daarbij aanwezig waren gevallen zijn in een constructie van artificiële werkelijkheden, zijn opgeslokt, die ooit waarschijnlijk zelfs nog door mensen van Gaia, sommige lagen, zelf gecreëerd zijn, bepaalde lagen. Zijn eigen schepping gevangen genomen, zijn eigen universum gevangen genomen wat ze zelf hebben gecreëerd. Daar is heel goed bekend dat de manier hoe zij de aarde bekijken dat de mensen die leven daarin zich moeten ontdoen van levenswijzen, keuzes die er eigenlijk niet toe doen ofwel een veld oproepen in het bewustzijn waardoor zij niet met ons kunnen communiceren. Dus als jij in de oorzaak en gevolg blijft nu van het denksysteem en daarbij ongelukkig bent, dus de innerlijke vlam eigenlijk helemaal niet voelt, en toch voel je je in je hoofd eigenlijk best wel prettig, het is best wel een goed leven eigenlijk hè in je hoofd, dat is gewoon best oké, maar als daar geen emotie en een trilling bij is, dus je mist eigenlijk de innerlijke boot, als die trilling niet in je hoofd is kunnen ze niet communiceren met ons. Zij hebben daar echt een specifieke voorkeur in. Het is er echt. Ik haal altijd het woord voorkeur weg maar dat is het woord voorkeur wat past bij het matrixdenken. Er is een voorkeur om in contact te komen met civilisatie die hier op dit moment op de aarde leven, wij zijn nu onderdeel daarvan. Wij moeten niet denken dat wij het contact moeten leggen. Wij leggen contact met onszelf, we rollen het uit, we stabiliseren onszelf, we komen in een iets andere levensformat terecht, dingen worden anders, vanuit dieper dan ooit komt het binnenste bewustzijn tot leven en voel je ook dat je steeds krachtiger wordt van binnen, je voelt dat er binnenin veel meer leven is dan buiten. Dat voel je, dat wordt veel sterker.

En die route van vandaag, deze route die is er vooral omdat ik hem openleggen om goed te beseffen dat het een illusie blijft om contact te hebben als je daar in voelt dat het daar ook mee te maken heeft om als ambassadeur, om als ambassadrice of kosmisch diplomaat hier op de aarde als mens te kunnen schakelen tussen verschillende werkelijkheden en daarin ik, laat ik zeggen even aardse taal een post in in te nemen dat je iets doet wat op intergalactisch nivo doorwerkt, dat je contact hebt met verschillende werelden. Eigenlijk komt dat niet tot leven dus je moet op een gegeven moment keuzes maken.

En vandaag staat centraal dat wij echt dieper in de materie moeten gaan, naar binnen toe, in onze materie naar binnen te kijken van wat wel en niet klopt. En als we dat niet zouden doen dan blijven we dus doordraaien in een oneindige cyclus van wat we willen. En dan wordt het niet gevoeld.

Dus we hebben met twee talen te maken. De taal van het volgsysteem, wat dat volgsysteem ook is, laat dat ook duidelijk zijn, er is op kosmisch gebied geen enkel onderscheid tussen welk model dan ook. Als het een model is waar je aan moet voldoen, als het een model is waar je in mee moet gaan, als het vanuit een gedachte is van een ander en je eigen ervaring zit er niet in je kracht van binnenin, je eigen ervaringen zijn er niet dus die gevoelens binnenin zijn nooit tot leven gekomen, dan blijft het een theoretisch iets. En elk model wordt op kosmisch nivo gezien als een instrumentarium om de mind te laten functioneren.

We kennen allemaal de driehoek, de driehoek met het oog bovenin. De driehoek is de Delta en de Delta met het oog erin is het overzicht en als je een driehoek ziet met een oog erin wat licht uitzendt dan is dat het symbool van de Deltagroep. En de Deltagroep is de geïnstalleerde macht vanuit de draconische grootmachten door die 188 lagen heen en dat heet alleen maar betrekking op Gaia wat ik nu vertel hoor in al die lagen. Ergens anders is dat weer totaal anders. Die Deltagroep die heeft macht en die heeft macht over ons, wie we zijn en over ons denken. Want zij kunnen uitrekenen wat wij denken, sterker nog wij denken wat zij willen! Dus de Labyrint Deltagroep, de driehoek met het oog is letterlijk de controle over de mens. Dat is het symbool wat we hier op de aarde zien. Dat heeft niets anders te maken met alleen dat.

Daarnaast heb je nog de driehoek van creatie dat is de innerlijke kracht. Dus deze driehoek staat boven (op?) het hoofd en zorgt er eigenlijk voor dat je i.p.v. dat je je innerlijke kracht, waar we het dan steeds over hebben, van binnenuit naar je hoofd brengt en dat je leeft naar buiten zoals je je van binnen voelt, eigenlijk zorgt die driehoek van de Delta zorgt er eigenlijk voor dat je doet wat zij denken ofwel jij denkt op een manier zoals zij willen dat je denkt. Zij hebben de controle over het lichaam, zij hebben het aangepast, zij zitten achter de grote modellen die hier op de aarde gaande zijn om te zorgen dat je niet dat wat je van binnen voelt uitzendt.

Dus de Deltagroep is eigenlijk puur actief doordat jij kunt denken op hun manier.

Nou, nou komt het ineens andersom. Nou draaien we het om. In één keer kom je tot een heel diep inzicht door een gevoel en je gaat dingen omdraaien door dat dat voorrang te geven in jezelf en het te laten stormen, wat het ook is. Het gaat gewoon aan. Op dat moment dat je naar je hart luistert naar je emoties binnenin en je gaat het uitvoeren naar buiten, dus je zet het dus in het veld, op dat moment is per definitie je brein al operationeel ten opzichte van dat diepere gevoel. Op dat moment dat het brein verschuift naar een andere organische trilling is de Deltagroep veel minden actief. Want het berekenbare stuk van je gedachte zet…?? weg. En ook is de toekomst die erop aanzuigt, door jouw denken die weg is is ook weg.  Dus alles wordt op nul gezet.

Dus je hebt de Deltagroep bovenin en je hebt eigenlijk de Creatiekracht onderin. Hier onderin heb je de innerlijke zone, dus het gevoelsveld en dat is ook een driehoek, dat is het innerlijke voelen en het is het geven en het ontvangen. Dat zijn alleen maar woorden, maar het zijn trillingen. Als je iemand iets geeft vanuit liefde en oprechtheid dat is niet zomaar iets. Heel veel mensen weten niet eens. meer wat dat is. Om echt iets te geven een moment van echte aandacht, echt diepe liefde van binnenuit. En een ander die het niet eens kan ontvangen of het een beetje ontvangt die maakt het bijna stuk wat je geeft.

Dat heb ik mijn hele leven al meegemaakt. Mensen voelen zich er bedreigd door, door wat je geeft in wie je bent. Het is ook bedreigend omdat die mensen voelen van ja maar als ik, onbewust hè, als ik daar op ga reageren dan verandert dit hier binnenin en dan verandert mijn hele leven, dus dat moet ik helemaal niet doen.

Dus het zijn twee velden. En als ons eigen delta weer in beweging komt, dus niet de Deltagroep vanuit het hoofddenken, maar onze eigen delta om te kunnen geven, om te kunnen ontvangen en goed kunnen luisteren naar elkaar, dat zijn hele diepe krachtvelden, dat we kunnen luisteren naar ons hart, dan brengen we die kracht omhoog en dan begint ons innerlijk zijn ook te schijnen in het hoofd. Hier op aarde noemen we het het derde oog maar dat is het helemaal niet zo, het is letterlijk dat het brein licht gaat geven. En licht is informatie, is bewustzijn.

Dus wij hebben het met elkaar over deze zeer belangrijke onderwerpen maar vergis je niet, het speelt zich gewoon in je eigen leven af. Je hoeft het niet in boeken op te zoeken, dat is allemaal onzin, overbodig, flauwekul. Het speelt zich in je leven af waar je nu in bent! Zo simpel is het. En daar moet je naar kijken. En je moet ook voor jezelf invoelen van wat het dan wel en niet is en ook goed kijken van ja misschien is dat het juist wel maar wil ik het juist helemaal niet. Waar ben je bang voor? Je moet het ontcijferen, je moet het decoderen want het zijn gewoon codes in ons systeem. Ik weet zeker als alle mensen één dag zouden luisteren naar hun diepste fantasieën dat de hele wereld er anders uit zou zien.

Als iedereen zou doen wat hij ten diepste voelt en echt durft te fantaseren zou de hele wereld totaal anders zijn. Alles!! Iedereen!  Dus ook de mensen die in de Delta zitten van het denken!

Want iedereen kan fantaseren. Iedereen, maar het is een switch, je switcht van het ene naar het anderen, tjak, tjak, tjak. tjak.

Als alle mensen één dag zouden fantaseren wat ze werkelijk voelen en dat ook zouden uitleven, beleven, ervaren dan zou de hele wereld veranderen!

Nou de beschavingen die contact zoeken, nu, op dit moment met de mens om ook echt in contact te komen, die kijken naar een gegronde krachtige groep mensen die daar niet voor wegloopt en niet bang is om het leven helemaal uit elkaar te zien vallen van de constructies van de matrix!

………………. …………………………………………………(stilte)

Martijn: ik word daar gewoon blij van. Ik word daar echt blij van. Dus welke constructie is er nu operationeel? ………..Kijk eens naar je eigen leven.

Laten we een paar minuten de tijd nemen om allemaal met de aandacht bij onszelf te zijn en gewoon eens in alle eerlijkheid, durf je gedachte er doorheen te laten gaan, durf met je gevoel er doorheen te gaan en kijk eens heel eerlijk waar zit je op dit moment vast, ook al is het liefde, ook al is het waardevol en respectvol. Waar zit je aan vast, wat bestuurt jou op dit moment en wat jou bestuurt dat-moet-eruit! Omdat het een constructie is. Neem eens even je moment.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

En wees nou nog eens een keer eerlijker. Wat doe je nou, je blijft weg bij bepaalde zones. Ik spreek even tegen die mensen die weten  dat ik tegen hen spreek. Ga eens gewoon kijken echt wat er aan de hand is. Gewoon in je leven. Kijk maar eens wat er aan de hand is en wat invloed uitoefent en wat je beperkt en waar je rekening mee moet houden. En dat kunnen mensen zijn, dat kunnen situaties zijn. Durf er gewoon eens naar te kijken 

……………………………….

………………………………………………………………………

………………………………………………………………………

Zou je dan ook eens kunnen kijken wat je diepste fantasie is.

……. ……………………………………………………………………

…………………………………………………………………………

En durf je ook voor je diepste fantasie te kiezen, een beslissing……

……………………………………………………………………….

En dat mag je uit je persoonlijke levenssfeer halen. Als je naar je persoonlijke levenssfeer kijkt wat je diepste fantasie en verlangen is waar je misschien wel hartkloppingen van krijgt of een heel blij gevoel of een vrijheid gevoel. We hebben hier vandaag nog meerdere dingen gehoord, het kan ook reizen zijn. Het maakt allemaal niets uit wat het is. Gooi het eens open en kijk eens heel aandachtig in jezelf naar dat gevoel. ………………………

En voor de duidelijkheid, in deze wereld waarin wij leven speelt het zich heel vaak in intimiteit en seksualiteit af

…………………………………………………….

……………………………………………………………………….

En wil je voor jezelf eens kijken als jij je fantasie aanzet wat voor energieveld je daarbij kunt ervaren. Misschien ook dat je het niet mag of dat het niet kan. Ga die zones eens in die in je echt leven hier op aarde de verandering zullen zijn

………………………………….

……………………………………………………………………….

En dan de vraag om dit in alle rust vast te houden en met aandacht bij je hart en desnoods leg je je hand op de plek van je hart en in alle rust te zitten …en tegen jezelf dus ook echt vanuit jezelf te spreken innerlijk dat je de keuze hebt gemaakt en uitvoert om dit te laten ontstaan, toegang in je leven over dit wat je zojuist hebt gefantaseerd

………………………………………………………….

……………………………………………………………………….

Dus we spreken hier niet over een mens maar over een instructie vanuit het bewustzijn. Dus durf ook te fantaseren…………………..

……………………………Je vraagt helemaal niets het is een instructie.  Je hebt het in jezelf neergezet vanuit je diepe gevoel dat dat het gevoel is, het wetende gevoel, dat het daar over gaat! Je hebt hem geparkeerd in je lichaam, een beslissing genomen dat dat je keuze is en vervolgens is hij ook aanwezig in je brein en zit ‘ie in je denken naar buiten toe. Als je je ogen open doet kun je ook voelen dat wat je van binnen hebt gevoeld ook wordt uitgezonden met je ogen open naar buiten. Het zit in je bewustzijn. Het wordt meegezonden. Dat kun je voelen, dat kun je herleren om weer te voelen. Het besef wat er ontbreekt laat ons ook het voelen. Je kunt heel goed voelen dat wat je zojuist hebt gefantaseerd en hebt gevoeld dat dat nu in je brein aanwezig is vanuit je hart omhoog en dat dat in de informatie die uitgezonden wordt mee trilt. Het is een instructieveld en jij moet weten voor jezelf en beseffen dat je het in elk moment nu mee zendt naar buiten. Het is aanwezig. Daar moet je heel standvastig in zijn. Je moet voor jezelf weten waar je voor staat.  Je hoeft niet terug te krabbelen, het is wat je voelt!

………….

Nu komt het er weer op aan dat je in de volgende stappen dat wat je in jezelf draagt bewaakt. En dat je, dit zijn de kosmische teachings van de Siriaanse constellaties dat je in elke seconde dat je leeft en wie je bent dat bewustzijn overeind houdt. Dat je in moeilijke situaties jezelf hebt getraind om daar niet in weg te vliegen maar terug te gaan van ja maar ik heb dit besloten en dit is ook wat ik voel. Dit is mijn innerlijke keus. En die is er al en ik zend hem nu uit. Dus wat er nu op mij afkomt is helemaal niet van toepassing. Dit is waar ik voor sta en dan is het innerlijke weten en de kracht van je eigen bewustzijn is wederom weer opnieuw de versterkende factor om het informatieveld weer te informeren wie jij bent in dit stuk. Je hoeft nooit meer akkoord te gaan met iets anders! Omdat dat allemaal afwijkt van wat je werkelijk ten diepste voelt. En dit voltrekt zich dus elke dag en elke minuut en elke seconde. En het gevecht van buitenaf wordt intenser omdat nog meer prikkels naar ons toe worden gezet om weer terug te keren in het oude format van denken. En als het jou niet geprogrammeerd krijgt dan gaat het zijn weg zoeken via andere mensen die dichterbij je staan en jou weer opnieuw in een format zetten. En je moet weer terug naar jezelf en je moet weten wat je hebt besloten.

Dit universum functioneert op beslissingen, innerlijke beslissingen.  En dat is eerst 1 persoon! En dan zijn het groepjes, die collectieve beslissingen nemen vanuit de diepste intelligente hartskracht. Ook over zaken en issues van de wereld. Mensen komen bij elkaar en die zijn zo krachtig autonoom dat zij weten ook, door de kwantumfysica, waar ze voor staan en dat het een effect is in het informeren van het informatieveld. En zo ontstaan er groepen mensen op deze wereld die zo krachtig zichzelf trainen dat zij veldveranderaars zijn. In het Engels feeldchangers op menselijk bewustzijn. Dus het informatieveld verandert, wijzigt alleen maar door de aanwezigheid van helder krachtig bewustzijn. Samen met elkaar in een groep en over de hele aarde verspreid. Taskforces, werkgroepen.

Dat krijg je nooit voor elkaar als je dit in jezelf niet toepast.

Iedereen wil daar aan deelnemen maar bijna niemand past het toe in zichzelf, op zichzelf. Dus wie doet er dan mee? Juist de draconische gedachte! Dus we moeten hem helemaal schoonmaken. En ik ga niet zeggen dat dat in elke seconde van je leven moet lukken, maar waar we wel naar toe moeten is in dit punt hier, omdat we ook een soort bevrijdingskracht zijn voor de rest van de wereld en ook voor onszelf, moeten we wel zeggen van we kunnen alleen maar uitzenden wat we zelf ook zijn! Kijk dat is een hele andere vorm van spiritualiteit. Je zet echt je bewustzijn in om het informatieveld te laten stromen ten opzichte van wat je samen voelt met elkaar. En je hoeft echt niet met 4 miljard mensen op deze wereld, hè het 100e aapjeseffect waar iedereen het over heeft, dat hoeft helemaal niet. Je kunt met hele krachtige taskforces, met mensen samenkomen die heel subtiel en innerlijk heel beschaafd en heel liefdevol zijn en heel krachtig zijn en die zich op geen enkele manier laten afleiden, kun je op deze aarde hele mooie velden in beweging laten komen waarbij de instructie om het op nul te zetten, dus de oorzaak en gevolg wordt op nul gezet, dus alle mogelijk scenario’s gaan weer open, waarbij je met elkaar zoveel respect hebt dat je niet gaat invullen wat het zou moeten zijn! Maar je maakt hem even op nul!

Dus de statische tijdlijn die er is, de logische gevolgen die er uit voort zouden kunnen komen, die komen te vervallen, maar wat er dan wel komt dat weet je niet! Daar blijf je bij weg, want anders ga jij beslissingen nemen voor anderen. Dus het gaat echt om het openleggen van het veld. En wij moeten beseffen dat wij op dit moment een onderdeel zijn van het veld en dat onze persoonlijke levenssfeer een onderdeel is van het veld.

En ik heb mijn persoonlijke levenssfeer al jaren lief maar ik weet wel dat het een instrument is om mij te belemmeren, als ik niet oplet. En dat gebeurt ook weleens. Of ik let wel op en ik sta het toe, maar ik ben er wel bij. En dat geldt voor ons allemaal.

We moeten er heel zorgvuldig naar kijken. Het is niet zomaar een kwestie van ontwaken in de matrix. Het is echt werken! Dat klinkt heel pittig, dat format maar het is echt voortdurend bewustzijn, steeds kijken wat je doet. Kijken hoe contacten verlopen, kijken hoe je je werk uitrolt wat je daar nog doet en te zien of je dat nog steeds doet vanuit jezelf of als er irritatie is kun je die irritatie opruimen. Ja die kun je opruimen.

Kijk als wij niet in onze innerlijke kracht zitten dan hebben andere intelligenties hebben ruim baan om ermee om te klooien, om ermee te rommelen en nou echt jongens het gebeurt hoor! Het is echt niet mals wat hier gebeurt. Er zijn hele grote groepen bezig om menselijk bewustzijn te injecteren, steeds weer te belasten, steeds weer met allerlei programma’s, weer inserties, weer allerlei dit dat.

En dat gebeurt bij mij ook aanwezig op de aarde, maar ik maak steeds mezelf schoon, steeds weer naar binnen toe mijn innerlijke licht, innerlijke kracht steeds weer te laten vibreren, steeds weer!  Ik weet waarom ik hier ben, niet om een reden van buiten, maar ik weet waarom ik hier ben, hier in deze ruimte om jullie te ontmoeten en om inzichten mee te geven die, vertaald op jullie manier, kunnen leiden tot het vrijkomen van beperkingen en belemmeringen. Ik ben hier op de aarde om daar gewoon over te praten met elkaar. Dat weet ik. Dus daar hou ik me ook aan omdat dat mijn diepste gevoel is, een gevoel van verbinding.

En als we dat met elkaar willen uitrollen dan brengen wij iets heel moois in de wereld, maar ook vooral…? ? in jezelf. Maar je moet absoluut durven fantaseren.

Ik denk dat er allemaal mensen zijn hier die hebben gemerkt dat het best wel lastig is om te fantaseren

…………………

Vraag: Dus je moet het gevoel vasthouden omdat de krachten proberen ja dat bij je weg te halen, dus dat je uit jezelf gaat. En merk dat ook als ik thuis ben dan kan ik dat vasthouden, maar als ik me dan af ga vragen wie ben ik, juist dan komen er extra probleempjes en extra gedachten en dan kan ik het gewoon niet vasthouden. Of ik stap de deur uit en ik denk van nou ga ik werken maar ik ga bewust zijn, ik ga op die moment bij mezelf blijven en dan kom ik ‘s avonds thuis, ik doe de garage weer open en denk ik nou het is me geen enkel moment gelukt. Ik heb er gewoon niet aan gedacht. Hoe kan dat dan?

Martijn: nou je hebt er wel aan gedacht….maar niet gevoeld. Ik ga eerst even dat rijtje ontmantelen. Kijk ons leven is zo ingericht dat wij dus eigenlijk bezig zijn met dat leven wat dus herziening nodig heeft. Dus wat jij nu vertelt is, zoals wij ernaar kijken een ernstige indicatie dat je leven niet klopt. Vind je het nog wel leuk?

Vraagsteller: Ja nou en ook af en toe heel moeilijk.

Martijn: het is ook moeilijk, zo lijkt het nu omdat je leven niet klopt!

Vraagsteller: ja maar juist op de momenten dat ik voel dat ik in mijzelf juist dan komt er zoveel tegenkracht. Juist dan.

Martijn: Wat vraag jij dan? Wanneer komt die tegenkracht voor jou in beweging?

Vraagsteller: nou bijvoorbeeld toen in Havelte, ik had gesproken en ik had echt het gevoel van daar ga ik voor en dat ging goed en toen kwam er een klein probleempje en toen zei ik we doen wat we moeten doen en we gaan ons er niet druk om maken en dat ging goed, volgende probleempje, ging weer goed, en ik krijg zoveel, het is net of ze extra, extra

Martijn: dat gebeurt ook.

Vraagsteller: en dan?

Martijn: nou ja, waar wij naar moeten kijken als mens en dat geldt dus voor ons allemaal is dat de tegendruk die er is die sluit aan op een mindset. Dus het is de taal. Goed opletten hè? Dus je zit eigenlijk, je hebt het idee dat je iets doet en je zit goed in je vel, maar eigenlijk als dat kan, als die tegendruk kan komen is er al een ingang in je mind, dus op het informatieveld van hoe je op dat moment denkt!

Dus ik durf het gewoon te zeggen dat op het moment dat dat gebeurt ben jij al uit de verbinding. Ben je namelijk iets aan het doen wat niet perse verkeerd hoeft te zijn en misschien wel zelfs heel erg fijn kan zijn, maar je bent iets aan het doen wat fijn is in je hoofd en die diepere gevoelens die zitten er niet. Daar zit het. Wij zitten op een vals spoor als mensheid. En dat is ook ingeleid door onze hele economische modellen en onze hele systemen daarin ingericht zijn.

Vraagsteller: dat gebeurt inderdaad als je in het gewone leven weer stapt.

Martijn: snap je dat het allemaal niet zo eenvoudig allemaal is in eerste instantie, we denken dat we er heel dicht op zitten. Zitten we eigenlijk ook, maar om het uitrollen heb je hele zware confrontaties nodig en die confrontatie laat alleen maar zien dat er iets anders is waar je echt gelukkig van gaat worden. En dát moet je tevoorschijn durven halen. En dat weet jij, alleen de mind verblindt je. En dan verandert alles. En al het andere is een compromis.

Wij zijn zo bang om ons leven kwijt te raken terwijl wij het nu niet eens hebben.

Ik vind het wel leuk dat jullie het ook allemaal zo fijn vinden om dit gewoon zwart wit allemaal uit te drukken. Dat brengt ons, de ruis er tussenin verdwijnt, je kunt veel directer naar onderwerpen kijken. Ja misschien worden we er wel verward van, maar ja dan wordt het alleen maar helderder uiteindelijk.

Vraag: Kijk ik heb er een truukje voor als ik als een kip zonder kop rond blijf rennen en mezelf niet kan vinden en niet heb dan neem ik een trekje hasj en dan één trekje whoem, ik zit, ik voel, ik kan fantaseren, ja behalve dat ik het er niet mee eens ben dat ik dat doe en daar een hele grote strijd mee heb. Ik zou graag willen horen wat jij hierover zegt.

Martijn: ik zou graag willen vragen waar heb je dan zo’n strijd over?

Vraagsteller: omdat ik me een bedrieger vind, ik heb er allerlei oordelen over, ik denk dat het niet echt is en als het uitgewerkt is is het heel vaak ook weer weg. Dus moet ik weer.

Martijn: Duidelijk, mooi. Nou ik vind het wel mooi dat je dat zegt. Dus het kan ook een soort verslaving worden. Maar wat je doet door dat te gebruiken is eigenlijk niets anders dan dat je hersengolven veranderen, het informatieveld van je brein. Het is een kunstmatige ingreep die wel werkt voor jou op dit moment, daardoor kun je makkelijker, je brein raakt afgestemd in een bepaald electromagnetisch stuk, dus dat is neuroinformatie, maar het neuroweefsel is het brein maar ook de binnenkant van je hart. Dus die informatielijn en die gaan meer met elkaar communiceren. Dus je kunt veel sneller het veld van voelen weer ervaren. Dus het is heel fijn om dat te doen. Maar je zou ook kunnen zeggen van ja als ik dat nou niet gebruik wat zou ik nog meer kunnen doen om daar in te komen? Want die handeling die je verricht dat is echt een handeling en dat is dus niet fout, iedereen doet zijn onderzoek, klaar! Het maakt mij helemaal niks uit. Ik vind het fantastisch. Voor mij part hang je stoned tegen de muur op je kop, ik heb daar helemaal geen oordeel over, ik vind het allemaal hartstikke leuk wat iedereen doet maar als het maar zijn grenzen kent dat je niet door de vliering gaat. Dat vind ik wel heel belangrijk. Maar soms heb je die ervaring ook nodig en die ervaring hebben we gewoon nodig maar uiteindelijk, moet je kijken naar je leven. Je moet gewoon kijken van wacht eens even, door dat middeltje gebeurt er iets in je brein en kan ik voelen. Dus de conclusie is ik kan voelen, Ik heb een hulpmiddel nodig maar ik kan het wel. Dus wat is er dan in mijn leven waarin dat niet kan? Nou dan moet je naar de constructies kijken van hoe je leven in elkaar zit. Daar moet je in duiken. Je moet kijken van wat jouw leven op dit moment is. En wat er dus ontbreekt in je leven. Want dat is dus hoe de matrix functioneert er zijn dingen uitgehaald om je in een ongelukkige, minder stromend of stilstaand leven te laten leiden.  En op het moment dat dat er niet is dan gaat het brein echt alleen maar in het beta bewustzijn functioneren, laat ik het maar zo noemen, waardoor je niet in het geluk kunt komen in diepere lagen van gevoelens.

Vraagsteller: Ja dat is al heel lang zo.

Martijn: Ja dus je doet het omdat je het al zo lang doet! En dat is dus de constructie en die moet er uit. Want nu door dit te denken dat je dit al zo vaak doet, alles wat we al doen dat zijn dus de receptoren van de hersenen, het wordt steeds opnieuw gereproduceerd. En onze hersenen weten dat het toen heeft gewerkt en doen het nog een keer, en nog een keer en nog een keer en op een gegeven moment is dat gewoon en herhaling van gedachtevelden.

Vraagsteller: ik merk ook er zijn verschillen, er zijn ook mensen die het bewust doen…..?? ook mensen ik wil het eigenlijk niet maar ik doe het gewoon.

Martijn: is er nog iemand die iets wil zeggen om de lijnen te openen ook met andere intelligenties want daar hebben we het hier vandaag over.

Iemand deelt:  ……?? ook het gevoel het (hasj)helpt mij en ik dacht ook ik kan beter voelen maar dan onderdruk je je gevoelens en al die tijd is mijn leven stil blijven staan of juist achteruit gegaan en dat is na 7 maanden weer gestopt. Dat is een lang proces geweest want je hebt een innerlijke strijd van je moet het niet doen en ik doe het wel want het is prima, ik voel me er beter bij en maar dat is natuurlijk je brein die dat allemaal ingeeft maar dat weet je eigenlijk wel …?? het is een bepaalde leegte opvullen of een vlucht…?? maar goed sinds ik ben gestopt ik sta beter in contact met mijzelf en loopt mijn leven nu ook beter dan al die 20 jaar dat ik wel blowde. Dus ik heb een andere manier gevonden om beter bij mezelf te blijven. Dat is yoga, Wim Hof methode. Je eigen leven gaat er anders uit zien.

Martijn: dat is mooi. Ik heb nog nooit zoveel wijze woorden gehoord van mijn buurvrouw. Dat is mijn achterbuurvrouw in Franeker. We kennen elkaar al jaren daar en nou ontmoeten we elkaar hier en dat is echt leuk.

Iemand deelt: Ik wil een fantasie delen die ik kreeg. Ik was in een soort heuvelberglandschap, met rotsen, bomen, planten. De uitwisseling van energie en tussen rotsen, planten alles was gewoon duizend keer sterker als dat ik het gewend ben. Gewoon heel krachtig.

Martijn: ja dat is heel mooi want als wij echt gaan fantaseren dan komen wij ook weer in contact met Gaia, dan komen we echt door de lagen heen in contact met de aarde wie de aarde werkelijk is. En dan gaan we die dingen ook zien, dan komen die velden komen zo sterk in beweging, je kunt ook echt uit deze matrix kun je echt met je bewustzijn weg. En daarvoor moet je je fantasie volledig de vrije loop laten gaan en of dat nou over de bergen of over de bomen gaat dat maakt niks uit, het gaat om de vibratie die onder die fantasie als het ware is. Dit is echt de taal van de schepping hoor. De taal van de schepping is vrijuit fantaseren en de gevoelens die daarbij horen ook dan te laten ontstaan. Of dat je voelt dat het gevoelens zijn dat je met  die gevoelens gaat fantaseren. Het gaat vooral om de trillingen die er ontstaan vanuit de hartskracht in het lichaam. En dat is de taal van de andere beschavingen. En dat is een hele moeilijke weg om daar te komen lijkt het maar als we daar ons best op gaan doen en je wordt daar heel open en eerlijk in, dus de sloten gaan overal af, je gaat helemaal praten over wat je van binnen voelt wie je werkelijk bent. Als dat helemaal weggaat dan ontstaat er een heel ander menselijk bewustzijn. En dat is het bewustzijn wat hier op de aarde zoek is.

Dus ik hoop dat we vandaag een beetje een goed aanzet hebben gegeven om hier dieper op in te gaan in aankomende tijden, maar ook met groepen mensen die daar echt in durven te gaan en echt vrij zijn en als dat niet zo is dat je daar gewoon je werkzaamheden in zet. En dat vrijer maken, je kunt jezelf niet voor de gek houden, dat gaat gewoon niet. Je zit anders in het lichaam en het gedachteveld wat het niet is op instructies te geven aan het veld. En je moet echt goed beseffen dat dit lichaam zo functioneert dat het of denkt in lijn met of dat het voelt dat het diepste innerlijke gevoelens zijn. Ja en als dat dan conflicteert met je werkelijkheid dan weet je dat je wat te doen hebt. Kijk en dat durven wij niet omdat wij in ons leven hebben geleerd dat je altijd respect moet hebben voor een ander en rekenschap moet afleggen voor een ander niet kwetsen, maar hoe kan je een ander ooit kwetsen als je kiest voor wat jij voelt? En dat hebben we dus afgeleerd. Het zit heel diep overal in geprogrammeerd dat je als het ware je vrijheid, dus christos, niet terug mag halen. En dat is het woord, christos, de kracht daarvan, op een dag..??uitgesproken zal worden in het lichaam omdat de mensen het niet meer zijn. En het gaat echt om een vrije zone, om vrij autonoom bewustzijn. En nu hebben we hem heel groot gemaakt vandaag en je kunt hem ook weer klein maken en weer terugbrengen naar details, details in je dagelijks leven, simpele dingen, daar kun je het ook terugzien. Van “potverdorie hé ik kom weer tot leven en ik ga ineens naar links omdat daar mijn achterbuurman is in die heb ik  geen zin om gedag te zeggen” Simpel, wat er gebeurt er op dat moment is precies hetzelfde. Wat is dat dat je dat doet?

Dus je moet het hele arsenaal van jezelf, wie je bent, wat je voelt moet je helemaal doornemen, helemaal opnieuw doornemen.
Het is veel makkelijker om dood te gaan, via een lichttunnel weg, dat is veel makkelijker, want dan zit je in een constructie van iets wat voorgekookt is en dan kom je ook gewoon niet thuis.

Iemand deelt: ik weet dat mijn fantasie heel sterk is waar ik tegen aanloop is in hoeverre beïnvloed je een ander als die in jouw fantasie voorkomt.

Martijn: Niet. Alleen als je vanuit de mind aan het werk gaat.

Vraagsteller: en waarom niet?

Martijn: omdat de trilling die jij hebt in jezelf, die uitgezonden wordt geen invloed heeft op wat een ander doet tenzij die ander het ook zelf gaat voelen. Anders heeft het geen invloed. En, er zijn nog veel meer antwoorden te geven, omdat we allemaal in verschillende hologrammen leven. Je manipuleert niet. En als je wel manipuleert dan ja dan nee, daar wil ik niks mee te maken hebben hoor.

Martijn: kunnen we hem in de aandacht ook even naar de kosmos brengen met elkaar? Hij moet even weg bij onze persoonlijkheid .

Iemand deelt: ja dat is precies waarom ik ……?? Ik zou graag vanuit mij gevoel een aantal klanken willen produceren en ik zou het fijn vinden als jullie niet proberen het te gaan snappen van wat zegt ze nu allemaal, maar probeer ze te voelen. Je kunt je ogen erbij openhouden, je kunt je ogen sluiten als je wilt. Ik heb heel even nodig, want ik voel het wel, ik heb heel even nodig om te starten en daarmee wil ik dus een veld openen ook voor de communicatie met andere beschavingen.

Spreekt in een oorspronkelijke taal en klankt.

Open het veld diep vanuit je hart, voel, voel in je emoties wat er binnen kan komen, voel de frequenties die binnen kunnen stromen, blijf weg bij je hersenen. ………Blijf nog heel even bij het gevoel en laat de trilling goed door je lichaam stromen.

Open jezelf.

Martijn: Heel fijn, dank je wel. Deze dag staat in het teken van de opening in onszelf, een beetje confronterend maar buitengewoon belangrijk om de aankomende tijden waarin we zitten en beleven om ook verder deze informatie te kunnen openen. Want er is echt wel wat nodig.

Er is een goed platform nodig van mensen die rock solid zijn in zichzelf, die niet meer in een compromis leven maar gewoon eruit zijn gestapt en in zichzelf zijn getapt! Om de trillingen van vrij en autonoom bewustzijn in je lijf te laten stormen en ook in een visie over de wereld naar buiten te laten stromen.

Dat wil niet zeggen dat alles allemaal moeilijk is als je jezelf bevrijdt. Deze dag staat dan ook echt in het teken van doorgang naar iets anders. Voor mij is het ook een experiment om het op deze manier met jullie te beleven, want ik weet niet hoe andere mensen daar op reageren.

Ik weet alleen wel wat ik zie en ik zie een heleboel compromis!

En als je naar huis gaat voel dan eens even goed na of het zo is dat je nu durft te kijken naar binnen toe in jezelf of dat je aan de buitenkant van jezelf blijft en in het compromis doorgaat, waar het dan ook zit. Want wat wij nodig hebben als platform op deze aarde, zijn mensen die van binnenuit zijn geboren en die bij de aankomende mogelijke contactleggingen van buitenaf naar binnen heel sterk in hun aanwezigheid zijn verbonden met het lichaam waarbij het innerlijke krachtveld ook zo sterk is dat het bij malversaties kan stabiliserend  werken. En daarnaast is het nodig dat de mensen echt tot leven komen en genieten van het leven, want het is al zwaar genoeg. En er is zoveel vreugde in de wereld.

Ik heb het best heel fijn, ik stroom eigenlijk gewoon wel, zo nu en dan een keer niet maar over het algemeen wel. Ik voel me gewoon goed. En de kracht van het voelen van vreugde is een belangrijke frequentie. Je moet het een en het ander tegen elkaar aanzetten. De vreugde en de moeite, zet het gewoon tegen elkaar aan en zet hem open, maak hem los.

Dit is stap 1.

Deze dag die alles kan veranderen in je leven als je dat wilt. En dan kunnen we vast op een ander moment wel weer eens dieper op ingaan, maar dit is het wel voor vandaag.

Ik wil alle mensen nog de mogelijkheid geven om nog iets te vragen of te zeggen of te delen, maar ik merk wel dat dit voor dit moment het …??/ wat ik kan bijdragen. Anders moet ik naar een ander schil toe en dan red ik dat niet in een half uur of drie kwartier en dan heb …….?? uur

Iemand deelt: Het is eigenlijk meer een toevoeging want tijdens het verhaal?? ben je natuurlijk ook met jezelf bezig, ben ik vaak in mijn hoofd aan het denken en denken, ik merk zelf als ik muziek uit kies kan piano zijn, kan wat anders zijn is vaak instrumentaal, dan merk ik dat het mij helpt om meer uit mijn denken te komen en naar mijn hart. Ik ga dan ook beelden zien, ik raak ontroert, soms haal je er weleens dingen uit maar ik vind het fijn het daar ook even over te hebben. Muziek als middel om contact met je hart. Kun je daar ook iets over uitleggen hoe dat werkt met muziekfrequenties of weet ik veel?

Martijn: we hebben het over het downloaden van informatie , het maakt niet uit of het geluid is, of het beeld is, of het een aanraking is, of het een geur is. Alles wat wij zintuiglijk ervaren is binnenhalen van informatie dat word een electromagnetisch signaal in het brein en het zijn een hoop klanken en een hoop vibraties die het brein zo laten trillen dat het brein zich afstemt op het innerlijk voelen en daarbij is het aan iedereen zelf natuurlijk te voelen wat het is. Maar muziek is nou eenmaal iets organisch maar je kunt het ook ontvangen bij electronisch muziek, dus je kunt ook bij hele zware dreunende muziek kun je ook voelen. Dus het is niet perse alleen maar aan een organische trilling verbonden meer, het gaat er om dat je iets download, iets naar je toe haalt, je absorbeert eigenlijk het geluid, het geluid is eigenlijk niets anders dan een electrisch signaal in het brein en in het brein daar ontstaat een holografisch bewustzijn in en dat holografisch bewustzijn gaat trillen en vibreren en daarbij kun je dingen voelen naar binnen toe, dus het kan een opening zijn. Het kan ook een ontspanning zijn. En andersom dus ook, er zitten ook trillingen in geluid die de mindset versterken.

Vraag: hoe weet je dat dan?

Martijn: nou dat weet je door alert te zijn of je echt helemaal meegaat in het gedachteveld en dat je uit je gevoel raakt. En het hoeft ook helemaal niet fout te zijn want je kunt ook heel sterk in je gedachteveld zijn en in die gedachtevelden kun je ook hele fijne dingen ervaren. Dus het is heel goed opletten wat er is. Je moet heel goed opletten van waar zit ik en wil ik dit, is dit ook wat ik echt voel? Want als je echt naar je gevoel toe gaat en je zit in een gedachteveld dan kan je daar ook een prettig gevoel hebben maar je kan er achter komen van ja maar dit is helemaal niet wat ik voel! Dus dan kom je uit een soort hypnotische situatie.

Ik kan het niet uitleggen. Dus jouw bewustzijn is de enige die dat kan voelen en weten dat je in een ander spoor zit. Dat is mijn reactie op dit moment.

Vraagsteller: en als je kippenvel krijgt is dat ook een uiting van binnen dat er iets gebeurt? Als je mooie muziek hoort bijvoorbeeld en ik weleens kippenvel van iets krijgen maar is dat ook een teken dat het iets

Martijn: Ja dat kan, dat is bij iedereen anders, sommige mensen krijgen haren rechtop hun hoofd. Dat zijn uitingen.

Iemand deelt: ik woon midden op de Veluwe en ik zou heel graag een platform of een aantal mensen willen verzamelen rondom de Veluwe, dus die ook makkelijk bereikbaar zijn, ook naar een plek in de natuur waar ik verblijf en waar ik al hel lang het gevoel heb dat het de bedoeling is om daar een fundament te vormen, een baken, waarbij we met het gevoel kunnen werken in het veld. Ik woon in  Hoenderloo het is lastig om met openbaar vervoer bij mij te komen, er kan wel iets geregeld worden maar poolen zou makkelijker zijn. En ja bereikbaarheid betekent dus ook voor mij dat het belangrijk is want dan kan je ook frequenter met elkaar in verbinding zijn. Mijn emailadres is [email protected]

Martijn: ja er zijn allemaal initiatieven aan het ontstaan dat mensen bij elkaar komen die niet iets wensen maar het gewoon zijn en het neerzetten.

En dat is wel heel erg fijn dat je dat zo benoemt.

Nou dan kan ik niets anders doen dan mijn dankbaarheid aan jullie overbrengen dat we hier vandaag met elkaar hebben gezeten en dat ik heel goed besef dat het nogal wat is om daar zo’n hele dag naar te luisteren en ook het onderzoek wat daarin plaatsvindt dat je daar ook wat vragen over hebt, maar weet heel goed zeker, kijk goed naar de kwantumfysische wetten dat jouw aandacht voor deze wereld en voor jezelf er echt toe doet! En dat je uit de constructies moet stappen. Dat moet je gewoon doen, tenminste als je daadwerkelijk jezelf wilt herleren terug te vinden.

Bron: Martijn van Staveren

Related Articles

Responses