Earth Matters zoekt boerderij met schuur en land

(Arjan Bos en Moniek van Pelt) Na vele omzwervingen in verhalen, ideologiën en relaties zijn we thuisgekomen in onszelf én bij elkaar en is het tijd geworden om dat gevoel te gaan vergroten naar onze leefomgeving. Het ligt in ons beider aard om ons gevoel voor thuis ook veelkleurig en warmhartig te delen en daar richten we onze nieuwe woonplek dan ook graag op in. 

ja, wij, arjan en moniek, partneren al een gezellig tijdje
ons leven wil nu echt huiselijk samen
van man tot plan en van vrouw tot bouw
we willen bloggen, eventen, filmmaken, clownen, zingen,
kunsten en van leez tot ingen

we willen krachten met nieuw en stoppen met oud
we willen het vertrouwde echte hartenrijke goud
om dan de diepstegevoelde vreugde van het volle leef! te spelen
en dit bloemrijk rond te delen

we willen een huis vinden, we hebben hem al gevoeld;
blozende buitenplaats, lichte ruimtes, om te toveren schuur, in goed land

Wat we voor ons zien is een boerderij met een schuur en wat land en bomen. We zijn er vrij om als kunstenaars helemaal onze eigen energie aan het gebouw te geven. In de schuur (die we daarvoor eventueel geschikt moeten maken) kunnen we niet alleen opnames doen, maar is er ook de gelegenheid om bijvoorbeeld lezingen met muziek en/of poëzie te organiseren, cabaret en theater uit te voeren en thema- en verdiepingsdagen te geven. 

We zijn ten diepste bereid om het avontuur in deze matrix ten volle te openharten, met elkaar, met onze kinderen en met jou.

Ken jij een leuke plek waar ook Earth Matters zijn standplaats kan vinden, mail het ons graag op [email protected]. We staan open voor huren, beheren en huurgerelateerde vormen van uitwisseling (geen koop op dit moment).

Bronnige groeten van Moniek en Arjan

Related Articles

Responses