Russische telepathische soldaten trainen voor psychische oorlogsvoering, net als in de VS

(Earth Matters) Eerder deze maand werd gemeld dat het Russische leger “paranormale” speciale eenheden heeft opgeleid om in gevechten “de vijand te verslaan met contactloze methoden”. Dat meldt het officiële tijdschrift van het Russische ministerie van Defensie, Armeysky Sbornik (Army Digest).

“Vechters kunnen dwars door de vijandelijke soldaat heen kijken: wat voor soort persoon zijn ze, wat zijn hun zwakke en sterke kanten en of ze kunnen worden gerekruteerd [als een spion]”, stond er in het tijdschrift.

“Door middel van gedachten is het mogelijk om computerprogramma’s af te sluiten, kristallen in generators te verbranden, gesprekken te beluisteren en radio en telecommunicatie te verstoren”, vervolgt het artikel.

Deze specialisten in’parapsychologische’ oorlogsvoering zouden hun vaardigheden tijdens gevechten in Tsjetsjenië hebben aangescherpt, met gebruikmaking van hun vermeende vaardigheden voor toepassingen, variërend van het beheren van de hoeveelheid pijn gevoeld door een gewonde soldaat, tot het lokaliseren van depots van vijandige wapens.

Lees verder in het Engelse artikel: 

Telepathic Russian troops trained for psychic warfare – something the US has studied for decades

Bron: Nexus Magazine

Related Articles

Responses