Weerbeïnvloedingstechnieken of bewustzijnsbeheersing?

(Earth Matters | door Arjan Bos) “Welcome to the desert of the real”, een befaamde uitspraak van Morpheus in de film The Matrix nadat hij Neo de realiteit liet zien en ervaren, zonder de gebruikelijke Virtual Reality bril waar iedereen normaliter de wereld door bekijkt. 

De onthutsende realiteit over de wereld waarin we ons bevinden als de gestuurde waarneming wegvalt is voor steeds meer mensen niet meer een scenario uit een sciene fiction film, maar dagelijkse realiteit.

Omdat de wereldbeelden nogal van elkaar verschillen is er een behoorlijke dosis wil, moed en daadkracht voor nodig om daar vervolgens ook over te spreken, al helemaal in het openbaar. Vrijspreker Martijn van Staveren doet dat gelukkig al een aantal jaren. Exemplarisch is het onderstaande stuk uit de Fringe Weather Report 1 over ‘weer’manipulatie.

Martijn spreekt daarin vrij, onder andere over wat hij heeft gezien aan extreme weersbeïnvloedingssystemen in een baan om de aarde die als wapens worden ingezet, de connectie met Mars, wat hij daar heeft gezien en wat dat naar zijn zeggen te maken heeft met bewustzijnsbeheersingsprogramma’s.

Als je net als ik, ogenschijnlijk de VR bril zelf niet direct af kunt zetten is het wellicht makkelijk af te doen als onwetenschappelijk en niet verifieerbaar. Toch zijn er in het publieke domein allerlei aanwijzingen te vinden die in dezelfde richting wijzen en op zijn minst een nader onderzoek verdienen.

Onder de tekst en video van de Fringe Weather Report vind je daarom twee beangrijke Engelse video’s waarin een divers palet aan wetenschappers, politici, doktoren, boeren, weerkundigen, piloten, beurshandelaren en burgers aan het woord komen. Geo-engineering is terug te vinden in overheidsdocumenten wereldwijd, er worden grote professionele congressen over gehouden en ook patenten op afgegeven.

Martijn van Staveren over de weersomstandigheden in ons universum, met dank aan Marijke Giglio voor het transcript: 


Uit Fringe Weather Reoprt 1 – 11 juni 2015

Arjan:
Voor wat betreft het universum zou je iets met ons willen delen over wat je waar hebt genomen over “weersomstandigheden” in het universum? Over überhaupt het weer.

Martijn:
Wat bedoel je met het universum? Buiten de aarde? Of op de aarde?

Arjan:
Ja, je hebt allerlei bijzondere fenomenen ook in het universum. Daar schrijven astronomen over en ik was benieuwd of jij tijdens jouw reizen ook bijzondere dingen hebt meegemaakt.

Martijn:
Ja het zijn allemaal hele mooie dingen, die ik heb meegemaakt ten aanzien van het weer. Dat verband kan ik niet zo één, twee, drie leggen. Wat ik wel weet, wat ik heb gezien, is dat op de aarde, laat ik het maar eventjes bij de aarde houden, dat er technologieën worden gebruikt, die in een baan om de aarde hangen, die het weer extreem beïnvloeden. Er is in feite een soort oorlog gaande met buitengewone technologie om het weer in te zetten als een wapensysteem, als een schild, maar ook buiten het feit om dat het een wapensysteem is, is het ook om het bewustzijn van de mens te beïnvloeden hè. Er is op deze aarde een groep mensen actief, een groep mensen met zeer geavanceerde hersentechnologie, die het menselijk bewustzijn en ook mensen in het brein in feite letterlijk invaseren. Dus de hersengolven worden op afstand bestuurd, waardoor die mensen in een hele vervelende situatie kunnen komen. En die technologie wordt ook gebruikt in het weer. Het zijn microgolven die worden ingezet, o.a. microgolven, en ja ik heb gezien dat het mogelijk is om in, als ze het zouden willen, 3 uur tijd een super cycloon op te zetten, die ook compleet zwart wordt hè. Het is een magnetische storm, die zo ontzettend magnetisch is, dat er geen licht meer doorheen kan. Ik heb die stormen gezien, 3 jaar geleden. En dat is verwoestend. Ja goed, ik ben er zeker van dat dat niet gebeurt, het is alleen wel belangrijk om te vertellen, dat die technologieën er wel allemaal zijn. En ik vertel dat, omdat ik ze heb gezien, waargenomen en dan ben ik, dat vertel ik vaak aan mensen dat mijn werk daarin is, ik breng zeg maar als waarnemer in dit geval, breng ik vanuit het stukje dat ik heb gezien, die ervaring in het beeld, in het potentiële veld, in het mentale bewustzijn, in dit geval vertel ik het aan jou en de mensen thuis horen dat ook, niks nieuws aan dat weten we allemaal, maar doordat ik het vertel met het beeld erbij, wordt er dus een hologram uitgezonden, die dus door hier naar te luisteren, ook in het mentale bewustzijn terechtkomt van de mensen thuis. En daardoor wordt het geüpload in het fysieke bewustzijn van de aarde en wordt het achtergehouden stuk geüpload in een veel grotere realiteits-matrix.

Nou kan ik het eenvoudiger zeggen? Nee.

De weer-anomalieën die er wereldwijd worden gezien hebben dus te maken én met ons bewustzijn én het zijn technologisch geavanceerde systemen door mensen, die techniek in handen hebben gekregen, die niet eens meer in ons zichtbare spectrum opereren, maar die technologie hebben waarmee ze alles kunnen aanpassen. En het is heel belangrijk om dat soort zaken naar voren te halen, want we willen er graag allemaal vrij van komen, maar het gebeurt niet door er niet over te spreken.

Arjan:
Nee, absoluut, absoluut.

We hebben de thema uitzending, daar komen we zo wel even op, van geo-engineering, dat is ook weermanipulatie, dat is waar jij nu over spreekt, een hele zichtbare component voor ons fysieke domein, dat is daar onderdeel van neem ik aan?

Martijn:
Dat is daar onderdeel van ja.

En het bijzondere is ook, dat deze technologieën ook worden gebruikt op andere planeten in ons zonnestelsel. Dan ga ik echt een zijstraat in. Ik ben een vrijspreker, zoals iedereen inmiddels wel weet, en daar maak ik ook gewoon gebruik van. Ik ben op de planeet Mars geweest, ik heb daar hele grote constructies aanschouwd. Dat heb ik al gedaan voordat daar überhaupt ook door andere mensen over werd geschreven of werd verteld. Dus het zijn mensen die dat weten, het is niet zo ineens dat ik nu met een verhaal kom, zodat mensen dat zouden kunnen denken.

Ik heb daar hele grote constructies gezien, die heel identiek zijn met, redelijk identiek zijn, met constructies hier op aarde, waarmee het weer wordt beïnvloed en die technieken draaien nu nog steeds. Dus er is een koppeling tussen onze planeet, de veranderingen die hier plaatsvinden, en op andere planeten. En de krachten die daarachter zitten, dat zijn geen menselijke krachten, maar die hebben die technologie overgedragen aan mensen, waardoor er dus de verandering hier op aarde plaatsvindt, temperatuursveranderingen, dat de temperatuur omhoog gaat of juist heel erg zakt, en dat er grote stormen zijn en dat soort zaken. Alles wat er hier op aarde gebeurt, dat gebeurt bij andere planeten ook, dat is aan elkaar gekoppeld.

En dan is het de bedoeling, dat wij dan denken dat het komt doordat de zon aan het veranderen is, zodat alle planeten aan het veranderen zijn. Maar ook daarin ligt een radicaal andere zienswijze, omdat de zon ook door ons verandert.

Arjan:
Oké, daar kwam David Wilcock in het begin van 2000 ook mee, dat inderdaad die planeten ook allemaal behoorlijke weersveranderingen hebben, dat het wel waarschijnlijk is dat een deel niet “man made” is omdat het overal gebeurt en dat dat dus door de zon gebeurt.

Martijn:
Ja, de zon staat in directe verbinding met ons bewustzijn, met onze pijnappelklier. Het is letterlijk frequentiebewustzijn waarin wij dus door allerlei realiteiten heen kunnen gaan. En daar hoeven we niet voor naar de zon toe, dat kunnen we gewoon in onszelf. Met oefeningen kunnen we daarin terechtkomen. Dat heeft alles te maken met emotionele frequenties en laat het nou precies dat punt zijn waar de mens op deze planeet zo ontzettend in getraumatiseerd wordt….. en ook gehouden wordt.

Arjan:
Je noemt even, dat je op Mars bent geweest. Moet ik me dan voorstellen dat je er fysiek bent geweest?

Martijn: Ja

[klik op de video hieronder om het gehele interview te bekijken]


Pilots, Doctors & Scientists Tell Truth about Chemtrails

Chemtrails exposed | Global Geo-engineering psy-ops documented


The Most Important Topic of Our Time | GeoEngineering (met Nederlandse vertaling voor Earth Matters door Mariken Zwart)

 

Bron: Earth Matters 

Related Articles

Responses