25-05-18 | Martijn, Arjan en jij | Mensbeleving in de natuur met nieuwe Crowd Power in Drunense Duinen

(Earth Matters) Op deze unieke dag, die we slechts eenmalig zullen organiseren, hebben we een speciaal en divers programma samengesteld. 

Niet alleen gaan we een prachtige wandeling maken met een Mensbeleving in de overweldigend mooie natuur van de Drunense duinen, we blikken ook terug op de Crowd Powers, delen over onze persoonlijke processen en krijg jij de gelegenheid dat ook te doen. Daarnaast nuttigen we gezamenlijk een biologisch vegetarische lunch en zullen we ook opnames maken van een nieuwe Crowd Power(!). 

De dag krijgt ongeveer deze indeling: 

09:30 uur Aankomst

10:00 uur Wandeling / Mensbeleving in de natuur

12:00 uur Biologisch vegetarische lunch

13:00 uur Opnames Crowd Power (binnen)

15:00 uur Pauze

15:30 uur Wandeling / Mensbeleving in de natuur

17:00 uur Einde


(Moniek van Pelt) Nieuwe crowd power uitzending in de maak, ben je erbij?

De crowd power uitzendingen op You Tube met Arjan Bos en Martijn van Staveren zijn bakens voor veel mensen geweest en nog steeds nemen de kijkcijfers toe en delen mensen geïnspireerd hun gevoelens.

De informatie is voor mij en velen met mij als een geleider; een op aarde brengen van een ongelofelijke hoeveelheid wezenrijk weten. 
Ik heb berichten mogen lezen van mensen, die diep geroerd en aangeraakt waren. Blij eindelijk eens te voelen van wat al zo lang en zo diep en zo ver..en nu ineens dichterbij en mogelijk en wereldser dan misschien wel ooit.

We zien ook een samenwerking tussen twee mooie mensen, die vol vertrouwen in elkaar en in de wereld zichzelf laten zien in een verhelderend vraag en antwoordenspel, waarbij het ware hart zo voelbaar is tussen alle woorden.
Ik weet zeker dat dit een sprankelende zet heeft gegeven aan veel mensen, om te gaan staan, handelen, spreken, organiseren.
Op aarde spreken ze van een sneeuwbaleffect, ik zou liever spreken van een hoeveelheid bronnige indrukken die een waar spoor legt, en het valse laat verbleken.

De uitzendingen hebben energetisch, naast veel lof, ook stevig onder vuur gelegen. Martijn heeft er met een groep hard aan gewerkt om ze schoon En op You Tube te houden.

En nu komt er een nieuwe crowd power aan. De mannen verenigen hun energie wederom in deze kracht en verwelkomen jou en mij daarbij.
Ik voel de tinteling van veel nieuw en open eromheen hangen.
Crowd power is een bewust gekozen naam; het gaat hen niet zozeer om de mannen en hun ding, het gaat om ons allemaal. Zij weten dat.

En wat doen wij?

Je kunt er bij zijn bijvoorbeeld om ter plekke de energie mee te bekrachtigen, je kunt de uitzending later terugkijken, hij komt vast ergens op social media, je kunt gewoon blij zijn met de toenemende openheid, ja je kunt vanalles doen en vinden eigenlijk..

Wat ik doe is dit stukje schrijven en erbij zijn. 
Bovendien is er meer te doen op die dag. We beleven met elkaar het menszijn, stappen over drempels heen en door deuren om dieper te openen. Arjan en Martijn zullen ook persoonlijk hun verhaal doen, betreft hun crowd power avontuur en hun eigen leven. Er ligt een bronnige uitnodiging om er ook je eigen verhaal te doen en zo jouw avontuur meer en steviger stem te geven.

Ik ben diep dankbaar voor de beweging die wij hier maken ðŸ’š

Hieronder is de link voor als je erbij wilt zijn; de Martijn, Arjan en Jij dag, waarin we samen de crowd power uitzending, de natuurwandeling, de mensbeleving en onze avonturen zullen delen.

Verheug ðŸŒž”


In de Mensbelevingen gaan we, vanuit een diepliggende intentie onze Oorspronkelijke vermogens “aan te raken”, een prachtig nieuw (lees: oeroud) veld met elkaar aanboren door – in de natuur – samen te zijn. We doen dit onder andere door onze eigen verantwoordelijkheden terug in te laden in ons huidige bewustzijnsveld, door het opschonen van oude realiteiten en vreugde te voelen op de oude kaders van angst.

Door deze stappen te durven zetten, activeer je veldfrequenties in jezelf, ontmoet je daar verschillende gevoelens en emoties bij, om vervolgens buiten de kaders te kunnen navigeren van de huidige modellen welke klaar zijn gelegd om de Mensheid te misleiden de grootsheid buiten zichzelf te vinden, in plaats van in zichzelf.

De lezingen, symposia, Crowd Power uitzendingen, educatiedagen en ook deze bijzondere Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren, gaan gepaard gaan met diepliggende hologram activaties op basis van je eigen vibrationele veld, waardoor er openingen gecreëerd worden in de zogenaamde werkelijkheid waar wij op dit moment deel van uitmaken.

Naast het delen van informatie zullen diverse bekrachtigingen onderdeel van het programma zijn en er is ook tijd om ervaringen te delen en vragen te stellen. Op de open krachtplek in de natuur die we voor deze middag hebben uitgekozen, vormt het contact met de Aarde en de stilte die daar oorverdovend aanwezig is, een warm bad voor de intentie die we met elkaar hebben neergezet.

Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie, kunnen de effecten in je dagelijkse leven merkbaar worden. Durf jij het aan om jezelf werkelijk in het grote veld te openen?


Martijn, Arjan en jij

Vrijdag 25 mei 2018
van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie: 

 • Drunense duinen
 • Op 23 mei krijg je als deelnemer de precieze locatie en een routebeschrijving toegestuurd.
 • Het is onze intentie om op deze dag ongeveer 4 keer een half uur te lopen
 • Bij slecht weer is er een ruimte gereserveerd met voldoende capaciteit om ons samenzijn binnen voort te zetten. 
 • Er is geluidversterking aanwezig om het ook bij wind voor iedereen verstaanbaar te maken.

Meenemen: 

 • Als je niet op de grond wilt zitten: een opvouwbaar krukje of matje/meditatiekussen.
 • Afhankelijk van het weer: regenkleding. Ook bij regen laten we het evenement wel doorgaan.
 • Voor tijdens de wandelingen: je eigen drinken en eventueel een versnapering (laat geen afval achter svp). Het is niet mogelijk om je eigen consumpties te nuttigen in het restaurant. Voor de lunch, deze is vooraf te reserveren of zelf mee te nemen. Een zelf meegebrachte lunch kan echter niet in het restaurant genuttigd worden. 
 • Wandelschoenen

 • Entree: de bijdrage voor deze dag is € 37,50. (via Earth Matters Shop
 • Lunch: een biologisch vegetarische lunch inclusief 2 consumpties is beschikbaar voor € 21,50 en alleen vooraf te reserveren door dit product in de webshop af te rekenen. 

  Minima: 
  Mocht je er bij willen zijn en het niet kunnen betalen hebben we 2 x 2 tickets beschikbaar gesteld voor minima (als je alleen wilt komen kun je dat ook verzoeken natuurlijk, maar we geven dus de gelegenheid om iemand gratis mee te nemen). Als je daarvoor in aanmerking wilt komen, stuur dan een mail naar [email protected]

Meer informatie over Martijn van Staveren en de paradigmsverschuiving van het menselijk bewustijn: martijnvanstaveren.nl

Bron: Earth Matters

Related Articles

Responses