Transcript Crowd Power 21 | De aarde en de natuur

(Earth Matters TV | Crowd Power) Onderstaand het gehele transcript van Crowd Power 21 (met dank aan Mareijke Giglio), deze is hier als PDF te downloaden. Alle uitzendingen zijn te bekijken via het Earth Matters YouTube kanaal.

Wil je het televisieprogramma Crowd Power bijwonen en de gesprekken aan tafel van dichtbij meemaken? Dat kan! Crowd Power wordt opgenomen vanuit de Youniversal Studio in de Biotoop in Haren. De ontvangst is tussen 20.15 en 20.45 uur. Je bent van harte welkom een opname bij te wonen. Meld je aan via deze link op de website van Orongo.

Met grote toewijding is er van de uitzending een zo nauwkeurig mogelijk verslag gemaakt, we kunnen echter niet garanderen dat het helemaal foutloos is.

Transcript Crowd Power 21: De aarde en de natuur.
Arjan: Een hele goede avond, welkom bij Earth Matters t.v. Dit is crowd power 21 en we gaan het vanavond hebben over de aarde en de natuur.

Martijn: Ja van harte welkom, fijn dat we vanavond weer samen mogen zijn, een boeiend onderwerp met ongelooflijk veel mogelijkheden om bespreekbaar te maken. Ik weet niet waar we het vanavond over gaan hebben, vind ik ook heel fijn, dus laten we gewoon maar iets lekker laten ontstaan hè.

Arjan: Ja, Martijn komt overigens net binnenvallen 10 minuutjes geleden dus dat is …….. ik ben blij dat je er op tijd bent.

Martijn: Ja, dat was een uitdaging inderdaad. De laatste anderhalve week is dat een uitdaging.

De mensen die bij de lezingen en bij de andere dagen zijn geweest hebben het gemerkt, door ook de enorme drukte in het verkeer, dat ik een paar keer wat later ben aangeschoven. Ja dat kan gebeuren dus. Maar goed, ik ben er.

Arjan: Heel fijn en jullie zijn er ook, want jullie hebben alweer fantastische vragen ingeleverd en dat is elke keer een feestje om te zien wat er binnenkomt aan vragen. Het is heel leuk om het samen te stellen en te voelen dat we het echt met elkaar doen. Dat we echt een heel mooi spectrum neerzetten rond zo’n thema. Ik heb iets van 7 A4tjes vol met hele goeie vragen. Wellicht dat we het weer in tweeën moeten knippen. Dank jullie wel voor de feed-back overigens, is ook heel fijn om te horen zowel wat we alles beter kunnen doen als waar jullie blij mee zijn, wat je er aan hebt en wat je er leuk aan vindt. Dat is heel erg welkom, dus blijf daar vooral mee doorgaan. Superfijn om te horen.

Martijn: En ook als je iets niet leuk vindt, dat is ook prima. Alle commentaren en bijdragen zijn welkom.

Arjan: Ja.

Vorige week hadden we een dag waar ineens alles in de studio niet meer werkte. We hadden een upgrade gedaan van de p.c., we hadden geen beelden meer, we hadden geen geluid meer, het was echt een dikke ellende. En we moesten eigenlijk een andere oplossing kiezen, het kwam door een upgrade, we konden niet downgraden. En wat bleek, we keken op onze bank en er was een donatie binnen gekomen van euro 500. Dat is de donatie waardoor we een nieuw mengpaneel hebben kunnen kopen, dat eigenlijk een hele upgrade betekent voor het geluid dat we hier kunnen doen.

Ja dat is echt super belangrijk, dat is hartstikke fijn en dat was heel mooi in synchroniciteit met wat er hier gebeurde. Dus ook daarin is het hartstikke fijn te voelen, dat we dat met z’n allen doen.

Martijn: Zeker en zo is het.

Arjan: In deze uitzending hebben we ook weer live muziek, deze keer van Joyce Hellendoorn, zij is soul voice participator en samen met Renske Beguin die op cello speelt, geven zij intuïtieve concerten en vanavond zijn ze live in crowd power.

Martijn: Hartstikke fijn, ik verheug me er nu al op.

Arjan: Ja, ik ook.

Maar dan hebben we eerst het goede nieuws.

In Standing Rock in North Dakota kamperen sinds april duizenden voornamelijk “native Americans” als demonstratie tegen de aanleg van de oliepijplijn. Het kan leiden tot vernieling van veel natuurreservaten, heilige krachtplaatsen en de vervuiling van watervoorziening voor ongeveer 17.000.000 mensen. Donderdag was er een ongekend machtsvertoon van politie en het leger als reactie op de vreedzame protesten. Gekleed in uitrusting voor rellen en gesteund door gepantserde wagens maakte de politie het kamp schoon met waterkanonnen, pepperspray en taser guns. Aanvankelijk leek Obama gehoor te willen geven aan de protesten. Na de overwinning van Trump heeft hij aangegeven wellicht toch permissie te geven voor de oliepijplijn. Waarom is het dan goed nieuws? Omdat mensen daadwerkelijk weerstand beginnen te bieden. Als je de beelden en de getuigenverslagen op je in laat werken, dan lijkt het op wat Ghandi in India deed. En de onafhankelijke media, in dit geval Collective Evolution, is met “naming en shaming” begonnen. De namen en adressen van de investeerders in de pijplijn in Dakota staan on line. En wat schetst de verbazing? Uit Nederland blijkt dat de ING bank daar prominent op staat. Dit is een prima aanleiding om massaal de ING bank te verlaten.

En het kan niemand ontgaan zijn dat Donald Trump de verkiezingen in Amerika heeft gewonnen. Er is veel controverse rond zijn figuur en de verkiezingscamapgne liet ook weinig ruimte voor wat anders. Maar hij laat zich de mond niet snoeren in ieder geval. Tijdens het televisie interview van Fox 5 bijvoorbeeld, daarin zegt hij dat vaccinaties de veroorzakers zijn van een gigantische autisme explosie in de laatste 5 tot 10 jaren. En daarnaast wil Trump ook het 9/11 onderzoek heropenen. Hij zei: “Allereerst vind ik dat het originele 9/11 onderzoek een rommeltje is. Het dient gewoon heropend te worden, want hoe kunnen 2 vliegtuigen er voor zorgen, dat er 3 gebouwen naar de vlakte gaan op dezelfde dag. Ik heb nooit begrepen, waarom er geen woord in het 585 pagina’s tellende rapport staat over het instorten van het 190 meter hoge World Trade Center 7.”

Ellen, die had de verjaardagswens om gezamenlijk Trump voor een surprise Jesus aan te zien en Mike Adams van Natural News ziet het als een totale overwinning van het volk op de elite.

Alles is natuurlijk al gauw beter dan de op oorlog beluste Hillary. We gaan hier eerst maar eens kijken of hij zich aan zijn verkiezingsbeloften houdt.

En last but not least, de goede werking van vaccinaties is eindelijk officieel naar het land der fabelen verwezen. Tenminste als we naar de door de Freedom of Information Act vrijgegeven documenten uit Engeland kijken. Daaruit blijkt dat de Britse overheid al 30 jaar weet dat vaccinaties niet werken en dat ze ziektes veroorzaken die ze zouden moeten voorkomen, dat ze gevaarlijk zijn voor kinderen, dat er meegewerkt is om het publiek te misleiden en echte onderzoeken zijn tegengehouden. Bij het RIVM houden ze zich voorlopig nog vast aan het volgens hun zeggen, onbetwist goede en veilige werking van vaccinaties en willen ze het programma zelfs uitbreiden. Het goede nieuws is, dat de waarheid via vele, in het publieke domein aanwezige kanalen, naar voren komt en dat het RIVM met dit soort informatie hun beleid niet nog heel lang vol kan houden.

Dat is weer een mooie reeks wat mij betreft.

Martijn: Jazeker, dat is een hele mooie reeks.

Arjan: We hebben best wel een aantal vragen binnen gekregen over de verkiezingen van Trump, over de Amerikaanse verkiezingen waar Trump dus is uitgekomen. Hoe zie jij dat?

Martijn: (lacht) Sorry dat ik gelijk begin te lachen. Wat ik zie is eigenlijk heel eenvoudig, dat is gewoon dat er een deal gesloten is tussen de machthebbers achter de regering. Want iedereen kan wel denken dat Donald Trump de verandering in werking gaat zetten, maar we weten allemaal met ons gezonde verstand, dat je als president wel macht hebt maar eigenlijk geen ultieme macht.

Dus het feit, dat er nu een andere president is dan dat we allemaal hadden gedacht en dat er een verandering heeft plaats gevonden in de oorzaak en gevolg, dat we in een ander gevolg zijn gekomen tijdtechnisch, laat eigenlijk gewoon zien dat beide belangen even belangrijk zijn.

En wat ik zie gebeuren, is dat er een golfbeweging komt, die bestaat uit 2 verschillende processen, dus denkbeeldig dat Hillary Clinton beleid, de krachten achter Hillary Clinton, en de krachten achter Donald Trump, dat is één grote organisatie, dat ze beide visies eigenlijk van beide politieke takken samen wil brengen. Een vereniging eigenlijk tussen links en rechts.

Arjan: Oké. Trump was niet lid van een geheime organisatie of een geheim genootschap?

Martijn: Nou ik denk dat hij dat heel goed geheim heeft weten te houden.

Arjan: Er gaan geruchten dat hij wel bij de Scientology zat, maar is dat wel zo’n soort genootschap?

Martijn: Alle mensen, die in dit soort machtsposities verkeren, zijn permanent gewoon onderdeel van een groot kartel. Welk kartel dat dan ook is. Je zou ook kunnen zeggen: Trump kartel.

Hij had trouwens vanaf zijn hoge flat, vanaf de Trump Tower, had hij wel kunnen kijken naar building 7, hadden we hem live kunnen zien zakken.

Maar ik denk, dat het ….. wat mijn visie er over is, is eigenlijk heel eenvoudig, de mensen worden gewoon ontzettend besodemieterd. En het spel wordt ongelooflijk hoog gespeeld. Ongelooflijk slim. En daarin blijkt maar weer, dat hebben we gezien in de gemoedstoestand en de reacties wat er allemaal gebeurd is, toen de verkiezingen zijn geweest, merkte je dus een enorm tumult in de wereld. En die tumult was enerzijds gericht op onrust en aan de andere kant was er heel veel blijdschap van, zie je wel we hebben met elkaar wel iets bereikt. Maar de geschiedenis zal leren wat we precies bereikt hebben door wederom mensen aan het stuur te laten zitten die gewoon niet competent zijn om eigenlijk anders te denken en anders te voelen.

Arjan: Je hebt zelf van de zomer en ook iets daarna gezegd van, Hillary die gaat het worden. Kun je daar iets over zeggen?

Martijn: Ja, ik doe eigenlijk nooit dat soort uitspraken, omdat ik me terdege bewust ben van dat je geen voorspellingen kunt doen. Dus ik houd me ook verre van voorspellingen. Wat ik wel doe is, dat ik op mijn manier kijk in het moment waarin we zitten wat de gevolgen zijn van een situatie globaal. En dat kan soms per dag verschillen. Maar in dit geval is dat heel lang overeind blijven staan. En 9 dagen voordat de presidentsverkiezingen plaatsvonden heb ik een wijziging gevoeld in het hologram waarin wij zitten, dus in deze werkelijkheid, dat er iets verschoof, heel duidelijk. En ik heb dat toen ook thuis gezegd. Ik zeg: “Er is hier eigenlijk iets heel bijzonders aan de hand, want het kan zomaar ineens gebeuren, dat Donald Trump president wordt, maar de verkiezingsuitslagen zullen wel heel dicht bij elkaar liggen.”

Je zou kunnen zeggen, en dat is mijn visie over de situatie met Donald Trump, dat hij als het ware nu naar voren is geschoven, want kijk we zeggen Donald Trump roept van: het systeem is corrupt, de uitslagen kloppen niet, er wordt gemanipuleerd, maar het is evenzo precies hetzelfde als hij gewonnen heeft. Daar moeten we ook over nadenken.

En ik denk, dat het zo is, dat Donald Trump naar voren is geschoven om de Amerikaanse natie, dus militair en qua inlichtingennetwerk, te versterken. Dus datgene wat Hillary Clinton naar buiten heeft gebracht, dat ze oorlogszuchtige taal heeft, dat dat eigenlijk pas echt kan gebeuren, plaatsvinden, op het moment dat Amerika gewoon versterkt is. En daar is Donald Trump de ontbrekende schakel in, omdat hij precies de noten op zijn viool heeft zitten om Amerika te versterken.

Arjan: Uitstel van wereldoorlog 3.

Martijn: Die is al begonnen hè.

Arjan: Ja, dat is ook zo.

Martijn: Die woedt in alle hevigheid. Ja dat is mijn visie. Kort samengevat. Binnen die visie zie ik iets als mogelijkheid en die mogelijkheid is heel groot, dat binnen de ambtstermijn van Donald Trump, dat daar dus een wisseling zal plaatsvinden van presidentschap, waarbij het zo kan zijn dat er een nieuwe regering van nationale eenheid wordt gevormd waarbij Hillary Clinton terug verschijnt op het toneel.

Arjan: En wat moet ik me voorstellen bij een regering van nationale eenheid?

Martijn: Nou dat er een dreigende factor is in de wereld, waardoor het Amerikaanse patriottisme als het ware zo groot zal moeten worden, om als “one standing nation” overeind te blijven. En dat hebben we in Israël bijvoorbeeld al meerdere keren gezien, dat we regeringen zien van nationale eenheid, veiligheid en dat is in Amerika absoluut geen uitzondering. Er is iets op de achtergrond gaande, waardoor er eventjes heel snel andere kaarten worden neergelegd.

Arjan: Dus geen goed nieuws. Het had niks uitgemaakt of Hillary of ..

Martijn: Het goede nieuws heb jij net verteld. Daar ben je mee begonnen. (gelach)

Arjan: Geweldig.

Martijn: Wat is goed nieuws? Het is belangrijk, dat wij met z’n allen goed waarnemen en observeren. En dat we vooral niet gaan geloven in dat er andere mensen zijn, die het voor ons gaan oplossen. En natuurlijk heeft Donald Trump wel bepaalde insteken. Ik heb wel wat informatie van hem gevolgd de afgelopen jaren, althans wat hij heeft uitgesproken, waar hij voor gaat. Maar laat daar geen misverstand over bestaan. Op het moment dat je in zo’n machtige positie komt, dat je in het Witte Huis terecht komt, dat je eigenlijk de leider wordt van de Amerikaanse strijdkrachten, technisch gezien, dan ga je wel uit een ander vaatje tappen, want je komt onder een ander collectief bewustzijn te staan. Je bent je terdege bewust, dat alles wat je denkt, alles wat je zegt, dat dat gewoon gevolgen heeft. Dus hij zal er een switch in meemaken.

Arjan: Vooraf heeft hij gezegd, die vaccinaties wil ik aanpakken en het 9/11 onderzoek die moet open, dat is eigenlijk hetzelfde als dat Obama van te voren heeft gezegd van: Guatanamo Bay gaat sluiten.

Martijn: Precies.

Arjan: Iedereen zegt te gek, nu krijgen we verandering en vervolgens gebeurt het niet.

Martijn: Je kunt het wel willen, maar de president van Amerika heeft gewoon de macht simpelweg niet om dat te doen. Hij heeft die macht niet, hij kan dat niet. Je hebt altijd nog te maken met het congres, je hebt te maken met de senaat, je hebt te maken met grote instituten binnen de Amerikaanse samenleving en in het bedrijfsleven. Die macht hebben ze niet. Denk ook aan het wikileaks verhaal, precies datgene wordt gefilterd of losgelaten naar buiten, wat aandacht behoeft om de mensenmassa eventjes te temperen. En ik zal niet zeggen, dat Donald Trump dat heel bewust doet, maar ik zal ook niet zeggen, dat hij zich er niet bewust van is.

Arjan: Maar hij heeft wel wat, ik weet niet meer precies hoe dat heet, maar je kunt als president van Amerika wel iets, een wet doordrukken. Ik geloof dat Obama het meeste van dat soort wetten er door heeft gedrukt. Ik ben even de naam kwijt van die wet. Weet jij dat toevallig waar ik op doel?

Martijn: Ja ik weet waar je op doelt. Ja, daarop doel je hè?

Arjan: Ja precies (gelach)

Martijn: Wij hebben telepathisch een onderonsje, sorry dat je het thuis niet ontvangt.

Maar ik denk wel dat het belangrijk is, dat wij gewoon beseffen, dat wij met mensen te maken hebben op het wereldtoneel, die onder invloed staan van zeer geheime technologie van inlichtingendiensten, waarmee hun gedrag wordt gecorrigeerd, gearrangeerd en georkestreerd. Aan de ene kant kun je zo links zijn als je maar wilt en er hoeft maar dit te gebeuren en dan ga je langzamerhand de andere kant uit.

Arjan: Is dat een soort Manchurian Candidate, mind control van de bovenste plank?

Martijn: Nog veel heftiger dan dat, veel heftiger. Wat ik belangrijk vind, waar mensen ook naar mogen kijken, is dat bij de afscheidsrede als je het zo mag noemen van Hillary Clinton, dat ze sprak over hij verdient een kans en ze heeft ook aangegeven dat ze zou ondersteunen, ondersteuning zou verlenen bij de “transition of power”. Dat gaf ze duidelijk aan, dus bij de overdracht van macht. Die zij niet heeft. Dus dat was een opmerkelijke uitspraak. Als je goed luistert naar de uitspraken van Donald Trump dan kun je ook zien, luisteren en horen dat Donald Trump ook spreekt, dat hij graag met Hillary Clinton wil samenwerken, terwijl ze niet meer in de regering zit.

Arjan: Terwijl hij haar achter de tralies wil hebben.

Martijn: Precies en als je dat soort zaken naast elkaar neerlegt, eigenlijk slaat niemand er acht op, maar er wordt meer gezegd dan dat er eigenlijk feitelijk aan de hand is. En als je daar goed over nadenkt en je laat het gewoon even door je heen gaan, dan zeg je eigenlijk van, hé die twee hebben dus met elkaar te maken in die overdracht. Wat heeft zij daar mee te maken? Wat is daar dan besproken? Dat is gezond verstand en in relatie tot ons hartbewustzijn doet het wonderen.

Arjan: Nou.

En wat zegt het gezonde verstand over wat er nu in Standing Rock aan de hand is en de North Dakota pipeline?

Martijn: Iets wat overal natuurlijk in de wereld aan de orde zou moeten zijn, dat mensen tezamen komen en een vuist ballen op een positieve manier om hun stem te laten horen en te laten weten dat we er niet mee akkoord gaan als samenleving dat er een pijplijn wordt gelegd. En ik denk dat we heel voorzichtig moeten zijn om te denken, dat alles maar gewoon uit het vat komt van de vrije wil van de mensen die willen protesteren, want vergis je niet dat er een contra-groep op deze aarde actief is, die eigenlijk al dit soort acties ook kan orkestreren om iets in beeld te brengen om het daarna weer heel gecontroleerd te laten afvloeien, dat is ook een punt. Ik zeg niet dat het zo is, maar ik zeg wel dat wij niet passief hoeven toe te kijken wat andere mensen doen. Zoals het initiatief dan ook wordt neergezet, ik verwijs nog even naar de periode die eerder in Nederland hoe heette dat ook nog maar weer toen al die mensen in tenten zaten?

Arjan: Occupy

Martijn: Occupy, wat een ongelooflijk mooi initiatief is geweest en eigenlijk nog steeds een mooi initiatief is, dat we dat moeten blijven voeden met elkaar. Dat we dat moeten blijven ondersteunen met elkaar en dat dat dus niet van het toneel afvloeit. En als we dat dus niet doen en dat heeft ook te maken met die pijpleiding in Dakota, als we dat niet blijven ondersteunen, dan loopt dat weer weg uit het bewustzijn. En eigenlijk is het weglopen uit het bewustzijn, dat is eigenlijk precies waar het allemaal om gaat. Iets inbrengen om het gecontroleerd te laten vertrekken.

Ik vind het heel knap van die mensen dat ze dat doen. Prachtig mooi initiatief.

Arjan: Al maanden. Super mooi.

Even om naar een ander onderwerp te gaan, de aarde en de natuur. Laura heeft een vraag over de boeken van Anastasia. Ze zegt, in één van die boeken staat, dat ze haar hartslag laat samenkomen met de hartslag van de aarde en dat dan de hele natuur een coherente hartslag krijgt. Kan dat volgens Martijn?

Martijn: Ja.

Arjan: Ik ben benieuwd hoe zuiver de informatie is, of er inserties doorheen lopen.

Martijn: Dat is wat anders.

Arjan: Van beide wil ze graag weten. Het is voor haar een mooie en ontroerende beschrijving van de co-assistentie van de mens in de natuur en compleet evenwicht, respect en liefde. Zo ervaart ze dat.

Martijn: Wat Anastasia beschrijft wat jij nu voorleest, want ik ken de boeken helaas niet, alhoewel bepaalde passages wel, ja het kan, het is mogelijk om je hart en de coherente hartslag van je fysieke lichaam om deze af te stemmen op het levensveld. Dat is een intellectueel spiritueel bewustzijnsveld, dat door het hele universum, in alle universa tegelijkertijd aanwezig is.

Arjan: Dat is niet specifiek de aarde?

Martijn: Dat is niet specifiek de aarde. Dat is de “force of life”, dat is een krachtveld van het leven. Dat is eigenlijk wat wij al die tijd hebben aangegeven als God. Dat is een collectief Superbewustzijn. Je kunt het ook zien als geest of spirit of hoe je het ook wilt noemen. Dat kan, je kunt je daar op afstemmen, dat is eigenlijk ook de bedoeling, dat we dat weer leren en op het moment dat wij dat doen, dat je dat helemaal alleen doet, dan is het mogelijk dat de natuur, die jij waarneemt ook interacteert met jou, dat die natuur dus naar jou toe gaat reageren. En het heeft te maken ….. want je kunt denken, goh hoe kan dat eigenlijk, want als er mensen bij aanwezig zijn, zouden die mensen dat dan ook waarnemen? Daarvoor is dus wat meer onderzoek nodig. Omdat het een kwantumfysische werkelijkheid is, kun je zeggen, dat wij gekoppeld zitten aan deze werkelijkheid, dit universum, en dat we de reis op zich eigenlijk heel erg alleen maken en in dat script komen we heel veel mensen tegen. Dus het is zeker mogelijk.

Arjan: Oké.

Martijn: Het is dus mogelijk. En dat merk je dan ook dat die natuur terug gaat reageren. Eigenlijk stemt de matrix alles wat om jou aanwezig is, het levensveld dat is dus in dit geval de matrix, die dus in eerste instantie als een experiment is geweest en eigenlijk nog steeds, door je daar op af te stemmen op de natuur en je eigen hart, stemt die natuur zich af op die hartfrequentie. En dan ga je rechtstreeks communiceren en dan is het dus mogelijk en die testen kun je zelf ook doen thuis of waar dan ook, als je in diepe verbinding bent in die coherente hartslag van je hart, dan kun je rechtstreeks communiceren met de elementen van de natuur. De bomen gaan waaien of je kunt de stilte erin brengen, dat gras gaat waaien, de dieren komen naar je toe. En bij elke krachtige inademing en uitademing, waarbij je dus vanuit je centrum, vanuit je hart en vanuit je pijnappelklier, schokgolven van kracht voelt vertrekken, als je dat helemaal leert terug te oefenen, als je dat helemaal terughaalt hoe je dat kunt ontwikkelen dan kun je in dat moment ook rechtstreeks interacteren met de natuur.

Arjan: Oké. Hoe moeten we de aarde dan zien in perspectief tot het oorspronkelijke levensveld? Je hebt wel eens gezegd van, als dieren dood gaan dan gaat het heel anders, want zij komen uit een heel ander levensveld. Dus ik ben benieuwd uit wat voor levensveld de aarde dan komt hè.

Zoals ik het zie heb je hier het mineralenbewustzijn, planten, dieren, mensen en de aarde.

Kun je iets zeggen over wat het wezen van de aarde eigenlijk is? Is dat gewoon een entiteit net als wij uit hetzelfde veld? Of is dat net als bij dieren er toch iets heel anders mee aan de hand?

Martijn: Daar is iets heel anders mee aan de hand. Ik heb vandaag een dag mogen beleven met een mooie groep mensen in Pijnacker en daar waren we van 10 tot half 6, of 5 uur over dit onderwerp bezig en we hebben het nog niet kunnen afronden.

Om dat in een korte samenvatting te bundelen is best lastig.

Maar ik kan misschien dit wel er over zeggen. Kijk als mensen gaan we nu begrijpen, dat werkelijkheden zijn opgebouwd uit eigenlijk allemaal lichtvelden, informatie, een informatieweb. Er is een oorspronkelijke wereld en oorspronkelijk betekent, dat is een werkelijkheid, een vrije zone, een universum laat ik het zo maar noemen, waarin alle wezens die daarin leven zich volledig 100% bewust zijn van hun potentieel van schepping en het ook direct kunnen omzetten in een moment, dat er iets gerealiseerd en gemanifesteerd mag worden. In die werkelijkheid is er ook een aarde, die er totaal anders uitziet dan dat wij op dit moment van de aarde zien. Laten we nou eens aannemen dat hij gewoon veel mooier is.

Arjan: Maar wel met hetzelfde bewustzijn?

Martijn: Met een ander bewustzijn omdat het bewustzijn van een bewoonde planeet zich afstemt op wezens die er op, in aanwezig zijn.

Arjan: Als een biotoop, als een geheel.

Martijn: Precies.

Arjan: En zijn die dan ook onderdeel van dat geheel? Behoren wij ook toe aan de aarde in die zin? Als onderdeel van de biotoop van de aarde?

Martijn: Bedoel je onze lichamen, of bedoel je onze aanwezigheid in een lichaam?

Arjan: Ja ik bedoel onze lichamen.

Martijn: Onze lichamen zijn daar een onderdeel van, klopt.

Arjan: Je maakt het onderscheid al, onze aanwezigheid in de lichamen waarschijnlijk niet.

Martijn: Klopt. En die oorspronkelijke aarde, om nog even terug te komen op die eerste vraag, bestaat uit een enorme hoeveelheid informatie, allerlei hologrammen, dat zijn technologische velden, die bestaan eigenlijk vanuit bewustzijn. Het is iets heel aparts dat bewustzijn en technologie samenkomen.

Arjan: Ook technologie.

Martijn: Ja dus ook de technologie, dat hoort daar dus bij. Dat is geen externe technologie, maar dat is innerlijke technologie. Kunnen we vast nog wel wat meer over zeggen in deze uitzending. We hebben tot half een de tijd zei je toch?

Die informatie, dat hologram bestaat uit allemaal geometrieën. Geometrieën zijn eigenlijk krachtige schokgolven van emotionele scheppingsvelden. Die zijn eigenlijk opgebouwd uit allemaal verschillende velden en die zijn uitgekleed. Dus wat er gebeurt, is dat de aarde die wij dus nu kennen, die wij nu zien, is een product, is eigenlijk samengesteld uit allemaal hele kleine deeltjes van die oorspronkelijke wereld. Dus het is net alsof je een beeldscherm hebt met 1 miljard beeldpixels en er worden er tienduizend uitgehaald aan informatie en die worden bij elkaar gebracht en dat is door een hele oude menselijke beschaving bijeen gebracht en die codes van de aarde en het universum waar die aarde in leeft, daar is een hologram van gemaakt, een universum en dat universum daar leven wij nu in. En in dat universum, op deze aarde leven wij, daar zijn wij dus een onderdeel van de biotoop van de aarde. Zo kun je het dus eigenlijk zien.

Het is een afgietsel van een veel grotere werkelijkheid.

Arjan: De aarde dus ook. Dat is net zo goed tienduizend in plaats van een miljard pixels. In perspectief tot het oorspronkelijke?

Martijn: Ja, ja. Dat klopt.

Arjan: Is de aarde dan als oorspronkelijk bewustzijn ook onderhevig aan dezelfde mindcontrol dingen waar wij ook aan onderhevig zijn?

Martijn: Nee, nee. De oorspronkelijke wereld is vrij van manipulatie. Er zijn wel manipulerende krachten in die werkelijkheid, maar de wezens die daarin leven, die zijn zich daarvan bewust en die kunnen daar prima mee omgaan. Alleen er vinden wel eens haperingen in hun bewustzijn plaats en sommige haperingen duren soms, zeg maar, in een nanoseconde uitgedrukt, en daarin ontstaan allerlei andere universa in de waarnemers en één van die universa is dit universa.

Ja sorry, dat het zo ineens een beetje diep gaat natuurlijk, dan kom je op allerlei stukjes uitleg. Maar laat ik zeggen, dat de dieren, de mineralen en de planten, daar had jij de eerste vraag over, die wij nu ervaren op deze aarde, zijn allemaal een onderdeel van het oorspronkelijke blauwdruk, de script van dit universum en die zijn daar ingebracht door verschillende superbeschavingen nadat er één beschaving is geweest, die dat heeft gecreëerd, dat zijn de scheppers van het universum. En dat is dan zeg maar hologram 1, dat is het universum waar wij in leven en daar lopen 7 andere schillen doorheen, door die lichtcoderingen en de schillen, die daar doorheen lopen die zijn exact gelijk aan dit oorspronkelijke universum waar wij nu dus in leven. Maar die 7 schillen die daar doorheen lopen, daar lopen allerlei neurologische invasies in en dat raakt het fysieke lichaam van zowel ons als mensen maar ook de wezens die in het universum leven en daar vinden de manipulaties plaats.

Arjan: De planeten, de aarde.

Martijn: Ja en die manipulaties die in ons plaatsvinden, die vinden in ons plaats en niet in de natuur. Dus de dieren en de planten en zo zijn eigenlijk vrij van manipulatie vanuit het punt waar we nu over spreken, maar als je dus nog iets verder gaat, als je de verrekijker achterstevoren op je hoofd zet en je gaat het grotere beeld zien, dan zie je dat eigenlijk alles wat gecreëerd is in dit universum, een afgietsel is van een veel groter universum en dat er als zodanig ten opzichte van de waarneming naar bijvoorbeeld de dieren en de planten geconstateerd kan worden dat zij eigenlijk onder controle staan van een script.

Arjan: Oké. Er zijn zoveel vragen en mogelijkheden om nu heen te gaan. Deze aarde, je begon je verhaal met van eigenlijk staat de aarde niet onder mindcontrol in de oorspronkelijke wereld, maar hier, in die ingevoegde nanoseconde, ook niet? Is de aarde daarin ook verschillend van ons?

Martijn: Nee, de aarde staat wel onder invloed uiteraard. Want wij leven op de aarde. Omdat wij de bewoners zijn, de hoeders van de aarde, is het zo als degene de hoeders van een wereld onder controle heeft staan, heeft dat onvermijdelijk invloed op alles wat leeft op de aarde.

En ik ken iemand, een jaar of 2 geleden kwam ik bij haar thuis en ze is al 40/50/60 jaar bezig met aardebewustzijn en buitenaardse beschavingen en ze was onthutst, ze had contact gehad met mensen van een andere planeet en dat is ze dus ook gaan doen. Ze heeft contact gelegd met de aarde en toen kreeg ze een boodschap van de aarde en de aarde zei tegen haar van, voor vele lange tijden zijn ook wij, dus de natuurkrachten van de aarde, onder invloed geweest. En wij hebben ook de mensheid eigenlijk misleid. En dat is best wel een hele interessante uitspraak.

Arjan: Wat de aarde dus eigenlijk zegt.

Martijn: Ja. Want eigenlijk spreekt de aarde namens alle bewoners. In feite krijg je je eigen boodschap terug te horen via de aarde. En die erkenning luidt dus ook het einde van die manipulatie in want iets kan pas beëindigd worden, transformeren, op het moment dat het zichtbaar wordt. Dus de aarde gaf die boodschap door. Ze was daar toen onthutst van. Ik heb daar toen een beetje over gepraat met haar en dat heb ik toen toch wel ja een klein beetje duidelijk kunnen maken van dat het een boodschap is namens de mensen, die er op wonen.

Arjan: Heel bijzonder inderdaad. Je noemde net ook even dat de dieren eigenlijk niet onder invloed staan van mindcontrol. Hoe verklaar je dan bijvoorbeeld dat die zo’n vecht- of vluchtgedrag hebben? Dat er gewoon heel veel ja moord en doodslag is in de dierenwereld. Is dat in de oorspronkelijke wereld ook zo?

Martijn: Dat is dus de wereld waarin wezens 100% vermogen hebben en daar bedoel ik mee, dat de lichamen waar het bewustzijn in huist dat die lichamen 100% het etherische veld van binnenuit kan representeren in manifestatie naar buiten toe en …

Arjan: In de oorspronkelijke wereld of hier?

Martijn: In de oorspronkelijke wereld. Waar wij nu zitten hier, kun je zeggen van dieren die elkaar opeten, het op dit moment een wijze is waarop er informatie in die wezens terecht komt. Wij zien dat die dieren elkaar opeten, dat is gewoon een biologische wetgeving en dat is logisch omdat er heel veel andere voedingsmiddelen, die normaliter in het hologram, in de geometrie aanwezig zijn, niet functioneren. Dus we zitten in een heel ander oorzaak en gevolg. Dat heeft niets te maken, dat die dieren manipuleren, dat is gewoon hun manier, collectief, om elkaar in stand te houden. Dat is een onderdeel daarvan.

Arjan: Ook de biotoop.

Martijn: Ook de biotoop ja. Kijk en dieren hebben een andere vorm van bewustzijn, dat functioneert anders, maar de mensen staan onder neurologische controle en dieren eigenlijk niet.

Het is wel belangrijk om te beseffen, dat als een dier geobserveerd wordt door mensen en de mens dus niet vrij is van manipulatie, dat die observatie van die mens invloed heeft op het dier.

Dus dieren kunnen helemaal doorslaan en in de angst schieten door observatie en aanwezigheid van mensen.

Wij als wezens, die onder een controle staan van alle invloeden, hebben zelfs zonder het te weten, invloed met die mindcontrol ook op andere levensvormen.

Arjan: En wat zouden er dan bijvoorbeeld wel of niet verstandige dingen zijn om in communicatie met dieren te doen? Gemoedsgesteldheid of een gedachte of een gevoel of interactie.

Martijn: Wat heel belangrijk kan zijn, hangt natuurlijk helemaal van de situatie af, en eigenlijk ook wel, dat op het moment dat je met een dier gaat communiceren en een verbinding aangaat met een dier, dat je in dat moment niet alleen maar vanuit je persoonlijkheid met een dier in contact gaat, maar dat je ook even goed van binnen voelt, dat jij een verbinding hebt met al het leven. En dat je vanuit dat bewustzijn, dat is een gevoel, dat je dat binnen laat komen en dat je vanuit dat gevoel van eerbied en dankbaarheid naar al dat leven, het dier het ook van jou voelt, dat je met dat dier in contact wilt zijn. Dan stel je jezelf niet alleen maar persoonlijk en neurologisch voor, maar dan stel je jezelf voor aan het wezen vanuit het levensveld.

Arjan: Ja precies, dat andere is eigenlijk onpersoonlijk.

Martijn: Dat is een manier.

Arjan: Oké. Mooi.

Martijn: Maar dat is voor iedereen anders. Dat kun je eigenlijk alleen maar voor jezelf bepalen.

Arjan: Wat over klimaatverandering. Sinds de “Inconvenient Truth” van Al Gore lijkt de hele wereld zich druk te maken om klimaatveranderingen en vooral CO2 en hij is aangeklaagd voor de ondeugdelijkheid van zijn theorieën door maar liefst 30.000 wetenschappers. Maar de lobby van o.a. agenda 21 van de VN die gaat gewoon door. David Wilcock die roept al jaren, dat andere planeten ook opwarmen, dus dat opwarming niet van mensen komt. En andere nieuwsbronnen berichten, dat het helemaal niet warmer wordt maar juist kouder en dat de poolkappen weer ijs aanzetten. Kortom, niemand ziet eigenlijk door de bomen het bos nog. Wat is jouw idee over klimaatverandering?

Martijn: Nou sowieso het hele verhaal met Al Gore, dat is natuurlijk onderdeel van een gigantische hoax. Omdat energiebeleid de nieuwe geldgenerator is. Wij hebben natuurlijk in de afgelopen decennia gezien dat er oorlogen worden gevoerd en nog steeds en dat het de doelstelling heeft om geld bij elkaar te verdienen als het ware, waarbij zoveel procent wordt afgeroomd naar supergeheime militaire programma’s, die te maken hebben met ruimtevaart.

Wij leven nu in een informatiewereld, in een kenniseconomie, waarin alles controleerbaar is. Er worden steeds meer files gehackt, er komt steeds meer informatie boven tafel wat er werkelijk gaande is, en vroeg of laat gaat dat gewoon helemaal open. Dus wat ze nu doen sinds zeg maar een 10 jaar, is dat ze een nieuwe Watergate eigenlijk hebben gecreëerd in de vorm van het broeikasscenario. Opwarming, global warming. En dat is een enorme generator, die zoals ik het heb begrepen, 10x meer geld genereert dan de afgelopen 50 jaar oorlogen, die er zijn gevoerd. Omdat dit namelijk alle mensen op de aarde aangaat, alle mensen, en oorlog relatief toch niet iedereen aangaat. Dus je kunt uitrekenen wat je per hoofd van de bevolking kunt verdienen aan global warming. En daar gaat 80% van naar het black budget, dat zijn gewoon hele geheime ja programma’s, die echt “mindblowing” zijn. En daar ligt het. Het gaat om het voortbestaan van het menselijke soort waar bepaalde groepen op deze aarde alles aan doen om het voor elkaar te krijgen om op verschillende planeten te blijven leven.

Arjan: Oké, je ziet ook in agenda 21 van de VN, dat is toch niet alleen een geldagenda, maar ook dat de natuur eigenlijk wordt teruggegeven aan de natuur en dat de mensen steeds verder teruggedrongen worden in steden. David Icke, die ik overigens morgen interview, hartstikke leuk, heeft in zijn boek “The perception deception”, agenda 21 helemaal uitgeschreven en daar ziet hij helemaal het scenario van de “Hunger Games” in terugkomen. Dus de wereld, die je daarin beschrijft is dat de wereld die de agenda 21 helemaal voedt. Ook het in kaart brengen van alle flora en fauna, het wordt onder hele groene mommen gedaan en je moet echt heel diep graven om die agenda bloot te leggen. Maar dat alle groepen mensen die ecologisch met elkaar bezig zijn door de gemeente worden gevraagd van, goh willen jullie eens even wat flora en fauna in kaart brengen. Dat dat eigenlijk allemaal onderdeel is van agenda 21, dat die al heel diep in de samenleving ingebed is.

Martijn: Kijk natuurlijk gaat het niet om het geld, want het grappige is …… ja het best wel grappig als je daar over nadenkt, gewoon om in de lach te schieten, dat de machten achter de schermen, die het geld genereren eigenlijk helemaal geen geld nodig hebben, want ze kunnen gewoon zoveel drukken als ze willen. Maar boekhoudkundig moet je wel een investering kunnen doen, die moet je wel ergens in de boeken opnemen. En wat dat betreft draait het wel degelijk dit moment om het economische model. Agenda 21 is er op gericht om zoveel mensen te onterven van het analoge bestand, van de werkelijke analoge wereld als het ware, mensen ook echt centraal bij elkaar te brengen in grote stedelijke gebieden en daar straks een nieuwe economie te gaan bedrijven, waar mensen ook wel blij zijn: fijn dat ik toch wel in een stad woon, om daar een compleet controleerbaar beleid te voeren. En daar staan we helemaal niet zo ver van af hoor.

Arjan: Nee, absoluut niet.

De maan is eigenlijk ook onderdeel van de biotoop van de aarde, zo zou ik het in ieder geval zien. En daar zijn ook een aantal vragen over binnen gekomen. Je hebt een paar uitzendingen geleden iets gezegd over dat de maan eigenlijk een artificiële intelligentie is, die zichzelf in stand houdt.

Jolanda die zegt van, nou je zegt dat de maan is gemaakt en een station voor mindcontrol is. En hoe verhoudt zich dat tot alle stromingen en programma’s die de cyclus van de maan volgen? Zoals biologisch dynamische landbouw en de energie van de volle maan en dergelijke?

Martijn: Ja beiden is dus wat er gebeurt. Kijk de maan staat daar niet uit zichzelf, die is daar geplaatst. En die is daar geplaatst om de biologische diversiteit die er nu is, om die dus in stand te houden. Dat is een zet geweest van, niet van de ontwerpers van dit universum, maar van manipulerende krachten. En daar vloeit uit voort, dat het invloed heeft hier op aarde. En uiteraard, als je zou kunnen zeggen, stel je eens voor dat er geen maan is, dat de aardas niet scheef zou staan, zouden we hier voortdurend in een klimaat gedijen, dat hartstikke fijn is voor alle mensen. Dan zouden de bladeren helemaal niet geel worden, ze worden wel geel, maar direct komen andere bladeren daar achter vandaan.

Dus de bloemen zullen niet stoppen, er komt niet een seizoen achteraan.

Arjan: Dus de maan zorgt voor de processie van de equinox en ook voor die tijden.

Martijn: En dus ook globaal het hele systeem waar wij in zitten. Want de economie, alle modellen zijn eigenlijk gebaseerd op de klimaten. Dat is een gigantisch groot georkestreerd programma.

Als dat weg zou vallen zouden we allemaal in een heel andere werkelijkheid leven. Zouden we waarschijnlijk elke dag lekker aan het strand liggen.

Arjan: Dat lijkt me wel wat. Ik wou overigens nog even wat zeggen over …. je zegt dat even, nou de maan die is gewoon artificieel, daar stappen we even overheen.

Maar ik kan wel zeggen, dat er rapporten van Russische wetenschappers o.a. zijn, best wel veel, die op heel veel manieren hebben aangetoond dat er zoveel bizarre anomalieën zijn rond de maan, dat eigenlijk de wetenschappelijke conclusie is, dat hij artificieel moet zijn. Ik heb ook daarnaast iemand gesproken, die allerlei intuïtieve reizen in het universum maakt. Die kun je echt coördinaten geven en dan gaat ze er gewoon naar toe, bijzonder. En die heeft mij ook een tijd geleden verteld, dat als ze naar ons deel van het universum kijkt met de aarde en de maan, dat ze het gevoel had van, nou daar zijn hele rare dingen mee gebeurd, er zijn dingen in verschoven en dingen in geplaatst.

Van heel veel kanten is in ieder geval voor mij die informatie tot mij gekomen. Dat wil ik ook graag even meegeven. Je zegt dat zo en het zijn natuurlijk, als je niet die achtergrond kent, best wel waanzinnige uitspraken.

Martijn: Die onderzoeken zijn er. Ze hebben ook met speciale radiogolven, geluidsgolven, de maan bestookt als het ware, waar duidelijk blijkt uit de echo’s, dat de maan hartstikke hol is. Ze hebben berekeningen gemaakt hoe diep een krater zou moeten zijn met de zwaartekracht die de maan heeft. De officiële getallen. Waarom zo’n grote krater dan zo vlak is en eigenlijk totaal geen echte bergrand daar omheen kent. De wetenschappers, die zich daarop hebben toegelegd, die fronsen hun wenkbrauwen, zo niet de wenkbrauwen vallen bijna van hun ogen af omdat het wetenschappelijk gewoon niet kan. Ik denk dat het heel belangrijk is om te bevatten, dat al die onderzoeken er echt gewoon zijn.

Arjan: Ja absoluut. Echt heel wetenschappelijk. Ook dat de maan het enige hemellichaam in dit universum schijn te zijn, dat precies om de aarde heen draait, niet om zijn eigen as zeg maar, maar zo om de aarde heen draait, dat altijd dezelfde kant zichtbaar is. Dat je nooit de achterkant van de maan ziet. Dat het ook nergens anders in het universum voorkomt.

Martijn: Tot nu toe hebben ze het niet ontdekt.

Nog even een korte aanvulling hierop. Voor ons is het belangrijk, dat wij beseffen dat als wij gevoelens hebben van binnenuit, noem het schokgolven van emotionele schepping, van binnenuit krachtige schokgolven, dat het eigenlijk resonanties zijn. En die manifesteren zich in schokgolven van geometrie. Dus binnen de bandbreedte waarin de mensheid zich bevindt, fysiek gezien, waar de hersenen in staat zijn om dat om te zetten door middel van een neurologisch programma dat elektromagnetische golven omgezet worden in geometrische bewustzijnsvelden, zo kun je zeggen dat de aarde ook een geometrisch bewustzijnsveld heeft en wordt gecreëerd door alle mensen, die op de aarde leven. Het gaat het universum in. Daar is een manipulatie in gebracht door een object daarin te brengen zoals de maan, wij zien dus alleen maar de maan, we zie maar 0,005 % van het werkelijke beeld, voor ons is dat de maan. Maar eigenlijk is het een zwaartekrachtmanipulator, ik zal het heel eenvoudig zeggen, die er voor zorgt dat geometrische bewustzijnsvelden, die uitbarsten en in elkaar draaien, dat die eigenlijk voortdurend gehackt zijn. Dus de aarde is voortdurend gehackt. Zou die maan dus gedeactiveerd en weggehaald worden, dan komt de geometrie volledig tot expressie en zul je over de hele wereld ook uitbarstingen zien van formaties, zoals wij het noemen graancirkels, zullen we dus zien ontstaan van binnenuit naar buiten toe als schokgolven, die als grote parabolen helemaal de aarde in de atmosfeer zullen uitbarsten als het ware. Op dit moment gebeurt dat niet, we hebben een ernstige verstoring in ons geometrisch bewustzijn en daar is de maan een onderdeel in. Dat hebben ze heel bewust gedaan. Heel bewust.

Arjan: Oké.

Misschien kunnen we daar even naar kijken, dan gaan we even naar voren, doen we het filmpje Johan over hoe de graancirkels gemaakt worden. Er is een vraag over binnengekomen en die refereert er even weer aan. Dat is deze (wordt getoond), die komt uit de film Thrive overigens. Dit is een beeld van hoe dat zou kunnen. Jij beschrijft zelf ook hoe die geometrieën uit de aarde komen en uit ons. Als je naar deze beelden kijkt, is dat iets hoe jij ook ziet dat graancirkels tot stand komen, of benadert dit de werkelijkheid niet?

Martijn: Ja dit een deeltje ervan, zo zou je het visueel kunnen uitbeelden. Dit is de laatste fase van hoe het zich manifesteert. De fases die er voor liggen zijn eigenlijk schokgolven van krachtvelden van gevoel, van emoties en die zou je weer kunnen terugbrengen, net als in ons brein dat we allemaal neurons in ons brein hebben, in een pakket aan informatie Het speelt zich ook in de aarde af, het is een enorme vertakking, het is eigenlijk het acupunctuursysteem van de aarde en dat ontstaat in het laatste proces in een hologram. Ik vind dat wel erg leuk, ik had deze beelden nog nooit gezien. Uit welke film komt dit?

Arjan: Thrive van Foster Gamble.

Martijn: Oh wat bijzonder, want die dvd’s heb ik zelf ooit in omloop gebracht toen ze net uitkwamen. Op het moment komt het mij niet bekend voor.

Arjan: (lachend) Oké.

Martijn: Sorry Foster.

Arjan: Er zit heel veel in. Er zijn er zijn echt heel veel van deze mooie beelden. Jazeker.

Martijn: Oh ja, ik weet het al weer. Nu ik deze plaatjes erbij zie. Dat was in 2010 dat ik die dvd’s voor het eerst uit Amerika, samen met een paar andere mensen, inkocht.

Arjan: Te gek.

Om nog even weer terug te komen op de maan, menstruatie heeft ook de naam: je maan. Dat is een vraag die binnen is gekomen. Ook je creatievermogen is dan circulair, je fysieke creatievermogen. Hoe was dat oorspronkelijk en hoe kan je je vrouwenlichaam terug programmeren naar authenticiteit? Ook wat nu bekend lijkt te zijn over vroegere hogepriesteressen van religies van Kelten bijvoorbeeld die zijn beïnvloed door de symboliek van de maan. Was dat mindcontrol of als empowerment bedoeld? Was dat als vrouwelijk bewustzijn bedoeld destijds of als mindcontrol voor vrouwen erin geslopen? Haar vraag, die er onder ligt is eigenlijk, hoe kan je je lichaam ontkoppelen van de maan?

Martijn: Het oorspronkelijke script door ontwerpers van dit universum en die de mens in andere tijden heeft uitgezaaid als biologische wezens, zaaiden vijfdimensionale biologische lichamen uit. Dat betekent, dat zij zich niet voortplantten door middel van een zaadje en een eitje in eerste instantie, maar dat zij dat deden door geometrie samen te laten vloeien. Dus een eitje …. wij zien dat eitje in de cellen van hoe het eitje in elkaar zit, dat is energie, trillende frequenties, eigenlijk allemaal voortdurende geluidsgolven in water, wij zijn waterwezens, en bij die trillingen die constant zijn, is het aanwezig zijn van een, in dit geval, van een man, een mannelijk bewustzijn, is voldoende als er een coherentie ontstaat tussen de beide hartslagen. Daar komt die, want dan kom je eigenlijk op het Anastasia verhaal uit, waarbij de energie van de geometrie, het gevoelsbewustzijn van de man, samenvloeit met de geometrie van de vrouw. En dan vindt er dus bevruchting plaats. Dat is dus het oorspronkelijke script, vijfdimensionale wezens.

Arjan: Dat is dus nog weer …

Martijn: Dat is het script waar wij in leven, wij zijn vijfdimensionale wezens.

Door de aanval, die heeft plaatsgevonden door een grote alliantie van minder vriendelijke wezens, is er iets gebeurd waardoor de geometrie niet meer goed functioneert en bepaalde schillen van krachtgolven en emoties, dat is geometrie, uitgevallen zijn. Dat zijn twee hele grote bouwstenen van geometrie, van heilige geometrie, die zijn op dit moment inactief kan ik beter zeggen, waardoor er nog driedimensionale bewustzijnsvelden overblijven. En dat resulteert in ons fysieke bestaan en de gevolgen daaruit zijn, dat dus materie ook echt dient samen te vloeien om die geometrie op gang te brengen. Dat is het eitje en zaadcelletje. We leven dus eigenlijk in een hele primitieve, superbasis opstelling.

Arjan: En voornamelijk ook door de zwaartekracht van de maanmanipulaties.

Martijn: Onder andere. Dat is de kers op de taart zeg maar.

Als de maan nu weggehaald zou worden, zou dat niet alles oplossen want er is een gigantisch script.

Maar dat kan de mens op dit moment met het fysieke brein heel moeilijk bevatten, dus daarom is het zo belangrijk om eerst in onszelf te leren werken, op te ruimen.

Terug naar wat je vraagt over de maan en de menstruatiecyclus. Als je dat eigenlijk goed gaat overdenken dan sluit dat op een gegeven moment allemaal perfect in elkaar. Dan is het eigenlijk zo, dat doordat de geometrie is uitgeschakeld door een maan, dus door een geometrisch zwaartekrachtveld in te brengen waardoor het geometrische bewustzijn van de aarde ingedeukt is, heeft dat direct effect op de geometrie van alle mensen die daarin leven en komt er een andere manier van voortplanting. De cyclus verandert, want als vijfdimensionale wezens bestaat er ook een menstruatiecyclus, maar dat is dan niet zoals wij dat nu kennen, maar dat zijn momenten in de geometrie, die repeterend voorbijkomen want omdat geometrie bewegend is, eigenlijk een symfonieorkest, waarin er momenten zijn, uitlijningsmomenten, waarin er een koppeling plaats kan vinden met het mannelijk bewustzijn. En als die ingrediënten er tussenuit vallen, dan blijft eigenlijk iets fysieks over. Iets heel biologisch. En de menstruatie op dit moment van een vrouw, want mannen hebben eigenlijk ook menstruatie, mannen zijn zich daar niet van bewust maar dat is energetische menstruatie – daar hebben wij samen natuurlijk nooit last van – zeg maar de meeste mannen hebben dat wel (gelach)

Arjan: Gelukkig niet, dat moest er ook nog bijkomen.

Martijn: En dat heeft ook te maken met de driften, die mannen in zich kennen, uitbarstingen. Vaak vertolkt zich dat ook in claimgedrag, domineren etc., toe-eigenen en dat soort zaken, dat heeft daar dus ook mee te maken. Je zou kunnen zeggen als je iets wilt doen aan je menstruatiecyclus, vrouwen in dit geval, dat je met heel veel aandacht in je gevoelsbewustzijn aanwezig dient te zijn, eerst in je fysieke lichaam, om het waarnemingsprincipe weer op gang te brengen. Dan kun je namelijk zorgen, dat de geometrie, die de menstruatiecyclus op dit moment nadelig beïnvloedt, dat je die voor een gedeelte wat kunt leren begeleiden.

Dat is gewoon een hele dagsessie als je daar echt over wilt spreken, maar de maan heeft daar een hele grote invloed in.

Arjan: Oké. De vraag was ook van, in hoeverre zijn de invloeden van de maan in die oude cultussen als van de Kelten en die hogepriesteressen, natuurlijk veel maaninvloeden, waren dat oorspronkelijk vrouwen bekrachtigende impulsen of ook al mindcontrol maanachtige impulsen?

Martijn: Dat is allemaal in mindcontrol in feite. Maar kijk wij als mensen, omdat we hele krachtige wezens zijn, zijn in staat om onder de meest zware omstandigheden het beste eruit te halen. Dus in die situatie ontstaat er toch iets heel moois. En dat is wat er eigenlijk ontstaan is. Het klopt gewoon geheel wat er gebeurd is, we hoeven dat ook niet te classificeren als onjuist of iets artificieels. Het is een oplossing, die zich aandient in de situatie waar een oplossing nodig is.

Arjan: Dus op het moment, dat vrouwen samenkomen of mannen samenkomen in een volle maan ceremonie waarin je je eigenlijk verbindt met elkaar en een mooi ritueel doet, dan is het mooie ritueel wat de waarde is en niet specifiek een gerichtheid naar de maan of iets dergelijks.

Martijn: Ja.

Arjan: Kan ik dat zo zeggen?

Martijn: Ja zo kun je het zeggen.

Weet je, de maan die dus invloed heeft op de geometrie van de aarde, op het gevoelsbewustzijn van de aarde en de mensen, is een onderdeel van een heel groot geometrisch bewustzijn van ons zonnestelsel. Dus de wijze waarop ons zonnestelsel draait, houdt de geometrie in beweging. Dat is een heel groot geavanceerd, kosmisch geometrisch bewustzijn. En als daar iets in veranderd wordt, dus gemodificeerd wordt, dan wordt ook de geometrie aangepast. En dat is eigenlijk wat er gebeurd is. Een aantal zaken zijn gerangschikt op een manier, die op dit moment leidt tot de huidige situatie waarin wij leven. Maar het belangrijkste is dat op het moment dat wij leren daarin te veranderen, in ons gedrag, in ons gevoel, dat we daarmee de manipulatie ook voor een groot deel kunnen beëindigen, zelfs opheffen.

Arjan: Heel bijzonder.

Martijn: Geometrie is een niet op zichzelf staand iets, geometrie is eigenlijk een uitbeelding van schokgolven van emotionele krachten. Dan kom je dus weer op dat hartbewustzijn uit, dat ons hart van oorsprong en eigenlijk gebeurt dat nog steeds, informatie uit het levensveld ontvangt, waarin tijd dus niet bestaat, alles vindt daar gelijkertijd plaats, en dat die schokgolven van die energie in het fysieke hart terechtkomen en dan ontstaan er geometrische bewustzijnsuitspattingen naar buiten. En als je dat helemaal gaat uitzoeken en je gaat ook een plattegrond pakken van ons zonnestelsel en je gaat wat lijnen tekenen, dan kom je tot hele mooie ontdekkingen en dan kom je ook tot de gulden snede. Alles, alles vind je daarin terug. Alles.

Arjan: Zou jij inspiratie hebben om daar een soort van bekrachtiging op te doen?

Martijn: Ja ik denk dat het wel heel fijn is om onszelf daar inderdaad te bekrachtigen. We zouden dat kunnen relateren aan het thema, dus ook van de natuur.

Dus laten we allemaal, op onze eigen wijze natuurlijk, en vooral op zoek gaan eerst naar een plekje binnen in onszelf, een natuurlocatie waar je jezelf heel prettig en plezierig voelt, en laten we ons verbinden met de kracht van de natuur met het veldbewustzijn, waar al het leven in communiceert.

Bekrachtiging:

Dus je mag lekker je ogen dicht doen als je dat fijn vindt en lekker ontspannen zitten.

Haal eens rustig en diep adem op je eigen tempo en realiseer je, dat je je lichaam vanaf je schedel tot aan je voeten ontspant.

In het moment van de ontspanning merk je ook, dat er rust in je lichaam aanwezig is en dat het ook rustiger wordt in je hoofd. Besef ook in dit moment, dat je een reiziger/reizigster bent uit een andere wereld en dat je een menselijke ervaring hebt in het lichaam waarin jij nu aanwezig bent.

En besef ook, dat je hier op de aarde aanwezig bent om de kracht van creatie met elkaar terug te halen in het bewustzijn van de aarde. En dat je een deel bent van het veld van het leven, the force of creation, the force of life. Jij representeert al het leven in elk universum en je brengt deze kracht van creatie hier op de aarde en je realiseert je, dat je niet alleen in je lichaam bent, maar dat dit lichaam in je persoonlijkheid in staat is ten dienste te zijn om je grotere kosmische wezen aanwezig te laten zijn hier op aarde.

En je gaat met je aandacht uit de omgeving weg naar binnen, in eerste instantie in je hoofd en terwijl je met je aandacht in je hoofd aanwezig bent, stel je je voor dat je aanwezig bent in je brein en ervaar je hoe bijzonder het is, dat jij als wezen uit een andere wereld met je aandacht aanwezig bent in de locatie waar werkelijkheid wordt geïnterpreteerd. Alles wat je hoort, wat je ziet, alle zintuiglijke waarnemingen komen bijeen in het brein en daar ben jij nu met je voorstellingsvermogen aanwezig.

Je ademt rustig diep in en met de uitademing voel je een switch in je veld, wat je brein ontspant en wacht op een instructie van kracht vanuit het hart.

Je gaat met je aandacht uit je hoofd naar beneden naar je hart en je legt lekker één van je handen of beide handen op de plek van je fysieke hart en terwijl je dit in stilte doet, ervaar je ofwel heel subtiel ofwel heel krachtig, het intellectuele, spirituele heelheidsbewustzijnsveld.

Neem hiervoor de tijd.

En deze stilte, sereniteit, warmte brengt heel veel informatie vanuit Kracht en Liefde op gang en dit Levensveld, dat jij representeert, is hetzelfde Levensveld dat je tegenkomt als je contact maakt met de aarde, met de natuur, met de insecten, de dieren, de elementen van de aarde. En je beseft in dit moment ook heel goed door met aandacht in je hart aanwezig te zijn vanuit stilte en vanuit een kosmisch bewustzijn, dat je hier op de aarde bent uit een ander universum, dat deze ervaring gelijkgesteld mag en kan worden aan interactie met de natuur. En je kent vast wel een plek op de aarde en dat je deze plek zo lief hebt, dat je er nu naar toe reist. Stel je voor dat je daar bent, in de natuur waar jouw hart ligt, ga met je observatie, met je waarneming in contact met de elementen van de natuur. Ga er maar heen. En midden in dit moment mag je ook beseffen, dat deze plek in de kern een hele aarde is, elke plek op de aarde waar dan ook. En tot een diep inzicht vanaf je voeten tot aan je hoofd, in elke cel van je lichaam, word je je bewust, dat je telkens waar je ook aanwezig bent op de aarde, het contact met de elementen van de aarde, het bekijken van een bloem, het aanraken van een boom, het inademen van heidelucht, dat het 100% gelijkgesteld kan en mag worden aan de hartkracht in jezelf. En dat is waarom jij hier bent op de aarde om deze begrippen, deze kennis, deze gevoelens terug te brengen in het fysieke lichaam, zodat de mens niet meer hoeft te vluchten alleen maar naar het hart, omdat de mens zich bewust wordt, dat ze op de aarde en in de aarde in het hart leeft.

En dan doe je rustig je ogen weer open.

Ja dan kunnen we dus samenvatten dat we heel heel erg veel van deze aarde mogen gaan houden, want dan houden we ook ongelooflijk veel van onszelf.

Arjan: Prachtig.

Martijn: Proost.

Arjan: We hebben Joyce en Renske uitgenodigd vanavond, mag ik jullie uitnodigen om wat voor ons te gaan spelen?

Renske: Dankjewel Martijn voor deze afstemming. Vanaf hier gaan we ook spelen, we hebben geen idee wat er gaat komen.

Muzikaal intermezzo

Arjan: Fantastisch, dank jullie wel. Die sloot inderdaad heel mooi aan.

Martijn: En wat je heel duidelijk kan voelen, ik doe graag mijn ogen dicht als ik naar geluiden en emoties luister en het ook in mezelf kan voelen, is dat de kracht van de akoestische instrumenten, waarin natuurlijk onze stem ook een belangrijke schakel is, dat het zo ontstorend werkt.

De verstoring, die er ogenschijnlijk niet lijkt te zijn, wordt voelbaar op het moment dat je naar organisch geluid luistert. Dat je het voelt. Je wordt heel subtiel, dat voel ik, van een verstoord veld teruggezet door die klanken in een analoog veld. Dat voel ik dan heel sterk. En ik merk ook als ik mijn ogen daarbij dicht doe, dat het dan nog beter voor mezelf te voelen is, omdat ik mijn brein afsluit van visuele waarnemingen.

Maar ik kan het nakijken, want het is opgenomen.

Dank jullie wel, heerlijk. Heel bijzonder.

Arjan: De aarde, die schijnt ook een toon te produceren hè? Die heb je wel eens laten horen op jouw educatiedagen. Is dat haar manier van communiceren?

Martijn: Het geluid dat de aarde laat horen, is een enorm orkest. Dus dat is één geluid. Dat is de geometrie. En dat is de expressie van al het leven dat op aarde aanwezig is. Al het leven. Dus ook de stouterds op de aarde doen daar gewoon aan mee. Je zou kunnen zeggen, dat het dus een communicatievorm is. Het is letterlijk een resonantieveld en dat geometrische veld, daar kun je je dus op afstemmen, ook op afstand. En dan ben je dus ineens aanwezig in het veld van de aarde.

Arjan: En wat ze dan zegt is eigenlijk, het collectief van wat wij met elkaar zijn.

Martijn: Alles wat zich tegelijkertijd afspeelt in welke vorm dan ook, kan een gedachte, een gevoel zijn. Kijk, wij zien deze werkelijkheid maar het is één groot trillend bewustzijnsveld. Het is een bewustzijnswezen. Alles wat daar gebeurt is gewoon zichtbaar in het complete veld en in deze dimensie, waar wij dus in leven in dit veld, worden die frequenties bij elkaar samengebracht en dan is dat een soort uiting inderdaad van het leven dat op de aarde plaatsvindt. En dat is immens mooi. Zelfs met de manipulaties is en blijft het mooi.

Arjan: Voor de mensen thuis, ik had het graag even laten horen, maar als we dat zouden doen, het geluid van de aarde is copy-righted. Op het moment dat we dat doen worden we er gelijk uitgeflikkerd door You Tube, dat kan helaas niet. Dat is ergens technisch niet mogelijk.

Maar je kunt het wel opzoeken onder Earth Sounds, weet jij misschien een goede term?

Martijn: Ja zo heet het en ik zet het binnenkort 20 seconden preview gewoon op mijn website, dat mag namelijk wel.

Arjan: Oké als het maar onder de 30 seconden is hè geloof ik?

Martijn: Nou ja 20 voldoet daar ruimschoots aan, 10 seconden ook.

Arjan: Netjes van je, goh. (gelach).

Martijn: Ja ik heb geen algebra gestudeerd, maar dit kan ik zeker uitrekenen.

Ja de aarde heeft dus een toon van het leven. Je luister wat dat betreft naar het leven dat op aarde aanwezig is. En op het moment, dat je daar naar luistert en je gaat ook je ogen dichtdoen en je voelt die geluiden door je heengaan, dan voel je eigenlijk in je brein allemaal elektrische signalen, want je hoort eerst de resonantie tegen je oren, dat trilt, er komen elektrische signalen aan te pas, je brein gaat aan de gang met al die elektrische circuits, dan gaan er neuronen op gang komen en ineens wordt er dus een gevoel opgeroepen. En het gevoel is eigenlijk de taal van het universum. Dat is niet het intellectuele bewustzijn.

Arjan: Is dat met elk geluid zo of spreek je nu specifiek over het geluid van de aarde?

Martijn: Dat is met alle geluiden zo. Geluid is een klein deel van het gigantische spectrum aan energie. Er zijn op dit moment ook speciale wapens, op dit moment dat is al een tijdje zo, maar de laatste 6/7 jaar is het fors aan het toenemen, dat er wapensystemen, geleide wapensystemen buiten de aarde zijn gestationeerd en schokgolven de aardse atmosfeer induwen als het ware en dat zijn patronen, die neurologisch behoorlijk verstorend zijn. En dat gebeurt bewust. Er zijn een paar duizend mensen in Nederland, die dat ook kunnen horen, over de hele wereld kunnen mensen dat horen, maar het komt heel minimaal voor …..

Arjan: Is dat laagfrequent?

Martijn: Niet persé, het kan ook hoogfrequent zijn, je kunt het soms horen als hoogfrequent geluid, maar het zijn eigenlijk microgolven die gebruikt worden om neuronen te misleiden en daardoor gevoelens op te roepen bij de mens van neerslachtigheid, geen actie meer willen ondernemen, eigenlijk gewoon uit je gevoelsbewustzijn geduwd.

Kijk de mensen die raketten hebben gemaakt, hebben eigenlijk altijd de macht in oorlogsgebied, maar de groepen op deze aarde, die doorhebben hoe het menselijke brein functioneert, die hebben helemaal macht. En die macht is echt verstrekkend en er wordt ook gerommeld in die geluidsfrequentie van de aarde, want dat is eigenlijk wat ik ermee zeggen wil.

Arjan: Oké. Ze hebben die macht en het speelt zich ook nog af in een spectrum, dat wij helemaal niet kunnen zien. Ook nog veraf van de aarde en niet kunnen horen, dat is waanzinnig.

Martijn: Mensen die thuis zitten of waar dan ook, maakt niet uit waar je bent, horen die geluiden gewoon door hun hele lichaam heen. Bromtonen, resonantietonen, ik hoor dat zelf ook sinds jaren, ik vind dat heel vervelend.

Arjan: Is dat continu aanwezig?

Martijn: Ja dat is continu aanwezig, waar ik ook ter wereld ben. Er zijn bepaalde plekken waar het heel veel minder is, maar het is eigenlijk niet gerelateerd aan de plek zelf, maar meer dat dus de omgeving geluidsgolven kan afbreken, weerkaatsen weg kan duwen.

En dat is waar ik als kind ook graancirkelcodes hoorde, het zijn geen graancirkelcodes maar hologrammencodes, dus echt frequentie: tie die die, tie tie bloep bloep, en het gaat dan niet vlak, maar het loopt op het moment dat ik het hoor, net als een soort notenbalk allemaal gelijkertijd in formaties onder elkaar door en die zingen door elkaar heen. En als je daar naar luistert kun je, en dat heb ik ook als kind gedaan, graancirkels tekenen van de codes, die ik dus hoorde in mijn brein. En dat is wat er nu ook wereldwijd gebeurt en heel veel mensen horen dat, bromtonen, en dat zijn eigenlijk ook graancirkelcoderingen, alleen het zijn geen graancirkels, maar het zijn eigenlijk disharmonische frequenties om het brein te frustreren. En dat is een heel ernstig iets.

Arjan: Kun je dan nog überhaupt wel stilte ervaren? Zonet was het even heel stil. Tijdens de bekrachtiging kun je in mijn beleving een speld horen vallen. Is het voor jou dan ook stil? Of hoor je dan nog dingen?

Martijn: Jawel, ik ga met mijn aandacht naar andere zaken toe. Ik hoor het ook niet altijd, maar 99% van de tijd hoor ik het wel. En dat is best wel vervelend soms.

Arjan: Hennie die stelt ook een vraag over geluid. Die vraagt, hoor ik het in mij of buiten mij? Of is de werkelijkheid een verdichting van materie maar ervaar ik ze werkelijk alleen maar in mij?

Martijn: In de kern, leuke vraag Hennie (Martijn steekt 2 duimen op), in de kern ervaar je het in je. En dat is niet specifiek alleen maar neurologisch, want uiteindelijk is de hele werkelijkheid, die zich buiten ons bevindt, is natuurlijk een interpretatie van allemaal elektrische signalen in het brein, waarbij je je kunt afvragen, wat is dan het brein hè. Wat is dan het brein? Want dat is dan eigenlijk ook een …. waar wordt dat door gevoegd. Maar in feite kun je zeggen, dat die vogels zich eigenlijk in jezelf afspelen, dus ook de hele werkelijkheid speelt zich eigenlijk in jezelf af. Maar zo ervaren we het nu niet. En daarom is het zo belangrijk om te realiseren dat de mensen op deze aarde, een deel daarvan, een reis is gestart vanuit een ander universum en dat die reis, die we hier nu ervaren, wel degelijk wordt ervaren in dat andere universum, daar waar we aanwezig zijn. Dat is de perceptie, dat is de verschuiving van perceptie van hoe wij het op dit moment in elkaar zien wat werkelijkheid is en daar hebben we dus invloed op. Dus ja, die vogels zijn op dit moment eigenlijk in ons.

Arjan: Iets anders wat er ook in de aarde schijnt te zijn, daar stelde Laura Micha een vraag over. Bestaat er een binnenaarde en of Agharta? En zo ja, hoe dan? Is dat een wereld die door onze wereld heenloopt? En als het bestaat, is het dan ook mogelijk om er contact mee te hebben?

Akkie stelt er ook een vraag over, die zegt van, wat kan Martijn zeggen/vertellen over Agharta? Ik heb zelf het gevoel dat ik daar vandaan kom en/of daar ooit geleefd heb.

Martijn: Ja, dat bevindt zich niet in deze aarde, waar wij nu fysiek in leven. Dus dat zijn andere schillen, die dwars door elkaar heen lopen. Het zijn totaal 188 werelden, die door elkaar heen draaien, waarbij elke wereld, dat is een geometrisch bewustzijn, 100 miljard verschillende universa bevat. Dat is gigantisch.

Arjan: Dat is niet voor te stellen.

Martijn: Wij herinneren ons dat, wij voelen dat ook, we switchen in een ander bewustzijnsveld, we ervaren die wereld, die wereld is er dus ook echt, maar bevindt zich niet in het bewustzijn waar wij ons nu bevinden hier.

Arjan: Oké dus dat is een realiteit die…

Martijn: Daar neem ik even een pepermuntje op (gelach)

Arjan: Dus dat is een realiteit die er gewoon is. Is het een parallelle wereld?

Martijn: Nee, het is gewoon een ander bewustzijn in een andere werkelijkheid. Zelf als je ‘s nachts gaat dromen dat je wel degelijk goed beseft, dat je in die droom lekker aan het wandelen bent en je wordt wakker en je weet precies dat je aan het wandelen bent, nou dat moment dat je dat beseft, weet je eigenlijk dat je in het lichaam zit en dan word je wakker en besef je, ik heb gedroomd, ik was helemaal niet in dat lichaam. Dat is eigenlijk een beetje wat er gebeurt. Wij leven in allerlei verschillende bewustzijnshologrammen en zo is Agharta eigenlijk ook één van die bewustzijnshologrammen. En die valt eigenlijk buiten deze dimensie, buiten deze slaapmodus.

Arjan: Je hebt zoeven het getal 188 genoemd, er zijn ook 188 vallen, het zijn dus eigenlijk 188 disfunctionerende geometrieën in een afdalende trap. Agharta zit dat heel vlak bij ons op 187 of ….

Martijn: 14.

Arjan: Dat is best wel zou ik zeggen, of heel ver weg of dicht bij de oorsprong.

Martijn: Dat klopt.

Arjan: En is het dan ook zo dat dicht bij de oorsprong ook een veel meer hele geometrie is?

Martijn: Jazeker. Daar zijn ook veel meer gevoelens.

Wat er gebeurd is, is eigenlijk …. er is een geluidstoon …. laat ik het zo uitdrukken.

Er is een hele mooie klank, een prachtige, mooie, hoge geluidsklank. Een klank die eigenlijk al het leven vertegenwoordigt. Waar alle emoties en gevoelens en krachtvelden daar in aanwezig zijn in die klank. Ineens is er iets ontstaan waardoor die klank (Martijn maakt een niet te beschrijven geluid, het is ik elk geval een val die uitgebeeld wordt) en dat is eigenlijk een val van het bewustzijn. Het is een harmonische klank waarbij er een andere ja harmonische klank is en daardoor ook een andere trilling, denk aan die zandkorrels die anders gaan trillen met een andere geluidsfrequentie er onder, ontstaat er een andere geometrie en zo is de val van het bewustzijn. In een flits speelt het zich gelijktijdig af in een toonladder naar beneden toe waarbij de 188 verschillende velden tegelijkertijd aanwezig zijn, waar een deel van ons oorspronkelijk supervermogen in aanwezig is. Het speelt zich allemaal synchroon gelijkertijd af.

Arjan: Dat zijn andere werkelijkheden, die allemaal ook weer uit miljarden dimensies bestaan.

Martijn: Excact.

En dit is bekend in het universum, de mens als expressiewezen van het veld van Eén, daar is hij een expressiewezen in, ervaart eigenlijk op dit moment een soort terugval helemaal in haar bewustzijn en kan eigenlijk niet verder terugvallen dan in het laagste frequentieveld om te zorgen dat daar dus de ommekeer plaatsvindt. En de ommekeer in de stop van dat bewustzijnsval is het leven dat wij nu ervaren in dit hologram om te zorgen, dat er op deze planeet weer autoriteit komt in onszelf, soevereiniteit weer terugkeert en dat we vooral heel erg bewust worden, dat alles wat als besmetting mag worden gezien, als een verstoring, dat dat dus waargenomen dient te worden. Dus de duistere stukken, de zaken waar de mensen niet naar willen kijken, waar je niet naar mag kijken, al dat soort zaken, zelfs de zaken die in eerste instantie heel liefdevol zijn en eigenlijk een misleiding zijn, dat je je bewustzijn daar overal doorheen durft te halen. Op het moment dat je dat doet, zet je de ommekeer in, dus dan ga je weer terug, dan ga je weer terug naar het geheel en dan integreren al die frequenties één voor één in elkaar, waarbij het mogelijk is om in een bepaald moment toch terug te gaan daarheen als het nodig is om reden x of y.

Arjan: Waarnemen.

Martijn: Ja waarneming is daar de belangrijkste sleutel. Het is de gouden sleutel van het menselijk potentieel. Zieners, wij zijn zieners, op dit moment zijn wij slapers als collectief.

Arjan: Ik heb een paar korte uitspraken over de aarde en de natuur. Wil ik van jou graag ook een hele korte reactie.

Martijn: Oh ja daar ben ik zo goed in hè? Hebben we getraind, kort reageren.

Arjan: Precies.

“De aarde is niet van ons, wij behoren tot de aarde.”

Martijn: Als ik zou moeten kiezen, dan zou ik gaan voor optie 1 in het groter geheel.

Arjan: De aarde is niet van ons.

Martijn: Omdat beiden eigenlijk een bepaalde eeh…… oké dat is mijn korte reactie (lachend)

Arjan: Dankjewel. Dat was van Steve Siegel overigens.

“De aarde heeft een huid, die huid heeft ziektes. Eén van die ziektes is de mens.”

Martijn: Absoluut niet.

Arjan: Dat is van Frederik Nietzsche.

“Iedereen draagt moeder aarde in zich, ze bevindt zich niet buiten je, moeder aarde is niet gewoon je omgeving. Als dat inzicht van jou is, dan is het mogelijk om echte communicatie met moeder aarde te hebben. Dat is de hoogste vorm van gebed.”

Martijn: Ja, absoluut waar.

Martijn en Arjan: Dat hebben we in de bekrachtiging net gedaan.

Arjan: Thich Nhat Hanh van hem was die uitspraak.

Martijn: Daar wil ik toch nog even kort op reageren, dat we toch iedere keer mogen aannemen, dat ik nu reageer op basis van mijn perceptie van de werkelijkheid van wat er wordt bedoeld. Degene die het schreef kan een andere perceptie hebben. Waar, niet waar, allemaal relatief.

Arjan: Nou ja het is ook niet een waar of niet waar, maar …

Martijn: Keuze 1 of 2 (gelach).

Arjan: “Als we de aarde eren, eren we onszelf.”

Martijn: Zeker absoluut.

Kijk dan maar eens hoe de mensheid zichzelf eert.

Arjan: “Als je goed naar de natuur kijkt, dan krijg je een beter begrip van alles.”

Martijn: Zeker, zeker.

Arjan: Dat is van Einstein.

“De aarde houdt ervan om je blote voeten te voelen en de wind houdt ervan om met je haar te spelen.”

Martijn: Nou als ik gedoucht heb is optie 1 waar. (gelach van Arjan) Nee dat is gewoon waar. Tuurlijk de aarde houdt van…. dat is een afspiegeling van het grotere bewustzijnsveld en vice versa. Mijn voeten houden ook van de aarde. En de aarde houdt van mijn blote voetjes. Dus ja, zeker.

Arjan: Je hebt tegenwoordig ook van die producten die aarden. Je kunt op de aarde lopen maar wij doen het eigenlijk nooit, we hebben altijd schoenen aan of lopen nooit zoveel op de aarde. Maar er zijn heel veel mensen die baat hebben bij die producten, die aarden, dus je connectie met de aarde. Is het dan ook zo, dat die connectie met de aarde, dat de aarde jou ook voelt zeg maar als je met je blote voeten op de aarde loopt, dat de aarde jou dan voelt en enerzijds dat je dingen los kunt laten, aan de aarde geven door die connectie en dat de aarde jou ook dat kan geven wat jij op dat moment nodig hebt in die directe verbinding?

Martijn: Dat doet de aarde niet zomaar, het bewustzijnsveld is van ons allemaal, dat we met elkaar creëren. Dan zijn er 2 richtingen uiteraard om hierover te vertellen, dat je een fysieke aarding kunt hebben, stel je voor dat je je helemaal niet bewust bent van je etherische veld, maar dat je eigenlijk alleen maar bewust bent van je fysieke lichaam als je een beetje mazzel hebt, want dan is vaak ook nog niet eens zo, dan kan het zijn dat je een spanningsveld in je fysieke lichaam draagt. Verzuring of elektriciteit of wat dan ook. Ik ken iemand die sloeg een 4 meter grote dikke koperen buis de grond in, helemaal de grond in, met een hele grote koperen draad eraan, helemaal naar boven een gat geboord in het kozijn naar binnen toe en een eigen ontwikkeling, iets zelf ontwikkelde, en daar gewoon heel lekker in te ontspannen lag. Dat werkt dus uitstekend voor je fysieke lichaam. Dat je lichaam ontlaadt, dat is gewoon letterlijk een aarding, net zoals je c.v. ketel ook aarding nodig heeft om spanningen af te laten vloeien. Dus dat is de eerste.

Je hebt ook een energetische verbinding met de aarde. Als je vanuit je etherisch bewustzijn met je blote voeten op de aarde staat en je maakt ook heel bewust contact naast het fysieke lichaam energetisch contact met je voorstelling en vanuit je hartkracht met de aarde, dan gaat de aarde echt interacteren met je. Want dan ga je dus met je eigen hart in conclaaf. En dan krijg je de “force of life” en automatisch gaat dat veld in beweging. Wat er dan nodig is of gereset mag worden aangevuld of weggezet mag worden, vindt dus ook in dat moment plaats. Dus het zijn verschillende vormen van aarding.

Arjan: Mooi. Dus het zou nooit zo maar plaatsvinden als je slaapt?

Martijn: Fysiek bedoel je?

Arjan: Fysiek altijd.

Martijn: Fysiek sowieso.

Arjan: Als je dat fysiek aanbrengt heeft dat zijn effect. Maar het energetische ….

Martijn: Dat hoeft niet, dat kan wel gebeuren als je bewustzijn in andere levels toch bezig is. Maar de aarde heeft niet de neiging om interventie te plegen laat ik het zo maar zeggen. De “force of life” reageert op het moment dat wij ons openstellen. Dat we de verbinding aangaan. En op het moment, dat je dat heel bewust doet en je gaat ook zo slapen bijvoorbeeld, dan laat je dus een boodschap op je nachtkastje achter en vanuit je hart wordt dat dus in werking gezet, ja.

Maar doe je er helemaal niks aan, dan vindt er ook niet maar zoiets plaats. Je kunt dus niet zeggen van, ik ga even een tukje slapen en dan wordt energetisch alles weer recht gezet, want dan ga je van het principe uit, dat er van buitenaf gewoon maar iets gebeurt.

En ja, de aarde, de natuur heeft zoveel liefde voor ons, maar als die verbinding er niet is vanuit onze eigen kracht met de aarde, met de natuur, dan vindt dat ook niet plaats.

Arjan: Pleegt de aarde geen interventies met ons vanuit dezelfde context als waarom wezens uit het creatieveld geen interventies met ons plegen? En dat channelings bijvoorbeeld wel doen.

Martijn: Ja dat klopt, de aarde doet dat niet. Nee, en sommige channelings, althans laten we dat maar gewoon boodschappen noemen van mensen, laten we het maar eens gewoon feitelijk bij de kern brengen, dat het de mens op deze aarde is, die de boodschappen naar voren brengt, die doen dat in sommige gevallen wel interventie plegen. En vooral als de interventie natuurlijk sturend werkt. En ook bij jouzelf weg dirigeert. Doet de aarde niet. Nee, de aarde is gewoon stil. De natuur is gewoon stil. De natuur begrijpt de samenwerking tussen de kosmische wezens die aanwezig zijn en de krachtveld van het leven in elk universum heel goed.

Dat is ook leuk, want op het moment dat je je daar bewust van wordt, je bent in je groentetuin bezig, je bent lekker onkruid aan het weghalen, en die plantjes die nog klein zijn als je daar alleen maar naar kijkt voel je die verbinding al op het moment dat je met intentie, echt met aandacht met die plantjes bezig bent, ja dan voel je dat die hartkracht op gang komt, eigenlijk is dat hetzelfde. Er is altijd een impuls nodig vanaf de mens om iets te laten stromen. En dat is eigenlijk ook met aarding en ontaarding, met het aardingsprincipe is dat precies hetzelfde.

Er is altijd intentie nodig, interactie vanuit de mens.

En kijk nu wat er wereldwijd gebeurt, want het mag duidelijk zijn dat de intentie, de interactie van de mens helemaal afgevlakt is. De mens trekt zich helemaal terug uit allerlei processen. Er worden allemaal technologieën heengegooid, waardoor de kracht van creatie in de mens, het besef eigenlijk helemaal ingekapseld raakt hè.

Je ziet het bij de kinderen al, het is eigenlijk heel in en intriest. Dus hoe minder waarneming er bij de kinderen is, hoe harder wij met z’n allen kunnen gaan waarnemen.

Arjan: “Wat is het wezen van een kristal?”

Martijn: Je zou kristallen in algemeenheid kunnen plaatsen, als je het zo zou mogen noemen, binnen het bewustzijnsveld van de aarde. En eigenlijk is een kristal een deel van de aarde en daarmee ook een deel van het hart van alle wezens en ook een deel van het hart van de wereld waar jij vandaan komt en als je dus kanaliseert door middel van kristallen, als je informatie ontvangt via kristallen, dan ontvang je eigenlijk informatie via het heelheidsbewustzijnsveld dat jij representeert en communiceer je eigenlijk met je eigen wezen. Dus als je dat ook beseft, dan werkt het supersterk. Als je dat eigenlijk betekenis geeft van ja maar het is een kracht die van een andere wereld komt, en die stuurt mij een bepaalde energie en die beschermt mij van buitenaf, als je dat doet dan, het wil niet zeggen dat het niet werkt, maar dan is het een andere energie dan dat jij begrijpt van, oh deze kracht uit mijzelf is zo sterk aanwezig in het bewustzijn van het kristal omwille van de natuur……je zou eigenlijk de vraag van welk wezen zit daarin, zou je eigenlijk kunnen “skippen”.

Arjan: Wat zit erin? Ja inderdaad, ik vroeg wat is het wezen van een kristal? Dat is een deel van het lichaam van de aarde en elk deel van een lichaam heeft ook een andere functie, dus al die verschillende soorten kristallen vertegenwoordigen ook andere soorten bewustzijn en andere werkingen.

Martijn: En als we naar een iets grotere schil gaan kijken van de aarde, waar de geometrie groter is, dat is een andere aarde, die hier dwars doorheen loopt, waar meer kracht en gevoelens aanwezig zijn, dan staan de kristallen in verbinding met die andere geometrische bewustzijnsvelden….

Arjan: De oorspronkelijke nog

Martijn: Juist.

Arjan: Is niet geïnvaseerd?

Martijn: Nee, is niet geïnvaseerd, daar staat het mee in verbinding.

Arjan: In de oorspronkelijke wereld waren er ook kristallen en wat was hun functie daar en hun functie hier eigenlijk nog steeds?

Martijn: Kristallen zijn van origine….. worden gezien als krachtwagens. Dus alles wat in de creatie in het fysieke lichaam zit, wat we dus daar ook gewoon hebben, wat wel uit een andere materie bestaat, uit plasma, plasmawezens zijn wij, daarbij is kristal, omdat kristal ook geometrieën zijn, celbewustzijn, eigenlijk een opslaglocatie van schokgolven van creatie.

Arjan: Bijzonder.

Martijn: Ik kan het eigenlijk niet anders uitleggen dan zo op dit moment.

Arjan: Gestolde schokvormen van creatie.

Martijn: En daarbij kun je rustig zeggen als je bijvoorbeeld een kristal in je hand hebt van een gevoelsfrequentie, die relateert aan een geometrisch bewustzijn uit de oorspronkelijke wereld, die zeg maar gelijkgesteld kan worden bijvoorbeeld aan het gevoelsbewustzijn van de Arcturiaanse beschavingen, op het moment dat je dan zo’n kristal in je hand hebt, dat je heel snel, als je het kristal in je hand hebt, met je hart afstemt op het kristal, dat de geometrie van je lichaam ineens gaat verschuiven en dat je ineens informatie ontvangt uit een ander universum.

Dat is wat er eigenlijk gebeurt. En dan vindt er dus informatie plaats vanuit het hart door je af te stemmen op iets van het kristal, stemt je hart zich daarop af, ontvangt uit dat veld van de Arcturianen rechtstreeks informatie en bombardeert als het ware met een enorme explosie aan krachtgolven van emotionele energieën het brein en daarmee kun je dus daadwerkelijk ook fysiek contact krijgen. Dat is kwantumfysica hè

Arjan: Is dat dan interdimensionaal of zit je dan echt in die schillen van die 188 verschillende werelden?

Martijn: Dat is dan interdimensionaal.

Arjan: Oké, dat is uit deze wereld. Uit deze 188ste val.

Martijn: Ja. Alles ligt gelinkt aan het oorspronkelijke veld van de aarde. Het land van Ooit, de wereld van niets en de wereld van alles. En eigenlijk is het land van Ooit, dus de wereld waar we vandaan komen, die werkelijkheid is ook één grote krachtlichtwereld, letterlijk, want als je alle geometrieën bij elkaar optelt, als je alle mogelijke geometrieën die zouden kunnen kunnen ontstaan, en dat zijn er echt honderden triljarden, als ze zich allemaal gelijktijdig zouden voordoen, zou er één bol van licht zijn eigenlijk. En dat licht representeert alle gevoelens, alle kleuren waarbij het gelijkgesteld kan worden aan het Al. En gelijkertijd het niets. En daar is de mens een expressie van.

Arjan: Ongelooflijk.

Martijn: Eigenlijk is het heel eenvoudig. Dat meen ik serieus. Eigenlijk is het heel eenvoudig, alleen ons voorstellingsvermogen wordt uitgedaagd om te kijken, hoe kunnen we dat een vorm geven en hoe zie ik dat. Maar het leuke is, op het moment dat we ons dat gaan voorstellen, ermee bezig gaan, gaat het brein, dat is het leuke juist, gaat de biologische computer aan de slag, stelt al even wat informatie aan de kant zodat er ruimte komt en als je dan in verbinding met je hart gaat, dan kan het brein dus informatie gaan ontvangen uit het oorspronkelijke brein, want dat is ons lichaam. En dat is ontzettend leuk om te doen. En ieder mens kan dat op eigen manier doen en het is gewoon de inspiratie die je nodig hebt om daar dieper in te gaan kijken. En dan komen er echt van die aha momenten, aha, dat is waarom buitenlandse rassen bijvoorbeeld niet collectief verschijnen, aha dat is waarom Jezus Christus is aangewezen als verlosser. Alle feiten komen naar voren etc. en wie Judas was. Alles gaat ineens draaien. Alles gaat in één keer duidelijk worden. Jaa.

Arjan: Dat lijkt me geweldig.

Is er een vraag uit het publiek?

Martijn: Er zit hier iemand in het publiek, die een bijzondere vraag heeft. Zij verkoopt o.a. kristallen en dan worden er wel eens vragen gesteld door de clientèle hè van, programmeren jullie ook kristallen? En je gaf aan dat dat een onprettig gevoel is als je daar maar alleen mee bezig zou zijn, want wie zijn wij om informatie te gaan programmeren in een kristal, want het kristal draagt al zoveel informatie vanuit zichzelf, vanuit het veld van de liefde en de natuur, we hoeven daar geen melange in te maken van onze kennis. Eigenlijk is je vraag van ..? Wat is je vraag concreet, je hebt hem gesteld hoor, neem me niet kwalijk.

De vraag is: wat gebeurt er met het kristal op het moment dat wij hem wel programmeren. Of haar programmeren.

Wat er gebeurt, is dat het bewustzijn dat in de mens zit een interventie pleegt, waarbij de geometrie van het kristal, dat zijn dus de celletjes in het kristal, de informatie overneemt van degene die het programmeert. En eigenlijk onderdruk je op dat moment zeg maar, het krachtveld van het kristal op zich. Wat je zou kunnen doen, achterstevoren kan dat uitstekend werken maar het is voor iedereen ook anders. Ik werk op mijn manier, ik programmeer dus mijn kristallen niet, ik ga op mijn manier naar binnen toe naar mijn hart en ik ervaar de natuur in mezelf en dan ervaar ik ook de natuur om mij heen, ik ervaar mijn hart dan ook om mij heen. Ik bevind me in mijn hart zowel hier (binnen) als daar (buiten). Dan staat het kristal voor mij en dan voel ik vanuit mijn analoge kracht binnenin, vanuit die natuur, voel ik de warmte van die natuur en daar zet ik een intentie in vanuit kracht en liefde en dat is een gevoel niet een gedachte, en in dat moment is het aanwezig in dat kristal. Ik noem het niet programmeren, maar ik noem het eigenlijk dat de kracht uit het scheppingsveld nog eens een keer goed extra wordt waargenomen. En het waarnemen dat is dan gewoon zonder een bedoeling. Dat is eigenlijk zoals ik ermee werk.

Maar inderdaad, dat zijn aparte vragen. Wel begrijpelijke vragen als mensen die stellen: zijn ze geprogrammeerd? Want uiteindelijk kan het dus wel. “Donkere krachten” om het zo maar te zeggen, doen het dus ook. De aarde is zo’n kristal, de aarde is een geometrisch kristalbewustzijn en die is dus geprogrammeerd en het kan dus met mindcontrol, dat kunnen wij ook, wij kunnen dus letterlijk die kristallen programmeren met onze mind, hoe afschuwelijk het ook klinkt, kil en klinisch, maar het kan dus wel. En het bijzondere is dat dat ogenblikkelijk weg is op het moment dat je het kristal ziet, vasthoudt of observeert vanuit Bron, vanuit die Kracht binnenin en in één keer ploep is dat programma er weer uit. Dat is ook een vorm eigenlijk van een soort zwarte magie eigenlijk, als je het zo bekijkt.

Arjan: Bijzonder.

Er wordt meer gerommeld met kristallen. Eilena heeft er ook een vraag over, die zegt er bestaan opeens veel new age kristallen, die vaak door de mens zijn vermaakt middels bepaalde chemische toevoegingen of laagjes goud, platina en dergelijke. Klopt dit wel?

De foto die we net zagen, dat is aqua aura kwarts. Het zijn bergkristalpunten, clusters en stenen die behandeld worden met goud, waardoor de oppervlakte blauw wordt met een olieachtige glans en een regenboog aan kleuren. Die laag is permanent, die kan er ook niet afgewassen worden. En bijvoorbeeld de champagne aura kwarts wordt gemaakt wanneer bergkristallen op hoge temperaturen in vacuüm verhit en doordrenkt worden met verdampt goud, een indium, waardoor aparte kleuren en trillingen ontstaan. Door het combineren van eigenschappen van kwarts en goud met indium worden unieke trillingen gecreëerd.

Zijn dat ook net als het programmeren van kristallen, doe je daar eigenlijk geweld aan zo’n kristal?

Martijn: Nee, absoluut niet. Je kunt door op natuurkundige basis te werken met kristallen, kun je de trilling, de resonantievelden zonder dat je ze aanpast, kun je ze in ieder geval versterken als het ware. Je kunt het wat meer richting een bepaalde frequentie brengen. Daar is helemaal niets mis mee, want daar zit geen intentie van gedachte in, maar het heeft er natuurlijk wel mee te maken dat het op een natuurlijke basis gebeurt.

Het antwoord is eigenlijk nee, je doet ze er geen geweld mee aan.

Op het moment dat dat wel zo is en er geen intentie in zit en je laat het weer gaan, dan trilt de frequentie altijd weer terug naar de oorspronkelijke atoomresonantie. Dat is het eigenlijk, het zijn atomen, die tegen elkaar aantikken.

Arjan: En geldt dat ook voor de kristallen schedels en dergelijke die er zijn?

Je hebt kristallen schedels die gemaakt worden van edelstenen maar ook aliens, die gemaakt worden van kristal. Drakenkoppen en dat soort dingen, zijn dat ook….. ja wat zijn dat eigenlijk?

Martijn: Nou je hebt ruwe kristallen en je hebt gemaakt kristal zeg maar en de vorm die daar in wordt gezet is op zich niet ….. het doet helemaal niets af aan de frequentie, totaal niet. Degene die het maakt, als het met de hand wordt gemaakt, is natuurlijk wel bezig. En dat is dus het punt. Op het moment dat jij bezig bent met iets en je hele bewustzijn is dus in een bepaalde staat, in een gemoedstoestand of zelfs in het onderbewuste, dat de informatie door je onderbewuste loopt, waar je helemaal niets van weet, want het is onbewust immers, dan kan het zijn dat er programma’s in het kristal terechtkomen.

Het heeft mijn voorkeur, maar dat is puur persoonlijk hoor dat zegt allemaal niks, om gewoon een zuiver, gewoon zo een brok kristal neer te zetten en als er wel een vorm in is dan ga ik heel goed voelen wat ik daar bij mag ontvangen.

Arjan: En de verhalen van de 13 originele kristallen skulls die over de aarde gaan. Wat denk je daarvan?

Martijn: Daar denk ik niks van, nee. Ik vind het buitengewoon interessant en er gebeuren in het hologram, waar wij in leven, het script van het experiment, gebeuren ongelooflijk veel bijzondere dingen, die eigenlijk niks maar dan ook helemaal niks te maken hebben met het land van Ooit waar we vandaan komen, maar het script is in dit programma hier en die 7 manipulatieschillen die er doorheen draaien kunnen het soms alle kanten laten uitzwiepen, dus ja ik weet het niet. Ik vind er eigenlijk niks van, het is gewoon aanwezig. Ik houd me er ook niet zo mee bezig. Ik wil niet zeggen dat ik dat doe omdat het niet goed is hoor, ikzelf houd me daar gewoon niet mee bezig.

Arjan: Nanna die vraagt, is het wel de bedoeling dat wij edelstenen zo massaal uit de aarde halen?

Martijn: Ja, dat is eigenlijk hetzelfde als of het wel de bedoeling is dat wij zoveel plankton in de vorm van olie uit de aarde halen. Nee, dat is eigenlijk niet de bedoeling. Omdat het namelijk hele belangrijke ingrediënten zijn van de aarde. Wat je normaliter ook gewoon eert, dat laat je zitten. Dat is bewustzijn, het is een deel bewustzijn van andere geometrische bewustzijnsvelden

Het kan helemaal geen kwaad, ik bedoel andere beschavingen en andere rassen doen ook onderzoek op planeten en halen ook wel eens wat uit de grond om te onderzoeken. Ook gewoon zoals wij dat ook doen, alleen ze hebben andere technologieën gebruikt, dat doen ze op basis van geluidsgolven waarmee ze de zwaartekracht neutraliseren. Maar daar wordt ook onderzoek naar gedaan. En die halen het eruit, maar ze halen het niet in hun hoofd om massaal de aarde leeg te scheppen om iets te verkopen. Alles op de aarde is natuurlijk gebaseerd op geld. Dat is heel vervelend, maar daar komen we weer steeds op terecht.

Arjan: Ja, want het is natuurlijk niet alleen onderzoek dat het hier uit de grond wordt gehaald. We hebben het nodig voor computers, voor mobiele telefonie, maar ja er wordt zoveel uitgehaald.

Martijn: Er is ook ongelooflijk veel kristal in de aarde, dus dat is onuitputtelijk veel.

Arjan: Kan het bijvoorbeeld ook bijdragend zijn voor een plek om bijvoorbeeld in een hogere vibratie te komen door een kristal dar in de grond te plaatsen of in het water te leggen?

Martijn: Absoluut. Dat is enorm. De kristallen hebben een ongelooflijke werking op onze gezondheid. Dat wil niet zeggen, dat we de gezondheid in onszelf maar uit handen geven aan het kristal, dat is wat anders. Het is een ondersteunende factor.

Waar ik het al eens een keer eerder over heb gehad, zijn o.a. de MX2 kristallen, waar Mike Pietersen heel veel mee werkt, hebben een ongelooflijk hoge kracht. Ik heb die kristallen een aantal keren gevoeld en het is een enorme hoge, schone energie. Maar het is wel van belang, dat je altijd blijft beseffen in welke setting dan ook, dat jij de krachtdrager bent, dat jij die krachtdraagster bent. En op het moment dat je dat niet beseft dan kan er een soort discrepantie ontstaan. Maar de MX2 kristallen vind ik gewoon een ongelooflijk hoge energie hebben. En ik heb daar meerdere ervaringen in en ook mijn water, dat ik overal mee naar toe neem, dat komt ook uit die kristallen en dat is enorm. Je kunt het zelfs proeven. Ik heb het nog niet eerder zo krachtig geproefd als met die MX2 kristallen. Hij zou hier misschien vanavond ook aanwezig zijn. We hebben daar eigenlijk in deze plek wat minder ruimte voor en ik hoop dat Mike Pietersen ook binnenkort aan de tafel komt om over deze onderwerpen te spreken. Het is gewoon buitengewoon interessant.

Arjan: De uitnodiging ligt er en hij is bereid, dus in de toekomst willen we dat zeker realiseren.

Martijn: Nog een vraag uit het publiek.

Publiek: niet goed verstaanbaar.

Martijn: Ja natuurlijk, het leegscheppen van de aarde om het maar even zo zwart/wit te noemen, dat doen we natuurlijk niet alleen hè, dat is een collectieve gebeurtenis. Daar is het dus aan gerelateerd. Als jij met intentie, zuiver en met liefde iets uit de aarde haalt en je doet dat vanuit respect, dan is dat natuurlijk een heel andere gebeurtenis. Ik neem wel eens een steen mee, of stenen mee uit Zuid-Frankrijk uit de Provence als ik daar ben, dan loop ik door de bergen en dan loop ik samen met mijn zoon Raymon en dan zoeken we samen wat stenen uit en dan zeg ik wel van: deze steen die neem ik mee. Dan heb je dat gevoel, het is oké. Maar ik voel ook wel eens dat een steen daar precies moet blijven liggen en dat is eigenlijk de manier. En dat is allemaal prima, het gaat om eerbied en respect.

Dus maak je geen zorgen hoor, ga gewoon lekker door. Je doet het toch vanuit liefde en respect?

Arjan: Is het ook nodig om kristallen te reinigen?

Martijn: Met je bewustzijn, zeker. Omdat ook kristallen dus informatiedragers zijn. En soms worden er ook wel informaties opgepikt. Het kan zijn dat je een kristal huis hebt en er is iemand bij je thuis geweest die een behoorlijk bepaald soort veld om zich heen heeft, kan het zijn dat je dat kristal bij je neemt en voelt dat er in het bewustzijn van het kristal iets veranderd is. En ja reinigen, het is meer van, ik pak zo’n kristal dan vast en het hoeft eigenlijk maar een paar seconden te zijn en dan is het ook klaar. Dus dat kan wel eens nodig zijn. Maar dat kun je alleen maar zelf voelen, dat is niet een bepaalde regel. Het is niet zo, dat je nu je denkt, ik ga al mijn kristallen compleet reinigen, want het is nodig. Dat voel je gewoon vanzelf.

Publiek: niet verstaanbaar.

Martijn: In het maanlicht bedoel je, een kristal? Ja dat kan ook, Er zijn mensen die dat ook doen. Het is natuurlijk wel, dat je dan in de constructie van deze matrix functioneert. En daar kom je eigenlijk steeds op terecht. En aangezien de werkelijkheid om ons heen eigenlijk toch een afspiegeling is van wat er in onszelf gebeurt, in ons brein, luister je dan toch op de één of andere manier naar de matrix. Tracht het altijd vanuit je eigen vermogen te doen.

Arjan: Nog een vraag uit het publiek?

Publiek: Als je nou naar je hart gaat, zeg maar, en je komt daardoor misschien in hogere frequenties, kan het dan bijvoorbeeld ook dat de mindcontrol wat minder invloed op je gaat hebben? Dat je er dan een soort van boven kunt gaan staan?

Martijn: De vraag is, als je met je aandacht naar je hart gaat, of het dan ook zo kan zijn dat je daardoor minder invloed hebt door mindcontrol, dat je daar dan op één of andere manier van gevrijwaard wordt.

Ja, dat is zeker waar, mindcontrol bestaat uit 18 super supergrote programma’s, dus het merendeel van de programma’s die op aarde worden uitgerold zijn, die zijn behoorlijk technologisch van aard, die worden gewoon op ons fysieke systeem losgelaten, maar het is absoluut wel zo dat als je met de aandacht door je hoofd naar binnen naar je hart gaat en je heel sterk met kracht met je bewustzijn even één keer door je hoofd heengaat en dan naar je hart, dat daarmee je hersenen als het ware even een beetje geneutraliseerd zijn, waardoor ze ook minder onder invloed staan en dan komt het verbindingsveld vanuit het hart ook veel meer in de hersenen terecht. Dus het is wel zo als je met aandacht werkt, je veel dichter bij jezelf blijft en dat een groot deel interdimensionale mindcontrol, die invloed heeft over wat je zou moeten denken en voelen, dat dat een stuk minder kan zijn. Maar dat zijn impulsen, hoe vaker je dat doet en hoe meer je dat oefent, hoe krachtiger die ontstoring werkt.

Publiek: Je had het net over geluidsgolven, …. niet verstaanbaar.

Martijn: Ja, daar heeft het specifiek mee te maken en daarom is het ook belangrijk, dat al die patenten die er liggen van al die technologieën van al die mindcontrol en geluidsgolven die door de atmosfeer worden geduwd, dat die ook eens een keer gewoon worden aangetoond van dat ze er zijn hè. Dat je kunt zien, waarom zijn daar 681 patenten, waarom zijn die daar? Niet omdat ze niet gebruikt worden als het ware. Dus we hebben heel veel onderzoek te verrichten, heel veel. En het is ook belangrijk, dat we iets gaan ontwikkelen waardoor je in je huis vrij kunt zijn van bijvoorbeeld microgolven, vrij kunt zijn van interdimensionale mindcontrol, daar kun je wel iets op bedenken. Daar zijn al mensen in Nederland mee bezig. Ik hoop, dat dat ook zo snel mogelijk duidelijkheid over komt, zodat je zelf iets kunt bouwen. Dat je naar de bouwmarkt gaat en een paar dingen bouwt waardoor je rustiger kunt slapen bijvoorbeeld.

Publiek: Aluminiumfolie

Martijn: Aluminiumfolie werkt op een bepaald punt wel maar aluminiumfolie werkt ook heel versterkend voor mindcontrol. Aluminiumfolie kan namelijk microgolven versterken. Dus dat is een punt van aandacht.

Arjan: Aluhoedjes.

Martijn: Aluminium hoedje kun je er van maken.

Arjan: Shella vraagt zich af of er nog plekken op aarde zijn, die niet beïnvloed zijn door het artificiële veld.

Martijn: Die zijn er, die zijn niet aan te duiden op dit moment, maar die zijn er. En die plekken zijn voornamelijk aanwezig omdat daar geen menselijk bewustzijn is geweest. En het bijzondere is, dat daar waar geen menselijk bewustzijn komt, komen de manipulators ook niet. Want die volgen namelijk het menselijk bewustzijn. En daarom is het zo belangrijk dat er op de plekken, die verschoond zijn van menselijke aanwezigheid, dat dat vooral ook zo blijft. En dat er geen mensen komen. Dat dat plekken van stilte blijven. Ja en af en toe kijk ik wel een documentaire op Discover Channel en dan word ik echt tot tranen geroerd, dat er gebieden op de aarde zijn, die dan gefilmd worden, dan zijn er toch eventjes mensen uiteraard, maar dan worden ze gefilmd en ben ik daar, ik voel die krachten in de natuur, ik voel die schoonheid en dan wens ik gewoon in dat moment, dat die stilte op de hele aarde aanwezig is. Dat alle mensen, inclusief ikzelf, allemaal in één keer boem even weg zijn.

Arjan: Wow, ja mooi.

Hannah vraagt zich af hoe jij over de poolshift denkt, de kanteling van de aarde. Is die er al geweest? Komt er nog één of helemaal niet.

Martijn: Nou ik ben geen toekomstvoorspeller, ik kan alleen kijken wat er in het verleden is en dat kunnen we allemaal, of er poolshiften zijn geweest, of dat er aardekantelingen zijn geweest. Daar zijn in de wetenschappelijke kringen de meningen allemaal verdeeld, de één die zegt dat het een aardkorst is die verschuift, de ander zegt het is een magnetisch veld dat verschuift, weer een ander zegt dat de aardas verschuift. Als ik dat eventjes terugbreng naar mindcontrol is het zo, dat op het moment dat mensen meer gaan voelen op deze aarde, en de Kracht van het hart open gaan stellen en waar durven gaan te nemen op plekken waar veel mensen zeggen dat je er weg moet blijven, op het moment als we dat meer gaan doen, dan komt er meer gevoel in dit veld en zorgen we er eigenlijk voor dat het Krachtveld van ons toeneemt waardoor de beïnvloedingen, zoals bijvoorbeeld het maanbewustzijn, minder invloed gaat krijgen in de geometrie van de aarde en dan zou het zo maar kunnen zijn, dat we spontaan een poolverschuiving kunnen krijgen.

Ik zie dat voorlopig niet gebeuren, ten spijt van wat er ook allemaal op de Sumerische kleitabletten staat geschreven en ik heb altijd gezegd van, nou als de Annunaki die kleitabletten hebben gemaakt, dan konden ze niet goed kleien. (gelach).

Arjan: Lullig van ze, ja.

Je zegt dat dieren niet hetzelfde bewustzijn dragen als wij en dat het hoogste wat ze kunnen bereiken, is het voelen van de liefde van de mens. Is dat met alle dieren zo? Want ik kan me voorstellen dat dat voor walvissen, dolfijnen en olifanten toch anders is bijvoorbeeld. Komen die ergens anders vandaan dan de rest van de dieren?

Martijn: De dieren kennen een collectief bewustzijn. Walvissen ook. Het is niet zo als dat je een walvis ontmoet, dat dat persé een ander wezen is, dan een walvis die zo’n 3 of 4 kilometer verderop is. Dat functioneert anders.

Arjan: Groepsziel.

Martijn: Dat is groepsbewustzijn. En eigenlijk is dat bij ons ook zo en hebben we dat op dit moment niet door. Omdat we allemaal in de zogenaamde verdeeldheid verkeren waardoor jij denkt dat jij jij bent en ik ik. Op dit moment klopt dat ook wel hoor.

Arjan: Geweldig mijnheer van Staveren.

Martijn: Wie hebben een groepsbewustzijn, een groepscollectief?

Dieren functioneren daar gewoon anders in op dit moment. Het is wel zo, dat op het moment dat wij anders gaan observeren naar dieren, zullen we merken dat dieren ook ander gedrag gaan vertonen. Maar wat was de concrete vraag?

Arjan: Nou je zegt zij hebben een ander bewustzijn dan wij, maar ik vraag me af of dat er tussen de dieren onderling ook nog onderscheid is. Ik kan me voorstellen, dat dolfijnen, walvissen en olifanten een heel groot bewustzijn met zich meedragen.

Martijn: Ja, dat is ook zo. Dat is enorm. Want het bewustzijn dat ze vertegenwoordigen, dat is dus gebaseerd op geometrie. Dus de lichamen die opgebouwd zijn van hen hè, het celbewustzijn van de lichamen, de geometrie, dat is eigenlijk het zender en ontvangstgedeelte waarvan het bewustzijn, dat dus gekoppeld is aan dat lichaam in het groepsbewustzijn, ook van afstamt. De walvissen hebben bijvoorbeeld een enorme grote connectie met bepaalde lagen van het Andromeda bewustzijn en van het Sirius bewustzijn.

Arjan: Oorspronkelijke of …

Martijn: Oorspronkelijke, dat komt alleen maar uit het oorspronkelijke. De wezens, die ons bezoeken en die meewerken van binnenuit in de aarde, dat doen wij ook door hier geboren te worden en dat doen zij ook door zich te connecten in het veldbewustzijn van dieren, komen uit die vrije zone, komen niet uit dit hologram.

Dus dat zijn andere bewustzijnsvelden, dat wil niet zeggen meer of minder, maar het is iets anders, andere velden, beschavingen en het bewustzijn van deze beschavingen is in staat, net als wij dat ook hebben gedaan, om zich te koppelen in een artificieel hologram, dit universum, om vervolgens geboren te worden, althans zo lijkt het voor ons, om aanwezig te zijn met hun bewustzijn in dieren, die ooit uitgezet zijn door wezens, door de scheppers, die dit universum gemaakt hebben, om daarin te koppelen en wij zeggen dan dat het reizigers zijn van bijvoorbeeld het Siriaanse bewustzijn, terwijl het eigenlijk gewoon precies zo is als het ook gezegd wordt, maar niet zo is dat het Sirianen zijn, die daarin zitten. Dat is iets heel anders.

Arjan: Ik heb ook wel eens gelezen dat als je het verschil in bewustzijn beschrijft van kristallen, bomen, dieren en mensen, dat er eigenlijk werd gezegd, dieren hebben inderdaad nog een groepsziel en het is niet de bedoeling van evolutie maar het is de bedoeling van involutie, dat het bewustzijn heel diep afdaalt, dat dieren bijvoorbeeld ongelooflijk knap zijn, dat een bever met wiskundige precisie een dam kan maken. Dat kunnen wij echt niet zonder apparatuur of computers of weet ik veel wat en dat kan een bever wel. Dus die is in het groepsbewustzijn nog veel meer afgestemd op die groepsziel zoals het dan daar werd beschreven en dat het van de mens de bedoeling is, dat hij individueel heel diep involueert, dat de geest heel diep in de materie gaat.

Martijn: Ja dat klopt. Het is dan wel een zienswijze eigenlijk, over die dieren gesproken, vanuit de perceptie van waar wij nu zitten. Want op het moment dat wij ons zouden ontkoppelen uit dit hologram en wij worden dus uit een diepgaande narcosestaat in een andere wereld wakker, dan kijken we terug naar deze werkelijkheid, het is een organische simulatie, en daar vervallen eigenlijk per direct alle betekenissen die we ooit hebben gegeven aan de vorm die we denken te hebben ervaren. Dus alles is redelijk relatief.

Arjan: Ja, tijd is ook relatief?

Martijn: Zullen we lekker een eindbekrachtiging doen?

Arjan: Ja dat lijkt me goed.

Martijn: In de vorm van de natuur? Een korte bekrachtiging, heel sterk. Dat we met onze liefde, nu we het goed hebben benoemd, dat de natuur op de aarde het hartbewustzijn representeert van de Kracht van Liefde, dat je dus door je eigen bewustzijn heenloopt, door het bewustzijn van al het leven, dat er vanuit deze visie en dit besef eventjes heel kort de essentie krachtig neerzetten, dat daar waar de natuur roept om herstel, roept om aandacht en liefde, dat er instant nu de “force of life” aanwezig is in elke cel op de aarde.

Bekrachtiging:

Laten we lekker ontspannen en laten we beseffen, dat we geen softies zijn en dat we daadkrachtig, kosmisch bewustzijn zijn in een menselijke hoedanigheid. En in deze uitzending hebben we ook heel goed met elkaar weten aan te raken, dat we dragers zijn, een krachtdrager uit een andere werkelijkheid en dat alle elementen van de natuur op deze prachtige planeet een onderdeel zijn, rechtstreeks, met het bewustzijn in je hart de “force of life”. En wereldwijd op deze prachtige, blauwe bibliotheek is er aandacht nodig, nu, vanuit jouw hart samen met andere wezens op deze wereld , andere mensen om intentie van kracht, een brevet van kracht uit te dragen naar elke cel op de aarde.

Dus ga met je aandacht naar je hart en je beseft in dit moment, dat je een legitieme houder/houdster bent van dit fysieke lichaam, dat je representeert de “force of life” en je stelt je nu voor terwijl je aanwezig bent in je lichaam, dat je de aarde waarneemt vanuit een baan om de aarde, en dat je de aarde ziet in een opstelling van een 2 tot 2 ½ meter groot en je ziet de aarde draaien. En heel diep in je hart besef je heel goed, dat op deze aarde 7 miljard mensen leven, individueel met een eigen ervaring. Je beseft dat op deze aarde ontelbare hoeveelheden dieren leven in de aarde, op de aarde, in het water, in de atmosfeer, van de Noordpool tot aan de Zuidpool. Je beseft, dat deze aarde zuiver bewustzijn is van al het leven en dat het gedrag, het collectieve gedrag van de bewoners op deze planeet ook veel schade heeft berokkend en nog steeds berokkent op dit moment.

En vanuit je hart met je voorstellingsvermogen breng je je handen naar de aarde toe en je houdt je handen onder de aarde vanuit eerbied en respect. En je beseft dat je werkt vanuit je eigen Kracht en op dat moment hier duizenden mensen tegelijkertijd hier in ruimte en tijd nu mede dragen in het dragen van moeder aarde. En zo staan er duizenden mensen in een cirkel rondom de aarde en we dragen samen onze moeder. We spreken het uit met woorden en we dragen het vanuit ons hart. Vanuit liefde en kracht, vanuit zuiverheid en dienstbaarheid, vanuit harmonie en vrede voor al het leven. Moeder aarde wij zijn dankbaar, dat we hier zijn. En we spreken vanuit het eenheidsveld, de “force of life”, dat elke cel op de aarde, waar deze plek zich ook bevindt, waar pijn is, waar vervuiling is, waar op welke manier ook iets anders is dan heelheid, transparantie en doorstroming, dat deze plek geraakt wordt in het celbewustzijn vanuit ons hart en dat deze waarneming, deze kracht van liefde, zich verspreidt in elke cel van het aardebewustzijn, in het fysieke en het niet-fysieke, in ruimte en tijd, in het verleden, heden en de toekomst en dat zich dit als een golf verspreidt door en rondom de aarde. En je ziet op dit moment dat we gezamenlijk de aarde dragen, dat de aarde in het Licht gezet wordt. Dankbaarheid en eerbied dat jij er bent, dankbaarheid en eerbied voor al het leven, eer het leven ook in jezelf.

En zo is het.

En dan doe je je ogen weer lekker open.

Ik vond het een mooie uitzending.

Arjan: Ja, met recht earth matters. Fantastisch.

Martijn: Zo is het.

Arjan: Ik zou hem heel graag afsluiten met nog een muzikale bijdrage van jullie. Zo’n mooie vertaling. Zou den jullie nog een keer voor ons willen spelen? Fantastisch.

Muzikaal intermezzo

Arjan: Wow

Martijn: Dank jullie wel. Een prachtige afsluiting..

Arjan: Heel erg mooi. Ik zou nog wel even 10 minuten in stilte willen zitten na de laatste klank. Heel fijn jullie gehoord te hebben, ontzettend bedankt voor de komst naar de studio vanavond.

Renske: Ja heel graag gedaan.

Arjan: Jullie heel erg bedankt voor het kijken en de komst naar de studio. Ik heb nog een paar praktische mededelingen. Vond je het nou heel leuk wat we deden vanavond, doe even dat duimpje omhoog bij YouTube, schijnt heel erg uit te maken in de zoekresultaten, we zien het al omhoog gaan, super tof. Maar blijf het ook vooral doen. Je kunt ons ook volgen op facebook, daar zijn af en toe andere berichtjes dan wat we op de website doen, dus dat heeft ook zin. Je kunt ons gewoon even liken op facebook, we hebben dagelijks een nieuwsbrief, waar je je op kunt abonneren. En als je ons wilt ondersteunen kun je ook Earth crew worden vanaf 3 euro per maand. Informatie vind je hier beneden de video. We hebben inmiddels, zijn ze uit, 2 dvd’s met bekrachtigingen uit de crowd powers. Op elke dvd staan 10 bekrachtigingen. Ook hoe je deze kunt krijgen, de informatie staat beneden deze video.

Dinsdag 6 december zijn we er weer en we hopen je dan weer te zien ofwel thuis ofwel hier in de studio. Ontzettend bedankt voor je komst en voor het kijken, voor het meedoen en voor alles, want samen maken we deze crowd power.

Jij ook bedankt Martijn.

Martijn: Dank jullie wel allemaal en nog een korte boodschap aan de mensen thuis, besef dat doordat jij meekijkt, jij de initiator bent van deze “event” en dat het niet zo is dat jij op afstand meekijkt, maar dat het ongelooflijk belangrijk is juist in een tijd dat we nu aanwezig zijn op de aarde, dat je in actie komt en jij hebt dit gedragen, deze uitzending, dankjewel. Tot de volgende keer.

Bron: Earth Matters


Neem een kort, bewust moment voor jezelf, verbind je met je hart, je lichaam en het Gouden Kwantumveld van bewustzijn. Laat je oorspronkelijke, Galactische Zelf tot leven komen en draag zo bij aan de paradigmaverschuiving van het menselijk bewustzijn.

Het zijn de allereerste DVD’s met 10 bewuste afstemmingen die je meenemen naar de oorsprong van het menselijk potentieel en je met de krachten daarvan laten werken.Support Earth Matters, word Earth Crew!

 

In haar bijna 10-jarig bestaan heeft Earth Matters miljoenen mensen bereikt met onafhankelijk en bewustmakend nieuws. Door de duizenden artikelen, events en video’s die we gepubliceerd hebben, zijn vele ogen geopend, diverse bewuste bedrijven ontstaan en vooral heel veel harten geraakt.

Om dat te kunnen blijven doen, nodigen we je uit om ons te sponsoren door lid te worden: Earth Crew. Het lidmaatschap van € 5,- per maand kun je ten allen tijde weer opzeggen en geeft de volgende voordelen:

  1. 1 x per jaar gratis toegang tot een uitzending in de studio in Haren
  2. 1 x per jaar een exclusief Earth Crew Webinar met een topspreker over een actueel onderwerp
  3. 1 x per jaar een insider Earth Crew Webinar waarbij je mee kunt denken over onze strategie en koers. We laten ons graag inspireren door onze supporters! 

Je kunt ook gratis lid worden: Earth Friend. Je krijgt dan de nieuwsbrief dagelijks of wekelijks gratis toegestuurd.

Jouw support is onmisbaar en we hopen dat je ons wilt ondersteunen door lid te worden:


Ja, ik word Earth Crew

Per machtiging

Voornaam
Achternaam
Plaats
E-mailadres
Rekeningnummer (IBAN)
Bedrag per maand  €5,-
Ik machtig stichting Earth Matters hierbij tot wederopzegging om bovenstaand bedrag van mijn bankrekening af te schrijven.
 

Maandelijks via Paypal

Earth Matters donaties
 
 

Geen lid worden, maar wel eenmalig ondersteunen?

Klik op de link van het bedrag van je keuze: onze dank is reuze!

Zelf overmaken kan ook:

Je kunt het ook zelf overmaken op bankrekening 19.85.18.331 t.n.v. ‘Stichting earthmatters’ te Groningen. (IBAN NL79TRIO0198518331 BIC TRIONL2U)


Stichting Earth Matters

Postadres:

Postbus 835
9700 AV Groningen

Bezoekadres:

Kerklaan 30 B
Haren

Tel: 088-7775444

KvK:                02091407
Triodos            19.85.18.331

Related Articles

Responses