Transcript Crowd Power 9 | Tijdlijnen en de dood

(Earth Matters TV | Crowd Power) Het transcript van Crowd Power 9 met Arjan Bos en Martijn van Staveren.

Onderstaand het gehele transcript van Crowd Power 9 (met dank aan Mareijke Giglio), deze is hier als PDF te downloaden .

Alle uitzendingen zijn te bekijken via het Earth Matters YouTube kanaal.

Wil je het televisieprogramma Crowd Power bijwonen en de gesprekken aan tafel van dichtbij meemaken? Dat kan! Crowd Power wordt opgenomen vanuit de Youniversal Studio in de Biotoop in Haren. De ontvangst is tussen 20.15 en 20.45 uur. Je bent van harte welkom een opname bij te wonen. Meld je aan via deze link op de website van Orongo.

Met grote toewijding is er van de uitzending een zo nauwkeurig mogelijk verslag gemaakt, we kunnen echter niet garanderen dat het helemaal foutloos is.

Transcript van Crowd Power 9:
Arjan: Welkom bij Earth Matters t.v. Dit is crowd power, mensen thuis en in de studio van harte welkom. Mijn naam is Arjan Bos.

Martijn: Mijn naam is Martijn van Staveren, van harte welkom.

Arjan: Leuk dat je kijkt, we hebben weer een heleboel vragen gekregen, mooie onderwerpen.

Martijn: Van harte welkom lieve kijkers. We maken er weer een mooie uitzending van met elkaar, ik heb er weer zin in.

Arjan: Ik ook. Ja we hebben mooie vragen binnen gekregen, we hebben mooie onderwerpen, hoofdonderwerpen zijn de tijdlijnen en de dood. Liegt er niet om. De man op de Dam willen we het ook nog over hebben. We hebben het er in de vorige uitzending ook al even over gehad, het levensveld manifesteren. Hij heeft ons gemaild dat hij morgen even niet kan. Dus mensen die voelen dat het betekenis heeft, die kunnen morgen om 11.11 uur precies op de Dam afstemmen of wel zich fysiek naar de Dam begeven om 11.11 uur.

Hij heeft ook een website, daar schrijft hij een hele leuke blog over. Het heet: De man op de Dam. wordpress.com en dat staat ook weer onder de video.

Martijn: Geweldig, ontzettend leuk. En mooi dat mensen dat ook echt oppakken. Dat we met elkaar dat veld steeds weer versterken en dat dat ook gedeeld wordt door deze meneer. Leuk.

Arjan: Ja fantastisch, absoluut. Er zijn meer mensen die wat over de Dam hebben gedeeld, o.a. Ineke, die zegt van, toen jullie bezig waren met de bekrachtigende intentie te sturen voor positieve verandering,waar ik alsnog aan mee heb gedaan ook al was het al gebeurd, gebeurde er iets wonderlijks. Ik was in gedachten ongeveer 3 seconden eerder bij de stad Amsterdam bij de Dam. Dus was ik in gedachten al daar toen Martijn verwoordde dat we er naar toe zouden gaan. Ze heeft er ook een vraag over ze zegt: is het nu een vorm van telepathie? Of zat ik, om het zo maar te zeggen, al gelinkt in het gedachteveld?

Martijn: Ja leuk. Dat gebeurt dus hè. Wij zijn wezens met invloed op deze matrix op deze realiteit en eigenlijk speelt alles zich al tegelijkertijd af. Het is meer, dat we in een soort programma zitten dat we denken dat het toeval is of dat wij aangelinkt zitten in het moment. Maar alles is al gesynchroniseerd. En hoe meer bewustzijn je brengt naar die momenten hoe duidelijker het ook wordt dat er achter deze lagen, waar we het ook nog over gaan hebben, al verbindingen zijn en dat je innerlijk al voelt dat je op bepaalde plekken aanwezig kunt zijn. Dus het is geen toeval.

Arjan: Ja het is mooi dat het zo werkt. Laten we er lekker induiken want er staat een heleboel op het programma in deze uitzending.

Als eerste de tijdlijnen. Zijn ze nou hetzelfde als parallelle realiteiten?

Martijn: Dan tijdlijnen in de context van andere realiteiten dat bedoel je?

Arjan: Parallelle realiteiten.

Martijn: Nee dat is eigenlijk niet hetzelfde. Deze vraag is natuurlijk, kijk we gaan gelijk al weer beginnen, ik zal niet een hele woordenstroom geven over of het wel of niet gelijk is. Nee het zijn 2 verschillende zaken. Tijdlijnen en parallelle realiteiten zijn verschillende onderwerpen. Een tijdlijn is iets wat .. nou de afgelopen 2000 jaren zeg maar. Van het jaar 0 tot het jaar 2000 hebben we 2000 jaar meegemaakt en dat is dus een tijdlijn, een bepaalde tijdlijn waarin een beschaving zich ontwikkelt.

Arjan: Gebeurtenissen, waarin mensen hun levens hebben geleefd.

Martijn: Maar in diezelfde tijdlijn kunnen ook andere parallelle realiteiten zich afspelen. En in die zin is de tijdlijn dan gekoppeld aan die parallelle werkelijkheid. Maar je hebt ook veel andere parallelle realiteiten die helemaal los staan van tijdlijnen. Maar dat is voor ons een beetje moeilijk te begrijpen omdat wij lineair denken, wij denken in tijd. Wij denken altijd in het moment van nu naar het moment van morgen. Wij denken horizontaal. Op deze manier. En tijd gaat eigenlijk van boven naar beneden als je het zou willen uitdrukken. Het zijn wel verschillende onderwerpen.

Arjan: Oké, kun je ook zeggen dat het een andere matrix is?

Martijn: Allerlei verschillende tijdlijnen en verschillende realiteiten, parallelle realiteiten van ons, want wij hebben het over onszelf in dit geval, vallen allemaal binnen de matrix. Allemaal binnen de schil van deze werkelijkheid dus de hoofdrealiteit waar wij deze realiteit ervaren, en achter deze realiteit liggen nog allemaal parallelle werelden, die overigens gekoppeld liggen aan ons fysieke brein waar wij nu gebruik van maken, en dat bevindt zich allemaal in de matrix. In de hoofdschil van het hologram.

Arjan: Zijn daar ook, zeg maar in die andere parallelle realiteit of tijdlijnen, legitieme realiteiten zoals je zei dat deze realiteit ook legitiem is omdat wij hem belichamen?

Martijn: Ten aanzien van ons scheppingsvermogen niet (Arjan: oké). Dit is de hoofdtijdlijn. De hoofdrealiteit, het metapunt van ons bewustzijn zit hier op dit moment ten opzichte van de schillen van parallelle realiteiten, die over elkaar heen gelegd worden, is één laag waar het hoofd scheppingsvermogen in zit, nog steeds in de matrix, en dat is deze werkelijkheid.

Dus deze werkelijkheid wordt wel beïnvloed door andere parallelle werelden. Een aantal parallelle werkelijkheden worden dus ook bezocht door wetenschappelijke groepen van deze planeet, die al duizenden jaren verder zijn met technologie, hersentechnologie. Die realiteit wordt bewust bezocht om het gedachtegoed hier van ons ook te beïnvloeden. Met speciale mindcontrol programma’s. Het zijn massa bewustzijn beheersingsprogramma’s. En die worden bezocht, die worden dus niet bezocht met ruimteschepen of iets dergelijks maar die worden bezocht door mensen te enteren in hun bewustzijn, dus te enteren in hun hersencapaciteit.

Arjan: Je zegt dus eigenlijk dat deze tijdlijn waar wij in zitten, dat die het belangrijkste is.

Martijn: Die is het meest fundamentele ja.

Arjan: Ik kan me voorstellen dat als je in een andere tijdlijn zit en geen weet hebt van deze tijdlijn,dat je dat ook vindt van die realiteit. Wat maakt dan dat jij zegt dat deze realiteit het belangrijkste is?

Martijn: Omdat als je in die andere realiteit komt, bestaan deze realiteiten niet. Tenminste niet vanuit dat bewustzijn van de mens. Behalve voor de wezens die die realiteit hebben geënterd door ons brein hier te hacken. Dus op het moment dat je vanaf hier wordt gehackt, stel je een wetenschappelijke groep voor die het brein hackt van mij in dit geval, laat ik me zelf als voorbeeld nemen, dan kunnen ze dus via mijn brein doordringen in de andere parallelle realiteiten, en in die realiteit kunnen zij dus aanwezig zijn en voor hen is dat dus een realiteit, omdat zij daar in zijn. Maar als ik dus switch naar die andere parallelle realiteit dan is het niet per definitie zo dat vanaf die realiteit, dat je daar vindt dat dat dus de belangrijkste is en de andere niet, want je beseft dat het een onderdeel is van een kwantumrealiteit. Een hoofdrealiteit.

Arjan: Dan heb je het ook over een ander bewustzijn eigenlijk.

Martijn: Het is een ander bewustzijn, die heel erg lijkt op dit bewustzijn maar waar wij wel andere …. we gebruiken andere delen van onze hersenen. Er zijn andere wetten, er zijn echt andere fysieke wetten en andere natuurwetten daar.

Arjan: Interessant.

En hoeveel tijdlijnen zijn er ongeveer?

Martijn: Parallelle realiteiten of tijdlijnen? Bedoel je echt tijdlijnen? (Arjan: ja)

Nou er zijn ontelbare tijdlijnen. Tijdlijnen ontstaan uit keuzes die mensen maken. Dus dat we hier vandaag in Haren zitten, hadden we nou besloten om vandaag in Zeeland te gaan zitten dan zou het een aparte tijdlijn zijn geweest.

Arjan: Maar hoe ontstaat dat dan? Want voor mijn gevoel is een tijdlijn onze wereld zeg maar, met een heel epos aan samenleving wat er gebeurt, en hoe kan het dan als wij beslissen om naar Zeeland te gaan dat er dan een andere tijdlijn wordt gecreëerd?

Martijn: Dan zou ik er een stapje voor moeten gaan zitten dat is handiger.

Ons fysieke brein is dit brein hier, dat is officieel niet ons hoofdbrein (gelach). Het wordt een erg leuke uitzending hoor.

Maar we gaan even van deze realiteit hier uit. Dit is onze wetenschappelijke, legitieme realiteit. Hier hebben we te maken met al onze bevindingen, gedachten etc. en uitvindingen. Dit fysieke brein hier stuurt 8 verschillende parallelle werkelijkheden aan. Op het moment dat mijn hersenen hier aan het werk zijn functioneert een ander deel van mijn hersenen voor een andere realiteit waar wij dus ook gewoon een lichaam hebben. En parallelle realiteiten (Arjan: zijn die verbonden met de chakra’s, die 8 werelden of is dat toch weer anders?) ja die zijn gekoppeld aan een chakra. Die zijn gekoppeld, zoals wij het noemen, aan het chakrasysteem en in feite is een chakrasysteem een heel erg gelaagd energieveld en chakrasystemen bestaan dus eigenlijk ook helemaal niet, maar wij hebben er wel mee te maken, dus ja die zitten er aan gekoppeld.

Maar we dwalen nu even helemaal af, we hadden het over die tijdlijnen volgens mij (Arjan: ja hoeveel er waren en hoe die gecreëerd worden). Jij vroeg, als ik het me goed herinner, hoe kan het als we besluiten dat we naar Zeeland gaan dat er dan een andere tijdlijn ontstaat? (Arjan: ja dat er een heel nieuw epos ontstaat eigenlijk, dat is mijn perceptie in ieder geval van een tijdlijn).

Het is ook niet zozeer dat het alleen in dit voorbeeld ontstaat als we naar Zeeland zouden gaan. Er ontstaat eigenlijk in elk moment dat wij denken en dat wij voelen een andere tijdlijn. Dus elk moment, elk beeld dat wij aan het scheppen zijn, dat wij dus zien als de realiteit van buitenaf, dat van binnenuit wordt gecreëerd, daarmee scheppen wij een nieuwe tijdlijn.

En dat is best een heel onderzoek waard om in jezelf uit te zoeken wat dat eigenlijk betekent, dat betekent dat een tijdlijn er helemaal niet toe doet. Als er dus triljarden tijdlijnen zijn dan kun je ook zeggen dat het er helemaal niet toe doet. Een tijdlijn ontstaat uit een keuze. En aangezien wij voortdurend onze eigen keuze niet maken, zitten we voortdurend in één tijdlijn. Omdat wij denken dat wij keuzes maken en het niet doen, want wij volgen de matrix, zitten we vast in één tijdlijn.

Ik kan het eigenlijk niet helemaal duidelijker maken dan dit. Ik denk dat we toch de volgende keer er maar plaatjes bij moeten gebruiken, die ik daarvoor ontwikkeld heb om er vorm aan te geven wat het uiteindelijk toch nog steeds niet is.

Arjan: Laten we dat zeker doen. Hebben ze ook allemaal dezelfde makers of controllers? Omdat het één tijdlijn is eigenlijk.

Martijn: Ja is allemaal gelaagd, is allemaal gecontroleerd door één en dezelfde kracht.

Arjan: En lopen er in die parallelle realiteiten of andere tijdlijnen er ook andere versies van ons rond? Want ik heb wel eens films gezien b.v. dat er heel veel werelden zijn. Eigenlijk elke denkbare wereld maar dan zonder met één mug minder, maar als je daar in gaat reizen dat je dan ook een andere versie van jezelf tegenkomt, die een ander leven leidt maar hetzelfde eruit ziet. Bestaat dat?

Martijn: Zoals ik het heb meegemaakt in mijn leven hier bestaat dat inderdaad gewoon. Het zit wel gekoppeld aan dit bewustzijn. En dan kom je dus ook op uiterlijkheid uit, hoe het kan dat je eruit ziet hoe je eruit ziet. Dat heeft alles te maken met het …. ja dat is het intelligentiesysteem hoe cellen zich produceren uit het fysieke lichaam, hoe het fysieke lichaam zich manifesteert op basis o.a. wat je allemaal voelt van binnen, wat je ervaringen zijn. Dus je kunt je voorstellen, dat als mijn bewustzijn zich koppelt, als mijn bewustzijn in mijn brein switcht naar een andere frequentie waardoor ik ineens in een andere parallelle realiteit ben, dat kunnen we dus allemaal, dat hebben we altijd gekund, dat doen we zelfs nu nog steeds alleen zijn we er ons vaak niet van bewust, als ik in een andere parallelle wereld kom, dat het zo kan zijn dat mijn lichaam er net iets anders uitziet. Maar de basis is heel erg hetzelfde en hoe het dan komt dat mijn lichaam er net iets anders uitziet is omdat ik daar andere ervaringen heb.

Arjan: Maar je bent min of meer wel eens dezelfde Martijntjes tegengekomen?

Martijn: Ik kom wel steeds in mijn eigen lichaam uit, ja.

Arjan: Maar je eigen lichaam zou ik zeggen dit lichaam wat ik zie. Maar jij ervaart jouw lichaam in andere realiteiten ook als jouw lichaam?

Martijn: Ja, ja want dat lichaam bestaat eigenlijk helemaal niet maar is een product uit mijn vermogen, van mijn brein. Dus mijn brein produceert een elektrisch circuit en in die zin is het zo, dat mijn bewustzijn gekoppeld zit aan een zogenaamd product wat wij een lichaam noemen. We zitten nu eigenlijk ook zo. Ik zit hier met mijn bewustzijn gekoppeld aan mijn lichaam. Mijn lichaam is het biologische computersysteem, wat overigens kunstmatige intelligentie, is dus mijn hele boordcomputer, mijn hersenen, die dus gewoon van biologische aard zijn, zijn het controlemechanisme tussen mijn bewustzijnsveld, mijn scheppende vermogen, mijn wezen, mijn innerlijk wezen, en tegelijkertijd is het ook een filterproces dat er tussenin zit, zodat ik met mijn scheppend vermogen niet volledig toegang krijg tot het artificial gedeelte.

En dat brein hier, dat zorgt ervoor dat mijn bewustzijn deze werkelijkheid ervaart en ook dit lichaam. Het is ook zo, dat als je uit je lichaam treedt, als je het zo wilt noemen, kun je op afstand als je jezelf ziet als je met je bewustzijn goed bezig bent, kun je op afstand ook gewoon je lichaam bewegen. Je kunt én uit je lichaam zijn 3 meter verderop staan en toch, terwijl je uit je lichaam bent, zo ervaar je dat op dat moment, kun je gewoon met jouw niet fysieke lichaam je hand bewegen en dan zie je op afstand dat jouw neurologische systeem, jouw brein, die instructies gewoon uitvoert.

Even terug naar jouw vraag: dan kom je geen andere Martijn tegen maar gewoon jezelf. Het wordt uit hetzelfde brein opgebouwd. Het is alleen zo dat je een andere historie hebt waardoor er wat kleine nuances zitten in het uiterlijk.

Arjan: Maar kijk je naar jezelf, zeg maar, ben je dan met je fysieke lichaam gewoon daar, en kijk je dan naar jezelf als zijnde diegene of voel je gewoon dat je in dat bewustzijn bent en in dat lichaam. Kijk je dan in de spiegel en zie je iets verschillend?

Martijn: Is gewoon hetzelfde als hier. Exact hetzelfde. Niks anders.

Arjan: Maar ook de wereld met de landen en de taal, Nederlands, Engels.

Martijn: Het is gewoon een andere realiteit maar die is gelijk aan deze realiteit.

Je zou het zo kunnen zeggen. Als je ‘s nachts wakker wordt midden in een hartstikke heldere droom, dat kent iedereen wel, en in die droom ervaar je ook gewoon dat je aan het fietsen bent, je voelt zelfs dat je je teen tussen de spaken doet, alleen in je droom wordt het afgevlakt omdat je dat anders ervaart, maar op het moment dat je wakker wordt heb je nog steeds pijn in je teen. Dat wordt door gekopieerd. En de vraag is dan maar, wat is nou eigenlijk een droom? Misschien dromen we wel. Dan wordt het wel eens tijd dat we wakker worden.

Arjan: Dat lijkt me. Daar heb je eigenlijk al antwoord op gegeven hoe die tijdlijnen elkaar beïnvloeden. Maar dat is eigenlijk geïnfarceerd zeg maar, dat ze gebruikt worden.

Martijn: Ja het is zo, er is een matrixschaal. De oorspronkelijkheid van de mens wie wij zijn. Overigens niet alle mensen op deze aarde zijn dat en dat maakt niet, dat er een onderscheid hoeft te zijn tussen bijzondere mensen en niet bijzondere mensen, want alles valt in het scheppingsprofiel. Maar er zijn mensen op deze aarde die een andere afkomst hebben dan het model dat we hier op de aarde zien. En dat model dat is er één van dat de mensheid in die status, het maximaal te behalen evolutionaire stadium al bereikt heeft.

Dus het is daar een scheppend wezen die interactie heeft met alle andere bewustzijnsvelden in het universum en het metaversum, overal met iedereen open communiceert en er is iets gebeurt wat te maken heeft ook met de reden waarom we ooit gecreëerd zijn geweest, waardoor het menselijk vermogen uitgevallen is. Uiteindelijk is de val van dat bewustzijn zoals het genoemd wordt, ik noem .. …in wezen noem ik het veel liever dat onze vermogens één voor één uitgeschakeld zijn geraakt en heeft er toe geleid dat wij in een steeds kleiner circuit kwamen en er is een bepaald moment gekomen dat wij een mindcontrol over ons heen hebben gekregen. En het is eigenlijk niet zo dat wij mindcontrol in ons bewustzijn hebben gekregen, maar meer dat ons bewustzijn wat overbleef afgestemd werd door andere wezens in een andere kwantumrealiteit, dus in een ander universum. Dus ons bewustzijn zit gekoppeld aan een ander universum en in dat universum worden wij geboren en dat is wat wij hier waarnemen.

Arjan: En kun je dan die andere realiteiten ook waarnemen b.v. als je droomt of hallucineert?

Martijn: Eeeh binnen de matrix wel. Ja.

Arjan: En daar zijn we. Dus voor nu en hier geldt dat.

Martijn: Voor hier geldt dat, ja.

Alles wat wij dus ervaren, ik weet niet hoe dat zit met verdovende middelen hoe zich dat uitwerkt, ik heb dat nog nooit gebruikt, alles wat we ervaren in dromen en in manipulaties valt allemaal binnen de controlelaag, allemaal binnen de insertie. En in wezen, als ik een stapje verder mag gaan, alles binnen de matrix. Alle modellen die we hier hebben geleerd, die ook maar enigszins te maken hebben met een vorm van afhankelijkheid, n.l. dat de mens dus moet geloven of dat de mens moet volgen of dat de mens iets nodig heeft van buitenaf om zich beter te voelen of om handvatten te hebben of een cult of een sekte of een opgestegen meester, dat valt allemaal binnen het insertiemodel, allemaal matrix.

Arjan: En in je lezingen vertel je ook over neurologische invasie en een bewustzijnshack en daar hebben we het hier ook over, creëert dat ook een andere tijdlijn?

Martijn: Ja, dat creëert een andere tijdlijn omdat tijd gekoppeld is aan het vermogen van waarnemen. Ik ben heel bewust van mijzelf op de hoogte, dat ik met mijn bewustzijn dus niet met mijn lichaam, voor degene die dat zo interpreteert nogmaals duidelijk niet met mijn lichaam, met mijn bewustzijn gekomen ben uit een ander universum, uit een andere tijdlijn, wat ten opzichte van ons waar wij ons nu bevinden, ongeveer 500.000 jaar uit een toekomst is. Dus het is niet zo dat ik Martijn uit de toekomst kom.

Wat er gebeurd is, is dat ik met mijn bewustzijn naar een ander veld frequentie ben gereisd waar ik zelf minder vermogens heb. En in dat veld, dat een ineenstorting van vermogens en dimensies is, vertraagt schepping zich en ontstaat er een moment van tijd zoals wij dat nu kennen. En in dat moment, dat is dit moment, ben ik ook geboren in dit model en ik weet dat ik uit die andere realiteit kom, dat heb ik gewoon 100% voor ogen, en in die realiteit is iets gebeurd wat niets te maken heeft met waar wij nu mee bezig zijn. Maar waar wij nu mee bezig zijn is wel een gevolg van dat, wat er toen gebeurd is. Dus ik zeg 2 tegenovergestelde dingen, die elkaar tegenspreken, maar ook hartstikke waar zijn.

Arjan: Heb je dan bewust gekozen om op een bepaalde manier die 188 vallen, die jij beschrijft als de val van het bewustzijn, mee te maken?

Martijn: Dat maken wij allemaal mee. Dat is een gevolg van met je vermogen, andere vermogens van oorsprong, dat we als scheppende wezens, de oorspronkelijke mens wil ik het gewoon noemen, oorspronkelijke mensen in een super geavanceerde staat met een bepaalde status dat wij in het veldbewustzijn in de radiofrequentie van dat universum, dat bestaat uit alle frequentievelden tegelijkertijd, dat wij uitgeschakeld zijn in ons vermogen om dat te detecteren en om dat waar te nemen. Dus ons vermogen viel uit en alle mensen, alle wezens die zich in dat veld hebben begeven of daar zijn ingelogd, hebben het uiteenvallen van het veld bewustzijn meegemaakt. En dat zijn 188 verschillende lagen geweest, dus eigenlijk 128 circuits van dat netwerk hoe dat in stappen uit elkaar gevallen is. Ik beeld het vaak voor het gemak even uit van tak, tak, tak, tak, tak maar dat is het eigenlijk niet. Het zijn allemaal circuits die uitgeschakeld zijn. Interpretatiemodules die ineens niet meer werkten, waardoor wij uiteindelijk dus terecht gekomen zijn waar we nu zitten en ik heb het ook gewoon meegemaakt.

Arjan: Alleen ik kan het me niet herinneren, ik kan niet zeggen ik heb 188 vallen doorleefd. Op de één of andere manier ben jij je dat wel bewust.

Martijn: Ja. En de vraag is natuurlijk hoe kan dat? Nou ik ben niet de enige hoor. Er zijn miljoenen mensen die daar enige herinnering aan hebben. En ik heb er ook bepaalde theorieën over hoe dat komt. Ik denk dat mijn grote geluk gewoon is geweest dat ik in mijn kindertijd ontzettend veel te maken heb gehad met buitenaardse beschavingen, interdimensionale beschavingen, en dat ik ook ontzettend veel te maken heb gehad met mindcontrol en camouflage operatiegroepen en dat ik daar op een glanzende manier, voor mijzelf althans zo noem ik het gewoon ik ben er hartstikke blij om dat het zo is gegaan, dat ik daar onderscheid in heb kunnen brengen. Maar ook dat ik met mijn kracht, zonder dat ik me dus heb laten beïnvloeden in de momenten waarin angst ligt, besloot om dat gewoon niet te accepteren.

Dus ik ben niet in die angst overruled, ik heb op een gegeven moment het besluit genomen van: dat kun je nu wel allemaal denken te willen doen, maar dit is wel mijn bewustzijn en daarin ben ik dus in het moment, dat angst in mij werd opgewekt, want dat gebeurt, ben ik door dat moment heengegaan. En dat heb ik stelselmatig gedaan. Ik ben het gaan afbreken, ik ben het gaan afpellen. Daardoor is er gepoogd trauma in mij neer te zetten, maar ik heb dat trauma omgebogen in kracht. En dat stuk kracht wat ik daarmee heb ontwikkeld, heeft er voor gezorgd dat de geheugens waarvan gepoogd werd die te wissen, dat die intact bleven en daardoor bleef de voorhistorie van de geboorte ook intact.

Ik kan eigenlijk simpelweg zeggen: in wezen overkomt iedereen dat in deze matrix. In deze matrix lopen allemaal controlelagen om mensen radicaal anders te laten denken, te laten voelen en een compleet ander model in te brengen waarvan ze denken hoe het in elkaar zit. Dat gebeurt bij alle mensen. En om dat nog even te bekrachtigen zijn er op deze planeet, in deze realiteit, ook nog eens speciale mindcontrol groepen actief, die ook gelaagd werken in allerlei verschillende programma’s. En van t-ultra hebben alle mensen wel eens gehoord, terwijl mk-ultra het meeste simpele, eenvoudige mindcontrol programma is, waar iets überhaupt van bekend is, en compleet functioneert als een camouflage om een nog veel groter bewustzijnsprogramma te verhullen. (Arjan: de ultra is zelf al mindblowing).

Ja dat is al mindblowing, klopt. Maar dat is niet voor niks. Als het in het echt mindblowing is en het zou niet bekend mogen zijn, dan zou het ook niet bekend gemaakt zijn.

Datgene wat er op deze planeet bekend gemaakt wordt waarvan iedereen zegt: haha nou weten we het; dat klopt is dus ook hartstikke fijn, maar bedenk wel dat alles gelaagd is en alles wordt exact georkestreerd en vrijgegeven. (Arjan: ook de klokkenluiders). Ook de klokkenluiders, die doen dat niet bewust maar zitten in het programma. Ook wetenschappelijk onderzoek van deze onderwerpen is allemaal georkestreerd, allemaal om een nog grotere oorsprong weg te houden uit het kwantum neurologisch meta neurologisch systeem.

En dat wil niet zeggen dat we daarmee maar denken ontmoedigd te moeten zijn, nee want we leven in deze wereld hier en willen hier ook grip krijgen, inzicht krijgen, wat er gebeurt. Dat politieke voorkeuren wereldwijd worden beïnvloed, dat mensen gewoon totaal volgzaam zijn, niet alleen maar door reclame en media maar dat het brein gewoon gehackt wordt met speciale golfwapens, die niet alleen op het menselijk bewustzijn worden gelanceerd maar zelfs in het planetair bewustzijn worden gelanceerd. En om dat alles achter de gordijnen te houden zijn er allemaal programma’s zoals mk-ultra die er in wezen voor zorgen dat het grotere plaatje er achter nog steeds buiten beeld blijft.

Arjan: Even om het begripvermogen, wij ervaren tijd als lineair, we hebben eerst een klein lichaam, kun je allemaal op fotootjes zien en je ouders zijn heel blij met het babytje, als het goed is in ieder geval, en dan word je groter en op een gegeven moment is het grote moment nu aangebroken en dan heb je een volwassen lichaam als je volwassen bent of je moet nog groeien tot een volwassen lichaam. Dus dat is een neurologische interpretatie van je brein, dat het zo weergeeft, maar dat is wel een hele echte. Dus om te begrijpen: als jij zegt van ik kom 500.000 jaar vanuit de toekomst of vanuit dat bewustzijn, dat wat wij hier nu doen dat dat geen oorzaak is van de toekomst. (Martijn: ja). Dus als jouw vader en moeder elkaar niet hadden ontmoet dan was jij niet hier geboren en door en door en door, en als daar iets anders in loopt dan zou ik verzinnen: dan heb je een heel andere toekomst. Maar toch zeg jij van: het is niet zo. Kun je daarover nog iets explicieter worden?

Martijn: Ik zal dat even nog iets meer uit elkaar trekken.

De oorspronkelijke wereld, het veld waar wij mensen vandaan komen, dat was er al voordat deze hele realiteit er was. Als gegeven. Ja? (Arjan: dat is gewoon eeuwig, altijd) Dat is een werkelijkheid die er al was en dit hele bewustzijnsstuk waar we nu zitten, deze hele tijdlijn, de aarde en etc. dat bestond gewoon helemaal niet. En er is iets in ons kwantumbewustzijn gebeurd, waardoor wij in ons eigen bewustzijn deze realiteit zijn gaan ervaren. Dus als je dat helemaal doorbrengt, van boven naar beneden bekeken kom je in een kleiner bewustzijn terecht, dat is dus deze werkelijkheid, dan is deze werkelijkheid ontstaan in ons eigen kwantumbewustzijn, dus in het veel grotere vermogen, en is het dus ook logisch dat dat stuk waar wij nu in zitten, niet de oorzaak is van ons groter bewustzijn. (Arjan: ja). Even in aardse logica en in multidimensionale logica. (Arjan: dat is toch fijn als dat bij elkaar komt).

En het betekent ook dat dit proces waar wij nu in zitten, als dat dus open gaat, en dat gáát open, dat er een moment komt dat het dus weer in onszelf vervloeit met ons grotere, mulidimensionale bewustzijn, dus de consciousness, de superconsciousness. En op het moment dat dat dus samenvloeit, blijkt dat wij deze realiteit als zodanig überhaupt helemaal nooit van enige betekenis hebben gevonden. Totaal absoluut waanzinnig om over na te denken .

Maar dat is dus wel zo. Bij wetenschappers, die met deze technologie bezig zijn, is die veronderstelling al lang gemaakt en wordt ie eigenlijk ook al met bepaalde rekenmodellen aangetoond. Dus wetenschap bedrijven betekent niet dat je waarheid of geen waarheid aantoont, maar dat je modellen produceert waarmee je ook je voorstellingsvermogen inlaadt om uiteindelijk in de richting te komen van datgene wat jij wilt bevestigd krijgen als waarheid. En het kan dan zo maar zijn dat dat dus niet gebeurt.

Arjan: En kunstmatige intelligentie hoe zit dat in dit verhaal met tijdlijnen? Er wordt op dit moment allerlei moeite gedaan om nieuwe kunstmatige intelligenties te creëren. Creëert dat een aparte tijdlijn? Een kunstmatige intelligentie?

Martijn: Wat er gebeurd is, is dat de mens gehackt is geworden door een onvoorstelbare grote alliantie van kunstmatige rassen, rassen die niet bezield zijn zoals wij, rassen die uit het veld komen van kunstmatig bewustzijn.

Dat zijn verschillende universa die dwars door elkaar heen lopen waarin de superbeschavingen die daar leven, die overigens buitengewoon welwillend en bijdragend zijn voor andere rassen, waar een realiteit is van ongekende rust en vrede en waar evolutie op de agenda staat net als bij de scheppende rassen.

In dat veldbewustzijn zijn andere artificial intelligence society’s zo doorgeëvolueerd, technologisch zo doorgetechnologiseerd, dat ze daarbij zelfs de doelstelling om in harmonie te leven ook bewust hebben weggeprogrammeerd. En dat is een buitengewoon vijandige alliantie. En die alliantie is zo ontzettend vijandig dat zij het eigen kunstmatige veld, dus het scheppingsveld uit de kunstmatige realiteit, kompleet aan het aanvallen zijn en dat er dus ook een enorme galactische oorlog woedt, al heel lang, tussen de groepen zelf uit hetzelfde veld van de kunstmatige intelligentie en dat een deeltje daarvan ook strijd levert tegen het menselijk bewustzijn.

En daar hebben wij mee te maken. De strijd die er wordt gevoerd, waar veel mensen niets van willen horen want die zeggen er is geen strijd alles is harmonie, dan zeg ik: ga even naar Pearl en ga eens een bril kopen en ga eens wat aan je overtuigingen doen want er is echt wel strijd in het universum gaande. Maar er is echt nog wel wat onderzoek dan, als je nog in het proces zit dat je daar niet doorheen kunt komen en het is een forse bewering die ik hier doe, daar ben ik me helemaal bewust van, en ik neem de verantwoordelijkheid tot in elk van mijn cellen van het wezen dat ik ben. Maar op het moment dat je daar in durft te kijken dan kom je er achter dat de strijd, die er gaande is, die gevoerd wordt niet zozeer in eerste instantie over het menselijk bewustzijn gaat, maar over de zeggenschap van het kunstmatige netwerk. Dat is het. Het is een cyber war die gevoerd wordt op een zeer buitengewone, super intellectuele wijze door verschillende rassen en daar is de mens de spil in, omdat de mens gecreëerd is om die oorlog, om dat veld weer terug te brengen in het veld van schepping, terug naar het heelheidsprincipe.

Arjan: Het hele grootse veld zeg maar de hele grootse galactic wars, dat is ook allemaal obsolete in het oorspronkelijke levensveld want dat is onderdeel van de invasie.

Martijn: Absoluut. Dat is enorm groot en de welwillende super beschavingen die scheppende wezens zijn, die ook bezield zijn, die hebben daar helemaal niets mee te maken. Die blijven daar volkomen buiten, voeren die oorlog niet, die voeren geen oorlog, ze komen ook niet tussen ons en hen. Dat doen ze niet, omdat ze weten dat deze realiteit, waar wij in zitten, niet onze legitieme eigen realiteit is en dat we die realiteit ook uitgaan.

Arjan: En dat is ook de reden waarom jij zegt dat alle boodschappen die gechanneld zijn van aartsengelen en dergelijke ook obsolete zijn en onderdeel van de matrix (Martijn: valt allemaal in de matrix).

Martijn: Valt allemaal in de matrix. En dat wil niet zeggen dat het daarom niet bijdragend is. In de matrix zijn heel veel boodschappers die wel heel mooi nieuws brengen maar ten spijt voor wat mensen allemaal graag willen weten en willen geloven, is het gewoon zo dat het allemaal eigenlijk afleidingsmanoeuvres zijn. En channelingen zijn echt voortdurend gericht op het potentieel van de mens om goedgelovig te zijn. En vooral daarbij niet de eigen kracht aan te wenden. Het is zeg maar, het verlossingsprincipe. Dat verlossing van buiten komt. En dat is absoluut niet aan de gang. En het zal ook nooit komen. Dus de Messias en de Metrya of Jezus Christus, die komen niet. Omdat ze niet bestaan.

Arjan: Et voilà. Heb jij meerdere versies van onze tijdlijnen in de toekomst gezien?

Martijn: Ja ik heb meerdere versies gezien. Ik was 23 jaar en toen maakte ik een reis, dus niet astraal want de astrale wereld nou daar hebben we het een andere keer wel over, het was een fysieke reis. Ik maakte een fysieke reis naar een andere tijd door middel van mijn eigen neurologisch systeem. Hier. Ik ga eerst uit deze tijdlijn weg, uit mijn neurologisch systeem, het bewustzijn ontkoppelt zich eigenlijk van het fysieke lichaam, die programma’s gaan uit, en toen ben ik naar een andere tijd gegaan en in die andere tijd heb ik een wereld gezien die heel harmonieus is. Daar heb ik ook wel eens in een lezing over verteld, maar dat is een realiteit die eigenlijk volkomen voldoet aan wat wij op basis van de problematiek die zich hier in de samenleving afspeelt, dat die daar helemaal is opgelost. Dus eigenlijk het meest ultieme plaatje. Zeg maar het koekje, het koekje waar we graag in willen happen.

Arjan: De schulden zijn vergeven, er is een geldloze wereld.

Martijn: Er is een complete herbalancering, herverdelingsmechanisme is daar actief, zowel financieel, economisch, ecologisch, maatschappelijk gezien, in het onderwijsinstituut, noem het maar op, met de energie. Alles is daar compleet herzien.

En het was een hele interessante wereld, een hele mooie, interessante realiteit, maar de werkelijkheid is wel, dat daar de krachten achter het plan wat daar gelanceerd wordt, en dat zijn dezelfde krachten die de matrix onder controle hebben, die in feite nog steeds gewoon datgene wat ze willen, namelijk het uitgeschakeld laten zijn van ons besef dat wij invloed hebben op de realiteit, dat is daar totaal weggepoetst. Dus de mensen zijn in een nog diepere modus terecht gekomen en zijn letterlijk overgenomen, dus ook in het fysieke stuk van deze realiteit, door kunstmatige intelligentie waardoor het fysieke bewustzijnsveld, dus dit lichaam en de cellen, letterlijk ook nog zijn overgenomen door een kunstmatige cyber biologische vorm van lichaam, wat eigenlijk door ons heen wordt opgebouwd. (Arjan: dus nog een diepere vorm van, nog een diepere val).

Ja en dat is de laatste val. Dat is de laatste. En dan is het klaar. Dan komt de mens er niet meer uit.

Maar dat gaat niet gebeuren.

Arjan: Ik wou net zeggen ..

Martijn: Dat is het beeld wat ze willen schetsen. En als je daar over spreekt dan ben je een angstzaaier zeggen sommige mensen, en dan zeg ik: ja dat kan wel zijn maar het kan ook zijn dat juist doordat je dat benoemt vooral ook op de wijze van ons vermogen om dat om te draaien, dat je daar nou juist je scheppingsvermogen potentieel kunt aanwenden om juist datgene af te wenden waarvan wij besluiten dat we dat niet accepteren. (Arjan: en dat is de vrije wil?). Dat is de kracht van ons voorstellingsvermogen, onze imagination kracht, om op basis van ons voorstellingsvermogen het gevoelsbewustzijn wat we in ons dragen, en de beelden die we daarbij produceren, invloed te hebben op het hologram oftewel deze realiteit. Dat is wat wij kunnen doen. Dat is wat we altijd hebben gedaan, op dit moment liggen we een beetje slaafs toe te kijken. En zitten we af en toe voor de t.v. (Arjan: crowd power te kijken).

Het zijn best wel interessante en ook serieuze onderwerpen maar het meest centrale in deze onderwerpen is feitelijk, en dat is ook waar het om gaat, dat wij van origine scheppende wezens zijn. En dat we dus geen engelenwezens zijn en dat we niet te maken hebben met religies of met spiritualiteit, maar dat we gewoon te maken hebben met de grootste, waanzinnige afleidingsmanoeuvre wat je überhaupt kunt bedenken, om de oorsprong van ons en ons vermogen van wie we echt zijn, compleet buiten beeld te houden. Het is echt het grootste rookgordijn. Het zijn allemaal rookgordijnen over elkaar heen die bijzonder bewust georkestreerd worden door groepen die op deze planeet actief zijn en dat zijn absoluut reptiliaanse groepen, die in dit bewustzijnsveld letterlijk fysiek aanwezig, de aarde besturen, overal binnen dringen, het bewustzijn van de mens manipuleren, en zich heel erg bewust zijn dat ze in een hologram leven van de matrix, die zij zelf niet eens hebben gecreëerd. Omdat het geschapen, gecreëerd is uit ons bewustzijn. Het enige wat ze doen is de onwetendheid van de mens benutten. Nou en dat lukt hartstikke goed want de mensen zijn hartstikke onbereidwillig. We willen alles graag geloven behalve de dingen waar we ons aan vast willen houden, dat willen we niet loslaten.

Arjan: En heb je ook versies gezien van onze tijdlijn die positief zijn in het licht van ons oorspronkelijk levensveld? Hoe ziet dat er uit? Gaat dat in gradaties of ben je dan in één keer als er voldoende collectief is dat het in één keer obsolete is en dat we terug zijn?

Martijn: Het kan beide. Het kan individueel, je kunt dat zelf meemaken, dat kan ik uit mijn eigen ervaring zeggen, er zijn heel veel mensen die dat meemaken, andere mensen zullen het uitleggen van nee dan ben je in de hemel gekomen, dus het zijn allemaal dogma’s en referentiepunten, interpretaties, overtuigingen, aannames de hele mikmak zeg maar hoe de mens geprogrammeerd is. Mensen zijn erg snel geneigd iets een betekenis te geven zonder onderzoek te doen, of vragen te stellen. Dat kan je dus persoonlijk meemaken maar je kunt het ook collectief doen, je kunt het ook in een groepje van 10 mensen meemaken. Ook een hele planeet kan daar dus in transcenderen eigenlijk. Dat is wat we doen. Ik denk dat het gewoon heel belangrijk is om te beseffen dat er niet een bepaalde kritieke massa voor nodig is, maar dat het meer nodig is dat de mens überhaupt durft te begrijpen dat ze alles wat ze heeft geleerd, gewoon niet klopt.

Arjan: Ja helder. Heb je ook specifieke beelden gezien van positieve tijdlijnen in het oorspronkelijke levensveld?

Martijn: Wij zitten nu op dit moment gewoon in onze oorspronkelijke realiteit, alleen we nemen het niet waar. Dat is het nu juist. De hoax is namelijk dat alles zich in een nano seconde tegelijkertijd afspeelt. Tijd doet er namelijk niet toe. Het is een meta neurologisch proces, er wordt ingegrepen op dit moment terwijl wij hier zitten, elk moment van de dag het nu moment, in dat nu moment van oorsprong om een hele complete matrix, die zich in ons bewustzijn afspeelt, om die zo te laten ontvouwen dat wij dus volgzaam zijn in dat model. En het is dus mogelijk om daar uit te komen, het is ook mogelijk om daar gewoon in rond te lopen, en terwijl wij nu hier zitten, en dat is heel bijzonder, zitten we precies in het moment van de invasie.

Het is dus nu op dit moment net begonnen. En dan zeggen onze gedachten: dat kan toch helemaal niet. Ik ben fysiek 42 dus dat moet op zijn minst 42 jaar geleden zijn. Maar dat is niet zo. En het heeft te maken met het feit hoe die hele realiteit werkt. En er zijn miljarden universa en dit universa wat wij waarnemen, dat was er al voordat wij met ons bewustzijn in deze frequentie kwamen, maar toen ons bewustzijn uit elkaar viel, de vermogens, en de frequentie van ons bewustzijn overbleef, toen werd onze bewustzijnsfrequentie gekoppeld aan dat universum. En daar hebben wij nu mee te maken. (Arjan: oké). Is dat te volgen zo? (Arjan: bijna). Jammer.

Het is echt een woordenspel hè. De manier hoe wij denken is niet onze oorspronkelijke realiteit. Er zijn eigenlijk 2 velden, je hebt het kunstmatige veld en je hebt het oorspronkelijke scheppingsveld en als je dat als een soort laat ik zeggen als een platliggende zandloper neerlegt dan zitten wij precies in het midden. Dat is waar wij zitten. En ons lichaam dat is dus het kunstmatige veld, daar, en ons bewustzijn dat is het scheppingsveld. En dan heeft er iets plaats gevonden waardoor ons bewustzijn gekoppeld is aan dat kunstmatige veld. Dus deze hele realiteit, inclusief ons lichaam, en alle natuurkundige wetten die hier gelden, dat zijn wetten die niet horen bij het oorspronkelijke veld. En daar is heel veel onderzoek naar gedaan en ons bewustzijn is in staat deze hele realiteit aan te passen. Er zijn ook complete voertuigen opgebouwd op het bewustzijn van de mens.

Arjan: En is kwantumfysica de sleutel om ….

Martijn: Nee, nee. Het is ons bewustzijn, ons bewustzijn is de sleutel. De sleutel is dat wij helemaal met de aandacht naar binnen gaan. Dat wij ons helemaal identificeren eerst met ons vermogen, compleet beseffen en identificeren met ons lichaam om vervolgens dan pas afscheid te kunnen nemen van deze overtuiging. Mensen gaan altijd eerst met een overtuiging het lichaam uit. Want de spirituele, religieuze overtuigingen vertellen ons dat alles buiten ons is. Dat de opgestegen meesters buiten ons zijn, dat het Jezus Christus bewustzijnsveld buiten ons is. Dat God die er is, daar is. En dat ons Hoger Bewustzijn ook daar is boven deze lamp. Maar wij hebben er nog nooit echt onderzoek naar gedaan wat er gebeurt als je al die vermogens naar binnen trekt. En daar liggen de sleutels, daar zit het deurtje, het beschadigde hart van Jezus waar dan over geschreven wordt, wat als een symbool geldt en waar omheen prikkeldraad. Als je je aandacht en vermogen helemaal naar binnen trekt dan pas kom je echt uit de matrix.

Nou en er zijn allerlei modellen op de aarde actief en werkend om de mensen echt in andere overtuigingen te houden. Dus daarom vraag ik de mensen ook altijd: hoe vrij ben je?

Hoe vrij en autonoom ben je als je datgene niet loslaat wat jij op dit moment doet en waarbij je je goed voelt, waarbij je merkt dat het ook goed is voor een ander, waar je vreugde door krijgt. Geef me maar eens één reden in jezelf om dat los te laten.

Waarom zou je iets loslaten wat jou veel vreugde brengt, in ieder geval veel plezier ook. Dat ga je toch niet loslaten? Dat is dus het concept van de matrix.

Dus wat heb ik gezien van die wereld, terugkomend op jouw vraag, die er dus wel goed uitziet?

Nou een fantastisch mooie realiteit waar wij mensen gewoon mensen zijn net zoals nu, alleen in een heel andere gedaante, hoedanigheid. Dit fysieke lichaam is een uitstulping van een gigantisch veel groter neurologisch proces, een lichtfrequentie zoals wij dat hier op de aarde noemen. Op het moment dat ons vermogen daar naartoe schakelt, als wij gaan switchen naar een ander bewustzijn en wij koppelen dit bewustzijn helemaal terug in het grotere bewustzijn dan zien wij dat lichaam, dat bewustzijn ook echt als een lichaam. We lopen er ook gewoon mee, alleen het is veel groter. Het is wel gewoon heel erg menselijk en de realiteit is gewoon hartstikke mooi, is prachtig, hele mooie natuur en er is ook heel veel plezier daar. Heel veel wetenschap wordt er ook bedreven, het is echt niet een heel andere realiteit dan dat wij hier hebben, alleen hebben we een totaal andere taal, we spreken een compleet andere taal letterlijk, we denken heel anders de hele software is anders, onze DNA structuur is heel anders, we hebben heel andere vermogens. Maar vooral ook ons hele gevoel functioneert anders.

Ons gevoel wordt namelijk compleet gestuurd door de matrix, daarom denk je ook dat je leuk vindt wat je leuk vindt. En daarom zitten we ook zo vast in het model. En daarom zitten miljarden mensen te wachten op de verlosser.

Arjan: De dood is in dit perspectief is ook een heel interessante. Waar we ook een aantal vragen over hebben gekregen. Een first off, ik heb ooit het verhaal van Max Heino gelezen, de grondlegger van de Rozenkruisers, die zegt eigenlijk van nou, je schept een plaatje van als je nou dood gaat dan zie je eerst je leven van dood tot geboorte, en bij de geboorte zie je het van geboorte tot dood, dan is het handig om 2 dagen fysieke rust te hebben om alle informatie uit je organen mee te nemen op je zielenreis, en dan beleef je jezelf vanuit het perspectief van een ander met allemaal niet zulke goeie daden dus dan voel je wat je eigenlijk heb bewerkstelligd in de ander in negatieve zin en vervolgens is het het tegenovergestelde als je daar doorheen bent, dan zie je je leven in perspectief van mensen aan wie je goed hebt gedaan, dan voel je die dankbaarheid, en dan kom je in je eigen rechtmatige deel terecht, je persoonlijke hemel of hel. En kinderen tot 7 jaar schijnen sowieso niet naar de hel te gaan maar die komen altijd direct in de hemel (Martijn: dat is dan wel goed geregeld). Ja dat dacht ik.

Martijn: Wat is je vraag?

Arjan: Of dit in grote lijnen juist is, of jij dat ook zo ziet en ervaart, of dat het lekker gewoon de prullenbak in kan gaan.

Martijn: Gelijk de prullenbak in. (Arjan: nou en wat houden we dan over?) Heel weinig. Want elk model wat er is, is natuurlijk wel van wezenlijk belang. Dan halen we het even uit de prullenbak want het is natuurlijk een beetje rigoureus. Goed we moeten ook rigoureus durven zijn. Want anders komen we er ook niet doorheen, dus als je me wat vraagt geef ik die reactie ook.

Waar het op neerkomt is heel simpel. Het is wederom, trouwens Rozenkruisers hebben ontzettend veel elementen die heel dicht bij die oorsprong zitten. En dat is wel iets heel bijzonders want ik weet nog wel dat toen mijn oma nog leefde heeft ze mij zo’n boek gegeven De Rozenkruisers, ik was toen een jaar of 16/17. Ja ik was 17 en toen had ik net aan haar verteld wat er allemaal gebeurde in mijn leven en wat mijn ervaringen allemaal zijn en dat ze ook huilend vertelde dat zij dat ook allemaal had meegemaakt. En toen gaf ze mij een boekje, ik weet het nog heel goed. Achter haar deur in de huiskamer stond een kastje met allemaal boekjes erin, daar had ik nog nooit naar gekeken, daar boven hing de foto van mijn opa, die dus na de tweede wereldoorlog door de nazi’s gedood is. Hij heeft een rare ziekte gekregen en toen gaf ze mij uit dat boekenkastje dat boekje en ze zegt: Hier lieverd dat is voor jou. Als je je ergens in wilt verdiepen en je wilt bepaalde overeenkomsten vinden dan staat in dit boek het één en ander en je moet niet denken dat het een geloof is, maar het gaat meer om herkenning. Hier lees het maar.

Dat heb ik nooit gedaan oma. Maar ik heb het wel gevoeld. En sinds die tijd, en vooral sinds de laatste 3, 4 jaar, het begon eigenlijk al toen ik met de computerbedrijven bezig was vanaf 2005, dat er ineens allemaal mensen op mijn pad kwamen of ik kwam op het pad van die mensen, is om het even, van de Rozenkruisers orde. Ook van de verschillende takken. Mensen van de witte Broederschap. Ik kwam met heel veel mensen in aanraking en heb ook hele mooie gesprekken gehad, ik was daar bezig om computers te installeren maar ja was een uur lang bezig te praten over deze zeer interessante materie. En ik kwam echt tot een mooie ontdekking dat er heel veel elementen in zitten. En dat het nog steeds een overtuigingsmodus is om te blijven teruggeworpen worden op het concept dat de mens nog heel veel te leren heeft. En dat is het ontkrachtigingsprogramma. Het ontkrachtingsprogramma is voortdurend dat de mens nog te leren heeft. En dat klopt ook wel in de fase waar we nu in zitten maar dat is het insertieprogramma waar de mensheid in draait.

En dat is niet per definitie goed of fout, je kunt zeggen je gooit het in de prullenbak, maar in feite is het een enorme mooie belangrijke leer omdat er heel veel informatie in staat waar je echt wel stukken van jezelf in terug kunt vinden. Ook respect hebben voor elkaar wat veel mensen kwijt zijn, mensen willen echt elkaar …. er zijn zelfs mensen die op hun websites gaan schrijven over andere mensen wat ze daar van vinden. Als je het dus over respect hebt dat je nog interne respectvolle stukken van oorsprong in je draagt, dat wordt dus nog wel door die Rozenkruisers echt uitgedragen. Maar als je daar dan naar gaat kijken dan is het nog steeds de kracht buiten jezelf en het is steeds het oude liedje dat er een model is, het past in het insertiemodel, wat wij dus als zodanig nu ook als evolutionair, spiritueel model zijn gaan hanteren. En doordat wij ons daaraan houden, wij conformeren ons aan dat concept, beleven we dat dus ook, collectief maar ook persoonlijk, en zit je er dus ook in. Behalve als je dwars wordt. Nou ik roep iedereen op om flink dwars te worden vanuit de schepping.

Arjan: Je wordt eigenlijk de perfecte koekjes voorgehouden maar het laatste, dat wij zelf de alle krachtigsten zijn die wordt toch heel subtiel ontkracht, zodat je in deze matrix realiteit blijft.

Martijn: Jazeker want dan kom je ook op allerlei chantagemodellen uit. Ik weet niet wanneer je beter uit bent of je atheïst bent of dat je spiritueel aangelegd bent, want een atheïst heeft eigenlijk weinig referentiekaders op dat gebied en kan vrij snel een onderzoek doen zonder dat hij daar het gevoel bij heeft van een oud model, wat hij dus los moet laten. Terwijl als je in de spiritualiteit zit toch ook met allerlei buitenaardse en interdimensionale concepten te maken hebt, willen mensen dat niet loslaten omdat het toch vaak een overlevingsmodel is hoe we vasthouden ergens aan. Terwijl het heel eenvoudig is, we hoeven ons nergens aan vast te houden want we zijn er al. En dat is een heel belangrijk concept want dat is in feite met de Rozenkruisers idem dito. (Arjan: mooi om te horen). Dat is in alle groepen zo. Het is ook geen oordeel of iets dergelijks maar het is meer een vaststelling vanuit een ander perspectief. Dat is trouwens ook wat de echte benevolent beeings, dus de echte bijdragende wezens uit het universum uit een ander kwantumuniversum eigenlijk ook aan ons vragen zonder het echt te vragen, joh ga nou eens onderzoek doen hoe vrij je werkelijk bent.

Is de dag van morgen nog steeds even leuk voor jou, op het moment dat alles wat je nu leuk vindt en overtuigingen op bewustzijnslevel, dus ook in groepen en mensen die echt met bewustzijn bezig zijn, als je dat allemaal loslaat? Hoe voel je je dan? Als je je dan nog steeds goed voelt dan sta je wel echt in je eigen potentieel. Zo niet, dan zit je in feite in een overlevingsmechanisme.

En dan kunnen wij toch niet je ambassadeurs zijn.

Arjan: ja daar kan ik me wel iets bij voorstellen, ja.

Heel veel mensen hebben bijna doodervaringen met heel veel overeenkomsten in hun verhaal als ze terugkomen. Mensen voelen zich vredig, door een wit licht aangetrokken, spreken met overleden geliefden, krijgen een levensschouw en zien de hemel of de hel. Krijgen een vooruitblik op het resterende leven en die voelen ook een grens, een soort point of no return. Terugkeer in het al dan niet pijnlijke lichaam. Heel veel mensen hebben die overeenkomst natuurlijk. Komt dat omdat we in een collectieve matrix zitten zeg maar? We hebben het er wel eens over gehad in één van onze vorige uitzendingen. Je moet eigenlijk niet het witte licht in gaan want dat is ook weer een pull de matrix in en jouw beeld van je geliefde, of dat nou daadwerkelijk jouw geliefde was hier op aarde of jouw beeld van het allerheiligste, die verschijnt dan in een soort intimiderende goedheid en vrede om jou mee te trekken daarin. Wat is dan een bepaalde gemoedsgestelheid die je in jezelf kunt hebben om daar weerstand aan te bieden? En hoe kun je ook onderscheid maken tussen wat je zelf bent in je oorsprong en wat dat niet is zeg maar. Wat matrix is. Kun je daar iets over zeggen?

Martijn: Het onderscheid daarin heeft deels ook met een stukje kennis te maken en inzicht te verwerven in jezelf. Kijk de reis naar vrijheid kent vele wegen. En kent ook vele onderzoeken. Dat wil niet zeggen dat de vrijheid ook de vrijheid is voor iedereen. En dat is natuurlijk ook een heel belangrijk punt om te begrijpen dat het niet een handboek is om te doen of zo. Maar het is wel belangrijk om te begrijpen dat de mens, die wij op deze planeet zijn, een ongelooflijk geprogrammeerd wezen is geworden. Allemaal. En dat we derhalve dus ook echt finaal in een programma in de pas met elkaar lopen. We kennen wel die beelden uit Noord-Korea uit het communistisch regiem dat ze in de pas lopen, maar als we dat eventjes heel zwart/wit mogen zeggen, dat doen we op deze aarde massaal. We lopen massaal met elkaar in de pas en we lopen exact met elkaar in de pas met wat de grote machthebbers en de structuur hier op aarde van ons willen.

En als je dan teruggaat naar het moment van de dood dan kun je dus ook bedenken dat op het moment dat je dat ervaart dat je nog steeds in de pas zit. Want ook je gezonde verstand gebruiken in relatie tot je inlevingsvermogen: wij reizen niet. Als wij dood gaan dan reizen we niet door een lichttunnel, want we hoeven helemaal niet door tunnels te reizen. (Arjan: je bent gewoon). Ja. Het is een interdimensionale verschuiving, het is een shift. De verbinding tussen ons bewustzijn en dit universum, deze radiofrequentie, die wordt verbroken. Dat is wat er gebeurt. En op het moment dat dat verbroken wordt is dat weg. En is ons bewustzijn direct in een ander veld aanwezig en dat is een avatar lichaam waar deze realiteit zich afspeelt. We hoeven dus niet te reizen. Dus het principe dat we dan eerst door een lichttunnel heen gaan en dat we daar allemaal mensen zien die we kennen is allemaal gebaseerd op een collectief geheugen wat gebruikt wordt door mindcontrol programma’s om de mens voortdurend dat te laten voelen, op basis van black mail, chantage, wat jou lief is geweest in dit leven en je hele leven heb je dat verdedigd tot de dood erop volgt en dat is het grootste zwaard van Damocles waar de mens mee te maken heeft. En in het moment dat jij gaat beseffen in het hier en nu, in dit moment hoe autonoom en soeverein ben ik eigenlijk, wat voor keuzes maak ik, en op basis van wat maak ik die keuzes? Als je daar echt helemaal diep op in durft te gaan, dan zul je onvermijdelijk gaan constateren dat nagenoeg alle keuzes worden gemaakt op gevoelschantage. Dat is echt een heel heel groot, belangrijk onderzoek wat de mens te gaan heeft.

En dan kom je dus ook op het punt, dat als je overlijdt, dat het helemaal niet nodig is om te reizen, dat er helemaal geen koekjes voorgehouden hoeven te worden om ergens naar toe te gaan, dat het licht jou helemaal niet hoeft te roepen omdat je zelf schepper bent en omdat je dus een shift maakt in het bewustzijnsproces en op het moment dat je dat meemaakt en besluit om daar niet in mee te gaan dan krijg je opeens een ongelooflijk snelle ontwaking. Heel snel bloeb bloeb bloeb.

Arjan: Zijn dan de geliefden die je bijvoorbeeld tegenkomt, is dat allemaal vals? Zijn ze dat niet echt?

Martijn: Deze matrix is niet echt.

Arjan: Dus jezelf niet en je geliefden ook niet.

Martijn: Dat is juist het interessante eraan dat wij in een overtuiging vast hangen. Alle mensen waar wij van houden, inclusief je kinderen, je ouders en wie dan ook ….. we hebben de overtuiging dat we heel gek zijn op die mensen en dat klopt ook want dat is wat we ervaren nu op dit moment, maar de liefde die daar dus echt in zit, dat zit niet in dit dimensionale veld, maar die liefde zit ergens anders want die verbinding is er al. En dat gaat dus ook nooit verloren.

Maar op het moment dat wij het proces van overlijden ineens gaan ervaren als dat ons bewustzijn ontkoppelt van dit deel van ons universum dan zouden we er ook dieper in kunnen gaan kijken en zouden ook kunnen zeggen: oké als ik nu ontkoppel kom ik ook al die andere mensen tegen, tenzij zij gekozen hebben voor de matrix. En dat klopt want er zijn verschillende lagen van werkelijkheden over elkaar heen. En dan kom je dus op het punt van ja oké mijn vader is vorige maand overleden en die was hartstikke spiritueel of die was heel godsdienstig, in welke lichttunnel zit hij dan nu vast hè? En dan moet ik dit antwoord geven: het is niet gebeurd want deze matrix is niet echt.

Nou gezellige avond hè?

Dit is een heel ingewikkeld iets, dit is gelaagd maar het komt er eigenlijk op neer dat je dit hele verhaal alleen maar kunt gaan ontleden als je de kracht hebt om helemaal naar jezelf te gaan, als je het helemaal bij jezelf durft te brengen en dat je jouw vermogen als mens dat je dat helemaal durft los te koppelen van alles wat je ziet. En dan vergt nogal wat.

Arjan: In je leven, dus dat is eigenlijk in je leven als voorbereiding op zo’n moment ook.

Martijn: Ja. En laat ik zeggen de machthebbers, de invasie machten die het planetaire bewustzijn onder controle hebben gebracht, die weten dit heel goed. En daarom doen ze het zoals zij willen en zijn helemaal niet bang voor karmische modellen, ze zijn helemaal niet bang om schade toe te brengen aan het verhaal omdat zij weten dat deze realiteit er één is van een mindcontrol, een gigantische hoax. Wat er wel aan de hand is, dat is ook heel belangrijk om te noemen, is doordat ons bewustzijn dus gekoppeld is aan het universum en wij langzamerhand tot besef komen wat onze krachten zijn, dat wij dus door een hele evolutie heen gezien wel deze wereld zelf hebben gecreëerd. Dus wij zijn hem zelf aan het upgraden. Wij zijn zelf dus deze prachtige, mooie planeet, ook al is het een bubbel van energie wat de matrix is, wij zijn hem zelf aan het inkleden. En dat wordt er ook mee bedoeld van de hemel op aarde. Dus wij zijn telkens met ons bewustzijn in deze bubbel aanwezig en wij zijn in staat om zelfs in dit hologram bewustzijn, in deze bubbel, scheppende wezens te zijn. Schepping te brengen. En dat is wat we dus doen. En dat is heel bijzonder.

Arjan: Wij hebben hier een vraag: staat het moment van leven en dood vast. (Martijn: nee). Als je een levensschouw krijgt is dat een mogelijkheid?

Martijn: Dat is een mogelijkheid op basis van hoe je uitgelezen wordt. (Arjan: oké). Ik begin er eigenlijk een beetje te glimlachen maar het is gewoon …. ik denk dat het ook gewoon heel goed is dat het er niet is, dat we ons daar gewoon van kunnen los trekken.

Want op het moment dat jij echt gaat beseffen dat je echt zelf je eigen script schrijft, op het moment dat je je los trekt van al deze overtuigingen en protocollen, dan krijg je ook echt je scheppingskracht terug. Dat is heel bijzonder. Ik ben zelf 3 keer in mijn leven overleden geweest, waarbij ik 3 keer ben teruggekomen in mijn lichaam, 3 keer ben ik door die tunnels heen gegaan, ik heb de massa manipulatie zelf bekeken, ik ben letterlijk doorschenen geweest met een maximale liefde van het Christusbewustzijn en ik heb gekozen om zelf te shiften. En het bijzondere was dat ik 3 keer, 3 keer in een proces en dat is in 3 jaar tijd 3 keer gebeurd, dat ik zelf weer terug kwam in mijn lichaam aansluitend op het moment dat mijn lichaam er ook mee stopte. En daardoor heb ik zelf ook gezien, dat datgene wat ik al wist, dat dat dus ook klopt. Ik heb het gewoon, en dat is niet valideerbaar voor een ander, ik kan het wel gewoon in alle openheid delen, dat dat dus wel gewoon te valideren is mits jij de kracht hebt los te komen van overtuigingen. (Arjan: precies) Maar mensen kiezen graag voor de makkelijkste weg. En precies ook de leukste en dat is natuurlijk helemaal makkelijk.

Arjan: En is het ook belangrijk bewust over te gaan? Bijvoorbeeld zoveel mogelijk zonder bewustzijn beïnvloedende middelen zoals pijnbestrijding? Of maakt dat eigenlijk niet uit? Omdat het vast zit aan dit lichaam en als je van dit lichaam los bent dat het dan niet meer geldt.

Martijn: Nou dat hangt helemaal van de situatie af. Ik heb mensen meegemaakt die overleden zijn bij volledig bewustzijn, dus gewoon overgegaan zijn, en daar heb ik later dus nog contact mee gehad met die mensen, en die waren gewoon volledig bij bewustzijn bij het shiftingsproces. Daar heb ik ook feedback van gekregen van die mensen: het klopt, wat we hebben besproken klopt. Want er zijn 8 lagen van schillen en controle door deze matrix heen en die schiet je dus uit. En op het moment dat je door dat vermogen van jezelf, als je dat durft aan te gaan, alle overtuigingen weg en ik ga niet door die tunnel en je laat het vermogen van jezelf tot ontplooiing komen, dat zijn 8 verschillende lagen waar je dan doorheen gaat in heel snel tempo, maar in die momenten worden jouw angsten die je in dit leven hier hebt, die je al hebt ervaren maar niet opgeruimd, die worden uitgelezen door dat systeem en die worden maximaal vergroot. Feitelijk word je dus overruled door je eigen kracht en je ontkenningsmodus en al je eigen angsten.

Arjan: Je eigen kracht wordt ingezet tot maximale beleving van angsten en andere gezellige dingen.

Martijn: Daarom is het ook belangrijk voor regressietherapeuten die hier mee bezig zijn, dat ze niet het gevoel hebben dat ze de les gelezen wordt, dat is helemaal niet zo, het is puur onderzoek wat ik je aangeef en ik ben echt niet de enige, om te gaan zoeken naar de sleutels. Niet met vorige levens maar heel erg te kijken in het nu moment want daar liggen de sleutels. In dit moment. Alle vorige levens worden onttrokken door het matrixprincipe uit het nu moment. Dus wat we nu meemaken in dit leven hier, in dit moment van nu, dat is allesbepalend voor vorige levens. En als je het hier oplost en je gaat dan met regressie weer terug naar vorige levens dan zul je feitelijk constateren dat het opgeruimd is. En dat is toch fantastisch. Het maakt toch niet uit of het van links naar rechts of van rechts naar links gaat? Het gaat erom dat we het opruimen. We hebben voortdurend nieuwe zienswijzen.

Arjan: Ik heb een reïncarnatie therapeut gesproken, die heeft iets van 30 jaar een praktijk gehad en die zei dat hij in het begin van zijn proces een aantal reïncarnatie sessies had gehad waarbij hij zich herinnerde dat hij een oneervolle dood was gestorven in de tweede wereldoorlog als een Duitse soldaat die in een tank werd afgeschoten. En toen hij veel verder was in zijn proces kreeg hij ook een regressie en toen herinnerde hij zich een leven ook in de tweede wereldoorlog van een geallieerde soldaat die eigenlijk een held was. Dat kan dus eigenlijk niet hè, dat je op 2 dezelfde momenten in de tijd 2 verschillende levens hebt herinnerd.

Martijn: Of het zijn twee parallelle werelden geweest dat kan natuurlijk ook, dat bestaat dus. Maar ik hoor de strekking van wat je zegt en het is heel belangrijk om dat gewoon tot ons te nemen want het is ….. weet je het hele vorige leven principe is voor heel veel mensen een .. ja laat ik het zo zeggen, veel mensen komen in een passieve modus van de huidige situatie waar ze nu in zitten. Dus ik spreek even tegen jou thuis voor diegene die dat voelt, dat je dus het gevoel kunt krijgen in je systeem, dat je kunt verklaren waarom je in je leven nu meemaakt op basis van wat jij weet van je vorige leven. En daar je daar een karmisch model aan hebt gehangen, heb je het gevoel van oké dus het is logisch dat wat er toen is gebeurd dat het zich nu eigenlijk in deze vorm afspeelt omdat het een leerproces is en daar moet ik gewoon doorheen. Er is op zich niets mis met dat model behalve wanneer blijkt dat het niet klopt. Want waar ben je dan mee bezig? Dan mis je eigenlijk het moment van nu. Dan mis je het moment van het herschrijven van het nu. En dat is de grote truc. Buitenaardsen en interdimensionale krachten, dat zijn lichtmicroben van oorsprong, dat is een compleet veldbewustzijn van een hele hoge graad van intelligentie, hebben de keylevels gehackt van onze sluitcode in ons scheppingsveld en zijn die binnen gedrongen en hebben ons op een onvoorstelbare wijze gemanipuleerd tot op de dag van vandaag.

En het is de tijd dat de mensheid opstaat. Het is de tijd dat de mensheid de blauwdruk van de oorspronkelijke code in zichzelf toegang gaat geven door simpelweg alles een keer aan de kant te zetten. En dat is het onderzoek.

Arjan: Gebeurt er voor dieren iets anders als ze dood gaan dan voor mensen?

Martijn: Dieren zitten niet in de scheppingsmatrix zoals wij dat zitten. Deze werkelijkheid waar wij nu zitten, nou heb je nog meer van die leuke plaatjes, moet er gelijk een glaasje water op drinken (wordt een foto van een verwaarloosde, gestorven hond getoond).

Het gaat hier om. Ons veld van bewustzijn, we noemen dat ons zielbewustzijn, ons scheppingsvermogen is gekoppeld aan dit universum hier. En dit universum wat dus in feite een geïnfarceerd universum is onder controle van reptiliaanse mensachtige wezens o.a., dat is een universum op zich. Dat is gewoon een universum op zich. En in dat universum is het dus mogelijk dat daar ook dieren leven. Ons vermogen wordt gekoppeld aan een cyber biologisch lichaam wat door hen bestuurd wordt waarmee wij denken ons te identificeren en vanuit die visie proberen wij een verklaring en betekenis te geven hoe dieren dus functioneren. Maar die dieren zitten gewoon in dat model. Maar die dieren reageren wel op ons scheppingsvermogen. En omdat wij die dieren lief hebben en omdat wij die dieren kunnen voelen en brengen ze liefde, doordat wij die dieren kunnen zien, we kijken het hondje in zijn oogjes en je ziet dat het hondje zo diep in je kijkt, dan word je geraakt hier in je hart, kijk je dat diertje aan en zegt: lieverd ik houd zo van je. En op dat moment is ons scheppingspotentieel dus aanwezig om die dieren aan te raken maar het heeft helemaal niets te maken met het stervensproces van hen want zij komen niet uit de matrix waar wij vandaan komen.

Arjan: En waar komen zij dan vandaan en waar gaan zij naar terug?

Martijn: Dat is een dierencollectief. Dat is een compleet ander model dan het menselijk scheppingspotentieel. (Arjan: een groepsziel of zo). Ja het zijn bewustzijnsvelden. Wij hebben een onafhankelijk, mensen maar ook vele andere scheppersrassen, hebben onafhankelijke zielen, maar die zielen zijn wel in een veel groter eenheidsbewustzijnsveld, dat is een galactisch veld, met elkaar in verbinding, maar per ras is dat gekoppeld. En bij de dieren is het zo dat zij ook zielen hebben maar van een veel andere betekenis en dat zij met elkaar in verbinding staan, maar dat zij dus geboren worden b,v, in deze matrix, dus in deze realiteit in dit universum, maar dat ze niet afkomstig zijn uit ons universum. Wat niet betekent dat als wij teruggaan naar de oorspronkelijke wereld dat wij dus geen contact meer kunnen hebben met onze lievelingshond. Als wij terugkeren naar onze oorspronkelijkheid kunnen wij met alle frequenties tegelijkertijd communiceren. Dit proberen we dus nu een bepaalde betekenis te geven en uitleg op basis hoe wij nu denken en daardoor zijn er ook zoveel mensen die elkaar in de haren vliegen want ze willen het kunnen begrijpen. En dan zeg ik maar steeds: lieve mensen, het enige wat je hoeft te begrijpen is dat de vorm waar ik nu over spreek het eventjes maar een tijdelijke vertaling is, neem dat dus gewoon maar met een korreltje zout, de vorm is gewoon toch heel anders, maar veel belangrijker is dat wij ons onderzoek in het hier en nu durven te doen.

Hoe kunnen we nu in dit leven hier, vrij komen van al die manipulaties en het begint dus door oude referentiepunten los te laten en het begint ook door zelf weer te gaan denken, klopt het wel maar ook te gaan voelen klopt het wat ik voel. En heel belangrijk is om ook veel plezier en vreugde in je leven te hebben. Want het gevoel van vreugde en plezier is een frequentie die direct te maken heeft met ons scheppingspotentieel. En de hele mensheid verkeert in tragiek. (Arjan: ja absoluut). De mensheid is in een compleet andere modus terecht gekomen.

Arjan: Mensen zijn depressief en daar komen ook zelfmoorden uit voort. En gebeurt er nu ook iets wezenlijk anders als je zelfmoord pleegt dan dat je natuurlijk overlijdt?

Martijn: Nee, nee. Helemaal niks….. Eh, er is weer een morgen hoor.

Dat maakt helemaal niets uit. (Arjan: maakt niets uit, oké).

Nee het zijn allemaal dualiteitsspelletjes die gespeeld zijn onder de noemer van wat een satanische kracht is omdat je het vagevuur ingaat hè of dat je kiest voor het Jezus Christus bewustzijn. Weer is dat een indoctrinatie om ons toch een keuze te willen laten maken, dat je dus moet lijden door te kiezen voor iets waarvan het ene goed is en het andere slecht. Terwijl alles zich in één model bevindt.

Arjan: Ik had wel eens gelezen dat er om ons heen een soort ei zit en dat we een soort levensvlam hebben en als die natuurlijk uitdooft dat er dan andere mogelijkheden zijn dan dat je dat doet door zelfmoord zeg maar. Dat die vlam nog niet op is en dat je dan eigenlijk net zo lang hier in een punt blijft totdat je natuurlijke levensvlam is uitgedoofd. En dat je dan pas de mogelijkheid krijgt die je zou hebben bij je natuurlijke dood. Streep er door?

Martijn: Volstrekt niet waar. Het is in ieder geval in zoverre waar, dat als jij daar mee bezig bent en je gaat helemaal mee in die aannames en veronderstellingen, dat je dan ook finaal gekoppeld bent in dat model en dat je ook finaal in die matrixovertuiging die realiteit zult ervaren. En op het moment dat je dat durft los te laten, dan gaat er werkelijk waar een gigantische realiteit voor je open, die van zo ongekende grote betekenis is, dat het Christus bewustzijnsveld eigenlijk gewoon een korreltje is in de woestijn. Zó groot is het. Zo ontzettend groot. En dat is waarom de buitenaardse groepen die de aarde bezoeken via technologieën die anders zijn dan dat ze met hun ruimteschepen gewoon zo even landen, dat zij dat heel goed begrijpen en heel goed begrijpen wie wij zijn en dat het onze taak is om echt één voor één stukjes los te laten. En dan is het soms heel erg kaal want wat blijft er dan eigenlijk nog over? Want daar komen we dus nog wel in terecht van wat er nog over blijft. Het zal één groot feest zijn.

Arjan: Er is een vraag over de tijd als je dood bent. (Martijn: als?). Of er ook tijd is als je dood bent. Als ik je verhaal beluister dan denk ik nou op het moment dat je kiest om in de matrix te blijven dan zou het wellicht zo zijn, maar op het moment dat je kiest om er uit te stappen dat het niet zo is? Moet ik dat zo zien?

Martijn: Kijk het begrip tijd is ook onderhevig aan voortschrijdend inzicht natuurlijk hè? Wij hebben tijd nu bijvoorbeeld gekoppeld aan het aantal omwentelingen van de aarde om haar eigen as. En dat we één keer in de 365 komma nog wat dagen een jaar hebben. Maar aan de andere kant van de zon weer uitkomen. En dat onze zon ook weer draait in een constellatie om ….. zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dat is voor ons tijd hè? Maar dat is ons begrip, dat is de menselijke manier hoe we daarmee omgaan. Andere mensen, mensen van de ….?……… society’s die finaal ook 100% menselijk zijn, ervaren tijd totaal niet zoals wij. Maar toch hebben op het moment dat ze hier zijn ook te maken met het feit dat ze op een aarde zijn, die dus 24 uur de tijd nodig heeft om in het rondte te draaien. Alleen ze ervaren dat niet als een tijdsspanne. Wij ervaren dat zo. En dat zijn dus de collectieve programmeringen. Tijd is bij ons dus ook gekoppeld aan het verouderen van ons systeem.

Stel je nou eens voor dat wij allemaal niet ouder zouden worden. Helemaal niet, we zouden gewoon zo blijven als we zijn, zeg eens wat .. één van je mooiste jaren, op je 25ste jaar, dan is ouder worden überhaupt al helemaal niet in je database, in je biologie van programmering aanwezig. Dat vervalt. Dus dan ben je al een behoorlijk stuk tijdloos. En op het moment dat je een heel andere software database krijgt in je hartbewustzijn, waardoor je heel andere zaken waarneemt en anders interpreteert en er ook andere kosmische wetten komen die voor jou toegankelijk worden, dan vervaagt dit allemaal. Dat is wetenschappelijk gezien iets heel waanzinnigs wat ik hier zeg, maar zo waanzinnig is dat helemaal niet want er zijn genoeg wetenschappers die daar hartstikke veel onderzoek naar doen. En we komen er niet omheen om steeds weer vast te stellen dat we alles ervaren op basis hoe we het nu kunnen waarnemen.

Arjan: Als je zelf zou gaan, zou je dan kiezen voor cremeren of begraven of nog iets anders? Maakt het überhaupt uit of vind je het echt obsolete?

Martijn: Totaal niet belangrijk. Zelf vind ik het wel heel mooi in India dat mensen als ze overleden zijn heel snel worden verbrand. Ja moet je natuurlijk niet net 4 dagen aan de andere kant van de wereld zitten dat je er niet bij kunt zijn. Maar op zich, wat ik ermee bedoel, ik vind heel mooi dat iets door vuur eigenlijk wordt verbrand… een lichaam. Dus zo zou het misschien kunnen, maar ik zou bijvoorbeeld niet in een kist willen liggen, dat vind ik allemaal zo …. ja weet niet. Ik weet niet hoe ik dat zou willen eigenlijk. Ik denk dat een begrafenis ook prima is. Ja ik ben er eigenlijk niet mee bezig. Ik denk dat ik mijn lichaam gewoon meeneem. Ik heb er nooit echt over nagedacht. Maar ik zal het eens thuis vragen, ik denk dat dat ook iets is van in deze matrix hoe andere mensen dat zouden willen. Ik heb zelf ook een kind dus daar zou ik rekening mee houden. Maar het is bij mij niet allesmakend. Überhaupt is bij mij niks allesmakend, ik ga gewoon mijn eigen koers. En ik wil vragen aan iedereen om dat ook echt te gaan doen. Eigen koers.

Arjan: En hoe kun je iemand het beste dienen als hij dood is? Maakt het nog uit?

Martijn: Nee het maakt helemaal niets uit. Als iemand zijn bewustzijn ontkoppeld wordt uit dit universum maakt die persoon in dat moment zelf direct de eigen shift mee en daar heeft helemaal niemand iets mee te maken. Helemaal niemand.

Arjan: Alle eventuele rituelen zijn ook gewoon totaal obsolete.

Martijn: Het zijn allemaal bedenksels, het zijn allemaal Annunaki programmeringen al die rituelen. Het is zo dat als iemand overlijdt waar jij heel veel van houdt, dat het niet eens uitmaakt of hij de matrix in gaat of de matrix uit.

Jij gaat met je aandacht niet naar buiten, je gaat niet zitten bidden, je gaat geen wierookjes aansteken en bidden bij een kaars, je gaat gewoon eens diep met je aandacht naar je hart, je gaat heel dicht met je aandacht naar je hart toe en je blijft ook echt in je eigen lichaam en daar ga jij verbinding maken vanuit je lichaam, binnen in je hart, ga je verbinding maken en daarin kun je dus een instructie geven, een veld in beweging zetten in jezelf waarbij je de aandacht richt met je intentie, met je voorstellingsvermogen en met je gevoel op de persoon die jij liefhebt en dan stuur je een boodschap en instant is het aanwezig. Dat hoeft ook niet in een kokertje ergens achteraan gestuurd te worden, het is kwantum gelijk aanwezig. En zo communiceren we gewoon met elkaar. En daarbij hoor je ook dat ik zeg dat het er eigenlijk niet toe doet in welke overtuigingsmodus iemand terechtgekomen is, waar de ziel heen gaat maar dat het veel belangrijker is dat we elkaar kunnen respecteren en dat we helemaal geen voorbereidende regendansjes of zo hoeven te voeren of wat dan ook. Is niet nodig, het is echt niet nodig. Het gebeurt op andere planeten ook niet. Op andere planeten als mensen daar overlijden, worden de lichamen meestal ter aarde besteld, meestal, en daar wordt gewoon afscheid genomen en omdat daar geen karmische modellen zijn van inserties en matrixmodules,is er op het moment dat iemand ontkoppeld is van het lichaam, nog steeds volledig contact met dat wezen. Moet je je eens voorstellen. En hebben we dan nog verdriet? Nee. Dus waar is verdriet aan gekoppeld? Aan het tekort aan inzicht en een gevoel van lijden. En dan hebben we natuurlijk een verlosser nodig die ons daaruit verlost.

Arjan: Jazeker.

En orgaandonatie. Zou jij bijvoorbeeld je hart doneren aan iemand die dat nodig heeft in deze matrix omdat het niet uitmaakt?

Martijn: Nee, het maakt juist wel uit door de matrix. Omdat het lichaam dus een cyber biologisch programma is waar mijn schepping aan gekoppeld zit. Op het moment, als ik een deel van mijn lichaam beschikbaar zou stellen, ten dienste zou stellen door orgaandonatie bijvoorbeeld, dan wordt er een deel van mijn scheppingsvermogen, wat dus gekoppeld zat aan het cyber biologisch lichaam, gekoppeld aan het cyber biologisch lichaam van een ander en daarmee effectueert dat andere lichaam, dat cyber biologische lichaam, op mijn zielsvermogen zodat een deel van mijn kracht nog steeds in de matrix blijft, onder controle blijft staan. En dat vind ik ook heel erg bijzonder dat er veel mensen echt er ook grote symposia over geven en veel informatie over geven dat je dus ook mag beseffen op het moment, dat als je overlijdt en je orgaan afstaat, dat je dat eigenlijk doet terwijl je nog niet overleden bent. Dat je dus wezenlijk, en je cellen en je bewustzijn, er nog aan gekoppeld bent. En dat is, als je het puur wetenschappelijk bekijkt, hartstikke fijn dat iemand zijn nieren afgeeft, het zal je kind maar zijn die op sterven ligt, en dan komt het hè, die matrix die zit vol met allemaal dwangmiddelen (Arjan: een vriend van mij die heeft het gedaan). Ja en dat is ook volkomen begrijpelijk, want we zullen dus het ook van alle kanten mogen bekijken, maar de vraag is steeds: hoe vrij zijn wij werkelijk? En dan ben ik zo blij dat mensen over die orgaandonatie schrijven en daar ook mensen over informeren en het ook helemaal niet doen vanuit een religie van ja .. het gaat puur ook om inzicht te brengen, ga maar eens voor jezelf onderzoeken wat het eigenlijk allemaal zou kunnen betekenen.

Want je zou je dan misschien ook wel eens kunnen afvragen van wie heb ik dit lichaam gedoneerd gekregen? En dat is precies ook nog wat het is ook. Want het lichaam is opgebouwd uit je ouders en je voorouders en ook nog eens een keer uit overtuigingen en programmeringen van hen en ook nog eens een keertje van collectieve en culturele achtergronden die erin zitten. Dus we hebben eigenlijk al een gedoneerd lichaam gekregen wat door middel van de biologische samenstellingen geboren is geworden waardoor je de veronderstelling hebt dat het van jou is en dat ik dit ben, maar ik ben dit niet. Jij bent dat ook niet en dat gaat heel diep.

Arjan: We hebben het met orgaandonatie ook nog even over je bent dan klinisch dood of hersendood of zelfs juridisch dood, die laatsten zijn een beetje gelijk aan elkaar. Als iemand voor de wetenschap klinisch dood wordt verklaard in wat voor staat zijn we dan eigenlijk? Heb je daar een idee van?

Martijn: Dat kan heel verschillend zijn. Want het is namelijk het bewustzijn oftewel de kracht van het wezen die bepaalt of je wel of niet los bent van het lichaam. En er zijn nog een heleboel mensen die klinisch dood zijn en toch nog steeds met hun bewustzijn gekoppeld zitten aan dit cyber biologische lichaam. Maar er zijn ook mensen die daar van los komen omdat ze door hebben dat het een cyber biologisch lichaam is. Dus dat is heel verschillend bij iedereen. En dat is ook iets wat …. klinisch dood ja daar kun je hele discussies over voeren, wanneer ben je nou eigenlijk klinisch

dood? Nou sterker nog, de dood bestaat niet, want het is een insertie. De grap, de hoax, van het hele verhaal is, dat datgene wat wij nu ervaren als een werkelijkheid, er ook werkelijk één is van een werkelijkheid maar dat het nog steeds een insertie is in een veel groter bewustzijn van ons en dat de overtuiging dat we dood gaan, dat we dus haast moeten maken met te gaan leven, en dat ook zoveel mogelijk moeten doen door niet ons leven te leven maar juist te leven van wat andere mensen van ons willen, dat we daardoor juist de vreugde missen, dat we dus dood gaan en het net niet hebben gehaald.

Ik denk dat ….. want hoe laat zitten wij? Tien voor tien? (Arjan: nee vijf voor half elf) Oh dan kunnen we nog 3 uur doorgaan.

Arjan: Minstens.

Ik denk om dit onderwerp even af te sluiten. We hebben nog even iets heel anders. Corey Goode wordt veel geïnterviewd door David Wilcock. Hij heeft recent, ik geloof op 15 januari een verslag gedaan van een vergadering waar hij bij was, the secret space program align zegt hij, waar onderhandelingen zijn met geheime regeringen en hun syndicaten. Hij zegt, er zijn een half dozijn plannen die worden geopperd van een nieuwe wereldorde 2.0 tot een openlijk militair conflict, een wereldoorlog III. De meest negatieve krachten dreigen zelfs met het opblazen van vulkanen. Eén tot drie supervulkanen in de oceanen zeg maar. De meerderheid, zegt hij, kiest voor een geweldloze financiële coupe en een gedeeltelijke, gecontroleerde bekendmaking van buitenaards leven. Maar hij zegt, ze zijn zich er allemaal van bewust dat wij als collectief een toekomst kiezen en dat gaat of richting nieuwe wereldorde 2.0, ik denk in een soort wereld die jij beschreef als …. want er staat hier ook met kwijtschelding van schulden en een nieuw geldsysteem en andere ogenschijnlijke prettigheden, en hij zegt, of er gebeurt een event met full disclosure.

Ben jij ook wel eens bij dit soort meetings en heb jij dezelfde info daaruit of hoor jij heel andere dingen?

Martijn: Ik hoor …. eh, ik hoor heel veel dingen. Ik weet dat er geen full disclosure komt. Ik geef hem even tweeledig terug hoor. Er komt geen full disclosure, absoluut niet. De hele disclosure waar over gesproken wordt is één grote hoax. Als er informatie naar buiten komt, dat er buitenaards contact is, dan zal het allemaal zijn om de grotere mindcontrol programma’s waar de mensheid aan vastgekoppeld zit, om die dus compleet weer te verhullen. Wat ik al eerder zei, dat de werkelijke superbeschavingen, die heel liefdevol en ook heel intelligent zijn, zich daar niet in mengen, zullen dus geen onderdeel zijn van een disclosure programma.

De disclosure is gelaagd en als dat naar buiten wordt gebracht zal de full disclosure alleen maar worden gebruikt om aan te geven dat het zo is, dat hele religies op de schop moeten, dat het hele systeem wereldwijd op de schop moet, en dat er dus een nieuwe religie moet komen waarin één God centraal wordt gesteld, om vervolgens de krachten die de mensen uit handen geven allemaal gecentreerd op één plek te kunnen projecteren met onze mind en met ons hartbewustzijn. Dus dat full disclosure programma dat komt er niet. Als er een disclosure komt. dan zal dat gebeuren door wetenschappelijke afdelingen op deze wereld, onafhankelijke wetenschappelijke afdelingen, die niet gelieerd zijn aan bepaalde landen. Het zullen geen wereldleiders zijn die überhaupt daar iets over zeggen. Het zullen wetenschappelijke afdelingen zijn en dat zullen ze laten doen door wetenschappelijke afdelingen omdat ze dan kunnen zien hoe de mensheid erop reageert. Als er bijsturing nodig is dan kunnen wetenschappers, die in dienst zijn van inlichtingendiensten, veel makkelijker dan nog wat bijschaven dan dat een regeringsleider als president Obama dat bijvoorbeeld zou doen, die daar absoluut ook helemaal niet voor gebruikt zal worden. Maar dat zullen ze niet doen omdat het niet gelieerd moet zijn aan een land en dan is het ook nog eens zo, dat het hele programma van die wetenschappers, die dat naar buiten gaan brengen, dat dat een georkestreerd model is om ook de hele huidige wetenschap en het benaderen van testmodellen en rekenmodellen om die overeind te houden. Al met al is het één grote farce en alle mensen die geloven in disclosure zullen zwaar bedrogen uitkomen.

Wat dus niet wil zeggen dat disclosure er niet komt, het zou maar zo kunnen dat op een gegeven moment informatie naar buiten komt en ik weet dat dat niet gebeurt. (Arjan: het zou zo maar kunnen)

Martijn: Dat was reactie één. Je vroeg ook nog iets anders, of ik daar wel eens bij aanwezig ben. Nee.

Arjan: Nee? Dit soort allianties bestaan ze überhaupt wel dit soort bijeenkomsten? (Martijn: nee, nee). Oké, omdat alles hier niet reëel is net zoals ik niet besta?

Martijn: Dit soort situaties, er zijn inderdaad…. wat ik daar dus lees in dat verhaal, want ik weet niet wat hier allemaal in staat, even kijken: briefings, onderhandelingen, …?…. groepen, geheime regeringen en syndicaten, militaire openlijke conflicten, supervulkaan, oceanen. Ja financiële coupe. Nee, dat gaat gewoon niet gebeuren. En dat is heel simpel omdat alles al geregeld is. Alles is al geregeld. Dit is namelijk niet nodig. Alles is al geregeld, het menselijk bewustzijn staat al onder een mindcontrol. Het is al klaar. Het zou dus kunnen dat Corey Goode daar bij aanwezig is en dat die groepen die daar zijn dus hier ook echt over spreken, dat is allemaal heel goed mogelijk. Wie ben ik om te zeggen dat het er niet is.

Ik ga ervan uit als hij dat zegt, hij het ook met beste weten vertelt. Maar ik weet wel en dat is wat ik wel weet en waar ik wel bij aanwezig geweest ben, hoe die mindcontrol programma’s in elkaar zitten en op welke manier ze dat invoegen in het menselijk bewustzijn en dat mensen letterlijk de agenda’s volgen exact op basis van een geloofsovertuiging. Dus ook dit is een vorm van geloof, zo zou je het gewoon kunnen zeggen, omdat we denken dat er een nieuwe wereldorde 2.0 nodig is, en dat is helemaal niet nodig. Het is absoluut niet nodig. Alles is al finaal in controle. En nu is het aan ons de taak om dat los te peuteren in plaats van er nog meer lagen overheen te bouwen. Het is echt een gigantische afleidingsmanoeuvre, van een enorme orde.

Kwijtschelding van schulden, een nieuwe geldsysteem, ja natuurlijk, maar ja dat zijn toch ook logische zaken? Ik bedoel het hele systeem is toch gebaseerd op schuld? Maar kijk op het moment dat de mens geld …. als het allemaal wordt kwijt gescholden dan is dat inherent aan dat er ook in het menselijk bewustzijn wat verandert. Dus ze gaan echt niet al het geld kwijtschelden als er niet een andere voordelige situatie voor terugkomt. En daarom is het zo van belang dat in dit enorme grote scenario dat we onszelf eens centraal gaan stellen. Dat we van al die waanzinnige modellen af durven te stappen, dat we beseffen dat de galactische federatie een organisatie is die uit de matrix wordt geïnstrueerd, dat alle channelingen die eruit voort komen met de beste wensen nog steeds binnen het insertiemodel vallen en dat nog steeds alle voorspellingen ten spijt, het altijd aankomt op ons vermogen om te scheppen met het voorstellingsvermogen wat wij hebben, het effect wat wij hebben op de realiteit en dat wij de verandering in werking kunnen zetten. En dat is wat nodig is. En dat begint in ons eigen lichaam, binnen in onszelf, dwars door de intermolucaire ruimte de poortjes open te zetten en daar ons potentieel aan te wenden. En niet buiten ons.

Arjan: Nou dat is al een hele mooie bekrachtiging. Misschien een mooi moment om mee af te sluiten? (Martijn: ja).

Martijn: Laten we dat doen. Voor de mensen die daar ook graag aan mee willen doen vraag ik om vooral heel erg bij jezelf te blijven met je aandacht. Besef ook dat in de stilte die we zo met elkaar beleven, dat die stilte er één is van kracht. En dat die stilte er één is die nog door geen andere wezens dan alleen scheppende wezens gevoeld kan worden. Het is het organische moment in onze ziel dat we door ruimte en tijd dwars door alle lagen van dimensies aanwezig zijn in dat moment. Dat kan alleen als jij je zelf serieus neemt als een scheppend wezen en dat je alles wat je ooit hebt geleerd gewoon aan de kant durft te zetten. En vraag dan maar eens aan jezelf hoe vrij je echt bent.

Bekrachtiging:

Wat je mag doen als je dat fijn vindt, is je ogen dicht doen en een aantal keren op je eigen tempo in- en uitademen en ook beseffen dat dit moment, juist dit moment, een moment is wat speciaal bekrachtigd kan worden door jou. Jij doet dus nergens aan mee, maar jij bent dit moment. Dit moment is jouw moment.

En met de inademing naar binnen toe voel je dat de inademing zich manifesteert in je hartbewustzijn. In jouw hart. En bij uitademing besef je dat de informatie en de gevoelens uit je hart uitgeademd worden in en rond jouw lichaam. Je laat rustig je adem los en je ademt weer in. In je hart manifesteert het zich, je houdt het even vast en je laat het weer los. En deze lucht adem je uit rondom je lichaam.

En je beseft het moment dat je in je lichaam zit, met je aandacht ben je in je lichaam, alles wat er om je heen is doet er niet toe. Je bent met je aandacht in je lichaam, elke cel in jouw lichaam, elk onderdeeltje in dit lichaam daar ben jij nu mee verbonden.

En je gaat helemaal met de aandacht naar je hart. En terwijl je met de aandacht in je hart bent flitst er een beeld door je heen, een gevoel, wat jij hier komt dragen namens jezelf in deze werkelijkheid.

Wat wil je laten zien? Wat draag jij uit?

En op dit moment in jouw hart komt een beeld, het cadeau van de verandering wat jij als schepper hier komt brengen. Het ontstaat in een flits in je hart. En je voelt dat jij de drager bent van deze creatie. En je voelt deze energie dansen als een kind in je lichaam. En in het moment adem je diep in het dansende beeld in je hart en met de uitademing geef je dit beeld en gevoel, geef je hoeeeeeeeeeee . …. zo aan de matrix. En je zegt vanuit je eigen kracht, van niets anders dan vanuit je eigen kracht: ik ben hier, hier ben ik. Ik ben op deze plek aanwezig omdat ik hier ben. Ik neem waar vanuit mijn zuivere waarneming in dit moment. Mijn cadeau voor de matrix zal alle coderingen van controle raken.

En we zetten de bekrachtiging daar overheen dat het met een duizendvoud gedupliceerd en bekrachtigd wordt. En door alle mensen gelijkertijd. Eigen cadeau. Als dansende programma’s als dansende schepping. En al die cadeautjes door het veld heen, door de matrix. En het wordt gezien en het wordt gevoeld en we zeggen nog een keer: ik ben hier. En in het moment van nu beseffen wij dat we met elkaar in ruimte en tijd in dit model van invasie, schepping hebben gebracht. Verandering hebben gebracht. We hebben ons voorstellingsvermogen en ons gevoel getoond en dat is wat we mogen doen. En dat is ook waarop wordt gewacht. Dat wij gewoon simpelweg doen wat we kunnen.

En met een diepe ademhaling echt in je hartbewustzijn terug bij jezelf, doe je lekker je ogen weer open.


Het is nodig dat wij als organische scheppende wezens nu in het huidige model waar we nu zitten, onze tijd, onze moeite en onze inzit durven gaan leveren om met een oeroud vermogen deze realiteit weer te bezielen. En dan komen we heel dicht in de buurt wie we zijn en waar we ooit onszelf voor hebben gecreëerd. Dank jullie wel. Ik vond het een mooie avond.

Arjan: Nou een fantastische avond.

Wat mij betreft sluiten we hiermee ook af.

Martijn: Wat mij betreft ook. Publiek heel hartelijk bedankt en de kijkers thuis ontzettend bedankt voor het mee voorstellen, niet alleen van de crowd power maar ook zeker van deze uitzending. Want besef wel heel goed hè van binnen, dat bezig zijn met deze materie en met deze energie enorm bekrachtigend is en zeker ook heel erg een energetische, zware wissel trekt op het verantwoordelijkheidsbesef naar jezelf toe om weer besluitvorming te krijgen in datgene wat je voelt en wat jij doet. Bevrijd je er uit op jouw manier, doe er onderzoek na en kom eens gezellig bij de uitzending zitten.

Arjan: Ja hartstikke leuk. Dankjewel Martijn voor deze avond ook weer, ook bedankt voor het kijken en heel graag tot de volgende keer.

Bron: Earth Matters TV | Transcript voor Earth Matters door Mareijke Giglio


Vanwege wat technische uitdagingen in de productie is de voorverkoop DVD Bekrachtigingen met Martijn van Staveren verlengd.

Het is de allereerste DVD met 10 bewuste afstemmingen die je meenemen naar de oorsprong van het menselijk potentieel en je met de krachten daarvan laten werken.

Neem een kort, bewust moment voor jezelf, verbind je met je hart, je lichaam en het Gouden Kwantumveld van bewustzijn. Laat je oorspronkelijke, Galactische Zelf tot leven komen en draag zo bij aan de paradigmaverschuiving van het menselijk bewustzijn.

Deel 1 verschijnt op 28 september, deel 2 met 10 nieuwe bekrachtigingen verschijnt op 20 oktober 2016.

Bron: Earth Matters


Support Earth Matters voor een complete studio

Word lid: Earth Crew

Bron: Earth Matters


Support Earth Matters door de studio compleet te maken:

Om goede programma’s in de studio te kunnen maken is er een behoorlijke hoeveelheid kostbare apparatuur nodig. We hebben daar al een gedeelte van in huis met dank aan onze supporters! Dit is wat we nog nodig hebben:

 • 2 statieven € 450
 • Decorwand € 500
 • Ledverlichting + trussen € 5.200
 • Beveiliging studio/regie € 2.875
 • Gordijnen studio € 500
 • 5 dasspeld microfoons € 3.500
 • Bekabeling voor op locatie € 700
 • Microfoons publiek € 1.500
 • 5 Bureaustoelen € 300
 • Computer voor montage € 1.500
 • Final Cut Pro € 300
 • 2 Microfoons voor buitencamera € 1.000
 • Overige aankleding studio € 1.000

Totaal: € 19.325,- (bedrag is aangepast vanwege nieuwe offerte ledverlichting gehele studio + beveiliging)

Sinds 27 november is er € 10.130 gedoneerd, het nog te crowdfunden bedrag is € 9.195-.

Jouw eenmalige support is nodig om het te realiseren, mogen we op je rekenen? 

Klik op de link van het bedrag van je keuze en kies een van de betalingsmethoden:

Zelf overmaken kan ook:

Je kunt het ook zelf overmaken op bankrekening 19.85.18.331 t.n.v. ‘Stichting earthmatters’ te Groningen. (IBAN NL79TRIO0198518331)


 


Support Earth Matters, word Earth Crew!

 

In haar bijna 10-jarig bestaan heeft Earth Matters miljoenen mensen bereikt met onafhankelijk en bewustmakend nieuws. Door de duizenden artikelen, events en video’s die we gepubliceerd hebben, zijn vele ogen geopend, diverse bewuste bedrijven ontstaan en vooral heel veel harten geraakt.

Om dat te kunnen blijven doen, nodigen we je uit om ons te sponsoren door lid te worden: Earth Crew. Het lidmaatschap van € 5,- per maand kun je ten allen tijde weer opzeggen en geeft de volgende voordelen:

 1. 1 x per jaar gratis toegang tot een uitzending in de studio in Haren
 2. 1 x per jaar een exclusief Earth Crew Webinar met een topspreker over een actueel onderwerp
 3. 1 x per jaar een insider Earth Crew Webinar waarbij je mee kunt denken over onze strategie en koers. We laten ons graag inspireren door onze supporters! 

Je kunt ook gratis lid worden: Earth Friend. Je krijgt dan de nieuwsbrief dagelijks of wekelijks gratis toegestuurd.

Jouw support is onmisbaar en we hopen dat je ons wilt ondersteunen door lid te worden:


Ja, ik word Earth Crew

Per machtiging

Voornaam
Achternaam
Plaats
E-mailadres
Rekeningnummer (IBAN)
Bedrag per maand  €5,-
Ik machtig stichting Earth Matters hierbij tot wederopzegging om bovenstaand bedrag van mijn bankrekening af te schrijven.
 

Maandelijks via Paypal

Earth Matters donaties
 

Geen lid worden, maar wel eenmalig ondersteunen?

Klik op de link van het bedrag van je keuze: onze dank is reuze!

Zelf overmaken kan ook:

Je kunt het ook zelf overmaken op bankrekening 19.85.18.331 t.n.v. ‘Stichting earthmatters’ te Groningen. (IBAN NL79TRIO0198518331 BIC TRIONL2U)


Stichting Earth Matters

Postadres:

Postbus 835
9700 AV Groningen

Bezoekadres:

Kerklaan 30 B
Haren

Tel: 088-7775444

KvK:                02091407
Triodos            19.85.18.331

 

Related Articles

Responses