Transcript | Crowd Power 7 | Inserties, engelen en robots

(Earth Matters TV | Crowd Power) Het transcript van Crowd Power 7.

Deze is hier als PDF te downloaden (met dank aan Mareijke Giglio). Alle uitzendingen zijn te bekijken via het Earth Matters YouTube kanaal.

Wil je het televisieprogramma Crowd Power bijwonen en de gesprekken aan tafel van dichtbij meemaken? Dat kan! Crowd Power wordt opgenomen vanuit de Youniversal Studio in de Biotoop in Haren. De ontvangst is tussen 20.15 en 20.45 uur. Je bent van harte welkom een opname bij te wonen. Meld je aan via deze link op de website van Orongo.

Met grote toewijding is er van de uitzending een zo nauwkeurig mogelijk verslag gemaakt, we kunnen echter niet garanderen dat het helemaal foutloos is.

Transcript Crowd Power 7:

(Vanaf minuut 10:58)

A: Wat wel in het nieuws komt is dat de wetenschap nu een rem zet op bepaalde technieken voor superbaby’s. Het is eigenlijk voor het eerst in 40 jaar dat de internationale wetenschap oproept om een spectaculaire nieuwe medische techniek nog even in het lab te houden. Het bewerken van genen van ongeboren baby’s, “gene editing”, mag op papier al een mooie oplossing zijn om erfelijke ziektes buiten de deur te houden, in de praktijk kan de techniek leiden tot onverkwikkelijke toestanden met genetisch gemanipuleerde, geknutselde supermensen.
De nieuwe techniek waarover het ging werd in Washington besproken op een internationale conferentie. CRISPR/Cas is momenteel dé sensatie in de medische biologie. De techniek maakt het voor het eerst mogelijk om defecte of misvormde genen gericht te herschrijven, bijvoorbeeld in een net ontstaan embryo. Biologische “fotoshop” techniek dus vlak na de conceptie om aangeboren defecten weg te poetsen. Maar ook het 3D-printen van een menselijk hart met biologisch materiaal is mogelijk. Misschien kunnen we die foto ook nog even zien.

(beeld wordt getoond)
En Microsoft die bezig is met het creëren van een holo-lens. Die holo-lens is als een soort bril, die die van Google Glass verre overtreft. Dat zijn hologrammen die worden geprojecteerd, terwijl je gewoon in de werkelijkheid kijkt. Daar hebben we ook een aantal beelden van. Misschien kunnen we daar ook een paar van zien.
(beelden worden getoond)
Zo ziet het eruit. Daar zit super geavanceerde technologie in. Het wordt binnenkort verwacht. Als je daardoor heen kijkt zie je gewoon dit soort beelden geprojecteerd. Je kunt er spelletjes mee doen zodat je hele huiskamer in één keer in een “Sims” verandert, of er zijn ook onder andere testen met een holografische telefoon. Op zich zijn het dingen waarvan je soms denkt: Nou, dat kan best heel handig zijn ter ondersteuning van de mens. Ik heb jou ook in een lezing ook wel eens horen zeggen dat er toch planeten zijn met een geslaagd huwelijk tussen techniek en de biologische levensvorm.

M: Jazeker, heel veel.

A: Waar ligt nu de crux zeg maar?, waar je kunt herkennen of iets de mens dient of dat het iets anders dient.

M: Ja, dat is natuurlijk best lastig om te zeggen. Daar kan ik natuurlijk wel iets over zeggen, Arjan. Het is veel belangrijker, denk ik, om in eerste instantie te beseffen dat er op dit moment nog steeds mensen sterven omdat de basisbehoeften er niet zijn; eten en drinken. En het schijnt op de één of andere manier bij de gevestigde machten er niet toe te doen. Dus we gaan met technologie bezig en met virtual-reality om een werkelijkheid in onze lenzen te projecteren die onze hersenen omzetten in driedimensionale beelden. En precies dat is wat er aan de hand is, een afleidingsmanoeuvre van de hoogste plank. En er zijn zulke elementaire zaken op deze planeet die nog echt op de tafel dienen te worden gelegd. Zolang er nog mensen en kinderen sterven doordat er geen eten en drinken is, zou er gewoon überhaupt een planetaire wetgeving moeten worden ingesteld. Dat dit soort zaken past in de toekomst; pas als de basisbehoefte van alle mensen op deze planeet vrij toegankelijk is en dat er vreugde kan zijn; dat er onder andere geen honger en dorst meer is. Maar goed dat is natuurlijk helemaal geen antwoord op je vraag, maar ik denk wel dat het iets is waar we niet aan voorbij kunnen gaan.

Wat ik heel veel zie, is dat er in de medische wereld en in de technologische wereld gewoon dat onderwerp daar helemaal niet eens bestaat. Je loopt een supermarkt in; je gooit van alles in je winkelwagen en je rijdt naar de kassa. En zonder te kijken naar de kassa-juffrouw of de kassa-meneer, stop je je plastic pas erin; je toetst vier codes in een groen venster en je gaat verder. Dat is de wereld waarin wij tegenwoordig bijna leven. Bijna, want we gaan dat omdraaien. En als ik dan kijk naar dit soort verhalen vanuit de kunstmatige intelligentie… Je zou ook rustig kunnen zeggen dat het virtual-reality beeld dat we zien dat de mensen zo op hun hoofd gezet krijgen en beelden in het hoofd projecteert een synoniem van de werkelijkheid is. Onze zogenaamde werkelijkheid. Want als je dat apparaat nou eens gewoon terzijde legt, dan zou je met je fantasie – als je nu eens je fantasie uitdaagt – rustig 50 jaar verder kunnen duiken in onze huidige tijd. Dan zouden we die bril niet eens meer nodig hebben. En dan zou het gewoon zo zijn dat er holografische technologie is die rechtstreeks in onze hersenfrequenties penetreert, met golven, waardoor we die hologrammen niet meer via een bril zien, maar dat het zich rechtstreeks in ons brein afspeelt! En dat is precies de essentie waar het over gaat. Dat is mijn stelling ook, dat dat de realiteit is. Ueberhaupt niet alleen hier op de aarde, maar in heel veel bewustzijnsvelden, in heel veel verschillende beschavingen ”Wat is waarneming?” daar komen we op uit. We worden afgeleid van dat onderzoek, want dan komen we onszelf tegen; dan komen we onze soort beschaving tegen. Dan zouden we de verantwoordelijkheid dienen te nemen en zeggen: “Weet je wat; we hebben helemaal geen minister Dijsselbloem nodig, want het hele model is zwaar corrupt; het zorgt alleen maar voor verdeling en overheersing. Net zoals dat ervoor zorgt dat mensenmassa’s, economieën en personen tegen elkaar opgezet worden, dus we gaan zelf ons systeem uitwerken”. Dat is dus ook precies waar we nu naar toe gaan; dat er nieuwe systemen komen. En als we dan spreken over die virtual-reality; wat is dan de crux over: Wat is dan wel of niet kunstmatige intelligentie? Dat wil ik eigenlijk gewoon helemaal terugbrengen door te zeggen: Alles is op dit moment artificial-intelligence. En dat klinkt heel heftig en toch is het aantoonbaar waar vanuit allerlei verschillende onderzoeken. Het is alleen de vraag: Wat is onze rol daarin? Dat is denk ik wel de meest fundamentele vraag: Wat is onze rol, als mensen, als galactische wezens op dit moment in de samenleving? En dan heb ik het niet over de samenleving alleen hier in Nederland, maar over de samenleving op de hele planeet.
Dus ook bij de Aboriginals. Want wat hebben de Aboriginals voor invloed in hun samenleving? Het is iedere keer hetzelfde verhaal. Ik denk dat als je mij zou vragen: Wat is de crux? Dan is de crux als ik het naar mijn galactische stuk toe breng. Op het moment dat de waarneming die wij doen, wordt gedaan op basis van iets dat vanuit onze behoefte ontstaat, onze eigen behoefte, dus niet een gecreëerde behoefte, dan dient het in ieder geval dátgene waarvan je waarneemt waar het om gaat. Op het moment dat ons iets wordt opgedrongen van buitenaf, dus de behoefte wordt gecreëerd en we krijgen het naar ons toe, dan kan dat kunstmatige intelligentie zijn óf het kan een bijdrage zijn voor ons menselijk bewustzijn.., maar zolang we daar niet de autoriteit in hebben, het niet gecreëerd wordt vanuit ónszelf, dan denk ik dat daar gewoon de belangrijkste (ontbrekende) schakel tussen ligt. Want op dit moment hebben wij helemaal geen overzicht als samenleving wat de kunstmatige intelligentie is.
Hier staat een microfoon en dan zeggen wij: Dat is technologie, maar dat is alleen maar een waarneming. Dit gaat natuurlijk zo ontzettend ver : De vraag wat is een waarneming? Dat is de hamvraag. Wát nemen wij waar? Nemen wij deze realiteit waar op basis van ons eigen vermogen als vrije wezens? of loopt er misschien al een veel groter programma? Dat de mensheid als zodanig, op deze prachtige, mooie planeet al in een modus heeft gebracht van aannames, overtuigingen en zelfs gevoelens en modellen en rollen die we daarin spelen? En ik denk dat we daar alleen maar doorheen kunnen fietsen op een plezierige manier door in het huidige samenlevingsprotocol, het model waar we nu in zitten, om daar gewoon weer in te durven stappen. En het is natuurlijk leuk dat als je zo’n bril opzet dat iedereen zegt: “Goh wat is dat fantastisch”. Natuurlijk zitten daar allemaal mooie bijwerkingen aan die heel fijn zijn, bijvoorbeeld dat je door een lichaam heen kunt kijken om te kijken van; wat is er met dat lichaam aan de hand? Maar we zouden ook kunnen denken: Het is een én-én verhaal; we gaan eerst eens kijken naar de bron. We gaan eens naar de wortels kijken van het probleem. En dan komen we op voeding uit, levensstijl et cetera. Hoe komt het überhaupt dat er een verstoring in het lichaam zit? Er worden steeds fundamentele stappen overgeslagen. Het gebeurt bewust door de industrieën die gebaseerd zijn op het zoveel mogelijk vergaren van geld.

A: De intentie erachter is verkeerd.

M: Die intentie is voor de mensen die er helemaal voor gaan de beste intentie die je je kunt voorstellen. En daar zijn die mensen ook buitengewoon competent in. Maar we gaan nu naar een tijd waarin (andere) mensen weer zélf gaan nadenken, dus die automatische piloot gaat er overal af. Kijk, je kunt allemaal verschillende zienswijzen hebben, maar mensenmassa’s worden steeds meer (bewust). En laat dat ook een duidelijke boodschap zijn voor meneer Dijsselbloem: Je kunt allemaal achterdeur-akkoordjes sluiten; Je kunt met heel verschillende mensen van de Europese Centrale Bank zaken bespreken waarvan je denkt dat die niet naar buiten komen, maar één ding is zeker; het komt wél naar buiten en dan zul je verantwoordelijkheid mogen afleggen.

A: Nog even terugkomend op de (techniek) – en dat is dan vooral met betrekking tot de holografische realiteit waar ik zonet over sprak: Als we het gewoon hebben over het eerste voorbeeldje met die rem op die superbaby techniek, want als iemand een been breekt en hij gaat naar het ziekenhuis en die wordt opgekalefaterd, dan is dat ook techniek. Dan wordt gewoon een been opgekalefaterd. En als je ergens (defecten aan verbetert) – dat is natuurlijk de definitie van fysiek – : Op het moment dat je in een embryo zit en daar bepaalde dingen, defecten aan verbetert, dat kan toch wel de mens dienen zou je denken?

M: Dat kan de mens zeker dienen. Daar is op zich ook helemaal niets mis mee. Dat is inherent aan het bewustzijnsproces van die beschaving. Er is niets mis mee om een defect in een DNA of genoom te repareren als je die technologie hebt. Waarom zou je dat niet doen? Nadat je onderzocht hebt hoe die beschadiging daar komt, wat de oorzaak daarvan is, want daar gaan we dus weer aan voorbij. Ja, op zich ben ik er helemaal niet tegen, op technologie. Sterker nog: Ik ben een groot voorstander van technologie – mits het in verhouding is in relatie tot ons bewustzijnsproces – en dan wil ik het woord spiritualiteit bewust buiten beeld houden. Daarom noem ik het hier ook even, om het buiten beeld te houden. Want het gaat erom dat we het besef hebben van ethische waarden en normen. Dan komt er een discussie op gang van: Wat zijn ethische waarden en normen?
Dit is natuurlijk de grootste discussie, een discussie die nog los gaat barsten. Maar terwijl wij met elkaar en over elkaars voeten heen vallen, moeten we wel beseffen dat gedurende tientallen jaren, decennia lang, in allerlei geheime laboratoria wereldwijd al uitvoerig hiermee (met die techniek) wordt gewerkt.
En feit is, dat alles wat wij consumenten te zien krijgen, pas wordt getoond op het moment dat de technologie die getoond wordt al lang uit-geëvolueerd is. En dat er al weer een nieuwe technologie voor is. Ik zeg dus eigenlijk indirect: de mensheid wordt allang gekloond; de mensen worden al lang gekloond. Er is al een hele andere laag van wetenschap die bedreven wordt op basis van niet-fysieke technologieën; een heel andere wetenschap is dat. En die technologie, die wetenschap, is er al tientallen jaren. We gaan nu een discussie met elkaar opstarten of het wel of niet kan. Daar kunnen we tientallen jaren over gaan discussiëren. Ik zeg: Het zou op zich best prima zijn, daar is ook niets mis mee, mits wij het bewustzijnspeil daarin durven “op te halen”. En dat begint bij verantwoordelijkheid nemen. En wij kunnen wel zeggen; van: Ja goed, het is hartstikke mooi om bepaalde beschadigingen uit een DNA-streng te kunnen repareren, om bepaalde chromosomen te kunnen repareren en bepaalde storingen op voorhand te kunnen verwijderen. (Maar) ik denk dat de grootste storing die er op dit moment op deze planeet is de mensheid zelf is. Ofwel de incompetentie van de mensheid om het roer radicaal een andere kant uit te willen sturen. En wat zou er mis mee zijn – dat is gewoon een hypothetische vraag – als wij nog een tijdje met allerlei mankementen blijven rondlopen op deze planeet, maar wel eerst gaan zorgen dat we de basis op deze planeet opnieuw in elkaar zetten? Dat we gaan werken vanuit dienstbaarheid en waarachtigheid en dat we (daaraan) gaan werken, ook al zal geld daar nog best in kunnen bestaan. Want ik ben niet iemand die zegt dat geld weg moet; ik zeg alleen dat de werkwijze, hoe geld gecreëerd, gemaakt wordt, en hoe de werkwijze is van de banken en instituten daar achter is, dat dat veranderen mag.
Daar is niets mis mee. Stel je voor dat het allemaal zou blijven bestaan, maar dat we wel eerst het fundament gaan aanpakken. Als het fundament veranderd is dan kunnen we gaan kijken met elkaar van: Ok, en nu willen wij ook nog eens een keer wat ouder en gezonder worden! Hoe gaan we dat oplossen? En wie weet, wie weet, ís het dan ook al wel opgelost. Als wij de autoriteit en de dankbaarheid weer in ons gaan terugbrengen. Want we kunnen daar gewoon niet omheen. Op dit moment is een grote groep mensen op deze aarde actief die zich onder allerlei vlaggen voortbeweegt, vlaggen van industrieën van economieën, vlaggen van – noem het maar op – landen die het hier voor het zeggen hebben en die op een nietsontziende wijze domineren. En als je daar tegenin stroomt, dan word je een kopje kleiner gemaakt. Het is nog nooit zo heftig geweest als de afgelopen drie jaren hoeveel mensen uit de bankwereld óf zelfmoord plegen óf overlijden, (mensen met) bepaalde sleutelposities. Daar hoor je op het RTL nieuws ook nooit wat over. Daar hoor je Peter de Vries ook nooit over spreken, terwijl het buitengewoon interessante onderwerpen zijn. Wat ik ermee wil aangeven is: Ja, het is goed om technologie te gebruiken en het is goed om dat ten gunste van de mensheid te benutten, maar laat het eerst van binnenuit ontstaan bij de mensen. Van binnenuit naar buiten. En als dat geheeld is, en als dáár meer onderzoek naar komt dan (pas) kunnen wij de technologie er ook bij gaan nemen. Op dit moment is het één van de grootste bedreigingen voor het menselijk bewustzijn om technologie te gebruiken met mensen aan de knoppen die totaal andere ethische normen en waarden hebben, die geen enkel besef hebben van het leven. Dat klinkt heel hard maar het is wel wat het is.

A: Het is natuurlijk ook een heel groot gevaar met die nano-energie die overal in zit. Die zo klein is dat ze zelfs het DNA kunnen beschadigen.

M: Er zijn zoveel feiten en bewijsmateriaal dat weerlegt (en aangeeft) dat er een stop moet komen op allerlei zaken, maar laten we nou eens gewoon feitelijk kijken. Nu hebben we heel veel discussies over de plofkippen gehad en over het voedsel dat in de supermarkt wordt verkocht, al dat vlees. Dat staat in het nieuws. De politiek zegt ook: Ja, wij gaan het niet verbieden. Waar ligt het punt dat mensen niet meer een verbod dienen te krijgen maar dat ze uit zichzelf ergens mee stoppen?
Blijkbaar is de samenleving gewoon nog lang niet zover. En dat is ook duidelijk. Als we gaan spreken over al dit soort onderwerpen… Ja. Ja, de mensheid verkeert in een grote transitie. En er zijn grote schokken nodig die niet perse negatief hoeven te zijn. Grote schokken van verandering zijn er nodig om het menselijk bewustzijn in een andere koers te krijgen. En die schokken komen eraan.
En dat zijn hele mooie, positieve bewegingen voor de mensen die daar complementair in handelen, dus niet dienstbaar zijn. Daarvoor is het dus Schokkend met een hoofdletter. Ja, en dat mag.

A: Eén van die mogelijke schokken die ons werden getipt, is de film “De Visit”, een alien-agenda. Het gaat eigenlijk over de disclosure-agenda. Die stellen eigenlijk de vraag aan wetenschappers en aan de VN en dergelijke van: Goh…, en die moeten tegen de camera praten als eerste contact met buitenaards leven is. Misschien kunnen we even daar naar kijken. De Visit, alien-agenda

(Film wordt getoond)

A: Interessant hoe ze dit hebben neergezet, want het is een mogelijk onderdeel van een disclosure- agenda van wat er met buitenaards contact aan de hand is. Als jij er naar kijkt: Wat denk jij erbij, Martijn?

M: Ik heb mijn hele leven vanaf kinds af aan, tot aan de dag van vandaag, contact met andere beschavingen. Beschavingen die gelijk zijn aan de mens, dus gelijk aan ons, maar ook die anders zijn. Ja, ik moet wel een beetje lachen om dit soort films, omdat het natuurlijk gewoon een maatschappelijke behoefte is die hier wordt gecreëerd. We gaan nu natuurlijk een fase in waarin het eindspelletje wordt gespeeld. Buitenaardse inter-dimensionale en multi-dimensionale beschavingen zijn er altijd geweest en die zullen er ook altijd zijn. Simpelweg omdat ze gelieerd zijn aan wie wij zijn. En als ik nu kijk naar die film dan is het weer hetzelfde verhaal wat er gebeurd is: Er wordt een soort ambassade opgezet en wij moeten dan het gevoel krijgen dat wij die ambassade nodig hebben om in contact te komen met zeer geciviliseerde en ultra-geavanceerde beschavingen. Niets is minder waar, want er zijn miljoenen mensen op de aarde die dat contact al hebben. Dus die hele ambassade wordt daar neergezet als een soort veilige haven en als een spreekbuis voor ons. Die overigens niet eens de autoriteit en de legitimiteit geniet van de buitenaardse supergrote, ultra-geavanceerde beschavingen. Maar puur alleen maar die status krijgen, ja, alleen maar krijgen doordat wij met z’n allen steeds in een passieve houding blijven hangen van: “Ach, we kunnen het tóch niet veranderen”. Nou we gaan het dus wél veranderen. De doelstelling is om ons te laten denken hoe het zou gaan gebeuren. Want de kracht is wie Wij zijn. Wij schrijven de tijdslijn. Wij creëren het moment van nu, met elkaar. En op het moment dat je daar een film induwt en je gaat dan mensenmassa’s daar een gevoel bij laten krijgen, een beeld bij inplanten, dan krijgen miljoenen mensen dat beeld. En er zullen misschien ook nog eens mensen zijn die goedgelovig zijn, (denken) dat ufo’s alleen maar goedaardige wezens zijn en het beste met de mensheid voorhebben. Je geeft dus ook nog heel veel voeding weg van de kracht van mensen. En wat ik daarbij zie is gewoon: dat het eigenlijk een aanfluiting is deze film, omdat het puur gebaseerd is op allerlei aannames en overtuigingen. Namelijk ook op de vraag: zijn ze gekomen om over ons te leren? Nou ik heb geen wijn en bier op, maar ik zou er bijna proestend en hoestend van kunnen lachen! Want als er iemand iets kan leren dan is het wel déze beschaving en nog wel op dit moment.
Daarbij wil ik niet zeggen dat zij niets over ons leren, maar ze weten heel goed wie wij zijn. Al die beschavingen weten heel goed wie de mens is op deze planeet, wat de historie is van de mens en dat de mens in een gigantische mindcontrol gevangen zit. Dat is hun heel erg goed bekend. Dus we kunnen rustig zeggen dat deze hele film een soort afleidingsmanoeuvre is. Met de gedachte, een inplant in de gedachte, van: Ok, áls het gebeurt – en dat gaat dus gebeuren want er wordt een film over gemaakt -, dan zijn er mensen die dat voor ons onderzoeken. Nou wij zijn zelf die onderzoekers. En er is helemaal niemand – en zo wordt het ook door de welwillende buitenaardse beschavingen gezien -, er is helemaal niemand die namens ons spreekt. Alleen jij thuis hebt de autoriteit om namens jezelf te spreken. Dat heb ik, dat heb jij ook en niemand anders heeft dat. En ik geef ook niemand die autoriteit. En iedereen die stiekem die autoriteit heeft overgenomen… die claim ik bij deze weer terug.
Die film die is wat dat betreft gewoon een beetje … Ja, het is een “volg”- disclosure. Zo wil ik het noemen.

A: bij Steven Greer zie je het ook diezelfde agenda. Die zegt ook van dat er alleen maar positieve aliens zijn. En ook een disclosure-project.

M: Kijk, en dan is het heel belangrijk om tussen het woord positief en negatief een soort nuance aan te brengen, want wat is positief en negatief? Er zijn verschillende agenda’s, er zijn verschillende allianties. Waarvan de ene werkt vanuit het scheppende, creërende veld, waarin hij dienstbaar is voor dat veld met elkaar. Dat is dus een supergroot bewustzijnsveld waar miljarden beschavingen in gedijen. En het andere veld, en nu spreek ik eventjes heel duaal, het andere veld is een veld van artificial-intelligence. Dat is een netwerk dat die wezens voedt, dat die wezens upgradet.
Daar is geen oordeel over dat veld, omdat dat veld er gewoon ís. Punt, het veld is er. Is dus ook niet een negatief veld. Het veld heeft een andere zienswijze, een andere visie over het upgraden van levensstandaarden en het upgraden van vermogens, het uitbouwen van je vermogens als wezen. In het ene veldbewustzijn wordt het opgebouwd door het wezen zélf, vanuit de kracht van creatie en liefde en bij het andere veld ontstaat het vanuit dat netwerk van kunstmatige intelligentie. En de wezens die hier – want ik noem dat niet voor niets op – de beschavingen die hier op de aarde zijn die de mensheid iets komen brengen doen dat via de kanalen zoals b.v. dit soort films. (Zij doen dat) op een wijze zonder dat de mensen er zelf achter komen dat die beschavingen er altijd zijn geweest, en dat wij zelf degenen zijn, de legitieme houders van deze realiteit, om die wezens, deze superbeschavingen te verwelkomen namens jezelf. Wezens die dat anders doen dan dat, komen uit het kunstmatige netwerk vandaan. En als we spreken over disclosure dan is het false disclosure.
Over Steven Greer ga ik niet zeggen dat hij false disclosure doet. Maar de film in elk geval, is daar een onderdeel van. Praktisch in alle berichtgevingen over buitenaardse beschavingen, waarin de kracht van de mensheid niet besproken wordt – en dat is een essentieel onderwerp – daar wordt de mens om de tuin geleid. Tuin, hij wordt eigenlijk om zichzelf geleid. En dat is met deze film ook zo, die film die gaat daar speciaal om; er zit ook een boodschap in die film, hè. Aan het eind wordt er gezegd van: Er is iets in mij.

A: Ja, er zit iets achter.

M: De vraag is: Wat bedoelen ze daar, wat zit er achter? Je zou daar dieper in kunnen kijken, want het gaat om (dit) – en dan komen we op virtual-reality -: Terug met die bril, weg met die bril, met die projectie die in ons loopt! Wat we nu dus zien als een werkelijkheid en ook als zodanig ervaren, en wat we (zien) vanuit ons vermogen deze werkelijkheid die dus is opgebouwd uit die artificial-intelligence, (is een werkelijkheid) die wij dus bezield hebben gemaakt door ons veler inzet in deze realiteit…; daardoor is deze werkelijkheid dus een legitieme werkelijkheid geworden. En in deze werkelijkheid is het mogelijk voor andere beschavingen om hier binnen te komen op onze bewustzijnsfrequentie, maar ook in andere frequenties. En de film die nu gemaakt is gaat specifiek over de beschavingen die worden onthuld die ten dienste staan van de krachten op deze planeet, die onder controle staan van deze rassen.
We krijgen dus straks een soort schakelspel van: Kijk, de mensheid is niet alleen. De mensheid wordt al heel lang bezocht; hier zijn de bewijzen en de feiten. We hebben deze wezens voor vele jaren geleden al onderzocht; deze wezens zijn inmiddels al weer vertrokken. We hebben heel veel materiaal van ze gekregen. Dat hebben we bewaard in grote, ondergrondse kluizen om over 200 tot 300 jaar, als de mensheid verder geëvolueerd is, verder te kunnen uitzoeken. En dat soort flauwekulverhalen gaan ze ons straks op de mouw spelden. Met één reden: om te zorgen dat wij er niet achter komen dat de rol van wie wij zijn, in relatie tot de realiteit die in ons wordt ingevoegd (duidelijk wordt), dat wij dat dus (niet) gaan zien als werkelijkheid, dat die wezens dáár achter die werkelijkheid, een veel groter agenda voeren. Dat is de agenda, de wederopstanding eigenlijk om zo te zeggen van het menselijk bewustzijn, vanuit de oorspronkelijke kracht die we zijn. En dat is zo iets groots en zo iets moois. Dan kom je echt alles tegen. En dan gaat het hele hek open en dan zeg je: Yes! Open dat hek, weg dat hele hek, eruit! Open, alles mag gewoon open zijn. Deze film, die heeft een heel diepliggend insertie in het gevoelsbewustzijn. Als je je daarop focust – dat heb ik ook gedaan -, dan voel je ook dat daar een heel ander veld achter hangt. Wees je gewoon bewust dat alles wat je ziet en alles wat je hoort dat het een boodschap kan zijn die niet positief of negatief is, maar dat je je onderscheidende vermogen daar doorheen kunt halen.

A: Dat is een mooie indicator om mee te nemen inderdaad, van wat er op ons af kan komen.

M: Kijk, en je moet niet vergeten dat die hele filmindustrie en ook bepaalde mensen die daar echt ook rollen in spelen, die worden ingehuurd door speciale takken van die film/muziek industrie.
Zo zijn er heel veel mensen die speciaal ten dienste staan om agenda’s uit te voeren. Zoals b.v. Madonna die vandaag op televisie was met haar kind en in Parijs een aantal liedjes ging zingen op bepaalde, belangrijke plekken waar ook die aanslagen gepleegd zijn.

A: Ja, Madonna zit heel vol met symboliek.

M: Ja, er is zoveel aan de hand dat in plaats gaat van al die aandacht (daarvoor). Ik ben geen complot theorist. Ik spreek gewoon vrijuit over wat zich er afspeelt. En ik denk dat het gewoon belangrijk is om ons zelf daarin voortdurend centraal te stellen.

A: We hebben een aantal vragen binnen gekregen over engelen en aartsengelen. Aurelia zegt: Wie of wat zijn de engelen aan wie mensen vaak om hulp vragen. Is dat een soort mindcontrol niveau of zijn dat echt helpers?

M: Dat hang van het beleven af, van degene die het beleeft. Het mooie van dit onderwerp is dat je daar niet op voorhand een gericht antwoord op kunt geven, omdat je niet weet vanuit welke visie die vraag wordt gesteld. Vanuit welk uitgangspunt en welk bewustzijnsveld. Als ik gewoon kijk naar het hele volledige beeld van het openbreken van het vermogensveld van de mens. Vanuit de oorspronkelijke mens volledig in haar vermogen, vanuit dát moment zijn de vermogens van de mens in elkaar geklapt als het ware. Circuit na circuit is uitgevallen. En als we dan kijken naar het punt waarin we nú staan, dan blijven alle welwillende krachten, inclusief aartsengelen en opgestegen meesters, verre weg van deze mindcontrol realiteit. Dus nagenoeg alles wat mensen in modellen houdt, buiten zichzelf houdt, laat ik het zo maar beantwoorden, heeft te maken met mindcontrol.

A: Dus het maakt niet uit of het een gewone engel is of een aartsengel of een gids die je krijgt bij je geboorte.

M: Aartsengelen …. als je uit de kaders kunt weg stappen van wat we denken dat een aartsengel is. En je komt rechtstreeks in contact met dat wezen zelf, dan zal je merken dat zij, als ze ook die aartsengel zijn, oftewel die “grote vermogens wezens”, dat ze zichzelf helemaal niet zo noemen. Dan zullen ze je ook vertellen dat ze zichzelf ook niet laten zien en horen als aartsengelen. De vraag is dus, hoe moet je dit beantwoorden? Ik durf eigenlijk gewoon … als ik een keuze zou moeten maken zou ik zeggen van dat het één grote hoax is.

A: Oh,… Ik ken zelf een aantal mensen die wél in contact zijn met aartsengelen, best wel wat. En stuk voor stuk (dat) zeggen. En laatst was er nog iemand die zei dat de aanwezigheid van zo’n aartsengel als overweldigend goed voelde, verpletterend goed.

M: Ja, dat kan. En dat zegt ook helemaal niets over of dat wel of niet goed is, daar wil ik ook verder van af blijven. Ik zeg alleen dat het een hoax is. Een hoax kan heel goed zijn. We hebben een soort “scheppings-placebo” vermogen, de mens. En in het placebo-vermogen in het zelf van iets aannemen en daarbij een veel groter district van jezelf laten werken – waardoor dat stukje aanname ook werkelijkheid wordt en ook jouw gevoel effectueert en bevestigt dat het goed is -, dat vermogen is buitengewoon groot. En daar maken vele krachten misbruik van. En dat gaat heel ver. En ik besef dat dat best pittig is wat direct nodig is om te zeggen; dat de krachten, die de aartsengelen van origine zijn, en de krachten van de engelen, die er van origine zijn, dat die krachten er ook (echt) zijn. Het is niet zo dat het niet bestaat. Het is alleen zo dat zij zich bewust buiten deze realiteit houden, door de mindcontrol. En zodra daar dus boodschappen in zitten van channelings et cetera… Ja, als je de grotere essentie van het verhaal gaat doorgronden, dan zul je ontdekken dat ook deze aartsengelen weten dat het gechannel veel gevoel brengt bij degene die de boodschap ontvangt, maar niet een wezenlijke verandering teweeg brengt.

A: Het is een beetje pappen en nat houden.

M: Nou, het is pappen en nathouden, zeker, omdat er geen aartsengelen zijn die channelen en zeggen: “Kom op jongens jullie dragen die sleutelkracht in je; dit is er aan de hand en nu mag je het echt zelf gaan doen”. Heel concreet en kort door de bocht, met gierende banden door de bocht. Het is wél wat ze vragen. En, nou ja, dan lijkt het net alsof ik zeg dat die mensen dus niet met echte aartsengelen channelen, dat is niet wat er aan de hand is. Er lopen insertie-programma’s die zich als zodanig ook gedragen. Dat is belangrijk om te beseffen; dat er iets wat er van origine niet is, dat iets wat er normaal gesproken niet is in onze realiteit van groter vermogen, zich hier wél kan manifesteren op (basis van) onze goedgelovigheid. En dat het als zodanig ook door ons vermogen een betekenis heeft gekregen. En daarmee hoeven we dat niet te ontslaan, maar we mogen het wel in relatie brengen tot ons eigen scheppingsvermogen. En dat is wat de mens niet wil. Want zodra iets fijn en prettig is wil de mens het graag in een vorm houden van: “Ja maar ik kan me eraan vasthouden”. Stel je voor dat die aartsengel ineens tegen je zegt: “Hé, Arjan; ik ben jou, ik ben jou”. En ze komen zo bij je en je kunt samenvloeien en je ontdekt opeens: “Verrek zeg, die tientallen jaren dat ik die channelings heb gelezen, waren eigenlijk mijn éigen boodschappen ; dus ik heb een projectie gemaakt op basis van onwetendheid en ik heb eigenlijk gecommuniceerd met mijzelf”. Dat is ook een mogelijkheid; ik noem er maar een paar.

A: Zou het dan ook mogelijk kunnen zijn dat bijvoorbeeld de boodschap, de indicatie die jij nu geeft, van dat het jezelf bekrachtigt eigenlijk, dat jij de sleutel bent, dat jij de oorsprong bent op het moment, dat het letterlijk wel de boodschap is van zo’n aartsengel, want dat staat soms wel in de channelings, (maar) dat er andere dingen mee in die channeling zitten die het eigenlijk ontkrachten, waardoor je weer onderuit gaat hangen en niet gaat opstaan in de kracht van wie je bent?

M: Het grootste effect van channelings is vaak dat mensen er gewoon een bijzonder goed gevoel van krijgen, dat mensen daardoor weer hoop krijgen om door te gaan. Dat is precies waar de mensheid op deze planeet mee te maken heeft, dat ze in de hoop blijft hangen en de activiteit niet neerzet om iets te doen! Want belangrijk is – en dat is echt gewoon een heel belangrijk gegeven – dat andere beschavingen, andere velden van bewustzijn – waar ook de oorspronkelijke, zoals wij ze hier op aarde noemen, de engelen (toe behoren), die één van de meeste rassen zijn van het oorspronkelijke menselijke ras -, dat deze wezens heel goed begrijpen – en ook de oorspronkelijke meesters, zoals wij ze hier noemen -, in welke lastige situatie het menselijke veld verkeert. En dat zij héél goed op de hoogte zijn van het feit dat jij en ik degenen zijn die dat mogen veranderen, dat wij ons vermogen (mogen claimen) om autoriteit terug te brengen en vanuit een veel groter veld weer invloed te brengen. Want dat heeft met macht te maken, hè. Macht zien wij als iets negatiefs. Maar macht is niets anders dan dat je het vermogen in je hebt om invloed te hebben op wat je om je heen ziet. En zij zijn zich er heel erg van bewust dat de mensheid niet alleen maar uit deze situatie komt door channelings. Daar zijn ze zich heel goed van bewust. Er lopen zelfs …; er is zelfs een convenant gesloten, galactisch gezien, om de mensheid finaal met rust te laten en alleen daar te ondersteunen waar de mens in kleine collectieve groepjes of op individuele basis in staat is om rechtstreeks met ze te communiceren. En alles daar tussenin is een hoax en komt allemaal uit het vierde veld of het vierde rijk en uit het vijfde veld waar de controlelagen lopen over het menselijk bewustzijn. Waar het veld nog open is, omdat we daar ervaren vanuit onszelf wie we zijn. Vanuit dat veld lopen er allerlei protocollen en modellen door ons heen, door ons bewustzijnsveld heen, dat ons alles laat zien wat wij op dit moment zien. En dát houdt de mens in dat model. En dat houdt de mens in de passieve modus. Het houdt de mens in spirituele modellen waardoor de mens op een gegeven moment zegt: “Nou zie je nu wel, het komt toch wel allemaal goed. Dan ga ik toch maar lekker mijn groentetuintje doen en dan hoef ik eigenlijk helemaal niets te doen”. Maar kijk, ik zeg ook wel eens: Je hoeft niet persé iets te doen maar het (wat nodig is) heeft er wel mee te maken dat je je oogkleppen eraf durft te halen; dat je durft te kijken naar wat jouw vermogen is. En op het moment dat de mensen zich daarvan weg trekken, dan krijg je dus cultvorming. Aartsengelen is een cultvorming van de hoogste plank. Als mensen dat durven los te laten, dan komt het (punt); “Dúrf ik dat los te laten? En dat laat ik niet los omdat Martijn dat zegt, ha”. Maar het gaat er niet om dat Martijn dat zegt, het gaat erom dat de mens van oorsprong een vrij wezen is. De mens is een vrij en krachtig wezen. Jij en ik zijn vrije wezens, vrij tot in elke cel van ons bewustzijn. En dat zijn wij niet op het moment dat wij ons vasthouden aan modellen.
En dan is het model van een aartsengel ook een model. En op het moment dat je dat niet los kunt laten, omdat je voelt: “Dat hoort bij mij”, dan ben je al niet meer vrij; dan ben je niet meer autonoom en soeverein. En dáár ligt het belangrijkste veld: Als je vraagt: “Is er iets om in die kracht te komen of om te ontdekken van wat er in die channeling zit waardoor je dat eigenlijk kunt herkennen dat het allemaal teniet wordt gedaan?”. Ja natuurlijk, elke channeling vindt buiten jezelf plaats. Dat is precies met de Galactische Federatie of Light ook zo.
Dat is je reinste “broodje aap” verhaal. Als je rechtstreeks met wezens communiceert – niet via het astrale veld, want dat is allemaal beïnvloede energie – komt het allemaal uit de spirituele wereld. Als je rechtstreeks met buitenaardse beschavingen communiceert dan krijg je klip en klaar als antwoord: “Dat ze nagenoeg geen antwoorden geven, dat ze helemaal geen enkele channeling uitvaardigen omdat de mens zuiver in zichzelf mag ontdekken wie zij is en de eigen kracht hier neer mag zetten, vanuit eigen vermogens; een groep op mag bouwen die werkt vanuit de waarachtigheid van het mensdom en vanuit dienstbaarheid. En dat het een hele pittige taak is, maar dat we het wél kunnen doen”. En dan dienen wij ons vermogen neer te zetten van dat wij wéten dat wij invloed hebben op deze realiteit. Want met de knip van een vinger gaat er nu een dossier-la open in Den Haag en valt er een map uit.
Simpel omdat het uitgesproken wordt en omdat je het met elkaar bekrachtigt. Dat is de power of the mind. Dat is niet de power of the heart, dat is de power of the mind. Onze mind is één van de krachtigste gereedschappen die op de fysieke werkelijkheid invloed heeft.
En dan is het hartbewustzijn niet alleen hier (Martijn wijst op zijn hart). Mensen spreken altijd over hier (het hart), maar het is veel groter dan dat. Want dit is alleen maar een fysieke afspiegeling. Het hart is een orgaan dat centraal staat op dit moment. Maar het is fysiek op dit moment centraal, maar het is veel groter. Mensen zitten echt vast in modelletjes.
Dit is een heel langdradig antwoord, maar wat ik wil zeggen is: Onderzoek in hoeverre je werkelijk vrij bent. Hoe vrij zijn wij mensen? Hoe vrij zijn wij werkelijk? Want daar komt het echt op aan. En dan kun je daar niet omheen. En dat is waar ik mijn hele leven mee te maken heb. En ik merk dat buitenaardse beschavingen – vrienden en familie van ons – die hier altijd al zijn geweest en nooit weg zullen gaan -, dat die in wezen maar één ding op dit moment doen. Dat is wachten totdat wij echt alle lakens zo in één keer af durven te gooien. En durven te zeggen tegen de mensen die die modellen in stand houden, tegen de beschavingen die daar achter zitten om de mens te onderdrukken: “Nu is het genoeg geweest. Vanaf vandaag nemen wij als collectieve beschaving het heft weer in handen. En wij ontslaan op dit moment jullie allemaal uit jullie rol!”.
En dan zou een econoom hiervan zeggen: “Ha, die Martijn van Staveren is een zwaar gestoorde man, want dat helpt helemaal niet!”.
Maar vergis je niet wat de kracht is als je met twee mensen een klant kunt genezen of een waterkristal kunt aanpassen. Wat kun je dan wel met honderd miljoen mensen? Weet je: Dat is een collectief ontslag. Dat is iets dat begint op een simpele basis, maar daarvoor is wel nodig om te erkennen dat we eerst alles los dienen te laten. Dat is het allerbelangrijkste. Dat is toch prachtig? Voor diegene die nog jarig is vandaag: Van harte gefeliciteerd!

A: Ha, ha. Wat ik ook wel interessant vind is hoe jij bijvoorbeeld weet dat zo’n convenant er is. Je noemt even en passant dat er zo’n convenant is; hoe is dat aan jou gecommuniceerd, hoe weet je dat?

M:Daar spreek ik gewoon over met beschavingen. Het zijn menselijke beschavingen zoals wijzelf. Dat zijn de Siriaanse beschavingen die heel direct verbonden zijn met de situatie waar de mensheid nu in verkeert; daar hebben ze zelf ook een medeaandeel in; Arcturiaanse beschavingen; er zijn heel veel verschillende Arcturiaanse beschavingen. En ook Fooboo beschavingen, dat zijn katachtige mensen. Daar heb ik hele gesprekken mee gehad. Er is een vrij diepgaand gesprek geweest toen ik 23 was; op mijn 19de verjaardag begon dat. Op mijn 23ste heb ik daar hele gesprekken mee gevoerd. Deze wezens zijn qua vorm als het ware gewoon 100% in een menselijk lichaam. Ze hebben gewoon ook normale kleding aan net als wij, maar komen binnen in dit veld waar wij nu in gelinkt zitten, via heel geavanceerde technologie. Ze vliegen een hologram in; zo kun je het zien. En ik heb daar hele gesprekken mee gevoerd. Gewoon zoals wij ook met elkaar zitten (te praten). Dat is niet een telepathisch contact geweest; dat is gewoon een echt contact geweest van wezen op wezen. En ik heb daar gesproken met één van de commandanten, om het zo maar te zeggen. Het is niet het juiste woord want ze kennen die hiërarchie helemaal niet. (Maar het was) iemand die daar mee te maken heeft, iemand die in de vertegenwoordiging zit van een stukje van een hele grote alliantie. Hij vertelde ook al deze informatie en liet daar ook op een heel daadkrachtige wijze zien dat de mens (is opgebouwd). Ik kreeg beelden te zien hoe de mens is opgebouwd en welke velden er nu zijn uitgeschakeld. Als je dat te zien krijgt in allerlei verschillende processen, ga je beseffen van: Jemig wat een fantastisch mooie wezens zijn wij! Nou wist ik dat op dat moment al, maar ik kreeg het te zien op een wijze zoals ik het nog nooit had gezien. Op hun technologische wijze, op een scherm dat geprojecteerd werd in de atmosfeer, waar ik met mijn bewustzijn in kon linken. Door naar een bepaalde plek te kijken werd mijn bewustzijn gelinkt in dat scherm. En dat zijn ook schermen die gebruikt worden voor bepaalde operatiesystemen om ook fysiek operaties uit te voeren. Maar goed dit even terzijde.
Ik heb hele gesprekken daarover gevoerd en zij hebben klip en klaar aangegeven: Wij zullen op de meeste vragen die jullie stellen geen antwoord geven. Achter de channelings zitten wij niet; die komen uit een ander veld. Als jullie het onderzoek durven te doen en jullie durven werkelijk vrij dat onderzoek te doen zonder aannames, zal je dienen te constateren dat er maar één weg is om terug te keren in het groter bewustzijn. En dat is door eerst afscheid te nemen van alles wat je tot nu toe hebt gedacht, gevoeld en geleerd. En dan vat ik hem heel gecomprimeerd samen.
En dat is waarachtig wat er ook aan de hand is. Kijk maar hoe de hele wereld in verdeeldheid zit, in modellen.

A: Het is eigenlijk ook het kwijtraken van je persoonlijkheid.

M: Natuurlijk. En wat is dan je persoonlijkheid? Dat is dan dit plaatje. Als ik het plaatje weghaal van wie Martijn is; wat blijft er dan nog over? En ik daag iedereen op een hele krachtige en positieve wijze uit om dat te durven doen. Want ik weet dat ik met mijn informatie – die (trouwens) niet mijn informatie is maar die ik dus nu wel als Martijn naar voren breng, dat ik daar dus wel eens behoorlijk de kussens en kaarten mee opschud. Maar dat is ook nodig. Het is ook nodig om in dat onderzoek te kunnen komen. We hebben ook wel eens chaos en verwarring nodig om uit dat model te komen. En het is de tijd om dat te doen. En het is niet voor niets dat ik met héél veel mensen uit alle lagen van religies gesprekken heb, mensen die me opzoeken en die ook zeggen: “Ja, je hebt toch wel hele rare informatie. Daar wil ik toch iets meer over weten.” En dan kom je in een diepgaand gesprek en dan ontdek je – en dat is interessant, dat vind ik echt interessant -, dan ontdek je vanuit je verstand en vanuit je gevoelsbewustzijn dat iedereen op zoek is naar dat grotere stuk binnenin zichzelf! En dan zijn alle verschillen die er dus opgeplakt zijn door middel van religie, culten en spirituele groepen et cetera, ineens weg. Dan kijk je elkaar in de ogen en zeg je: “Wis en waarachtig, jij bent net zo op zoek naar jezelf en naar vreugde en liefde als ik.” Hebben we daar dan die modellen werkelijk voor nodig? Dat is de hamvraag. Nee, is het antwoord; dat model hebben we helemaal niet nodig. Die modellen zorgen er juist voor dat we ons zelf niet ontmoeten. En daar is de economie ook een model van. Er zijn allerlei modellen gaande.

A: Heel interessant. Iemand die ook getroffen was door jouw woorden, dat is Mirakelbabe…

M: Wat een flitsende naam, vooral het woord “mirakel!”

A: Ja, geweldig he? Zij zegt: “Nou, sorry hoor Martijn, maar wat jij zegt over natuurwezens: dat ze niet bestaan in onze werkelijkheid maar zich kopiëren naar onze werkelijkheid, daar ben ik het niet mee eens. Ik kan ze namelijk zelf zien en ik zie soms ook hoe hard ze hier aan het werk zijn. En ik heb onder andere ook wat op foto staan; hoe leg je dat dan uit?”

(afbeelding wordt getoond)

M: Dank je wel, Mirakel. Het zijn ook werkelijke mirakels. Sorry hoor, – nee, dat hoeft niet; ik hoef geen sorry te zeggen -; ik begrijp in welke context je dat bedoelt. Kijk, wie ben ik om iets te zeggen (of het klopt) wat een ander waarneemt? Ik ben niet bevoegd om daarvan te zeggen of iets klopt of niet klopt. Jij neemt het waar. Jij neemt het waar op basis van jouw vermogen. En dan is dat dus ook zo. Ik denk dat dat heel goed samen te vlechten is met wat ik vertel over de werkelijkheid, over het kopiëren. Ik ben blij dat we het over de virtual-reality hebben gehad, over die bril, en over het feit dat er in andere tijden helemaal geen bril nodig is. Dat die projectie zich in ons afspeelt. En dat is precies wat ik ermee bedoel.
Natuurwezens, zoals wij ze hier op aarde noemen, komen niet uit deze virtual-reality game, maar uit dit (andere) gedeelte. Wat er gebeurt is, is dat ze zich gekoppeld hebben aan deze realiteit, doordat wij in deze realiteit aanwezig zijn en wij vanuit ons vermogen in deze realiteit dynamiek hebben gebracht, energie. Dit hologram-bewustzijn hebben wij, door ons stukje evolutie dat we in de afgelopen jaren en jaren achter de rug hebben, werkelijk belichaamd. We hebben dus iets heel bijzonders gedaan. En dat is ook wat de radicaal andere koers brengt, waardoor er andere protocollen lopen in het universum ten opzichte van het menselijk bewustzijn. Maar wat we hebben gedaan is; dat we heel veel energie in deze realiteit hebben gebracht waardoor het dus ook echt een werkelijkheid is geworden. Ook al is het niet de vrije werkelijkheid. En doordat wij dat hebben gedaan, is er ergens in andere tijden een opening ontstaan door natuurwezens, zoals wij dat noemen. Natuurwezens die zich dupliceren via een soort main-frame, om het zo maar te zeggen via een kwantumveld. Die zich invoegen in ons vermogen waar die virtual-reality zich dus afspeelt. En dat is hoe ze zich hier manifesteren. En het bijzondere is, dat als je daar naar gaat kijken en je zou met ze gaan communiceren…, – want natuurlijk zie je ze hier gewoon, je neemt ze feitelijk gewoon waar; dat is gewoon een feit. We spreken alleen over (de vraag) : wat is de aanvliegroute van onze waarneming? Daar liggen wellicht ook de meeste vragen over wat ik breng, want ik kan iets op honderd verschillende manieren uitleggen. Het hangt ervan af hoe ik het uitleg en het hangt ook af van diegene die het aanhoort en daar ook een voorstellingsvermogen aan koppelt. Dan is het de vraag: Kloppen die twee of die honderd beelden ook bij elkaar?
En dan is het antwoord altijd dat er verschillen in zitten. Dat mag er ook zijn. Dat is ook heel prettig om over te spreken. En als je met die natuurwezens gaat spreken over de mindcontrol, over dit model, dan zullen deze wezens daar op hun speciale wijze een reactie op gaan geven. En nogmaals, de mensheid zit in een model dat niet haar oorspronkelijke waarneming is. Maar doordat wij het hebben belichaamd met ons vermogen…, kijk eens wat wij op de aarde doen, hè, moet je eens kijken. We spreken niet alleen over de natuur, maar kijk ook eens gewoon naar die megagrote steden. Ga eens gewoon in Peking kijken; ga eens in New York kijken; ga eens kijken wat een immens immens vermogen daar is alleen al aan gebouwen, aan auto’s aan alles wat daar is aan industrie. Het is enorm, het is enorm wat de mens kan creëren. En als je dat nou alles eens omdraait en zegt van: “Goh blijkbaar zijn wij dus in staat geweest om te manifesteren en te creëren in deze realiteit. Daardoor, vanuit ons vermogen om te maken te bouwen, is het dus zo dat er wat deurtjes open staan waardoor wezens, die zich hier eerst via ons lieten zien, via ons, zich hier nu ook kunnen manifesteren in deze realiteit. Op basis van ons vermogen.”
Ik begrijp de vraag wel van “dat ze niet bestaan, maar dat ze zich kopiëren zich in onze werkelijkheid, daar ben ik het niet mee eens “, dat mag ook. Het gaat er ook niet zozeer om dat we het met elkaar eens hoeven te zijn. Voor het onderzoek is het juist heel erg nodig dat we het bijzonder óneens zijn met elkaar. Om de verschillen naar voren te kunnen halen en vervolgens daar verdieping in te vinden. Want ik zeg ook altijd van: Neem mijn verhaal niet als waarheid, want daar gaat het namelijk niet om. Het gaat erom dat we daar alleen maar een prikkeling door geven. Maar dan kom je dus weer op het format uit van wat we denken dat het is. Op het moment dat we alles aan de kant durven te zetten – want dat is namelijk wat we doen – dan geven wij toegang ook aan de natuurwezens, omdat het denken er af is en de aanname van wat het is (aanwezig is). Dan geef je toestemming om nog dieper met de natuurwezens in contact te komen. Dan geven ze ongelooflijk extra informatie. Dat is allemaal basis voor onze openheid of onze toegankelijkheid om die informatie te brengen. En het heeft met onze oorspronkelijke rol te maken. En daar laten we ons vaak wel een beetje door in de luren leggen. En natuurlijk heb je die veel op foto’s staan, natuurlijk. Dus met andere woorden: Het is dus niet zo dat ik zeg: Ze zijn hier niet, dus je kunt ze niet fotograferen, nee, het is de aanvliegroute hoe ze hier komen; dat is waar we (nu) over spreken. Misschien dat daar een stuk onduidelijkheid in zit van wat ik de vorige keer heb gezegd. Ik hoop dat ik in zeker zin hier een klein beetje toelichting op heb kunnen geven.

A: Je zei ook eigenlijk dat die wezens zich kopiëren. Marianne heeft een vraag die daarop aansluit. Ze vraagt: “Zou je wat meer kunnen vertellen over bezielde mensen versus klonen? Hoe kun je die herkennen en is het ook belangrijk ze te herkennen?”

M: Dat hangt natuurlijk van het woord kloon af, de betekenis van kloon. We hebben al eerder gesproken over het klonen van lichamen. Als we spreken over het klonen van fysieke lichamen, wetenschappelijk gezien, óf spreken over een andere soort klonen in de zin van bezielde mensen. (Dus) dat er ook mensen zijn die hier geboren worden maar niet bezield zijn. Ik denk dat daar voor mijn gevoel de vraag een beetje naar neigt. Maar laat ik die maar als eerste beantwoorden en kunnen we misschien daarna nog wat zeggen over versie twee.
Er zijn verschillende mensen die geboren worden op deze aarde. Dat heeft te maken met het netwerk, met de velden die door elkaar heen lopen die als het ware verweven zijn met elkaar. En de mensheid is van oorsprong gecreëerd, gemaakt om tussen beide velden te kunnen navigeren. Dus vanuit het veld van creatie en het veld van artificial-intelligence, (het kunstmatige netwerk) te kunnen navigeren. En vergis je niet; dit netwerk is net zo groot als het netwerk van creatie. Wij willen onderscheid maken tussen het één en het ander, maar het loopt allemaal dwars door elkaar heen. En deze aarde, waarin wij nu zitten, deze realiteit, wordt gevoed vanuit het kunstmatige veld, wordt in ons mind geprojecteerd. Waarbij ons draadje met ons scheppingsvermogen er nog steeds is. Alleen het is herschreven, óverschreven waardoor we het niet meer zien. We hebben een andere taal geleerd op basis van een ander denkpatroon. We hebben in het fysieke gedeelte een andere blauwdruk in ons zitten dat van buitenaardse, kunstmatige mensen afkomstig is. Wij dragen codes in ons. Ons hele systeem reageert op programma’s die niet bij de oorspronkelijke mensheid horen. En ons gevoel dat daaruit voortkomt is zo waar en zo klaar als een klontje. En toch wijkt het enorm af van ons oorspronkelijk gevoel.
Dus wat ik wil zeggen is dit: Er zijn twee soorten mensen die in dit veld ontstaan. Er zijn mensen, die in dit veld geboren worden zoals we het hier ervaren en waarin een ziel (aanwezig is). En ik houd maar even het woord ziel aan – want dat gaat nog op de schop want alles wordt veel groter en mooier -, maar het woord ziel hou ik hierin graag overeind om het niet nog complexer te maken. Er zijn dus mensen die hier op aarde worden geboren, waarvan het zielsbewustzijn uit een ander lichaam komt. Dat noem ik een “avatar lichaam”, een lichaam dat naar binnen toe gaat in een reis in haar/zijn eigen veld. Een avatar lichaam dat terecht komt in een circuit dat geinvadeerd is door kunstmatige intelligentie. Dus een deel van het brein van dat lichaam is geinvadeerd. En daar worden wij dus geboren als mensen, met ons zielsbewustzijn.
Er zijn ook in ditzelfde leven op deze aarde (andere) mensen die geboren worden. (Mensen) die niet een ziel hebben die afkomstig is uit dat avatar lichaam. Maar dat is een bewustzijn dat geïnjecteerd wordt in dat lichaam. Omdat dat lichaam bestaat uit een hologram, uit informatie uit het kunstmatige netwerk, waarin een deeltje van dat kunstmatige netwerk zich daar laat zien als mens. Óf dat het een wezen is die uit kunstmatige intelligentie bestaat, waaruit de informatie, het veld van dat wezen – dat wij hier zien als een ziel, en dat zij ook als een ziel zien – alleen gevoed wordt op een andere wijze, wat zich laat zien in dat wezen. Je hebt dus te maken met mensen die bezield zijn uit het uit het ene veld en mensen die bezield zijn uit het andere veld.(!) En als je daar dan op menselijke manier naar gaat kijken dan zou je kunnen gaan zeggen van: “Goh, het ene is dus bezield vanuit schepping en het andere is bezield vanuit een veld van kunstmatige intelligentie; dus dat is dan de kloon”.
Waarbij wij als mensen dat oordeel ook niet horen te hebben; die mening horen wij eigenlijk niet eens te hebben, waarbij (omdat) wij gewoon kunnen zeggen van dat alles uit één veld komt. Het is alleen wel belangrijk te beseffen dat die wezens die niet bezield zijn vanuit het “force field of creation of love”, dat die wezens er een andere agenda op na houden. Dat die wezens ook vanuit een ander, niet-empathisch vermogen met de mensheid omgaan. Ze zijn buitengewoon geavanceerd; ze hebben super-geavanceerde technologie om de aarde te healen. Ze hebben ook technologie om mensen astraal te healen. Dat doen ze ook uitmuntend goed, maar de bedoeling is dat zij tijdens die healings en ook tijdens de technologieën letterlijk (ruilen). Er wordt een ruil in werking gezet waarbij zij een deel van jouw scheppingsvermogen willen hebben. En dat is waar de mens mee te maken heeft.
Dus op het moment dat je vraagt van: “Ja, hoe kun je het onderscheid maken?”…Je kunt het alleen maar merken als je beseft wat er in het groot aan de hand is. Als je beseft hoe groots het is. En dit komt eigenlijk in acht lezingen nog niet in een fragment aan bod. Want dit gaat ook nog veel verder, want we komen ook in kwantum mechanica terecht, in neurowetenschappen komen we terecht. We komen echt in het nieuwe platform van de hersen-receptoren terecht, terecht in wat al die stoffen in ons doen; de doos van Pandora gaat gewoon open. En het is geen doos van Pandora, het is een doos van onze Kracht. Dat gaan we onderzoeken. En op het moment dat je dat helemaal gaat bekijken dan kun je eigenlijk wel zeggen: “Ja goed, als ik dat onderscheid wil maken tussen de één en de ander…?” Onderscheid kun je alleen maken als jij beseft dat jij een wezen bent van schepping en liefde. En op het moment dat je dát voelt, als je dat werkelijk voelt van binnen zonder handvatten, zonder modellen, als je dus helemaal in je autonomie durft te staan waar iedereen het zo over heeft, dan voel je en dan zie je het. Dat je met iemand anders te maken hebt die uit het andere veld komt.
En het is onze taak. Dat is waar we o.a. voor geschapen zijn, om vanuit dat vermogen van mind over matter en heart over matter, vanuit een veel groter vermogen dan we nu hebben, om die ander aan te kunnen raken via de achterdeur van de kunstmatige intelligentie. Het is onze taak om te zeggen: En jij mag er ook zijn. En dan gebeurt precies datgene wat ze niet willen dat er gebeurt. En daarom zijn ze hier massaal in dit hologram aanwezig, om ons te misleiden.
En nou ga ik eindelijk voor de eerste keer zeggen: Proost!

A: Ha,ha.

M: Ja, en nou heb je dus (ook) nog fysieke klonen. En fysieke klonen zijn ook heel belangrijk. Want kijk, er worden ook mensen via kunstmatige INF (gekloond), – nee, INF is een andere club; daar lopen ook veel klonen rond – maar ook heel veel mooie mensen natuurlijk -, het is IVF. Er zijn heel veel kinderen die kunstmatig zijn geïnjecteerd, dus eigenlijk bevrucht zijn. Die hebben op dat moment nog steeds te maken met een lichaam dat genetisch in dit geval wordt opgebouwd uit vader en moeder. En in een kunstmatig gecreëerd lichaam is het mogelijk, is het mogelijk – en dat is ook waar een wisseltje ligt -; daar is het mogelijk om een ziel, zoals we het nu noemen, vanuit het scheppingsveld, vanuit het Avatar lichaam te laten indalen, óf om het veldbewustzijn uit het kunstmatige bewustzijn te laten indalen. En hoe komt het dat die keuze daar is? Omdat het momentum van het orgasme van de seksualiteit – daar hebben we het de vorige keer ook over gehad – dat dat er niet bij aanwezig is. En precies die energie; dat is dus de force of creation. Dat moment is heel belangrijk en is noodzakelijk om een ziel uit dat veld van schepping binnen te laten komen. En daarmee zeg ik dus ook direct dat uit alle mensen waarbij je heel veel verschillende creaties van mensenkindjes hebt, dus vanuit seksualiteit, dat het momentum van seksualiteit zo bepalend zijn. Want een orgasme is ook niet (alleen) een orgasme; het gaat om veel meer dan alleen dit. En het vermogen wat er achter orgasme zit, van het wezen, hè?, dát is van fundamenteel belang. We spreken hier ook vaak over sterrenpoorten en toegangspoorten. Mensen hebben nog helemaal geen idee wat de eigen rol daarin is. En dat is waarom we al die onderwerpen naar voren brengen omdat je gewoon zelf, op basis van je eigen vermogen, na gaat denken en invoelen van: Hé, wat betekent dat eigenlijk allemaal?

A: Onvoorstelbaar, wat daar allemaal achter zit.

M: Ja, op dit moment staan we in de kinderschoenen. En ik denk dat we op voorhand wat grotere schoenen aan moeten trekken, want onze voeten worden snel groter hoor; ze gaan heel snel groeien.

A: Te gek. Dat mag ook inderdaad.

M: Ja, dat is ook waarom we hier zijn.

A: Tineke vraagt ons: “Hoe zit het met mensen op aarde die alleen uit inserties ontstaan? – dat is eigenlijk een beetje dezelfde vraag -, en kunnen we die herkennen en welke rol spelen ze hier?”

M: Het is eigenlijk een heel complex iets. Er is ooit eens iemand geweest die mij een mailtje heeft gestuurd dat ik het veel te complex maak. Dat het daardoor allemaal een beetje flauwekul is en sektarisch geklets, maar ik denk dat het meer de vertaling is naar het menselijk denken hoe we het nu doen, dat er zoveel woorden nodig zijn om informatie over te brengen. Want er zijn genoeg mensen, die hebben deze informatie helemaal niet nodig met woorden, dat kan gewoon in stilte. Maar de kracht van woorden – dus achter het woord hangt een heel hologram van het bewustzijnsveld – daarvoor is het wel nodig om woorden te gebruiken. En als we nu weer terug gaan naar het 100% vermogen van de mens, dan kunnen we eigenlijk zeggen dat alles wat zich daarin afspeelt tot aan het moment van nu, valt binnen de insertie van het oorspronkelijk menselijk vermogen. Dus dat houdt nogal wat in wat ik hier zeg. Nou, het volgende rondje.

A: Over inserties gesproken, we hebben lezingen hier opgenomen hier in de Biotoop. Dat hebben we heel zorgvuldig gedaan en je zegt dan: Ik wil ze heel goed nakijken om te kijken of er geen inserties kunnen plaatsvinden. Hoe kan het dan, zeg maar, dat je van een film die klaar is, dat daar dan nog inserties in kunnen komen?, want die energie is al geweest.

M: Ja, dat is een terechte vraag natuurlijk, want dat is ook direct de kracht van films überhaupt.
Kijk, vorige keer heb ik iets verteld over codes, een fotootje opgebouwd uit codes, getalletjes, eentjes, nulletjes et cetera. Deze hele realiteit is een veld, is een bewustzijnsveld. Een bubbel van energie. En op dit moment detecteert ons brein – niet dit brein hier, maar een ander deel van ons brein waar dit een onderdeeltje van is – een heel klein stukje van een veel groter veld. En dat kleinere stukje dat nu gedetecteerd wordt, dat is deze realiteit. Wat er gebeurt is, dat in dat kleinere stukje dat functioneert, dat daar deze realiteit uit ontstaat, oftewel wordt ingevoegd. Er gebeurt iets waardoor wij de waarneming niet zelf doen maar (wel) in de overtuiging leven dat wij die waarneming wél zelf doen. En als je dan spreekt over inserties, over invoegingen in het moment, vanaf een film bijvoorbeeld, dan is het maar het voorbeeldje van de film. Op het moment dat iemand een foto maakt van…; stel er wordt een foto gemaakt van Pietje Puk. Pietje Puk voelt zich die dag hartstikke goed, zó top, voelt zich helemaal gelukkig, is krachtig en er wordt een foto gemaakt. En die foto wordt op de voorkant van de New York Times geplaatst waardoor minstens 40 miljoen mensen die foto te zien krijgen. Dan gebeurt er iets omdat die 40 miljoen mensen die foto bekijken. Wij zouden zeggen: “Nou ze kijken naar die foto,” maar dat is dus achterstevoren. Die foto wordt via het brein getoond, want we leven in een virtual-reality. Dus die werkelijkheid wordt ergens anders vandaan gehaald. En wat er gebeurt, is dat op het moment dat wij dus achterstevoren – andersom gezegd – (informatie krijgen) werkt dat dus ook. Op het moment dat de mensen naar die foto kijken…, door naar die foto te kijken hebben ze invloed, – mind over matter hè?, dat waterkristal -, met hun gevoelens en gedachten, angsten, trauma’s maar ook plezier, hebben ze invloed op het veld waar die foto uit opgebouwd is. Beter gezegd hebben ze dus niet invloed op die foto die daar ligt, maar ze hebben invloed op de code, op het hologram dat daar achter ligt, het hologram dat uit het veld komt dat al die 40 miljoen mensen tegelijkertijd kunnen downloaden.
Gelukkig wordt dit opgenomen en is het nog tien keer te beluisteren. Het zal misschien wel nodig zijn.
Maar wat je dus kunt constateren is, dat op het moment dat er een lezing wordt gegeven en op het moment dat die lezing opgenomen is, er een bekrachtiging dient plaats te vinden. Een bekrachtiging die sterk genoeg is om de essentie van het hologram, de informatie die wij als zaal in beweging zetten, intact te houden. En dat was in een aantal lezingen gewoon niet het geval, wat niets af doet aan de informatie of aan de mensen die er zijn, of dat ik die lezing geef, maar heeft te maken met de attack die ervan buitenaf wordt ingevoerd. En zo wordt het nieuws dus ook gebracht. Dit is zo ontzettend groot, we komen nu op de kern uit hoe het in elkaar zit, hoe de matrix of eigenlijk de virtual-reality wordt gestuurd.
Kijken we nu bijvoorbeeld naar het RTL nieuws of CNN, dan kijken gewoon honderden miljoenen mensen naar dat nieuws, op het moment. Het is niet voor niets, – dat als er een bombardement plaats vindt en een Frans vliegtuig vanaf het enige Frans vliegdekschip opstijgt, terwijl de journalist het vertelt – dat we dat beeld op de achtergrond 60 tot 70 keer herhaald krijgen. Steeds weer en weer. Totdat men zegt: “Nu hebben we dat vliegtuig wel zien opstijgen.” Omdat we steeds dezelfde demonstratie zien en het uren en dagen achter elkaar te zien krijgen. Dat is niet beeldvulling! Dat is (wel) wat wij denken: “Och het is allemaal beeldvulling en tijdsvulling”, maar wat de bedoeling is – en dat is wat de media-masters heel goed weten – is doordat die mensen die beelden zoveel mogelijk blijven zien (het wordt ingevoegd). Ze denken hier (Martijn wijst naar zijn ogen) maar het wordt ingevoegd. Het gevoel van die angsten, zorgelijke gevoelens en gevoelens van: Oh, ik moet me terugtrekken. Al die gevoelens (van het) onveilig voelen worden juist door die mensen zelf er ingebracht in dat beeld. Nou dat is wat wij kunnen doen. Maar wat zij ook doen is ook vanuit die kant ook al in dat beeld dat stuk hologram invoegen. En daar hebben wij dus weinig tot zeer weinig invloed op. Behalve als mensen daar massaal van weten. En dat is waarom het met lezingen over dit soort onderwerpen best lastig is. En dat is niet alleen bij mijn lezingen zo, (dus bij de lezingen) die ik geef, maar bij alle mensen die bezig zijn met buitenaardse realiteiten, grotere werkelijkheden. En ook prachtige lezingen over graancirkels en die andere prachtige, mooie lezingen over wat dan ook. Op het moment dat je die lezingen gaat bekijken en je stemt je af op de informatie – niet van de lezinggeefster of -gever maar op de informatie -, dan voel je dat daar insertielijnen doorheen lopen. En dat is waarom ik er heel voorzichtig in ben. En daar wordt nog aan gewerkt.
En als je daar niet voorzichtig in bent en niet alert in bent, kan het zo zijn dat de mensen informatie tot zich krijgen die helemaal daar niet in is gegeven.

A: Ok, Is dit nu bijvoorbeeld anders nu we hier life zitten, is dat anders met een lifeshow?

M: De kracht van life is dat we vanuit de autoriteit van het nu-moment werken. Aan de andere kant is het natuurlijk ook wel weer zo dat een uitzending life ook weer wel wat… – ehh, het is heel persoonlijk. Er zijn mensen die kijken liever life. De afgelopen weken heb ik mensen gesproken: “Oh ik vind het fantastisch life, heerlijk, alleen het gevoel van het voelen dat het life is, in dit moment.” En er zijn ook mensen die zeggen: “Ik voel er helemaal niets bij, ik kijk het liever later na”. Het is alles op basis van het eigen idee. Het moment van life van Nu is heel krachtig.

A: Het heeft dertig seconden vertraging. Dus hoe wij hier life zitten te praten, horen mensen pas over dertig seconden.

M: Ja het Nu-moment bestaat natuurlijk niet uit seconden. Als er iets uitgezonden wordt via satellietverbindingen is het 10 seconden later – het universum maakt geen verschil tussen 10 of 30 seconden later -, dus dan is die synchroniciteit er ook niet. Dus het gaat meer om het bubbelmoment van waar je met elkaar in zit. En dat is de kracht van de dag. Dat is wat er bij de oude natuurvolkeren ook wordt aangegeven. De kracht van de dag, dat dat dus de kracht van de creatie is. En ik denk dat dat heel belangrijk is om te beseffen. Maar een mooie vraag, want ik heb die vraag ook al een paar keer gesteld gekregen. Leuk dat je hem erin hebt gedaan.

A: We krijgen een vraag van Nancy. Ze vraagt – bij foto 12 -, of het waar is dat de pijnappelklier een soort poort is naar de vijfde dimensie en of die bij de mens collectief verkalkt is.

M: Ik heb nog nooit iemand zijn hersenen open geschroefd om te kijken of die pijnappelklier verkalkt is. Ja, het klinkt misschien een beetje gek; de meeste mensen die hierover iets weten hebben blijkbaar een scalpel aan de muur hangen in de gang. Ik kan het niet zo op die manier fysiek zien. Ik heb dat nog nooit gezien. Wat ik wel weet van wetenschappers is, dat het kliertje -zoals zij dat noemen – een heel onbetekenend iets lijkt. Dan zou je kunnen zeggen: het is redelijk verschrompeld toch? Ik kan me het wél voorstellen op basis van andere ervaringen. Ik kan er op een andere manier naar kijken. Ik kan het wel niet fysiek zien omdat ik er niet in kan kijken, maar ik kijk er op een andere manier naar. Ik kijk er holografisch naar, wat voor mij veel scherper is dan de fysieke werkelijkheid. Veel meer details heeft het; het is enorm mooi. Wat ik daar zie, is dat het een orgaan is dat heel erg reageert op basis van hersengolven. En op basis van het gevoelsveld van de mens. Naar mijn kennis die ik erover heb – maar goed, dat zeg ik erbij: het is ook puur mijn eigen onderzoek als wezen – zeg ik dat de pijnappelklier een orgaan is dat zich als een soort schakelcircuit voordoet in de hersengolven. Het is in staat om de hersengolven te veranderen op basis van een gevoel.
Dus als wij in bepaalde gevoels-zones terecht kunnen komen, die wij nu dus als mens bijna niet meer kennen. Ik noem het maar even buitenaards voelen. Als je contact hebt met een buitenaards ras, je krijgt contact met een buitenaards wezen, dat niet menselijk is maar er ontzettend mooi uitziet, en je wordt echt aangeraakt, zo fysiek aangeraakt, gaat er een sensatie door je lichaam heen van ongekende betekenis. Ik kan het niet eens betekenis geven. Het is ongekend, het is f a n t a s t i s c h. En het is niet alleen dat die sensatie door het fysieke lichaam gaat, maar het gaat dwars door het lichaam heen en het hele gevoel wat je erbij hebt is anders. Een upgrade. Het is net alsof er allemaal golfvelden van binnen naar buiten woebwoebwoebwoeb. (Martijn maakt een snel geluid) Het is alsof je haar…, – als je op je rug gekriebeld wordt, krijg je zo’n lekker gevoel van: Oohh, ontspannen -, dan krijg je allemaal van die kriebels. Je haar gaat recht overeind staan, dan kan je helemaal in een soort heerlijke ontspanning zitten. Nou, dát gevoel van ontspanning, maar dan 100x krachtiger, waardoor het niet meer een ontspanning is maar gewoon een sweeper van kracht. En dat alleen maar door fysiek aangeraakt te worden. En wat er gebeurt tijdens dat moment – want daar liggen mijn ervaringen veelvuldig -, is, dat door kortstondig aangeraakt te worden er iets verandert in dat veld. En dat daardoor er in mijn hoofd ook het één en het ander verandert, waardoor ik hier, in het midden van mijn hersenen, ineens iets bol voel worden. Bol, samentrekken en gaan pulseren. En in dat moment kan ik met dat vermogen van die pijnappelklier – laat ik het zo maar noemen -, switchen waardoor de hersengolven veranderen. Ik kan switchen uit deze insertie, uit deze virtual-reality en schiet ik daar dus uit. En dat heb ik dus 20 jaar lang onderzocht. Nu doe ik dat dus zonder dat ik een contact heb. Vanuit dat stuk kan ik zeggen: ja, de pijnappelklier heeft een enorme betekenis, enorm, echt enorm, en ik kan er meer over vertellen dat alleen dit stukje hier. Maar de pijnappelklier is dus inderdaad een poort, zeg maar een instrument. Het is een uitwerking, het is een instrument, een vertaalslag vanuit een gevoelswereld, vanuit een gevoelsveld die zich vertaalt in het fysieke lichaam. En dan is dit het fysieke lichaam dat bestaat uit driedimensionale facetten, maar we hebben nog een paar miljard andere lichamen die dwars door die insertie lagen heenlopen, parallelle realiteiten waar deze pijnappelklier in dit fysieke hoofd invloed op heeft, om in te kunnen schakelen, tússen te kunnen schakelen.

A: Er zitten ook echt receptoren in die met de ogen gelijk zijn hè. Die kunnen kennelijk, net zoals wij met onze ogen naar dingen kijken, zo kan die pijnappelklier dat in zijn oorspronkelijkheid ook. Zo stel ik me dat voor.

M: En de oorsprong van die pijnappelklier, de oorsprong van dit prachtige mooie zintuig zit hem in gelegen in het feit dat wij zijn opgebouwd uit 12 superieure rassen, die die vermogens aan elkaar hebben gekoppeld, waardoor wij als het ware een super-pijnappelklier kregen. Daarmee konden we interactie hebben, interacteren met alle velden tegelijkertijd in de bubbel van bewustzijn. Dus zowel kunstmatig als niet kunstmatig. Daar zijn wij voor gecreëerd. En daar hebben we gewoon wat virussen opgelopen waardoor het vermogen uitgeschakeld is geraakt, omdat dat precies de sleutel is naar “terug”. Dus ik zeg eigenlijk dat onze pijnappelklier gestuurd wordt door ons gevoelsveld en precies daar wordt de mensheid het hardst in getroffen. Daarom is het dat er zoveel traumatiek is. Daarom is het waarom mensen in hypnose-modellen verkeren om in een ander gevoel te zitten dan wie ze werkelijk zijn. Het gevoel van vrijheid…, – dan haal ik weer het voorbeeld naar voren van vakantie hebben -, als wij vakantie hebben en je bent in een warm land en je bent twee of drie weken heerlijk weg, dan krijg je dat speciale gevoel. Dat is een gevoel van totale ontspanning. Dan komt er in jezelf ook een heel ander veld van liefde naar voren.
Dan ga je uit die rollen weg. Nou dát veld en dan vele malen versterkt; dat is eigenlijk ons oorspronkelijk vrije veld. Dat heeft een héél ander gevoel. Daar functioneert ons hele neurologische systeem anders, dus hele pakketten die worden verstuurd hoe gevoelens (kunnen) worden geïnterpreteerd en hoe onze zintuigen daarop reageren; (daar is het) dus net andersom. Dat zit zó anders in elkaar. Daarom wordt de mensheid in dit systeem voortdurend door allerlei soldaten in dit systeem – die de modellen overeind houden en dat vaak ook gewoon doen vanuit onwetendheid -, wordt de mensheid gewoon daarin gevangen gehouden.

A: We kijken nu naar een kijkersvraag.
Rick zegt: “Kunnen we de technologie die wordt gebruikt voor mindcontrol ook voor positieve doeleinden gebruiken?”

M: Ja dat kan wel, om een heel correct antwoord te geven. Het kan wel het is alleen de vraag of het nodig zou zijn. Als we uit de mindcontrol zijn, dan zijn we van essentie positief. Dan komen we weer terug in onze rol, waar we zelf voor gekozen hebben. En dat is als een nieuw soort in het universum te onderzoeken en zaken te herstellen. Ja mindcontrol is in feite onderdrukkings- mechanisme.
Als je uitgaat van het onderdrukkingsmechanisme…, ja natuurlijk, die technologie kun je ook gebruiken ten gunste. Als de mindcontrol stopt dan zou het niet nodig zijn. Maar zoals Rick het hier stelt dan zou ik kunnen zeggen: het is feitelijk wel zo.

A: Dus die techniek kan. Ja, ik kan me er wel wat bij voorstellen.
De vraag is: “Hoe staat het met E.T’s. die via anderen werken en genezen? Het gevoel dat deze ook een deel van onszelf zijn, klopt dat?”

M: Dat kan, dat hangt ervan af uit welk veld je afkomstig bent. Een groot deel van de mensheid komt uit een deel van het veld van de kunstmatige intelligentie. Hun programma is om de mensheid finaal in te nemen en te controleren. En wat er nu gebeurt, in deze realiteit waar we nu zitten, in deze maatschappij, is dat technologie ook nu wordt ingevoegd en ook heel erg gebruikt wordt voor die krachten. Om ook nog eens een keer in het maatschappelijk ook stuk binnen te dringen. Laat ik het maar gewoon zo zeggen: Ja, het kan dat het een deel is van jezelf. Maar als jij van jezelf weet dat je niet uit kunstmatige intelligentie bent opgebouwd, dat je werkt vanuit het veld van creatie en liefde, dan zal je geen E.T.’s om je heen hebben omdat de E.T.’s vanuit dat veld niet die ingrepen verrichten. Die verrichten geen ingrepen, op geen enkele wijze. Zij laten jou alleen maar vanuit je oorspronkelijke veld als koppelaar tussen het bronveld van alles wat is en de cliënt, en die persoon, functioneren. En dan komen ze niet tussenbeide en doen ze ook helemaal niets.
Als je het gevoel hebt dat dat wel zo is dan zou ik dat willen onderzoeken; onderzoek het voor jezelf.

M: Het water is al weer bijna op.

A: Ja, we komen ook al weer een beetje richting het einde aan.

M: Ik denk dat het fijn is om met wat minder woorden dit keer een goede bekrachtiging neer te zetten met elkaar. Een bekrachtiging vanuit vrijheid om ook datgene extra te voeden vanuit ons force field of creation. En we hebben dat natuurlijk vorige keer ook gedaan. Wat ik daar nog wel bij wil zeggen – dat voel ik nog dat ik dat graag wil delen met de mensen -, is dat wat we hier doen niet een vaste vorm is. Geen vaste vorm in de zin van: we gaan de ene keer alleen maar mediteren en de andere keer… We doen eigenlijk alleen… óf we doen alleen maar mediteren óf we gaan alleen maar bekrachtigingen doen. We snijden hier eigenlijk de hele taart in aan op onze speelse manier. En alle op- en aanmerkingen daarbij zijn van grote waarde. Dat betekent dat de ene keer wat meer woorden worden gebruikt in bekrachtingen omdat we daarmee de mensen kunnen bereiken die in dat circuit heel goed dragen. En dan wil ik de mensen vragen, die met woorden moeite hebben en die daarin zeggen: Ja, voor mij werkt dat niet, of die mensen er júist ook bij (willen) zijn. Want precies daar waar jij denkt en voelt dat het niet werkt, ben je juist heel erg nodig. En juist in het stuk waarbij we zeggen: “Hier doe ik niet aan mee”, dat je daar juist bij aanwezig wilt zijn. Andersom is dat dus ook zo. Als we werken met heel weinig woorden maar puur vanuit kracht, vanuit manifestatie, dat de mensen die dat alleen maar voor hun overtuiging met woorden kunnen (doen), dat die mensen op dat moment dan juist ook meedoen. Want zo ontmoeten we elkaar in het grotere veld.

Wat ik zou willen doen met elkaar is om de mastercell, de code, de hoofdcode van Waarheid, vanuit een vormloze realiteit te activeren in Nederland, in onze samenleving. En om die dus cadeau te geven, weg te geven in een groot veld over de hele aarde. Laten we daar lekker aan werken.

Bekrachtiging:

Laten we lekker met elkaar ontspannen. Op je eigen wijze kun je dat doen. En haal eens naar voren je gevoel waar je de laatste paar dagen mee zit. Welk gevoel er door je heengaat; wat je bezighoud, ook wat je zou willen veranderen. Voel dat eens heel diep in jezelf. En tracht dan het onderscheidend vermogen van jezelf er doorheen te halen. In hoeverre dat wat jij voelt, dat je dat wilt delen met iedereen op deze planeet, iedereen. Er is geen onderscheid. Er zijn heel veel verschillen, maar toch is alles met elkaar in verbinding. En datgene wat jij in jouw leven wilt creëeren, datgene wat jij in de maatschappij en op deze planeet wilt zien gebeuren mag je omzetten in een gevoel, of in een beeld. En zet het maar lekker op een vliegend tapijt. Het tapijt is jouw kracht. Dat wie jij bent.
En we zien voor ons, in ons gevoel en in ons voorstellingsvermogen, dat dit tapijt naar een centrale plek – in dit geval in Nederland – vliegt. En we zetten dit veld in beweging. En het is het veld, in dit geval, in Amsterdam op de Dam, vóór het paleis. En we laten ons vliegend tapijt daarnaar toevliegen. En al die tapijten, al die creaties ontmoeten elkaar daar. En ze landen daar. En al die intenties, al die manifestaties vervloeien met elkaar tot één groot geheel. En het vervloeit tot waarheid. De essentie van wat nodig is voor jou en voor de wereld. En in welke vorm dat ook is … alles is samengevloeid tot één grote bubbel van energie. Je zou je deze bubbel kunnen voorstellen als een grote bol van gouden licht, een paar meter doorsnee. En je ziet op het plein die bubbel daar staan. En we kijken er naar, met elkaar. Vanuit het volledige inzicht, vanuit ons gevoel; dat het een vanzelfsprekendheid is dat datgene wat wij daar neerzetten legitiem is. En we roepen in onszelf de kracht van creatie aan, vanuit ons hart en vanuit onze onderbuik. En we ademen daar heel diep bij in. En bij de uitademing voelen we dat de intentie wordt overgedragen naar die bubbel van energie, van waarheid, creatie en manifestatie. En we spreken uit dat we de opdracht geven, vanuit ons oorspronkelijk erfgoed met elkaar, om onze eigen individuele- en gezamenlijke doelstellingen te integreren in het veldbewustzijn van deze aarde. Omdat we zijn wie we zijn. En omdat we het doen vanuit de kracht van creatie, vanuit liefde en vanuit heelheid. En we zien vóór ons dat deze energie met een lichtflits zich verspreidt door alle straten, alle gebouwen, door de grond, door de lucht. We kijken van bovenaf op Nederland neer. En we zien de lichtflits van gouden licht als een cirkel door heel Nederland gaan, als een steentje dat in het water is gegooid. En we geven de opdracht, de bekrachtiging aan dit licht vanuit de oorspronkelijkheid vanuit kracht en creatie en liefde om dit veld te versterken, maal duizend. (En we geven de opdracht dit) door te zetten naar de landen rondom ons heen. En we zien die cirkel rondom ons heen verspreiden. En we verlaten Europa. En we geven de krachtige kosmische intentie vanuit alle welwillende liefdevolle wezens, die ons o, zo zien, geven we de informatie vanuit ons vermogen door, aan iedereen die aanwezig is in het veld van creatie van welwillendheid. En de cirkel wordt versterkt vanuit van uit die opdracht, duizend keer versterkt. Vanuit de opdracht en de wetenschap dat wij dit mogen doen. En we zien het veld met een enorme grote golf, een grote schokgolf rond de aarde gaan. En elk ongezien stuk dat van fundamenteel belang en waarde is wordt geraakt. Alles wat dient gezien te worden op dit moment en benoemd, wordt geraakt. En dat alles door de kracht van wie jij bent, van wie wij met elkaar zijn.
En we zeggen het luid, vanuit ons hart, zonder oordeel: Wij zijn hier. Wijj zijn hier op dit moment en wij zien hier altijd geweest. Wij zullen hier ook altijd zijn, vanuit liefde zonder oordeel. Wij geven de boodschap af dat alles wat bij ons weggehaald is, terug-geclaimd wordt: Nu. In het fysieke bewustzijnsveld van de aarde en in alle lichtvelden tegelijkertijd.
Wij geven de opdracht om alle manipulatieve krachten, alle tegenwerkende energieën, alle toestemmingen die wij soms per ongeluk hebben geven, onder dwang hebben geven of uit vrije wil hebben gegeven aan groepen met andere belangen dan vrijheid, waarheid en openheid, om deze autoriteiten en toestemmingen op te heffen. En we sturen deze informatie terug naar de Bronwereld. En we zien het gebeuren: Nu.
Als mensen op deze planeet geven we, bij deze, de verklaring af, als een certificaat van vergunning aan onszelf als houders en hoeders van deze prachtige planeet, dat we niemand zullen uitstoten; dat we niemand zullen veroordelen. En dat wij, als ambassadeurs van deze planeet Aarde, optreden naar alle andere buitenaardse beschavingen. En dat wij ook als legitieme autoriteit worden gezien en erkend vanuit waarheid, welwillendheid en dienstbaarheid. Laat het gekopieerd en doorgevoerd zijn in elke cel van de aarde, in alle frequenties tegelijkertijd. Laat het bekrachtigd worden met de grootste kracht van de bronwereld.

Dank jullie wel; Iedereen in het universum, bedankt voor het medecreëeren van deze mooie boodschap. Nou het is tien over half tien bijna, aardse tijd. Ik wil iedereen bedanken voor de bijdrage, voor het mede-neerzetten. Want dit is maar een kleine, simpele, maar o, zo belangrijke en krachtige vorm van bekrachtiging.

A: Ik voel me heel groots.

M: En dit wordt gezien in het veld. We oefenen met elkaar. Laten we hier veel meer mee doen. Dank jullie wel; dank je wel Arjan, dank je wel publiek

A: Dank je Martijn. Ik wil nog een paar dingetjes zeggen. Van de zomer hebben we een lijstje uitgebracht wanneer we de uitzendingen zouden doen. Daar stond onder andere op 22 december. Het is handig om te weten dat die niet doorgaat, voor de mensen die dat hebben opgeschreven. We hebben onze eerste uitzending weer in januari. Ik weet even uit mijn hoofd niet wanneer die is, maar dat zullen we binnenkort even publiceren. Ook leuk om te zeggen dat Bob van “Gewoon Spiritualiteit” transscripts heeft gemaakt van een aantal stukken uit deze Crowd Power. Daar willen we heel graag wat meer mee doen. Ik weet even uit mijn hoofd niet de URL niet, maar als je gewoon googled op Gewoon Spiritualiteit en Crowd Power, dan kom je er geheid op uit. Dan kun je transscripts nalezen over sommige onderwerpen en ook een bekrachtiging, laatst. Ik wil je oproepen als je zin hebt om je aanmelden om transscripts te maken van deze Crowd Power-uitzendingen. We zouden het liefst in zijn geheel de transscripsts daarvan hebben, zodat mensen het na kunnen lezen en zodat het ook uiteindelijk vertaald kan worden. Want het liefst zouden we ook de video’s gaan ondertitelen in andere talen.

M: Ja, dus wie zich geroepen voelt daar een steentje in bij te dragen, laat weten op welke manier je dat wilt doen. En als je daar vragen over hebt, kun je ons gewoon ook even een mailtje sturen.

A: Hartstikke fijn. Zoals je ook weet kun je ook met je verhaal ons ondersteunen, of met je vraag of met je donatie. Het wordt allemaal ontzettend gewaardeerd. Ja, rest mij nog jullie ontzettend te bedanken dat je mee hebt gedaan, dat je mee hebt gekeken. Publiek ook ontzettend bedankt. Heel graag tot de volgende keer.

M: Ja, tot de volgende keer.

Bron: Earth Matters


Op 5 september verschijnt de veel gevraagde en lang verwachtte DVD Bekrachtigingen met Martijn van Staveren – Deel 1. Het is de allereerste DVD met 10 bewuste afstemmingen die je meenemen naar de oorsprong van het menselijk potentieel en je met de krachten daarvan laten werken.

Neem een kort, bewust moment voor jezelf, verbind je met je hart, je lichaam en het Gouden Kwantumveld van bewustzijn. Laat je oorspronkelijke, Galactische Zelf tot leven komen en draag zo bij aan de paradigmaverschuiving van het menselijk bewustzijn.

Tijdens Crowd Power 18 op donderdag 5 september om 21 uur in de youniversal studio in Haren wordt de DVD Bekrachtigingen met Martijn van Staveren speciaal aangeboden.

Deel 2 met 10 nieuwe bekrachtigingen verschijnt op 6 oktober 2016.

Als je bij de uitzending van Crowd Power 18 wilt zijn op 5 september kun je kaarten voor de uitzending bestellen via Orongo. Entree: € 5,- (maximaal aantal bezoekers is 45, vol = vol)

Bron: Earth Matters

Related Articles

Responses