Five Star Engelse admiraal en ommandant der dtrijdkrachten over UFO’s

(Martijn van Staveren) Lord Admiral Hill Norton: “Regeringen geloven dat als ze de waarheid vertellen over de wereldwijde aanwezigheid van UFO’s, (namelijk dat er objecten in onze atmosfeer zijn welke technisch zeer ver ontwikkeld zijn ten opzichte van alles wat wijzelf militair kunnen inzetten en dat we geen mogelijkheid hebben om te voorkomen dat ze hierheen komen,) de mensen angstig worden.

Dat we geen verdediging hebben tegen hen indien ze vijandig zouden zijn! Ik geloof dat het deze angst van de regeringen is om de feiten te onthullen. Ik geloof echter zelf niet dat de mensen in paniek zouden gaan raken. Er is een serieuze mogelijkheid dat we worden bezocht en al véle jaren worden bezocht door andere beschavingen. 

Wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat ze willen, moet het onderwerp zijn van rigoureus wetenschappelijk onderzoek en niet het onderwerp van ‘roddel tabloid-kranten”.

– Lord Admiral Hill Norton, voormalig Chef Defence Staff (UK), 5-sterrenadmiraal van de Koninklijke Marine, en voorzitter van het Militair Comité van de NAVO. Klik op de foto om het filmpje op Youtube te bekijken.

Note: Norton zegt zelf aan het eind van dit filmpje dat er ook andere redenen kunnen zijn, waarom het niet publiek bekend wordt gemaakt. Zouden deze beschavingen zich dan niet bewust zijn (??), dat de wijze waarop het fenomeen zich laat aanzien, juist veroorzaakt dat regeringen het geheim willen houden? Zouden deze beschavingen de geheimhouding op deze wijze dan zelf in de hand werken? Of is de visie van de Admiraal exact de visie welke als argument gebruikt moet worden om de werkelijke achtergronden van dit fenomeen te verbergen, zoals hij er in feite zelf al ruimte aan geeft in zijn laatste deel van dit filmpje.

Of zijn de andere beschavingen geheel niet bezig met bekendmaking, omdat zij hier zijn om hele andere redenen waar de mens op Aarde nog geen zicht op heeft? Komt het UFO fenomeen uit “onze werkelijkheid” of is het een fenomeen uit een “andere werkelijkheid” en zo ja, wat kunnen menselijke gedachten en waarneming voor mogelijk effect hebben op de andere beschavingen indien zij voortkomen uit een andere niet tijdgebonden werkelijkheid?

Bron: De Intergalactische Mens

Related Articles

Responses