Lockdown-protesten over de hele wereld

In Engeland, Nederland, Spanje, Italië, Frankrijk, Ierland, Finland, Portugal, Israël, Australië en veel meer landen waren 20 maart protesten tegen de lockdown maatregelen.

Je vindt ze niet of nauwelijks in de media, of volledig geframed. De protesen worden niet bekend gemaakt, maar op 20 maart 2021 trokken ze wereldwijd honderdduizenden mensen. De berichtgeving erover is gecensureerd.

In Amsterdam vonden er plotseling willekeurige arrestaties plaats. Mensen, geen relschoppers, werden willekeurig uit de groep gehaald en afgevoerd – er zat zelfs een arts bij. Er werd heel veel gefilmd op mobiele telefoons, maar veel mensen hadden communicatieproblemen in de zin dat ze niet live konden gaan op Facebook. De censuur is overal.

Media en politiegeweld

De media zwijgen het politiegeweld dood, of ze verdraaien de waarheid. Sinds half januari liep het politie geweld uit de hand, maar in de media komt naar voren dat de demonstranten de overtreders zijn. Zoals de NOS die het had over een “bont gezelschap: mensen gekleed als zorgmedewerkers en mannen met baretten op”, in plaats van te zeggen dat zelfs artsen en veteranen protesteren. En de politie greep in “omdat de demonstratie niet was aangemeld, en er een noodbevel van kracht was”, zonder achtergrondinformatie hierover.

Er was al wekenlang bij verschillende gemeentes geprobeerd om toestemming voor een demonstratie voor elkaar te krijgen. Maar er werden allerlei ongebruikelijke en onvervulbare eisen gesteld. De organisatie van de “World Wide Rally” heeft het na meerdere pogingen opgegeven. Via sociale media kwam het bericht dat er geen officiële demonstratie was, maar dat iedereen die zou gaan dat op eigen titel moest doen.

Steeds meer politie-agenten verenigen zich die het niet eens zijn met het huidige beleid dat ze zelf omschrijven als ongebreideld wapies rammen: https://www.facebook.com/Police-for-Freedom-Nederland-103850518462150

Berichtgeving uit Israël:

(Blckbx) Ilana Rachel Daniel doet een emotionele noodkreet vanuit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. In een record tempo probeert de regering de gehele bevolking – inclusief zwangere vrouwen en kleine kinderen – te vaccineren tegen het corona virus. “Burgerrechten worden ter zijde geschoven en mensen kunnen pas weer deelnemen aan de samenleving na vaccinatie”, vertel Ilana via een livestream verbinding aan Flavio Pasquino in de BLCKBX studio, die Ilana op het spoort kwam n.a.v. een – nog – emotionelere audio clip op Telegram. Ilana vertelt over de Green Pass, de Freedom Bracelet, het mRNA vaccin en de mensenrechten schendingen. “Die momenteel doen denken aan de Holocaust”, aldus de Jodin die 30 jaar geleden vanuit de US naar Jeruzalem emigreerde. Ilana Rachel is in Jeruzalem actief als gezondheidsadviseur en voorlichter van een nieuwe politieke partij die flink wordt tegengewerkt door het regime. Een bankrekening openen, is niet mogelijk en ook worden leden van de partij in hun dagelijks leven tegengewerkt.

Related Articles

Responses