Branden op Maui: wat is daar echt gebeurd?

De branden op Maui waren een inferno, daar is iedereen het over eens. Volgens de reguliere media is de oorzaak klimaatverandering, nog voor er een onderzoek is gestart. Maar wat is er sec te zien we als we naar de beelden kijken zonder gelijk naar schuldigen te zoeken? Verpulverde gebouwen en auto’s, waar onaangetaste bomen tussen staan. Er is een gigantische hitte nodig om staal en beton te verpulveren. Want dat is wat we zien, normaal gesproken wordt organisch materiaal veel eerder aangetast, dus wat klopt hier niet en waar hebben we dat eerder gezien? …

De onderstaande aflevering van BLCKBX besteedt er aandacht aan, met onder andere Coen Vermeeren. Daaronder vind je een indrukwekkende presentatie van dr. Judy Wood over de aanwijzingen van het gebruik van directed energy weapons op 11 september 2001 bij het instorten van de torens in New York.

De gelijkenissen zijn in ieder geval opvallend. De overleden en vermiste mensen komen er echter niet mee terug en het verdriet is er niet minder om.

Voor meer achtergrond info over directed energy weapons, bekijk de presentatie van Judy Wood: Where did the towers go?

Related Articles

Responses