Vleugels lanceren in het onderbewustzijn, een onderdanige aanbiddende, ondergeschikte frequentie

(Transcript uit Buitenaards contact is werkelijkheid door Martijn van Staveren | Voerendaal 29 Juni 2023 – lezing 2)

Dit is Liefde, Liefde is Aandacht hebben voor deze wereld en Aandacht voor JeZelf en vanuit die aandacht, de hele werkelijkheid transfigureren naar iets anders.

Weet je, wij zien een fysieke wereld, dat is wat wij op dit moment zo waarnemen, maar een Fysieke wereld bestaat uit zuivere energie, dit is energie. De scenario,s waarin de energie zich manifesteert in vorm, gebeurd niet via ons brein, maar gebeurd op een héél ander niveau. Ons brein ontvangt alleen die informatie, al de vorming ervan .Eigenlijk zou je moeten zeggen, dat een fysieke wereld energie is, en energie is frequentie. We zouden dus moeten zeggen, dat een fysieke wereld een frequentie wereld is, een fysieke informatie. Dus deze microfoon hè, is ook een trillingsveld. Het is zuiver informatie bewustzijn.

Bewustzijn, intelligentie, is puur informatie . De vorm van hoe onze wereld eruit ziet, zendt ook die frequentie uit. Dus vorm zendt frequentie uit waar het uit bestaat en de frequentie, wat er is maakt ook eigenlijk de vorm…

Ik wil hier niet de Anunnaki aan de schandpaal nagelen, want dat verdient helemaal niemand en ik wil daar ook graag bij opmerken dat, dat ook helemaal niet hoeft, omdat we naar de Oorspronkelijke taken die wij hebben, wie wij werkelijk zijn en hoe we in Vrede leven in de wereld waar we vandaan komen, en de dienstbaarheid die wij ook samen hebben met andere beschavingen, maar niet altijd de makkelijkste zijn, die sommige gewoon heel erg tegen de vrije wil gericht zijn, tegen in, toch vanuit hun ideologie niet, als slechte wezens te hoeven worden gezien, gewoonlijk is het zo dat de mens op Aarde  degene is die alles hier accepteert en eigenlijk ook, ja, stuk maakt en niet de Anunnaki zelf.

Zij zetten alle religies neer in informatie waarin gelooft wordt, in alle tijdlijnen om een aanbidding te manifesteren, onderwerpingen. Als je onderworpen word of je onderwerpt je aan iemand anders, dan schep je geen eigen kracht… Het simpelste? Binnen in een relatie als je binnen je eigen vriendschap of in je relatie met jouw partner of partners ,als je daar niet jezelf in mag zijn, je wordt onderworpen, dan schep jezelf geen eigen frequentie, als je geen eigen frequentie schept, zit je in een programma van iets anders en dat voel je, dat weet je.

Financieel systeem is een religie, afhouden van zelfstandigheid, dat is wat zij allemaal hebben gedaan, en modificaties van hoe het, wat wij het DNA noemen, maar dit is geen fysiek DNA, hoe die informatie in ons DNA terecht komt, zeer grote assistentie van allerlei verschillende grote beschavingen, die hebben geholpen om de mens, die op de Aarde leeft, waarin de potentie ligt om te scheppen, om die af te remmen, om die te beletten zich zelf te zijn. 

Een paar plaatjes uit de Maya tijd, en het is natuurlijk ook maar eventjes ter uitbeelding, “Het oude Egypte”, waarin vliegtuigen en helikopters worden getoond (hieronder), wat ook informatievelden zijn. Wij zien plaatjes, maar het zijn informatievelden. Als je in de spiegel kijkt zie je jezelf, maar feitelijk zie je de frequentie van wie je bent. Wat heel belangrijk in het verhaal is , is dat er een kracht de Aarde is binnen gekomen in een andere tijd, die door middel van Symboliek, wat niet veel mensen prettig vinden om te horen, maar door middel van symboliek, zo’n valse religie en ook gevoelens van Vrijheid hebben ervaren.” De vleugels” en daar heb ik héél veel commentaar op gehad de afgelopen 20 jaar, dus daar kan nog wel wat bij.

De vleugels is een symbool in de energie van “onderwerping”. Je moet je voorstellen, hoe er holografisch wordt geprogrammeerd. Hoe bewustzijn functioneert is een frequentie, dus als jij je frequentie in” Aandacht” aan iemand geeft, als je echt echte Aandacht aan iemand geeft… vanuit jezelf, dan worden er frequentievelden, gecreëerd door jou, die worden gecreëerd , die komen tot leven via je aandacht bij de ander, en dat informatie trillingsveld wat  die ander voelt “ Aandacht” is een kracht die als voeding werkt om voor de ander nog meer zichzelf te kunnen voelen in een wereld zoals hier, dus als het slecht gaat met jou, is de aandacht die andere mensen voor” jou” hebben, eigenlijk al een oppeppertje, dat je voelt Gò, het gaat een stuk beter met mij, ik voel mij gewoon even een stuk beter, gewoon door de aandacht die hij krijgt, het is niet omdat ik het gezellig vind, dat die persoon is gekomen, het is omdat die aandacht van die persoon, in mij tot leven komt, dus wat er gebeurd, dat  is eigenlijk in frequenties de overdrachten plaats vinden.

Dan zijn er hele grote intelligenties, wij zijn zelf één van hen, die zelf ook engineers zijn op dit gebied, van/waar?? vele werelden en dimensies uit, van oorsprong, maar er zijn krachten die maken gebruik van frequentie velden, die in plaats van Aandacht geven, dus energie genereren en dat aan de ander doorgeven, dat zij het tegenovergestelde doen. Wat zij doen is dat zij frequentievelden hebben ontwikkeld, die als die er zijn, die worden “waargenomen” door de ander, dat die informatie, die de mensen zelf scheppen juist weg vloeit, ik kan er vanavond niet te veel op in gaan, maar ik wil toch even een paar dingen laten zien, omdat het een symbool is, die door de Anunnaki en door hele grote mind controle groepen, dat zijn hele intelligente multidimensionale beschavingen, overal de “vleugelvorm” wordt getoond en mensen denken dan: dat is een logo, je ziet eigenlijk overal vleugels, dus ook bij engelen, noem het maar op. kijk maar eens gewoon goed, hoeveel vleugel logo ergens is. Een vleugel logo zijn onbewuste, via het onderbewustzijn word dit waargenomen, wordt gezien en lanceert in het onderbewustzijn, een onderdanige aanbiddende, ondergeschikte frequentie.

In 2014 was ik met een paar mensen in gesprek met allemaal dingen over engelen, en die zeiden: nou dan gaan nu die engelen gelijk in de prullenbak gooien, en dat is niet wat ik vertel, het gaat om je Bewustzijn. Ik zeg: maar waarom staan al die engelen daar. Waarom staan die in kerken, waarom staan die overal? Wie denken die engelen wel wat wij zijn? Wat doen die engelen? Wat doen de vleugels? “Ja maar, ik heb nooit iets negatiefs ervaren…” daar gaat het helemaal niet om. Het is veel te simpel. Maar een paar procent van ons Bewustzijn staat “AAN” en de rest is wat wij onderbewustzijn noemen. Zij sleutelen in ons onderbewustzijn. Wat zij hebben gedaan is door middel van het tonen van vleugels een gemoedstoestand oproepen, waarvan jezelf niet eens bewust bent. En toen begon die mevrouw, het was in 2014. Ze zegt tegen me: “Aaah… ik snap het, ik snap het” ze zegt: “Inderdaad, ik zou eigenlijk die vleugeltjes helemaal niet nodig hebben….” Martijn zegt: Het zit zooo… als je beseft, waaraan wij ons hebben gekoppeld. Ik heb niet voor niks die witte pagina getoond. Het zit héél diep hoor, dit stuk. Overal kom je het tegen… uit de oudheden, overal kom je vleugels tegen en onderdrukking.

Het logo van Amerika, dit heb ik in Manhattan gefotografeerd, Overal zijn vleugels. De” Verenigde Naties” overal zijn vleugels. Dit is het gebouw van een district in Zuid-Manhattan , dat is de doorgang van… het was in 2016, het was een maand vóór de opening, dat ik deze foto maakte, dat is de doorgang waar per jaar 2 miljard mensen, dat zijn twee duizend miljoen mensen lopen er per jaar onderdoor, om naar het financiële district te gaan van Manhattan om naar het werk te gaan naar de grote banken gebouwen, daar zit een groot metrostation onder. 

.

Vleugels, ik vertel dit maar om één reden om aan te geven, dit is maar één klein spettertje, om aan te geven, hoe ons Bewustzijn word bestuurd door symboliek en dat het niet zo zeer in de “vorm” zit, als meer wat de vorm in frequentie uitzendt.

Want als je naar vleugels kijkt… nogmaals  het voorbeeld van deze microfoon, jouw brein ziet geen microfoon, want als je een scan maakt van je brein, dan zie je helemaal geen microfoon in je brein, als je een scan maakt van je brein, dan zie je dat die microfoon, als je hem zou kunnen aanwijzen in trilling in neurologische frequenties, dan zou je kunnen zeggen: Kijk, dat stukje informatie wat daar zit hè, dat zijn allemaal hersengolven, zo noemen we het maar eventjes voor het gemak, dat is eigenlijk de microfoon, dus het brein heeft niet, de microfoon nodig, het brein heeft niet vleugels nodig om ontdaan te raken. Vleugels worden alleen gebruikt om de code erachter in beweging te krijgen en dat is heel belangrijk en zo zit de hele spirituele orde van links naar rechts en van boven naar beneden in elkaar en daarom gebruiken wij… waar ik vandaan kom ook nooit in dit soort werelden nooit in termen van spiritualiteit. Wij spreken over Autonoom Bewustzijn. En als het autonome Bewustzijn van jou, helemaal uit jou voortkomend, compleet anders is dan dat van mij of van een ander, dan is het” dat”, daar gaat het om, dan gaat de duim omhoog, want daar wordt dan ook echt gevoeld wie jij Zelf bent. Dit heeft alles te maken met buitenaardse contact, wie je wel en niet bent. Dit zijn de eerste grondleggers, die ons zelf, om te komen tot de werkelijke orde, wie wij echt zijn, en dat zijn grote stappen, die eigenlijk heel klein zijn, maar voor ons héél groot zijn, omdat we zéér gehecht zijn geraakt aan allerlei verschillende vormen. En je hoeft niet bang te zijn, dat je nu, als je in een blanco veld komt, dat je daarin geen Liefde in kunt voelen. Wij zeggen maar één ding, en dat is je hebt niets nodig om de” Liefde Zelf te Zijn”. Je hoeft niets in een vorm te leren of omhoog te gaan, of opgestegen meesters of wat dan ook, je hoeft niets, helemaal nergens in te geloven, ook niet in Jezus Christus, je hoeft nergens in te geloven. Het enige wat je hoeft te doen is JeZelf ZIJN en daar op het moment, dat je JEZELF bent, Werkelijk Echt JeZelf bent. Dan is “daar” het Christusveld “AAN”.

~

Dit transcript komt uit deel 2 van de belevingenserie “Buitenaards contact is werkelijkheid”, er staan er nu nog 2 gepland in Voerendaal (ook los te volgen):

Related Articles

Responses