De wederopstanding van de mens | Sterven doe je zelf

(Martijn van Staveren | Kloetinge – 25 januari 2019) Dit onderwerp is iets wat heel gezamenlijk beschouwd moet worden eigenlijk. Het gaat over sterven maar veel meer in een andere context. Dit is een heel precair onderwerp. Dus het heeft ook fundament nodig en het fundament kan eigenlijk alleen maar ontstaan door menselijke aandacht. En of dan bepaalde stukken in deze avond makkelijk of moeilijk lijken te zijn, we mogen er best trots op zijn dat we met het stuk aandacht wat ons hier vanavond bij elkaar brengt dat we daar zeg maar een informatie- en bewustzijnsveld mee in beweging zetten.

Dus het is voor mij ook fijn dat ik er ook ben. Zo beschouw ik dat ook op weg hier naar toe, voel ik wederom dat het zo belangrijk is om te beseffen dat er allemaal mensen naar elkaar toe komen, naar elkaar. Dus niet naar mij, maar naar elkaar en dat die mensen elkaar ontmoeten en dat ze met menselijk bewustzijn en aandacht naar zo’n super belangrijk onderwerp gaan luisteren in zichzelf, gaan voelen in zichzelf en dat vervolgens ook uitzenden naar buiten toe. Dat mogen we ook best weleens beseffen met elkaar. Dat is een hele andere manier dan dat je naar een lezing gaat van..en dat je voelt ja maar ik kom hier iets heel wezenlijks brengen, al is het alleen maar door te observeren, want alleen maar observeren is veel meer dan alleen maar observeren. Dus ja fantastisch dat jullie er zijn.

De lezing, voordracht, samenkomst heet : sterven doe je zelf. En dat is best wel een behoorlijke uitdrukking. Sterven doe je zelf. Vooral omdat het woord sterven zo belast en beladen is, het onderwerp. Door verdriet, door religie, door onbegrip, pijn, trauma,. Het is een heftige naam maar toch is het wel waar het allemaal om gaat. De wederopstanding van de mens, als subtitel, die ook weer wordt uitgelegd op hele verschillende manieren die ook op een andere manier bekeken mag gaan worden. Deze avond is om iets wat er allemaal al is, het is niet zo dat het nieuw is. Dus de groei maar ook het spiegelbeeld van wat we allemaal al kennen. We hebben geleerd dat we aan het groeien zijn en in feite klopt dat ook bij onze persoonlijkheid en onze spirituele beelden, we groeien, we worden ons steeds bewuster. Maar je kunt op heel veel verschillende manieren groeien en op heel veel verschillende manieren kun je je bewust worden. Je kunt je bewust worden dat je al die tijd dacht dat je bewuster werd, maar dat je dat dacht. Maar je kunt je ook bewust worden dat je al die tijd zo bewust bezig bent dat je gaat snappen waarom je zoveel weerstand en tegenwerking in je leven hebt ervaren en misschien wel tot op het moment van nu.

Want echte bewustwording is best wel een klus want daarvoor moet je heel anders met je bewustzijn bewust zijn! Dus er komen heel veel andere dingen tevoorschijn.

Ik heb daar een plaatje staan van een brug ( boogbrug die weerspiegelt in het water) als een symbool dat wij geneigd zijn om het meest voor de hand liggende als eerste te bekijken. In dit geval is dan de werkelijke werkelijkheid de bovenkant boven het water en daar gaat het brein en je aandacht als eerste naar toe, dus je kijkt eigenlijk altijd als naar datgene wat zich boven de oppervlakte van het water zich afspeelt en dat is gewoon meer zichtbaar. Dus je bent ook geprogrammeerd als menselijk wezen van deze planeet aarde om op die manier ook te kijken, Dat hebben wij vaak niet in de gaten en toch verdient dat aandacht. Vooral als je over diepere onderwerpen in jezelf wilt gaan voelen en nadenken.

Wat ik doe als mens van deze wereld is vooral naar de andere kant kijken, naar het spiegelbeeld van het verhaal. En je ziet het ook, het spiegelbeeld is een beetje rimpelig, dus je ziet het ook niet allemaal even goed en je moet daar vaak meer aandacht en tijd insteken om ook de details wat meer zichtbaar te krijgen en dan zitten die details dus niet in het beeld maar die zitten in jezelf!

Ik heb een soort presentatie, lezing voordracht op de computer staan maar het kan ook zijn dat ik in één keer die hele computer uitzet omdat ik heel interactief altijd werk en niet via een rode draad kan werken omdat het verhaal wat ik met jullie deel, dat komt van binnenuit en dat komt uit mijn kennis en wie ik ben en meestal werkt dat verstorend om op een lijn te werken met de computer. Dus als ik het doe dan weet je hoe laat het is.

Mijn naam in dit leven, in deze werkelijkheid is Martijn van Staveren en mijn tweede voornaam is Alfred. En daar ben ik mijn hele jeugd mee geplaagd omdat dat Alfred J Kwak bleek te zijn. En dat was op zich al opmerkelijk dat als ik Alfred zei dat een ander dat aanvult met J. Kwak. Dat is een breinreactie, een breinreactie. En dat is ook leuk als je daar niet gevoelig voor bent en dat ben je als kind eigenlijk altijd omdat je met de bouwstenen van dit lichaam te maken hebt en de conditioneringen van alles wat ermee verbonden is. Als je je bewustzijn iets groter neerzet, inlaadt in het lichaam dan vindt je het ook niet zo belangrijk, maar het zijn wel van die dingen dat vind ik dan leuk om dat hardop te zeggen om dat we dat allemaal wel herkennen. En dat heeft alles te maken met leven en dood, sterven en opstaan.

Ik ga me even kort introduceren voor de mensen die mij voor het eerst ook zien en dat is juist fijn ook voor mijzelf dat ik ook besef dat ook ik steeds “nieuwe” mensen, tussen aanhalingstekens “nieuw” mensen ontmoeten mag en waar ik heel dankbaar voor ben. Mijn lichaam is 45 jaar oud, ik woon op dit moment in Kerkenveld, dat ligt in het zuiden van Drenthe tegen de Overijssels grens. Ik woon daar samen met mijn partner Ellen en zij is 42 jaar en wij hebben een heel mooi wezen mogen verwelkomen van 16,5 op dit moment, dat is onze zoon Raymond, en we wonen vrijuit sinds een half jaar want we hebben een woning gekregen met een stukje land erbij en wij hebben veel diertjes op het erf en in het huis. Maar wat ik ermee wil aangeven is dat ik een heel fundamenteel normaal mens ben die echt niet van de afwas houdt. En dat zeg ik bewust omdat ik mij heel erg terdege bewust ben met alles wat ik deel en ik vertel, dat daar allerlei beelden en posities uit ontstaan. Veel mensen hebben daar geen last van maar sommige mensen kweken dat toch. Ik wil vooral even zeggen dat ik een mens ben die dezelfde uitdagingen heeft. En ik maak weleens de grap dat als Ellen hier zou zitten dan zou ze ze allemaal wel op kunnen sommen, maar ze zit hier dus niet.

Waarom vertel ik dit? Ja ik ben hier op deze aarde gekomen op een andere manier als dat tot nu toe belicht wordt in de geschriften, in de spirituele modellen, in de religieuze modellen, in de bewustzijnsmodellen, en dat heeft niet alleen maar met mij te maken, ik kan alleen maar vanuit ik spreken, ik wie ik werkelijk ben. Maar dat betekent wel dat als ik dat niet zou doen als mens dat ik niet zou spreken over wat ik allemaal weet en wat ik mee heb gemaakt en meemaak, dat het dus een hele ervaring alleen voor mijzelf is. En als we er nu vanuit mogen gaan en zo kijk ik naar de wereld, zo ervaar ik de wereld ook en niet alleen op deze aarde dan is dat als iemand iets weet, iets meemaakt dat dat niet perse alleen maar behouden blijft voor die ene persoon. Want op het moment dat je dat doet als je niet vrijuit spreekt, en ik ook, dan blijft die ervaring voor mijzelf, terwijl als ik er over spreek wordt het informatie en ook bewustzijn waardoor andere mensen er ook iets mee kunnen doen. En misschien wel andere mensen die het herkennen, ook meemaken of het nog niet hebben herkend, nog niet hebben meegemaakt maar door het verhaal wel worden ingeleid in zichzelf om daar naar te kijken en misschien wel een ander bewustzijn daar door te laten worden geboren. Dus ik spreek als mens hier op deze aarde over heel veel onderwerpen die een andere manier van, ik kijk er anders naar. En dat geldt dus voor eigenlijk alles. 

Ik ben één van de mensen die op deze aarde spreekt over buitenaards contact. Ik heb contact met andere beschavingen waaronder ook menselijke. Ik heb als mens heel veel ontvoeringen meegemaakt, buitenaardse ontvoeringen zoals de term is die vaak wordt gebruikt, waardoor het ingelijst is in een bepaald model, waarover gestreden wordt of het wel of niet echt waar is of dat het bijvoorbeeld een fantasie is, of een trauma is uit de geboorte of dat het iets is wat bij inlichtingendiensten in elkaar wordt gezet, of misschien toch iets door een andere beschaving uit een andere werkelijkheid. Ik spreek dus over al dat soort dingen bij elkaar opgeteld. Ik ben dus één van die mensen, ik ben dus niet uniek maar ik spreek er vrijuit over. Wat schijnbaar wel uniek is dat ik dat doe zonder dat ik getraumatiseerd ben waardoor mensen die getraind zijn en geleerd zijn in dit onderwerp zeggen dat je niet over dit soort onderwerpen kunt spreken zonder een vorm van trauma te hebben. Nou dat vind ik een zeer traumatiserende vaststelling. Want je kunt wel degelijk trauma’s en pijnstukken kun je anders aanvliegen.

Je ziet mij daar staan dat is in 2014 in Zwaanshoek. Ik ben in 2010 begonnen met echt lezingen en samenkomsten in het klein en ook in het groot te mogen beleven. De insteek was vooral “wij zijn niet alleen in dit universum, in deze kosmos”

Het leven heeft een diepere betekenis dan alleen datgene wat wij zien, dus we moeten de kaders die we hebben geplaatst rondom alle onderwerpen moeten eigenlijk ontleed worden.

Ik begon te spreken over mijn contacten met andere beschavingen  en op welke wijze die plaatsvinden zodat ook nieuwe wetenschappen die nog niet echt ontdekt zijn maar op de grensgebied zitten van ontdekking, dat die ook kunnen worden gekoppeld o.a. aan wat ik vertel en ook wat andere mensen vertellen. En dat was een onderwerp, buitenaards contact, wat ontzettend diep aansloeg omdat heel veel mensen daarmee bezig zijn. Dus bij heel veel mensen werd ik gelijk goed begrepen op de manier zoals ik sprak en zij het konden horen, maar er waren ook en heleboel mensen die begrepen het niet, dus die begrepen wel waar ik het over had maar die dachten te horen waar ik het over had, op basis van wat er in de geschriften stond en wat er in magazines zijn verschenen waar er boeken over zijn. Dus het brein probeerde een link te leggen dat ze snapten “oh Martijn praat over dat en dat is hetzelfde als in het boek” Maar dat doe ik niet, ik spreek afwijkend, helemaal op eigen wijze over de onderwerpen. Dus als je goed naar mij durft te luisteren, het gaat er niet om dat jij naar mij luistert, het is alleen maar delen, zul je horen dat ik sterk afwijk op alles wat ik vertel. En dat is ook nodig omdat we uit de programma´s moeten gaan van hoe ons brein dus functioneert.

En je ziet mij daar staan met een microfoon en vooral links van mij zie je een bloem. En dat is niet voor niets. Het is ook als een symbool maar het is ook daadwerkelijk waar het over gaat.

In alles wat ik doe, van klein jongetje af aan dat ik kleine Martijn was tot op het moment nu spreek ik altijd over de bloem en dat is een heel fundamenteel stuk om dat te beseffen, ik spreek altijd over de bloem in onszelf! Ik spreek altijd over de bloem van het leven. Ik spreek altijd over het leven in respect en in waarde en ik spreek altijd vanuit de levensader, dus de kracht van het hart, en de stroming van de rivier die kabbelt door de natuur waar wij een onderdeel van zijn, die zich niet alleen beperkt tot deze werkelijkheid. Dat betekent niet dat als ik over de bloem spreek dat bloemen in mijn verhaal hoe ik het naar buiten breng altijd herkenbaar zijn als een bloem. Wat ik wil aangeven is dat ik geen moeilijke onderwerpen mijd. En waarom niet, er zijn genoeg mensen op deze wereld die de onderwerpen op de meest fantastische en mooie plezante wijze hebben weergegeven en dat is ook goed, maar wil je doorgroeien, wil je door bepaalde manipulaties heen kijken, wil je ontdekken wie de mens is, wil je ontdekken wie jijzelf bent, binnenin,wat de kracht is van het menselijke bewustzijn, wil je werkelijk ontdekken waarom het leven hier op de aarde  verloopt zoals het nu verloopt, dus het hele maatschappelijke proces, het militaire proces, het economische proces, de gezondheidszorg, de educatie systemen, alles op wereldniveau dus ook de armoede en de rijkdom, als je dat werkelijk bij elkaar wilt optellen dan kom je er achter dat dat een veel grotere oorzaak heeft en kent dan wat wij met elkaar op dit moment durven te beschrijven. En jij bent daar een middelpunt in! En dat is een hele behoorlijke bewering. Dus ik spreek altijd over de bloem, dat is wat ik maar wil aangeven. En dat betekent dat ik dus niet wegblijf bij de moeilijkheden, want pas bij de werkelijke bloem durven landen in jezelf, dus echt de essentie durven benoemen van wat bewustzijn is en wat waarachtige spiritualiteit is, zonder een god in een bepaalde frame, als je daar werkelijk naar toe wilt dan moet je bepaalde zaken moet je gaan benoemen en ja het kan zijn dat we ons daarbij ongemakkelijk voelen en ja het kan zijn dat de vorm waarin wij hebben gedacht en hebben gevoeld als mensen van deze planeet, dat die wegvalt, of dat er een groot vraagteken doorheen komt.

Het is heel bijzonder als we kijken naar de biologische structuur van het brein, dus de hersenen van dit lichaam, dan is dat eigenlijk op een instinctieve wijze geprogrammeerd. Want als er iets tevoorschijn komt bij ons wat tegenovergesteld is van hoe wij denken, als er iets gebeurt waar we even het gevoel hebben van  “hmm wil ik dit wel, wat is dit” dan ontstaat er een soort ontwijking in ons denken, dan willen we het ontwijken en dan zitten wij in het systeem van het dierenrijk van deze planeet zoals dat nu werkt en dan wil de mens vluchten. En precies daar wordt op gerekend. Dus ik ga wél over die prachtige bloem spreken en ik doe dat al heel veel jaren en ik heb duizenden mensen mogen ontvangen en zij mij mogen ontvangen en met elkaar deat onderwerpen zoals bijvoorbeeld de dood en de betekenis van het leven, en waarom de aarde zo op een bijzondere manier wordt bezocht, door allerlei andere beschavingen, of dat nou goedaardige beschavingen zijn of zoals wij dat noemen kwaadaardige beschavingen, de vraag is hoe kwaadaardig is de mens zelf op dit moment op deze aarde naar zichzelf en naar het leven, ja die passeren dan gewoon de revue.

Ik denk ook wel dat dat deze avond duidelijk wordt.

Het gaat eigenlijk hier om, de mens jij, wij, we hebben een “missie”en tussen aanhalingstekens een “missie” dus ik heb het hier niet over de spirituele missie die je vaak te horen kunt krijgen bij spirituele consultaties, dat je te horen krijgt “jouw missie hier in dit leven is dat en dat en dat, daar gaat het om” Dat is gekoppeld aan vorige levens. Dus die missie bedoel ik niet. Ik heb het hier over “missie” van de mens, het humanoïde ras op deze aarde in het geheel. Los van religies. Los van spirituele modellen, van voorkeur en economische systemen, het gaat om een missie die de mensheid an sich heeft hier op deze aarde. En die missie  die is er alleen maar als de mensheid zich daar bewust van durft te worden. En dat gaat niet over het reduceren van CO2 en het plaatsen van zonnepanelen op je dak. Dat is wel een onderdeel van zeg maar een verbetering, zou het kunnen zijn, maar het gaat om iets heel anders, het gaat om iets innerlijks, iets fundamenteels in de mens en dat is het bewustzijn wat een effect heeft op hoe werkelijkheid zich als het ware gedraagt, hoe energie zich gedraagt.

Dus de doorbraak van de grootste overname ooit, daar gaat het over, er is dus een overname door de mens heen haar bewustzijn geplaatst waardoor de mens gedrag vertoont wat niet bij haar hoort, wat we dagelijks allemaal zien en vooral bij een ander en niet bij onszelf, en die cyclus, dus de cyclus van eenheid en verbondenheid, zonder dat dat een heel hoog zweef en spiritueel gehalte heeft, maar een fundamentele betekenis, want dat kun je in je dagelijks leven gewoon ervaren. Met de dieren doen we dat heel gemakkelijk over het algemeen, en met de mensheid op zich is dat moeilijk, want daar zitten allerlei dingen tussen. Maar die doorbraak om die grootste overname die er ooit is geweest in de kwantumkosmos, door het menselijk bewustzijn heen, daar gaat het om, dat is de missie dat we dat achterhalen! En dat is een hele grote missie en dat is een missie waar de wereld mee bezig is en ik ben gewoon één van de mensen die daar op dit moment hardop daarover spreekt, die zich feitelijk nog inhoudt om dat ik niet wil dat ik sturend ben in dat stukje wat er ook maar zou kunnen ontstaan, dat moet je met elkaar loslaten. Dus jij luister nu naar deze woorden maar je voelt ook dat er in de woorden en ergens in jezelf van alles gebeurt. Soms kun je het al snappen en soms kun je het al niet snappen, het zit ‘m niet in de woorden want er vinden transformaties plaats. Dus achter de woorden zitten ook trillingen.

Daar wil ik het vanavond ook graag met jullie over hebben dat we inzicht krijgen wat dus de kracht van eenheid en verbondenheid is en dat het niet een model is om te volgen maar dat het een fundamentele leefwijze is. Nou dat is heel bijzonder. En dat is een heel groot feest om daar over te spreken terwijl je ontdekken gaat hoe diep dat eigenlijk in je eigen bestaan niet functioneel is, wat je wel wenst, wat je wilt,  wat je voelt waar het om gaat en toch op heel veel punten gewoon niet werkt. En iets gaat pas veranderen als je het durft te benoemen!

Oké hier staan een paar dingen die ik samen met jullie zou willen inladen en of dat allemaal gaat lukken, ik weet het niet. Een aantal fundamentele kwesties komen in deze zeg maar nieuwe versie van deze avond, komen aan bod waaronder het ufo fenomeen. Het is goed kijken en voelen en leiding nemen en voelen dat het ook echt gaat over jou en dat het hier niet voer een ander gaat waar je achteraan moet lopen, maar dat het echt wezenlijk over jezelf gaat.

Het zit helemaal in de situatie die we met elkaar doornemen. Het gaat wezenlijk over jezelf. 

  • het ufo fenomeen komt aanbod,
  • emotionele resonantievelden dus trillingen ,
  • het activeren van oorzaak en gevolgwetten dus de reacties die er op zijn, een onderwerp bron, wie en wat is bron wat is dat, wijzen we naar buiten, wijzen we naar binnen, zijn we een onderdeel van iets externs, of zijn we onderdeel van iets interns,
  • wat is het witte licht waar over geschreven wordt, het witte licht waar we naar op weg gaan als we overlijden of een tunnel, of een groot wit licht, wat is dat, hoe verhoudt zich dit tot een grotere kwantumwerkelijkheid, wat is dat witte licht? Waarom is er wit licht nodig om te sterven? Wie heeft dat bedacht?
  • Wat zijn gedachten van ons, brein wat is dat en wat zijn de gevolgen van denken op basis van overtuigingen? Dus voor geprogrammeerdheid. Geloofsovertuigingen kunnen dat zijn. En wat zijn de gevolgen van denken en ook voelen op basis van denken wat voortkomt uit wijze kennis in boeken?

Ik ben absoluut niet hier om stoelpoten om te zagen. Ik ben hier op de aarde om samen met jullie en vele andere mensen bewustzijn te bevrijden! En bewustzijn bevrijdt zich slechts daar als we stoppen met te denken in de vorm hoe het altijd is geweest. En het is belangrijk dat we beseffen dat het hier niet gaat om te zeggen dat iets fout is of goed, of dat iets kwaadaardig is of liefdevol, maar dat er heel veel verschillende manieren zijn hoe wij waarheid, werkelijkheid kunnen aanvaarden en ook dat de manier hoe we daarmee omgaan effect heeft op de kracht van datgene wat we zeg maar zien als waarheid.

Hoe ver wil en kan de mens haar inzicht verruimen en haar innerlijk weten verlossen van indoctrinaties en die draconische indoctrinaties, dat is zeg maar een leer die wij op dit moment zien als onze volledige waarheid. Dan moeten we gewoon hardop durven zeggen van “oké stel dat deze hele werkelijkheid waarin wij leven, hoe mooi die ook is, hoe liefdevol die ook is, dat daar invloeden doorheen lopen van een andere kracht”. Nou sommige mensen noemen dat demonen ik noem dat geen demonen omdat demonen komen uit een software programma van iets anders waar de mens met gemak tegen bestand is, en ook draconische krachten, een andere intelligentie die door veel mensen belezen en ook wel bekend is, daar zijn we ook tegen bestand, maar wat is daar voor nodig, hoe kom je tot dat innerlijke bewustzijn? 

Dus samengevat terug naar de innerlijke vrede en de daadkracht.

Het zijn onderwerpen die niet gelden als iets externs. Het is niet zo dat je hiermee bezig kunt zijn, want dat is een beetje wat er gebeurt op deze wereld, nogmaals zonder oordeel maar we moeten gewoon durven vaststellen en daar doen we allemaal aan mee want ik leef ook in die cyclus, maar het is wel zo dat hoe krachtiger je je bewust wordt hoe standvastiger je in jezelf bent en ook vanuit die andere kracht aanwezig bent en blijft, het is wel zo dat veel mensen een soort kerksyndroom hebben. En niks tegen kerken of moskeeën want mensen gaan over het algemeen ergens heen omdat ze daar iets voelen wat hen goed brengt. Maar het is niet meer van toepassing met het bewustzijn waar het menselijk ras op dit moment in aan beland is dat we onszelf kunnen vermaken met nieuwe kennis en vervolgens naar buiten lopen en in het oude patroon weer blijven handelen. Er is iets nodig, een stukje inzicht.

Hier staan twee simpele zinnen: “voeding voor het lichaam”  “voeding vanuit bewustzijn”

Het onderwerp sterven, ja wat is sterven. Wij zien sterven als een moment van dood gaan en er zijn genoeg redenen waarom we kunnen vaststellen dat het zo is, al ware het niet zo dat wij dat dagelijks meemaken op televisie, dat we zien dat mensen dood gaan. Dat is het bewijs. En dan je eigen ervaring in je leven dat je ziet dat iemand overleden is. Iemand waar je van houdt of iemand uit je straat, er zijn voldoende bewijzen. Dus in die zin is sterven iets heel feitelijks, het is zichtbaar in de werkelijkheid buiten onszelf. Maar sterven is aan de andere kant ook uitlegbaar op heel veel verschillende manieren. Er wordt door allerlei verschillende leergangen anders gepraat en geschreven over de dood, maar ook hoe de dood zich voltrekt en hoe je de dood of afhandelt, viert. In allerlei verschillende leergangen is dat anders. En dat is ook mooi. Het is alleen wel bijzonder dat er niet een eenduidige betekenis is over de dood. En er zijn ook mensen die zeggen van het kan ook niet want het is maar net van  hoe je bent opgegroeid en het is ook maar net hoe je ergens naar kijkt. Want als je joods bent dan kijk je er zo naar, althans dat is een verzamelnaam er zijn heel veel stromingen natuurlijk binnen het jodendom, en als je bijvoorbeeld Hindoestaans bent dan gaat het zo. Het hangt er natuurlijk af hoe je bent opgevoed, in welke cultuur en in welke leergang je bent opgegroeid. Maar de vraag is natuurlijk van “is dat werkelijk zo?” “is er niet gewoon een gemeenschappelijke deler?” Want als je uit zoemt van deze aarde dan blijft er gewoon in alle schoonheid één bol over en of ‘ie nou plat rond, vierkant daar doen we nu niet aan de discussie aan mee, we kijken gewoon dat ‘ie rond is en dan zie je daar een prachtige blauwe parel van leven waar atmosfeer is, waar grond is, vuur, mensen, dieren leven er in de atmosfeer, in de aarde, op de aarde, in het water, waarom zou er niet één betekenis zijn, in ieder geval voor alle mensen van wat sterven is? Dat is helemaal niet zo’n rare vraag en toch is dit het meest beladen onderwerp! Want kom niet aan het onderwerp sterven! Want als je daar aan komt, als je met iemand of een groep mensen in gesprek gaat die een visie hebben over wat sterven is volgens hun leer, als je daar iets anders over vertelt dan wordt je ook over het algemeen en niet door iedereen wordt je benaderd als zijnde de donkere kracht die in die leer wordt verkondigd. En ik heb het heel veel meegemaakt. Ik ben uitgemaakt voor de anti-christ en nog een heleboel soortgelijke woorden maar niet werd er gekeken naar mijn innerlijk bewustzijn. Dat ik het vanuit een gebalanceerd menselijke communicatie met de mensen in gesprek wil gaan. Dus dat was weg, ik werd geframed en herkend in het geschrift van de duistere kracht. Dus het lijkt wel of dan de dood zeg maar een soort schakel mechanisme is, een handvat om juist plussen en minnen zichtbaar te maken. Dus in die zin is dat een groot vraagteken waard, wat gebeurt hier dan. En dat moet benoemd worden. En ik doe wat boute uitspraken in mijn leven en ik denk ook dat ik dat heel goed kan doen, dat gaat mij heel makkelijk af. En als mensen dat wel of niet leuk vinden, weet gewoon dat ik hier sta vanuit liefde, vanuit de bloem! Daarom begonnen we met dat plaatje van de bloem.

Wat ik heb meegemaakt als mens voordat ik in deze werkelijkheid terecht kwam, dat kan ik mij volledig herinneren en dat is niet valideerbaar voor een ander, maar ik praat daar wel gewoon over en ik praat daar niet in details over omdat het dan heel veel over Martijn van Staveren gaat en dat is niet mijn opzet. Mijn insteek is om bewustzijn te brengen. Ik ben mij bewust dat ik als mens in een andere wereld leef, volledig kan ik mij dat herinneren, helderder dan deze werkelijkheid, dat is er altijd al geweest daar heb ik altijd over gesproken en ik kan mij heel goed herinneren dat de mens in de wereld waar ik leef niet alleen daar leeft, maar zich verspreidt door allerlei laat ik zeggen universa, dat zijn eigenlijk kosmische werkelijkheden, allerlei verschillende verdiepingen van een oneindig gebouw, zich verspreid heeft door allerlei andere werkelijkheden. En er zijn verschillende soorten van mensen op dit moment. Je hebt op dit moment mensen die wanen zich sterfelijk en je hebt mensen die wanen helemaal niks die zijn onsterfelijk. Bij groep 1 hoort de mens van deze aarde. Zij waant zich sterfelijk omdat ze dat ook zo ervaart. En in de wereld waar ik vandaan kom ben ik onsterfelijk en vanuit die wereld weet iedereen, niet alleen in die werkelijkheid maar dat zijn allerlei andere werkelijkheden, weet iedereen dat het leven iets is wat geen einde kent en weet ook iedereen dat dat geleefd en beleefd en gevoeld wordt, en dat dat geleefd en gevoeld wordt als een fundamentele werkelijkheid. Dus niet een lichtwereld wat je geen vorm kunt geven. De wereld waar ik vandaan kom daar is alles gewoon feitelijk aanwezig. Daar is de natuur, er zijn ook gebouwen, alleen het bewustzijn is anders. Het waarnemingsvermogen van de mensen is oneindig groot en zij leest informatie, zij leest bewustzijn. Dus wat er buiten zichzelf is wordt ook in zichzelf gevoeld. Maar het is wel echt een normale wereld waar je ook tuiniert, waar je ook werkt in de natuur. Je doet daar alleen geen zaadje in de grond maar daar functioneert het iets anders, dat gebeurt vanuit jezelf, dus je geeft niets uit handen, overal ben je ten diepste bij betrokken.

Vanuit die wereld ben ik met mijn bewustzijn verschoven naar een geometrie, naar een informatieveld op basis van mijn eigen kracht waardoor ik mij heb afgestemd met mijn innerlijke radiozender in een wereld dat deze wereld is om vervolgens in deze wereld in een lichaam terecht te komen. En de stappen daar tussenin die waren enorm, want er werd alles aan gedaan door andere krachten om te voorkomen dat datgene wat ik weet dat het zich mee zou vervoeren als het ware, dus mijn bewustzijn en toegang zou krijgen tot dit lichaam. Daar heb ik heel hard voor moeten werken en dat is één van de onderwerpen waarom buitenaardse ontvoeringen die hier worden genoemd zo belangrijk zijn omdat de buitenaardse ontvoeringen met heel veel verschillende onderwerpen te maken hebben maar vooral gericht zijn opdat het innerlijke kennislevel, dus dat is een verzamel informatie bewustzijnscentrum, wat in feite als een saté prikkertje in ons aanwezig is, waar om deze hele werkelijkheid danst, inclusief het lichaam, dat is een onderdeel van deze werkelijkheid, er wordt van alles aan gedaan om die innerlijke kennis niet toegang te laten krijgen tot het lichaam. Jullie kennen vast allemaal net als ieder mens het gevoel van dat je heel veel weet en dat je er niet bij kunt komen. Dat je iets kunt voelen waarvan je weet op dat moment “dit wat ik hier voel, ik kan het niet vertalen met mijn brein, maar wat ik hier van binnen voel dat is zo krachtig, dat gaat voorbij het woord liefde, dat is zo’n krachtig veld, dat moet toegang krijgen” Maar er is iets met de lichamen van de menselijke beschaving van deze planeet aan de hand waardoor de mens meer leeft vanuit het lichaam en vooral gericht is op de wereld buiten ons!

Wat wij als gezamenlijke missie hebben is dat wij inzicht gaan krijgen in wat ons vermogen is en hoe we dat gaan in en aan zetten. En daar gaan we het straks ook over hebben. En ik heb dit bewust nu verteld om het veld ook te openen, dat ik ook vanuit mijn eigen en dat doe ik anders ook altijd maar dat je goed kunt voelen en zien, ik praat vanuit datgene wat ik hier vertel. Dus niet uit een boek maar vanuit wat ik weet! En nogmaals het is niet valideerbaar voor een ander maar als je onderzoeken gaat en begrijpen gaat wat bewustzijn is dan ga je ook snappen waarom het zo belangrijk is dat mensen zoals ik dit hardop zeggen, maar ook dat mensen zoals jij ook hardop gaat zeggen de dingen die jij voelt en weet. Want daarmee zet je iets in het veld in beweging. We gaan er straks op verder.

Creëren wij werkelijk onze eigen werkelijkheid? Leeft de mens vanuit eigen vrije hart? Is dat werkelijk waar? Waarom stel ik die vraag, omdat heel veel mensen zeggen “ja je creëert het zelf, dit creëer je zelf” En het is echt fantastisch dat de mensen dit ook denken. Mensen die met bewustzijn bezig zijn vanuit een oud paradigma die denken dat dat waar is. Maar stel je nou eens voor dat dat niet zo is. Stel je voor dat wat je ervaart helemaal niet zelf gecreëerd is. Dan vallen er wat handvatten weg. Als je inzicht wilt krijgen in wat sterven is en wat de reden is hoe we sterven ervaren en wat onze kracht is in het moment dat we sterven lijken te gaan ervaren dan is deze vraag heel belangrijk! Want als het antwoord hier op zou kunnen zijn, en ik spreek het gewoon luid en duidelijk uit, het antwoord is Nee, dan is de vraag van hoe kan dat? Hoe kunnen wij een werkelijkheid ervaren waarin wij als mensen het gevoel hebben en misschien willen we dat ook heel erg graag door de pijn die we lijden op collectief niveau, dat we niet tot bloei komen van onze werkelijke kern, onze kracht, misschien willen we wel heel erg graag geloven dat we het zelf creëren, maar als dat dus niet zo is, dan is de vraag wie creëert het dan en hoe raak ik betrokken bij mijn eigen leven, dat ik wèl ga creëren, dat ik wel mijn vermogen in laat stromen, dat er wel oorzaak en gevolg patronen, oorzaak en gevolgen in werking worden gezet omdat ik door ga hebben hoe afwezig ik ben en al die tijd heb gedacht, inclusief heb gevoeld op basis van aangeleerde modellen, waar ik mijzelf heel goed bij voelde, door heb dat ik mij eigenlijk heb overgegeven aan een geloofsovertuiging. Als dat zo is en dat is zo, dan is de vraag waarom gebeurt dat dan? Wie doet dat? Maar ook wie ben jij, dat het jou zo tussen aanhalingstekens “overkomt”?  Waarom zou je niet je eigen leven mogen leven? We praten toch met elkaar op deze aarde om een verbetering te bereiken en in feite is dat altijd op persoonlijkheid gebaseerd. Zelfs als we zeggen het is onze spiritualiteit want we willen vóór de dood willen we snappen hoe het zit. Maar als de dood niet bestaat dan willen we eigenlijk iets vóór iets bereiken wat nooit zal gebeuren om iets te bereiken wat niet te bereiken is! Want als dit hele script, deze werkelijkheid een voorgeprogrammeerd script is met oneindige mogelijkheden en scenario’s dan wordt het tijd dat als dat zo is dat wij in onze eigen zetel plaatsnemen. Dus in ons lichaam en met ons bewustzijn tot uiting komen in dat lichaam. En dan is de vraag gaan we nu echt creëren? Leven we nu wel vanuit vrije hart? En dan is de vraag van misschien wel een klein beetje, misschien wel een beetje meer. Maar er is niet een utopie, het kan, je kunt heel veel meer kracht beleven, maar het is niet de bedoeling dat je daar weer een doel in stelt van nou nu ga ik mijn hele leven in dienst stellen van..want dan krijg je weer een soort sektarisch iets waar je naar toe zou moeten groeien terwijl het juist gaat om fundamenteel hier op de aarde met de voeten in de klei, ja, te leven als een mens van deze wereld in relatie tot het geheel, maar wel vanuit eigen leiding! Nou dat is een hele grote kluif en het is veel makkelijker om over allerlei dimensies te praten en waar de opgestegen meesters zitten en al dat soort dingen, wil iedereen weten, daar moeten we helemaal in, en waar komen de buitenaardse beschavingen vandaan uit welke sectoren van het universum, maar dit simpele leven als een mens ha, sjoeh, daar gaat het om!!

Geloof is voor veel mensen een taal om betekenis te kunnen geven aan het levensonderwerp. Wat komt je het beste uit. Dat is het eerste wat we moeten vaststellen als mensen. Dat is echt zo. Als je heel eerlijk naar jezelf kijkt en dat geldt dus voor alle mensen, dan zijn wij geneigd om dat wat ons het beste uitkomt en aansluit op de tragiek van ons leven, ook al is het zó groot, de tragedie, of het is heel mondjesmaat innerlijk in onszelf, maar het gaat het hele leven door dat drama, het zit overal tussen, je probeert alles zo goed mogelijk te doen dat het drama niet zichtbaar en voelbaar wordt, dus nog meer positiviteit inbrengen en het drama blijft aanwezig, goh oh, en niemand mag het weten…Dan ontstaat er op basis daarvan iets wat je het beste uitkomt om in je stroming te blijven zitten als mens en in feite is dan geloof, wat voor geloof dan ook, niets anders dan een taal om betekenis te geven aan je leven of aan je levensonderwerp. En ik heb mijn hele leven onderzoek gedaan als niet-Martijn en goed geluisterd naar waar mensen mee bezig zijn en ik heb het gehoord met mijn oor en mijn hele lijf, maar ik heb het ook gehoord met mijn bewustzijn binnenin, dat de mensen hoe lief ze ook zijn en we zijn lief en we zijn krachtig, en we houden van het leven en we houden van elkaar, ondanks alle ruzies en verschillen, maar er is een verbondenheid met ons, is de mens echt in een soort reactie patroon aan het leven wat gewoon geloof mag worden genoemd. Het is gewoon geloof. We geloven met elkaar in bijvoorbeeld de economie, we geloven er niks van want iedereen roept we hebben het niet nodig, toch blijven we het allemaal doen omdat het ons het beste uitkomt om door te kabbelen in datgene wat we doen, dat snappen we bij de economie. Maar als we het nu gaan hebben over overtuigingen op spiritueel niveau dan komen we terecht in donker en licht, oké er is donker en licht en voor iedereen is dat een iets ander scenario, dus bij de één heeft het die naam en bij de ander heeft het die naam en bij de ander heeft het geen naam maar is het meer een naamloze situatie. Maar er is altijd een soort geloof. En dat geloof dat sluit altijd aan op de situatie waar jij zelf zit. En dan komt het grote punt van stel je nou eens voor dat we allemaal het onjuiste geloven, omdat we allemaal gezamenlijk als collectieve beschaving op de aarde, die blauwe planeet, die parel, allemaal met dingen bezig zijn c.q. bezig worden gehouden die in feite precies die bewegingen zijn om ons iets te laten geloven wat het niet is! Tjoek. Maar wat blijft er dan nog over?

Nou, zo kom je op allerlei hele mooie onderwerpen uit. Even gewoon een simpel voorbeeld om de nootjes te kraken en eigenlijk moet er een behoorlijke noot gekraakt worden. De vraag, dit kennen we allemaal, de driehoek, de controle driehoek bovenin het alziend oog met allemaal lagen van controle, machthebbers en onderaan heb je dan zeg maar de bevolking, de werkmiertjes. Hier zie je het terug, dat is het symbool wat op het 1 dollar biljet staat, bovenin het alziend oog met het controle systeem. Wat er wordt gezegd door de mensen die met bewustzijn bezig zijn die dieper in de materie gaan kijken en die echt fantastisch werk doen, dus het is niet nogmaals niet tegen, het is van hop kunnen we er nog dieper in stromen en kunnen we ook geloof wat ontstaat in alternatieve modellen herkennen, want ze zitten overal, want de waarheid zoeken, de waarheid is er, de waarheid zoeken betekent dat je je niet moet laten ontvoeren door geloof dus ook niet in wat ik nu vanavond vertel Je kunt het gewoon meenemen in jezelf en het ontleden, uitkammen en kijken wat er uit voortkomt en of je het kunt herkennen in je eigen bestaan en daar een draai in kunt maken. De vraag hier, als we kijken naar de complottheorieën die ik niet als complottheorieën zou willen zien, want dit is wel wat er gaande is, maar de vraag is is dit dan het model, is dit nu het model (driehoek). Er zijn mensen die zeggen “ja maar Martijn er bestaan helemaal geen buitenaardsen”  en ik sta zelf op een site als desinformant met een rode streep er doorheen. “Er zijn geen buitenaardse en dit is het model driehoek) er is een macht op deze aarde en dat is de elitemacht en die hebben zo’n gigantische kracht die controleren de aarde, bovenaan staan zij en daaronder zitten de werkbijen”. “Dat is het en meer dan dat is het niet. Het betreft alleen maar de mens op aarde en misschien is er wel helemaal geen leven elders en misschien is het wel maar het probleem dat we hier op de aarde hebben dat speelt zich echt alleen maar af op de aarde” En dan komt ik dus, langzamerhand gaan we naar een andere bril toe, kom ik als reiziger uit een andere werkelijkheid met een hele eenvoudige vraag:

“jij zegt dus dat er geen andere bewustzijnsfrequenties zijn, noem het buitenaards, noem het bewustzijn uit een andere wereld, menselijk, niet-menselijk, in ieder geval niet gebonden aan deze werkelijkheid, jij zegt dat dat dus niet gaande is”  “klopt!”  “wat is dan het verschil tussen het bewustzijn van die personen daar bovenin en en de personen onderin? “ Een hele eenvoudige vraag…..als er alleen maar mensen zijn op deze wereld, als er maar één vorm van bewustzijn is wat bij de mens hoort, dan zou die driehoek nooit kunnen bestaan, want als alle mensen luisteren naar de innerlijke kracht binnenin, ik heb het nu over de evenwicht stroom binnenin ons, dat we voelen wat klopt en niet klopt, daar hoef je niet voor te geloven, dat kun je zo voelen in jezelf of het waar is of niet, of het klopt, of je iemand berooft, iemand besteelt, of je positief krachtig over iemand denkt of dat je negatieve gedachten hebt, het gaat om de innerlijke kracht binnen, iedereen weet wat innerlijke balans is. Hoe moeilijk het ook is iedereen weet het. Als die balans er binnenin is, als het bewustzijn van de mens, als de mensen op de aarde alleen maar mensen zijn van deze aarde, zal ik hem iets zwart witter neerzetten, wie zijn dan die mensen die dus gelijk zijn aan de mensen onderaan, wie zijn dan die mensen bovenaan, als iedereen gelijk is? Hoe kan dat? Zo’n simpele vraag. En ik heb hem meerdere keren gesteld aan mensen die ook in Nederland met alternatieve media websites bezig zijn, die fantastisch werk doen, maar kijk uit wat voor geloof je creëert. Het moet ontmantelt worden. Want voor je het weet zit je in een nieuw geloofssysteem en ga je dus denken dat de wereld wordt geregeerd door mensen bovenin de driehoek, bovenin en jij als mens onderin en dan ga je dat geloven omdat dat je het beste uitkomt, past het beste bij het model, maar wat je gaat denken, en daar komt ‘ie, je gaat denken überhaupt, je zit niet in je balans, je gaat denken, je gaat denken in dit model en je denkt dat dit zich afspeelt buiten jezelf. Net als de dood, je kunt het aanwijzen en toch is dat maar de vraag! Want er is iets anders aan de hand en om het andere in jezelf te activeren moet je dus ook een andere bril opzetten. Dus het gaat er gewoon om durf je dat, wil je een andere bril opzetten, kun je dat, durf je anders te kijken, wat hou je vast, wat hou je vast als mens. En het onderwerp van sterven, hoe zit dat ingeplugd in ons bewustzijn? Hoe kijken we ernaar. Beseffen wij wel allemaal hoe het onderwerp sterven in feite ons hele leven bepaalt? Ik zal hem eens anders stellen de vraag. “Stel je nu eens voor dat je vandaag te horen krijgt, waar dat vandaan komt maakt even niks uit, en je weet dat dat zo is, dat je nog 20.000 jaar hier blijft” Zo’n simpele vraag. Het gaat om besef. Zou je dan en daar mag je vanavond als je thuis ligt in je bed ligt even rustig over nadenken wat zei die gek nou aan de voorkant van de zaal? Hij zegt stel je nou eens voor dat ik 20.000  jaar hier leef. Stel je voor dat je dat te horen krijgt, dan valt dus het element dood op korte termijn weg, eigenlijk wordt die gebounshd?? uit je bewustzijn, wat zou er dan met jouw leven gebeuren, vanaf het moment dat je dat weet. Hoe zou jij dan met bewustzijn omgaan en wat voor impact zouden de modellen van denken en geloof en spiritualiteit er dan nog zijn, wat zou de invloed er nog zijn, wat zou je gaan doen, wat zou er gebeuren?  Begrijpen jullie het? Het is even gezamenlijk spelen in het veld. Kunnen jullie voorstellen, want dat is waar het omgaat, hoe het onderwerp sterven een sleutel is in de manier van hoe wij onszelf niet ontwikkelen? Omdat we binnen een bepaalde bandbreedte blijven met ons denken met het uitzicht “ja maar ik ga straks toch dood” Mijn vader zei nog een paar dagen geleden, die lieverd begint een beetje te trillen met z’n arm “ja jongen nou kan ik toch wel merken dat mijn langste dagen hebben geteld” en toen zei ik “hoe weet jij dat?”  “ja nou ja ik weet hoe jij ernaar kijkt en het is ook wel zo, maar dit is even dan de reactie van mijn lichaam” Dat vond ik heel mooi dat hij dat zei. Ik zeg “maar hoe weet jij dat, stel je nou eens voor dat dat niet zo is, stel je nou eens voor dat je nog 350 jaar te gaan hebt” “Oh ja dan moet ik nog wel heel wat doen” Ik zeg “ga dan aan de slag” Snap je wat ik probeer aan te geven, deze waas die zit hel slim in het onderbewustzijn, die moet open. Dus wij zijn afgestemd door de modellen van sterven en in feite het hele leven is een sterfproces, want op het moment dat je geboren wordt in onze werkelijkheid ben je in feite al aan het sterven, je bent op weg daar naar toe, het stopt niet met sterven, de hele reis, inclusief het sterven wat wij sterven noemen is in feite een beleving en bepaalt in die hele beleving hoe we leven! Terwijl het anders kan. Nou dan kom je op hele diepe onderwerpen uit en dat gaat nu niet zo maar eventjes in Kloetinge in 2-3 uur tijd, maar het is een aanzet. En daar kunnen we met elkaar naar gaan kijken, zonder dat er een clubvorming ontstaat maar gewoon als mensen van deze wereld, van jongens wat zit er voor unieks in mij. En gewoon eens confronteren naar jezelf, van potverdorie wat is dat en waar zit ik dan nog aan vast, wat is gedachte. Oké dan komen we op het punt uit van wat dan gedachten zijn.

Ik vind deze uitspraak heel interessant. Dit is Micheal Hayden en dat is Edward Snowden. Hij (Micheal) is de voormalige baas van de Amerikaanse NSA de inlichtingendienst en hij is geen voormalig werkgever van de NSA. Wat daar staat is buitengewoon interessant, want dat is namelijk hoe het hele systeem van informatie, ook door inlichtingendiensten functioneert “willen de mensen nog wel de echte waarheid horen en weten passende bij een onderwerp, willen ze het werkelijk nog wel horen of zijn zij (wij) op zoek naar wat onze perceptie onderbouwt” Dit is de golden key binnen hoe inlichtingendiensten en propagandasystemen werken. En met oorlogen heeft dit te maken maar ook met geloof en ook met hoe het hele leven wordt gezien. Want de intelligenties die als het ware door ons heen denken, daar komen we zo nog wel op uit, die doen hetzelfde als wat je daar eigenlijk ziet. Als jij geloof durft te beschouwen als iets wat je het beste uitkomt, dus iets wat jouw perceptie onderbouwt, als jij lijdt heb je iets heel moois nodig om het lijden te verzachten. Je wil niet nog erger gaan lijden, zelfs niet als je weet, door maximaal inzicht te krijgen wat dus lijden zou kunnen betekenen omdat je onthutsende dingen gaat ontdekken om in je kracht te komen uiteindelijk, inzicht in de kracht in jezelf, dan nog kiezen de mensen voor de leugen. Omdat ze zoveel pijn hebben en dit systeem is precies waar het over gaat.

Nou dan even een paar vergelijkingen. De situaties op de wereld, een paar simpele dingetjes. Propaganda, alles is propaganda. Het is perceptie, het is maar wat je ervan moet denken in lijn van wat de ander zijn/haar belang bij is. Syrië heeft een bepaald verhaal, als je dat vanuit Syrië hoort komen er wel 6-7 verschillende verhalen wat er nou werkelijk gaande is en in de afgelopen 10 jaar is gebeurd. Dan hebben we het alleen maar over de afgelopen 10 jaar. China, wat wordt er over China verteld over de handelsoorlog maar ook over de hele opkomst van China. Alles. N-Korea,. Wat zegt Poetin, wat zegt Trump, wat zegt Obama, en wat zegt Henry Kissinger. Wat zeggen al die mensen, ze zeggen allemaal verschillende dingen en toch is het vanaf iedereen zijn/haar bewustzijn, is het waar. Maar alles wat er gezegd wordt is in feite precies dat stukje wat een perceptie onderbouwt wat nodig is voor de belanghebbende. Dus we spreken hier letterlijk over een soort propaganda en dat is niet alleen in het nieuws maar het is ook in het bewustzijn en de wijze hoe de mens zichzelf ervaart. Het is ook in het spirituele bewustzijn diep geïnfiltreerd. Het zijn vangnetten in feite om in een propaganda te blijven zitten en daar moet de mens van deze prachtige mooie wereld Gaia uit!

Een ander voorbeeld van propaganda en dit heeft alles te maken met sterven, zie rechts onder, het bestaan van terroristen legitimeert de vernietiging van die terroristen bijvoorbeeld door het Westen. Dat is een propaganda. Wij spreken over dat we de terroristen, de terroristen dingen zien doen die niet kloppen en aan de andere kant staat het Westen er achter om dezelfde daad te intensiveren om datgene door middel van een walgelijke daad uit te schakelen dat het nooit meer gebeurt, door hetzelfde te doen. Ja dus wat is nou eigenlijk waarheid. Nou om waarheid en ook waarheid over sterven ik heb daarvoor de zgn WBB route bedacht, even in woord ook een beetje als geintje maar heel serieus. Je hebt om waarheid te ontdekken en het gaat niet om kennis van hier, het gaat om bewustzijn, dat je dingen doorziet, veel dieper dan alleen dat wat je hebt gehoord van die driehoek. Je hebt nodig Waarheid, je moet waarheid durven aanvaarden, ook als je hem eng vindt als mogelijkheid, durven te aanvaarden. Dus als iemand iets tegen je zegt van “dit is de waarheid” dat je voelt van hmmm ik moet hiervoor vluchten, dit moet ik vermijden, oh dit is een lichaam reactie, een instinctieve reactie eigenlijk van het dierenrijk waar dit lichaam een onderdeel van is van deze wereld, nee ik moet niet ontwijken ik moet het gewoon durven aanvaarden dat die mogelijkheid er is.

Dat is stap 1. Dus dan spreken we over dat je je bewustzijn daar niet voor dichtgooit maar voor opent en vervolgens je bereidwilligheid er is om er dieper in te kijken. Zo kom je in de waarheidszoektocht., door af te pellen en te detecteren wat er minder of niet toe doet. Nou hoe vind je dat de WBB route?

Waarheid moet voorstelbaar zijn, dat is wat we hier krijgen geleerd, dus zie ook de dwarsverbanden met sterven. Ik probeer verschillende zaken bij elkaar te brengen. Dus het gaat over hetzelfde maar het zijn voor het brein verschillende zaken,, maar de kern is hetzelfde. Waarheid moet dus voorstelbaar zijn, je moet het je kunnen voorstellen. Waarheid moet verifieerbaar zijn en het moet bewijsbaar zijn. Dan hebben we het dus over de historie van de mensheid. Dan hebben we het dus ook over de dood en overlijden, we hebben het over geschriften. Er is dus bewijs nodig.

Dan komen we steeds stapje voor stapje dichter in de kern waar het allemaal om gaat. We nemen gewoon de trap met 200 treden. Er is ook een trap met één tree. Bewijs is bijvoorbeeld om iets te kunnen bewijzen dat het waarheid is, is wat mensen zeggen die een bepaalde functie hebben. Ons brein is zo georiënteerd. Wat hoogwaardigheids- of geloofwaardigheidsbekleders zeggen “dat is waar” Dus als een president iets zegt is het waar. Als jij op het toneel gaat verschijnen achter het spreekbord en daar staat “president of the united states” en jouw naam staat daar dus op, jouw naam, niet Trump, maar een andere naam, het gaat niet om Trump, het gaat even om jou, en jij staat daar te praten en het wordt live uitgezonden op de wereld en dat is niet zo ondenkbaar, alles is namelijk denkbaar, dan gelooft niemand je! Omdat je geen hoogwaardigheidsbekleder bent. Wat is dat nou voor onzin. Even waarheid zichtbaar maken. Alsof jouw mening en jouw innerlijk weten en jouw gezonde kijk over de wereld onwaar is. En toch is het niet waar, is het geen bewijs wat jij vertelt, maar als iemand het vertelt die er verstand van heeft door de positie dan is het wel waar. Dat is eigenlijk heel gek. Nou we hebben fysiek bewijs nodig, juridisch bewijs, nou we hebben geschriften, in de geschriften staat dat, dus denk ook even aan gnostische geschriften waar er heel veel van zijn, daar staat van alles in vermeld. Dus daar staat zoveel in en dan spreken we over ja gnosis=kennis dat staat in de geschriften dus het is bewijs als het in de geschriften staat. Dat is interessant. Maar als jij nu iets in een geschrift schrijft dan is het geen bewijs, want het is te nieuw. En toch zijn mensenmassa’s in de ban van dat wat oud is dat dat dus waar is.

Ik probeer gewoon met jullie nogmaals te spelen in het bewustzijn van ja maar eigenlijk is dit wel heel gek. Op een dag zei mijn vader “moet ik dan alles, alles wat er wordt gezegd, moet ik dan alles over boord gooien?”…ja daar zeg ik niks over, want dat kan ik niet zeggen, maar ik weet één ding dat dat heel bevrijdend is om eens te laten kijken wat er dan tevoorschijn gaat komen. We komen er op uit. En wat ook bewijs is is het collectief weten, want als iedereen zegt dat het zo is dan is het zo!  Of er nou bewijzen zijn dat maakt niet uit. Jezus christus is nergens opgegraven maar mensenmassa’s weten waar die begraven ligt. Interessant. Daar mag je niet over spreken omdat dat tornen is aan een geloof wat dus heel erg de perceptie van de mensen onderbouwt. En binnen die perceptie is het dat als je daar aan gaat tornen dan ben je dus de anti, terwijl je zeer waarschijnlijk een mens bent met een heel gebalanceerd bewustzijn die fundamentele vragen durft te stellen vanuit mens naar mens om te kijken wat mens zijn nou echt is in ons i.p.v. onder de grond. Hoe diep gaat dit? Waar zitten we met elkaar? Wat is er nodig Hoe diep loopt de intrige en afleiding? Waar is de zuiverheid in onszelf? Dieper verdeeld dan ooit voor mogelijk werd gehouden en het gaat nog steeds dieper en dieper. Er zijn mensen die zich hier bewust van worden maar er zijn ook nog steeds diepe ontwrichtingen gaande. En mensen die in het spirituele geloof zitten die dus zeggen “we gaan nu de goede kant uit” die roepen dat omdat dat hun geloof is.

Na de pauze dan nemen we de trap met één tree en dan gaan we zo ploep er gewoon in en dan gaan gewoon afpellen, openen en dan gaan we naar huis met een goed gevoel van hoe gek het is dat als iets niet meer klopt wat je altijd had gedacht wat wel klopt, zodat je tot leven komt waar het nou echt over gaat. Trouwens dit wordt allemaal opgenomen hè.

Dit onderwerp waar wij het nu over hebben is een onderwerp wat heel diep besproken wordt, wat sterven is, wat het leven hier is, hoe het lichaam functioneert, virtuele werkelijkheden, brein mogelijkheden, emoties, liefde. Het is een onderwerp wat heel hoog op de agenda staat. Dus het is heel belangrijk dat mensen tot besef komen dat ze daarbij aanwezig eigenlijk moeten zijn. Je hoort mij het woord “moeten” vaker gebruiken als denk ik andere mensen dat zeggen voor een zaal, omdat dat het een woord is dat eigenlijk niet gebruikt moet worden, dat we moeten durven het woord “moeten” gebruiken. Het is niet dat het een dwang is van dat je dat moet van een ander, maar dat je het in jezelf moet durven aanschouwen van wat is hier aan de hand.

En de technologische ontwikkelingen die er op dit moment zijn, dat zijn allemaal georkestreerde technologische ontwikkelingen want daar zijn we zelf niet bij betrokken. Dus alles wat er gebeurt op deze wereld, ook al komt het uit universiteiten, ook al komt het uit geheime onderzoeksfaciliteiten ergens op de aarde, uiteindelijk zijn we niet betrokken echt bij de technologische opkomst, het overkomt de mens, we hebben er weinig tot geen zeggenschap in. Je zou kunnen zeggen dat we er allemaal mee instemmen omdat we het zelf allemaal kopen, maar we weten eigenlijk niet wat we kopen, dus we zijn niet echt betrokken bij de evolutie op het gebied van technologie. En dat komt omdat wij ons niet bewust zijn dat ons bewustzijn er niet is! We vinden onszelf bewust, maar we zijn niet bewust betrokken bij alles. En dat is een heel belangrijk punt om daar eens eerlijk naar te kijken. Je hoeft niet op de barricade te gaan staan met blauwe hesjes, hè, dus het brein weet gelijk dat het gaat over die club met die rooie hesjes…maar zo vult dus het brein alles in van het lichaam.

En wij zijn veel meer dan ons brein en ons lichaam, maar we hebben wel met het brein en het lichaam te maken. En we moeten durven beseffen van oké we zijn weinig tot niet betrokken bij het proces op deze prachtige wereld en deze prachtige werkelijkheid en we moeten voortdurend voldoen aan van alles, maar wat is dan betrokkenheid, hoe raak ik betrokken bij het geheel. En vooral worden wij allemaal gefrustreerd en verdrietig van wat we zien in de wereld waardoor we nog in feite passiever worden. We wensen het tegenovergestelde en als iemand dan iets doet in de wereld bijvoorbeeld een bepaalde beweging start, dan vliegt iedereen daar op af, dat is geen oordeel, maar dan vliegt iedereen daar op af, iedereen is het daarmee eens, er komt een beweging uit voort en dat sterft dus ook weer aan langzame dood, omdat de mens klikt vast aan iets van de ander. En het is goed om elkaar te initiëren, het is goed om elkaar ook te motiveren en dat is ook de gezamenlijke kracht die je met elkaar hebt vanuit een bepaald veld. Dat is het humanoïde bewustzijn, dat is een intelligent bewustzijnsveld, wat resoneert op balans en innerlijke stroming en verbondenheid met het leven en de natuur, maar tegelijkertijd moet je het ook in je eigen leven ook doorzetten. Je kunt niet lid zijn van een club, je kunt niet lid zijn van een politieke partij en vervolgens hele andere dingen doen dan wat die politieke partij eigenlijk zegt. Je moet gewoon vooral doen wat je zelf zegt en wat je van binnen voelt, maar niet meelopen en die beweging daar moet je de correctie in jezelf in aanbrengen.  En dan blijkt ook dat je vaak op de verkeerde partij gestemd hebt. (gelach) Het is ook fijn om daar met elkaar te lachen, want dit is een pittig en stevig onderwerp en tegelijkertijd is het lachen en lol hebben met elkaar, is de grootste levenskracht en soms valt er gewoon bijna niks meer te lachen, want als je echt kijkt wat er allemaal gebeurt in deze wereld en waar de mensheid voor staat, wat een gigantische uitdagingen en niet de dingen die we op de media kanalen zien hè, maar echt zelf goed kijken, glimpen  opvangen van echt het lijden van de mens op deze wereld. En natuurlijk er zijn mooie dingen aan de gang, dat hoeven we ook niet te ontkennen, Maar wat er hier aan de gang is  op de aarde wat niet mooi is, is enorm! En ik kan niet gelukkig zijn door te doen alsof dat er niet is.

Planeet aarde en haar universum als creatie ten dienste van een tot nu toe onbesproken werkelijkheid. Dit onderwerp sterven heeft een stukje informatie nodig zeg maar hier vòòr. Misschien kan ik dat inleiden door met dit plaatje even een soort link te leggen. We gaan straks wel uit de mind weg. De mind is het stevigst geprogrammeerd, dus de vlucht naar het hart verandert de mind niet direct, we moeten de mind ook ombuigen,  eerst met inzichten. Dit is het beeld, heel eenvoudig, ongeveer van wat we op de aarde hier zien gebeuren. We krijgen informatie op ons netvlies geduwd van oorlog, wapens en bedreigingen, we krijgen met z’n allen het onderwerp smartphones, technologieën, apps, al dat soort, ja, zeer krachtige instrumenten, krijgen we allemaal op ons netvlies geproduceerd. We zien dus dat er heel veel gaande is. Dus we zien dat we met z’n allen bezig zijn, verslaafd aan, niet met z’n allen, want er zijn mensen die dat niet hebben, die zijn dan nergens aan verslaafd denken ze, dus we zien het probleem met de smartphone, dat we afhankelijk zijn van die techniek en we zien ook hoe afhankelijk wij zijn, als wereld, van een soort instabiliteit, die een soort stabiliteit creëert. Dus door te spreken en oorlog te voeren ontstaat door het oorlogvoeren er een bepaalde stabiliteit. Maar dat is allemaal technologie, dus eerst werd er gevochten met stokken, stenen, bijlen, bajonetten op een geweer, geweren werden er gemaakt, pistolen, kanonnen, machinegeweren en vervolgens kregen we uiteindelijk zulke objecten met raketten die als ultiem macht symbool van vernietiging mensenmassa’s duidelijk maakt van “kom niet aan mij want anders vernietig ik je”. Dat zijn de wapensystemen die als het ware als een onderdrukking- en een angstkracht werken om mensen tot een onderhandeling te brengen. Dus in feite is oorlog voeren ook niets anders dan het meest ultieme middel om in een vastgelopen scenario te communiceren, het afdwingen van communicatie. Nu zijn we in een tijd dat het onder druk zetten van mensen vooral via technologie gaat, we zien nog wel raketten en dat soort zaken, maar vooral gebeurt het via technologie, we worden afgeluisterd door technologie, onze informatie wordt verzameld, van ieder mens wordt elke seconde informatie verzameld, veel krachtiger en veel gedetailleerder als dat iedereen voor mogelijk houdt wordt er van alles wat je maar bedenken kunt opgeslagen inclusief datgene wat je bedenkt. Dat gebeurt door technologie die wij in de telefoons hebben zitten en in de tablets hebben zitten. Daar zou ik een hele dag over kunnen praten maar daarvoor zijn we hier nu niet, het is meer van oké er is een soort verloop in de onderdrukkingstechnologie. Dus eerst wil je mensen onderdrukken d.m.v. angst met wapens en zo nodig zet je die wapens in om te laten zien dat je het meent, daarna zwakt dat af, komt er andere technologie en kun je mensen controleren door veel informatie te verzamelen en daarmee ofwel te chanteren of zonder ze te chanteren hun leven mee te sturen dat ze ergens terecht komen aan het werk waarvan ze zelf denken dat ze gekozen hebben, omdat ze geen andere opties hadden. Technologie is gigantisch machtig. Dat is een heel machtig instrument. Daar hou ik het maar even bij. Die technologie is in opmars, in deze wereld waar wij nu in leven is het in opmars. En wij hebben nu dit scenario hier met elkaar, dat is het scenario van virtuele werkelijkheden, een bril op het hoofd, dat we andere werkelijkheden ervaren, ofwel er wordt d.m.v. een projectie, in dit geval in een scherm, dus een brilletje, wordt er informatie naar het brein gestuurd waardoor het brein een werkelijkheid interpreteert, die er dus niet is voor de ander die buiten die bril staat, maar voor degene die die bril op heeft is die er wel.

De volgende stap is en die stap is er al, dat er geen brillen nodig zijn maar dat er d.m.v. scalaire golven rechtstreeks radiozender, eigenlijk radiogolven, in het brein terechtkomen wat in feite niets anders is dan scalaire golven zijn radiogolven die door de materie, via intermoleculaire ruimte, dus tussen de moleculen door zich begeven, bevinden, dus het brein slaat die informatie op. En dat is helemaal niet zo gek want, daar wil ik dan wel iets over zeggen, op het moment dat jij denkt ontstaat er, en wij denken voortdurend, ontstaat er een informatiepatroon in het brein. Laten we zeggen dat het electromagnetische golven zijn. En dit is het geperfectioneerde wapensysteem wat leidt tot deze dag, waar ik het nu over heb. Op het moment dat wij denken, de boardcomputer, ontstaat er, en dat is het denken, een energieveld, denken is energie. We noemen het maar even voor de eenvoudigheid een electromagnetisch beeld, golven. Die golven in ons brein en rondom ons brein en ons brein informeert d.m.v. het verplaatsen van informatie wat neurons wordt genoemd, die informatie door het lichaam naar alle organen en alle cellen zodat het hele lichaam weet wat hier hier dus wordt gedacht, dus in feite is het krachtigste wapen dat je door kunt hebben hoe beelden ontstaan, wat radiogolven zijn en dat je die radiogolven kunt laten ontstaan in een brein, en dat het brein het omzet in een beeld wat er niet is. Dat is wat de ultieme ontdekking is wat die officieel nog gedaan moet worden maar in feite eigenlijk al gedaan is.

Ik heb het nu niet meer over virtuele werkelijkheden, maar ik heb het over deze werkelijkheid. De wereld waar ik vandaan kom en waar jij ook vandaan komt, want we komen namelijk niet allemaal van dezelfde werkelijkheid vandaan, iedereen kent een andere kosmische laag van de schepping, ja, maar als humanoïde beschaving, verspreid door ontelbare kosmische werkelijkheden, is geraakt dor een technologie en die technologie die leidt, in de eenvoud uitgelegd tot wat ik hier net noem. Namelijk het invoegen van resonantievelden, informatievelden, die er toe leiden dat datgene wat we altijd hebben gedaan en wat de onsterfelijkheid van ons is, stopt! En de werkelijkheid waar ik vandaan kom, ik kan mij dat volledig herinneren en ik ben daar ook niet vanaf te brengen, al zou er van alles worden gezegd en zo’n raket op me worden gericht en ik heb genoeg meegemaakt, ik ga daar niet van afstappen, want ik weet dat het zo is! Want wat er gebeurd is, is dat de mens als een collectieve beschaving vanuit een krachtveld van verbondenheid waarbij ieder bewustzijnswezen een eigen unieke frequentie heeft en een eigen unieke identiteit, dus niet een vaag abstract lichtwezen is, maar een eigen uniek wezen is, waar het wezen, het bewustzijn wat we dus in onszelf dragen, wat ook tot leven komt als we bijvoorbeeld fantaseren of dromen, dat we een andere werkelijkheid ervaren waarbij het bewustzijn, dat is een heel krachtig frequentieveld, scheppingsveld, waarbij het bewustzijn een vorm geeft, een expressie geeft aan zichzelf en dus een lichaam heeft, in die werkelijkheid waar ik het nu over heb, is er een technologie ingezet en dat is een technologie die wordt genoemd archon, dat is een frequentie technologie, heel eenvoudig gezegd, die frequentietechnologie die is ingezet onder de directe supervisie en leiders van die technologie, op deze aarde worden ze draconiërs genoemd, dat is een reptiel draconisch gevecht ras, dat heel krachtig is. En nu komen allemaal vragen op op basis van je geloofsmodellen, “ja maar hoe kan dat dan, goed en kwaad” nee even aan de kant, die rassen die hebben ervoor gezorgd dat de kracht in de mens om het innerlijke bewustzijn en dat is dus de gezamenlijkheid van verbondenheid, dat je waardering aan elkaar hebt en dat je elkaar daardoor kunt voelen en een gezamenlijk veld bent van spiritueel bewustzijn, oorspronkelijk bewustzijn, dat het veld om jezelf tot uitdrukking te brengen in vorm, dat dat stopt. Wat ze hebben gedaan met die technologie is het moment waarin de mens vanuit de diepste innerlijke kracht en diepste innerlijk weten als godswezen, als deel van de schepping een uiting geeft aan zichzelf in een vorm om te kunnen leven in die vorm in een oneindige cyclus en zich vanuit dat vermogen te kunnen verplaatsen door alle mogelijke kosmische werelden, zonder een voertuig, maar puur op bewustzijn, dat het interpreteren, het tot uitdrukking brengen van die innerlijke kracht, dat dat stopt. Dat is wat die techniek heeft gedaan. Dus er is een ander frequentieveld doorheen gegaan wat er toe geleid heeft dat de werkelijkheid die wordt ervaren ineens komt, tjoek, te vervallen en in dat moment en dat zijn in feite gewoon wat we hier op de aarde nu ook zien gebeuren op een hele andere manier, maar dit is in een paar decennia tijd is dit in opmars en waar ik het nu over heb, dat is geen aardse tijd van deze aarde maar ik druk het zo uit, kent honderden miljarden jaren evolutie. Dus er is geen context omheen te zetten van hoe geavanceerd die techniek is. Omdat we A. niet snappen wat tijd is en B. kunnen we ons gewoon niet voorstellen met die 0,005% aan gedachtekracht hoe geavanceerd dat zou kunnen zijn. Maar ik wil alleen maar aangeven dat er in dat moment waarbij het interpretatievermogen van de mens, ik heb het puur over het humanoïde ras, in het geheel niet meer functioneert en dat er in dat moment een kortstondig nul veld is waarbij de uiting van wie de mens is als bewustzijn niet meer tot uiting komt in die vorm en dat is het moment van het witte licht. Op dat moment is er niets meer en geen uitdrukking meer van datgene wat de mens is en wat haar zo uniek maakt als ziener van oorsprong, als een fundamenteel schepsel, met een enorme kracht en zij haar vermogen van schepping ook niet meer kan uitzenden en niet meer in het veld kan neerzetten. Dit wat ik nu benoem daar gaan we dus naar op reis, want wat er gebeurd is in dat moment is dat er een zeer geavanceerde machinerie, ik druk het maar even met dit woord uit, een heel geavanceerde technologie van andere intellectuele beschavingen actief is waarbij het menselijk bewustzijn, wat zichzelf niet meer tot uitdrukking brengt, gekoppeld wordt, in de veronderstelling komt van datgene wat dus archon wordt genoemd. Dat is een groot frequentiewapen. Zo zijn hele delen van kosmische werelden, delen van kosmische werelden, overvallen, ingescand en omgezet in een ander informatieveld. In een ander informatieveld? JA! De wezens die leefden in die werelden konden niet meer herinneren wie ze zelf zijn. Ze werden gebracht met hun bewustzijn naar de vorm die in hen werd geprojecteerd. Dit gaat voor heel veel mensen te ver en boven hun pet, maar ik wil even een heel simpel filmpje laten zien van een hypnotiseur die iets heel simpels doet maar wat wel echt heel veel dubbele betekenis heeft.

Martijn: Oké dit is natuurlijk een heel leuk filmpje, maar daar moet je over nadenken. Veel mensen zien het gewoon als vermaak. Maar wat gebeurt hier nou eigenlijk? Want er wordt op basis van een instructie, instructie zijn woorden en is informatie is een veld, wordt er iets gewijzigd in het brein. Of je gaat een brein ervaren waar die informatie al in zit! Dus dat je niet weet wie je bent. Ja en dit moet benoemd worden want dit is de archontische draconische annunaki matrix waar ik het nu over heb. Dat is een heel uiterst gevaarlijk krachtig werkelijkheidssyndroom waar mensen en ook andere beschavingen die daar eenmaal in leven niet eens uit willen stappen omdat ze zijn geworden wie hen heeft geprogrammeerd. Zo! “Wij zijn dat niet” zeggen we, maar als we naar ons gedrag kijken als mensen in deze werkelijkheid, dan zien we dat we gedrag vertonen wat niet bij ons hoort!! Dat is een hele diepe vaststelling. Als mensen doen we dingen wat niet bij ons hoort. We doen lelijk tegen elkaar, we geven elkaar geen ruimte, het zijn hele fundamentele menselijke dingen. We geven elkaar weinig tot geen ruimte, we willen elkaar verbeteren, we vallen elkaar aan, we branden elkaar af, maar alleen al het denken over elkaar is wat die mijnheer Victor doet om die hypnose in stand te houden. Kun je dit volgen? Dus de manier hoe je denkt en deze wereld ervaart dat is een insertie, een invoeging in het brein, “dat is zelf bedacht” denk je, maar dat zit in het lichaam omdat het een script is en vervolgens ben jij in dat lichaam aanwezig en jij denkt op een manier die niet bij jouw mens zijn hoort, maar je denkt op de manier van de hypnotiseur waardoor jij met jouw denken de instructie geeft aan de ander omdat jij jezelf zo laat zien dat de ander het ook zo moet ervaren en als membraan dat informatieveld overneemt en ook zo is en blijft! Wij zijn dus hypnotiseurs onder elkaar.

Nou dan komen dus op een punt van wat is nu brein en wat is dus die innerlijke kracht? Wat is dan ook sterven en wat is werkelijk niet sterven? Waar sterf je voor? In wat, waarheen? Wat wil je, wat denk je dat je nodig hebt? En ook is dat misschien omdat je degene waar je zoveel van houdt, die overgegaan is, zo diep in jezelf voelt dat het beeld van hoe je die persoon kunt bereiken en bereiken kunt blijven, in stand moet worden gehouden met jouw denken. Waarvan jij zegt “ja maar het is mijn gevoel”.Er zijn grofweg twee velden actief. Zo moeten we het maar denk ik even aanvliegen. Er zijn twee velden actief. We hebben te maken met ons denken, brein, lichaam, dat is veld 1.  en het 2e veld is het innerlijke, dat is een niet-denkveld en dat is een veld van bewustzijn waarin de diepste waarden van het leven liggen opgeslagen in jezelf en ieder mens kent dat. Zelfs de grootste seriemoordenaar. Ieder mens, ieder mens heeft dat in de basis in zichzelf aanwezig. Dat is het evenwicht en balans bewustzijn. Voorbeeld, je weet als je een dier ziet die kwetsbaar is, ik neem altijd maar dat soort voorbeelden omdat die het makkelijkst naar voren kunnen komen, een dier wat kwetsbaar is daar weet je van binnen precies in het moment wat je doet, wij zeggen liefde, maar om vanuit het evenwicht in jezelf dát te doen, uit te dragen wat hulp, ondersteuning en omarming en bescherming geeft. Dat is een frequentie van binnenuit. Dat is een innerlijk weten. Je hoeft daar niet over te denken, dat weet je, je doet het. Zo tsjoek!  Dat zit in ieder mens. Je weet dat als je buurman buurvrouw valt dan weet je van binnen, vanuit innerlijk weten, dat je direct overeind komt en de ander helpt op dat moment. Dat gebeurt. Dat is het goede, dat is de balanskracht en dat is de kracht van het goddelijke. Elke andere gedachte, elke andere handeling, een gedachte die voortkomt komt niet daar uit. Als wij dit heel, heel eerlijk zouden bekijken in ons dagelijks leven, gedurende de hele dag, dan zou je tot de conclusie kunnen komen hoe onthutsend je uit balans bent! En voortdurend dingen doet die niet kloppen bij de innerlijke stroming. Het gaat om besef. Wij zijn goede mensen, maar wij zijn ook mensen met gedrag wat niet bij ons binnenste hoort. Veel mensen noemen dit het innerlijke bewustzijn van de christus. Noem het wat je wilt. Het is balans. Het is niet alleen de mens gegeven op deze aarde, het is alle mensen gegeven, alle humanoïde rassen en ook alle niet-humanoïde rassen. Het is de balanskracht waarin eerbied en stroming is, waarin je voelt, het zijn geen dingen die er niet toe doen, het gaat alleen om het leven, oneindig leven waarin je kunt uitdragen van binnenuit waar het werkelijk om gaat. Dat is een totaal andere kracht en dat is veld 2. Eigenlijk is het denkveld veld 2 en dit (laatste)veld veld 1.

Wat gebeurt er nou eigenlijk als we denken? Als ik dit aanwijzertje hier houd dan zie jij dit aanwijzertje uitgelegd vanuit de perceptie nu, het perspectief hier, dan zie je dit aanwijzertje en er komen lichtgolven die daarop afketsen komen, in een ander stadium klopt dit niet wat ik nu zeg maar even vanuit hier, komt dat in je oog, in je lens en eenmaal in de oogbol wordt het omgezet in electrische signalen. Als het eenmaal een electrisch signaal is wordt het overgezet naar het brein via de zenuwbanen en uiteindelijk met allerlei processen is de primaire visuele cortex in staat om van die 100% informatie die er ontstaat door de waarneming, om van die 100% en het is gewoon wetenschap, er blijft van die 100% informatie die er wordt vergaard 0,005% over wat gebruikt wordt om het om te zetten  tot dit beeld. Dus je ziet 0.,005 % van het informatiebewustzijn zie je dus op deze manier in deze vorm. Dit apparaatje wordt omgezet en de hele waarneming wat wij zien, zintuiglijk, wordt omgezet in een electromagnetisch raster, dat is informatie, dat is energie. Dat is veld 1. En hier willen veel mensen bij wegblijven, maar hier zit wel de besmetting. Dus daar moeten we inzicht in krijgen van wat er gebeurde. We moeten inzicht krijgen in het moment dat we zeggen “hé nu denk ik dat” Want als jij een gedachte hebt die niet klopt en niet in balans is, is dat veld aanwezig. En als jij vanuit dat veld leeft en we leven gewoon voor 95% in een niet-kloppend veld, door de prikkels van buitenaf van het downloaden van informatie in de wereld wat we zien wat gedrag van anderen is en de modellen, hoe we leven, wat niet klopt, wij vergaren dus voortdurend, niet alleen dit apparaatje, maar onze hele werkelijkheid is een download in het cyber biologisch lichaam wat een informatieveld laat zien wat afwijkt van balans. Dus beschavingen die niet hier vandaan komen en de aarde bezoeken die ontdekken, maken contact met iemand, ze maken niet contact met die persoon, want dat is wat wij denken, zij maken dan contact met het volledige informatie bewustzijn van het fysieke bewustzijn van die persoon, die ernstig vervuild is door informatie naar binnen te halen van waarnemingen, geluid, beeld, smaak, aanraking, het hele systeem, dat is informatie, is vervuild, dat zijn allemaal dingen waarvan andere beschavingen zeggen van “goh zou je dat wel willen downloaden, zou je dat allemaal wel willen waarnemen, dat zou ik niet doen” Ja maar wij leven erin. Maar er is ook dus nog een ander veld en dat is het veld van het innerlijk bewustzijn, want deze werkelijkheid die wij nu ervaren is een op technologie gebaseerde werkelijkheid. Deze werkelijkheid , dit universum wat wij nu ervaren is een universum wat een experiment is van een zeer intelligente beschaving die dit hele universum heeft gecreëerd om een experiment op te zetten ten behoeve van zichzelf en deze beschaving is net zoals je het op deze aarde ziet, is overvallen daar andere intellectuele wezens om deze hele werkelijkheid als een verdieping van een oneindige hoeveelheid flatverdiepingen in te nemen en het bewustzijn van de mens die gehackt is, waar ik het net over heb gehad met die techniek, om het bewustzijn van de mens daar aan te linken. Ofwel als virtuele bril te functioneren. En wat er gebeurd is is dat de mens met haar bewustzijn uit haar oneindigheid is geraakt, gekoppeld is aan deze werkelijkheid, vervolgens leeft in deze werkelijkheid en nou komt het, de werkelijkheid hoofdzakelijk en bijna alleen ervaart op breinreacties! Dus wat wij zien om ons heen is in de kern een zintuiglijke werkelijkheid. Dus onze informatie die wordt vergaard door het lichaam, 0,005% zien we van het volledige informatieveld. Als ons bewustzijn getrakteerd wordt op een andere kracht gaan we meer zien van onze oorspronkelijkheid, zien we deze werkelijkheid ook transformeren met andere ingrediënten die dus alleen maar ontstaan als jij je bevrijd van dit bewustzijn en niet omdat een ander beschaving dit komt inbrengen. Want deze werkelijkheid kent dat niet, alleen jijzelf. Dus wat jij nodig hebt is, terwijl je hier nu leeft in deze werkelijkheid, het besef dat je aanwezig bent in een lichaam waar je als bewustzijn in aanwezig bent, dat het lichaam een breinreactie is, informatie verzamelt en in feite niets anders laat ontstaan van datgene wat je waarneemt op basis van het lichaam. Nou gefeliciteerd! Dan ben je dus een aards mens. Maar waarom die afbeelding in bepaalde boeken of geschriften, of in kerken, of in musea, en misschien wel zelfs in jouw huis,  van dat hart waar dat prikkeldraad omheen zit?  Waarom? Wat is dat? De mensen op deze aarde hebben gewoon nooit echt goed kunnen zien hoe het in elkaar zit omdat de geschriften die er zijn over dat hart dus én wel kloppen maar in een andere context geplaatst zijn om geloof te creëren zodat je niet doorhad dat het gaat over jezelf! En dat je denkt dat het gaat over iemand anders.

Wat is dat hart? Op het moment dat je dus naar dit apparaatje kijkt wordt dit apparaatje omgezet via het informatieveld in het brein, logisch, als je allemaal plakkertjes op je hoofd plakt dan kun je op het 3D scherm van neurologen kun je zien dat de zintuiglijke waarneming niets anders is voor het brein dan een informatiebewustzijn. Toch zie jij mij nu staan, terwijl jouw brein niets anders doet dan het interpreteren van informatie en het brein kent mij niet eens. Het brein ziet alleen maar informatievelden. Dus dat apparaatje zit ook in jouw brein. Maar wat ontbreekt er in dat brein? De sleutel, de sleutel van het evenwicht. En wij noemen dat het hart. En het hart is niet zomaar iets van alleen maar liefde, maar het hart is eigenlijk de heilige graal. Want wat gebeurt er en wat is het hart als je daar aan denkt. Aan denkt, niet eens dat je het hoeft te voelen, want stel dat dat niet meer lukt, stel je voor dat je niet meer kunt voelen, door de pijn, dan zou je dus nooit tot wederopstanding kunnen komen, van binnenuit in dit lichaam met je bewustzijn. Want dát is wederopstanding! Wat gebeurt er. De ontwerpers, de ontwikkelaars van dit universum en dit is maar zo’n klein onderwerpje, het is gigantisch groot maar in een bibliotheek van wat er gebeurd is in de kosmos historie van deze werkelijkheid, is dat de ontwerpers en dat is een huargardiaanse beschaving en dat is een woord wat ik nu uitspreek, het gaat niet om het woord, het gaat om de trilling, omdat bij het uitspreken ervan ontstaat er ook en informatieveld in het lichaam door de waarneming van de oren. Alles is trilling, alles is resonantie, die instructie die die man daar uitsprak is resonantie, het gaat niet om de woorden, als je krachtig genoeg denkt dan gaat zijn gedachte dwars door de ander heen. Het gaat om de resonantie. Alles wat hier is gemaakt is gemaakt met een sleutelcode en dat is dat als de mens niet aan dit apparaatje denkt maar aan haar hart dan wordt het informatieveld van wat het hart is door het voorstellingsvermogen, je kunt het op gedachtekracht doen, je kunt op dit moment terwijl je hier zit zonder dat je je hart aanraakt, kun jij op dit moment je borstbeen voelen, nu. En het kan heel heftig zijn en het kan minimaal zijn, laten we maar al die woorden maar weg, het gebeurt! Wat gebeurt is dat als je die plek van je hart kunt aanraken op basis van je voorstellingsvermogen, ik heb het niet over visualiseren, ik heb het over het voorstellingsvermogen dan gaat je brein zich afstemmen op het informatieveld van die plek, als je hem dan ook nog eens een keer benadrukt door je hand op die plek te leggen en dat is bij iedereen ook anders, want het veld van je hart zit bij de één daar en bij de ander net iets hier, dat kun je zelf ook voelen, wat er gebeurt dat als je in de stilte, in de rust op deze plek hier zit en je blijft met je aandacht hier en je voelt tegelijkertijd ook je hele lichaam, wat er gebeurt is dat het informatieveld van het hart, nog een keer 0,005% leidt tot dit, de rest van het informatieveld van dit is voor ons niet zichtbaar, dat is hetzelfde met het hart, het informatiebewustzijnsveld van het hart, het frequentieveld wordt door je aandacht daarheen te brengen actief in het brein. Whoep. Er komt dus een ander bewustzijn extra in het brein ingevoegd en dat kan alleen maar door jou! Alleen maar jij kan het. Niemand kan dit voor jou doen. Geen hypnotiseur, niemand. En wat er gebeurt, is dat er een evenwichtskracht ontstaat in het brein. Dit is de gouden krans die je ziet in de oude perkamenten en de geschriften. Het is het bewustzijn, de balanskracht wat leven is, en er er valt geen één gedachte in wat hoort bij deze werkelijkheid, dat is het weten dat het maar om één ding draait en dat is stroming, waarheid, zuiverheid! En dat is een hele grote opgave voor de mens op deze wereld omdat we in een lichaam leven waar door andere hypnotiseurs, in de vorm van modellen, de modellen waarin we leven, maar ook door muziek, door geur, door voedsel, door onderstromen in het onderbewustzijn, software programma’s in wordt gebracht door spirituele modellen, door religies hoe goed en fijn ze ook zijn, om in feite de aandacht in het hoofd te houden! Want wat gebeurt er nou, het komt echt op dit stuk aan, de prikkeldraad van het hart zit er in feite op omdat je hem niet gebruikt. Wat gebeurt er nou als je in een extern informatiestuk gelooft? Geloof niets van wat ik nu vertel maar ga op je eigen manier, dat kun jij alleen, naar binnen toe in de stilte en ga eens voelen wat er gebeurt. Dat is het meest zuivere, jij bent de enige die dat kan. Maar wat gebeurt er als je geschriften of verhalen of tekeningen, of dingen uit de oudheid, hoe mooi ze ook zijn, wat gebeurt er als je die leest, als je die gelooft, als je die serieus neemt, als je die, laat ik het woord geloof weghalen, als je die primair laat zijn? Wat gebeurt er? Heel eenvoudig, puur kosmische logica, in feite verzamel jij informatie uit de breinmatrix, uit de breinwereld. Want wat er in de geschriften staat is niet jouw hartskracht. Het gaat niet om dat het niet goed is wat in de geschriften staat, we moeten er wel rekening mee houden dat er een reden achter zit, diepe intelligente reden om ons in geschriften te laten geloven en ons vervolgens door het geloof in die geschriften niet te laten keren daadwerkelijk tot de handeling om het innerlijke hart tot leven te brengen en in te voegen in het bewustzijn. Het gaat dus om een volledige symbiotische werking, dus niet parasiteren maar echt al samenwerkend tussen de mind, dus je persoonlijkheid wie je hier bent geworden, en het innerlijke veld, het resonantieveld van het hart. Veel mensen hebben mij de afgelopen 20-25 jaar gevraagd van “Martijn er wordt zo gepraat over het hart, je hoeft alleen maar vanuit je hart te leven, wat is dat, het lukt me niet, ik weet het niet, ik kan het niet voelen, het gaat niet” En mensen dachten dat het alleen maar ging om even uit je hart te leven. Nee dit is en hele serieuze innerlijke bekrachtiging! Het hart, het fysieke hart, het is een fysiek stuk in dit lichaam, maar het fysieke hart heeft een holografisch zeer krachtig, multidimensionaal bewustzijn, het is eigenlijk de invoeger van de scheppingskracht, de balanskracht in het lichaam. En waarom is dan die aandacht van de mens zo belangrijk op dit veld, omdat als de mens daar zich op richt wordt dat bewustzijn ook hier in het bewustzijn van de mind gebracht en kan zij gaan scheppen. En scheppen staat in deze werkelijkheid hier gelijk aan dat ze dingen herkent, het niet wil veranderen, maar heel diep voelt in zichzelf hoe het zou moeten en horen zijn. Dat is de herschepping!

Dan komen we op het volgende hoofdstukje, het zijn een paar blokjes. Dit heeft natuurlijk nog heel veel verdieping nog nodig, maar dat is iets dat gaat iedereen op de eigen manier doen en dan komen we op de kwantumfysica uit. Wat is nu schepping en waarom is het zo belangrijk dat we dit gaan beseffen. Nu praten we dus over de wederopstanding. Het gaat om de innerlijke balanskracht!

Wat is er zo belangrijk aan de mens en wat is er überhaupt zo belangrijk aan de scheppingskracht? Dat is god. Er is geen grotere god dan deze kracht in jezelf en zodra die geleefd wordt vloeit ‘ie met het krachtveld wat in alle kwantum kosmische werelden is zodat je kunt communiceren met dat veld. En er ook zelfs een instructie aan kunt geven vanuit balans. Dus niet een instructie van jij moet dat doen maar vanuit hier(hart) en dan reageert het veld en dan gaat ook deze matrix reageren op dat veld hier binnenin. Dat is de magie, is geen magie, is gewoon schepping. Wat is de kwantumwerkelijkheid en dat is ook belangrijk, dat is ook ontdekt, er is iets in de mens wat invloed heeft op de materie. Het is aangetoond met heel veel verschillende testen dat als de mens met aandacht ergens naar kijkt, een situatie, materie, of een lichtveld, een electromagnetisch veld, dat er een verandering plaatsvindt in de wijze hoe dat informatieveld, dat energieveld zich beweegt. Dus als je met je bewustzijn je richt op bepaalde cellencomplex in het lichaam dan is meetbaar in de moleculen en in de interstellaire werkelijkheid tussen de moleculen in, is meetbaar dat door menselijke aandacht er een verandering plaatsvindt in de manier hoe die cellen en ook de moleculen, ook de quarks er tussenin zich gedragen. Dat is kwantum mechanica, in 1992 werd het feitelijk vastgesteld met zeer geavanceerde technologie waardoor de hele wereld van de reguliere neurologische en astrofysische wereld eigenlijk stond te trillen op zijn grondvesten want dit gaf aan dat er geen vaste natuurkunde is, maar dat de natuurkunde reageert op hoe er wordt waargenomen, of hoe er helemaal niet wordt waargenomen. Dus als god geboren wordt van binnen, een balanskracht wat zich manifesteert in het lichaam en de zienswijze wordt anders van de mens en zij kan krachtig kijken en ziet waar onbalans is, en ze doet dat vanuit zuiverheid en waarheid en ze kan het ook nog eens in respect, zonder clubjes en sektes en religies ook nog van mensen samen tegelijkertijd, samen op bepaalde onderwerpen zowel op zichzelf als op de wereld richten, gewoon waarnemen wat er niet klopt, dan zet zij in dit script, wat zich hier voltrekt wat energie is, wat omgezet wordt in het brein in deze werkelijkheid, zet zij iets in zichzelf in beweging waardoor het veld daarachter gaat reageren op wat zij ziet! Dat is de kwantumfysica, dat werkelijkheid, energie, dat tafeltje van hout, het blad, is energie, wij zien het als materie, maar er is geen materiewereld, alles is energie. Als jouw bewustzijn verandert kun je met je hand door de materie heen. Blijkt uit allerlei experimenten dat mensen die onder hypnose zijn gewoon dwars door muren heen kunnen kijken en zien wat daar achter is. Er is geen materie, er is alleen maar geloof. 

De kracht is dat de mens invloed heeft op de werkelijkheid!

En wij hebben deze werkelijkheid en ik weet dat, niet zelf gecreëerd maar het is wel zo dat we agenten zijn geworden van degene die het gecreëerd heeft, gehackt heeft! En ons bewustzijn die is afgeleid door zeer geavanceerde technologie aan een wereld en dat is dit universum en als je wilt weder opstaan dan moet je absoluut niet geloven dat je gaat sterven op de manier die iedereen op deze aarde denkt, want er ligt een sanctie op als je denkt dat het anders is, dan wordt je juist naar het vagevuur gebracht en ik krijg zulke dingen weleens ter ore dat mensen zeggen “nou je moet maar niet naar Martijn luisteren want die brengt je juist helemaal naar het vagevuur” en ik begrijp het want dat zijn de modellen, maar er wordt ook gestoeid en geknutseld met de kwantumfysica dus wil je uit dit systeem komen dan moet je dus weten dat sterven er niet toe doet op de manier zoals wij denken hoe het is. Want er bestaat helemaal geen sterven. Sterven is namelijk een breinreactie. En je kunt dit onderwerp alleen maar vanuit jezelf gaan onderzoeken en niet zeggen van “ja maar als ik dood ben dan blijft mijn lichaam achter en dan zien de mensen naast mij zien toch echt dat ik dood ben”.  Nee het gaat om jouw beleving! “ja maar ik heb wel gezien dat iemand anders overleden is” en dan zeg ik “maar dat is informatie uit de matrix” Dat is informatie, je krijgt precies die informatie naar je toe van deze zeer intelligente krachten om jou te laten denken in lijn van dat je niet ontsnapt en terugkeert in je daadwerkelijke kracht van bewustzijn. Dus het gaat van de sterfelijkheid terug naar de onsterfelijkheid. En ik kan je wel vertellen wat er gebeurt, ook in een notendop, als je sterft. Wamt het sterven wordt ingeleid in 8 verschillende processen, het eerste moment van het sterven is dat je voelt dat je dood gaat en dat voel jij niet maar dat voelt je persoonlijkheid, dus de persoon die je hier bent als mens. En de dood voltrekt zich precies op de manier zoals het brein weet hoe het is en dat is de software. Wat er gebeurt is dat je door het overlijdenproces geneigd bent te gaan denken, want je moet met je bewustzijn in je brein, dus de hele overlijden scenario is een breinscenario. Tijdens het overlijden en dit is echt heel erg belangrijk omdat dit in feite, en ik ben geen verlosser hè, wij verlossen onszelf, we bevrijden onszelf uit deze situatie door ook maximaal in vreugde te gaan leven hier en onze kwantumfysische schepping aan te zetten en niet mee te lopen in de cadans beweging van deze werkelijkheid. Maar wat er gebeurt  bij het overlijden dat er een werkelijkheid in beweging komt die er op uit is om jou te laten denken, je moet denken! Wat gebeurt er tijdens het denken? Als je met je denken bezig bent, dus je zit in een gevolg, oorzaak en gevolg van het denken, dan ben jij niet in staat om met innerlijk bewustzijn daar je aandacht bij je lichaam en bij je hart te laten ontstaan in dit veld. Wat gaat er gebeuren als je dat wel doet worden er sancties ingezet, bij de eerste stap gebeurt dit. Je krijgt practisch altijd een terugblik  van het leven. Een volledig gedetailleerd beeld van dit leven. Dat is ter identificatie met je persoonlijkheid. Dat is om nog een keertje heel krachtig jezelf te identificeren met de rol die je in dit leven hebt gespeeld en hebt gehad, waarbij er een diepe breinreactie in beweging komt en jij nog dieper als de persoon gaat reageren en waarnemen. En als je dat in dat moment doet als een heel diep religieus mens dan is dat net zo lastig omdat binnen de religies een veel groter volgsysteem is geïmplementeerd. Want op het moment dat jij een reactie krijgt uit het veld van wie je bent en je je daarmee identificeert worden ook alle overtuigingen, kaders en software ingeladen van wat er in dat moment gebeurt en je wordt gehoorzaam als persoon. En zo gebeurt het dat de mens afgeleid wordt en als brein bewustzijn een ervaring krijgt van overlijden wat er alleen maar is als je in dat proces zit. En je gaat ook overlijden op die manier. Je gaat door het licht, je gaat mensen zien die overleden zijn waar jij van houdt vanuit je persoonlijke perceptie, dat is een pure chantagemiddel, door je liefde voor degene waar je zoveel van houdt en de identificatie met je rol als mens in het moment van overlijden, ga jij belangen hebben in het moment van overlijden, belangen hebben die horen bij je persoonlijkheid en worden die belangen en je pijn en je liefde voor de ander ingezet om te blijven denken als mens en in feite is er nog helemaal geen overlijden want je  bent gewoon aan het denken. Er is geen overlijden, op dat moment is er nog geen overlijden. Dit kent 8 verschillende cyclussen, die ga ik niet helemaal gedetailleerd uitleggen, maar ik geef je alleen maar aan dat er een andere kant van het verhaal is. Want wat werkelijk de wederopstanding is van de mens en wakker te worden uit deze virtual reality in dit grote experiment, wat een prachtig experiment is maar gekaapt is door andere intelligenties, nogmaals daar ga ik hier niet over praten want dit gaat nu over het onderwerp sterven en weder opstaan, maar wat de tegenovergestelde beweging is en daar mogen we allemaal heel goed over voelen, wat ik net heb verteld, wat gebeurt er als je met aandacht in je lichaam bent en niet gaat denken in lijn van je persoonlijkheid of het al doet en weer terug gaat met je aandacht naar je lichaam, wat gebeurt er als je ligt of zit, als je met je bewustzijn bij jezelf bent, daar waar menselijke aandacht is, dat moet je goed beseffen want dit is heel essentieel, daar waar menselijke aandacht is wordt energie in beweging gezet, want dat is de godskracht in de mens. Daar waar jij met je aandacht aanwezig bent in het moment dat het overlijden wordt geïnitieerd, daar waar jij met je aandacht bent en dat is in dit geval in het lichaam, daar stopt de insertie van de matrix van het brein die jou wil ontvoeren in het overlijden scenario, dat stopt!  Dus daar waar jij met je aandacht bent in jezelf, je voelt op een hele eenvoudige manier gewoon vanaf je hoofd tot aan je voeten, je bent je bewust van je lichaam, dat kun je nu ook voelen, je zit hier gewoon. Je zit naar mij te luisteren maar je voelt nu ook direct je lichaam. Je voelt dat je nu op je stoel zit, je voelt alles. Dat is dus essentieel, lichaamsbewustzijn, met je innerlijk bewustzijn! Op het moment dat je je bewust bent tijdens het moment wat overlijden lijkt, zorgt het er voor dat het proces van overlijden stopt! En nou komt het: je bent je bewust van je lichaam, daar waar je met aandacht bent in je lichaam daar vindt een verandering plaats in het informatie bewustzijnsveld en tegelijkertijd dat je aanwezig bent in je lichaam en bewust bent van je lijf breng je je aandacht naar je hart. En in het moment dat dus het overlijden wordt geïnitieerd, zorgt ervoor die aandacht in het hart en dan gaat het prikkeldraad er dus af, gaat dat bewustzijnsveld, het holografische veld, gaat informatie doorgeven via de nervus vagus en andere zenuwbanen aan het brein, een ander lichtspectrum, een ander bewustzijn, dat is het balans bewustzijn. En in dat moment voel je dat er geen tunnels zijn, voel je ook dat er helemaal geen gedachtes zijn aan mensen die je mist en waar je van houdt, want op dat moment is er balans! Want naar iemand toe gaan door een tunnel uit liefde is onbalans! Wij denken dat dat balans is. Maar het is eigenlijk een chantage. Want als je in balans bent dan is er geen voorkeur, want dan weet je dat het oké is. Dat is de diepe rust. En het moment dat je met alle rust aanwezig in je lichaam, het hele veld van het hart, de gouden krans volledig operationeel hebt en je blijft liggen dan voel je een hele diepe zoem in je lichaam en dat zou bij iedereen net iets anders kunnen zijn,zeg ik uit fatsoen op dit moment, een hele diepe zoem, een hele diepe bromtoon en je voelt een klank die tevoorschijn komt die lijkt op een soort instrument waar doorheen geblazen wordt. Ik kan me dit allemaal herinneren, ik heb dit al meerder keren meegemaakt, het lijkt ook op het verschuiven van dakpannen over elkaar heen, op een bepaalde manier kan ik het zo ook vergelijken, of een dakpan door een hele grote koekenpan heen, ja ik heb weleens een koekenpan bekrast, want ik ben gewoon aan het onderzoeken waar kan ik het mee vergelijken op menselijke manier, in dat moment komt er zo’n diepe kracht van binnenuit, zo diep in kleur, zo diep in klank en op dat moment gaan alle talen van het innerlijk weten gaan open, alles weet je! Alles weet je, je weet wie je bent , je weet waar je vandaan komt, je weet dat je onsterfelijk bent, alles is volledig operationeel in kleuren, in details, je bewustzijn gaat in één keer, vouwt uit helemaal naar buiten en je voelt de schepping op een manier die ik hier niet kan beschrijven met woorden. En op dat moment doe je je ogen open en ben je weer in het moment terug waar je vandaan komt als onsterfelijk mens, in dit geval spreek ik over mensen. En het hele proces van overlijden is er niet!

Dit is wat er ingezet is, dit is de technologie van archon en nogmaals dit heeft veel meer uitleg nodig en hier zijn heel veel oefeningen en bekrachtigingen op mogelijk, maar het belangrijkste is dat je gaat onderzoeken door dit onderwerp te bestuderen en je zult merken hoe je brein hier op in zou kunnen gaan zetten om het te ontmantelen. Wees je bewust, ik geef ze allemaal mee, ga goed kijken want dat is het allerbelangrijkste dat je deze informatie gewoon gaat uitzoeken en als je op de hoogte bent van bepaalde geschriften of religieuze stromingen dat je ook ziet van “kijk dat is wat Martijn vertelt dat lijkt heel erg op dat wat daar wordt gezegd, dan zul je zien dat de informatie op deze en in deze werkelijkheid er gewoon is maar dat ‘ie geroofd is en in een vorm is neergezet zodat wij over die informatie gingen denken! Want je hebt dus het breinmatrix, het denken, en je hebt de innerlijke balans schepping. En daar gaat het om.

Dus ik geef hier eigenlijk mee dat er iets is gebeurd wat niet alleen in deze werkelijkheid gebeurt maar dat hier iets op een onvoorstelbare geavanceerde manier plaatsvindt en wij ervaren dat is onze werkelijkheid in een vorm maar dat zijn trillingen die er toe leiden dat de zieners van oorsprong, want de mens staat ergens voor als multidimensionaal godswezen, dat de oorspronkelijkheid van de mens geen functie meer heeft. Dat is wat hier gebeurd is. In feite is de mens gedeactiveerd.

Ik zal hem nog één keer kort herhalen. De kracht van de mens, haar innerlijk bewustzijn, is dat zij, als zij in balans verkeert, en dat is gewoon een gevoel, dat zij dat balansveld in het lichaam terug laat keren, heel krachtig kan kijken en waarnemen waardoor de velden van werkelijkheid zich anders gaan gedragen. Dat gebeurt nu hier op deze aarde. Dat is waar de mens in de meest spectaculaire doorbraken voor staat. Deze kracht is op deze aarde nu zo minimaal en klein, maar als we hem inzetten wordt ‘ie zo groot!! Bedenk en probeer het voor te stellen hoe groot die kracht is als de kracht van binnenuit het hele lichaam is.  Hoe krachtig zou je kijken als wezen, als mens, hoe krachtig zou je kijken, hoeveel effect zou jouw manier van zuiverheid en daadkracht hebben in de werkelijkheid waar je vandaan komt? De mens is alom gekend! In alle werelden is de mens gekend! En ook de mens van Gaia en ook van heel veel andere werelden waar de mens ook leeft. En de mens is een ziener en wordt een ziener genoemd en gezien omdat overal waar de mens komt, in de balans, brengt de mens door haar aanwezigheid en manier van observeren, brengt de mens verstoringen in het veld naar het nulpunt. Alleen maar door haar zuiverheid. Denk aan je leven nu. Je herkent het, je weet het, er is ergens een moment en misschien vaker in je leven geweest dat je op een plek kwam waarvan je wist het is belangrijk dat ik hier nu ben. Of dat je in een discussie terecht kwam en dat de discussie stopte omdat jij kwam. Of omdat er iets veranderde in een gesprek alleen maar omdat jij plaatsnam en een vraag stelde of misschien wel niets deed. Of dat je een bus inloopt en dat je voelt dat er iets verandert en dat ineens mensen allemaal stil zijn omdat jij binnen stapt. Of dat de mensen ineens heel erg tot leven komen omdat jij er bent. Of misschien wel dat je bij je familie komt en je familie je de mond wilt snoeren omdat het een reactie is in het veld om jouw innerlijke kracht niet door te laten druppelen in en ik heb het niet specifiek over familie, maar dat jouw zienswijze geen effect gaat krijgen op het effect van de ander. Die kracht in de mens dat is de oorspronkelijke lichtvlam. Dat is een bewustzijn dat fundamenteel is en niet vormloos is, want het witte licht waar iedereen het over heeft, dat is dus het licht wat het effect is nadat wij niet meer onszelf tot uiting kunnen brengen. Dus als wij kiezen voor het licht komen we weer in hetzelfde moment en worden we weer omgezet, weer in de situatie van de werkelijkheid die we meemaken die we niet zelf hebben gecreëerd. Denk hoe groot en voel hoe groot die kracht is van oorsprong wat je hier op de aarde in het klein kent.

Nou wat is nu de bedoeling van deze situatie? Gaat het hier dan omdat we sterven op onze eigen manier? JA. Het gaat om dat we bewust sterven en dat het sterven wegvalt maar dat we dus met bewustzijn vanuit onszelf van binnen, het leven en de stroming weer voelen en dat is een hele grote godskracht, dat is een hele intelligente kracht, want ik wil hem uit de zweefmodus houden dus ik blijf de woorden ook gebruiken van intelligent, het is een diep gevoel van verbondenheid, het is een diep gevoel van stroming en liefde, van harmonie en evenwicht, maar binnen, dat is het ook, een hele grote intelligentie. En dat is wat er nodig is. Dan keer je uit deze werkelijkheid.

En nou vind ik het zo fijn om dan te vertellen dat het eigenlijk automatisch gebeurt als we gaan leven als mensen!

Want hier kun je voor knokken, je kunt je suf oefenen, je kunt 100.000 workshops volgen en het is heel fijn, ik geef zelf ook met mensen daar tijd en aandacht aan, maar je moet het ook beseffen dat je het al bent! Want het zit er al. En het gaat er niet om dat je hem van nul naar 100% zet, maar het gaat er om dat je in de spiegel durft te kijken, zonder kwaad te zijn, en dat je zegt van “ja in dit lichaam wat vol zit met coderingen van mijn opvoeding en van mijn ouders en van mij omgeving, dus de epigenetische werking, de factoren van de omgeving, moet ik vaststellen dat ik eigenlijk ook in lijn, in een andere lijn denk dan wat ik hier van binnen voel. Je gaat dus naar jezelf kijken en je gaat je bewust worden op hoeveel cruciale momenten in je dagelijks leven als vader, als moeder, ik ben ook een vader, als zus, buurman, werkgever, werknemer noem maar op, maar dat je in het moment beseft wacht eens even, zit ik nou met mijn bewustzijn helemaal in de breinmatrix, ben ik nou helemaal aan het leven in deze werkelijkheid, ben ik alleen maar aan het reageren op prikkels van buitenaf of is mijn innerlijk bewustzijn ook ingeladen?

Ik kan je adviseren, een serieus advies, om ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds, dat zijn de innerlijke gebeden, het kan een seconde zijn, daar hoef je niet voor te gaan zitten op een kleed, het is iets in jezelf dat je het besef hebt boem hier gaat het om! Jij weet wat de boodschap is van het leven. Er is geen school die dat leert, dat is in jezelf, de kosmische teaching binnenin. Je brengt het besef naar binnen en de dag is anders. Jij bent aanwezig in het brein, in het lichaam. We spreken hier eigenlijk over een soort innerlijke strijd om tot leven te komen. En dat kan op een hele normale manier. Ik spreek over dit onderwerp in relatie als niet-mens van deze wereld nu als mens van deze wereld in relatie eigenlijk tot alles wat er op deze planeet gebeurt. Ik spreek met mensen uit alle lagen van de bevolking, niet alleen in ufo gelovers, niet allen in gelovers van lucifer of jezus, ik spreek met alle mensen, mensen uit het bankwezen, mensen uit alle soorten en mate van de samenleving, en iedereen die hier naar durft en wil luisteren snapt dat het niets te maken heeft met spiritualiteit maar dat dit te maken heeft met onze innerlijke balans als mens wie we zijn.

En zo simpel is het! En dat is op bewustzijn gebaseerd. Wij hebben geen hypnotiseur nodig, die zijn er al, wij moeten onszelf dé-hypnotiseren, we moeten ons brein trakteren op de innerlijke balans. En echt, lieve mensen, het lijkt soms heel moeilijk maar je moet het wel geboren laten worden. Je moet het gewoon doen. En je moet het ook herkennen in de ander. Want iedereen in deze wereld heeft het te pakken, namelijk het denken! En er is niets mis met het denken maar het denken moet in lijn komen met de innerlijke kracht.

Sterven is het grootste instrument om de mens in denken te houden en hier komen vast nog duizenden vragen over en die ga ik allemaal niet beantwoorden want die weet jij al. Maar we kunnen er wel verder met elkaar over in gesprek. Ik ga hier ook youtube filmpjes over maken, in stukjes en blokjes in de samenkracht en wees het vooral niet eens met mij, want daar gaat het niet om. Het is alleen maar een vertaling, want ik vertaal mijn weten als niet-Martijn in via frequenties beelden en woorden. En terwijl ik de woorden uitspreek zie ik dat er heel veel verschillende dingen gehoord kunnen worden in wat ik zeg. Maar ik ben die bloem, net als jij, en ik kies ervoor om dat met allemaal youtube filmpjes uit te zetten omdat er zoveel mensen zijn, we kunnen elkaar niet allemaal bereiken, jullie hoeven ook niet in te linken op mij, ik ook niet op jullie, maar het is even een soort brooduitdeelmarkt, je deelt even brood aan elkaar uit in een vorm van bewustzijn en daarna ga je er weer mee verder en dan op een gegeven moment is het ook klaar, dan hoef je die filmpjes niet te zien en misschien heb je ze niet eens nodig. Maar mijn inzet is er  100% in liefde en in kracht en ik ga net als jij voor het leven! Voor altijd. En als we dat met elkaar beseffen dan kunnen we deze wereld hier ook transformeren  naar een wereld die meer in balans komt, want alleen hier verandert er iets op deze aarde als de mensen die op deze aarde leven in de bedrijven, in de regeringen waar dan ook binnen welke organisatie tot het besef komen dat ze allemaal aan het denken zijn in lijn van de matrix, van de denkmatrix. Ook de religies? Juist de religies!! En ik ben niet tegen religies en ik ben ook niet tegen banken, ik ben überhaupt nergens tegen, ik vind het alleen zonde als we onszelf niet laten zien. Want als je echt van de bloem gaat houden van binnenuit, niet alleen vanuit hier (brein), maar van binnenuit, gebeurt er iets met die bloem, hij gaat sneller groeien en dat geldt ook voor de mensen om je heen! Want dat is de kracht van waarneming en dat is de kracht van schepping. Als jij tot leven komt, komt een ander ook tot leven. Dat zijn de grote, tussen aanhalingstekens “geheimen” van de kwantum mechanica van dit universum!

En natuurlijk zijn er andere intelligenties die die kwantumfysica en de kwantummechanica zoals ik en wij het nu noemen, zijn dat helemaal meester. En zij hebben dat niet de afgelopen 10-20 jaar ontdekt, zij kennen dat al miljarden jaren. Dus hun technologie op basis van denken is zeer geavanceerd en daarom zijn er ook 8 superrassen, ik noem het woord super op basis van denken, die bemoeien zich door dit script heen in het denken, waardoor mensen nog een keer dieper gaan denken wat ze eigenlijk niet moeten denken. En daarom daar is geen kruit tegen gewassen alleen de balans in jezelf!! Daar gaat het om. En balans, nog een keertje, is niet gewoon simpel liefde, het is een hele diepe stroming waarvan je weet in het moment dit is waar het om gaat. Het heeft geen vorm, het is een trilling, het is de gouden triling binnenin. Dat is het goud wat de Annunaki hebben gedolven gedurende een hele lange tijd.

Hier moeten we naar toe en dat moeten we niet alleen maar denken en voelen maar we moeten het ook gewoon doen. Hierheen, onze perceptie veranderen van onszelf, en ga eens kijken in de spiegel “ja ik ben Martijn” zo sta ik ook voor de spiegel  “ja ik ben Martijn, dit lichaam is Martijn, mijn persoonlijkheid is Martijn, maar ik ben veel meer dan Martijn” En ik heb het recht om dat te delen. En jullie hebben het recht om dat te delen aan mij en met iedereen op de wereld. Jullie hebben het recht om iets anders aan te kijken als wat je hebt geleerd en dat begint echt met jezelf.

Nou nu krijg ik het gevoel dat ik echt los wil dus nu ga ik echt stoppen. Ik ben heel erg dankbaar dat we met elkaar hier over kunnen spreken en ik beschouw het oprecht, alles wat ik zeg is oprecht, ik beschouw deze luistersessie als een ontmoeting in de energie, want we doen het nu op dit moment al! Op dit moment zijn we aan het waarnemen in de energie. Besef je dat? Dat we door iets heel diep, ook al doen we het net allemaal op een andere manier, op een hele diepe manier zijn we een frequentieveld hier in onszelf aan het openen en het gebeurt dus in deze groep die geen groep is, maar hij gebeurt. En dat heeft verre verre uitwerking! En daar mogen we echt meer mee spelen, daar mogen we echt mee gaan dansen. Want we horen verliefd te zijn op het leven en niet verdrietig! 

Ik wens jullie een goede reis en alsjeblieft geen applaus. Ik ben ontroerd dat we dit onderwerp zo met elkaar in beweging zetten en dat we het vanuit liefde en waarheid doen en in waarheid en respect ook naar elkaar toe, want er zit heel veel embargo en heel veel tegenwerking op en voel ook dat wat jij dus vanavond komt brengen  dat dat fundamenteel is in deze beweging waar de mensheid nu in verkeert. Dus geen toevalligheid dat jij hier zit! Niet om naar mij te luisteren, je komt hier echt iets brengen.  Dank je wel.

Bron: Martijn van Staveren

Related Articles

Responses