Claire Wineland: Enorme inspiratiebron en herinnering aan wat mogelijk is

(Dr. Mercola) De hieronder getoonde documentaire uit 2019, ‘Claire – The Documentary’, is een krachtige herinnering aan hoe we het leven ten volle moeten leven, ook al sterven we morgen misschien. Ik ken daar echt geen beter voorbeeld van dan Claire Wineland, een inspirerende spreker en YouTube-sensatie die op 2 september 2018 stierf.

Claire is voor mij een enorme inspiratiebron geweest en een regelmatige herinnering aan wat mogelijk is en waarom we überhaupt op deze planeet zijn geboren. Ik hoop dat je net zoveel waarde in haar leven vindt als ik. Ik hoop oprecht dat haar voorbeeld van een voorbeeldig leven ondanks zware fysieke handicaps een geweldige katalysator voor je kan zijn om aan angst te ontsnappen en meer vreugde in je leven te vinden.

Wineland werd geboren met Cystische fibrose (CF) en bracht ongeveer een kwart van haar leven in het ziekenhuis door. Op 13-jarige leeftijd richtte ze de Claire’s Place Foundation2 op om gezinnen met kinderen te helpen die, net als zijzelf, worstelen met CF. Ze begon ook een YouTube-kanaal waar ze haar leven met eindeloos optimisme deelde.

Cystische fibrose (CF) is een progressieve en terminale genetische ziekte die een overproductie en opeenhoping van dik, plakkerig slijm in de longen en andere organen veroorzaakt, wat leidt tot chronische ontstekingen en uiteindelijk tot een verslechtering van de longfunctie.

Bron: Dr. Mercola

Related Articles

Responses