Bewustzijnsinformatie over blue light chips in smartphones

Martijn van Staveren sprak zich uit over de Blue Light chips die hij als biologisch, organisch en holografische klassificeert. Hij spreekt ondermeer over een 5 dimensionaal profiel – met alles wat je denkt, doet en gaat doen – die realtime volledig uitgelezen wordt door kunstmatige intelligentie, een spionagesysteem met gedachtenbeïnvloeding, de connectie van smartphones met ufo’s, de 2e wereld oorlog en de farmacie, de brein hack in het fysieke brein van de mens en een spirituele model dat voort komt uit de labyrint mind control groepen.

Dit artikel bevat met zorg samengestelde teksten, die delen van transcripts van lezingen, educatiedagen en Crowd Powers beslaan. Daarvoor veel dank, ook aan Martijn over het vrijgeven van deze unieke en belangrijke informatie, ter bevordering van je eigen onderzoek.


(Martijn van Staveren) De voorgeschiedenis van technologie, smartphones etc.

We hebben allemaal gehoord van het ufo fenomeen, en in de jaren 30/40 werd dat heel erg hot, kwam het heel erg in de media, over de hele wereld werden voertuigen waargenomen, ook op militair gebied en bij raketinstallaties, overal werden mensen ontvoerd, er gebeurde van alles. En ook hele mooie dingen, er kwam een heel script van allerlei mooie contacten met allerlei wezens ook tegelijkertijd op gang. Maar in feite is dat dus altijd al geweest.

Ik moet even kijken waar ik hem inzet. In deze werkelijkheid, dat is eventjes dus ook in een tijdlijn, in deze werkelijkheid zijn er verschillende ufo crashes geweest, neerstorten van voertuigen, dat is in China gebeurt, in Rusland gebeurd, in Zuid-Amerika, in Amerika is dat gebeurd, en dat was allemaal dicht in de buurt van kerninstallaties. Die ufo’s die zijn gecrasht en al die technologie van al die ufo’s die zijn allemaal in handen gekomen van militaire groepen, zij stortten niet neer in de achtertuin van iemand die een biologische groentetuin had maar allemaal in de buurt van zeer geavanceerde militaire regeringstroepen. Die ufo’s die zijn ontmanteld of althans dat wat ontmanteld kon worden is ontmanteld de technologie, en ze ontdekten dat de manier hoe die voertuigen, de brokstukken daarvan functioneerden, dat dat luistert naar het bewustzijn van het wezen wat daarin aanwezig is. Dus hoe dichter er bij het voertuig werd gekomen hoe krachtiger er een link plaatsvond, het brein linkte in op het voertuig, of het voertuig linkte in op het brein. Ze ontdekte dat het hele voertuig uiteindelijk reageert op bewustzijn, dat het ook op basis van denken ging reageren en ook wachtte op instructies. Wat er gebeurd is dat er uit dit hele systeem van die ufo’s er een hele interessante ontwikkeling is gekomen. Ze ontdekten dat het mogelijk is om het bewustzijn van de mens te laten reageren op een technologische uitvoering, die hebben ze namelijk in handen gekregen van buitenaardsen die niet secuur genoeg waren en kennelijk niet anders dan neer konden storten in de buurt van militaire faciliteiten. Ze ontdekten dat het menselijk brein beïnvloedbaar is en daar zijn hele uitvindingen uit voortgekomen, mindcontrol noemen wij dat, maar uit die tijdlijn is een hele ontwikkeling gekomen waarbij de wetenschappers nu allemaal zeggen van we hebben een sprong gemaakt van zo’n 450 jaar tijd. Er was niets en toen hadden we in één keer computerchips, er is dus een ingreep geweest in onze technologische ontwikkeling in deze werkelijkheid die een invasie is en voortkomt uit onze oorspronkelijke vrijheid en dit heeft alles te maken met de therapieën, hoe je dus werkt met je bewustzijn ten aanzien van de mensen. Noodzaak ontmantelen. Dat uiteindelijk is het gebeurd dat de mens op een bepaald moment zover bespioneerd kon worden dat zij konden achterhalen wat de mensen dachten, en dat ze ermee aan de slag gingen om de mensen te laten denken.

Dat is een hele ontwikkeling hier vanaf de 2e W-O en de Koude Oorlog is er op gericht om het wantrouwen wat er is en de achterdocht die er was onderling op de aarde op basis van angst, op angst gebaseerd, dit onderwerp heeft alles te maken met waar we het over hebben, de angst die er was, het wantrouwen dat er was, de achterdocht die er was onderling, hebben ze gebruikt, bewust om systemen te introduceren zodat mensen bespioneerd konden gaan worden in hun denken en vervolgens aangestuurd konden worden in hun denken.

Op dit moment hebben we allemaal als mensheid een smartphone en een smartphone die legt letterlijk alles vast wat je denkt, alles. Een smartphone legt ook alles vast wat je doet. Dus er wordt een heel 5 dimensionaal profiel gemaakt van wat jij in jouw dagelijks leven doet, dus het hele beeld van wie jij bent wordt 5 dimensionaal in een profiel gemaakt en de kunstmatige intelligentie daarachter kan uitrekenen wat jij volgende week allemaal doet, over 3 minuten en 2 seconden.

Is dit nu interessant? Ja want uiteindelijk is die hele ontwikkeling van die mindcontrol is steeds verder gegaan en verder en verder gegaan, en wat er later is gebeurd is dat er een totale, en dan praat ik over de toekomst waar wij nu in leven, dus de lijn waar we nu zitten, er is hier iets gebeurd, dit is ons nu-moment [verticale streepje op de lijn] en dat is een toekomst die er nu aan zit te komen dat het volledig spionagesysteem, dus alles kunnen horen wat een ander denkt en dat vervolgens kunnen omzetten in een ingreep zodat mensen gaan denken wat er gedacht wordt daarachter, dat dat omdraaipunt er gaat komen. Dus we hebben nu dat we d.m.v. marketing en advertenties mensen kunnen laten denken dat ze iets nodig hebben en dat gaan ze dus ook echt kopen, en als ze het nog niet gaan kopen dan ontstaat er in die mensen hun leven wel iets, een situatie te denken van “oh dan ga ik dat kopen, dat is de oplossing” dan hebben ze niet in de gaten dat dat moment daar tussenin wat ontstaan is van “oh nou ga ik het nodig hebben” dat dat juist voortkomt uit die marketing actie. De volgende stap is, na dit moment van spionage is dat de mens chips in haar lichaam krijgt gedrukt, dat gebeurt dus op dit moment al, vervolgens zijn het geen fysieke chips meer maar zijn het holografische chips, dus die worden door middel van bepaalde technologieën op basis van resonanties in het lichaam gebracht, dan zijn de chips niets anders meer dan resonantievelden. En het volgende moment is dat er volledige controle is over je denken en dat je denken onder controle komt te staan van een technologie, wat allemaal voortkomt uit de Ufo crashes. Waarvan veel mensen roepen “met schumann resonanties kun je jezelf verhogen en de ufo’s en buitenaardsen hebben het goede met ons voor” .

Jullie hebben het goede met jezelf voor daarom zit je hier open en transparant! Jullie hebben het goede voor met de wereld daarom ben je hier open en transparant. Je laat jezelf zien, daarom ben je hier. Dát niet. Er is een reden waarom er geen disclosure is. Die technologie die resulteert er straks in op basis van de tijdlijn waarin we nu zitten, dat er een volledige brein hack plaatsvindt, in het fysieke brein van de mens, en dat de mens collectief in een andere zone wordt gebracht met haar bewustzijn, dus dit bewustzijn dat ontvoerd is in een andere werkelijkheid door andere interpretatie, gaat wederom hier gebeuren in deze tijdlijn. En het manipuleren daarvan dat hebben ze ontdekt in de jaren ’38, dat deden ze met speciale drugstesten, daar zijn ook hele dossiers die zich door hebben gezet in de 2eW-O onder het Joseph Mengele industrie o.a., want het is een gigantische industrie, hebben ze ontdekt dat het mogelijk is om het brein van de mensen te openen waarbij het bewustzijn van de mens, die zich dus bewust is van deze werkelijkheid los te maken van deze werkelijkheid, ze hebben ontdekt dat er naast deze werkelijkheid nog heel veel andere werkelijkheden zijn gelijk aan deze maar waar geen mensen leven.

Probeer het even voor te stellen in beelden. Gebaseerd op dit moment. Er is een technologie en dat is waar ze naar hebben gezocht, ze noemen dit universum ook de magiczone, de inlichtingendiensten die hier achter zitten, ze hebben ontdekt dat in elk moment van nu op individuele basis en dus ook op collectieve basis, een mens onder invloed gebracht kan worden dat haar brein losgaat van deze werkelijkheid en dat het bewustzijn van de mens zich bewust wordt van deze werkelijkheid, een kopie daarvan waar geen leven is. Geen mensen.

Zij hebben ontdekt. Ik ga het herhalen. Hier liggen hele zware embargo’s op op dit onderwerp. Dit is een heel zwaar verboden zone die ik nu induik, maar dit is nog maar het begin en het gaat niet in deze dag allemaal lukken. Maar dit moet open omdat dit te maken heeft met wie wij allemaal zijn. Als mensen van deze aarde die bij het paradijs horen, we moeten dit gewoon doorgronden, in liefde en we moeten alles aan de kant zetten, daarom van al die belangen af, we moeten naar de kern toe, we moeten echt de geneeskunst en de creatie moeten we werkelijk zijn. Dat mogen we best betrekken op het moment van nu, alleen zonder belang.

Wat ik net zei, ze hebben ontdekt door allerlei zeer zware martelachtige praktijken, en door het toevoegen van allerlei drugs in de mensen, hebben ze ontdekt, en de mensen, ik heb zelf geen lsd gebruikt, maar ik heb met mensen gesproken die lsd hebben gebruikt ook binnen de inlichtingendiensten, ook binnen de CIA, ja, zij hebben ontdekt dat mensen die die drugs gebruiken en dat dat dus ook te bewerkstelligen is door technologie van de inlichtingendiensten, hebben ze ontdekt dat mensen hun bewustzijn open gebroken kan worden in het brein door een ander neurologisch patroon in het brein tot leven te laten komen, dus het interpretatiesysteem van deze werkelijkheid valt uit elkaar en dat het bewustzijn overeind blijft, inclusief de persoonlijkheid van het bewustzijn en dat dat kan verschoven worden naar een andere werkelijkheid, gelijk aan deze werkelijkheid waar geen mensen leven.

En wat ze hebben gedaan en dat is de grootste hack, want je hoort wel wat ik zeg hè, wat ze hebben gedaan is de grootste hack aller tijden, ze hebben het beste spionagesysteem ontwikkeld op basis van deze tijdlijn (bovenste op de tekening) en hebben die spionagesystemen zo krachtig toegepast dat de gehele menselijke bevolking d.m.v een zeer geavanceerde hersentechnologie, die de grootste sta in de weg is om contact te krijgen met al onze familieleden in andere werkelijkheden, die een grootse verschrikking is om in deze werkelijkheid te komen, zij hebben het voor elkaar gekregen om de grootste hack te plaatsen zodat alle mensen in een andere werkelijkheid zijn geplaatst. En de groepen die dat doen dat zijn de labyrint groepen. En wat zij hebben gedaan is ons in een werkelijkheid geplaatst en daarachter zitten allemaal hele grote instituten en hele grote doktersinstituten, hele grote onderzoeksinstituten, hele grote, hele grote ziekenhuizen, gigantische psychiatrische afdelingen met technologie, die zijn zo futuristisch dat gaat onze verstand te boven als mens. Zij hebben ons geleid d.m.v. een heel krachtig middel naar een werkelijkheid die deze werkelijkheid is. En deze werkelijkheid die we nu ervaren die sluit naadloos aan op de hack, want zij hebben dat gedaan, de hack hebben zij geplaatst, teruggebracht naar 1958. En bij het ontvangen van die werkelijkheid, dus deze werkelijkheid ligt het hele scenario van de 2e W-O naadloos aansluitend, aansluitend op de historie waar we nu zitten. Dus als wij nu kijken in dit nu-moment dan is dit moment wat ik net zeg wat het gevolg is van, is eigenlijk al gebeurd want dit heeft al plaatsgevonden in een andere tijdlijn en zij zitten zelf achter de crashes van die voertuigen.

En zo is die tijdlijn ontstaan.

Maar wat is er nou zo belangrijk aan dit verhaal en dat is heel belangrijk. Het barst van de bewijzen en de feiten die versplinterd liggen in allerlei lagen en dit dossier dat moet ter tafel worden gelegd omdat het alles gaat verklaren en het is ook zo dat daardoor de gereedschappen in onszelf terughalen om te zorgen dat we terugkeren in onszelf. Want het maakt niet uit in welke werkelijkheid ik leef. Dat vind ik namelijk niet belangrijk. Het enige wat ik fijn vind is dat ik in het moment dat ik leef mijn eigen leadership, mijn eigen leiderschap als krachtwezen toepas. Ik ga niet zoeken naar welke bron, ik weet als ik bron ben weet ik “daar gaat het om”. Ik hoef niet te zoeken naar welke uitgang, want het is toch een labyrint. ja.

Deze werkelijkheid hier waar wij nu in leven dat is laat ik zeggen de intentie werkelijkheid, en de intentie werkelijkheid, dat hele spirituele model komt voort uit de labyrint groepen.

Er zijn dus hier op aarde oorlogen gaande achter deze werkelijkheid, over het denken van de mensheid en die oorlog die is zo heftig dat je ook merkt al gedurende enige tijd nu, dat het lijkt ogenschijnlijk heel rustig op de wereld, dat is natuurlijk niet waar, dus over oorlog, maar ik bedoel nu even in het bewustzijn maar je merkt dat er zoveel in jezelf, kun je goed kijken ook wat er gebeurt, je weet waar je voor gaat maar je voelt de frictie. Je wordt alle kanten ingeduwd die kant uit, die kant uit, en er is echt iets aan de hand en Donald Trump bijvoorbeeld staat niet onder controle van het Labyrint Delta groepen, die staat onder controle van een andere groep en die komt uit China. Dus er zijn verschillende mindcontrolgroepen binnen deze werkelijkheid. Nou dat is allemaal heel interessant om veel over te weten. Ik ga er ook zeker heel veel over delen met andere mensen en jullie zodat we dat heel goed in beeld kunnen brengen en dan gaan we zien wat de 2e W-O nou eigenlijk exact is geweest, waar ook echt de hele farmacie op gebaseerd is, want alles is sluitend. Je moet eigenlijk zeggen samenvattend, is deze werkelijkheid het perfecte spionagesysteem omdat alles wat hier gedacht wordt door de mens, niet door de mens zelf hier gedacht wordt maar eigenlijk in feite gedacht wordt door het systeem. En dat is die collectieve kracht die wij voelen. Dus ons bewustzijn wordt zich bewuster dan ooit dat het niet klopt en tegelijkertijd komen we in een diepere impasse in onszelf.

Kijk dit systeem, ja dit is eigenlijk ontwikkeld door mensen die op deze aarde bezet raakten door een gedachte waarvan ze dachten dat het hun gedachte was en die gedachte van hen was, nadat ze ontdekten dat er buitenaardse intelligenties zijn binnen deze werkelijkheid, dat ze wilden achterhalen waar die buitenaardse intelligenties vandaan kwamen. Dus die ontvoeringen die plaatsvonden daar gingen ze allemaal achter zoeken met hypnose regressie technieken, en ze kwamen erachter dat achter deze wezens een andere intelligentie zit. Dat zijn dus de wetenschappers van de aarde, van deze aarde hier, die dat onderzochten binnen het labyrint, ze onderzochten dat, en ze kwamen er ook achter dat er een andere intelligentie zit achter de mensheid zelf. Daar kwamen ze ook achter. En toen zij daar vanuit een bepaalde menselijke angst die aansluit op de 2e W-O en de Koude Oorlog hebben ze een soort veiligheidsmechanisme willen toepassen, dat is ook besloten, en dat is eigenlijk de Orwell agenda, die daar uit voortkomt, er moet een perfect strategisch 100% sluitend spionagesysteem komen waarbij alle mensen gecorrigeerd kunnen worden in hun gedachten om gedurende die periode ook daardoor controle te kunnen krijgen door de gedachten van die mensen over te kunnen nemen, controle te kunnen krijgen over de indringende bezoekers uit andere werkelijkheden. Want die kunnen ze er dan uit scripten. Dus ze konden het probleem, wat ze niet konden doorgronden, dus eigenlijk de niet vanuit deze werkelijkheid aanwezige reizende intelligentie die naar deze aarde toe reizen, die dwars door deze militaire protocollen heen zich tonen wat zeer verontrustend is, die konden ze dus niet aan en op basis van dat ze dat niet konden doorgronden en wel d.m.v. de neergestorte brokstukken, hebben ze een technologie weten te ontwikkelen zodanig dat de mens in principe haar vrijheid niet zou kwijtraken, dat zijn de gedachten van de wetenschappers, maar dat ze een volledig spionagesysteem zouden ontwikkelen waarmee ze dat spionagesysteem zo kunnen gebruiken dat het gedachtegoed van de mensen wordt beïnvloed en daarmee het ufo fenomeen wordt gedebunkt ofwel wordt weggedacht. Waarmee ze die bezoekers buiten de werkelijkheid kunnen houden.

Dit is een op gedachte gebaseerde super geleide wapensysteem waar ik het nu over heb. En daar is die hele mindcontrol in eerste instantie op gebaseerd geweest. En dat zien we dus nu terug in onze historie en daarbinnen moet je ook gewoon heel nuchter kijken nou vanuit militair oogpunt en inlichtingen oogpunt is dat heel erg begrijpelijk, want als jij ontdekt dat er dus zeg maar mogelijke vijanden zijn en die zijn er dus uit andere werkelijkheden, en je gaat ontdekken dat we worden bezocht, dat die technologieën er ook zijn om de mensheid te besturen, en je krijgt ze ook nog eens een keer in je handen geworpen dan ga je dat gebruiken, zonder te vermoeden dat dat vooropgezet is, want die intelligenties die hebben dat heel slim gedaan, dan ga je dat gebruiken om het denken van de mensen te coördineren, want als blijkt dat het denken van de mens de doorgang is van de volgende momenten van werkelijkheid, dan moet je niet anders dan je macht inzetten op het denken van de mensen. Dus dat hele mindcontrol is eigenlijk in eerste instantie als een super geavanceerd wapensysteem ingezet om de mensheid op een andere manier te laten denken over het buitenaardse fenomeen. Om ze eruit te denken. Moet je nu eens kijken, hoe staan we in de wereld, bijna 100 % van de mensen, er zijn heel veel mensen die weten van “ja ufo’s, we worden bezocht door ufo’s en ze kunnen niet alleen zijn in de wereld”  maar als je echt een serieus onderzoek doet, als het aan komt op echt eigen gedachten, dan gelooft bijna niemand erin. Bijna niemand gelooft dat. Die gedachte is uit de mensheid weg. En sterker nog, daardoor komen ze er ook niet in. Dus het is een super geavanceerd, op gedachte basis geleide wapensysteem, ons denken. En daar is de mindcontrol in eerste instantie uit ontstaat. Dus letterlijk om die indringers uit andere werkelijkheden waar ze op militair gebied geen grip op konden krijgen om die buiten de deur houden. En toen dat dus helemaal ontwikkeld is, deze tijdlijn zich helemaal voltooid heeft, de mindcontrol labyrint groepen zich hebben geïnstalleerd in het menselijk bewustzijn, toen is dus een andere werkelijkheid ontstaan, en dat is nu de werkelijkheid waar nu in zitten, en binnen deze werkelijkheid zijn de labyrint groepen zelf voor bijna 100%, bijna 100%, verantwoordelijk voor ufo verschijningen. Nou mooier kan ik hem niet maken.

 

3e educatiedag Baarn

Smartphones zorgen ervoor dat holografische informatie wordt ingevoegd of wordt gewist van onszelf, vanuit het denken. Het functioneert ook stagnerend, er zitten velden in deze technologie die werken stagnerend in ons denkvermogen, ook als het uit staat! Die technologie is buitengewoon schadelijk voor ons. Het is gebundelde technologie. (Dus hoe meer smart bij elkaar hoe sterker het is)

Huawei, de chips in de smartphones die koppelt alles, lezen je bankgegevens uit, ze lezen de wifi uit, ze kunnen via jouw bankchip kunnen ze uitlezen wat er gisterenmiddag om 15.00 op 20 meter afstand werd geïnternet via welk ip nummer, het zijn allemaal chips hologrammen en dat is echt het minst interessante wat de apparatuur kan.

De technologie van Huwawei, is de tegenhanger op dit moment, het gaat om de mindcontrol groep, om de technologie die daar achter hangt, dus je hebt mindcontrol groepen die werken wereldwijd samen binnen een technologische uitvinding en daar staan allerlei andere uitvindingen weer tegen aan. En dat heeft alles te maken met het beïnvloeden van gedachten. Dus we moeten goed opletten, die technologie moeten we eigenlijk gewoon de deur uit gooien. Je creëert met je eigen smartphone creëer je een 5 dimensionaal profiel en dat profiel dat wordt door de NSA ingelezen en vervolgens wordt dat uitgelezen en doorgestuurd naar andere organisaties en die kunnen dan een heel AI,  een kunstmatig intelligentieveld, kunnen ze helemaal volledig zien wie jij bent als persoon, ook de dingen die je van jezelf nog nooit wist. Dus zij weten al wat je over een maand gaat doen en denken. Buitengewoon gevaarlijke technologie. Probeer zoveel mogelijk gepersonaliseerde technologie uit je leven te houden.

In laptops zit het ook vanaf 2015. Maar de smartphones is de grootste bedreiging, omdat binnen de smartphones zit software, dat functioneert anders, dat draait op android, dat is een android bewustzijn, dus een kruising tussen verschillende intelligentievelden, maar de apps binnen smartphones, dus de software, die functioneren als verlengstuk, want ze sluiten aan op de blue light technology. De technologie in chips creëren holografische plasmavelden, informatievelden, die penetreren ons bewustzijn, en de software die daarin functioneert die coördineert en stuurt. En als je dus dat niet hebt en je hebt dus wel een smartphone maar daar zitten geen apps op, dan is het al geen smartphone meer, dan stel je voor de smartphone is alleen technologisch, stel je voor je koopt een laptop waar windows 10 op zit, of apple, of een chromebook van google dan heb je ook android, maar als je die software eraf gooit en je doet er bijvoorbeeld windows 7 op, dan zit nog steeds die chip erin, die is nog steeds functioneel, maar die initieert geen softwareprogramma’s. Want de software die functioneert op de chip technologie, de software is uiteindelijk de hardware geworden. Dus je ziet die bloem staan, fysiek kun je die pakken, en die bloemen zijn veel meer dan alleen die fysieke werkelijkheid, het is ook informatie, het is ook een energieveld, en de technologie die er nu is die opereert niet in het fysieke, dus niet de bloem, de computerchip, maar die opereert in het energieveld. En de software die in de computer zit en de smartphones, die genereren energievelden, dus onzichtbaar en daar ontstaan hardwarefuncties uit, dus ineens zit een chip in je hoofd, die er nooit in is gebracht en d.m.v. holografische frequentievelden ontstaat door neuronen in een bepaalde baan te brengen en dan ontstaat er een holografische chip in je lichaam. Niks geen injecties! Dus al die mensen die praten over injecties die hebben geen idee wat er werkelijk aan de hand is en zitten allemaal in het verlengstuk van de alternatieve media, want het is al veel verder. Als je zoveel mogelijk technologie uit je directe omgeving weghaalt, dan worden de invloeden veel minder. En je moet je denken afstemmen op je eigen stroming. Als je je denken laat stromen op basis van een heel ander weten van wat er allemaal gaande is, dan heb je ook een ander software patroon in je brein. En daarom moeten de mensen allemaal in hetzelfde software patroon zitten want dan functioneren ze eigenlijk als standalone computers in een netwerk. Dat is wat er gebeurt hier op de aarde.

Ik kom hier nog uitgebreider op terug en kom dan ook met feiten.

En ik wil ook dat het bijdraagt een een sprong in onszelf, want het moet een schakeltje zijn, dus je zult ook wat duistere campagnes moeten durven benoemen, je moet een paar hele belangrijke zaken uit Darpa, Facebook de achtergrond zul je moeten benoemen, je zult over bewustzijn moeten spreken, maar je moet het dus zichtbaar maken, maar het moet bijdragen aan onze sprong in ons bewustzijn. Dus dat we én iets heel moeilijks bespreekbaar kunnen maken en aan de andere kant ook weten van binnen oké dit is dus wat er gebeurt. En daarin speelt veiligheid een belangrijke rol! En veiligheid, ook voor mij, is gebaseerd om mijn veiligheid, om mijn innerlijke kracht, maar ook in mijn omgeving waar ik mij bevind.

 

Niet Therapeutendag 3 Zwaanshoek

De vraag is meerdere keren gesteld over smartphones wat is nou wel en niet verstandig om te kopen. Waar zit die techniek in. Nou deze computer die heeft nu ineens zijn beste tijd gehad zei die laatst tegen mij, dus ik ben gaan kijken van wat zal ik nu hier voor in de plaats kopen. Ten aanzien van smartphones. Wat is het grootste gevaar van een smartphones, smartphones is een combinatie, tablets hebben dat ook, maar vooral smartphones zijn daar nog beter gedetailleerder in ontwikkeld, de chips die smartphones hebben die creëren een organisch holografisch bewustzijn, een fysieke chip met een heel informatieveld. Dat informatieveld leest ons brein uit omdat ons brein ook informatie is. Dat functioneert vooral samen met de apps. Dus de software die er op zit, wat wij als software zien, software is ook informatie, voegt zich in dat holografisch bewustzijn en de werking tussen de software en de technologie van de chips, die zorgen voor een zeer kunstmatige intelligentie die je monitort in wat je denkt, wat je zegt maar ook wat je nog gaat doen. Als je nu denkt van je moet eigenlijk gewoon een andere telefoon hebben en welke telefoons zijn nou wel of niet geschikt. Waar zit nou wel of niet die chip in, kijk ik heb daar geen aandelen in, Ik weet dat niet. Ik weet niet welke dat wel en niet hebben, dat kan ik je niet zegen, ik heb daar ook de tijd niet voor om er naar te kijken. Maar grofweg gezegd kun je wel zeggen dat als een smartphone apps heeft, als een telefoon apps heeft dat er dan bluelight technology chips in zitten.

Deze computer daar zat windows 8 op toen ik hem kreeg en windows 10 heb ik er een keer opgezet voor en deel en hij functioneerde gewoon niet, de apps wilden niet goed draaien. Dan weet ik van oké. Aan de nadere kant je kunt het ook wel voelen, niet zo van hm even voelen, nee beschouw die computer, die laptop als een cliënt. Naar binnen toe, zelfde techniek. Je moet met je bewustzijn gaan uitzoeken waar dat ding op trilt. Het is ook gevaarlijk als ik zeg je moet dat en dat type wel kopen want het kan best zijn dat dat ene type het wel heeft van die serie en die jij koopt niet of andersom. Want er wordt geschaakt in de matrix. Dus ik zou zeggen neem een normale telefoon en een smartphone eruit, ook geen apps erop, gewoon een normale telefoon en afgezien van de technologie, van de chiptechnologie is een normale telefoon heeft een veel lager zendvermogen, maar ook de radiogolf lengte waar die in vibreert, dus 1,2 gigahertz is heel anders dan twee of drie gigahertz. Het is een aantal trillingen per seconde dat die zender informatie in de atmosfeer zet, is bij een gewone telefoon ook gewoon drie keer lager.

Vraag: dus ook al zit er een chipje in de laatste modellen is het toch beter?

Martijn: er zijn nog een aantal modellen, de laatste gewone telefoons, dus die geen smartphones, die zou ik ook niet kopen. Ik zou echt goed kijken naar de specificaties en meestal kom je dan uit op een telefoon van een jaar of twee maximaal drie oud. En die kun je nog nieuw kopen. Dat heb ik ook gedaan. En ik koop er altijd twee tegelijk omdat ik weet ik slijt ze, dan kan ik overschakelen. Zorg dat er geen apps op staan, zorg ervoor dat ‘ie een lage bandbreedte heeft en lage frequentie, dat is dus 1,2 gigahertz, en verder geen andere toestanden erop. En dan nog wordt je wel afgeluisterd maar daar gaat het niet om, er zitten geen of zo weinig mogelijk frequenties in die jouw hersenen lezen.

Vraag: is de chip die in de apple laptop zit dan oké?

Marijn: natuurlijk daar zitten altijd chips in. Dat is maar net afhankelijk. Het zit ‘m echt in de chip. Het is een samenwerking tussen chip en software, maar dat is moeilijk te zeggen. Ik zou zeggen grofweg alles na 2015 standaard laptops, computers zijn allemaal bluelight technology. Maar er zijn allemaal verschillende groepen achter die bluelight technology die erachter zitten. Wordt nu geleid door inlichtingendiensten, inlichtingen kartels die dat gebruiken en misschien hebben jullie het ook wel gezien dat in Amerika en andere landen zijn ze bezig om het merk Huawei te blokkeren daarvan zeggen ze van, ze zeggen niet precies waarom het gaat maar het heeft te maken met dat ze bang zijn dat de Chinese overheid mensen die Huawei gebruiken kunnen controleren en afluisteren, bespioneren maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de techniek van de chips die daar in zitten. Dus er worden allemaal verschillende chip technologieën gebruikt om te interacteren met het menselijk bewustzijn. Nou, ik zou zeggen gewoon weg die dingen. Maar ja wie ben ik, ik ben niet degene die daarover gaat, dit moet je voor jezelf beslissen.

Vraag: wifi uit, bluetooth uit

Martijn: je kunt de chips die erin zitten kun je niet uitzetten. De computerchips, de software en een stuk hardware die kun je niet uitzetten want daar navigeert je hele smartphone op. De smartphone is iets heel anders dan een gewone telefoon. Het is niet voor niks “smart” En de techniek die daar in zit die doet zoveel meer, hij verifieert de pasjes in je omgeving, hij onderschept wifi signalen in je omgeving, hij signaleert wat je buurman en jouw buurvrouw allemaal in de computer heeft staan het gaat via een kwantum computer systeem die super snel in een halve seconde tijd eigenlijk uitleest wat wij drie dagen lang via internet moeten gaan verzenden. In één tel. Dat zit in een chip dus ik zou zeggen niet gebruiken. Het gaat niet om data bescherming, ik ben helemaal niet bang voor data, iedereen mag van mij alles zien maar wat ik niet oké vind is dat dit lichaam, wat al ook eigenlijk een programma is, dat dat ook nog een keer extra hier in deze werkelijkheid ook nog eens een keer bestuurd gaat worden door chip technologie. Want dat is de cyborg. Kijk eens naar android, androïde, dat is een besturingssysteem, kijk eens naar het logo van android. En kijk ook eens een keertje op youtube, dat kun je nog wel terugvinden dat ik geloof in 1988 of 1985 een promofilmpje is van macintosh, van apple, dan schrik je je rot, dat was het eerste promofilmpje. 

Daar wordt de mens wordt daar voorgesteld en worden allemaal hele grote robots. Dus het zit allemaal al in het systeem. Wij zijn levende wezens, wij houden van het leven. Wij komen hier voor onszelf ons bevrijden en wij komen hier iets moois brengen en dat is niet één of andere boodschap van een christelijk kerk maar dat is gewoon onze boodschap in onszelf en die kan hier geleefd worden en zo weinig mogelijk toestaan in bewustzijn dat er technieken zijn die daar nog extra, extra in gaan navigeren en niemand kan wifi voorkomen op dit moment. Overal is wifi. De hele wereld zit onder de wifi, overal zijn radiogolven. En mensen weten nog niet eens wat wifi is. Wifi is in feite een scalaire golf die informatie door de ether heen zet die gelijk is aan hoe de synapsen in ons brein informatie doorgeven aan  elkaar. En dat is wat ze doen, dus wat ik net zei over die verschillende boxjes dat als ik naar de ene werkelijkheid ga naar van die hele historie en zo werkt in feite wifi ook. Ja je bent hartstikke complottheorist als je dit zegt.

Vraag: ik heb er dus geen één maar mijn man heeft er dus wel één. Hoe werkt dat ding dan op mij?

Martijn: werkt! Een telefoon is iets heel persoonlijks, personal …pak maar eens een smartphone uit iemand zijn handen, nou moet je eens kijken. Is nog erger als dat je een boterham pakt van een kind die 10 dagen niet gegeten heeft. Nou zeg ik wel iets heel ergs. Je eigen telefoon brengt een heel groot profiel, een 5 dimensionaal profiel in de wereld van wie jij bent, alles. Dat is zo iets geavanceerds en jouw telefoon is daarin een ingang. Daar wordt mee geconnect. Als je die telefoon niet hebt dan is er voor 80%  minder informatie over jou maar ook minder mogelijkheid om in te breken in jou. Maar ze moeten eruit. Raymond heeft ook een telefoon maar hij heeft hem altijd uit staan, maar af en toe staat ‘ie even aan. Ik kan niet zeggen weg dat ding. Ik kan wel zeggen hier binnenin oké.

Die chip functioneert altijd. Als hij uit staat dan wordt er dus niet mee gewerkt en dan hoef ik me er niet aan te ergeren als ik dat zou doen. Maar wifi staat niet aan. De chip staat altijd aan. Maar als je de telefoon aanzet dan gaat wifi werken en dan gaat ‘ie verbinding maken met de zendmasten, dat valt uit, als je hem uitzet is ‘ie uit. Dan zijn de wifi signalen weg, maar de bluelight chip die erin zit die blijft aan.  En die kan door speciale telemetrische systemen altijd aangezet worden zonder dat jij weet dat ‘ie aan staat.

 

Haarlem: sterven doe je zelf

En vervolgens zijn we nu met z’n allen in het tijdperk van smart, slim telefoons. Smart technology, dat is eigenlijk de chip die erin zit. Die ook te maken heeft met het crashen van de MH 370, die verbonden is met de MH17. Ik heb in Kudelstaart in een tijd dat we nog samen met elkaar in Kudelstaart lezingen gaven, in 2014 heb ik één keer gezegd dat het te maken had met tijdreizigers die in dat vliegtuig zaten die chiptechnologie uit een andere werkelijkheid bij zich hadden. Het gaat allemaal uitkomen, maar we moeten de dwarsverbanden goed kunnen zien. We zitten nu in de mooiste spionage systeem en wij noemen dat smartphones. Smartphones controleren op zowel op fysiek nivo wat je doet, waar je bent, ze lezen de chips uit van je buurman, ze kunnen precies zien waar je langs loopt, ze kunnen zien met wie je contact hebt, er wordt een 5 dimensionaal zeer geavanceerd mainframe gefabriceerd waardoor artificial intelligence wordt gebruikt om volledig te besturen en te weten denkt en dus ook wat je daarin voelt in je brein. Er wordt een volledige hologram vastgesteld van wat de mensheid doet. Na alle jaren dat ik daarover spreek heeft bijna iedereen nog steeds een smartphone. Geloof het ..niet dat die smartphone één van de grootste problemen is, de technologie in de chip. Wat er nu gaat gebeuren, is dat we met elkaar, we spreken erover we krijgen straks chips in ons lichaam, we krijgen frequentie door ons heen. Dus het brein wordt gecontroleerd, we hebben 3G we hebben 5G , we hebben allemaal G’tjes. G’tjes G;tjes. Maar we hebben nog hoofdzakelijk allemaal een smartphone. Crash! Crash! Je kunt niet het ene zeggen en het andere doen. Dat kan niet. Ik heb het niet tegen jullie persoonlijk, misschien ook wel. Die technologie wordt verder uitgerold. Er komt een moment aansluitend op deze werkelijkheid dat aan de hand van deze technologie, blue light technology, wat een biologische organische chip is wat niet van de aarde is, van deze werkelijkheid, komt een moment dat wij straks met ons bewustzijn gehackt worden, we worden over geplaatst in een andere kwantum werkelijkheid.

 

Terugkomdag Baarn

Waarom vraag ik dat? Omdat er technologie zit in de chips van smartphones die samenwerkt met de software in smartphones die hele andere functies heeft dan alleen een slimme telefoon creëren en om mee te bellen en te fotograferen. Het heeft te maken met het interacteren met ons bewustzijn.

In dit geval wordt het verbod gerechtvaardigd door de schadelijke technologie die er in ligt opgeslagen. En dat is vooral gebaseerd op dat de chip die erin zit hologrammen, informatievelden representeert die zo krachtig zijn dat ze samen functioneren met andere smartphones, er een echt krachtig AI dus artificial Intelligence kunstmatig intelligentieveld wordt gecreëerd die van een enorme impact is op het menselijk bewustzijn, neurologisch. Dus om dat, ja voor te zijn, dan toch maar de vraag of we alsjeblieft met elkaar de volgende keer waar je ook komt laat de telefoon, het gaat er niet om dat ‘ie uit staat, want dat gaat niet uit, omdat de techniek zit in de chip, het heeft niets te maken met operationele functie van de software of de hardware maar dat die gewoon wegblijft uit de ruimte!! En het zit hem vooral in het samenwerken van smartphones op zich, met elkaar daar ontstaat een krachtig veld uit.

Eigenlijk heb ik ook het recht niet om te zeggen van ja ik wil die telefoons niet meer om mij heen hebben maar ik moet het recht wel nemen omdat het gewoon van invloed is en op mij maar ook op ons allemaal. En ook is het goed om te kijken bij wijze van experiment en ervaring wat er gebeurt op het moment als dat soort apparatuur niet in onze omgeving hebben. Dus er speelt al genoeg mee, aan wifi signalen, aan plasma technologie, telemetrische wapensystemen en ga zo maar door. Maar dat wifi gebeuren of dat smartphone gebeuren dat is zo dichtbij huis en dat wat het dichtst bij huis is, wat je het veiligst waant daar moet je voor opletten!

Het zit in de chip. In de computerchip in de telefoon, de processor. En de simkaart is ook een chip.  Alle techniek, alles wat chip is wordt uitgelezen en gemonitord door de bluelight technology chip die er in zit.

Vraag: Maar zo’n heel simpele telefoon die heeft toch nog die simkaart?

Martijn: ja maar dat maakt niet uit, het gaat om de motor zeg maar van het computertje. En een smartphone is eigenlijk gewoon een computer. En een smartphone is veel krachtiger dan alle mensen weten en denken.

Vraag: maar het heeft invloed op ons denkbewustzijn of op ons werkelijk zijn?

Martijn: beiden grofweg gezegd, want wij zijn in een denkend lichaam en we moeten vaststellen dat we in ons proces waarin we nu leven juist ons aan het ontvlechten zijn uit de prikkels die ons regeren vanuit het denken. En het feit dat we daarmee bezig zijn geeft aan dat we heel veel denken en daarmee zijn we dus ook schendbaar doordat we heel veel denken in dat informatieveld. Dus als dat helemaal weg is, als dat denken in lijn staat, in de stroming staat van dat innerlijke bewustzijn dan heeft dat uiteindelijk helemaal geen invloed.

En wanneer houdt het op? Niet. Want we leven in een wereld waarin alles gewoon technologie is  maar het is wel gewoon goed om datgene wat je niet perse nodig hebt of in het moment nodig hebt om dat gewoon vast te stellen en gewoon uit te doen, dat is gewoon prima, want je zet ook geen bak gif neer tussen de dieren die in het land lopen. Dat haal je weg. Maar wij willen dat niet zien, wij zeggen gewoon het deert ons niet. Maar het deert ons wel want de informatie die voortkomt uit deze chips is buitengewoon schadelijk. Het voegt ook in de synapsen van het brein voegt het scalaire golf informatiepatronen in ons brein en eigenlijk is een smartphone, dan stop ik er ook mee, in feite is een smartphone is een hele directe ingang om ons brein te gebruiken als gezamenlijk harde schijf, opslag lokatie en eigenlijk ook een gezamenlijk computer systeem die coördineert dus.

Hier kennen wij vooral, bijna eigenlijk alleen maar technologie waar we geen invloed op hebben. Dus technologie wordt geleid door de gedachtekracht, dus de hele technologische revolutie, daar hebben we helemaal geen invloed op, het wordt bedacht door anderen, het wordt ingevoegd.

Maar goed geen telefoons meer! En dus ook geen tablets. De nieuwe computers die hebben het over het algemeen ook. In de computer van Martijn zit geen bluelight technology in, is van fabricaat 2014 .Het gaat vooral om de chip die daarin zit en het volgende wat daarachter belangrijk is, de volgende stap dat die blue light technoloy niet communiceert via apps. Want apps dat zijn software stukjes en dat is niet alleen maar zomaar iets, apps is heel anders, apps zijn hele krachtige instructievelden verborgen in vorm. Dit is een computer onderwerp maar is wel heel belangrijk! Maar zoals wij dus nu denken, wij denken en er ontstaat informatie, tjak, boem, en dat is hetzelfde als wat computers nu doen. Computers denken ook maar zijn georkestreerd in een software en dat is een gedachte en dan ontstaat informatie, informatie, informatie, tsjoek! Dat is wat er gebeurt.

 

Crowd Power – 6 maart 2018

Dus er is een technologie waarmee werkelijkheid wordt gebouwd geprojecteerd d.m.v. hologrammen en waarin je i.p.v. naar een scherm te kijken er ook gewoon in kunt stappen, letterlijk met je fysieke bewustzijn er in, dan ben je dus in die wereld! Het volgende is dat we ons fysieke bewustzijn afleggen, dan koppelen we ons neuro bewustzijn aan een cyborg realiteit. Dit stukje heeft met een neurologische invasie te maken. Dit is een onderdeel wat enorm belangrijk is omdat de mens zich er op dit moment al in bevindt, zowel op consumenten electronica als ook met militair neurowetenschappen vinden er diepgaande veranderingen plaats waardoor de mens nu moet gaan beseffen, dat datgene waar we nu mee te maken krijgen, dat dat een fase is in onze werkelijkheid die galactisch gezien allang voltooid is en we moeten zelfs durven gaan veronderstellen dat onze werkelijkheid waarin wij leven nu al het gevolg is van zo’n cyborg projectie!.

Ik heb wel eens gesproken over blue light technology, dat is een technologie die in chips liggen opgeslagen en die werkt eigenlijk op de kracht van de mind. Er is en artificieel intelligentiesysteem actief in de chipsets van smartphones tablets etc. Niet alle apparaten hebben het maar bijna alle apparaten die nu verkocht worden hebben dat en die reageert op mindfocus. Wat ik zeg is dit: als je dit, de focus van de mind in dienst van het hart, als je die durft te openen dan kun je een computer besturen, dan reageert die op gedachtekracht. Zo ver is de technologie. Doordat de mensen dat niet doorhebben reageert het nu andersom. De computers reageren naar ons toe waardoor wij de gedachte hebben van die computer. De verstoring is nog nooit zo groot geweest. Dat is waar hij het over heeft gehad, Victor. Hij probeert iets duidelijk te maken. Dat hij kennis heeft op basis puur van het denken dat het brein instructiegericht is, dat we daar heel voorzichtig in moeten zijn, heel voorzichtig, we moeten echt ons voelen inzetten. Ik ben helemaal niet tegen computers, ik ben niet tegen robottisering, ik ben geen voorstander van kunstmatige intelligentie maar dat is iets anders dan robottisering. Maar kunstmatige intelligentie het is de tijd nu nog niet. Omdat de mens kan zich nog niet amper zichzelf bedruipen. Ze kan nog niet eens vrede hebben met de buurman, en vrede hebben met zichzelf. En er zijn zoveel verstoringen binnenin dus als er dan een kunstmatige intelligentie komt die zelf lerend is die voor ons beslissingen gaat nemen op basis van een instructie die wij ooit hebben bedacht, niet hebben gegeven, hebben bedacht, dat gebeurt met die smartphones, die worden allemaal gescand en ingelezen. Die informatie die wordt via inlichtingendienst vergaart, dat zijn allemaal neuron prikkels en die worden allemaal opgeslagen en die leiden straks tot beslissingen over deze wereld op basis van dat wij onze gedachte hebben via spionagesystemen hebben afgegeven. Daarom heb ik zo’n ding ook niet. Ik wil er op dit moment ook zeker niet door beïnvloed worden en mijn test is ook geweest of ik met mijn vermogen zeg maar een aanpassing zou kunnen verrichten binnen die artificiële technologie. Omdat ik anders, jullie ook, anders kijk of je daarop kunt inbreken. Maar die techniek is gewoon te sterk.

We zijn nu een paar jaar verder en we hebben in vrij korte tijd hebben we de smart televisie ontwikkeld en ja dat zijn behoorlijke veranderingen in een paar decennia tijd. We vinden het allemaal heel gewoon en het is ook niet vreemd. Je kunt je ook afvragen, is ons bewustzijn in die decennia ook zo snel mee ontwikkeld? Nou ja bij sommige mensen zeker wel. Het is wel voor ons om te kijken van, laten we het filter maar eens door onszelf heen halen. Dit is de situatie die we binnen 3 jaren gepresenteerd krijgen in de consumentenelektronica en dat is een smart phone die letterlijk hologrammen projecteert. Ik heb dat in 1991 gezien bij Panasonic, ik heb daar ook een uitvoerig verslag over geschreven, ik mocht dat niet publiceren. Ik heb dat verslag wel en ik ga het publiceren, later in de toekomst mag ik het publiceren en dat is nu. En dat is een vloeibare band om je arm heen, om je pols, en die vloeibare band werkt op je bewustzijn en die werkt op codes. Dus bij gedachten, een gedachte is een hersengolf, en door het aansturen met de gedachte kun je namelijk het apparaat aanzetten. Net zoals nu ook gebeurt in de robotisering dat mensen die geen arm hebben, wordt er een arm geplaatst over de nek heen en dan is er een neurologische prikkel nodig, dat is wetenschap hè dat is trouwens laatst uitgebreid op t.v. geweest, dan is er een neurologische prikkel nodig door te denken, dus er is iemand die denkt, ken je het van de smartphone van een vierkant met stipjes dan haal je het slot van je smartphone met een pincode in de vorm van hokjes, jullie zijn allemaal smartphone dragers en weten het natuurlijk, maar het gaat om de code, dat je denkt met een code. En de man die die arm had, die robot aan zijn lichaam, die arm reageerde doordat die man die code dacht, die bij die arm hoorde bij die instructie, en omdat zijn brein iets dacht waar het programma op ging reageren, ging die arm een glas pakken. Dus hij reageerde op zijn neurologische programma’s. Er werd een programma ingevoegd door een chip, ingevoegd in het hoofd, waardoor het brein een instructie gaf en het robotarmpje precies deed wat het brein aan opdracht gaf. Die band, die ik heb gezien van Panasonic en heb gedragen en uitgetest, werkt ook op ons brein, op ons bewustzijn, en bij het denken bij bepaalde codes, en die codes, en nou komt het, zijn niet codes van eentjes en nulletjes maar dat zijn gevoelens, er worden gevoelens opgeroepen, reageert die band en uit die band wordt een compleet hologram geprojecteerd. Dus als iemand wil skypen komt dat hologram tevoorschijn en kun je die ander gewoon een knuffel op zijn wang geven. Die technologie wordt binnen 3 jaren door Motorola, de voorlopers eigenlijk van de eerste mobiele telefoons, door de divisie van Motorola gepubliceerd. En dat is een vorm, dat we geen t.v. meer nodig hebben, geen scherm meer nodig hebben en dat we voor ons een projectie krijgen. Wat ook belangrijk voor ons is, is om te begrijpen dat wij die projecties ook in ons brein hebben en dat dat op dit moment ook wordt ingevoegd in ons brein. Facebook heeft nu uiteindelijk het programma helemaal uitgewerkt, dat er dus een breinnet is en ik heb ook mensen gesproken die daaraan werken bij Facebook. Het is operationeel en het betekent dat ons brein het internet ontvangt, maar niet het internet van wat wij nu kennen, dat is een alternatief systeem. Ons brein logt in, letterlijk in jezelf, op het internet en je hebt rechtstreeks online contact met alle mensen die in je vriendenkring zitten op Facebook. Dus je bent je plantje in de tuin aan het zetten en terwijl je dat doet maak je een fotootje met je ogen, je doet dat via je brein, uploaden naar het breinnet en het staat op Facebook. Op dat moment is je hele vriendenkring op de hoogte van je plaatje die je net hebt gemaakt. En het leuke is, je geeft je plantje water en je hele vriendenclub die gaat allemaal een “like” geven, leuk, een hartje en terwijl je het plantje aan het water geven bent wordt je hele neurologische systeem volgegooid met allemaal gevoelens van “likes”, top, leuk, lief dat krijg je dus door je heen. Die uitvindingen zijn allemaal volledig operationeel, zijn uitgewerkt, zijn operationeel, dat onze hersenen letterlijk dus neuroprikkels ontvangen uit een ander breinnet en dat we dus letterlijk naar een cyborg society gaan. Nu ben ik iemand die helemaal niet in doemdenken gelooft omdat de Kracht van de mens zo enorm groot is, dat wij in staat zijn om het menszijn overeind te houden. Hoe kun je ooit iets overeind houden als je niet wilt zien dat er ook iets is waartegen je iets overeind mag houden. Dus de Kracht van ons als mensen hier is de analoge werkelijkheid, een wereld van Liefde en Kracht en een wereld waar het gras waait door de wind, waar we een zaadje in de grond stoppen waar een boom uit ontstaat, dat we het dus werkelijk tot ons nemen in een werkelijke analoge werkelijkheid, echt ervaren in plaats dat er alleen maar een neurologische prikkel is.

Arjan: Ja, we hebben er allemaal mee te maken en het is goed om er wat meer van af te weten. En waar we zeker allemaal mee hebben te maken zijn de smartphones en de laptops. Dat is eigenlijk niet meer weg te denken. Via Edward Snowdon weten we eigenlijk allemaal dat we afgeluisterd worden, dat alle e-mail e-mails worden gelezen, dat alle whats appjes real time gaan. Onze GPS locatie, à la minute weet je waar iedereen is. Je noemde laatst een verschil tussen de chip van een oud mobieltje en de chip van een smartphone. Kun je daar iets over zeggen, over het verschil daartussen? Want beide zijn GPS traceerbaar, beide hebben sms en met beide kun je een telefoongesprek voeren en die worden ook met de oude chip afgeluisterd en doorgegeven. Wat is dan zoveel verschil met de nieuwe smartphone?

Martijn: Nou verschil tussen de nieuwe chip technologie is …… en dat zit hem niet alleen in de chip, daar gaan we gelijk al beginnen, een héél verhaal daar omheen. Op deze aarde is een artificieel netwerk geïnstalleerd en dat is al vanaf 1983 operationeel. En dat is skylab, daar kunnen mensen het in opzoeken. Skylab is het eerste Europese en Amerikaanse ruimtevaart laboratorium wat gelanceerd is, waar allerlei proeven werden gedaan, wetenschappelijke proeven, technologische proeven. Skylab werd al voorzien door gigantische zonnepanelen van honderden meters doorsnee. Nou als je tegenwoordig een 12 stuks op je dak hebt liggen, dan heb je het gevoel dat je iets heel nieuws hebt. Goed, dat is bij deze ook ontzenuwd. En in die spacelab periode zijn er allerlei ruimtewandelingen gemaakt. Satellietsystemen gelanceerd die in een soort netwerk met elkaar functioneren om met zelflerende, artificiële chips om daar mee te kunnen communiceren, waar zich dat ook bevindt in dat netwerk. En dat is een gigantisch programma. En dat is ook nog gelaagd. Dus het zijn wetenschappelijke programma’s, het zijn ook echt wetenschappers die in dat programma hebben meegedraaid. Vervolgens zijn die programma’s afgesloten en dan is het uit beeld, dan is het officieel gesloten en dan krijg je allerlei andere richtingen en zo is dat hele programma uitgerold.

Arjan: DARPA?

Martijn: DARPA heeft daar mee te maken. (Defense Advanced Research Projects Agency) DARPA heeft daar mee te maken, dat is niet in de eerste serie maar in de derde serie geweest. DARPA heeft daar hele strikt militaire doelstellingen in. Logisch dat hoort echt bij DARPA. Maar wat er gebeurd is, is dat er een netwerk is gebouwd om te kunnen functioneren als een artificieel schild, dat op elk moment van de dag kan interacteren met chips die dus ook zelflerend zijn. En wat, concreet terug, is nu het grote verschil op dit moment? De chips die in de smartphones gebouwd zitten en ook in heel veel andere apparatuur, zijn combinaties tussen chipsystemen zoals we dat 10 jaar geleden kenden en zelflerende, biologische… het is eigenlijk een combinatie van cyber biologische kristaltechnologie, laat ik maar zeggen, en zelflerend en zelfbewustzijn chipsysteem en die verzamelt informatie door ons uit te lezen. Dus wat smartphones doen is interacteren met ons bewustzijnsveld. Ze interacteren ook met ons brein. Ons brein is natuurlijk onze boordcomputer van dit lichaam en dat wordt dus uitgelezen door het artificiële veld, dat als een schild rondom de aarde hangt.

Arjan: Door die chip?

Martijn: Die chips worden uitgelezen door het artificiële schild. En het grote verschil nu is dus, dat we telefoons hebben waarvan wij denken dat wij hen nodig hebben, maar het is ook andersom. Die chip, die telefoon heeft ook ons nodig. Ons bewustzijn wordt gelezen en wordt geüpload in feite naar een ander netwerk. Het grote verschil is dat we nu telefoons hebben, die invloed hebben op ons bewustzijn. En die dus via mindcontrol programma’s en heel andere programma’s als UMTS frequenties, inserties in ons neurosysteem brengen. Het is een soort neuraal monitorsysteem.

Arjan: Oké, en neemt het ons ook energie af?

Martijn: Ja. En niet zo, dat het ons energie aftapt uit ons energieveld, maar meer dat het invloed heeft door onze gevoelens. Wij staan er niet bij stil, maar wij hebben gevoelens in ons systeem, die neurologisch zeg maar geprikkeld en opgebouwd worden in dat systeem door middel van interacties tussen die chip en ons neurologisch systeem. En wat er dan gebeurt is, dat ons brein gewoon belast wordt. Ons brein wordt belast en daardoor zijn we vaak moe.

Arjan: Oké. Dat is minder met een oude GSM? Dat is niet een smartphone.

Martijn: Er zijn ook wel telefoons, die geen smartphones zijn. Als je nu naar de Mediamarkt gaat of een BCC en je koopt een normaal telefoontje waar een dual simmetje in kan, dan zit daar ook dezelfde technologie in. Het zijn telefoons van laat ik zeggen, even terugkijken, telefoons van voor 2012.

Arjan: Gewoon zo’n oude, onverwoestbare Nokia, dat is een prima ding.

Martijn: Ja dat is een prima toestel. Maar de toestellen in 2012, die dus smartphones waren, denk dus even ook aan de Blackberries , die werden allemaal gelanceerd om de technologie uit te testen.

Arjan: Oké, en dat zit er ook in laptops neem ik aan zo’n chip en dat soort dingen? (Martijn: ja).

Wat maakt het uit, of je …… je hebt een laptop, of je hebt een tablet of een telefoon met die chiptechnologie, ik zou zeggen dat zo’n smartphone die je vaak op je lijf draagt, dat dat het meest beïnvloedend is?

Martijn: Het hangt af van het soort .. ja hoe dichter het bij het lichaam is, hoe sterker – we spreken dus over de straling en daarmee ook de uitlees capaciteit – en we praten nu in dit model over een technologische situatie, die dus ook wetenschappelijk, regulier wetenschappelijk is ook al wordt het allemaal ontkend. Dus de technologie van deze aarde.

Maar hoe dichter het op je lichaam zit, hoe meer invloed het heeft op je weefsel en cellen. Dat is absoluut waar.

Arjan: Maakt het ook uit of het aan is of niet?

Martijn: Nee, het maakt helemaal niks uit. Je kunt het toestel gewoon uitzetten, het maakt helemaal niets uit.

Arjan: Batterij eruit maakt niets uit?

Martijn: Nee maakt niets uit. Zodra het eenmaal heeft geïnteracteerd met je bewustzijn, is dat zelf ingeleerd en kan het elk moment interacteren met je bewustzijn.

Arjan: Oké en maakt de software nog uit? Of je bijvoorbeeld een Apple hebt of een Androïd of een Windows of een Linux?

Martijn: Nee helemaal niks. Dat is puur een besturingssysteem, waarin applicaties draaien en een achterdeurtje is voor de vele inlichtingendiensten om jou ook softwarematig te kunnen checken. Dat maakt dus helemaal niks uit. Het gaat echt om de technologie en het is niet voor niets dat als je Silicon Valley gaat bestuderen, dat is één van de grootste chipgiganten op deze planeet, daar zijn wel documentaires over te zien, het is onvoorstelbaar hoe dat beveiligd is. De technologie, die daar ligt, is zo immens belangrijk voor de structuur op deze planeet voor de machthebbers, daar liggen zoveel geheimen in dubbele kluizen, daar kom je gewoonweg niet in. Het is 100x sterker dan Fort Knox bij wijze van spreken. Terwijl er in Fort Knox niks meer te beschermen is, want er ligt niks meer.

Arjan: Maar dat is eigenlijk …. moet je dat zien als een soort kunstmatige intelligentie, die zichzelf daar beschermt?

Martijn: Ja, ja, ja. Dat is zo. Maar kijk het is een heel gelaagd programma want als je de vraag stelt van: heeft het invloed door het dicht op mijn lichaam te dragen of juist niet, dan hangt het ervan af waar we die vraag over stellen. Stel je die vraag over de reguliere, wel geheime in artificiële systemen, of praten wij over interdimensionale technologie, die achter het hologram functioneert van wat wij zien als een glas water, of als een chip. We hebben hier dus te maken met multidimensionale mindcontrol, fysieke mindcontrol hier op deze planeet. We hebben ook te maken met de controlelagen, die achter het hologram, achter de taal hangt, dus achter de bubbel van bijvoorbeeld dit lichaam en deze tafel, dat de codes die daar achter hangen, waar het dus uit opgebouwd is en waar wij dus maar 1% van kunnen zien omdat het brein maar 1% kan vertalen in een driedimensionaal beeld, het gaat er dus om uit welk hologram die technologie chip is opgebouwd. En daar zit een veel groter punt. Want dan kom je dus echt in cyber realities terecht, die dus achter die technologie heel andere programma’s uitvoeren, wat de werkelijke aard en reden is waarom technologie in een razendsnel tempo op de aarde geïntroduceerd wordt. En dat is inherent aan het bewustzijnsproces van de mens . Dat wij steeds meer bewuster worden, we worden steeds meer ingevoegd in deze werkelijkheid om daar controle en manipulatie in te blijven houden. Het is ook heel belangrijk voor de mensen thuis en voor onszelf is het ook belangrijk want op het moment dat die vraag gesteld wordt, dat we even checken, van welke kant komt die vraag? Want er is zo’n gigantische bibliotheek, daar is nog echt geen film over geschreven. Die zijn we op het moment wel aan het schrijven met elkaar trouwens.

Arjan: Ik krijg een vraag binnen, die zegt van goh kun je je ook beschermen met de flower of life tegen straling? (Martijn: nee). Is er überhaupt iets waarmee je je kunt beschermen?

Martijn: Ja, met je bewustzijn. (Arjan: oké). Dat is echt een hele belangrijke rek- en strekoefening van onze hersenen en ons hartbewustzijn. Het gaat om focus en aandacht brengen naar daar waar jij invloed wilt hebben in dat stuk. En er zijn genoeg wetenschappelijke testen waaruit blijkt dat dat dus werkt. En dat is echt de hoofdsleutel. En elk ander thema daar omheen kan helpend zijn, het kan ondersteunend zijn, het kan bekrachtigend zijn, maar is nog steeds er omheen. Alles wat wij gebruiken om onszelf te beschermen is hartstikke fijn en werkt ook wel, maar ik zeg: nee daar gaat het dus niet om. Want in feite waarom het dan werkt, is omdat jij met jouw vermogen al dat stuk, dat jou dienstbaar is in feite al aan het bekrachtigen bent. Dus in feite gebruik je dus niet de flower of life maar het wordt al gedragen door jouw bewustzijn. En als je die afleiding er ook nog van afhaalt en je gaat zuiver rechtstreeks werken, dan krijg je formidabele resultaten.

We hebben nu allemaal van die grote t.v.’s in de huiskamer, LCD’s of plasma’s. Jij hebt wel eens gezegd van goh, we worden bekeken via die dingen (Martijn: ja). Dat gebeurt niet via het cameraatje wat erop zit, die wordt gewoon afgeplakt door mensen die zich daar van bewust zijn, maar dat heeft eigenlijk helemaal geen zin want ze worden bekeken door het LCD of het plasma. Is dat bij beide het geval of is het alleen maar plasma of LCD?

Martijn: Dat is alleen bij led technologie.

Arjan: Bij led? Oké. En wat is daar… led hebben we ook gewoon in lampjes, dat zit hier niet, want we hebben hier gewoon gloeilampen.

Martijn: Kijk een led is een diode. En een diode is in staat om data over te dragen van de ene kant van de diode naar de andere kant van de diode, heel simpel gezegd. Led is in feite een soort glasvezel techniek, waarbij licht van binnenuit, wat door het proces wordt ontwikkeld, dus geprojecteerd wordt via een ingewikkeld proces aan de achterkant door die glasvezeltjes, door de led, en dan komen er dus kleurtjes uit. Het beeld wordt heel snel opgebouwd in hele snelle Hertz, het aantal Hertz zegt de snelheid waarmee de beeldjes worden opgebouwd. En dat is dus het proces van binnenuit naar buiten toe. Wij zitten dus naar televisie te kijken, we kijken in feite naar een projectie. Dat is wat we doen. Maar stel je eens voor dat je het achterstevoren draait, kun je ook zeggen dat deze projectie deze werkelijkheid is en dat die projectie die die glasvezeltjes dus waarnemen, dat die ook worden opgenomen in die glasvezels. En die techniek die daar dus ingebouwd zit, kun je dus ook achterstevoren gebruiken. Waarmee die ledjes gebruikt worden als een soort lens. Het opnemen van licht. En mensen die dus uit deze branche komen zullen daar hartelijk om lachen en zeggen dat kun je naar het rijk van de fabelen verwijzen, dat klopt want dit is ook niet valideerbaar in de techniek. Het wordt gestuurd door de blue light technologie chips van bewustzijn die er dus in zitten. Die dus ook uit die smartphones komen. Het zijn gewoon afluistersystemen. Het zijn chantage systemen. Weet je, ministers, mensen op keylevels in het bedrijfsleven, hebben geen smart toestel in hun slaapkamer staan. Nou ja, je snapt misschien wel waarom. (Arjan: gigantisch). Die …..? gechanteerd.

Waarbij het zo is dat technologie een totaal niet een negatief iets is. Want technologie is ook een onderdeel van ons, maar laten we het nou andersom zeggen, als wij het met elkaar als planetaire beschaving zouden hebben ontwikkelt vanuit een noodzaak om onszelf te verrijken in een groter bewustzijnsproces, dan is het onderliggende fundament heel anders. En dan zouden we zeker kijken dat, laat ik zeggen mobiele telefoons, dat we de zouden laten communiceren op frequenties die niet vernietigend zijn voor onze cellen. Dan zouden we daar een frequentie voor gebruiken die buitengewoon plezierig is zelfs en de blaadjes van de bomen strelen als het ware, van dat ze het fijn vinden dat die informatie door de atmosfeer wordt getransporteerd…en dat kán! Die veldlijnen en frequenties zijn bekend. Dat is ook wat Nikolai Tesla deed, die maakte gebruik van het oorspronkelijke rasterveld van de aarde, waardoor energie, in welke vorm dan ook, geteleporteerd kon worden. Hè…. en dat heb ik volgens mij gisteren ook nog gezegd tijdens de uitzending van Earth Matters, dat het zo belangrijk is om te beseffen dat zo’n man als Nikolai Tesla, niet alleen maar gekaapt is door de grootmachten vanwege het feit dat er geld achter schuil ging …nee…Nikolai Tesla heeft vrijwillig het programma gestopt omdat hij wist dat de mensheid niet in staat is ten aanzien van het bewustzijnsveld, om daar mee om te gaan, op een wijze die echt de bijdragende werking heeft.

Vind je het fijn dat je afgeluisterd wordt? Jullie weten toch wel wat Android betekent hè… androïde… is een kruising tussen het ene ras en het andere ras, een hybride. Android is een soort combinatie tussen een mens en een robot. En dat zit allemaal op onze smartphones.

Alles wat we daarop opslaan, alles wat we doen, elk telefoontje, het cameraatje staat de hele dag open, het microfoontje staat de hele dag open. Wij denken dat het alleen maar open staat als we het knopje indrukken. Nee…die kanalen…het gaat over digitaal netwerk. Wij zitten gewoon op een open netwerk te communiceren. Met software waarmee ze gewoon alles kunnen afluisteren.

En al die gesprekken en al die data worden opgevangen door computers, ze hebben computersystemen die kunnen in 2 seconden tijd, alle transacties financieel wereldwijd tegelijkertijd opslaan. We praten over honderden miljarden transacties. En wij zitten te wachten tot Windows opgestart wordt…(lach). We worden gewoon voor de gek gehouden.

 

Zwaanshoek 28 september 2019

Martijn: ja kijk smartphone heeft een heel verslavend effect omdat het virtual reality eigenlijk is in jouw bewustzijn maar het is wel een heel handig apparaat. Je kunt supersnel communiceren, je bankgegevens bekijken, een appje sturen, de hele reutemeteut, eigenlijk alles, dus het is echt een geweldig apparaat. Ik heb ook helemaal niks tegen het apparaat ik zeg alleen maar van jongens er is iets aan de hand en dat heeft met software te maken en de chip die er in zit die ons neurobewustzijn manipuleert. En het duurt nog geen 3 jaar en dan gaat het hele dossier dat gaat open, het gaat uitlekken, het gaat naar buiten komen maar dan is het al zover, dan is het al zover operationeel dat datgene waar het eigenlijk over gaat dat is een screening van je neurobewustzijn dat het al voltooid is!! En hier zijn al zoveel wetenschappelijke onderzoeken over wat scellaire golven en blue light technology met je doet. Ja dat zijn gewoon de feiten, de patenten liggen er gewoon. De patenten liggen er niet voor niks. Niet omdat het niet bestaat. En je moet niet vergeten dat in een tijd waarin we nu als mensheid doorgaan naar een soort technologische samenleving, want daar zijn we nu nog niet hoor, we denken maar de technologische tijdlijnen die er liggen dat is echt puur technologie. De lijnen daar naar toe die worden ingeleid door ons analoge organische bewustzijn eigenlijk bloot te stellen aan inlees systemen! Dus we worden gescand, we worden gelezen en het wordt ook opgeslagen. We worden ook gemanipuleerd door die signalen en dat zijn allemaal gewoon feiten dat je gemoedstoestand verandert naar gelang je met de telefoon belt. En dat heeft te maken met de chips en de apps. Dus het is aan iedereen zelf of om dit onzin te vinden of om dieper en groter internationale rapporten erover te lezen. Ik denk dat als je daar iets aan kunt doen en je voelt dat je daardoor bestuurd wordt of dat er iets aan de hand is dan is het gewoon goed om op een gegeven moment dat ding weg te doen. En gewoon te kijken hoe voel ik me zonder dat apparaat?  Want ik heb zelf ook een aantal mensen in mijn omgeving die zeiden van wat een onzin en dit en dat, het was allemaal flauwekul, het is gewoon een telefoon. Ik zeg ja dat klopt. En toen zijn die mensen toch op een gegeven moment de telefoon aan de kant gaan leggen en die mensen gaven schoorvoetend toe. Na een paar weken merkte ze dat ze een heel ander mens weer werden. Er verdween iets uit hun bewustzijn. En dat heeft te maken met de robottisering, dat zijn bepaalde lagen in het brein die worden aangesproken door die technologie, in de cloud en in je hoofd.

Maar we hebben te maken met een onderdrukkingssysteem, die zijn weerga niet kent.

En dat heeft ook te maken met de bevrijdingsmogelijkheid die zijn weerga niet kent.

Pas op het moment dat we daar naartoe durven te groeien, heeft het te maken dat we het aandurven dat we die werkelijkheid durven te zien, pas dan kunnen wij gaan communiceren met andere “mensen”. Hier heb ik even een plaatje bijgezet van Sirische en Pleiarische mensen die ook gelijk zijn met elkaar maar een totaal andere vertakking? hebben van ons bewustzijn, wel verbonden zijn met ons bewustzijn. Het belangrijke van deze mensen, met name de Sirische mensen is… en dat is ook wat ik ábsoluut in de lezingen naar voren dien te brengen, kinderlijk eenvoudig met een fúndamentele boodschap… is dat kennis van technologie essentieel is en dat dat hand en hand dient te gaan met ons spirituele bewustzijn. En het is te simpel om daar niets mee te doen, ja hoe simpel is het dan? Hoeveel apparatuur in je huis heb je werkelijk nodig. Want wat zit er achter de apparatuur. Wat is de betekenis van apparatuur. Ik heb iemand ontmoet die direct contact heeft met Edward Snowden van de NSA, die ook heel veel informatie heeft over hoeveel files en informatie achter wordt gehouden. En zijn belangrijkste informatie wat niet naar buiten mag komen heeft te maken met de holografische betekenis van technologie. Wat de chips in onze computers, smartphones, smart-tv, tablets… wat dat allemaal betekent. Wij zien een chip, een computerchip, wat wij niet weten is, dat er een kunstmatige intelligentie vorm is met een holografisch bewustzijn, die gekoppeld zit en buitengewone invloed heeft op ons welzijn. Het wordt steeds minder leuk hè…(lach)


Crowd Power 11 | Techniek, mind control en oorspronkelijk leven | Deel 1

Bron: martijnvanstaveren.nl

Related Articles

Responses