De “biologische” Apeel coating van Bill Gates op groente en fruit, nu ook in Nederland

Een Google-zoekopdracht kan je vertellen dat Apeel veilig is en de feiten grondig zijn gecontroleerd, maar is de Apeel-coating van Bill Gates veilig? Ontdek het in deze korte video van Dr. Eric Berg DC.

Het nieuwe product van Bill Gates, Apeel, wordt gebruikt om verse producten langer houdbaar te maken. Van de ingrediënten in Apeel wordt 99,34 procent vermeld als ‘andere ingrediënten’, wat een waarschuwing is vanwege het gebrek aan transparantie.

We weten dat Apeel monoglyceriden en diglyceriden bevat – emulgatoren, die helpen dingen met elkaar te vermengen. Apeel bevat ook oplosmiddelen en zware metalen, waaronder palladium, cadmium, lood, kwik en arseen! Fabrikanten beweren dat deze metalen in kleine hoeveelheden veilig zijn, maar er zijn geen gegevens over chronische consumptie in de loop van de tijd. Apeel bevat ook polyethyleenglycol, een verbinding die voorkomt in antivries.

Apeel zou een gedeeltelijk gehydrogeneerd product kunnen zijn. De FDA heeft transvetten verboden, maar door mazen in de wet kunnen fabrikanten ze nog steeds in hun producten gebruiken.

Als een product minder dan 0,5 gram transvetten bevat, staat de FDA toe dat ze dit naar nul afronden en de transvetten in het product niet vermelden. Als een product wordt geclassificeerd als emulgator en niet als lipide of vet, is het vrijgesteld van het verbod van de FDA op transvetten.

Er bestaat enige controverse rond de functie van de Apeel-coating op producten. Is het een coating om voedsel vers te houden of een fungicide? De EPA en de OMRI beschrijven Apeel als een fungicide dat na de oogst wordt gebruikt, maar Apeel wordt geadverteerd als een beschermende coating.

Er is geen manier om de Apeel-coating van uw verse producten te verwijderen, waardoor er mogelijk pesticiden of ziekteverwekkers in terecht kunnen komen. Denk twee keer na over het kopen van groenten en fruit met deze coating erop. Het probleem is dat er geen label verplicht is…

The Shocking Truth About Bill Gates’ Apeel “Organic” Coating and McDonald’s Partnership

Dr. Josh Axe bespreekt een fragment waarin Joe Rogan en Whitney Cummings de zorgwekkende realiteit van onze moderne voedselvoorziening blootleggen en hoe Bill Gates daarmee samenhangt. Ontdek de waarheid over Apeel, de controversiële plantaardige coating die nu op groenten en fruit wordt aangebracht. Ontdek bovendien welke acht grote bedrijven een duizelingwekkend aantal ooit onafhankelijke natuurlijke merken hebben overgenomen, wat vragen oproept over de consolidatie van de industrie en de keuze van de consument.

En niet alleen Bill Gates heeft geïnvesteerd, ook Oprah zet zich er voor in.

Juglen Zwaan publiceerde dit onder meer over Apeel:

Belangrijke update najaar 2023: wij zijn erop gewezen dat bij het produceren van Apeel volgens dit document van de FDA mogelijk een lage hoeveelheid residu van kwik, lood, arsenicum, cadmium, palladium en hexaan kan zitten. […] We hebben Apeel herhaaldelijk verzocht om opheldering hierover, maar tot op heden helaas geen reactie ontvangen. Gezien deze zorgwekkende informatie en het gebrek aan transparantie, raden wij het gebruik van Apeel met klem af

Related Articles

Responses