Een nieuw perspectief op herstel & gezondheid met het PERTH systeem

Rinno Heidstra vertelt in deze video uitgebreid over zijn bijzondere elektromagnetische systeem: het PERTH systeem. Het is ontwikkeld door de arts en wetenschapper dr. Werner samen met een aantal wetenschappers. Dr. Med. Werner heeft zijn systeem PERTH genoemd.
 
PERTH staat voor Pulsated Energy Resonance Therapie, oftewel pulserende energie resonantie therapie.  
 
De in het PERTH systeem opgewekte resonantie versterkt de lichaamseigen sturende elektromagnetische processen. Net zoals een stemvork door haar resonantie een andere stemvork kan laten mee resoneren, zo resoneren de lichaamseigen frequenties mee met de passende trillingen van het PERTH systeem volgens Rinno Heidstra.  

Meer informatie:

Commentaar op Rumble:

Dank voor je heldere uitleg Rinno. Ik heb sinds maart 2023 een Perth systeem en ervaren dat beginnende klachten met spataderen effectief opgelost zijn. Mijn vader van 92 heeft een versleten heup (op foto vastgesteld) en hij had pijnklachten bij het lopen en gebruikte daarvoor vaak preventief paracetamol als hij veel moest lopen. Na 3 maanden zijn deze pijnklachten compleet verdwenen en loopt hij weer pijnvrij. Hij gebruikt dagelijks diverse programma’s en ervaart het systeem als heel ontspannend en rustgevend. Het systeem is simpel en eenvoudig toe te passen. Wij hebben het onder de bank in de woonkamer gelegd zodat er dagelijks een aantal programma’s gebruikt kunnen worden. Het is heel prettig om dit systeem thuis te hebben en direct te kunnen inzetten bij een blessure of klacht. Ans Tros

~

Het PERTH systeem geïntegreerd in CellRecoverySystems

Het PERTH systeem is een bijzonder elektromagnetisch systeem dat deel uitmaakt van CellRecoverySystems. CellRecoverySystems is een unieke combinatie van wetenschappelijk onderbouwde, natuurkundige toepassingen ter ondersteuning van de gezondheid. Onder meer de volgende toepassingen worden geïntegreerd waardoor een bijzondere ervaring gewaarborgd is.
• Cold Plasma
• PERTH elektromagnetische velden
• Infrarood
• Geluid- en muziek
• Licht- en kleur

~

De goede doelen stichting Desire & Give (van Desiré Blok die onder andere ook lezingen van Martijn van Staveren heeft georganiseerd) heeft deze video geproduceerd. De doelstelling van de stichting is het ondersteunen van projecten en acties die een ideëel doel nastreven of die als doel hebben de kwaliteit van leven voor mens en dier te verbeteren. Stichting goede doelen Desire & Give en DeLezing vinden het belangrijk dat iedereen vrijuit kan spreken. Door het publiceren van video´s waaronder deze willen wij een transparante bijdrage en een zo volledig mogelijk inzicht geven in de gezondheids-ontwikkelingen.

Related Articles

Responses

 1. Ik ben eens uitgebreider gaan snuffelen in die PERTH therapie.
  Het aanschaffen van apparatuur ervaar ik als peperduur.
  Daarnaast merk ik veel overeenkomsten met de Scenar, een apparaat van Russische makelij, wat destijds werd ontwikkeld voor de kosmonauten in de ruimte om hen snel te kunnen helpen als er ziekte dreigde.
  Het belangrijkste verschil tussen die twee opties, voor zover ik heb kunnen vaststellen, is dat de PERTH apparatuur een constante stroom energie uitzendt bij het behandelen, en dat doet de Scenar juist niet. De Scenar behandelt met constant wisselende pulsen, waardoor nooit gewenning op kan treden, en ook nooit bijwerkingen ontstaan.
  Daarom blijft mijn persoonlijke voorkeur uitgaan naar de Scenar.

  1. Goed dat je bent gaan spitten Frea! PERTH heeft heel veel verschillende programma’s die ingezet kunnen worden voor specifieke ziektebeelden met wisselende pulsen, maar lang niet alles kan online.
   Je hebt vooral de prijs onderzocht lees ik. En wat is duur? Hij is 3.000 euro, dat is heel veel geld. Maar het is natuurlijk niet gratis om te maken enerzijds en anderzijds met een ernstige ziekte is het peanuts in vergelijking met westerse zorg. En de Multi Wave Oscillator is iets van 10.000 euro bijvoorbeeld. Het is ook de kleine schaal dat het zo duur maakt, niet dat de uitvinder of verkoper er rijk van worden. Ze zetten hun leven voor gezondheid in, dat weet ik. Wat de PERTH (ook met Russische kennis gemaakt, dr. Werner geeft daar professor nog steeds les) zo bijzonder maakt is de specifieke afgifte van verschillende miljoenste en miljardsten volts die exact die van de organen matchen. Andere apparaten doen dat niet, dit is echt nieuw. Maar er zijn legio apparaten natuurlijk, die heeft Rinno 25 jaar intensief onderzocht en hij is vanwege blijvende effectiviteit bij deze uitgekomen.