Wat is Earth Matters?

TRANSCRIPT (Arjan Bos) Er is iets groots aan de hand en er staat nog iets veel groters te gebeuren. Kun jij dat ook voelen? We gaan dit jaar waarschijnlijk dingen meemaken die nog nooit iemand heeft meegemaakt. De eerste mens is in januari permanent aan de computer gekoppeld, het UFO dossier staat op knappen, een derde wereld oorlog lijkt steeds om de hoek te liggen en hele volken zijn naar andere continenten aan het migreren. Ai wordt steeds meer als existentiële bedreiging voor de mensheid gezien terwijl het net zijn onomkeerbare entree heeft gedaan. En wat betreft het klimaat? We gaan er allemaal aan! Of er is eigenlijk niets aan de hand? Wat is waar en wat niet? In deze perceptie-oorlog lijkt alles in de waagschaal te staan. Hoe kunnen we hier tegenaan kijken en mee omgaan?

Bij Earth Matters zien we daar een fundamentele vraag onder liggen, namelijk; wat is de aard van onze realiteit? De meest intelligente wetenschappers van de wereld, zoals bijvoorbeeld Stephen Hawkins en allerlei pioniers in de kunstmatige intelligentie, zijn er van overtuigd dat we met ons ogenschijnlijk biologische lijf in een fundamenteel digitale wereld leven, een holografisch universum, een matrix, een simulatie of een opgerichte wereld. Maar los van de namen en wetenschappelijke bewijzen die daarvoor zijn aangedragen.. ís het eigenlijk niet heel gek dat niemand weet wie hij werkelijk is, waar hij vandaan komt of wat hij hier doet? En is het niet nét zo gek dat we 99,9965% van het lichtspectrum niet kunnen zien? Dat we de werkelijkheid die we met onze prachtige ogen zien maar 0,0035% is? Eigenlijk zijn we dus allemaal stekeblind voor de realiteit waarin we leven(!). Of wat te denken van de 2,4 miljard kilometer aan DNA in ons lijf waarvan 97% uit staat! Hoe kan dat en wat heeft dat met de gebeurtenissen te maken die zich nu op wereldschaal voltrekken?

Bij Earth Matters zien we dat in de kwantum fysica belangrijke sleutels liggen om niet alleen de huidige perceptie oorlog te begrijpen, maar dat er ook begaanbare wegen te vinden zijn naar de in- en uitgangen van onze oorsprong. Want als deze realiteit volgens de knappe koppen een ultra neuraal HD hologram zou zijn, dan impliceert dat ook het bestaan van een echte oorspronkelijke wereld. We hebben lang gevoeld hoe we dit het best aan kunnen vliegen en besloten dat we jullie meenemen op onze eigen reis. Eerlijk, soms ingetogen, dan weer fors “out there”, gaan we op waarnemingsreis, zowel naar binnen als naar mensen, organisaties en plekken, in Nederland en daarbuiten. Daar starten we nu mee.

Je zou al wat van onze content gezien kunnen hebben, onze Crowd Powers bijvoorbeeld. Daar kun je meer van verwachten. Maar ook documentaires, interviews, kwantum fysische onderzoeken waar je aan mee kunt doen, evenementen, reisverslagen, bekrachtigingen en bovenal; waarheid en waarachtigheid.

Wij hebben het gevoel dat we met Earth Matters een wezenlijk verschil kunnen maken. Wij bekrachtigen de vrijheid van het menselijk bewustzijn en de vrijheid van het planetaire bewustzijn, Earth Matters… In het double split experiment wordt aangetoond dat onze menselijke waarneming de fysieke realiteit om ons heen op fundamentele wijze beïnvloed. Samen waarnemen is een atomische kracht en die gaan we nu echt inzetten. Het is tijd. Je kunt naar earth-matters.nl gaan om meer te ontdekken. We zien je daar graag.

Related Articles

Responses