Buitenaardse perspectieven | Crowd Power Revisited #2

(Earth Matters | Arjan Bos) Dit was het eerste interview met Martijn van Staveren op Earth Matters. In totaal zijn er inclusief de Crowd Powers 30 uitzendingen geweest. In deze serie Crowd Power, begin ik bij het begin en dat is dit interview over buitenaardse perspectieven op 17 april 2015. 

Af en toe zal ik er ook een nieuwe video aan wijden, maar in ieder geval laat ik de afleveringen bij mezelf opnieuw de revue passeren en waarbij ik het artikel op Earth Matters aanvul met: 

 • Een indexering van vragen / steekwoorden (uiteindelijk voeg ik deze van alle uitzendingen samen zodat er 1 document onstaat met vragen / onderwerpen / steekwoorden met directe verwijzingen naar de desbetrefffende uitzending op de juiste tijd. Het kan als naslagwerk gebruikt worden, maar ook voor nieuwkomers is dat een welkome aanvulling) 
 • De plaatsing van het transcript in het artikel (voor deze video is het transcript nog niet eerder gepubliceerd)
 • Het converteren naar een mp3 bestand zodat je alleen de audio kunt luisteren als je bijvoorbeeld onderweg bent. Dat doen we naast het direct embedden in dit artikel ook via ons kanaal op Mixcloud.
 • Het toevoegen van de link om bij te kunnen dragen met een vertaling of ondertiteling voor de video zodat deze informatie ook voor andere taalgebieden ontsloten wordt. Voor deze video kun je dat doen via deze link

In aanloop naar de 2e Crowd Power revisited zijn alle video’s een tijdje off line geweest. Op 30 januari 2018 spreken Martijn en ik elkaar weer voor de camera en los van allerlei actualiteiten en een korte terugblik zullen we ook de reden aangeven waarom dat is gebeurt. Het wordt geen live opname, maar komt wel dezelfde dag op onze website te staan. 

We kijken er enorm naar uit! Eerst heel veel inspiratie met deze video, erg bijzonder om terug te zien. Gelijk heel prettig en diep ingestoken. 


(Earth Matters | Arjan Bos | 17 april 2015) Overal ter wereld zijn er mensen die spreken over hun ervaringen met buitenaardse wezens. Bij Earth Matters hebben we in de afgelopen jaren genoten van vele intrigerende verhalen hierover. Iedereen die vanuit eigen ervaring over dit onderwerp spreekt, licht met zijn persoonlijke ervaring een stukje van de sluier voor ons op. 

Sinds september 2014 is er in Nederland, in de persoon van Martijn van Staveren, een vrijspreker opgestaan die een boekje open doet over zijn ervaringen met buitenaardse wezens. Sinds zijn geboorte – die hij zich bewust herinnert – staat hij in contact met wezens van allerlei beschavingen uit het universum. Hij begeeft zich in paralelle werelden, komt naar eigen zeggen 518.072 jaar uit de toekomst en heeft ook op vele plekken in het universum een kijkje mogen nemen. 

Een galatisch perspectief op het leven op aarde en het tijdsgewricht waar we nu in zitten plaatst hij door te vertellen over zijn vele ervaringen, gevoelsmatig heel dichtbij. Onderwerpen die onder andere door hem belicht worden zijn:

 • de agenda’s van een keur aan buitenaardsen in perspectief tot onze ontwikkeling op aarde
 • hoe en waarom er een sluier over ons bewustzijn is gelegd die maakt dat we feitelijk in een matrix leven en hoe we daar los van kunnen komen
 • wat ons potentieel als mensheid is
 • hoe we de hulpbronnen van de aarde energetisch terug kunnen claimen
 • wat tijdreizen is
 • waarom wij degenen zijn waarop gewacht is en hoe we onze taak kunnen volbrengen
 • en nog veel meer

Bij Earth Matters zijn we dan ook heel blij dat hij gister naar onze nieuwe studio kwam voor een video-interview. Ja, je leest het goed: eindelijk is onze studio operationeel! Daar komt binnenkort meer informatie over. We zijn in voorbereiding voor meer interviews en programma’s dus hou het goed in de gaten.

Arjan Bos in gesprek met Martijn van Staveren:

Wil je meer van Martijn van Staveren weten, kijken of er een lezing bij jou in de buurt is of meer interviews met hem zien of beluisteren? Kijk dan op zijn website: buitenaardscontact.nl

Bron: earth-matters.nl 

Index (vragen en steekwoorden) Klik op de tijd om direct naar dat gedeelte te gaan. 

 • 2:30 Hoe weet je dat je meer dan 500.000 jaar uit de toekomst komt? Hoe zit tijd in elkaar?
 • 4:28 Is deze aarde jouw herkomst in de toekomst?
 • 7:45 Ben je nu ook bewust aanwezig in meerdere realiteiten? (non-lokaal bewustzijn)
 • 9:18 Heb je ook een fysiek lichaam in andere realiteiten? (gevoelsfrequenties – interdimensionale gevoelens)
 • 11:36 Heb je ook een vader en moeder in die andere realiteit? Hoe kun je vanuit een aards perspectief een buitenaardse realiteit beschouwen? (vertaalslag via gevoel en intellect)
 • 13:20 Zijn we in de toekomst uit de matrix? (De toekomst is geen logisch gevolg van de realiteit waarin wij nu zitten – In elkaar storten van bewustzijn van het heilige geometrische bewustzijn– de val)
 • 15:05 Zitten er gevaren aan tijdreizen? (Gevaar bestaat überhaupt niet – Cern)
 • 16:39 Zijn tijdslijnen en parallelle realiteiten hetzelfde? (geen interventie buitenaardsen – universum is grotere holografische afspiegeling van onszelf)
 • 18:34 Is de matrix een insertie in ons bewustzijn? (De hele realiteit die wij als beschaving ervaren, is een invoeging in een deel van ons grotere bewustzijn)
 • 19:37 Verschillende realiteiten in deze realiteit – (waarom wordt er een hetze gevoerd tegen het bewustzijn in emotionele zin en waarom is er een non interventiebeleid?)
 • 21:30 Persoonlijke missie Martijn – (samenwerking in deze realiteit – invloed te krijgen in wat er voor ons besloten wordt – terug te keren in onze autoriteit als wezen – paradigmaverschuiving in het menselijk bewustzijn)
 • 24:30 Waarom ben jij hoopvol? (wij zijn daadwerkelijk onsterfelijk – wij zijn ongelimiteerde wezen en hebben heel veel kansen om onze passie te leven – veel mensen zijn onwetend = kans)
 • 30:00 Wat is de waarde van voorspellen – wat is vrije wil en hebben we die in deze realiteit? (de realiteit wordt afgedekt door onze persoonlijkheid – onze vrije wil bevindt zich buiten deze insertie)
 • 34:23 Wat kunnen we doen om (dichter)bij onze oorsprong te komen? (Het model waarin we nu zitten draagt de sleutel in zich – het model is ingenomen – we kunnen alleen uit de matrix door het zelf volledig in bezit te nemen – gekoppelde gemoedstoestanden – je persoonlijkheid is een maskering van ons bewustzijn als wezen)
 • 37:53 Zou je kunnen zeggen dat de minder vriendelijke buitenaardsen geen gevoel, geen emotie, geen empathie hebben?
 • 38:54 Wat is liefde en wat is angst? (beide scheppingskracht – hoe wordt er op ons bewustzijn ingebroken?)
 • 41:27 Is wat jij zegt congruent met non-dualiteit en Advaita Vedanta? (dualiteit is een bekrachtigingsmiddel – verstrikkingen zijn in het hele universum aanwezig)
 • 44:33 Waarom heeft de mens, die nog geen 1% van het realiteitsspectrum ziet, een belangrijke leidende rol in het ontwikkelen van bewustzijn in het gehele multiversum? (alles vind plaats in ons bewustzijn – waarom geen massale invasies buitenaardsen – belangrijk om met de voeten op de grond te staan – aarde terugnemen in ons bewustzijn in vrijheid)
 • 48:08 Hoe ga je voor jezelf om met psychopathie en is dat de afwezigheid van empathie, van bewustzijn, geweten? (met elkaar tot heelheidsproces komen – soms voor dit moment loslaten)
 • 51:26 Waarom is respect een van de belangrijkste zaken in het universum? (anders is er geen verbinding mogelijk – afwijkende gevoelens aan de kant zetten als afleidende referentiekaders die er niet toe doen – probeer een mooie dag ervaren met iemand die je niet echt aardig vind)
 • 53:33 Wat doen jasjes van de NASA op andere planeten? Welke banden hebben we vanuit de aarde met andere beschavingen? (vrijspreken zonder onheil over zichzelf af te roepen – grote agenda is verwarring in perceptie – verschillende lagen in militaire industrie / inlichtingen groeperingen– niets is wat het lijkt – remote viewing – interstellaire vluchten NASA)
 • 59:07 Wat is de rol van Saturnus in de matrix? (David Icke Saturnus-maan matrix – er is geheime kennis op deze aarde dat we hier onder controle staan – interdimensionale politie die zich onzichtbaar houden)
 • 1:05:19 Wat ervaar je nu vrijuit spreekt in de 4 lezingen die je door het hele land geeft? (vreugde – tegenwerkingen zijn welkomstcadeau)
 • 1:09:19 Wat kunnen we in de komende tijd van jou verwachten? (met Sirische mensen doorgenomen – kracht menselijk potentieel wordt groter)

Index alfabetisch (steekwoorden) 

Klik hier om naar de index van alle uitzendingen met Martijn van Staveren te gaan. Deze pagina wordt bewerkt totdat alle uitzendingen er in opgenomen zijn. 


Audio-bestand te beluisteren via Mixcloud: 


Transcript (door Mareijke Giglio) 

BUITENAARDSE PERSPECTIEVEN

17 APRIL 2015

A:
Vandaag is het woensdag 17 april 2015, mijn naam is Arjan Bos en ik mag je van harte welkom heten bij het eerste video interview vanuit de nieuwe studio van Earth Matters en dat is een heel bijzonder moment, want we hebben in de afgelopen 2 jaar ongelofelijk veel tegenslagen gehad met betrekking tot onze studio. Er is een keer een blikseminslag geweest, 3 p.c.’s zijn gecrasht. We hebben het een tijdje even gelaten omdat we echt het gevoel kregen van, volgens ons is de tijd nog niet rijp of het mag niet gebeuren. Maar alles wat we doen om het in de benen te zetten, dat wierp helaas geen vruchten af. Dus vandaag een extra heugelijk moment, dat we hier nu zitten en dat kennelijk de tijd rijp is.

En onze eerste gast is niemand minder dan Martijn van Staveren. Hij is 41 aardse jaren oud en naar zijn eigen zeggen komt hij 518.072 jaar uit de toekomst. Hij heeft al vanaf zijn geboorte, waar hij zich bewust van is, contact met buitenaardse wezens. Hij is een remote viewer. Door alles wat hij heeft meegemaakt een “angst doorlevings expert” en een vrijspreker, hij spreekt vrij over wat hij heeft meegemaakt. Daar is heel veel bij wat niet te verifiëren is. Dat is voor een journalist altijd vrij bijzonder, want je wilt als journalist echt iets brengen waarvan je weet, dit klopt en dit is gecheckt We hebben ook wel een klein beetje background check gedaan, maar dat kan nooit uitputtend zijn, zeker met de verhalen die Martijn vertelt.

Wat ik voor mezelf kan vertellen is hoe het voor mij is. Wat hij vertelt is heel congruent met heel veel gnostieke verhalen en heel veel uit de kwantumfysica.

Hij schakelt snel, is heel intelligent, maar bovenal voelt het goed voor mij.

Maar goed, er blijft heel veel over wat niet verifieerbaar is, dus de uitnodiging is om vooral te kijken met je hart en te luisteren met je gevoel.

Martijn, van harte welkom.

M:

Dankjewel Arjan, fijn dat ik er  mag zijn en ja wat je zegt, dat is het hè. Werken vanuit ons gevoel en ervaren en luisteren via ons gevoel naar wat er naar voren mag komen.

A:

Je zeg, dat je 518.072 jaar uit de toekomst komt. Hoe weet je dat?

M:
Dat is een hele bijzondere vraag natuurlijk. Ik heb gedurende dit hele leven onderzoek gedaan hoe tijd in elkaar zit en het is precies wat je zegt, het is niet verifieerbaar. Aan de andere kant kun je je afvragen wat is wel werkelijk verifieerbaar. Er zijn mensen, die prevaleren de waarheid te hebben ontdekt, dé waarheid op basis van ook onderzoekkader

Wat ik heb gedaan is precies zoals je zegt, ik heb vanuit mijn dieperliggende weten, en dat komt voort uit een gevoel dat ik heb meegenomen naar de aarde, ben ik een onderzoek gestart hoe tijd in elkaar zit. Ik ben eigenlijk ook door tijdframes heengegaan. Ik ben niet alleen in deze realiteit aanwezig, maar ook in andere realiteiten, wat mij helemaal niet bijzonder maakt, want dat doen wij in feite allemaal. Er is helemaal geen verschil, we zijn allemaal gelijkwaardig. Maar binnen dat onderzoek heb ik ontdekt hoeveel een aards jaar inhoudt in ons bewustzijn. En dat heb ik naast de realiteitsgevoelens kunnen leggen, van waar ik vandaan kom. Dus ik heb als het ware synchroniciteit binnen mijzelf kunnen ontdekken, een mechanisme, waardoor ik dat weet. Waardoor ik die informatie door heb gekregen. En daarnaast is het zo, dat ik daar ook over gesproken heb, nadat ik ontdekte hoe dat in elkaar zit, dat ik dat verder in een onderzoek heb kunnen uitwerken, heb ik dat ook besproken met andere rassen, mensen zoals wijzelf en die het ook bevestigden. Niet door het “ja” te noemen maar bevestigend reageerden op de vragen en opmerkingen die ik daarover heb.

Het bijzondere is, dat wij de informatiedragers zijn en dat wij dus nooit en te nimmer de vragen kunnen stellen aan anderen en daarop antwoord krijgen. Dat is een heel bijzonder mechanisme.

Kort samengevat, dat is wat ik er op dit moment over kan vertellen, zonder dat ik gelijk de diepte in duik. 

A:
Oké en ben je dan ook, zeg maar van de aardse toekomst, van de aarde. Want ik kan me voorstellen, kijk nu zijn er ook allemaal planeten in deze realiteit waar nu dingen gebeuren, en als je dan een half miljoen jaar in de toekomst bent, is dat nog steeds op de aarde? Hoe moet ik me dat voorstellen? 

M:
Dat is een toekomst, een tijdsspanne, die totaal niet overeenkomt met hoe wij tijd zien, daarom is het ook allemaal een soort vertaalslag. Ik zeg ook altijd tegen de mensen van, tracht een slag om de arm te houden. Op het moment dat wij in ons groter vermogen terugkeren en wij meer gaan beseffen hoe bepaalde zaken in elkaar zitten, dat ons vermogen toeneemt en we inhoudelijk ook meer begrijpen van wat een jaar is, op basis van welke kaders dat wordt uitgelegd, nu is dat zeg maar uit de toekomst van waaruit wij dus nu denken dat voortkomt uit onze tijd van nu wat ook niet zo is, dus ik maak het gelijk allemaal heel erg lastig, maar het heeft wel te maken met deze aarde, dat klopt. Dus deze aarde speelt daar een centrale rol in

Ik ben naar die aarde toegegaan en vanuit die aarde ben ik in deze situatie terecht gekomen, heel bewust. Ik kom niet zelf van deze aarde, ik kom uit een achterliggende realiteit, die daar omheen ligt, waar overigens heel veel mensen vandaan komen. Dus het is een grote diversiteit van hoe we hier op de aarde zijn aangekomen. Het allerbelangrijkste is dat we met elkaar iets heel belangrijks te doen hebben.

Wij willen altijd heel graag dingen verklaren, dat zijn we in de fase waarin we nu zitten. De conditie van het menselijk vermogen is daar heel erg op gericht, wij zijn onderhand natuurlijk langzamerhand ook mentale wezens geworden en binnen dat stuk is het ook heel belangrijk voortdurend te beseffen, dat we met ons mentale vermogen lang niet alles zullen kunnen verklaren, die verklaring dragen wij in ons.

En toch snap ik de vraag, en hoe meer ik in die diepte zit, dat ik daar ook informatie over geef, hoe meer puzzelstukjes op hun plek kunnen vallen bij ieder individu. Want het is allemaal op basis van ook je eigen vermogen.

Ja dat heeft wel met de aarde te maken waar wij op dit moment bovenop zitten.

A:
Oké. Toen ik jou voor het eerst hoorde zeggen, dat je een half miljoen jaar uit de toekomst kwam, dacht ik, het is net de real Peter die zo uit Fringe weg is gelopen, de Canadese serie Fringe, die ken jij ook neem ik aan?

M:
Nee, ik ben heel onbekend met veel films, boeken lees ik ook vrij weinig. Krijg nu wel veel boeken onder ogen omdat mensen me dat ook aanreiken, dat is ook prettig. Ik heb tot nu toe niet zoveel tijd gevonden om me daar in te verdiepen maar met films …. wat me het meest is bijgebleven is de film “De Matrix”. Toen die uitkwam en dat raakte me heel diep, omdat daar hele specifieke elementen in zitten, die heel dicht tegen de werkelijke werkelijkheid aan liggen, waarin het spirituele vermogen in de film niet aan de orde komt, maar de basis zeg maar, dat er een controlelaag is om het menselijk bewustzijn waar wij nu in denken te zitten, dat raakte mij. Dat is een film waar ik een bepaalde mening en gevoel over heb. Maar andere films, ik ken maar heel weinig films.

En ik denk, dat het ook wel goed is. Voor mij.

A:
Ja dat kan ik me ook wel voorstellen, dat het niet vertroebelt zeg maar.

M:
Precies.

A:

In Fringe zijn er hele specifieke beelden hoe dat gaat, want daar wordt ook in de tijd gereisd, daar is hij ook in parallelle werelden. Zoals dat daar dan gaat, dan ligt hij bijvoorbeeld in een tentje en dan gaat hij in de geest reizen en ik hoor jou zeggen, ik ben gelijkertijd aanwezig in meerdere realiteiten. Is dat nu ook zo?

M:
Ja dat is nu ook zo en dat heeft alles te maken met het feit, dat wij, het stuk wat we nu waarnemen is onze waarachtigheid wie we nu zijn van wie we denken dat we zijn, is een heel klein stukje van een veel grotere realiteit, van een veel groter stuk bewustzijn van wie wij zijn. En als je bedenkt, dat dat grotere bewustzijn een fractie, een splintertje daarvan deze realiteit is en dat het grootste deel van ons bewustzijn dat nog actief is zich bevindt in een stuk van jouw lichaam, van mijn lichaam in het zogenaamde fysieke gedeelte, dan is het ook logisch om te begrijpen dat er dus buiten het fysieke bewustzijn om, we een non lokaal bewustzijn hebben. Als je daaruit ontstijgt kom je in andere realiteiten terecht, die parallel lopen aan deze realiteit en dat heeft in feite iedereen.

A:

Dat is een heel ander verhaal dan dat je een beslissing maakt om dat te doen en afscheid neemt van vrienden en ouders, zo van nou  ik ga nu een tijdje tijdreizen….

M:
Ja correct….

A:
Ik ben hier even niet.

Je zegt van, ik ben in een soort realiteit achter de aarde, is dat wel een fysieke realiteit, heb je daar ook een fysiek lichaam?

M:
Ja daar heb je ook gewoon een fysiek lichaam. Dat is wel leuk dat je dat ook gelijk aankaart want wij leven natuurlijk met heel veel aannames, hypotheses. En ik besef terdege dat ik daarin een hele grote mede inspirator ben om nog meer hypotheses naar voren te halen. Ik benadruk wel, dat ik dat echt allemaal vanuit eigen ervaring met de mensen deel. Het blijft natuurlijk gewoon een hypothese voor de mensen. Aan de andere kant, waarom ik dit doe, is om de mensen in de gevoelsfrequentie te laten glijden, van zichzelf, dus niet van mij, om verbinding te krijgen met je eigen vermogen en daardoor kun je ook uit die kaders van wat echt lijkt te zijn, gevoelens naar boven krijgen, die, nou laten we het gewoon buitenaards noemen, dimensionale gevoelens, waar natuurlijk heel veel mensen op deze aarde mee te maken hebben, ja. Zou je de vraag nog kunnen herhalen? 

A:
Of je ook een fysiek lichaam hebt zeg maar, waar je vandaan komt uit de toekomst.

M:
Ja we hebben gewoon fysieke lichamen, ik ook, alleen de lichamen bestaan uit heel andere frequenties. Wij hebben nu geleerd, dat deze fysieke realiteit bestaat uit, nou laat ik het maar even simpel zeggen, uit materie net als de tafel, die is van materie. Wat is die materie? Het is een bepaalde frequentie waarop atomen tegen elkaar aantikken en een bepaalde frequentie waarmee de subatomen tegen elkaar aantikken en nog veel meer dan dat. Alles draait om frequentie en de ruimte, die tussen de subatomen is, dus het ledige waarop op dit moment heel veel onderzoek naar wordt gedaan, is het verbindende element, onzichtbaar, dat in verbinding staat met ons bewustzijn, dat bepaalt en eigenlijk maakt, dat de frequentie van deze realiteit zichtbaar is voor ons bewustzijn waar wij nu mee zitten. En als we teruggaan naar andere realiteiten, die uit heel veel verschillende schillen bestaan zeg maar, daar zijn ook allemaal realiteiten, die op dezelfde technologie functioneren, alleen is het bewustzijn van de mens anders, of een ander wezen, het bewustzijn heeft een groter vermogen. En omdat het bewustzijn een groter vermogen heeft en daarmee ook anders kan waarnemen, is die realiteit ook het fysieke stuk, de mensen noemen het vaak de lichtfrequentie of het astrale, etherische vlak, is in feite ook gewoon zichtbaar vanuit die frequentie en daarmee dus ook feitelijk een fysieke realiteit. 

A:
Waar je ook gewoon een vader en moeder hebt?

M:
Precies, ja. 

A:
Oké, je hebt daar ook gewoon een vader en moeder.

M:
Jazeker. 

A:
En die zijn ook op de hoogte.

M:
Het zijn geen vader en moeder zoals wij die hier kennen. Wij denken nu op een manier zoals wij geleerd hebben te denken. Stel je voor dat we helemaal niet geleerd zouden hebben hoe we zouden moeten denken, bijvoorbeeld in de westerse economie of in Zuid-Afrika, het maakt eventjes helemaal niets uit, stel je voor dat je helemaal niet zou weten hoe je zou moeten denken, dan ga je je dus vanuit je gevoel ontwikkelen.

Wij hebben geleerd hoe zaken in elkaar zitten, dus we denken op een wijze op die manier, die ver af staat van de oorspronkelijke wijze hoe de mens zou kunnen denken. Maar binnen die kaders hoe wij denken dat wij denken en daarmee ook denken, dat wij begrijpen hoe het in elkaar zit en ook denken dat wat we zien de de realiteit is, op die wijze is niet de andere realiteit te benaderen. En toch zullen we het wel op die manier dienen te beschrijven en omdat we op dit moment de referentiepunten niet in ons dragen, ligt het voor handen om het uit te leggen. Het is een voortdurende vertaalslag waar we mee te maken hebben. En vandaar dat ik het ook leuk vind dat ik aan het begin van het interview zeg van, goh het gaat om het gevoel.

Je kunt heel veel vragen stellen en de antwoorden zullen via het gevoelslichaam binnendringen. Natuurlijk is ons intellect daarin een hele grote sleutel. Ja dus in de thuiswereld, in de oorspronkelijke realiteit, die voor iedereen toegankelijk is, hebben wij allemaal een afkomst en hebben wij allemaal een voorhistorie, hebben wij ook voorouders.

En er hoeft niet perse bij allerlei soorten rassen een vader en moeder te zijn. 

A:
Je noemde even je affiniteit met de film “De Matrix”, is dat in de toekomst anders? Hebben we daar geen matrix meer, zijn we daar inmiddels uit de matrix of ….. hoe ervaar je dat over 500.000 jaar?

M:
Vooropgesteld dat de toekomst waar ik met mijn bewustzijn vandaan kom, het bewustzijn dat ik nu in Martijn mag dragen, is niet een logisch gevolg op de realiteit waar wij nu in zitten. Wij denken niet lineair, wij denken in heden, nu. Verleden, heden en toekomst dat klopt natuurlijk ook vanuit ons punt van waarneming. Het is alleen zo, dat de toekomst waar ik het nu over heb, een moment is, dat niet voortkomt uit deze realiteit waar wij nu in zitten.

We hebben een in elkaar storten meegemaakt van het oorspronkelijke, onsterfelijke vermogen van een ras waarmee een tijd gecreëerd is.. 

A:
De val 

M:
De val van het bewustzijn die ook in veel geschriften wordt beschreven, van wat ik er tot nu toe van heb gehoord. Ik krijg natuurlijk nu steeds meer feedback van mensen. Ik heb daar dus nooit iets over gelezen.

Door het in elkaar storten van het bewustzijn en als je dat vertaalt zou je ook kunnen zeggen door het in elkaar storten van het heilige geometrische veld van het bewustzijn van de oorspronkelijke rassen, waar wij toe behoren. Daardoor is een tijdsframe ontstaan in het onsterfelijke, het tijdloze. En binnen dat tijdsframe, die verdichting is er een tijd gecreëerd en dat is dit moment waarin wij met elkaar zitten. En binnen het moment waarin wij nu zitten, ervaren wij dat dus ook als de realiteit. En is dat dus ook werkelijk de realiteit, want wij hebben er wel mee te maken. 

A:
En is het dan ook zo, dat …… lineair gezien is het natuurlijk … kan ik me goed voorstellen dat er best wel wat gevaren zitten aan tijdreizen. De toekomst heeft gewoon oorzaak en gevolg van de oorzaak van nu zeg maar. En als je nu die oorzaak verandert, dan kan de wereld er over een half miljoen jaren heel anders uitzien.

Is het ook gevaarlijk om te tijdreizen?

M:
Nou in feite, gevaar bestaat überhaupt niet. Iets wordt gevaarlijk op het moment, dat je iets doet zonder dat je je gevoel erbij gebruikt. Dus je kunt iets doen vanuit een intellectuele overtuiging wat er bijvoorbeeld in Zwitserland gebeurt, ze zijn wetenschappelijk bezig met CERN. Ik heb mij daar niet in verdiept, dus ik weet niet in hoeverre die wetenschappers daadwerkelijk bezig zijn met wat wij ervan te horen krijgen. Op het moment dat jij dus niet je gevoel en je emotionele bewustzijn mengt in datgene wat je denkt waar je mee bezig bent, dan kan het wel gevaar opleveren.

Maar tijdreizen is een compleet, nog onderontwikkeld punt binnen het menselijk bewustzijn. Het is niet voor niks dat er heel veel onderzoeken naar zijn gedaan binnen inlichtingendiensten, omdat ze ontdekten dat tijdreizen niet een bestuurbare factor heeft. Die bestuurbare factor zit hem dus in onszelf. En als je dus wilt gaan tijdreizen dan is het heel belangrijk om binnen het verhaal waar wij het eigenlijk over hebben, waar ik het in het specifieke over heb, is dat er verschillende realiteiten zijn waar wij in opereren, waar wij in zijn. 

A:
Zijn verschillende realiteiten, een parallelle realiteit en tijdslijnen dezelfde dingen?

M:
Ja het zijn wel dezelfde onderwerpen, het is ook wel gerelateerd aan elkaar, er zijn verschillende lagen van tijdsfactoren en eigenlijk bewustzijnswerelden, zo kun je het ook eigenlijk zeggen. Het is niet voor niks, dat heel veel buitenaardse rassen, die hier op de aarde zijn, welwillende noem ik ze, die ons ondersteunen in ons bewustzijn, niet ingrijpen in onze tijdslijnen, niet massaal bepaalde zaken komen doen. Ook al zou het fijn zijn als ze op een gegeven moment technologie aan de mensen reiken hoe we kunnen stoppen met kerncentrales en allerlei andere zaken, die gevolgen kunnen hebben waarvan we allemaal inmiddels weten, wat die gevolgen kunnen zijn.

Waarom doen ze dat niet? Omdat zij uit andere tijdlijnen, andere universa komen. Dus ze komen wel in ons bewustzijn hier binnen, ze grijpen niet in in deze tijdlijn waarin wij zitten en dat heeft alles te maken met de realiteit, dat ons hele universum een holografische afspiegeling is van een veel groter bewustzijn van onszelf.

Op het moment dat wij dus denken van, dat tijd te maken heeft met reizen, dat wij daarmee iets kunnen veranderen in de toekomst en het is of we hier iets kunnen doen waardoor er misschien iets verandert in de toekomst, of dat er in de toekomst iets verandert waardoor dit niet plaatsvindt, 

A:
Vanuit mijn perspectief, ik weet nog niet wat er in de toekomst plaatsvindt, dus dat maakt allemaal niet uit. Maar als jij vanuit de toekomst komt en je hebt inderdaad nog met het oude verhaal bijvoorbeeld, je hebt 2 ouders en die komen uit een bepaalde lijn voort, en je maakt nu een beïnvloeding, dat die lijn anders wordt, dat meisje x en meneer y elkaar niet ontmoeten, ja dan gaat het natuurlijk heel anders. 

M:
Ja dat klopt, dan gaat het heel anders. En in dit voorbeeld, dat jij schetst, daar hebben wij natuurlijk ook mee te maken. In deze werkelijkheid, gaan we er dus vanuit, dat wij een onderdeel zijn van de realiteit die zich om ons heen afspeelt en dat het met elkaar te maken heeft. In wezen, wat er werkelijk aan de hand is, is dat de hele realiteit die wij als collectieve beschaving op zich ervaren, dat dat een insertie is in een deel van ons groter bewustzijn. 

A:
Een insertie.

M:
Ja een invoeging. Deze realiteit is een heel klein stukje, onderdeel van een veel grotere werkelijkheid. Dus deze realiteit speelt zich daadwerkelijk af, alleen is het zo dat in deze realiteit geen invloed uitgeoefend kan worden op die grotere tijdlijn waar wij eigenlijk allemaal vandaan komen. 

A:
Is dat de matrix?

M:
De matrix is ons bewustzijn, ja.

A:
Maar die insertie ins ons bewustzijn zeg maar, is dat de controle of de afsplitsing van het geheel?

M: Ja, ja dat klopt. En dat moment staat in feite stil, tijdloos, maar speelt zich in onze realiteit af. Dat is best een verhaal om daar heel goed op in te gaan, maar als ik dat een beetje in de breedte mag trekken en die vrijheid neem ik gewoon. We hebben 2 verschillende realiteiten, buitenaards contact interdimensionale realiteiten, wereldwijd bekend, dat we bezocht worden door wezens uit andere realiteiten. Dat de aarde bezocht wordt door verschillende groepen en dat deze groepen ook samenwerkingen hebben met elkaar of samenwerkingen hebben met krachten achter de schermen, die de wereld domineren. Wat veel mensen een heel lastig onderwerp vinden, omdat het binnen het spirituele proces vaak wordt ontkend. En toch is het er gewoon en laten we eens gewoon aannemen…

A:
Als het al erkend wordt is het vaak alleen maar de positieve kant….

M:
Ja alleen de positieve kant. Laten we gewoon eens zo moedig zijn, dat we aannemen, dat we als mensheid, als collectieve beschaving in een situatie zitten waar, doordat we er niet naar durven te kijken en bepaalde zaken ontkennen, en het veel fijner vinden om alleen naar de mooie verhalen te kijken, we daardoor onszelf de kans ontnemen eigenlijk, om in het potentieel terug te keren waar wij vandaan komen. En als dat zo zou zijn, stel dat je die aanname als luisteraar/luisteraarster durft aan te nemen, dan is dat heel goed verklaarbaar waarom er op deze wereld een hetze gevoerd wordt tegen het menselijk bewustzijn in emotionele zin.

Want deze wezens, die ons hier komen ondersteunen, die uit welwillende allianties zijn, die mengen zich niet in ons bewustzijn vanwege het feit dat wij begrijpen hoe ons bewustzijn in elkaar zit en dat is fase 1. En fase 2 is dat de grote realiteit daarbuiten is. Waar wij nu mee te maken hebben op dit moment op de aarde is dat wij in een systeem zitten dat ver af staat van het welzijn van de mens. En dat vind ik één van de allerbelangrijkste punten en dat heb ik ook op mijn website staan dat ik in feite ben gekomen om inspirerend te werken, motiverend te werken om te kijken van, hoe kunnen wij elkaar, zonder dat wij verzanden in allerlei verstrikkingen, en mitsen en maren en tegenspraak en tweespalt, dat wij dus zoveel moed en lef durven te tonen, hoe wij deze realiteit waarin wij nu leven hoe wij die dus kunnen openen vanuit ons, zonder dat we op de barricades hoeven te gaan staan, dat we een andere koers ingaan.

Want, als we dat overslaan en we hebben het alleen maar over buitenaards contact en hoe dat exact in elkaar zit, dan willen wij heel snel naar een verklaring toe. Terwijl wij letterlijk, we zitten hier met z’n tweeën op een hele plezierige manier aan deze tafel, terwijl we hier met z’n tweeën zitten, er op deze aarde allerlei hele belangrijke thema’s aan de gang zijn, die alles maar dan ook alles weer gaan bepalen voor de aankomende 20 jaar.

En op het moment dat wij dat van ons afhouden en zeggen van, ja het is alleen maar voldoende om liefde uit te zenden, natuurlijk liefde het is ontzettend belangrijk, maar op het moment dat wij niet bereidwillig zijn om te kijken wat liefde inhoudt en hoe ons kadersysteem werkt en hoe wij dus classificeren van wat is angst en wat is liefde, en door alleen liefde te prediken ontkennen we dus een heel belangrijk punt en willen wij deze wereld in een andere koers brengen, willen wij dus werkelijk, dat diegenen die aan de knoppen staan op dit moment en de koers uitstippelen voor de mensheid, dat deze mensen vervangen worden in feite, doordat wij zelf wakker worden en ons vermogen weer gaan aanzetten om invloed te krijgen op deze realiteit, dat deze realiteit in feite weer een product wordt van wie wij zijn in plaats van dat wij ondergeschikt zijn aan die realiteit, dan zullen wij eerst in deze realiteit, waar we nu mee te maken hebben, in deze tijdlijn waar ik ook leef, waar ook ik mijn belastingen moet betalen, zullen we in deze realiteit tot een bepaalde samenwerking mogen komen.

En binnen die realiteit hebben we te maken met een buitenaards scenario, die zijn weerga niet kent. Waarin heel veel verschillende onderwerpen de revue passeren, oudheden voorbijkomen, daar ook allemaal verklaringen aan proberen te plakken op basis van onderzoeken. En toch laten we eens gewoon aannemen dat het een onderdeel is van een hele grote realiteit ook al zitten daar contradicties in en laten we eerst eens kijken wat wij als mensen als potentieel vermogen in ons dragen om invloed te krijgen op wat er dus voor ons besloten wordt. En dat is één van de belangrijkste onderwerpen die buitenlandse allianties aan ons komen geven om terug te keren in ons bewustzijn en autoriteit en bevoegdheid om invloed te hebben. En hoe we dat kunnen doen, er komen vast nog extra gesprekken over. Dat is één van de speerpunten waar we op dit moment voor staan.

En daarmee wil ik je niet de mogelijkheid ontnemen om over die rest te spreken want dat is natuurlijk heel belangrijk. Maar we mogen wel als eerste realiseren, dat dat het allerbelangrijkste is en dat kinderen op school niet denken dat bloemkolen in fabrieken worden gemaakt, maar dat die dus groeien uit een zaadje in de grond en dat dat het liefst ook nog een zaadje is, dat dus niet hybride F1 is, maar daadwerkelijk een zaadje is die van oorsprong biologisch is en alle oorspronkelijke codes in zich draagt zoals een bloemkool er uit hoort te zien en dat de zaadjes uit die bloemkoolplant ook weer opnieuw in de grond gezet kunnen worden.

Wat heeft dit te maken met buitenaards contact? Alles, want het gaat in feite om een paradigma verschuiving van het menselijk bewustzijn. Dus ja, dat ik die lezingenserie ben gestart heeft in feite ook puur te maken om met dit gesprek om met elkaar tot een bepaalde synchroniciteit te kunnen komen.

A:

En hoe ver zijn we daarin volgens jou als je de matrix of de machthebbers ziet wat die op dit moment allemaal uit de kast trekken en in welk tempo dat gaat? Daar zien we op Earth Matters dagelijks van alles over langs komen en op allerlei andere onafhankelijke nieuws sites ook. Ik kan me voorstellen, dat mensen, en dat maken we natuurlijk ook mee dat horen we van mensen, er echt niet vrolijk van worden en toch voel ik bij jou heel veel vreugde, dus wat maakt dat jij hoopvol bent en hoe ver zijn we dan in dat proces?

M:
Er zijn verschillende redenen waarom ik heel hoopvol ben. Eén daarvan is, en dat vind ik wel een hele belangrijke, is dat wij werkelijk onsterfelijk zijn. Dat we nergens voor hoeven te vrezen en ook al zouden wij vanmiddag ter plekke ons lichaam verlaten, dat wij weten dat dat een moment is waarin niets verloren gaat en alles wat we tot nu toe hebben gedaan er verschrikkelijk veel toe doet, dat het een bijdrage is om deze wereld terug te brengen in een harmonieuze situatie.

Onze persoonlijke punten maken het ons lastig met bijvoorbeeld je familie achterlaten, daar zitten verklevingen aan en op basis van die referentiekaders worden ook de spirituele mensen nog steeds vastgehouden in het (niet) los durven te laten van gevoelens, die wij nog niet helemaal goed begrijpen.

Dat is één, daarover ben ik ook gewoon vreugdevol, dat er gewoon zoveel te doen is en dat we ontelbaar veel mogelijkheden en kansen hebben. Wij zijn ongelimiteerde wezens en dat ….. we willen graag tot ons tachtigste alle genot uit het leven halen, het is helemaal niet zo belangrijk, veel belangrijker is dat het moment waarin je nú zit, dat leeft met je passie, dat je je daar goed voelt. En als daar een frictie is in jezelf, zul je daar naar dienen te kijken om jezelf te bevrijden. Daar ben ik gewoon heel hoopvol en vreugdevol over en waar ik ook heel vreugdevol over ben is, dat, door te zien dat de onwetendheid van de mensen, bijvoorbeeld de politieke modellen en dat er besluiten worden genomen waardoor mensen echt wel ontmoedigd raken, dat dat in feite alleen maar bestaat bij de gratie van de onwetendheid van de politieke leiders.

Er zitten politieke leiders, die heel goed op de hoogte zijn van inlichtingenprogramma’s die hier gaande zijn, hoe mensenmassa’s worden gedomineerd door dogma’s en onderdrukkingen, dat we dus maar in het gareel moeten blijven lopen als een kudde zeg maar, zonder dat we bewust worden dat wij in feite zoveel invloed hebben. Ik wil het woord macht niet gebruiken, maar je zou het ook kunnen omzetten in macht ten gunste van de bevrijding van het menselijk bewustzijn, en die mensen die dus onwetend zijn, dat geeft mij dus heel veel vreugde. Klinkt een beetje vreemd, maar waarom geeft mij dat veel vreugde? Omdat er kansen liggen om mensen te informeren.

Laten we nou eens gewoon zeggen, dat het informeren van bepaalde zaken, dat dat gewoon heel veel in beweging zet. En politiek wordt niet meer bedreven zoals dat ooit vroeger is geweest, die wordt gedomineerd en geïnstrueerd door de bankenkartels door de centrale banken. Dus de economie wordt bepaald, wordt eigenlijk door chantage bepaald, dat we moeten een bepaalde route uit, we moeten voldoen en committeren aan een economisch model om vervolgens de rente laag te houden, om staatsleningen en dat soort zaken, daar ga ik maar niet teveel over uitweiden, maar het model op zich geeft aan, dat er zoveel onwetendheid en naïviteit is. En dat hoeven we de mensen ook niet kwalijk te nemen. Het is aan ons om daar op een andere manier mee om te gaan. En er zijn heel veel verschillende manieren en dat geeft mij heel veel vreugde en hoop en ook veel kracht Want we kunnen wel de hele dag mediteren en ook ik mediteer, en het is niet zaligmakend. Er zal ook een stukje actie in deze realiteit nodig zijn. En de mens is heel erg geneigd om in blokjes te denken. Of ik kies daarvoor of ik kies daarvoor, waar ben ik goed in. Moet ik nu dit doen of moet ik nou dat doen. En als we dat allemaal loslaten en we zien ons als vrije wezens, dan is het mogelijk om je in elk facet van het leven te kunnen begeven. En ook het recht te hebben en ook te mogen nemen om daar invloed in te laten gelden.

Dus ik roep iedereen op om daar het hart helemaal voor open te zetten.

A:
Ja mooi, mooi dat jij zo hoopvol bent. Ik voel dat zelf ook, er is zoveel potentie, ondanks dat ik ook zie, dat er in groot geweld van alles over ons uit wordt gestort, is dat toch wat er gevoelsmatig overeind blijft. Heel mooi dat jij dat ook zo voelt.

M:
Als je bijvoorbeeld kijkt naar de onderwerpen, die op dit moment op de aarde plaatsvinden, de verdrukkingen in de verschillende economische modellen, alles is in feite gebaseerd op wat wij denken te zien. En daar wordt ook gebruik en misbruik van gemaakt.

Want als je achter de schermen gaat kijken van wie die economische modellen beheert en ook bestuurt, dan zie je dat daar eigenlijk een syndicaat achter hangt, dat zo goed georganiseerd is, en dat syndicaat heeft helemaal niets geen voorkeur ten aanzien van een bepaald land. Het boeit dat syndicaat bijvoorbeeld helemaal niet, dat Nederland en Frankrijk er bijvoorbeeld heel goed voor zouden moeten staan in de economische situatie. Ze zouden dat model zo daar weg halen en zouden het zo op India kunnen plakken. Het gaat om de tekorten die er worden gemaakt in het menselijk bewustzijn.

Er zijn nog heel veel verschillende lagen daarin te bespreken.

A:

Het is heel verleidelijk om jou te vragen wat je daar voor je ziet in de toekomst, maar eigenlijk heb ik nog wel een vraag over het voorspellen zelf wat de waarde is van voorspellen eigenlijk. Er zijn natuurlijk altijd voorspellingen geweest en er is veel uitgekomen en nog veel meer niet.

Als er voorspeld kan worden dan draagt het in zich, dat er geen vrije wil zou zijn. Wij zijn allemaal vrije wezens en we kunnen x of y kiezen, en als de toekomst eigenlijk al vaststaat dan betekent dat, dat ik al x of y heb gekozen.

Kun jij iets zeggen zeg maar, over een toekomst, economisch bijvoorbeeld, die je voor je ziet en hoe verhoudt zich dat tot de vrije wil die wij hebben?

M:
Ja, dat is een leuke vraag, een hele interessante vraag.

Je hoort dat ik even stil val, ik zit dan even in een bandbreedte te kijken en in te voelen van hoe ik dat vertaal. We hebben vrije keus en in de situatie waarin wij nu zitten, is die vrije keus redelijk beperkt. Dat is ook een beetje het model, dat ik hier nu niet zo kan laten zien, dat heb ik niet bij me.

Maar ons oorspronkelijk vermogen, de mensheid van oorsprong, en ook de wezens die ons bezoeken van oorsprong, hebben altijd in een vrije keus geleefd. Die vrije keus die is op een bepaald moment geënterd, die is geïnvaseerd. En binnen dat model, binnen die invasie, is er een model binnen gedrongen dat eigenlijk voor ons in een soort realiteit is geuit op basis van ons eigen vermogen, dat is het meest interessante zelfs, dat  binnen dat vermogen, binnen die realiteit waarin wij nu zitten, dat dat een strikt dominerende hiërarchie is. En dat is iets waar veel mensen bij mij weliswaar uitglijden en zeggen: dat kan niet. Nu ga je iets vertellen, dat compleet een contradictie is ten opzichte van wat ik heb ervaren.

En daar kan ik in meegaan met die mensen, omdat ook ik díe realiteit heb ervaren. Ik heb alleen iets verder mogen meekijken in het bewuste stuk waarin wij nu zitten. En wat ik heb gezien, dat is niet eventjes gewoon snel gezien, maar heb ik heel uitvoerig onderzocht, is dat de mensheid zich voortdurend in een model begeeft in een moment van de tijd dat afgedekt wordt door onze persoonlijkheid, waardoor wij iets ervaren vanuit onze persoonlijkheid en het ook op die manier proberen te classificeren in een model waarin dus ons leven in een voortdurende cyclus zit van prikkels van buitenaf die maken hoe onze toekomst eruit ziet, waar wij dus niet een directe invloed op hebben. En dat klinkt aan de ene kant erg griezelig, maar dat is het helemaal niet, want als je daar uit het model gaat stappen dan ga je zien dat dit een insertie is in een veel groter deel van ons bewustzijn. En daar zit onze vrije wil.

Dus de mensheid zit, zoals ze het in het Engels zo mooi zeggen, in the prison of the mind, zijn dus ook gelaagde realiteiten omheen gezet door verschillende groeperingen en rassen, die ons bewustzijn ontoegankelijker hebben gemaakt voor welwillende wezens uit die dimensie en het is precies die reden, dat door het reactiepatroon van ons, die conditioneringen, ons stukje bewustzijn dat we nog hebben, in een frequentie hebben gebracht van ontoegankelijkheid en onbereidwilligheid.

Want zo lang wij dus in een verhaal willen blijven geloven waarvan wij in origine ook voelen, van oorspronkelijkheid, dit is wie wij zijn. Maar wij zien het niet in een groter context, we plakken het alleen in het stukje waar wij nu zitten, dan willen wij een model in dit stuk naar voren halen en roepen, dit is wie we zijn. Maar in feite spreken we over wie we ooit zijn geweest.

We hebben nu even met een model te maken waarin we letterlijk gedomineerd worden door onze persoonlijke frequentie stukken. En ik kom het tegen binnen de bewuste wereld, mensen die heel ver zijn met hun bewustzijn, dat ze compleet vast kunnen lopen op het idee dat er dus een niet menselijk concept ligt en als je dat nog verder durft uit te diepen is dat dus van origine wel een echt menselijk concept, maar vanuit ons punt waar we nu zijn kun je dat dan eventjes een buitenaards concept noemen, maar in ons vermogen hoe wij dingen kunnen waarnemen en ervaren, niet meer in de juiste context kunnen plaatsen.

Het zit heel slim in elkaar. En ik hoop dat de kijkers nog steeds geboeid zijn omdat natuurlijk wat dat betreft het nog steeds een onderwerp is, dat heel veel aanraakt en prikkelt, maar ook heel veel vragen oproept. Laten we zeggen dat het daar om gaat, een vraag in onszelf op te laten borrelen. Dan zijn we goed bezig.

A:
Als we zo gedomineerd worden, dat het niet meer oorspronkelijk is, wat kunnen we dan doen zeg maar, om toch bij die oorsprong te komen. Dat dat toch elke keer naar boven komt, zijn daar speciale dingen voor die je kunt zeggen van, als je dat of dat doet dan kun je toch dichter bij die oorsprong komen?

M:
Ja die zijn er en het meest belangrijke daarin is, dat .. …. kijk het systeem hoe wij op dit moment in een gedomineerde controlelaag zitten, waarin wij dus wel degelijk spirituele wezens zijn met heel veel intentie, liefde en kracht vooral, want dat is waar het om gaat, met veel kracht expressie kunnen brengen in deze realiteit, wordt in feite op een hele slimme manier bestuurd.

Dus wij hebben heel snel de neiging, dat wij heel snel naar het punt willen hoe wij eruit kunnen komen. Zo eenvoudig is het wel en zo eenvoudig is het niet om het 1,2,3 te verzetten. Want het model waarin we nu zitten draagt vleugels in zich. Het voorbeeld dat ik net noemde met die bloemkool en kinderen, is een simpel voorbeeld en is toch de basis.

Op het moment, dat wij gaan begrijpen dat deze realiteit waarin we nu zitten, eigenlijk ingenomen is en bestuurd wordt door een interdimensionaal ras, die dus achter het zichtbare spectrum opereert en letterlijk een systeem hier heeft binnen gebracht, waardoor het menselijk bewustzijn wat hier is, in een compleet andere structuur is gebracht, zullen wij dus eerst dienen te beseffen, dat als wij naar een grotere, oorspronkelijke realiteit willen, dat wij deze aarde in het bewustzijn dienen te bevrijden. En dat begint heel sterk in het bekijken van de mogelijkheid en aanneming en dat hoeft echt niet zoals ik dat zeg, wat ik vertel is mijn verhaal en mijn ervaringen, als je dat op een totaal andere manier ziet is dat helemaal oké, maar dat je dat gaat onderzoeken en daar dus ook actie in onderneemt. Het bevrijden van het bewustzijn waarin we nu in zitten, dat is de achtste laag die in feite geïnvaseerd is in het emotionele bewustzijn van de mensheid, daar zitten dus de sleutels in om naar een groter stuk te gaan. En ik merk het dat de mensen, die daar vrij van durven te komen, ook echt in een heel groot potentieel van het leven terecht kunnen komen.

A:
Dus eigenlijk niet uit de matrix gaan, maar het hier volledig in eigendom nemen.

M:
Ja, dat is inderdaad het allerbelangrijkste Arjan en daaraan gekoppeld zit ook onze gemoedstoestand. Want ik noemde het al even, het stuk emotioneel bewustzijn. De liefde en ondersteuning, die wij ondervinden van heel veel buitenaardse soorten en interdimensionale rassen, ook rassen die op de aarde wonen in een andere frequentie, dus gewoon aardse rassen, die wij dan classificeren als buitenaards, Het zijn gewoon medereizigers in het universum en wij zijn medereizigers van hen. Ze vragen ons ook, ga eens kijken naar dat stuk bewustzijn waar je je in bevindt en waar is het op gebaseerd. En we weten allemaal dat we onze realiteit opbouwen op basis van onze opvoeding. Dus de conditionering die je meemaakt als mens. En onze gevoelens, die wij in ons dragen, zijn alles en werkelijk alles bepalend om vrij te komen in het grotere potentieel. Als wij denken daaraan te kunnen ontsnappen en  dat we zeggen: ik ben al helemaal vrij van dit en dat, ik heb dat helemaal doorleefd, nu ga ik verder met het groter geheel, dan zijn er altijd nog zaken die je tegenkomt in je persoonlijkheid. En het slimme is, dat de persoonlijkheid in feite een maskering is van ons bewustzijn als wezen. Dus er speelt heel veel mee in deze realiteit.

A:

Het gevoel is heel belangrijk. David Icke spreekt bijvoorbeeld over psychopathie en buitenaardse en de afwezigheid van empathie. Zou je kunnen zeggen, dat er minder mens vriendelijke E.T.’s  of buitenaardse wezens of mensen of medereizigers off…?. ..38.18…….. dat die dat gevoel niet hebben aangesloten en dat de meer ons welgezinde buitenaardsen wel dat gevoel hebben aangesloten, op de juiste manier gebruiken of  ….. zou je dat grofweg zo kunnen zien?

M:
Ja zo kun je dat inderdaad zien. Ja, ik kan er heel kort ja op antwoorden. Dat is ook zo. Kijk als je spreekt over empathie, het empathische vermogen, dat is natuurlijk ook iets wat wij zo hebben geclassificeerd, wat er dus ook daadwerkelijk is. De vraag is ook, wat is liefde en wat is angst? En zijn er alleen die 2 begrippen die er zijn of hebben wij dat er van gemaakt op basis van ons beperkte vermogen wat we op dit moment kunnen begrijpen met ons hoofd en ons hart, wat die gevoelens daadwerkelijk vertegenwoordigen. En is angst daadwerkelijk angst of is het op dat moment een stukje ontbrekende informatie in onze emotionele database waar we dus door reden x niet bij kunnen komen, waardoor er een persoonlijke ervaring uit dit leven, waar een gevoel bij is ontstaan, wordt gekoppeld aan een moment waarin die informatie ontbreekt. En precies dat mechanisme is wat de niet empathische wezens in feite ook inzetten tegen ons. En als we daar nog iets verder in gaan kijken, kun je zeggen, als je het woord liefde van het gevoel liefde afhaalt, en je haalt angst van het gevoel angst en je gaat kijken naar de kern van de kracht in feite van die 2 emoties, dan is dat schepping. Alleen wij hebben dat in 2 krachten opgedeeld. Dus mensen kunnen enorm blijven haken achter angst en daardoor zeggen daar wil ik niet meer heen, dat is een heel onprettig gevoel, wil ik niks mee te maken hebben, ik ga alleen voor de liefde.

Ik heb heel veel Sirische mensen hier uitvoerig over gesproken en zij geven ons ook aan, zodra de mensheid bereid is om buiten de kaders van angst en liefde te kunnen kijken oftewel het potentiële nulveld durft te bereiken, het neutrale veld waarin kracht alleen maar kracht puur kracht is, scheppingskracht, buiten de ervaringen die ons hebben gemaakt wat liefde en angst betekent, op dat moment wordt alles wat ons afhoudt van kracht, wordt opgelost.

Het is namelijk zo, dat die empathische of niet empathische wezens niets anders doen dan in ons morfogenetisch veld aan te lijnen, ze breken in feite ongevraagd in en dat is logisch omdat zij de meesters zijn van deze matrix op dit moment, breken ze in op ons morfogenetisch bewustzijn, ze pluggen in op een stukje nog niet doorleefde energie, kracht, die wij geclassificeerd hebben als angst, die energie benutten ze en die gebruiken ze tegen ons. Op het moment dat wij bang zijn voor andere wezens geven wij hen die kracht doordat het bij ons niet is opgeruimd. En hetzelfde geldt ook voor liefde. Dus wij willen heel graag met liefde werken, dat is ook een heel belangrijke “tool”, maar de kracht waar je daadwerkelijk mee werkt, liefde, is de onuitputtelijke scheppingskracht die wij ins ons dragen, wie wij zijn. Dus het is een buitengewoon interessant iets en hier snijden we echt, echt het hoofdonderwerp en het hoofdthema aan. Dit is waar het om gaat.

Hiermee komen we direct in de kern van het  hele verhaal.

A:
Oké. Het klinkt heel erg ook als wat in de leer van de non dualiteit, de Advaita Vedanta, om de dualiteit te ontstijgen en in het neutrale veld te komen.

Je hebt gezegd, dat je niet zoveel hebt gelezen, weet je daar iets van, is dat in die hoek of ….

M:
Ik kan het vergelijken aan hand van de gesprekken die ik daarover heb en ook de informatie die ik gewoon in mijzelf heb meegenomen naar de aarde, en dan begin ik even met mijn kindertijd.

Ik kon als kind niet begrijpen en inmiddels begrijp ik hoe dat werkt op de aarde, maar ik heb als kind heel veel moeite gehad om te gaan begrijpen hoe het komt dat mensen iets anders zeggen dan dat ze bedoelen, dus bewust liegen. De waarheid verdraaien.

Ik kon niet begrijpen, dat als ik op televisie de NOS keek en het is helemaal niet een sneer naar de NOS want daar gaat het niet om, als ik naar het nieuws keek en mensen iets zag vertellen, leiders en dat vertel ik ook in mijn lezingen, dat ik dus zag als kind, aan de energie kon zien, kon lezen van, die persoon zegt dit, maar hij is met iets heel anders bezig. En dat stukje, dus iets zeggen en iets totaal anders werkelijk doen, dat is dus een stuk waardoor je dualiteit creëert, in feite komt dat wezen op zich in een spagaat terecht.

Ik heb gesprekken gehad met Pleiadische mensen en deze mensen zeggen ook van, de dualiteit zoals jullie dat op dit moment ervaren, dat is het hè want wij ervaren het op de manier zoals wij het nu ook daadwerkelijk ervaren, zegt helemaal niks over of het werkelijk  zo is zoals wij het nu meemaken.

Wat zij zeggen is, op het moment dat je dus begrijpt dat die 2 tegenovergestelde krachten liefde en angst in dit geval, dat die dualiteit, laat ik het maar even dualiteit noemen, dat die dualiteit niets anders is dan een classificatiemodel van jullie zelf en dat je dat ook kunt gaan benutten om elkaar te bekrachtigen, dus niet in de strijd terecht komen maar bekrachtiging, dan ga je ontdekken dat dualiteit niets anders is dan een bekrachtigingsmiddel.

Maar de wijze waarop wij het op dit moment gebruiken en laten we ons gewoon daar zelf in vergeven als collectieve beschaving, het is allemaal onderdrukking op vrijheid waar wij het in neerzetten en ook ik spreek daar in die termen. Omdat het op dit moment wel zo werkt.

Dualiteit is in feite ……. ik hoor wel eens van mensen, die zeggen ja bij andere rassen is geen dualiteit, daar is niets meer aan de hand, alles is opgelost in liefde. Nou ik kan daar in meekomen binnen het bewustzijn van die rassen, die functioneren anders, die hebben een ander vermogen dan dat wij op het moment tot onze beschikking hebben. Maar er is wel degelijk dualiteit in die context.

Want de ellende, die we nu op aarde hebben en ook de grote, prachtige, mooie evenementen, maar de verstrikking waar de aarde nu in zit, dat is in het hele universum gaande.

Dus het is een voortdurende galactische oorlog, zo kun je het rustig zeggen, die gestoeld is op ons bewustzijn. En dit is heel belangrijk. Wij zijn de sleutels in het oplossen en in het recht trekken van wat er universeel gaande is. En de aardse mens is daar een leidende indicator in.

A:

En hoe kan dat dan, want het is natuurlijk  hartstikke leuk om te horen dat we …. en ergens voel ik ook wel ….. ik durf nog niet te zeggen van dat ik weet dat dat zo is, of dat ik voel dat dat waar is, of dat ik wil dat dat waar is, want het is natuurlijk ook heel prettig om van jezelf te zeggen, wij zijn zó belangrijk en het hele universum kijkt naar ons en dat is wel wat je uit diverse getuigenverslagen hoort van mensen, die met buitenaardse wezens in contact zijn, jij spreekt daar zelf ook op die manier over. Hoe kan het nou, dat wij eigenlijk met 1% aangesloten bewust zijn, dus als volstrekte imbecielen, als kippen zonder kop rondlopen en dat wij zo’n centrale belangrijke rol in het bewustzijn van het hele universum, multiversum in beslag nemen?

M:
Ja, dat komt omdat het universum dat wij op dit moment zien als het universum, een onderdeel is van onze realiteit, van ons bewustzijn. Dus alles wat er in het universum plaatsvindt, dus ook de andere rassen, alle sterrenstelsels, alle planetaire realiteiten, is allemaal een onderdeel van ons bewustzijn. En op het moment dat deze wezens, die uit die realiteit komen ontdekten dat ze in feite onderdeel zijn van ons bewustzijn, gekoppeld en gelinkt zitten aan ons bewustzijn, dat moesten ze ook eerst uitzoeken en hebben ze ook ontdekt, pas op dat moment werd duidelijk hoe belangrijk het stuk universum is wat er op dit moment gezien wordt.

En hiermee valt het bijna niet meer te benaderen met het menselijk bewustzijn of zoals wij nu denken. Dat bepaalt en dat heeft ook gezorgd, dat de mensen op dit moment niet massaal bezocht worden op de wijze zoals wij het logisch zouden achten. Want op het moment, dat hier grote landingen zouden plaatsvinden, mega grote ruimteschepen zouden landen, prachtige, mooie wezens op de aarde neerstrijken, dan vindt er dus een invasie plaats in een stuk bewustzijn waarin wij nu zitten. Dus we worden radicaal geüpgraded denken we. Wat er gebeurt is het tegenovergestelde, omdat zij ons morfogenetisch veld enteren.

Vandaar ook, dat die 2 lagen van bewustzijn niet in een uur tijd maar zo eventjes zijn uit te leggen.  Vandaar ook, dat het heel belangrijk is, dat we met onze voeten op de grond blijven staan terwijl het een heel groot zweefverhaal eigenlijk lijkt, dat we dus beseffen dat alle sleutels in ons zitten en in onze realiteit. Dus op het moment, dat wij de aarde terug gaan nemen zogezegd in ons bewustzijn, dat wij dus als collectieve beschaving de moed opbrengen om weer autoriteit terug te halen via allerlei verschillende modellen, die daarvoor beschikbaar zijn, kunnen wij deze planeet helen, kunnen wij het bewustzijn van de planeet helen en kunnen ook de mensen terugkeren uit tekorten. Door een  …. .?47.19…… mechanisme kunnen mensen weer terugkeren in het geluk. En op het moment, dat de mensen uit de tekorten komen, uit drama’s en trauma, dus in vrijheid, dat je gewoon de wereld kunt rondreizen zoals jij voelt, dat je graag met je kinderen gewoon naar een prachtig land wilt om je kinderen daar kennis te laten maken met onze prachtig mooie planeet. Als al die zaken weer beschikbaar zijn, terugkeren in de vrijheid, dan gebeurt er iets in ons emotionele bewustzijn waardoor wij de informatie krijgen. En dat wordt letterlijk door angst afgedekt.

En daar kun je heel lang onderzoek naar doen, als je dat potentieel in jezelf in feite niet aan durft te snijden dan blijf je er op een gegeven moment achter hangen.

A:
Ik heb nog een paar praktische vragen, die ik je ook graag zou willen stellen.

Twee nog even heel duidelijk over psychopathie. We hebben bij One Heart, Jan Storms iets gehad  van 2 jaar geleden en hij gaf er voor mij een hele indrukwekkende lezing over. Die zei eigenlijk van, psychopathie we hebben hier al moeite om het bewustzijn te beschrijven en psychopathie is eigenlijk de afwezigheid van bewustzijn, dan weten we helemaal van toeten noch blazen. Maar die zei, dat er gewoon, dat de afwezigheid van empathie in wezens bestaat, daar heeft hij ook heel veel in meegemaakt, hij heeft er onderzoek naar gedaan vanuit allerlei richtingen, die zei van, het is heel belangrijk om te erkennen dat dat er is. Wij zijn in de spirituele en alternatieve hoek natuurlijk heel erg van de verbinding, dat we overal verbinding mee willen maken, maar na zijn lezing had ik zoiets van, nou dat weet ik nog niet of ik daar wel verbinding mee wil. Dat je denkt, er is gewoon een afwezigheid van bewustzijn, het is eigenlijk continu destructief of parasitair en uit zelfbescherming kun je het contact dan beter helemaal afsluiten. Ook gewoon letterlijk een aantal keren fysiek moeten zeggen in contact met mensen, dat ik gewoon voelde van ja het is gewoon toch niet lekker, en dat aandachtig dacht ik van, nou ik moet mezelf gewoon beschermen. Hoe zie jij dat, de afwezigheid van bewustzijn en verbinding en bescherming zeg maar, hoe acteer jij daar voor jezelf in?

M:
Gesproken vanuit het moment waar ik nu ben, kan ik zeggen dat ik met iedereen, die zich openstelt, in verbinding kan zijn. En dat ik daar ook bewust voor kies om dat gewoon te laten ontstaan. Ik heb in mijn periode van mijn leven natuurlijk ook momenten gehad, dat ik het verkoos om het op dat moment niet te ervaren. Althans niet op de manier wat de ander vaak dan ook van jou wil. Dat is een soort beschermingsmechanisme, dat kun je zien als een soort bescherming. Aan de andere kant, het ontbreken van empathie dan zou je je ook kunnen afvragen, wat bedoelt de één met het woord empathie. Want alles is gelaagd in energie en ladingen. Maar laten we eens aannemen dat het empathische vermogen daarin, of het geweten, dat je daar dus ook een stukje bewustzijn aan koppelt, dat heeft natuurlijk met bewustzijn te maken, is ook allemaal gebaseerd op kaders van nog niet doorleefde angstpatronen en het onderdrukken van emoties.

Ja, hoe ik daar mee omga, is op dit moment, ik ben gewoon met de mens in verbinding. En ook mensen, die het niet met me eens zijn, daar voel ik geen enkele frictie mee, ik voel namelijk, dat we met elkaar bezig zijn om tot een heelheidsproces te komen, om te ontdekken hoe de zaken in elkaar zitten. En op het moment dat het bij mij, en je geeft jezelf ook als voorbeeld, dat je iets tegenkomt  dat niet helemaal synchroon loopt of niet kloppend is op dat moment, dan mag je dat moment ook gewoon loslaten. Mag je ook gewoon zeggen van, nou op dit moment loopt het gewoon niet.

De gedachte, die wij daarbij hebben, de gevoelens die we daarbij hebben, die kunnen we later nog wel eens herzien. Of het werkelijk datgene was wat we denken dat het op dat moment is. Maar op het moment waarin je zit, mag je dat gewoon doen. En als je elkaar respecteert, dan kun je dat ook gewoon zo laten.

Overigens het woord respect is één van de belangrijkste zaken van het universum. Wij spreken heel veel over liefde en verbinding, natuurlijk, maar het begint met respect. De “teachings” van de Sirische meesters zijn ook, dat als je geen respect voor elkaar hebt, kun je ook geen verbinding met elkaar krijgen. Wezenlijke verbinding. En als je geen verbinding met elkaar hebt, kun je ook niet wezenlijk  een krachtverbinding met elkaar krijgen, een scheppend vermogensverbinding, oftewel wat wij dan liefde noemen.

Wij roepen dan wel, dat wij onvoorwaardelijke liefde willen voelen en ik ben onvoorwaardelijke liefde, maar hoeveel respect heb je werkelijk voor je zelf en hoeveel respect heb je werkelijk voor een ander. Op het moment, dat je iemand iets ziet doen, waar jij al een mening over hebt op basis van je eigen ervaringen en je wordt daar dus plotseling mee geconfronteerd, wat voor gevoel komt er dan bij je boven? Als die persoon dan toch eventjes assistentie nodig heeft, ga je die persoon daadwerkelijk even helpen, ondersteun je die persoon in dat moment, of zegt je mind van nee,  er is een oordeel en  …. Dus voortdurend is een stuk respect naar elkaar toe van essentieel belang.

Ook in processen waar je met elkaar samenwerkt, ook in processen waarin je afscheid van elkaar hebt genomen. Ook natuurlijk een hele belangrijke, dat je altijd in je emotionele bewustzijn wel voor elkaar durft te blijven staan en de oordelen overstijgt. Dat je echt “beyond” de oordelen kunt kijken. Dat is wie wij zijn.

A:

Altijd in het moment

M:
Altijd in het moment, Want we zijn allemaal al doende lerende, ook ik, juist ik. Ik noem mijzelf maar altijd als voorbeeld omdat ik natuurlijk voor mijzelf toch ook een behoorlijk onderzoek en informatie in mij draag wat heel veel onderzoek ook in mijzelf oproept. Dus ja, ik zeg dan laten we gewoon respectvol met elkaar omgaan en op het moment dat je daar gevoelens in hebt, die afwijzend zijn, durf die gevoelens maar aan de kant te zetten en te erkennen als referentiekaders, die er niet toe doen.

A:

Ja poeh, een mooie uitdaging.

M:
Een hele mooie dag met elkaar ervaren, terwijl je iemand in wezen helemaal niet echt aardig vindt, puur om jezelf de kans te geven om wezenlijk met die persoon in contact te komen om een prachtige dag te hebben. Dat kan dus gewoon. We doen veel te moeilijk.

A:
In één van je lezingen heb je genoemd, dat je ergens een keer mee werd genomen naar een andere planeet en dat je daar in een ruimte was en dat je daar allemaal jasjes aan de kapstok zag hangen met het NASA logo erop.  En ook dat, dat heb je vaker verteld, je toch niet alleen van jezelf maar ook van anderen, maar ook zelf heel vaak dingen hebt gezien en indicaties hebt gehad, dat toch onze militairen en de NASA heel erg in verbinding staan met bepaalde soorten buitenaardse rassen.

Ja, hoe moet ik dat zien, weet je daar iets meer van? Kun je …

M:
Ja daar weet ik veel meer van. En ik ben mij terdege bewust dat ik dus een vrijspreker ben, ik spreek ook vrij, ik ben mij alleen wel heel erg bewust, dat de vrijspreker die ik ben, dat ik dat op een manier doe waarmee ik niet het onheil over mezelf afroep. Waarmee het onheil op mij persoonlijk helemaal niet van belang is, omdat ik nergens maar dan ook werkelijk nergens bang voor ben, maar meer om het proces niet in de weg te staan, dat zaken dus aan het licht komen op een heel natuurlijke, transparante en rustige manier. Dus het breekijzer heb ik niet uit de kast gehaald.

Ja, daar kan ik heel veel meer over vertellen en ik weet ook dat er met argusogen geluisterd wordt naar deze situatie en ik heb daar nog niet zo heel erg veel over verteld, simpelweg omdat de lezingenserie natuurlijk opgebouwd is in een lijn om eerst te gaan kijken wat onze positie ergens ook is. En ook om kracht te gaan halen in het doorbreken van patronen, die ons in feite limiteren om terug te keren in ons galactisch bewustzijn.

Ja, ik kan er wel iets meer over vertellen, het heeft alles te maken met dat er een heel groot agenda bezig is hoe zaken worden verward, de verwarring van de menselijke geest, de verwarring van onze hersenen capaciteit hoe wij zaken zien, dat wordt voortdurend gebruikt.

Dus wij denken dan bijvoorbeeld dat de militairen alles weten van geheime toestellen, die er in de lucht zijn, van de terug ontwikkelde buitenaardse, interdimensionale voertuigen, daar moeten de gevechtspiloten van vliegtuigen van weten, maar niets is minder waar.

Er zijn heel veel verschillende lagen binnen de militaire industrie en de militaire groepen die dus gelieerd zijn aan een land hebben ook een verbond zoals bijvoorbeeld bij de Navo. Maar zo kan een Nederlandse F16 squadron binnen een paar seconden tijd overgeschakeld worden op een Chinees squadron. Aangesloten worden op een ander systeem. Dus wat ik ermee aangeef is, dat het niet is wat het lijkt, wij denken in die termen, wij moeten vooral denken op de wijze zoals andere groepen willen dat wij denken.

En binnen die lagen van militaire hiërarchie zitten onvoorstelbaar veel ..?…56.17..  groeperingen met allerlei andere agenda’s, die ook  rookgordijnen zijn over elkaar heen, vaak niet eens van elkaar weten, dat er ook rookgordijnen zijn van de ander.

Als je het van buitenaf gaat onderzoeken en ik heb een heel groot talent mee mogen nemen van remote viewer op een extreem krachtige manier, wat ik van kinds af aan gebruik op momenten dat dat nodig is. Ik zal dat nooit zo maar inzetten naar mensen toe, dat gaat ook helemaal niet, want dat werkt niet, maar globaal gezien wat te maken heeft met het welzijn van de mensen, gebruik ik remote viewing.

En ik heb, afgezien van persoonlijke ervaringen ook, met remote viewing heel veel ontdekt en de militaire industrie is in feite opgedeeld in heel veel verschillende zones en lagen, verschillende werkelijkheden, maar ook verschillende commandostructuren die aanwezig zijn, en binnen die realiteit van buitenaardse technologie is het zo, dat onze Nederlandse F16 straaljagerpiloten wel zijn opgeleid dat er dus atmosferische verschijnselen zijn, maar weten niet in het buitenaardse context hoe dat precies in elkaar zit. En ik durf hier voor de camera wel gewoon te zeggen, dat ik wel eens met mensen gesproken heb, die piloten zijn op de Navo basis en dat ze zich niet allemaal aan de eed houden. En ze zijn echt wel op de hoogte van dat er bepaalde zaken gebeuren waar ze niet over mogen spreken. Wat zij weten zoals het hun gebriefd wordt is, dat dat super geavanceerde geheime toestellen zijn van een nog niet nader geclassificeerde groep op aarde, die buiten de ruimte en tijdzone, buiten het zichtbare lichtspectrum opereert. Dat weten zij. Maar zij weten niet het hele grotere verhaal er achter. En dat is ook logisch hè, want die mensen hebben daar ook geen tijd voor, die worden geïnstrueerd.

Nu terug naar jouw vraag, want ja één vraag is vaak het begin van een hele riedel aan woorden en zinspelingen. Er is buiten deze aarde een programma actief, dat in samenwerking met onderdelen van NASA interstellaire vluchten heeft ontwikkeld, zeg maar. En daar ben ik wel eens aanwezig geweest. Ik heb daar mogen kijken en ik heb inderdaad ook gezien, dat NASA betrokken is o.a. NASA maar ook heleboel andere organisaties betrokken zijn bij het aanvliegen op andere planeten. En daar zijn ook overeenkomsten op gesloten. Er is echt alles aan gelegen om dat geheim te houden. Aan de andere kant kun je vragen, hoe komt het dan dat ik dat meemaak?

En dat komt simpelweg, omdat het bewustzijn van de mens op een gegeven moment verder gaat kijken dan datgene wat zich laat zien. En daar ben ik kennelijk dus heel erg goed in om aangelijnd te worden door andere buitenaardse beschavingen, mensen zoals jij en ik zelf ook, waardoor ik een kijkje kan nemen.

En heel veel geld wordt uit het circuit onttrokken voor dit soort grote evenementen. Het is enorm.

A;

Bij Project Camelot zijn er ook diverse getuigenverslagen, die daar wel van verhalen, dat er op Mars daar zouden 700.000 man zijn…

M:
Ja

A:
Dat zijn dingen, die je ook allemaal hebt gezien?

M:

Ja, ik ga er zo iets meer over vertellen.

A:

En er zijn ook allerlei dingen bekend over Saturnus, dat Saturnus die geluidslagen zou hebben en dat die artificieel zijn. Foto’s vanaf de jaren 70 zijn er eigenlijk al dingen over bekend. Heb je daar vanuit jouw perspectief ook naar gekeken? David Icke die zegt van, wij leven eigenlijk in een soort Saturnus/Maan matrix, waarbij de energieën vanaf Saturnus naar de Maan gaan en ons in een bepaalde bandbreedte houden. Heb jij ook dat soort dingen gezien? Kun jij dat vanuit je ervaring bevestigen?

M:
Niet zozeer dat ik dat vanaf Saturnus heb gezien. Ik zie het op een andere manier, ik hoor die frequenties en ik heb het ook gewoon meegenomen. Kijk we proberen dat te verklaren, het model waar wij nu in zitten, maar het is in feite een grote afleidingsmanoeuvre van een nog veel groter evenement. Natuurlijk zijn er krachten bezig om het bewustzijn van de aarde in feite in een bepaalde frequentie te houden. Men spreekt over een verlaagd bewustzijn, ik noem het een hele kleine bandbreedte. Want het bewustzijn, dat we op dit moment in ons dragen, is de frequentie letterlijk net zo hoog als ons oorspronkelijk vermogen. Alleen de vermogens zijn ingeperkt. In het stukje vermogen dat we nu hebben, proberen we duiding te geven wat er vanaf Mars gebeurt naar de Maan. Ik houd me daar een beetje verder van omdat ik daar verder geen directe informatie heb in de context van zoals bijvoorbeeld David Icke dat heeft.

Maar wat ik wéét is, dat er kennis is op deze aarde van het feit dat de aarde onder controle staat van interdimensionale groepen. En die kennis is al in de jaren 40 in feite heel goed uitgeplozen en die informatie die is zo geclassificeerd en daar is het hele militaire structuur commando op gebaseerd. In feite hebben we een soort interdimensionale politie organisatie, die niet aards is en de boel waarneemt, ook aanstuurt, bijstuurt op de plekken waar het nodig is en op deze aarde zijn interdimensionale en buitenaardse rassen aanwezig om ons in dit stuk, waar we nu zitten, gewoon draaiende te houden. En de kracht van het hele verhaal zit hem in het feit, dat ze zich letterlijk onzichtbaar houden. Want ga maar iets aantonen wat niet zichtbaar is. Nou, ik weet wel wat dat oproept bij de mensen.

Zou het zo zijn, dat ik al die ervaringen niet zou hebben, dan zou ik daar nog steeds over spreken, daar heb ik wel eens over nagedacht, en ook over gevoeld, zou het alleen wel een stuk lastiger zijn, omdat de vragen die je stelt, gesteld krijgt, beantwoorden kunt op basis van je eigen vragen en dat maakt het verhaal ook authentiek en sterk.

Ook is dat trouwens weer iets, dat veel mensen ook wel eens beangstigend vinden, doordat ik, ik zit hier lekker ontspannen te spreken, soms kan het ook wel eens op een dermate manifesterende wijze overkomen, dat mensen verward raken want het is zo anders als je die informatie rechtstreeks binnen  krijgt. Het is niet van de mond, dat is vanuit ons energieveld wat er gebeurt.

We hebben 2 soorten onderzoeken hè.

Het eerste is, je hebt mensen op deze planeet, die zijn buitengewoon geïnteresseerd in het verschijnsel vanuit welke invalshoek dan ook, maakt niets uit. Ze gaan een onderzoek doen op basis van hun interesse.

A:

Buitenaardse verschijnselen?

M:
Buitenaardse verschijnselen of paranormale verschijnselen, dat maakt eventjes helemaal niets uit. Op basis van die onderzoeken komen dus resultaten naar buiten en die resultaten worden verzameld en een beeld komt daaruit er komt ook een resultaat uit wat hun verklaring is. En dat onderzoek, dat die mensen doen, dat is dus in feite de ervaring van hun geworden. De ervaring. Dus er komt een ervaring voort uit onderzoek. En bij mij is het net andersom, ik ben die ervaring. En vanuit die ervaring doe ik een onderzoek. Dus het is net andersom en daarom ben ik ook zo buitengewoon geïnteresseerd om die 2 groepen bij elkaar te brengen. En het punt is wel dat daardoor, omdat ik die ervaring ook bén en daar ook heel vrij over spreek, dat er dus ook energieën vrij kunnen komen, die wij niet altijd helemaal begrijpen.

Gisteravond nog een hele mooie lezing gegeven, waarin mensen ook zeiden: wow ik ben dansend naar huis gegaan de vorige keer en er waren ook mensen die zeiden, ja ik ben met zo’n zwaar gevoel, ja een heel ziek gevoel ben ik naar huis gegaan. Het klopt precies wat je hebt vertel Martijn, het gebeurt inderdaad ook. Maar hoe kan dat nou?

Daar zeg ik maar één ding op: mensen zijn in dit tijdscontinue waarin we nu zitten, zo ongelooflijk lang in het bewustzijn onderdrukt, we hebben zoveel psychische en emotionele ballast in ons morfogenetisch veld zitten, dat duurt al miljarden jaren in de tijdsspanne waarin we nu zitten. Niet 6000 jaar voor Christus, het duurt veel langer dan dat. En het menselijk bewustzijn heeft nooit echt de kans gehad om zich te openbaren in de put waarin we nu zitten. En het is echt niet vreemd, dat op het moment dat wij dus in aanraking komen met dieperliggende emoties in ons bewustzijn, hetzij dat ik er iets over vertel en daardoor komt er iets op gang, of iemand anders vraagt iets waardoor het op gang komt, of het komt gewoon puur uit jezelf op gang, dat kan ook hè want dat is helemaal geen onmogelijkheid. Dan gebeurt er iets in ons neurologische circuit fysiek en in ons niet fysieke neurologische circuit, wat 99% is van onze werkelijke neurologische frequenties, daar worden gevoelens naar voren, pakketten informatie, worden daar verstuurd, die gevoelens naar boven halen, die wij niet kunnen begrijpen.

Dat zijn gevoelens, die wij niet kunnen plaatsen bij een kader van wat we in dit leven hebben ervaren. En die gevoelens kunnen zo krachtig zijn, dat ze letterlijk ook fysiek emoties en gevoelens  oproepen waardoor je het gevoel hebt dat het iets negatiefs of zwaars is. Ik zeg nog steeds weer: we zijn goed bezig. Laat het maar gewoon toe. Er kan niets gebeuren, er is helemaal geen angst nodig. Die gevoelens zijn de wedergeboorte van een veel hoger, groter stuk bewustzijn. Het is samenvoegen van de dimensionale bewustzijnslagen. En als dat inderdaad zo naar voren komt, laten we er dan voor elkaar zijn, dat roep ik ook naar de mensen. Ga niet flippen, ga niet roepen van, ik ben ziek geworden niet alleen bij mijn lezing of andere activiteiten overal over de wereld, sta klaar voor elkaar. En leg daar geen oordeel op van goed of kwaad, het is een proces en dat proces dient zich aan, simpelweg omdat die persoon daarin verkeert. Ja dit is gewoon een boodschap, die ik toch nog echt heel graag wil meegeven.

A:

Nou hartstikke mooi.

Je doet nu een lezingenserie van 4 lezingen en je zegt, dat je dat eigenlijk veel meer hebt, en ook dat je best wel een tijd heb gewacht om met deze 4 te komen, omdat je zoiets had van, ja het moet ontvangen kunnen worden. Hoe heb je die, want je doet het nu bijna een jaar, hoe is het voor jou geweest om nu langere tijd deze lezingen te geven?

M:
Fantastisch. Echt fantastisch. En waarom fantastisch? Omdat het heel veel in beweging zet. Ik spreek vrijuit, puur om beweging te krijgen en mede te inspireren om die gevoelens waar ik het zojuist over had, om die weer toe te staan. En wat het mij heeft gebracht als wezen, is heel veel vreugde, heel veel liefde, heel weinig vrije tijd in die zin, dat ik nog echt in mijn tuin kan werken, dat is op dit moment gewoon een beetje sporadisch, maar het is gewoon goed want het hoort er ook bij en ik doe het met liefde en inzet. En ik zie, en dat is heel belangrijk Arjan, ik zie dat de mensen, en daar hoor ik zelf ook bij, wij hebben een hele nieuwe koers nodig. En ik zie, dat de mensen geraakt worden door het gevoel van dat wij meer zijn dan alleen het stukje dat we op dit moment van onszelf ervaren. Dat wij niet gek zijn, dat er dus daadwerkelijk een structuur is die mindcontrol, niet alleen in dit stuk hoofd waar we nu in zitten, in een groter galactisch bewustzijn operationeel heeft. En dat wij dus daadwerkelijk mogen healen uit deze situatie, dat er honderdduizenden mensen alleen al in Nederland echt niet op hun achterhoofd gevallen zijn. Dat heeft mij heel veel plezier en heel veel vreugde gebracht en heel veel kracht gegeven, ook in de punten waar ik ook wel eens een keertje huil puur vanuit dat gevoel van besef dat het er zo ongelooflijk toe doet. Dat kan een stuk muziek zijn waar ik echt helemaal door geroerd word, het kunnen momenten zijn dat ik naar een boom kijk waar een vogel in zit waar iets gebeurt wat mij wezenlijk zo diep van binnen raakt, de schoonheid van het leven, de scheppingskracht. Het heeft mij zoveel gebracht wat mij gemotiveerd heeft inderdaad lekker door te gaan en ik ben ook tegengekomen, dat er heel veel mensen proberen mij te ontmoedigen door daar allerlei argumenten tegenin te brengen waarom het anders zou zijn.

Ik zeg maar één ding: ik ben niet te demotiveren. Want het is namelijk zo, dat het ook allemaal anders kán zijn. Daarom zeg ik ook, dat dé waarheid niet bestaat. De eerste de beste die echt dé waarheid komt vertellen, zou nog in deze matrix binnen mogen lopen. Want elke vorm van realiteit bestaat. En wij bestaan uit zoveel verschillende lagen van bewustzijn, dat we er alleen uit komen door stapsgewijze met elkaar daar naar te gaan kijken hoe dat in elkaar zit.

Nou ik heb dat als een heel bijzondere ervaring meegekregen, ik voel de vreugde en het plezier. Ik heb ook ongelooflijk tegenwerking gehad natuurlijk op allerlei mogelijke manieren, wat ik dan wel als een welkomstcadeau ervaar. Ik word er ook niet boos van. Want op het moment dat je iets doet met elkaar, want ik doe het niet hè, het zijn de mensen dus die komen, ik mag gewoon die rol daarin vervullen om het in beweging te zetten en in feite doen die mensen dat, de mensen zetten dat in beweging. Ik voel het ook iedere keer, dat ik heel dankbaar ben, dat ik er mag zijn. Want één ding is zeker, de mensen, wij op aarde wij zijn wonderen. Wij kunnen dingen doen waar we op dit moment veel over lezen, maar het nog niet beleven.

En mijn taak is om dat in beweging te zetten en ik ben daar, ja ongelofelijk gelukkig van. En er komt nog veel meer. En niet alleen vanuit mijn hoek, maar vanuit heel veel andere hoeken.

A:
Ben ik heel blij te horen, ik ben ook heel blij dat ik daar zelf ook onderdeel van ben geweest van jouw leven overigens. Vaak kun je een speld horen vallen en zit iedereen op het puntje van de stoel gebiologeerd naar jou te luisteren en ja, ik ervaar er zelf ook heel veel vreugde bij, het is echt geweldig.

Je zegt even net, er gaat nog veel meer komen. Je zei: we doen nu de eerste 4 en ik heb eigenlijk nog veel meer, misschien wel 22. Heb jij al het gevoel van, wij zijn klaar voor de volgende 4 of de volgende 10 of de volgende. Hoe voel jij daarover?

M:
Wederom een hele goeie vraag. Vorig jaar had ik die plannen al helemaal klaar liggen om dat neer te leggen. Deze lezingenserie heb ik in samenwerking met Sirische mensen helemaal doorgenomen en besproken en allemaal geverifieerd op basis van gevoel, emotie en het aardse bewustzijn hè, in relatie tot ons galactische bewustzijn.

Want ik kan wel heel graag iets willen vertellen, maar daar gaat het niet om, het mag ingeplugd worden op het bewustzijn. Het gaat om draagvlak. Het gaat om respect. En in Nederland was en is nog steeds heel veel te doen op het gebied van het draagvlak van respect. Op het moment, dat wij deze gevoelens naar voren laten komen dan heeft dat invloed en impact, laten we dat niet onderschatten, op de realiteit van hoe zaken zich voortbewegen.

Mensen, die hier niet mee bezig zijn, zullen er op dit moment niet veel van meekrijgen, maar de kracht waarmee wij in het potentiële veld aan het werk zijn, wordt dermate groot dat we daar binnenkort echt wel iets in gaan ontdekken en ervaren. Steeds meer mensen komen bijvoorbeeld ook bij mij een lezing binnen en zeggen: “Ik ben hier nog nooit mee bezig geweest, maar ik voel dat ik er heen moet. Ik heb het altijd belachelijk gevonden.”

Die data, die informatie komt binnen bij de mensen, dat het tijd is.

Dus ja, antwoord op jouw vraag, het hangt er helemaal vanaf hoe het zich ontvouwt. Mijn inzet is om na de zomervakantie, medio september/oktober, te beginnen met de nieuwe lezingenserie, 4 delen, die aansluit op deze eerste 4, maar je hoeft die eerste 4 niet perse te volgen, net zoals je elk deel los kunt volgen. Want het gaat niet om een deel, het gaat om je eigen frequentie waar dus je informatie zit. Het is alleen wel zo, om die oproep van binnen te voelen om mededrager te zijn van die grotere realiteit, hoe die er dan ook precies uit ziet, dat maakt helemaal niet uit.

Dus ja, die intentie ligt er en ik ga ook een paar, ja workshops wil ik het eigenlijk ook niet noemen, ik ga een paar trainingen met de mensen delen door het hele land om het bewustzijn op basis van die nog niet eerder, gevoelens die we soms kunnen ervaren, om die gevoelens naar voren te laten komen en op basis van die gevoelens, bepaalde zaken in ons leven te gaan ervaren. We gaan er andere kaders in brengen. Daar werk ik ook mee, ik werk ook vanuit een praktijk met de mensen en dat doe ik ook puur vanuit mijn plezier en ik merk dat de resultaten overweldigend zijn. Wij kunnen daadwerkelijk een andere kant uit. Wij kunnen werkelijk loskomen van de maskers die ons opgelegd zijn, waarvan wij denken dat het voorkomt uit de incarnatie.

Dus ja, er komt nog heel veel meer, mijn inzet is september/oktober. 

Maar de eerste lezingenserie van 4 delen ben ik ook aan het aanvullen en mensen die mijn lezingenserie vaker volgen zeggen ook steeds: “Er zit in elke lezing steeds weer andere extra informatie” en het klopt ook want ik gebruik wel een slide show, maar de informatie is wie ik ben en die zet ik op elk moment in. Wat ik heel belangrijk vind is dat er meer samenwerking gaat komen om evenementen en thema’s aan elkaar te koppelen. Want zoals ik mensen bekrachtig, zo zou ik het ook enorm leuk vinden als andere mensen mij ook kunnen bekrachtigen. Dat is wat ik ook nodig heb, want ik ben ook Martijn.

A:
Nou ik kijk heel erg uit naar wat komen gaat en ik wil je ontzettend bedanken, dat je spreekt, waarover je spreekt, dat je het op je hebt genomen om vrijspreker te zijn, dat is toch niet niks. Ja, het zit toch wel in een bepaalde hoek, om dat te doen vraagt heel veel moed. Je gaat toch wel heel wat stappen verder dan ja wat we tot nu toe in onze alternatieve en super fringe circuit hebben gezien, daar push jij nog even een stukje verder. Ik ben heel erg blij dat je dat doet. Dankejwel daarvoor, ook dank dat je vandaag naar de studio bent gekomen om het interview te doen en ik kijk heel erg uit om nog veel meer van jou te horen.

M:
Het genoegen is geheel aan mijn kant.

Dankjewel.

Related Articles

Responses