8, 9 en 10 juni | natuurrijk samen in Ommen

Agenda-item | Earth Matters) Volgend weekend is het zover, dan komen we met ruim honderd kleurrijke mensen samen in het natuurrijk te Ommen. Een gedeelte van camping de roos en alle daar staande rooshuisjes zijn vrijgehouden voor onze slaapzakken, tenten, campers en caravans. We willen er een meerdaagse mensbeleving van maken, die ieder uitnodigt om in zichzelf te zijn, dieper te openen in het ware gevoel en belangeloos te delen van wat ons wezenrijk raakt in onze unieke menselijke expressie. 

Ook natuurwandelingen en deelmomenten staan op het programma. We hebben al van verschillende mensen gehoord dat ze een instrument willen bespelen, een eigen gedicht of tekst willen voordragen, of iets persoonlijks komen delen. Geweldig om te voelen dat er zoveel openheid bloeit en groeit naar het evenement toe. Wat ook uniek is en ons zeer verheugt, is de aanwezigheid van inmiddels vijftien kinderen. Hoe leuk ook om speelse activiteiten voor hen te creëren, hun gelach al te horen galmen en het samengevoel versterkt te voelen worden met hen.

Er wordt nog druk gewerkt aan de laatste organisatorische zaken, communicatie met alle deelnemers en de nieuwe aanmeldingen. Want er is nog plek; of je nu alleen komt, met een vriend(in), je partner, je kind(eren), je bent van harte welkom je hier aan te melden tot en met donderdag 7 juni. We hopen je vrijdag te begroeten in de prachtige bosrijke en verstillende omgeving van de Beerzerweg 10, het vestigingsadres van camping de roos.

Meer informatie: orongo.nl/festival-nartuurrijk-samen

Bron: Earth Matters

Foto’s: camping de Roos

Related Articles

Responses