Unmatrix #009 | Eigen Matrix ervaring Arjan + mind/heart over matter uitdaging

(Earth Matters | door Arjan Bos) Elektrische signalen geïnterpreteerd door ons brein, met die woorden is de werkelijkheid die we met onze 5 zintuigen kunnen waarnemen gereduceerd in de film The Matrix. Wetenschappers als Elon Musk en Stephen Hawkins zeggen dat ook. Dat klinkt leuk, maar hoe ziet dat er in het echt uit? Ik heb daar iets in meegemaakt wat ik graag met je deel.

Deze ervaring heeft me stevig gegrondvest in het besef dat deze ‘realiteit’ omgebogen kan worden. Om te kijken hoe ver dat reikt heb ik mezelf aan het eind van de video een uitdaging meegegeven. Je kunt zelf ook meedoen met iets soortgelijks en mocht je mee gaan doen hoor ik graag of het je is gelukt of niet.

Als je ook een ervaring hebt waardoor je zeker weet dat de realiteit omgebogen kan worden, we in een kunstmatig universum – een Matrix – leven, hoor ik dat graag van je. Zet het in de comments op facebook of YouTube en wellicht neem ik contact met je op. 

In de volgende vlog deel ik mijn persoonlijke ervaringen met Martijn van Staveren met je. Maar nu eerst mijn eigen ervaring, van ver voordat ik Martijn ontmoette. Het is iets meer dan 10 minuten geworden 😉 (13 min) 

Bron: Earth Matters

Related Articles

Responses