Transcript Crowd Power 18 | De zin en onzin van spiritualiteit

(Earth Matters TV | Crowd Power) Onderstaand het gehele transcript van Crowd Power 18 (met dank aan Mareijke Giglio), deze is hier als PDF te downloaden. Alle uitzendingen zijn te bekijken via het Earth Matters YouTube kanaal.

Wil je het televisieprogramma Crowd Power bijwonen en de gesprekken aan tafel van dichtbij meemaken? Dat kan! Crowd Power wordt opgenomen vanuit de Youniversal Studio in de Biotoop in Haren. De ontvangst is tussen 20.15 en 20.45 uur. Je bent van harte welkom een opname bij te wonen. Meld je aan via deze link op de website van Orongo.

Met grote toewijding is er van de uitzending een zo nauwkeurig mogelijk verslag gemaakt, we kunnen echter niet garanderen dat het helemaal foutloos is.

Transcript Crowd Power 18De zin en onzin van spiritualiteit

Arjan: Welkom bij Earth Matters t.v. mijn naam is Arjan Bos

Martijn: En mijn naam is Martijn van Staveren, heel hartelijk welkom bij Earth Matters, crowd power 18, 22 september 2016 zo lang we deze jaartelling nog gebruiken, welkom.

Arjan: Het thema van deze uitzending is de zin en de onzin van de spiritualiteit. Vandaag is het herfst geworden om 16.21 uur op 22 september 2016. Heel bijzonder, normaal is het op 21 september.

Martijn: Nou ik voelde het hoor om 9 minuten voor half vijf.

Arjan: Ja? Op internet circuleerde, dat het de dag is van de harmonie tussen het mannelijke en het vrouwelijke, tussen duisternis en licht. Is dat zinnig of onzinnig wat jou betreft?

Martijn: Nou ja, dat hangt natuurlijk niet zozeer samen met de evenaar, maar dat zijn wel vaak mythen die ontstaan zijn. En zolang een mythe nog niet begrepen is, is het zinnig om er naar te kijken.

Arjan: Even een paar mededelingen vooraf.

De dvd met bekrachtigingen, die heeft toch wat meer vertraging opgelopen dan dat wij er op geanticipeerd hadden. We hebben behoorlijk wat technische uitdagingen gehad. Hij is wel heel mooi geworden en hij komt nu op 28 september van de fabriekspersen. Dus dan krijgen de mensen die dvd 1 hebben besteld hem opgestuurd. Deel 2 heeft daardoor ook wat vertraging opgelopen en de verwachting is dat die rond de 20ste oktober uitkomt in plaats van 6 oktober. Dus mijn excuus voor de vertraging, maar het wordt echt wel een heel mooi plaatje. Ons team heeft er heel hard aan gewerkt en het is een heel mooi resultaat geworden dus we hopen dat jullie dat ook vinden. De vraag is, nog even geduld.

Martijn: En dat is geen punt want de spirituele mens is ongelooflijk geduldig.

Arjan: Gelukkig wel. (gelach)

Wat fijn is om te noemen is dat we ….. we hebben in de zomervakantie eigenlijk in de periode tot nu toe best een aantal hele mooie donaties mogen ontvangen, waardoor we hebben kunnen investeren in allerlei apparatuur. Dus daar wil ik echt mijn ontzettende dankbaarheid voor uitspreken. We hebben een donatie gehad van anderhalf duizend euro, eentje van twee en een half duizend euro, en eentje van drieduizend euro. Dus dat maakt dat we echt heel goed alle kabels hebben kunnen aanschaffen, dingen met geluid hebben kunnen doen. Wat nu eigenlijk alleen nog staat is de beveiliging. Dat is ook echt wel heel handig om te doen, en het licht en het decor. Dus dat is ….

Martijn: Met andere woorden, kunnen we eindelijk van die sinaasappel kistjes af (gelach).

Het is fantastisch dat die donaties binnenkomen en het laat maar eens goed zien hoe de mensen (mee)voelen met het project. Het is een gezamenlijk project om dat vorm te geven, om dat met elkaar vanuit creatie neer te zetten en vanuit dienstbaarheid en zaken bespreekbaar te maken. En dan voel je dat je een steentje kunt bijdragen. En dat hoeft helemaal niet altijd in geld uitgedrukt te zijn, dat kan ook gewoon een aardige mail zijn, een liefdesknuffel op afstand, het kan op zoveel verschillende manieren.

Maar goed, aangezien de bedrijven die kabels verkopen nog steeds geen genoegen nemen met liefdesknuffels is het ook heel fijn dat er af en toe gewoon een donatie binnenkomt, financiële middelen. Ontzettend fijn.

Arjan: Wel leuk dat je dat andere even noemt. Al die fanmail die we binnenkrijgen is echt heel mooi, dat wordt ook echt doorgestuurd naar het hele team. Daar doen we het met z’n allen voor. Het is heel mooi om te merken wat het allemaal doet.

Martijn: Het is heel warm allemaal. Het is heel bijzonder dat het effect steeds groter wordt in het menselijk bewustzijn, het besef dat het echt de tijd is om te kijken: wie zijn wij nu zelf. Het gaat echt om ons. En daar ontstaan zoveel diepe, diepe, activaties in. Het is gewoon echt verwarmend vanuit je hart, zo ontzettend groots. Ja ik ben heel blij en ook gelukkig wat er allemaal op de aarde gebeurt. Ja en ook als daar gewoon discrepanties zijn, dat mensen er boos over worden, dat ze het eigenlijk weg willen duwen. Dat hoort ook allemaal bij het proces. Het gaat niet om de waarheid, het gaat erom dat je waarheid durft te zoeken door alles even aan de kant te zetten. Het is een heel groots proces, ik ben echt ….. ja laat ik zo zeggen, het wordt sneller groter dan dat ik zelf op voorhand had gevoeld. Dus ja, het geeft maar weer aan hoe snel we kunnen gaan met elkaar.

Versnelling van bewustzijn.

Arjan: Heel mooi

Om daar bij aan te sluiten beginnen we deze keer ook weer met nieuws waar je blij van wordt.

Als eerste is iets over de tijger. Op de eerste tijgerconferentie in 2012 werd de noodklok voor de tijger geluid dat hij misschien wel uit zou sterven. Sindsdien is het aantal tijgers, dat in het wild leeft met maar liefst 20% toegenomen.

Een ander mooi signaal is dat in Australië de medicinale cannabis ook gelegaliseerd gaat worden vanaf november. Dat is één van de vele landen waar dat gebeurt.

Martijn: Nou, dat is niet zomaar iets.

Arjan: Nee.

In ons eigen land is het voor het eerst gebeurd, dat de Nederlandse overheid aansprakelijk wordt gesteld voor vaccinatieschade. De ouders van 14 kinderen, die ziek zijn geworden door de inenting tegen de Mexicaanse griep, stellen de Nederlandse staat aansprakelijk. Het gaat om kinderen, die de ernstige slaapziekte narcolepsie hebben ontwikkeld na de inenting in 2009 voor de Mexicaanse griep. Ja dat de Nederlandse overheid hiervoor aansprakelijk wordt gesteld is ook echt een nieuw geluid.

Dan moet Apple het megabedrag van 13 miljard euro aan belasting terugbetalen aan de Ierse belastingdienst. Dat heeft de EU nota bene beslist. Het bedrag is het belastingvoordeel dat de Amerikaanse elektronica gigant jarenlang heeft genoten in Ierland, waar Apple zijn Europese hoofdvestiging heeft. Wellicht een mooie voorloper voor belastingparadijs Nederland, waar de helft van alle multinationals ongeveer gevestigd is voor het 0% tarief.

Martijn: Hmm, dus de Iphone wordt nu 100 euro duurder?

Arjan: Wellicht (gelach)

En het laatste is dat in Nederland, sinds we in Nederland de plastic tas niet meer gratis weggeven in winkels, wordt er ook veel minder gebruik van gemaakt. En de inventarisatie van de optimist liet zien dat het om een daling van ongeveer 50% gaat en bij sommige ketens als Hema, Etos, Gall en Gall, gaat het zelfs om een afname van 80% tot 85%. Dus dat is ook heel mooi nieuws.

Martijn: Ja dat is enorm.

Arjan: Als we dan even de actualiteiten induiken dan zien we dat de Duitse regering …. Angela Merkel die heeft eigenlijk opgeroepen om een voedselvoorraad van 10 dagen aan te leggen een tijdje geleden, en Tsjechië en Finland die volgden. In de VS heeft Obama zelfs September uitgeroepen tot de “national preparedness month”. En Simon Parkes, die een aantal interviews heeft gehad met …………?………….. die zegt info te hebben over een op handen zijnde valse vlag operatie in Londen en California. En jijzelf Martijn zei, dat de Brexit op voorhand vast stond, dat er een militair conflict zit aan te komen waarbij Rusland met Duitsland een overeenkomst heeft gesloten. Nou vraagt Emil zich af of je ook de bron kunt noemen waar je deze informatie uit crowd power 17 vandaan hebt en wat je kunt zeggen over de stand van zaken op dit moment.

Martijn: Een goede informant geeft zijn bronnen natuurlijk nooit prijs, maar aangezien wij in het heelheidsveld leven kunnen we dat gewoon rustig zeggen. Er zijn verschillende velden, verschillende hologrammen die deze werkelijkheid uiteindelijk produceren en het is mogelijk om jezelf te trainen om met je bewustzijn contact te maken vanuit je kracht van je hart en dat is ongekaderde liefde, dat is een enorme bandbreedte, om remote sensing te gaan doen. Dat is dus niet remote viewing maar het is het schouwen van informatie uit het oorspronkelijke veld, dat is de “the original blue print”. En daar komt de informatie vandaan. Die informatie ontvang ik zelf en omdat ik dit hologram een klein beetje ook op een andere manier heb bekeken, heb ik ook kunnen zien in welke vorm zich dit afspeelde. Dus als je vraagt: wat is de bron? De bron is het heelheidsveld. Het heelheidsveld kent eigenlijk niet zozeer een voorspelling, maar meer een beweging van wat er achter de manipulaties ligt. Dus wat ik eigenlijk zeg is, dat het maar de vraag is of dat ook allemaal zo gaat. Maar daar komt de informatie vandaan. Ik haal al die informatie zelf op.

Arjan: En kun je iets zeggen van hoe dit tot je komt? Met beelden of woorden of een gevoel, of nog weer iets heel anders?

Martijn: Nee, dat is een enorm, abstract onderwerp eigenlijk. Het is het abstractievermogen van onze mind en ons hartbewustzijn, wat schuift naar een ander energieveld, dus naar een ander elektrisch veld. En aangezien wij maar 8% van onze hersenen gebruiken en eigenlijk maar 1% van de grotere werkelijkheid zien, is er dus heel veel te detecteren buiten die ene procent.

Wat ik doe, ik verschuif me mijn hersengolven fysiek en ik krijg daardoor beter contact met het veld van de creatie. Dus die informatie die komt. Ik breek dus eigenlijk de bouwstenen af van deze werkelijkheid, dan krijg ik andere informatie en kom ik in het krachtveld vanaf de schedel tot aan de voeten uitgedrukt. En dat is het heelheidsveld wat door de intermoleculaire ruimte loopt – dat zijn dus die 99% – daar verbind ik me mee en ik kan daar goed informatie uit halen. Daar komt het uit vandaan. Dat is dus buiten die ene procent van de werkelijkheid. Het is het kwantumveld.

Ik houd niet van voorspellingen doen, dat doe ik ook niet, ik kan alleen maar louter zeggen wat ik zie gebeuren en ieder mens heeft de bevoegdheid om daar ook in te kunnen kijken. De bron is dus eigenlijk de Bron.

Arjan: Oké en als we dit spectrum nu zien. We zien Angela Merkel die zo’n gekke uitspraak doet om eigenlijk maar voorraden voor één of andere ramp in te slaan, je had de landen die daarin volgen met de informatie van Simon Parkes, die zegt van: we kunnen binnenkort weer een grote valse vlag operatie verwachten en je hebt daar zelf ook uitspraken in die richting over gedaan. Wat zie jij …. we zijn nu toch 2 maanden verder, zijn daar updates op te maken?

Martijn: Er zijn wel speciale ……. laat ik het anders zeggen. Er is een geheime krijgsmacht groep op deze aarde actief al sinds decennia lang. Er lopen verschillende militaire belangen op deze aarde, die worden van de ene kant vanuit de mens geïnstrueerd en geïnitieerd, dat zijn mensen van deze wereld. De andere kant is een groep van deze wereld, die naar een ander bewustzijnsveld is gereisd, dat zijn de mindcontrol groepen, die vanaf een andere realiteitsfrequentie interactie hebben met het fysieke brein van de mens. Die hebben militaire belangen. En dan heb je nog interdimensionale militaire belangen, die enorm groot zijn, dat is echt enorm. Er spelen dus heel veel belangen mee. Uiteindelijk wat het resultaat oplevert is dus een samenkomst, eigenlijk een samenvloeiing van al die belangen en elke dag is dat anders. Als je een setting hebt thuis met je gezin is elke dag anders, iedereen wil iets anders doen die dag. En dat is eigenlijk nu ook zo.

Maar het blijft staan dat er een groot “event” staat aan te komen. En dat heeft ook te maken met een militair conflict. Absoluut. En de “false flags”, ik wil het eigenlijk niet zo noemen want dat zijn meer voorbereidingen om wetgevingen er doorheen te krijgen. Uiteindelijk zijn die valse vlag aanslagen helemaal niet echt nodig voor de militaire groepen om te doen wat ze willen doen. Het gaat meer om het sturen van de publieke opinie. Daar gaat het om, dat een regering niet ten val wordt gebracht. Dat de gevestigde macht eigenlijk nog steeds in het zadel blijft.

Wat er kan gaan gebeuren, wat er mogelijk zeer waarschijnlijk zelfs gaat gebeuren, is dat er een militair conflict uitbreekt op 3 verschillende plekken op de aarde.

En één is dus hier in Europa, waarbij Rusland en de militaire machten van Duitsland een overeenkomst gesloten hebben.

Zeer waarschijnlijk breekt er een conflict uit in de Chinese zee, waarbij al vanaf eind 2015 de grootste vloot van de Amerikaanse strijdmachten ligt gestationeerd. Dat wordt stelselmatig niet in beeld gebracht. Er is nog nooit zo’n grote troepenbeweging geweest op ongekend niveau met wapensystemen, die veruit futuristisch zijn, die daar samengetrokken liggen, waar niemand iets van mag weten.

En dan hebben we nog te maken met een kortlopend sterk conflict in Korea.

En die drie zaken die zullen samengebald kunnen leiden tot een wereldveranderende situatie, waarbij gezegd moet worden, dat de grote verandering, waar het echt om gaat, helemaal niets met militarisme te maken heeft maar met het menselijk bewustzijn. Dus eigenlijk gebeurt er iets, wordt iets geïnitieerd, zodat het menselijk bewustzijnsproces, de verschuiving, de kracht van de mens, die aan het ontwikkelen is, dat die eigenlijk wordt overschaduwd door grote wereldse gebeurtenissen waardoor onze focus daar heen gaat.

En ik wil ook beslist zeggen dat we aan 10 dagen voedselvoorraad geen genoeg hebben en dat we ook absoluut niet hoeven te hamsteren omdat het menselijk bewustzijn in staat is om zelf te overleven, omdat er geen overleving nodig is, het geeft een verschuiving hoe je in de realiteit staat.

Dat is makkelijk gezegd want als je geen water en drinken of eten hebt dan is dat toch heel vervelend. Maar op het moment dat we naar de winkel toe gaan en we gaan boodschappen halen uit de schappen, en we doen dat vanwege die voorspelling en het advies om te hamsteren, dan doen we dat met een bepaald gevoelsbewustzijn. Wat er dan gebeurt is dat er een “down grade” plaatsvindt in het gevoelsbewustzijn. Dus dan gaan we eigenlijk een soort slachtoffer …. op voorhand gaan we trachten ons voor te bereiden op iets heel groots, terwijl je ook met een ander gevoelsbewustzijn aan de slag kunt gaan.

Het is voortdurend een poging achter dit hologram de mens in een bepaalde rol, in een bepaalde positie te duwen.

Arjan: En kun je er iets meer over zeggen over Duitsland en Rusland. Wat zie je daarvan. Gaan die met elkaar tegen andere landen of hoe … wat zien we daar nu aan tekenen van al?

Martijn: Het zijn geen landoorlogen meer. Dat is het oude concept van wat de mensen hebben gezien in de eerste en tweede wereldoorlog en wat we nog steeds zien over de hele planeet waar landen in oorlog zijn. Maar het gaat helemaal niet meer om landen. Machten op deze planeet, die zeer geavanceerde technologie hebben en ook echt belang hebben voor de toekomst, het gaat niet meer tussen land en land. Dat is ook leuk om te onderzoeken dat het daar helemaal niet meer zit. Het zit hem in veel grotere concepten. Het zit hem in gigantische, wetenschappelijke, militaire groepen, die helemaal niet gelieerd zijn aan een land. Dus je zou kunnen zeggen als Duitsland en Rusland samenwerken, dat ze niet werken tegen de Verenigde Staten bijvoorbeeld, maar dat ze werken tegen een suprematie macht, die vervlochten ligt in alle grote Westerse landen.

Dus je hebt niet persé een oorlog met een land, maar je hebt oorlog met een bedekte groepering, die niet onder de vlag van een land werkt. En dan heb je hele grote machten nodig, die ook geavanceerde technologieën hebben, die dat dus doorzien, en dat hebben Rusland en Duitsland dus door.

Wat dat zou kunnen betekenen is, dat bij het uitbreken van een militair conflict en in feite is dat militair conflict al gaande hè, dat zijn cyber space oorlogen op dit moment en over en weer worden er mainframes gehackt, zwaar beveiligde informatie wordt over en weer uitgewisseld, speciale computersystemen dringen de kabels binnen, met speciale hologrammen worden kabels afgeluisterd.

En wij denken allemaal, dat ze met 2 pennetjes in de zeebodem pikken van: zit ie Kees? Ja hoor, komt er data binnen?

Nee, zo werkt het niet meer. Wij leven nog totaal in een eigenlijk hele ….. te korte informatie hebben wij allemaal.

Maar wat er op dit moment aan de hand is dat die oorlog al uitgebroken is. Het is een inlichtingendienst oorlog. En het gaat over technologie en de oorlog gaat daar achter die technologie over het menselijk bewustzijn. Want wie de macht heeft over het denkvermogen van de mens, wie de macht heeft en invloed heeft over het gevoelsbewustzijn van de mens collectief, die kan politieke voorkeuren aansturen, die kan mensen sturen in het denken en het voelen maar ook economisch. Dus de macht, die deze hele setting eigenlijk in beweging gaat brengen, dat zijn de werkelijke machthebbers en dat zijn nog niet eens de bankiers, maar dat zijn de echt gigantisch grote inlichtingendiensten.

Arjan: Een paar jaar geleden is, dat is misschien al 10/15 jaar geleden, is een document van de NASA gelekt, waar o.a. op stond: “the future is now”, waarbij aangegeven werd dat het volk eigenlijk de vijand is, dat de oorlog tegen het volk wordt gevoerd. Zeg jij dat Rusland en Duitsland door hebben dat die oorlog gaande is van binnenuit regeringen? En andere groepen, die daar achter zitten.

Martijn: Al sinds er twee wereldoorlogen zijn is er een inlichtingenoorlog gaande. De Sovjet Unie is gevallen, maar de KGB is eigenlijk nooit verdwenen. Dat is allemaal omgezet in een FSB, daar zijn allemaal nieuwe inlichtingendiensten gekomen. Natuurlijk hebben ze door wat er gebeurt.

We moeten niet vergeten wie Duitsland is en hoe technologisch zij ontwikkeld zijn. En de contacten die zij hadden al voor de eerste wereldoorlog met andere intelligenties, dat is allemaal onder de pet gehouden, dat is een heel geciviliseerde, technologische realiteit. En het bewustzijn van mensen, die met technologie werken en ook weten welke technologie het is, is ook veel verder. Want het bewustzijn wordt ook door technologie geüpgraded. Dat is een heel apart verschijnsel.

Wat ik er mee bedoel is dit. Ja, ze zijn er van op de hoogte. Ja natuurlijk, al tientallen jaren wordt gemonitord wat er allemaal gebeurt. En elke macht en elke belanghebbende kijkt altijd de kat uit de boom totdat ze een moment kunnen vinden, waarin ze daarin iets kunnen sturen.

En dat gebeurt nu ook. En er is een pact gesloten tussen de Russische geheime krijgsmachten, die niet zichtbaar zijn, en de Duitse en die hebben een buitengewone technologie ontwikkeld en die technologie – en dat kan ook rustig gezegd worden – dat zijn microgolf technologieën, die op mindcontrol basis werken. Dus wat bijvoorbeeld zou kunnen gebeuren is, dat bij een enorme militaire aanval met mindcontrol het hele leger van de tegenpartij ineens uitgeschakeld kan worden. En die oorlog, die wordt ook verwacht. Het gaat niet om kernbommen, het gaat helemaal überhaupt niet om fysieke wapens zoals we dat nu kennen, dat zal de show zijn die wordt uitgevoerd, om de publieke opinie te sturen, want er moet toch ook iets in die kranten staan, want anders is het een leeg vel.

Uiteindelijk gaat het om technologie. Het gaat om mindcontrol, het beheersen van de menselijke mind.

Arjan: Die cluster topology waar o.a. Harald Kautz-Vella het over heeft?

Martijn: Ik weet niet waar Harald Kautz-Vella het allemaal over heeft, maar het heeft daar vast mee te maken.

Arjan: In de beeldvorming …. je zegt wat er eigenlijk gebeurt met de Russen en Duitsers achter de schermen. Voor de schermen zien we natuurlijk dat Poetin wordt afgeschilderd als een halve Hitler ongeveer in de Westerse media.

Martijn: Ik denk ook niet dat hij een schoonheidsprijs verdient als je zijn status gaat bestuderen van wat hij allemaal gedaan heeft. Maar ik denk dat we ook heel goed moeten gaan kijken naar het nu, want als we altijd in het verleden blijven kleven, hoe erg het ook is voor de mensen die hun kinderen en families zijn kwijtgeraakt in oorlogen etc., maar ik denk dat we heel erg in het nu moeten gaan kijken en daar vinden enorme verschuivingen plaats.

Arjan: Bijvoorbeeld dat hij 100% biologische voeding voor zijn land wil.

Martijn: Ja natuurlijk. Ook daar mogen we wat genuanceerd in zijn, want ook daar ligt een soort signaal van …. een signaal dat afgegeven wordt van: luister eens, wij gaan niet meer met jullie mee, wij gaan het anders doen.

Ze voeren ook precies de agenda, die tegen de haren instrijkt van de gevestigde machthebbers.

Arjan: ………. genetisch gemanipuleerde dingen eruit.

Martijn: Precies, eerst zien en dan geloven. En zolang dat niet gebeurt is het propaganda.

Dus Poetin, ik hoop dat je kijkt.

Maar er wordt wel gekeken en überhaupt niet alleen hier. Maar alles wat er besproken wordt over deze onderwerpen, alles wat met bewustzijn te maken heeft, overal waar gevoelens in worden gebracht, de kracht van de mensen, daar wordt naar gekeken. Want alles wordt bekeken, alles wordt bekeken.

Arjan: Een heel ander onderwerp.

In Friesland was ik bij een lezing van jou en daar sprak jij over jezelf aanbidden. Dat je een foto op een altaar plaatst en niet Jezus of Boeddha wie dan ook, wat gebruikelijk is om als een spirituele grootheid neer te zetten, maar om jezelf als spirituele grootheid neer te zetten. Wil je daar iets over zeggen?

Martijn: Jawel daar wil ik wel wat over zeggen. Allereerst ik heb nog niet de plek gevonden waar ik mijn foto neerzet thuis, dus ik ben nog zoekende naar de juiste kastlocatie (gelach) maar wat ik er natuurlijk mee bedoel, het is ook een uitbeelding want het gaat er niet om dat je naar jezelf gaat lopen kijken en aanbidden. Het gaat erom dat je de grootsheid binnenin jezelf gaat ervaren en dat je datgene wat zo geprojecteerd wordt naar ons in allerlei beelden, dus allemaal dogma, dat is buiten, dat gevoel dat je daarbij innerlijk ervaart, dus die grootsheid die verbinding met de Kracht, dat je die niet projecteert naar buiten toe, maar dat je die binnen houdt. En dat is eigenlijk een beetje het spel wat ik daar heb uitgesproken. Daar moeten ook heel veel mensen vaak bij lachen want het is een soort “eye opener” ook van, ja waarom eigenlijk ook niet. Laten we het woord bidden, aanbidden dan weghalen, wat is er dan eigenlijk mis mee om naar jezelf te kijken en te constateren, dat je ongelooflijk mooi bent, als een prachtig wezen op deze aarde waar zoveel te leren is en dat je daar ook nog naar durft te kijken en dat je dus, terwijl je naar jezelf kijkt, voelt dat jij het leven in jezelf eert.

En als je dat op die manier zou uitbeeldt van, haal het schilderij van Jezus weg en zet daar een foto neer van jezelf, nou dan is dat daar de uitbeelding van. Nou er zijn een heleboel mensen geweest, die dat heel goed begrepen en er waren ook een heleboel mensen, die vonden dat eigenlijk niet kunnen en ik denk, dat als Jezus wel geleefd zou hebben dat hij zou zeggen van: nou ga het dan maar eens uitproberen.

Arjan: Zou best eens kunnen.

Martijn: Die innerlijke grootsheid is gelijkwaardig aan …… we zijn allemaal gelijkwaardige wezens. Wij komen allemaal uit een wereld, uit de kronieken van de mensheid, waar wij vandaan komen is zo ongelooflijk groot en alles wat ik daarover vertel is natuurlijk maar een fragmentje hè en is ook nog uitgebeeld om het een beetje een vorm te kunnen geven zodat we er wat mee kunnen doen ook in ins voorstellingsvermogen. Maar uiteindelijk, ja die gelijkwaardigheid dat is zo belangrijk. Wij zijn allemaal, allen gelijkwaardig. En dat is ook in feite de boodschap in de kern, in de boodschap van Jezus zoals dat ook vervlochten zit, en dat komt helemaal niet bij Jezus vandaan maar dat komt bij een cluster van allerlei zeer bewuste wezens vandaan, die een dikke 2000 jaar geleden in het bewustzijn van de aarde binnenkwamen en dat op een ongelooflijke manier kwamen uitdragen en daar is van alles gebeurd. En daar is allemaal spiritualiteit en religie etc. uit ontstaan, geprogrammeerd door machthebbers die heel graag willen, dat we niet ontdekken wie we zijn.

Nou, het heeft 2000 jaar gewerkt. Iets meer. Nu is het moment dat we gaan onderzoeken hoe het eigenlijk in elkaar zit.

Dus ja, dat kan met een schilderij aan de muur van jouzelf.

Arjan: Zou jij ook een bekrachtiging hebben, die daar bij aansluit, bij dat beeld?

Martijn: Ja, ik denk dat het heel erg belangrijk is dat wij vandaag ook in dit moment weer goed voelen hoe belangrijk het is, dat we er überhaupt zijn. En dat we getuige zijn op dit moment van een enorme ontwikkeling op de aarde en dat we daar met andere ogen naar kunnen kijken vanuit de kracht in onszelf. En dat wij voelen, dat wij de dragers zijn van het Krachtveld. En het maakt niet uit of je een man of een vrouw bent en wat voor seksuele voorkeur je hebt en welke lengte en van welk land je komt, wat je culturele achtergrond en je financiële status is en of je emotioneel gebroken bent of helemaal fier rechtop zit, we dragen het allemaal in ons.

En dat is, denk ik wel heel belangrijk dat we daar eventjes goed aandacht aan geven.

Dus als je het fijn vindt kun je lekker je ogen dicht doen en je lichaam ontspannen

Bekrachtiging:

Realiseer je in dit moment hier, dat alles wat gebeurt wat jij ervaart een product is van jouw kracht. Niets komt van buiten, het komt van binnenuit. Het komt van Thuis, een wereld van ongelooflijke waarde en wij zijn hier op de aarde in dit hologram en wij ervaren deze werkelijkheid om deze lichamen, waar wij nu in leven, waar jij in leeft, kennis te laten maken met die oorspronkelijke Kracht van jezelf uit een andere werkelijkheid. Ontspan op je stoel of op je bank, waar je ook bent of staat, haal rustig en diep adem en ga met de aandacht uit de omgeving weg naar binnen toe en in eerste instantie naar binnen in je hoofd, met je aandacht en focus naar de binnenkant van je hoofd. Ga direct met je aandacht naar je hart, de plek waar je fysieke hart zit.

En je voelt op jouw manier, vanuit jouw kracht, dat het klopt wat je allemaal voelt. Dat het klopt, dat je ook denkt, dat de werkelijkheid anders in elkaar zit dan wat je buiten je lichaam ervaart. Je realiseert je in dit moment dat de stilte en de aandacht bij je hart de ingang is naar jouw krachtveld. En dat alle mensen, die met de eigen aandacht en kracht naar binnengaan in zichzelf, diezelfde realiteit, diezelfde werkelijkheid voelen in elke cel net als jij, je bent dus niet alleen.

In dit moment zoem je uit van de aarde, je huis wordt kleiner, de plek waar je bent, blijf met de aandacht verbonden met je hart. Je ziet het land Nederland of waar je ook bent in welk land, kleiner worden en op een afstand ter grootte van 2 meter zie je de blauwe planeet. En je kijkt in stilte. En je voelt het, je voelt heel diep van binnen terwijl je observeert, dat je niet alleen kijkt.

Naast je, onder je, boven je, aan alle kanten zijn mede-observators. Je kijkt naar de aarde, je haalt eens rustig diep adem en na deze ademhaling voel je achter je nog veel meer observators. Kracht. En je beseft, ik ben niet alleen.

Ik kijk samen met een alliantie van enorm veel mensen, en niet mensachtigen, voortkomend uit het veld van Creatie, kijk ik naar de aarde. Dit is de Kracht. Dit is de Force of Life. Samen, en jij kijkt vanuit jouw kracht, die in verbinding staat met het Veld van Heelheid, naar een prachtige, levende bibliotheek. Ga met je aandacht naar de aarde, de aarde wordt groter, komt in de buurt van de dampkring en gaat door de dampkring naar de plek waar je bent, fysiek, je ziet het land vergroten, je ziet van bovenaf het gebouw waar je fysiek aanwezig bent, je gaat door het gebouw heen, je ziet jezelf zittend, liggend daar op die plek waar je fysiek aanwezig bent. Je kijkt naar jezelf en je eert jezelf en je voelt diepe, diepe dankbaarheid, dat je het Leven vertegenwoordigt op de aarde en je draagt het besef in je dat je uit een andere wereld komt.

Op dit moment ben je op je plek, waar je fysiek aanwezig bent en doe je lekker rustig je ogen open.

——————

Welkom terug.

Mag ik daar iets over zeggen?

Arjan: Heel graag.

Martijn: Visualisatie is een woord, dat best veel kleefeffecten heeft, omdat veel mensen in de afgelopen tientallen jaren met visualisaties bezig geweest zijn en dan is het woord visualisatie gelaagd. Wat ik graag wil introduceren permanent, in mijzelf heb ik het al gedaan, maar als cadeautje ook naar andere mensen en wellicht doe je dat al, is dat je het woord visualisatie inwisselt voor je voorstellingsvermogen. Je stelt jezelf voor dat…. imagination, de power of imagination, de kracht van voorstelling.

Op het moment, dat jij je iets voorstelt, dan ben je er zelf bij betrokken. Je stelt je voor, vanuit de binnenkant komt het. Je stelt je voor. Als je iets visualiseert kan het heel erg visualiseren zijn vanuit de mind. Dat heb ik met heel veel mensen besproken. Eigenlijk komt er voortdurend uit, dat het woord visualisatie, dat dat aan de kant mag en kan en dat daarvoor voorstelling komt. Op het moment dat jij je iets gaat voorstellen krijg je invloed op de werkelijkheid.

Op het moment dat je je iets voorstelt maakt het niet uit of het een beeld is, het kan een gevoel zijn, het kan een krachtveld zijn, maakt eigenlijk helemaal niet uit, je stelt je voor dat je de aarde ziet op 2 meter afstand en op dat moment voel je dat. Je ziet het en als dat niet gebeurt dan dat je het jezelf voorstelt, kan het ook in een abstract level gebeuren. Het is belangrijk, dat de mens gaat herinneren dat haar voorstellingsvermogen het potentiële gereedschap is om invloed te hebben op de realiteit. We praten wel eens over de gouden sleutel. De gouden sleutel van scheppende wezens is, dat zij, door aanwezig te zijn, vanuit de rol dat zij uit een Veld, een wereld komen waar alles met elkaar in verbinding is, het heelheidswezen, de spirit, het maakt niet uit hoe je het noemt, dat als je die rol tot je durft te nemen en je gaat vanuit die rol je voorstellingsvermogen inzetten, dat je onvermijdelijk invloed uitoefent op deze werkelijkheid. En dat is wie wij zijn.

Wij zijn een soort koninklijk ras van origine, vanuit Kracht en Liefde, altijd koninklijk in die zin: overal waar jij bent geweest heb je je sporen nagelaten. Overal waar de mens kwam, dat is niet de mens van dit lichaam maar dat zijn andere lichamen, hebben de mensen hun sporen nagelaten.

Overal waar jouw gedachte naar toe gaat is beweging, ook hier op de aarde.

Dus het verhaal, dat als je echt spiritueel bent, dat je weg moet blijven van pijn en trauma etc. geen aandacht moet geven aan donkere stukken, dat is een pure truc om te zorgen, dat je observatie daar niet komt. Want observatie brengt juist beweging daar, waar beweging mag komen. Laten we zeggen, dat het juist belangrijk is dat er heel veel beweging komt, juist daar waar we niet bij mogen zijn. Dat heeft alles te maken met het transitie proces. Dat is een fantastische gebeurtenis.

Dat wilde ik toch nog eventjes delen.

Arjan: Trudy, daar krijgen we net een vraag van binnen, die haakt er op aan, die zegt van : één van de boeken als de “Secrets”, dan hoef je je boodschap maar aan de kosmos door te geven, en jouw winkelmandje van het dagelijks leven is gevuld. Dat lijkt allemaal wel super gemakkelijk, maar klopt dat wel?

Martijn: Nou ja de basis – dankje Trudy voor je vraag – klopt wel. Het gaat om het uitvaardigen, het is een soort decreet wat je uitvaardigt vanuit je gevoel maar ook vanuit je mind. Die 2 dingen horen samen te gaan. Wij zijn hele krachtige, mentale wezens en we hebben een ongelooflijke kracht vanuit ons hartbewustzijn. Dat is ons recht om dat te gebruiken vanaf beide kanten. We zijn dus ook

intellectuele, bewuste wezens en niet alleen spiritueel.

Het klopt wat de “Secret” daarover aan informatie geeft, maar er is wel iets heel belangrijks in dat moment van creëren en manifesteren. En dat is dat jij beseft, dat het universum ….. er zijn meerdere dingen. Eén daarvan is dat je beseft dat het universum niet iets is buiten je, niet een wezen dat het voor jou gaat doen. Dat is één. Dat je er dus achter gaat komen, onderzoekt dat jij daar een representant van bent, dat is heel belangrijk. Want dan is het niet meer buiten je, maar dan ben je er direct mee verbonden en heb je ook een ander gevoelsveld, en dan kom je dus vervolgens ook op de rol, de persoonlijke rol waar je in zit. Want als je nou bijvoorbeeld met de “Secret” als je dan je boodschap aan de kosmos meegeeft, dan is de vraag: wie geeft die boodschap aan de kosmos mee? Ben jij dat in je persoonlijke rol waarin jij vindt en voelt vanuit je persoonlijkheid als mens hier op de aarde dat dat nodig is? Wat is die persoonlijke rol en wat voor krachtvelden zijn daarbij aanwezig? Is het een neurologisch bewustzijn? Nou ja dan gaat het die kosmos in en dan is het de vraag, wat is de kosmos in dat moment? Is dat dan echt het oorspronkelijke veld waar je het heen brengt of is het de matrix? Dat is één.

Twee: als je dat gaat doen vanuit een andere rol, vanuit een grotere rol, je gaat voelen dat jij die Kracht in je draagt, dat je het gewoon bent, en dus ook voelt vanuit die Kracht dat de verbinding met de kosmos, dat scheppingsveld er dus onlosmakelijk is. Dan hoef je dus eigenlijk niets naar buiten toe te sturen, maar dan is het eigenlijk meer, dat je gewoon voelt dat je het recht hebt en dat je het waard bent en dat het volstrekt een gewone situatie is, dat je die cadeaus in beweging zet met je voorstellingsvermogen, gedragen door een Krachtveld van Liefde en een Krachtveld van emotioneel Bewustzijn, dat is heel groot. Nogmaals, veel groter dan dat wij op dit moment snappen, op dat moment geef je eigenlijk een “command”. En dat is een “command” vanuit Kracht en opdracht. En dat is niet het woord opdracht, ik geef de opdracht aan het universum …… nee dat is een energie. Dat is een heel krachtig mechanisme.

Arjan: Een scheppend iets eigenlijk. Dat voelt ook heel anders dan een vraag eigenlijk. Ik wel dat wel, of ik schep het. Dan heb je ook iets voor te brengen eigenlijk.

Martijn: Dus je kunt het vanuit een persoonlijke rol doen, je kunt dat doen vanuit een grotere kosmische rol waarin je voelt dat jij representeert de Kracht van het Levensveld, die verbinding, dat is de Kracht die alle interdimensionale en intergalactische wezens met elkaar verbindt, voor altijd, en daar tussenin zit ook nog eentje. En dat is de spirituele, gedogmatiseerde en ook gestigmatiseerde betekenis, dat je dus vanuit een soort engelensituatie dat gaat doen en vanuit allerlei andere principes en dan zit je eigenlijk nog steeds in het persoonlijke veld.

Het klopt hoor Trudy, ja het klopt wel. De basis is hetzelfde. Het is aan onszelf om uit te zoeken hoe dat werkt. Ik inspireer alleen maar, ik zeg niet dat het zo alleen werkt, want dat kan op een miljoen verschillende manieren en wel meer. En de basis is, dat er wel beweging kan zijn en jij bent daar zelf de initiator daarin, je krijgt het niet van buitenaf cadeau, jij zet het in beweging.

Arjan: Martina heeft een vraag over horoscopen. Die zegt: er wordt beweerd dat planeten spiegels zijn van krachten, die zich in jezelf afspelen. Ook collectief. Dus niet dat die planeten het veroorzaken. Ik vind een horoscoop een behoorlijk opgelicht patroon. In de horoscoop van mijn zus bijvoorbeeld staat dat ze geld op straat zal vinden en dat doet ze dan ook. Je Zuidelijke maansknoop (opmerking van mij Mareijke: is de Noordelijke maansknoop) geeft aan waar je jezelf kunt ontwikkelen, wat een nieuw terrein voor je is, maar wat moeten we nou ontwikkelen als we toch al zulke hoge wezens zijn? Of gaat het om de emotionele lichamen en lagere mindcomplex die iets moet leren om voor ons een geschikt voertuig te kunnen worden? Ik voel een behoorlijke druk als ik niet voldoe aan wat mijn horoscoop dicteert. Zo heb ik de zon in het negende huis en als ik niet voldoe aan wat dat huis vraagt, ben ik heel ongelukkig. Wat is zo’n blauwdruk waar we mee geboren worden? Hebben we dat zelf uitgekozen vanuit een hogere dimensie? Of is dat ook de matrix om ons zoet te houden?

Martijn: Dat is een heleboel informatie.

Ja, er zijn dus verschillende schillen van werkelijkheden. En dat is voor ons ook de grootste ontdekking, dat we gaan ontdekken dat ons neurologisch systeem van ons lichaam eigenlijk voortdurend onder invloed staat van krachten, die daar op een buitengewone manier technologisch op in kunnen breken. Eén van de gevolgen van die inbraak is, dat we deze werkelijkheid ervaren zoals die er nu uitziet. Het resultaat daarvan is deze werkelijkheid. Dat wil niet zeggen, dat deze werkelijkheid alleen maar manipulatie is, maar het is een zwaar gemanipuleerde en gearrangeerde werkelijkheid door super geavanceerde wezens. Binnen in die rol denken wij dat wij heel veel te leren hebben. En als je kijkt naar de aarde is dat natuurlijk ook zo. Maar gaan we die rol in, dat we nog heel veel te leren hebben, gaan we ook in allerlei modellen waarin alles groter is dan wie jij bent, dus gaan we eigenlijk zelf het ongelijkheidsprincipe introduceren, want daar zijn mensen heel goed in door de goedgelovigheid, dan gaan ook al die modellen die daaraan gekoppeld zijn, betekenis krijgen.

Horoscopen bijvoorbeeld kunnen heel buitengewoon zinnig zijn om in een moment waarin je in je leven wat extra inspiratie kunt ontvangen om eens wat verder te kijken dan alleen datgene wat je doet. Maar in dat moment ben je een volledig programma aan het invullen, eigenlijk aan het uitvoeren beter gezegd, je geeft gehoor aan het programma wat niets te maken heeft met de Kracht binnenin. Op het moment dat je dat gaat ontdekken, kun je eigenlijk die horoscoop aan de kant leggen en dan kun je zeggen: ik ga gewoon met mezelf aan de slag.Ik ga eens kijken wat voor Kracht ik in me draag. Heb ik religie nodig, heb ik horoscopen nodig? Dus invloeden van planeten? Ja natuurlijk, het heeft alles te maken met zwaartekracht, maar het zit niet alleen in de planeten maar het is een gigantisch, gigantisch uurwerk waar wij mee te maken hebben. Ik bedoel de eerste dichtsbijzijnde ster heeft een enorme zwaartekracht, een behoorlijk gravitatie veld, invloed op onze zon. En onze zon is de initiator in het zwaartekrachtveld o.a. met de planeten, die wij op dit moment zien. Dat is allemaal 1% van het universum.

Dus als je de horoscopie verder open wilt leggen dan zou je eigenlijk veel verder moeten kijken dan alleen de planeten en het geboorteuur. En eigenlijk komt dat ook tekort. Ik denk dat we eigenlijk een combinatie zouden kunnen bestuderen en dat is, dat je je horoscoop, iemand die de horoscoop maakt, dat dat iemand zou kunnen zijn, die ook wat verder durft te kijken dan alleen de horoscoop, maar terwijl die horoscoop wordt samengesteld, de informatie ook uit de matrix, dat die door die persoon heengaat, die dat dus maakt, vanuit een grotere visie waarbij dus ook extra informatie binnen kan komen. Die horoscoop wordt eigenlijk veel voller, veel compacter, er komt veel meer informatie in. Dat zou een overgang kunnen zijn.

Arjan: Iemand moet dat wel kunnen zien natuurlijk.

Martijn: Iemand mag wel bereidwilligheid hebben inderdaad om te aanvaarden, dat je gewoon groots bent.

Arjan: Dat is helder.

Martijn: En diegene die de horoscoop maakt, die dient dan wel de bereidwilligheid te hebben in ieder geval al het gevoel in zich te dragen. Maar in de kern is het eigenlijk heel eenvoudig, dat alles wat we buiten onszelf zien, dat is dit universum, dat is een hologrambewustzijn, heeft invloed op de fysieke gesteldheid, eigenlijk door(dat) horoscopen gemaakt (zijn) op basis van fysieke gesteldheid, want zwaartekracht is een fysieke werkelijkheid, maar het heeft eigenlijk niets te maken met innerlijk bewustzijn.

Dus daarom is het wel leuk als je voorspeld krijgt dat je geld op straat vindt en het ook vindt. Daar zal ik helemaal geen bezwaar tegen aantekenen.

Arjan: Nee ik ook niet.

Martijn: Maar het is meer van: wordt het een actie/reactie. Laat je je leiden, laat je je eigenlijk inspireren daardoor of ga je ermee stoppen en ga eens binnenin voelen: wie ben ik?

Arjan: Dicteert het je, dan is het eigenlijk je grootste gevangenis, die binnenin je opereert. En is het dan ook zo, zeg maar, dat de planeten binnen in deze matrix, want daar is de Westerse astrologie in ieder geval op gebaseerd, dan die invloed uitoefenen of zijn het gewoon echte computerprogramma’s achter de matrix, die dat doen?

Martijn: Vanuit dit hologram bekeken hier zijn de invloeden dus de fysieke hemellichamen. De zwaartekrachtvelden, die uiterlijk niet alleen bij de hemellichamen vandaan komen, maar daar komt het dus op dit moment wel vandaan.

Als wij met ons hoofd uit dit hologram zouden gaan en we kijken er naar, zien we dat het eigenlijk een script is. En dat zijn ook al die verschillende aanvliegroutes om over dit onderwerp te spreken . En dat is het mooie, de mens gaat ontdekken langzamerhand en door de technologische ontwikkelingen, dat wij met ons bewustzijn op dit moment gekoppeld zitten in een gearrangeerde werkelijkheid. Wij zitten met ons bewustzijn in een fysiek lichaam en dat fysieke lichaam is heel gevoelig en behoorlijk gedecteerd en wij zijn geen vrije wezens in het moment waar we nu zijn als we niet beseffen hoeveel kracht we in ons dragen. Dat is wat de mensheid gaat ontdekken, dat er neurologische en hyperneurologische mindcontrol programma’s worden uitgevoerd en het is aan ons om dat in verschillende modellen uiteen te zetten en niet te gaan roepen van: dit is illusie en dit is wel werkelijk en dat is niet werkelijk. Het gaat erom wat je ervaart. Daar gaat het om. En zo kan het best wel zijn, dat je ervaart dat een horoscoop bijvoorbeeld hele goede informatie geeft en wat precies klopt waar je op dit moment mee bezig bent, maar de vraag is natuurlijk maar van: waar komt die informatie vandaan? Komt die dan bij die hemellichamen vandaan of komt die voort uit de situatie waar je dus mee bezig bent? Dat laatste is eigenlijk het geval, ons neurologisch systeem wordt voortdurend uitgelezen. Als je daar met je aandacht weg gaat en je gaat met de aandacht naar binnen, dan kan je dag er in één keer heel anders uitzien, dan kunnen ze gelijk een nieuwe horoscoop maken. Dan klopt het niet meer.

Arjan: Nee, dat klopt.

Zijn er dan ook nog horoscoop systemen, je hebt Westers, je hebt Chinees, en je hebt de Maja, daar zit ook nog weer ongelooflijk veel verschil in, ……..?…………..die het meest gedetailleerde beeld geven eigenlijk? Of is het allemaal hoe je het bekijkt, zeg maar. Het is allemaal gevangenis……

Martijn: Nou dat is een behoorlijk heftig woord natuurlijk maar het is sturend, het zijn inderdaad gevangenissen. Het is sturend en in de kern gewoon heel zwart/wit gesproken, hebben we die horoscoop niet nodig, hebben we eigenlijk niks nodig als we teruggaan naar de Kracht van wie we zelf zijn. Jij kunt je leven elke seconde van de dag radicaal veranderen als jij vanuit de Kracht van binnenuit je besluit neemt. En dan valt eigenlijk die hele horoscoop weg.

Arjan: Die hele matrix valt dan gewoon weg eigenlijk? Ook.

Martijn: Dat zou wel wenselijk zijn, ja (gelach).

Het zijn verschillende programma’s. Daar gaan we het zometeen verder over hebben. Voor de mensen die met horoscopen bezig zijn, het is heel belangrijk wat je doet omdat het inspiratie is op dit moment om inzicht te krijgen eigenlijk in je fysieke denkpatroon. Dat is wat een horoscoop is. De mindcontrol en de matrix is gericht op de fysieke gesteldheid. Op het moment dat je contact maakt met je innerlijke ik en je gaat opstaan, en dat is de wederopstanding van de mens innerlijk, als je daarmee contact durft te maken met jezelf, nou ja dan verschuift er wat in je leven en dan raak je misschien wat mensen kwijt, en dan komt er een heel arsenaal van liefdevolle mensen weer voor terug, dus het is allemaal goed, als je daar in durft te gaan, en je baan raak je misschien kwijt en allemaal onzekerheid, nou goed als je daar allemaal in durft te gaan en zo en je wordt wat tegen gehouden en lastig gevallen en geprobeerd terug te halen, als je daar allemaal doorheen durft te gaan, dan komen de mensen nog even op je pad en waarschuwen hoe ernstig het is waar je mee bezig bent, nou als je daar allemaal doorheen durft te gaan vanuit je eigen kracht dan ontdek je eigenlijk, dat elke vorm van buitenaf invloed heeft op je fysieke gesteldheid eigenlijk op je neurologisch systeem (Martijn wijst op zijn hoofd), je boordcomputer en dat dat helemaal niets niets niets niets te maken heeft met wie jij in essentie bent. Dat is waar het om gaat. Buitenaardse beschavingen, die geen interventie plegen, zien de schoonheid van wie wij zijn. En daar willen ze graag contact mee hebben.

Arjan: Mooi.

Hermien heeft nog een vraag. Die zegt van, ik kan niet goed rijmen hoe Martijn in het interview met Lilian Ferru in april van 2015 stellig beweert dat het buitenaardsen zijn, die door middel van graancirkels met ons willen communiceren en dat hij in crowd power 15 van juni 2016 een betoog houdt, dat het geen buitenaardsen zijn die graancirkels maken, maar dat het de aarde is, die resonanties in de vorm van graagcirkels produceert.

Ja dat is wel de essentie van de vraag.

Martijn: Dus vraag is van: waarom geef je zo tegenovergestelde informatie? Dat valt mij op.

Arjan: Ja.

Martijn: Nou ja, dat is een invulling hoor, dat weet ik niet.

Kijk, het is voor ons heel belangrijk en ik blijf daar op terugkeren, dat we maar 8% van ons fysieke brein gebruiken en dat we maar 1% van de werkelijkheid zien. Het is van een buitengewoon………. graancirkelformaties, gewasformaties, althans dat is wat wij er van zien, laten we dat gewoon eens hardop durven zeggen. Is dat werkelijk wat het is? Laten we maar gewoon zeggen, dat dat het is. Getuigt van een buitengewoon, hoge gehalte van abstract creatievermogen. Wij zien vormen en de vorm die wij zien is alleen maar een vorm. Ik heb nooit gezegd vanuit het hologram bekeken, dat graancirkels worden gemaakt door buitenaardsen. Want dat worden ze niet. Wat ik ermee bedoel is, dat buitenaardsen en interdimensionale beschavingen communiceren o.a. via graancirkels. Dat is een platte uitleg – ik vind het wel heel mooi dat ze dit ook zo neerlegt hoor – dat buitenaardsen, andere beschavingen die andere vermogens hebben en ook in een heel abstract creatievermogen zitten, dat zij mee gebruik maken van anomolieën, die zich hier op de aarde ontvouwen, ontplooien, en dat ze daar mee in participeren om te communiceren. Dat wil niet zeggen dat ze het maken, ze maken deze hologrammen ook niet, ze maken deze zeer geavanceerde, geometrische bewustzijnsvelden niet. Het is wel zo, dat op het moment dat het gemaakt wordt, dat ze erin aanwezig zijn, wordt er ook heel veel aanwezigheid van buitenaardsen rondom hologrammen gezien, en het hoeft echt niet alleen maar een gewasformatie te zijn, zijn ze daarbij aanwezig, wordt ook wel gefilmd. Absoluut waar.

Arjan: Ze maken er gebruik van, maar ze maken ze niet.

Martijn: Ze maken ze niet.

Martijn: Nee, nee.

Arjan: Is het dan juist geïnterpreteerd zoals je eerder zei, dat wij als mensen ze maken of is dat ook niet het geval?

Martijn: Als een collectief bewustzijn ……. laat ik het toch gewoon proberen het wat uit die abstractie te halen, want dit is zo’n groot onderwerp. En ik stel wel eens aan iemand voor, die veel met graancirkels bezig is om daar eens met elkaar over te spreken, maar op de één of andere manier lukt dat niet of gaat dat niet, ik weet het niet precies, ook iets abstracts.

Je zou kunnen zeggen, dat een wezen, een wezen, gevoelens in zich draagt en dat we die gevoelens een betekenis geven, dat is een krachtveld. Een gevoel vanuit je hart is een krachtveld, whoem. Een gevoel vanuit een krachtveld wordt vertaald door de biologische computer in elektrische signalen. Elektrische signalen kunnen omgezet worden in harmonische tonen. Kunnen ook omgezet worden in lichtfrequenties. Als je die harmonische tonen gaat beluisteren, als je die lichtfrequenties gaat zien, als je het durft waar te nemen en ook de tijd daarvoor neemt, dan zul je merken, dat – en dat kun je bijvoorbeeld ook zien wat Robert Boerman heeft gemaakt door geluidfrequenties in het water te laten ontstaan – er mandala’s ontstaan, dan kun je zien dat krachtvelden die voort komen uit het hart, maar ook neurologische velden, uitgedrukt kunnen worden uiteindelijk in een mandala of een geometrie. En dan komen we op het punt dat we emoties in ons dragen niet een gevoel, nee we zijn emotionele krachtige wezens, die als ze de emotie begrijpen dat het geen angst is maar dat het eigenlijk een invasie is dat als angst begrepen wordt door het lichaam, als angst als belemmering, als de mensen gaan begrijpen dat er alleen maar krachtvelden zijn van emotie, van scheppingsenergieën, dan is er een voortdurende aanwezigheid van 7 miljard mensen op deze prachtige, mooie blauwe bibliotheek aanwezig met allemaal hun eigen status quo per dag van hun gemoedstoestand, die met elkaar allemaal een geometrisch veld in zich dragen, dat zijn radiofrequenties, en bij elkaar opgeteld zorgt het ervoor dat de aarde een gemiddelde radiofrequentie heeft, een toon, en die toon is nooit uuuuh, maar uhuhuhu, het is een bewegende, harmonische toon en dat is niet één toon maar het zijn dus 7 miljard van de scheppers die daar leven. En het eindresultaat is, dat er een bewegend, geometrisch bewustszijnsveld is, dat je kunt zien in kleurvelden, dat zijn plasmavelden, dat is enorm groot. En je kunt dat dus ook, als je je ermee gaat verbinden, ook letterlijk neurologisch in je hoofd horen.

Dat is wat veroorzaakt wordt van binnenuit naar buiten in de geometrie, uitspattingen van velden van kracht. En dat veroorzaakt uiteindelijk geometrieën in de vorm, die wij plat driedimensionaal zien als een gewasformatie.

Arjan: Dat is een collectief wat we collectief voelen eigenlijk.

Martijn: Wij zijn de scheppers op deze planeet en dan is het ook nog zo dat de Kracht van de natuur, de Kracht van het bewustzijn van de aarde, dus elke watercel die dezelfde frequentie in zich draagt, diezelfde frequentie. Wij bestaan uit informatie, als je met de microscoop in ons gaat kijken zul je zien dat 99% tussen de sub-atomen daar is niks, dus we bestaan voor 99% helemaal uit niets, knap, toch zitten we hier. En die ene procent die er wel is, dat is waarneembaar, maar daar tussenin zoveel leegte, vertaald naar zoveel scheppingsenergie, zoveel kracht, en op het moment dat jouw gemoedstoestand en jouw veld van het leven goed in je bewustzijn aanwezig is, heb je invloed – en dat heeft invloed – op je fysieke gesteldheid, want elke cel in je lichaam is ook een geometrie. Ook een emotioneel bewustzijnsveld. Dat neemt dat dus over wat je van binnen voelt. Wordt in je fysieke lichaam gebracht en ons lichaam is een informatiedrager, op het moment dat ik hier mijn hoofd aanraak, zo, dan weet mijn linkervoet eigenlijk ook dat ik dat doe, want al die cellen communiceren met elkaar.

Arjan: En zijn dat ….. wordt dat in beweging gebracht door oorspronkelijke gevoelens vanuit het oorspronkelijke levensveld of is dat allemaal matrix?

Martijn: Welke bedoel je?

Arjan: Nou ik stel me dan voor dat de graancirkel is uiteindelijk het voortvloeisel van een collectief aan gevoelens op een bepaald moment, maar zijn dat gevoelens die we als oorspronkelijke mensen en als oorspronkelijke gevoelens in ons dragen, die daar dan voor zorgen of is het iedereen, ongeacht of je nou uit die oorspronkelijke wereld komt of cyberborg bent of die gewoon hier in die matrix functioneert ook met niet oorspronkelijke gevoelens zeg maar. Beïnvloeden die dat ook?

Martijn: Iedereen zendt dat uit. Er is geen verschil in. Daarom is het ook zo belangrijk, iedereen doet er toe, iedereen op aarde is belangrijk.

Ja uiteindelijk zou je ook kunnen zeggen, dat – het is een mooie toevoeging – dat het er toch bij hoort. Dit hologram, dit veld, dit universum, het is het hele universum, het gaat niet alleen over de aarde hoor. Mensen denken, dat het alleen maar over de aarde gaat, maar het is zo ontzettend groots, het gaat veel verder dan … het gaat zelfs veel verder dan onze galaxy, dan ons sterrenstelsel.

Voor ons is het belangrijk dat wij gaan begrijpen, dat alles wat wij voelen en wat wij doen, voelen en denken dat hoort in evenwicht te komen als heelheidswezen, dat dat effect heeft op het totale resonantieveld. Dat resonantieveld bevindt zich niet alleen in de aarde en daarbuiten, nou komt het: dat resonantieveld is in het moment voortdurend aanwezig in het hele scheppingsveld. Niet alleen in dit universum maar in alle universa. In honderden miljarden hologrammen tegelijkertijd. Dus, als het resultaat, het uiteindelijke product van de frequentie van de aarde gedragen en veroorzaakt en gecreëerd door de scheppers op die wereld wordt gevoeld in de aarde en dat is overal tegelijkertijd aanwezig, dan kun je ook met je gezonde verstand de conclusie trekken, dat alles wat jij voelt, alles wat jij doet, alles wat jij in je draagt, dat ook in potentie overal tegelijkertijd aanwezig is.

Arjan: Onvoorstelbaar.

Martijn: Wij begrijpen nog half niet wat neurologie is, wij begrijpen nog half niet wat schepping is, want we zijn zo lang afgeleid in allerlei modellen. En het is de tijd voor de mens, dat ze op durft te staan en zich loskoppelt van de overtuigingen en programmeringen want ze wordt vastgehouden tot in het botbewustzijn. Niet celbewustzijn maar het bot, want daar liggen de coderingen.

Jaaa en dat is een heel mooi onderzoek. Want dan kom je ook op een grotere betekenis uit van wat gewasformaties zijn, wat geometrie is, wat symboliek eigenlijk is, waar dat mee verbinding heeft. En je komt er dus achter als je dit onderzoek echt durft in te stappen, dan kom je er achter dat er helemaal geen angst bestaat. Want dan kom je er achter dat angstige geometrie, angstige emoties, als je die uitbeeldt in geometrie, dat ze net zo wonderschoon zijn als liefdevolle gevoelens. Maar dat het een misinterpretatie is van het fysieke brein.

Arjan: Heel bijzonder.

Martijn: Heel leuk.

Arjan: Misschien een mooi moment om naar een muzikaal intermezzo te gaan. Moet ik de regie even vragen of we daar klaar voor zijn. Ja? Hartstikke mooi.

Leona Leppers gaat het muzikale intermezzo voor ons verzorgen, ze speelt harp. Mag ik je vragen hoe je er toe gekomen bent om harp te gaan spelen?

Leona: Dat is voor mij een heel bijzonder verhaal en ook fijn om te vertellen. Ik heb zo’n acht jaar geleden borstkanker gekregen en heb toen allerlei behandelingen gedaan, die niet fijn zijn voor jezelf, niet fijn zijn voor je ziel en nadat het allemaal gebeurd was en klaar, was ik eigenlijk nog in shock. En ik had wat nodig en ik wist niet wat. Maar ik kwam in het klooster in Egmond en daar stond een harp in de kapel. En ik werd er zo naar toe gezogen naar die harp, dat ik aan de non vroeg: mag ik er heel even aankomen die snaren? Dus ik zat zo (Leona strijkt met de handen over snaren) het was gewoon een enorme warme liefde, die ik voelde, alsof ik verliefd was op die harp. Ik ben eigenlijk zo’n 2 maanden later een harp gaan aanschaffen en ben in mijn eentje harp gaan spelen. En door die trillingen en door mijn emoties, ik heb er vaak huilende achter gezeten, om mijzelf door die klank, het is al zo’n oud instrument wat direct de ziel in gaat, heb ik mijn lichaam, mijn ziel en mijn geest geheeld. En ik merkte al heel snel doordat buurvrouwen langs kwamen en mensen kwamen luisteren, die begonnen ook te huilen en te voelen en echt die diepe stilte te ervaren door de klank, dat ik dacht: dit is meer, dit is niet alleen voor mezelf maar dit is ook om te delen. En zo is healingharp.nl ontstaan eigenlijk. Dus ik speel graag meditatieve concerten waar iedereen ook kan liggen en ontspannen en helemaal in de stilte terecht kan komen want daar zijn we heel ver vandaan, van die stilte. En wat jij ook zei: contact met je hart. Dat is eigenlijk wat er gebeurt als je echt diep stil kan, mag worden door de klank van de harp.

Arjan: Heel mooi verhaal, fantastisch dat je vanavond iets voor ons wilt spelen. Ben heel benieuwd.

Muzikaal intermezzo

Arjan: Wow, dat is een hele diepe rust, die er van uitgaat. Heerlijk. Dankjewel.

Martijn: Dankjewel. Fantastisch.

En dat sluit zo mooi aan op die geometrie hè. Dat sluit zo goed aan op die innerlijke stilte, die kracht. Je zou rustig kunnen zeggen, dat elke toon, elke frequentie die in beweging komt door die harmonische verspreiding door de lucht in onze oren terechtkomt tegen de plaatjes hè. Er ontstaat een elektrisch signaal en er ontstaat hier een signaal (hart). Die hersenen, die gaan in rust. De hersenen gaan naar een ander bewustzijn. Van het beta bewustzijn bijna tegen het theta bewustzijn aan. Die hersenen zeggen: kom maar hart. En het hart gaat spreken. Het hart gaat spreken met de hersenen, gaat weer invloed krijgen op de hersenen en er komt een gevoel van rust en gelukzaligheid binnenin. We luisteren en voelen met elkaar naar die muziek, wat veel meer is, dat is ook voelbaar waar dit vandaan komt. Dat is héél goed voelbaar. En in het moment dat dat gebeurt, ontstaat er een geometrische versterking in dit resonantieveld en wij zijn dus in staat met elkaar, nu is het al aanwezig dit veld het gaat helemaal door het scheppingsveld heen, we kunnen dat dus met elkaar, en dat is precies ons oorspronkelijk vermogen, met ons voorstellingsvermogen kunnen we dit cadeau geven, daar waar het nodig is. En dan vindt daar verschuiving plaats in bewustzijn.

Dankjewel, heel mooi.

Ik luister met regelmaat naar harpmuziek. Doe ik ook wel bij samenkomsten met mensen aan. Het geeft zó die innerlijke stilte, die sereniteit weer van de Kracht daar (hart).

Ik houd er over op.

Het is fantastisch. Je hebt de cd, kijk.

Arjan: Ja, mooi om even te zeggen. Op healingharp.nl van Leona Leppers is deze cd “Effortlessly” en ik heb me laten vertellen dat die ook “effortlessly” is geproduceerd en dat het ook helemaal geïnspireerde muziek is. Je hebt geen noten leren lezen, 100% inspiratie. Dus van harte aanbevolen.

Martijn: Wedergeboorte, dat is wat ik gevoeld heb net.

Ik wilde toch nog even een woord vinden in mijn hart, maar het is wedergeboorte.

Arjan: Wij waren als kernteam afgelopen zomer in Bosnië en daar stonden we boven op de Tumulus, de Tumulus is één van de piramides, die heeft een ronde, conische vorm en de energie was daar heel sterk voelbaar en daar is een foto genomen, misschien kunnen we die even zien, ja dat is deze foto. Je ziet daar van links naar rechts Judith, Nienka, Johan en ik. We staan dus boven op die Tumulus en je kunt daar zien een witte streep eigenlijk overheen en die is genomen met een mobieltje van Harris. En we hebben deze aan ……? …… laten zien, dat is de hoofd antropoloog, archeoloog daar en die zegt van: nou wij hebben daar met allerlei metingen waargenomen dat deze ja energiestraal daar eigenlijk aanwezig is en die staat hier op de foto.

Als je daar naar kijkt, kun je daar iets van zeggen wat jij daar in ziet?

Martijn: Nou daar kan ik technisch zo niet iets over zeggen. We kunnen niet overal iets over zeggen maar, het is een gegeven dat dit vaak gebeurt. Het is een gegeven, dat er ongelooflijk veel mensen zijn, die pilaren, die energieën hebben gefotografeerd. Of zelfs op video hebben vastgelegd. Dus het lijkt me zeer plausibel dat dit ook een soortgelijke situatie is. Vind het bijzonder als een telefoon op dat moment een foutje maakt.

Zo draai ik het dan maar even om het zo te benoemen dat ik dat zeer onwaarschijnlijk vind. Maar het kan wel, maar ik denk dat het iets bijzonders betekent, kan betekenen.

En dat is ook de energie die uit de geometrie komt en daar staan die bouwwerken bovenop van oorsprong om te zorgen, dat die geometrie niet in het aardse geometrische veld komt. Die bouwwerken, die er bovenop staan, zijn in de beginne gebouwd om te onderdrukken.

Arjan: In de beginne, impliceert het dat het nu anders is?

Martijn: Nou in de beginne toen ze gebouwd werden door verschillende beschavingen, werd dat gebouwd om te zorgen, niet om te stabiliseren zoals heel veel wordt verteld, dat zijn spirituele verhalen, werd technologisch gebouwd om te zorgen, dat de energie die uit de aarde kwam juist niet in het grid kwam van de aarde.

Arjan: Het is om te onderdrukken.

Martijn: Ja en dat blijkt ook, want alle mensen die in die omgeving hebben gewoond en gewerkt, kwamen ook allemaal in die verdrukking terecht. Er werden slaven gedreven, er werden mensen gedood, rituelen ceremonies werden er gehouden. Ze praten er gemakshalve niet over.

Arjan: Is dat in elke piramide?

Martijn: Dat weet ik niet omdat ik dat niet van alle piramides weet. Dus dat weet ik niet.

Arjan: En bijvoorbeeld in Egypte, de grootste, de Cheops e.d., die staan daar om te onderdrukken?

Martijn: Ja, dat zijn bouwwerken, die van origine zijn gebouwd door Draconische groepen, niet door Siriaanse bewustzijnsvelden, maar door Draconische groepen, die de Annunaki in het

controleveld ….. de Annunaki hebben overgenomen, die zijn met hun bewustzijn binnen gedrongen bij de bouwers van die piramide. Er zit een hele laag achter, dus het is een wereld in een wereld. Zijn eigenlijk allemaal creatievelden van scheppende wezens, die eigenlijk steeds zijn overgenomen, onder controle zijn gezet door mindcontrol, zeer geavanceerde mindcontrollers.

Arjan: Klopt dat, dat dat niet wil zeggen dat er geen bijzondere en helende energieën aanwezig kunnen zijn in die piramides?

Martijn: Exact.

Arjan: Dat het dus wel helend kan zijn om je in de buurt van een piramide op te houden.

Martijn: Ja dat kan. Zolang de mens niet weet wat er eigenlijk allemaal gebeurd is en dat het ook anders kan zijn als dat we allemaal willen geloven. Het is niet voor niks dat eigenlijk al die oudheidkundige gebouwen allemaal onder militair bevel vallen hè. Ze vallen allemaal direct onder defensie. Allemaal.

De piramides, de oude archeologie, archeologische groepen van de piramides in Egypte vallen eigenlijk via een constructie van bijvoorbeeld, dat is dus ook wat er werkelijk aan de hand is, de Engelsen valt het onder het bewind van een militaire constructie. En daar zitten redenen achter. En niet alleen omdat het zo’n geavanceerde techniek is en alle kronieken van de mensen daar liggen opgeslagen. Als dat opengaat, als dat echt bestudeerd zou worden, als ze daar echt compleet toegang zouden geven aan alle wetenschappers, zou de doos van Pandora opengaan, zouden ze ontdekken dat er een zeer geavanceerd … het is een klokkensysteem, het herbergt heel veel informatie uit het verleden, enorm veel krachtige velden zijn daar binnen, maar uiteindelijk zijn ze gebouwd om te onderdrukken, om het energieveld uit het hologram van de aarde niet naar buiten te laten ontstaan.

Ja, het is wel degelijk zo als je daar naar binnen gaat, dat je daar iets goeds kunt ervaren en dat is eigenlijk ook wel nodig dat mensen daar naar binnen gaan, dat is gelijk het volgende punt. Voor ons is het van belang dat wij voortdurend zorgen, dat we niet wegblijven bij iets waar juist herziening nodig is.

Je zou je kunnen voorstellen dat je met een groep mensen, dat kan zelfs op afstand hè, dat je op afstand met je vermogen daarmee bezig bent, dat je je die piramide voorstelt en dat je met Kracht vanuit die verbinding, je doet het zelf samen met elkaar, met Kracht het veld daar waarneemt en op het moment dat je dat veld waarneemt vanuit dat grotere potentieel, zul je merken dat er beweging komt in die piramide. Ik heb er laatst een heel gesprek, ja gesprekje kort maar wel een goed gesprek over gehad met mensen, die ook zeggen: het is voor ons heel erg belangrijk dat het juist wordt aanschouwd, dat de mensen daar naar gaan kijken, maar niet vanuit het paradigma: het is alleen maar mooi, want dan ga je daar als toerist rondlopen en dan vind je het schitterend, maar ga maar eens kijken vanuit een andere rol. Op het moment dat dat gebeurt, je gaat met elkaar waarnemen, observeren, dan zou het maar zo kunnen zijn, en dat gebeurt dan ook uiteindelijk, als het krachtig genoeg gebeurt zul je merken dat het veld, dat is eigenlijk een identificatiegrid van een object, dat het gaat stromen. Ineens gaat het stromen, de energieën gaan stromen en dan kan het maar zo zijn dat een deel van de piramide verbrokkelt of uit elkaar valt en zelfs helemaal uit elkaar valt. Want wat er onder die piramide zit is veel belangrijker. Het is niet belangrijk, dat daar een gebouw staat en dat we denken, hoe kan dat ooit en hoe diep gaat het de grond in etc. etc. Je kunt je ook afvragen: waarom staat het er überhaupt?

Dat heeft te maken met onderdrukking van de geometrie van de aarde.

Arjan: Ook die van Bosnië?

Martijn: Ja ook die van Bosnië en ook die van De Krim.

Arjan: Oké, dat wist ik helemaal niet.

Martijn: Dat zijn maar weinig mensen, die dat weten. In De Krim is ook een hele grote piramide waar ze met een enorm team naar binnen zijn gegaan en daar hebben ze lichamen gevonden van enorm lang geleden en enorm veel goud is daar gevonden.

Arjan: En hoe weet jij dat?

Martijn: Nou dat weet ik omdat het heel uitvoerig in de media is besproken geweest en zelfs ook in de gewone media is geweest.

Was nog voordat de Amerikaanse en Westerse groepen, oftewel de controlegroepen, daar naar binnen denderden om te proberen dat gebied in te nemen.

Arjan: Bijvoorbeeld dat Egyptische piramides onder controle staan van de Engelse militairen eigenlijk. Hoe weet je dat?

Martijn: Nou dat weet ik omdat er ongelooflijk veel informatie wordt gegeven over hoe de conservators van ……. je kunt het gewoon lezen, er zijn discovery channel kanalen over, ik zie al jarenlang, jarenlang kijk ik naar dat soort programma’s, zie ik en onderzoek ik ook hoe die constructie in elkaar zit. Wie geeft toegang aan mensen, die daar een rondleiding krijgen, wie organiseert dat. Dat gebeurt vanuit het museum van oudheid. Aan wie is dat gelieerd, wie zijn daar de aandeelhouders van, wie heeft daar de controle over? En dan kom je uiteindelijk bij allerlei verschillende grote instituten en uiteindelijk kom je zelfs bij het instituut van het Engels koningshuis uit.

Arjan: Dat kun je gewoon openlijk vinden, dat is in het publieke domein?

Martijn: Ja, natuurlijk dat kun je gewoon onderzoeken. Het is niet voor niets dat in het verleden al die spullen, die uit die graven werden gehaald, dat dat allemaal naar Londen werd gebracht. Daar werd het allemaal neergezet. Waarom niet gewoon een mooi museum bouwen vóór die piramide en dan zeggen van: kijk eens dit hebben we er uitgehaald en hier staat het. Doen ze trouwens op het 9/11 gebied wel, hebben ze het 9/11 memorial gebouwd. Daar kun je de brandweerauto’s zien die dus platgedrukt zijn door dat gebouw. Dan kun je dat gewoon voor de deur bekijken. Maar dat deden ze in Egypte niet, daar hebben ze het eerst naar Londen gebracht.

Arjan: Heel andere vraag van Leendert-Jan. Die zegt: is het volgens Martijn überhaupt wel zinvol om te aarden. In de trant van wortels uit je voeten visualiseren de aarde in bijvoorbeeld.

Martijn: Nee,

Arjan: En wat betekent dan volgens Martijn goed geaard zijn?

Martijn: Ik zeg nee, het gaat om je voorstellingsvermogen. Als je daarmee kunt aarden is dat gewoon prima. Maar ik doe dat nooit. En toch ben ik heel geaard. Wat ik doe, het gaat er niet om wat ik doe hoor, maar wat je kunt doen, even goed zeggen, wat je kunt doen is vooral heel erg aanwezig zijn in je lichaam. Dat is belangrijk. Vanaf je schedel boven tot aan je onderste stukje van je fysieke lichaam. En op het moment dat je goed aanwezig bent in je lichaam, je gaat met je bewustzijn daar doorheen draaien zo, je gaat heel rustig het lichaam even, heel fijnmazig is dat, heel fijne bedrading van informatie, je gaat er rustig doorheen, ja dan voel je gewoon dat de aarde helemaal niet nodig is. Want aarde is eigenlijk iets wat …… je schiet wortels uit je voeten naar de aarde toe, maar zwart/wit gesproken kan ik er gewoon niet omheen, want ik sta daarvoor als wezen, breng je dus je vermogen naar de matrix. Want het is buiten je. Hou maar eens gewoon je kracht in je. Houd die kracht gewoon maar eens in je, want jij bent die Kracht. Houd die gewoon maar eens in je vast. Je kunt overal zijn op de aarde, geaard zonder dat je allerlei toestanden de grond in hoeft te laten gaan. Dat hoeft echt niet. Je kunt gewoon fundamenteel gegrond zijn, heel sterk aanwezig zijn en toch een buitengewoon bewust, liefdevol, spiritueel mens zijn. Die combinatie bij elkaar. Dus misschien is dat ook wel een nieuwe vorm te noemen, dat met aandacht in jezelf ongeveer een vervanging zou kunnen zijn voor aarden in de grond. Het is maar waar je je goed bij voelt. Wat is nou het fundamentele verschil? Het heeft met je voorstelling te maken. Daar waar je met je aandacht naar toe gaat, waar je met je voorstelling heengaat, daar vindt verandering plaats. Dus eigenlijk vindt verandering plaats buiten jezelf, terwijl je juist verankerd wilt zijn en aanwezig zijn wilt in je lichaam. Dat is de focus en de kracht van het scheppingspotentieel van de mens: belangrijk om dat innerlijk aanwezig te laten zijn. En dan kom je dus ook op religies etc. Daar liggen de pogingen om er dus uit te komen.

Arjan: Dat is hetzelfde als met de kosmos verbinden. Dus op het moment dat je …. dat gebeurt vaak samen, dat je ….. veel mensen doen dat samen, verbinden met de aarde en verbinden met de kosmos. Hetzelfde verhaal?

Martijn: Je bent een kosmisch reiziger, je bent een tijdreiziger, je bent een kosmisch wezen, dat ben je. Dus je bent verbonden. Dat hoef je niet op te roepen, je bent onlosmakelijk verbonden.

En dat is op zich wel mooi om dat te oefenen en te doen, maar ga het dan maar eens doen vanuit je eigen Kracht. Ga maar eens met je aandacht naar binnen toe en ervaar binnenin dat jij dat wezen bent. Dat jij dat wezen bent, dat jij onlosmakelijk verbonden bént met die kracht.

Dat is een heel andere beweging, je zult ook ontdekken als je die beweging gaat maken, er een hele subtiele verschuiving plaatsvindt in je bewustzijn. En je merkt ook, dat je in een ander veld terecht komt. En dat voelt in het begin wel een beetje vreemd, want we zijn heel erg gericht op referentiepunten van wat plezierig is, maar ja het kan nog plezieriger.

Arjan: Ja, daar kan ik me van alles bij voorstellen.

En een cursus in wonderen? Doet ie ook wonderen?

Martijn: Ja, kijk we spreken in deze uitzending over de zin en onzin van spiritualiteit, dat is natuurlijk meer een beetje een trigger om te kijken van wat is zinvol en wat kan zinvol zijn.

Bij de cursus in wonderen, en ik heb ongelooflijk veel mensen gesproken die de cursus in wonderen diep en diep hebben doorgespit, ook hebben bestudeerd, jarenlang er mee bezig zijn geweest, maar als je werkelijk verder durft te kijken dan je neus lang is, als je werkelijk verder durft te kijken dan alleen wat spiritualiteit, het goedgelovige is, dan kom je tot de conclusie dat je alles maar niet gewoon een illusie kunt noemen. En de cursus in wonderen is gebaseerd op dat alles een illusie is en dat je eigenlijk …… het is heel erg met Jezus verbonden, het is heel erg met de engelen verbonden en dat is allemaal een concept van dit hologram, waar het nou niet om gaat.

Maar de mensen, die daar heel erg mee bezig zijn, dat blijkt ook als je dat met mensen gaat bespreken die echt open zijn, zijn het veelal mensen die op de één of andere manier een houvast nodig hebben om zich goed te voelen en steeds weer in die modus te kunnen zijn. Eigenlijk nog meer vertaald: niet de eigen verantwoordelijkheid kunnen, durven, mogen of willen nemen om die grootsheid in zichzelf te ervaren.

De cursus in wonderen is een geïnitieerd programma van een Amerikaanse inlichtingendienst, waarbij mindcontrol teams gebruikt zijn om de initiator daarvan deze informatie door te geven.

Arjan: Dat zijn hele boude uitspraken.

Martijn: Ja.

Arjan: En hoe weet jij dat bijvoorbeeld?

Martijn: Nou dat weet ik, omdat ik zelf de cursus in wonderen goed bestudeerd heb en omdat ik op een heel abstract niveau kan kijken, dus niet een hoger niveau, het is een abstract level, het is volledig niet verifieerbaar, maar als je je onderzoek zelf gaat starten over deze onderwerpen, dan ga je op een gegeven moment opeens zien van wat dus de hoax is van het verhaal en wat de echte Kracht is in de mens. En aangezien ik van mindcontrol héél veel weet, dat mag ik echt inmiddels wel zeggen na bijna 43 jaar ervaring op dit gebied, met een volledig geheugen intact, wat ik alleen maar kan zeggen vanuit mijzelf, en ook inzicht heb hoe mindcontrol groepen werken, hoe dat in de hersenen werkt, vanuit welke frequenties ze werken, heb ik zoveel eigen ervaring, dat ik in al die werkelijkheden heb gezien welke programma’s er allemaal draaien om de mens in een modus te houden van ontkenning. Ontkenning van de grotere werkelijkheid, dat er hier op aarde van alles gaande is en dat er invloed door het menselijk bewustzijn heen loopt, die graag wil voorkomen dat je je eigen Kracht ontdekt. En de cursus in wonderen is erop gericht, dat je die Kracht in jezelf niet ontdekt.

Arjan: En is het dan ook volgens het 80, 20, 90 of 10 principe, dat er gewoon toch best wel heel veel goeie informatie in zit waar je in principe wel wat aan hebt, maar door 10 of 20% informatie, die eigenlijk de hele boel ondermijnd en ontkracht wat er op een hele subtiele wijze in zit, dat maakt dat je je Kracht bijvoorbeeld weggeeft? Of is het gewoon echt allemaal kul…..(Arjan maakt een wegwerp gebaar).

Martijn: Nou dat durf ik zo niet te zeggen, dat het kul is, maar het is wel 100% een programma ter misleiding en afleiding. En dat wil niet zeggen, dat het daardoor helemaal niet functioneel is, natuurlijk in elke leer en elke religie zitten hele belangrijke krachtvelden, maar het is belangrijk om goed te gaan kijken bij de cursus in wonderen in welk veld je je bevindt. Want het is gebaseerd op engelen, het is gebaseerd op Jezus Christus, het is gebaseerd op het ongelijkheidsprincipe en dat dus alles een illusie is, waarbij het “alles is een illusie” garant staat voor: oh ik hoef me nergens zorgen over te maken, dus ik kijk er niet naar, ik kijk alleen maar naar het mooie. Maar juist dat is precies de afleiding, want het is juist de bedoeling dat wij als kosmische wezens wél naar die grote brut gaan kijken, waar zich van alles afspeelt wat in beweging mag komen. En als je dat allemaal gaat begrijpen, dan snap je dat elke vorm van ontkenning trauma is in de persoon, die het ontkent en dat elke vorm van ontkenning in de spirituele leer, een cult of een religie een misleiding, een misinterpretatie of een afleiding kan zijn. En als je dat door hebt dan komt eigenlijk steeds meer ruimte, kom je steeds dieper in de schil waar buitenaardsen heel graag contact met ons willen hebben. Dus goed onderzoek plegen zelf. Goed onderzoek plegen.

Ik ga daar ……….. ik wil helemaal geen lezingen promoten want daar gaat het helemaal niet om, daar word ik wel eens op aangesproken: jij hebt het over je lezingenserie, ik vind dat markttechnisch niet handig etc. etc., daar gaat het niet om. Ik bedoel ….. het gaat om de informatie. Ik ga informatie geven, die diepgaand ingaat op dit thema. Informatie, die diep ingaat op wat er gebeurd is in mindcontrol, hoe dat in elkaar zit, hoe dat op de aarde plaatsvindt. Welke patenten er zijn, welke militaire krijgsmachten daarin draaien,welke chips er in de mensen zijn ingevoegd, fysiek en niet fysiek, metafysisch. Ik heb genoeg informatie om te delen met de mensen vanuit mijn eigen ervaringen hoe dat werkt, maar ook hoe de mensen goedgelovig zijn in channelen en kanaliseren, hoe dat op neurologisch gebied plaatsvindt en de cursus in wonderen is daar ook een resultaat van.

Arjan: Oké. Een paar stellingen voor je. Korte reactie graag.

Zinnig of onzinnig: “Niet mijn wil maar uw wil geschiede.”

Martijn: Onzinnig.

Ik mag tussendoor wel wat drinken hè?

Arjan: Vooruit een beetje dan.

“We zijn allemaal één en daarom is alles goed.”

Martijn: Onzinnig.

Arjan: “Er is geen objectieve realiteit.”

Martijn: Onzinnig.

Arjan: “En niets van die objectieve werkelijkheid kun je echt weten.”

Martijn: Die sluit niet aan op mijn eerdere bevestiging.

Arjan: Nee, klopt.

“Accepteer alles om je heen want het is een reflectie van je innerlijke werkelijkheid”.

Martijn: Onzinnig.

Arjan: “Geef geen tegengas want what you resist, persist.

Verzet je niet tegen het kwaad want de confrontatie waarbij kracht gebruikt wordt is nooit goed.

Keer iemand de andere wang toe.”

Martijn: Dat laatste deel vind ik vrij onzinnig en dan denk ik niet letterlijk aan een wang , dan zeg ik eigenlijk van: je hoeft je niet om te draaien en je te laten slaan. Dat vind ik eigenlijk een hele onzinnige……galactisch gezien heel onzinnig, want als je in je kracht staat hoef je de eerste klap al niet eens te ontvangen. En wat was het eerste deel?

Arjan: Geen tegengas te geven want what you resist, persist. Dus niet tegen het kwaad want confrontatie waarbij kracht gebruikt wordt is nooit goed.

Martijn: Als je ervan uitgaat dat die reactie vanuit diezelfde kracht plaatsvindt, dan is het onzinnig ja. Maar je kunt een reactie geven op het kwaad en dat is bijzonder zinnig. En als je die reactie geeft vanuit je heelheidsprincipe zonder angst, als wezen dat onsterfelijk is en een menselijke ervaring heeft, dan is het buitengewoon zinnig om die reactie te geven omdat observatie op dat moment van buitengewoon belang is. Dus dan vind ik het heel zinnig.

Arjan: “Je oogst wat je zaait. Ziekte of ongeluk is altijd debet aan je eigen gedrag. Je creëert alles zelf, ook een ziek lijf.”

Martijn: Onzinnig.

Arjan: “Wakker zijn betekent mentaal vrij zijn van alle valse religies.”

Martijn: Absoluut zinnig.

Arjan: “De waarheid hoeft niet verdedigd te worden. Je hoeft ook niemand met zijn bullshit te confronteren.”

Martijn: Helemaal zinnig.

Arjan: “Op een ultiem niveau van werkelijkheid klopt dit dat materie een illusie is? Maar wat hier gebeurt doet er wel toe omdat de ervaring echt is.”

Martijn: Zinnig. En materie is een uiting van informatie. En informatie zijn lichtvelden. Dat is zeker zinnig. Daarom is het ook niet een illusie. Want alles wat we ervaren is er. Dat is heel makkelijk gezegd.

Ik vind het wel leuk trouwens wat je doet. Niet dat het er überhaupt iets toe doet van wat ik zeg, maar het is wel leuk natuurlijk om mij daar een beetje in te prikkelen.

Arjan: Jazeker, ja.

We kregen een vraag van Elisabeth, die zegt van ….. zij doet overigens veel van onze Duitse transcripts..

Martijn: Fantastisch.

Arjan: Ja dat is echt super wat daar gebeurt.

Ze zegt van, met wie staan mediums als ……? ……… en van Praagh in contact als ze bijvoorbeeld correct informatie doorgeven van overleden personen aan achtergebleven geliefden. Wat ze absoluut niet hadden kunnen weten.

Martijn: Dat is informatie die komt uit de digitale Akasha kronieken van de aarde. Dat is eigenlijk het intelligentie netwerk van de artificiële wereld, die de manipulatie hier doorheen voegt. Alles wat er hier gebeurt op neurologisch gebied, persoonlijk gebied, wordt opgeslagen in een enorm netwerk van intellect, van bewustzijn. En in feite wordt daar mee gechanneld.

Arjan: Oké, is dat ……. er wordt ook wel aan gerefereerd als de positieve black goo?

Martijn: Nee, nee. Het is een ander bewustzijnsveld. Er zijn verschillende lagen van bewustzijn, zoals je verschillende harde schijven kunt hebben, het zijn verschillende talen en eigenlijk alles van die taal wordt opgeslagen daar en persoonlijkheid en trauma en persoonlijke rol in het leven van die overleden mensen die worden daar bewaard en het innerlijke stuk gaat naar een heelheidsveld.

En het is dus mogelijk om je te focussen, om ook als medium is het mogelijk om contact te maken, je haalt het beeld van tevoren, je gaat eerst in je rol van het grotere stuk, je speelt niet de rol van het medium zijn, je gaat eerst naar die Kracht toe van binnen, je maakt verbinding met het heelheidsveld. Op het moment dat je die Kracht voelt en dan neem je aan dat je in essentie een volstrekt volmaakt wezen bent met een menselijke ervaring, dan neem je het beeld voor je van de persoon waar het om gaat. Je ziet die persoon en vervolgens haal je vanuit hier (hart) haal je dat beeld weg en je gaat verder naar binnen en dan geef je de instructie via het heelheidsveld om contact op te nemen met het wezen. Anders krijg je contact met de persoon met het neurologisch proces. En zo communiceren heel veel mensen met het restant van een overledene terwijl het wezen zelf dat helemaal niet doet. Sterker nog, op het moment dat wij overlijden zullen we dit hele realiteitssyndroom ervaren als een simulatie programma en wij zullen ook beseffen van, oh als ik van daar als ik word geroepen ga ik natuurlijk niet antwoorden als Martijn. Dat kan helemaal niet. Want ik ben Martijn niet als ik ben overleden, als ik dood ben. Er zit een soort filtreringssproces in.

Arjan: Julliet, die heeft een vraag over hooggevoeligheid. Die zegt, hooggevoelig is naar mijn idee eigenlijk, overgevoelig of overvuld. Mensen die niet zo goed voor zichzelf zorgen worden een emotioneel afvalpunt en pikken van alles op wat niet van hun is en laten dat moeizaam weer los. Ook mensen, die zeggen: ik ben hsp, high sensitive person, en ik voel wat er in je omgaat, lijkt mij gewoon projectie. Hoe ziet Martijn dit?

Martijn: Nou ja, dat kan projectie zijn, het kan ook zijn dat je wel degelijk iets voelt van de ander, maar dan voel je voornamelijk het veld van het fysieke bewustzijn, want dat straalt het uiteindelijk uit. 9 van de 10 keer is telepathie een data transmissie van het ene brein in het andere brein. Inclusief de gevoelens, die opgewekt worden door het brein. Iets anders dan de verbinding hart – hart.

Het is mogelijk om iets te ervaren van een ander, maar meestal is dat eigenlijk al… bijna altijd is dat een transmissie van het fysieke bewustzijn van die persoon. En dan wordt het geïnterpreteerd en het krijgt een betekenis voor degene die hooggevoelig is, het wordt geïnterpreteerd op basis van wat die persoon in zich draagt. Dus de referentiepunten.

En dat is eigenlijk het één op één verhaal, je krijgt dan te horen: oh ja maar ik voel aan jou wel dat je daar en daar last van hebt. Die persoon detecteert dus iets, er wordt iets opgepikt, het wordt vertaald maar ook de eigen referentiepunten van het brein gaan op zoek van wat betekent het voor mij. Oh ja dat en dat en dat, komt er een verhaal uit waarvan je voelt: maar dat is het niet wat jij zegt. Maar toch kun je ook niet ontkennen omdat de dingen die gezegd worden ook wel weer te maken hebben met je fysieke lichaam, maar het is het niet. Je kunt dat projecties noemen, je kunt het ook interpretaties, aannames noemen van degene die het ontvangt.

Arjan: Maar wel op basis van hooggevoeligheid.

Martijn: Op basis van hooggevoeligheid vaak van een soort verstoring. Want fijngevoeligheid is merendeel een verstoring, een discrepantie tussen de verschillende velden, waardoor de hooggevoeligheid overreageert. Dan vindt er een soort ……. een bepaald gevoelsveld wordt meer geïnterpreteerd in het brein, het is een breinverhaal, dan het gevoelsbewustzijn hier (bij het hart). Er zit trauma ergens. Er zit trauma.

Nou gelukkig zijn er maar weinig mensen op deze planeet die getraumatiseerd zijn, dat valt gelukkig wel mee. (gelach)

Arjan: Dat moest er ook nog bij komen.

Martijn: Dat vinden veel mensen naar hè, mensen vinden het woord trauma niet leuk. Dat klopt natuurlijk ook omdat het woord trauma best wel een lading heeft. Maar ja, uiteindelijk zijn onze lichamen getraumatiseerd, maar niet wie wij zijn. Wij zijn zelf volmaakt rustig en liefdevol. Maar ja het lichaam doet wat anders.

Arjan: Als ik het goed uitspreek, Ilana die heeft een vraag over de maan. Die zegt Martijn sprak over de maan eens in de zin dat de maan niet helemaal organisch is en dat hij ook gebruikt wordt om te manipuleren. De maan wordt enorm veel gebruikt in allerlei spirituele richtingen en zeker ook de volle maan. Hoe kijk jij daar naar?

Martijn: De maan komt hier niet vandaan, is in een baan om de aarde geplaatst door heel geavanceerde wezens om verstoring te brengen in het ontwikkelingsproces van de mens. En dat zijn niet de Annunaki, maar dat zijn andere beschavingen en die hebben dat gedaan om ook weer invloed uit te oefenen op de ontwikkeling van de mens, want ze hebben belangen daarbij en die maan heeft eigenlijk gezorgd voor een biologische, natuurkundige aanpassing en de gevolgen zijn uiteraard dat we op de aarde hoogtij kennen, eb en vloed en dat ook het magnetisch veld van de aarde beïnvloed wordt. En het magnetisch veld heeft invloed op ons magnetisch veld, wij zitten daarin. Onze gemoedstoestanden veranderen er door etc. etc. Maar de maan is van oorsprong niet iets analoog. Heel simpel gezegd is de maan een constructie van zeer geavanceerde wetenschappelijke wezens.

Arjan: In een periode van ongeveer 2000 jaar terug?

Martijn: Nee dat is eigenlijk veel recenter gebeurd, dat de maan in een baan om de aarde is geplaatst. Maar kijk weet je, het benoemen van getallen van jaren dat wordt er heel veel over gesteggeld, op die tabletten staat zoveel jaar, ja maar op die tabletten …. en ik dan in mijn grottekening? Mensen vallen over elkaar heen over het aantal jaren, maar wat wij mogen begrijpen is überhaupt dat het gewoon gebeurd is en dat de meesters die dat doen, dat zijn meesters en manipulators, ook tijdreizigers zijn. Dus ze kunnen iets doen in ruimte en tijd, ze kunnen de maan in een baan om de aarde neerzetten en vervolgens kunnen ze dat zo doen, dat dat bijvoorbeeld 6000 jaar geleden was. Maar ze kunnen het ook zo laten ontstaan, dat het 200.000 jaar geleden was. Dus die hele tijdlijn, voor onze begrippen is dat heel moeilijk, we proberen het wetenschappelijk ook aan te tonen, maar dat is precies wat we moeten denken. Dus eigenlijk alles staat op losse schroeven. Maar de maan is een artificiële, nou ik ga het nog net geen ruimteschip noemen, het is een constructie met een enorme basis, enorm groot, opgebouwd uit zeer, zeer geavanceerde bewustzijnswezentjes, dat zit in de materie, dat zit in de intermoleculaire ruimte en de maan is zelfs een object dat van vorm kan veranderen.

Arjan: Is hij ook hol?

Martijn: Nou dan zouden we er even op moeten slaan, zo van djoing joing. Dat hebben ze ook gedaan hè? Ze hebben het gemeten dat het hol is. Er zijn metingen verricht met geluiden, geluidsgolven dat ze hol is. De maan is absoluut hol, ja.

Arjan: En de hele cult zeg maar, de volle maan vieringen die er zijn?

Martijn: Alle aanbiddingen van de maan, eigenlijk ook vanuit de oervolkeren, is allemaal gevolg ja en de spirituele groep, is allemaal een gevolg van onbegrip wat die maan doet, het verandert de gemoedstoestand van de mens, het past eigenlijk ook het creatievermogen aan want er zit namelijk een cyclus in van die 30 dagen even gemiddeld, en die cyclus zorgt ervoor dat de mens ook voortdurend in een loop zit waardoor het niet in een opbouwfase terecht kan komen.

Dus er is iets heel groots aan de hand en die ceremonieën en rituelen zijn eigenlijk allemaal volgprocessen …. het is een soort aanbiddingssysteem naar die maan.

En daarvan moeten wij wel durven aannemen dat de maan veel meer is dan alleen maar een hol iets, maar dat het een fysieke uiting is, wat wij zien, van iets nog veel groters.

Arjan: Het heeft wel veel invloed.

Martijn: Enorm.

Arjan: Eb en vloed . Er zijn meer inbraken als het volle maan is.

Martijn: Ja als het volle maan is dan ben ik altijd thuis. (gelach)

Dit is op zich een thema daar zouden we een andere keer verder op in kunnen gaan. Ik ben zelf een aantal keren op de maan geweest, niet met mijn voeten in het zand of eigenlijk is het niet echt zand, het is best wel heel stug, er zijn zelfs grote velden waar vegetatie is, dus het zit toch nog even iets anders in elkaar, maar ik heb gezien dat de maan van ja toch wel echt een planeet is, het ziet er gewoon uit, het is eigenlijk wel heel organisch. Op het moment dat ik op de maan ben geweest, dat kunnen we allemaal voelen als we daar op in tunen, dan merk je op het moment dat je op die maan komt merk je dat ………. we kennen allemaal het gevoel dat je bekeken wordt, dat je voelt hé er is iemand aan het kijken, dat honderdduizend keer krachtiger als je op de maan bent, word je door een artificieel systeem helemaal gescreend en gemonitord. En dat is een zo enorm krachtig veld, dat is heel onplezierig. En dat is niet in vergelijking tot met de aarde, dat de aarde zegt van hé wat fijn dat jij er bent en ik heb jou lief. Dat is een heel ander veld.

Arjan: Hoe lang is dat geleden dat je daar geweest bent voor de eerste keer?

Martijn: Ik denk rond mijn achtste jaar, dat is de eerste ervaring die ik me kan herinneren.

Arjan: En ging je daar heen met een fysiek voertuig of ..

Martijn: Ja, ja.

Het waren geen beschavingen die nochtans een idee hadden om mij op een heel aardige manier te behandelen. Nee.

Arjan: Die jou meenamen ook niet? Dat waren echt ontvoeringen?

Martijn: Dat waren echt ontvoeringen, ja.

We komen dus in de richting van mindcontrol, zeer geavanceerde para-militaire, geheime krijgsmacht afdelingen, dit is gigantisch.

Arjan: Stonden die dan ook onder controle van die kunstmatige intelligentie waarvan jij zegt dat dat de maan dat eigenlijk is? De maan is eigenlijk een kunstmatige intelligentie?

Martijn: Ja, ja.

Arjan: Die para-militaire groepen stonden onder controle eigenlijk van die ….

Martijn: Het is het Annunaki bewustzijn, het reptiliaanse bewustzijn wat in heeft gebroken in het brein van de mens. Is ook het reptiliaanse gedeelte van het brein, waardoor er dus allerlei goocheltrucs worden uitgehaald om mensen dingen te laten doen, die ze niet eens willen. Maar goed het is makkelijk om dat natuurlijk te ontkennnen.

Arjan: En staat dat ook in verbinding met Saturnus bijvoorbeeld? David Icke die heeft daar heel veel over geschreven in zijn boeken, dat deze matrix een Saturnus/Maan matrix is.

Martijn: Nee, nee.

Arjan: Dat is niet zo? Heeft Saturnus nog wel een specifieke functie in het hele mindcontrol gebeuren wat hier uitgerold wordt? Of helemaal niet? Omdat er van die bijzondere hexagonale winden zijn.

Martijn: Nee dat heeft helemaal niets met mindcontrol te maken….. dat heeft er wel mee te maken, alles heeft uiteindelijk met elkaar te maken maar dat heeft er niet per definitie mee te maken.

Arjan: Een link met de maan is er niet.

Martijn: Nee.

Het is al weer kwart voor 11.

Arjan: Nou dan hebben we nog 3 uur voor de boeg.

Martijn: Nou dat kan ik zien omdat ik hier een klokje heb neergezet, ik denk dat is handig dan kunnen we de aardse tijd ook een beetje in de gaten houden.

Arjan: Misschien is het mooi om af te sluiten met een muziekstuk en dan nog een bekrachtiging? Of andersom?

Martijn: Ik denk dat de bekrachtiging mooi is en daarna nog een muziekstukje.

Vind jij dat ook goed?

Laten we als thema neerzetten dat wij de wereldreligies op aarde de aanwezigheid laten zien van de “force of life” in ons. Dat we de wereldreligies en elke cult en elke sektarische vorming, wat dan ook, in welke vorm dan ook, laten zien dat we er zijn. Dat kunnen we doen door ons voor te stellen dat we even kort aanwezig zijn in die velden. Gewoon even in aanwezig, observeren, hallo hier ben ik. En dan ben jij dat niet thuis, jullie en ik niet, maar dat zijn wij innerlijk. Dus we gaan eerst in die rol van het heelheidsveld. We observeren en we brengen bewustzijn in beweging in die enorme grote wereldreligies en dat is oh zo nodig en er zitten oh zoveel mensen te wachten in die religies ook op deze activaties. Ik spreek die mensen zo nu en dan. Daar is heel veel beweging.


Bekrachtiging

Doe lekker je ogen dicht als je dat wilt, haal eens rustig diep adem en bij uitademing ontspan je je lichaam via je hoofd door je lichaam helemaal naar beneden toe, je voeten rustig op de grond. Of als je ligt, lekker ontspannen op je rug of op je buik.

In dit moment besef je dat er een golf van bewustwording actief is. Dat het bewustzijn van de mens een compleet nieuwe, grotere, bredere en veel diepere koers in zal gaan dan dat we ooit als mens voor mogelijk hebben gehouden. Jij beseft in dit moment, dat je getuige bent hier op de aarde als mededrager en hoofd creator vanuit jezelf daar mee te kunnen werken waar jij voelt dat je nodig bent. Met je aandacht in je lichaam van boven naar beneden en met de focus bij je hart ga je met de aandacht diep naar binnen in je hart en je spreekt vanuit je gevoel binnenin tegen je hart contact, contact met alle levende wezens, contact met het veld van heelheid vanuit mijn kracht en je voelt de bereidwilligheid van het veld om te connecten.

In dit moment hier heb je overzicht als wezen uit een andere wereld met een menselijke ervaring, dat er enorm veel dogma, een bandbreedte beperking plaatsvindt in het menselijk bewustzijn middels religies, cultvorming etc. Spirituele modellen, die ongelijkwaardigheidsprincipes tonen. Je doorziet de pogingen om gevoelsbewustzijn te creëren in de mens terwijl de mens een volmaakt heelheidswezen is. Dankbaar en dienstbaar neem je het besluit ook vanuit jouw krachtveld als waarnemer/waarneemster vanuit het leven van ooit waar je vandaan komt, de Kracht het Levensveld, kortstondig waar te nemen, te observeren in de velden van religie en in dit moment zie je voor je, op jouw manier, de grote religies van de aarde. Je kunt ze even rustig aanraken. The force of creation, jij, kijkt, observeert naar de gigantische, collectieve velden waar mensen in vast zitten.

Geen oordeel, observatie.

En terwijl je hier aanwezig bent, luistert naar de inhoud van de kracht achter de woorden, voel je dat je permissie hebt, juist jij permissie hebt van jezelf, hoe vanuit de dankbaarheid en de observatie over te brengen het veld van de heelheid.

Je haalt diep adem tot onder in je buik en bij het uitademen komt die beweging in dat veld, wereldwijd. Het is een cadeau. Het is nodig. Deze kracht breng jij van binnenuit naar deze thema’s omdat je het recht hebt te voelen dat het met alle mensen op deze aarde goed gaat. Dat je de kracht in jezelf, het recht vindt hebben om via een andere methode en route ook te ontwaken in die andere mensen. Jouw observatie vanuit deze grotere rol en met elkaar over de hele aarde brengt een Krachtveld in beweging, welke de geometrie, die vastgehouden wordt in de religies, in beweging zet. Het gebeurt nú. In elke cel en elke frequentiebewustzijn is dit scheppingsveld vanuit jouw kracht aanwezig in de wereldreligies en in elke onwaarheid, elke afleiding en misleiding, elke poging tot zelfverrijking en ongelijkwaardigheid. En het resultaat zal zijn en is herstel van de gelijkwaardigheid. Je eert het leven, je bent dankbaar dat je dit oeroude oeroude Krachtveld in jezelf inzet. En zo is het.

En dan haal je lekker rustig adem op jouw manier, op jouw tempo en dan doe je je ogen open en dan gaan we ongelooflijk genieten, althans ik ga er gewoon vanuit, ik ga het gewoon doen. Van de harpmuziek.


Muzikaal intermezzo

Martijn: Wat een prachtige overgang naar de nachtrust, wat een prachtige overgang naar de afsluiting.

Arjan: Ja heel erg mooi. Leona bedankt voor je komst vanavond. Leona Lepper, healingharp.nl.

Heel erg mooi, dankjewel.

Dan heb ik nog een gekke vraag. Tenminste dat vind ik zelf een gekke vraag. Ik heb me laten vertellen, dat het heel belangrijk is dat als je video’s hebt op youtube, dat er heel veel duimpjes bij staan. Ik heb me laten vertellen dat dat echt uit maakt, dus ik wil je bij deze ook vragen als je het leuk vindt om te doen, om even dat duimpje te geven op youtube.

Als je geïnspireerd bent en het een goed idee vindt dat er meer van deze uitzendingen komen of dat je ons wilt ondersteunen, dan kan het ook middels een donatie, zou je onderaan het artikel kunnen doen. Mocht je daartoe bereid zijn dan wil ik je daar alvast hartelijk voor bedanken en de volgende uitzending is op 6 oktober en dan ben je weer van harte welkom op youtube of hier in de studio in Haren. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de komst naar de studio, thuis bedankt voor het kijken en alle medewerkers van Earth Matters super bedankt dat dit weer mogelijk is. Dus dank jullie wel, Martijn ook bedankt, een fantastische avond.

Martijn: Dank jullie wel en laten we afsluiten met: herinner je de Kracht in jezelf. Fijne avond.

Bron: Earth Matters


Het zijn de allereerste DVD’s met 10 bewuste afstemmingen die je meenemen naar de oorsprong van het menselijk potentieel en je met de krachten daarvan laten werken.

Neem een kort, bewust moment voor jezelf, verbind je met je hart, je lichaam en het Gouden Kwantumveld van bewustzijn. Laat je oorspronkelijke, Galactische Zelf tot leven komen en draag zo bij aan de paradigmaverschuiving van het menselijk bewustzijn.Support Earth Matters, word Earth Crew!

 

In haar bijna 10-jarig bestaan heeft Earth Matters miljoenen mensen bereikt met onafhankelijk en bewustmakend nieuws. Door de duizenden artikelen, events en video’s die we gepubliceerd hebben, zijn vele ogen geopend, diverse bewuste bedrijven ontstaan en vooral heel veel harten geraakt.

Om dat te kunnen blijven doen, nodigen we je uit om ons te sponsoren door lid te worden: Earth Crew. Het lidmaatschap van € 5,- per maand kun je ten allen tijde weer opzeggen en geeft de volgende voordelen:

  1. 1 x per jaar gratis toegang tot een uitzending in de studio in Haren
  2. 1 x per jaar een exclusief Earth Crew Webinar met een topspreker over een actueel onderwerp
  3. 1 x per jaar een insider Earth Crew Webinar waarbij je mee kunt denken over onze strategie en koers. We laten ons graag inspireren door onze supporters! 

Je kunt ook gratis lid worden: Earth Friend. Je krijgt dan de nieuwsbrief dagelijks of wekelijks gratis toegestuurd.

Jouw support is onmisbaar en we hopen dat je ons wilt ondersteunen door lid te worden:


Ja, ik word Earth Crew

Per machtiging

Voornaam
Achternaam
Plaats
E-mailadres
Rekeningnummer (IBAN)
Bedrag per maand  €5,-
Ik machtig stichting Earth Matters hierbij tot wederopzegging om bovenstaand bedrag van mijn bankrekening af te schrijven.
 

Maandelijks via Paypal

Earth Matters donaties
 
 

Geen lid worden, maar wel eenmalig ondersteunen?

Klik op de link van het bedrag van je keuze: onze dank is reuze!

Zelf overmaken kan ook:

Je kunt het ook zelf overmaken op bankrekening 19.85.18.331 t.n.v. ‘Stichting earthmatters’ te Groningen. (IBAN NL79TRIO0198518331 BIC TRIONL2U)


Stichting Earth Matters

Postadres:

Postbus 835
9700 AV Groningen

Bezoekadres:

Kerklaan 30 B
Haren

Tel: 088-7775444

KvK:                02091407
Triodos            19.85.18.331

Related Articles

Responses