Transcript | Crowd Power 14 | Healingtechnieken | Techniek, mind control en oorsprokelijk leven | Deel 3

(Earth Matters TV | Crowd Power) Het transcript van Crowd Power 14.

Deze is hier als PDF te downloaden (met dank aan Mareijke Giglio). Alle uitzendingen zijn te bekijken via het Earth Matters YouTube kanaal.

Wil je het televisieprogramma Crowd Power bijwonen en de gesprekken aan tafel van dichtbij meemaken? Dat kan! Crowd Power wordt opgenomen vanuit de Youniversal Studio in de Biotoop in Haren. De ontvangst is tussen 20.15 en 20.45 uur. Je bent van harte welkom een opname bij te wonen. Meld je aan via deze link op de website van Orongo.

Met grote toewijding is er van de uitzending een zo nauwkeurig mogelijk verslag gemaakt, we kunnen echter niet garanderen dat het helemaal foutloos is.

Transcript Crowd Power 14:
Arjan: Welkom bij Earth Matters t.v., dit is crowd power, mij naam is Arjan Bos …..

Martijn: Jaaa en mijn naam is Martijn van Staveren, heel hartelijk welkom. Fijn dat jullie aanwezig zijn, meekijken, mee aanwezig zijn, meevoelen, mee creëren. Aflevering 14 hè?

Arjan: Aflevering 14 en dit is de derde aflevering van techniek, mindcontrol en het oorspronkelijke leven. En deze keer gaan we vooral in op healingtechnieken en voeding. We hebben vanavond ook live muziek en bekrachtingen en de onderwerpen waarover we het hebben zijn heel divers, gaan over familieopstellingen, astrologie, soul retrieval, Germaanse geneeskunde, flower of life, Reiki, werken met piramides, chakra’s, orakelkaarten, placebo’s, synchroniciteiten, voice dialogue, transcendente meditatie en nog veel meer. En we hebben heel veel goeie vragen binnengekregen. Dus we hopen dat we er allemaal doorheen kunnen rollen. Dus dan gaan we ook mooi beginnen.

Vorige keer was de 13de uitzending op vrijdag de 13de en toen hebben we al gememoreerd dat eigenlijk elke dag een geluksdag is. Daarom willen we deze keer ook gewoon beginnen met 3 keer nieuws waar je ontzettend blij van wordt.

Martijn: Nou kijk aan dat is een mooie start.

Arjan: Zeker. Steeds meer gemeentes staan open voor “tiny houses”. We hebben er allemaal wel eens van gehoord, kleine, vaak zelfvoorzienende huisjes met alles erop en eraan. Van zonnepanelen tot een lekker bed, van warm water tot een veranda en natuurlijk met een handige keuken. Marjolein Jonker kreeg toestemming van de gemeente in Alkmaar om haar kleine huisje een maand op een stuk land te zetten. In deze periode besluit de gemeente Alkmaar of ze haar woonplan goedkeuren. Dit plan omvat 6 “tiny houses”, waarvan er 5 bewoond zullen worden.

Wat ook mooi is, is dat er brede erkenning is over de onwenselijkheid van patenten op voedsel. En dat was te merken op het door staatssecretaris Martijn van Dam van Economische zaken georganiseerde symposium “Finding the Balance”.

Ook goed nieuws is de toezegging van eurocomissaris Bienkowska om nadere interpretatie van de Europese biotech richtlijn te geven. Alle aanwezige deskundigen en politici waren het eens, dat de huidige interpretatie van de octrooi wetgeving problematisch is en dat hiervoor een oplossing moet komen. Het Europese octrooi bureau zou geen patenten meer moeten verlenen op natuurlijke eigenschappen van klassiek veredelde planten. Daar zijn we nog niet, maar het was wel een hele stap in de goede richting.

En vandaag is de eerste Thuiszorg coöperatie van start gegaan. Want in verband met alle bezuinigingen op de zorg leven veel Thuiszorg medewerkers in onzekerheid. In Apeldoorn waren 12 huishoudhulpen het zat en hebben als eerste in Nederland een Thuiszorg coöperatie voor cliënten. En ze zijn met zijn allen de baas, ze verheugen zich er enorm op. Ze zeggen: We kunnen weer zelf bepalen hoe we de zorg verlenen. Willen we een ommetje maken met de cliënt, dan kan dat. Moeten ze naar de dokter, dan regelen we dat. De coöperatie heeft inmiddels een contract getekend met de gemeente Apeldoorn, de vrouwen behouden hun salaris en arbeidsvoorwaarden, de vakbond FNV ziet het als een nieuwe trend.

Nou dat zie ik ook, volgens mij gaan we helemaal de goeie kant op Martijn!

Martijn: Ja zolang we nog een vakbond nodig hebben, is er natuurlijk nog heel wat werk te verrichten, maar er komt een tijd dat we ook die zelf niet meer nodig hebben.
Maar dat klinkt goed Arjan. Zijn mooie berichten. En vooral die “tiny houses” vind ik ontzettend leuk. Het geeft een gevoel van, ja .. terug naar de natuur. Je ziet ook hoe het gemaakt is en vooral de indeling, heel gezellig. Ja … misschien ga ik ook wel een keer in zo’n tiny house logeren om te ervaren hoe dat is.

Arjan: De tiny houses zijn vaak heel erg klein. Martijn: Ja ze zijn “tiny” hè.

Arjan: Je hebt ze in allerlei soorten en maten

Martijn: Maar dat is wel heel erg leuk, een prachtig mooi initiatief. Geeft in ieder geval weer een stuk basis aan, waar we met zijn allen zo ver van afgedreven zijn. Dat is gewoon heel erg jammer. En het is goed dat we daar nu op een andere manier naar gaan kijken.

Ik wil nog even over die patenten. Alle deskundige aanwezigen en politici waren het er over eens, dat de huidige interpretatie van de octrooi wetgeving problematisch is. Ja, dat is het probleem ook. Het probleem is, dat er maar lukraak geïnterpreteerd kan worden in de wetgeving. Het hele model van wetgeving is één groot interpretatiemodel. En degene die het meest logisch en plausibel kan interpreteren, die wint. Ik denk dat we helemaal geen ruimte moeten hebben voor interpretatie, maar dat het gewoon eenduidig moet zijn of het wel of niet kan. En dan komen we gelijk op het punt, we leven niet in een eenduidig universum. Je kunt alles niet eenduidig maken, alles is gewoon kunst en dubbelzinnig. Het blijft dus altijd wikken en wegen van hoe je een wetgeving invulling geeft. Maar het is mooi dat ze er mee bezig zijn en het is goed dat ze luisteren naar het publiek, want uiteindelijk wordt het geïnitieerd vanuit mensen die daar over schrijven in tijdschriften etc.

Arjan: Absoluut. Er is gewoon te veel druk vanuit het volk en dan moeten ze op een gegeven moment buigen. Dat zie je op allerlei vlakken trouwens. Het is echt …….. het was niet moeilijk om 3 van deze positieve berichten te vinden. Ze zijn er in overvloed.

Martijn: Ja het barst uit de voegen van de mooie nieuwsberichten.
Bekrachtiging, zullen we daar maar eens mee beginnen?
Laten we het zo zeggen, dat we vandaag vooral weer onszelf vieren en vanuit de kracht van de verbinding met elkaar ook elkaar bekrachtigen, maar vooral met de aandacht bij onszelf blijven.
Laten we daar lekker mee starten, om deze uitzending in te luiden vanuit het veld van afstemming. Dat mag je weer doen met de ogen dicht. Ook hier mag je het doen met de ogen dicht. Hoeft niet, dat zeg ik er altijd bij, je mag het lekker ook gewoon met je ogen open doen, doe het zoals het voor jou prettig voelt. Ik doe het zelf altijd lekker met mijn ogen dicht vanwege de zintuiglijke prikkels. Zodra die er niet zijn, kan ik me veel beter tot mijn innerlijk bewustzijn richten. Oké.

Bekrachtiging:

Nou mag je je heerlijk op je eigen manier ontspannen, met de aandacht naar jezelf in het hier en nu en realiseren dat jij in dit geval niet naar de woorden van Martijn luistert, dat je met nadruk, intentie je aandacht richt binnen in je eigen lichaam, binnen in je hoofd en vervolgens met je aandacht in je hoofd naar beneden gaat richting je hart, het orgaan dat het enige, biologische orgaan is waaruit oorspronkelijke gevoelens doorgezonden worden naar het neurologische systeem. Dus met de aandacht ga je naar je hart en lokaliseer je met je bewustzijn de plek waar jouw hart zit. En in het moment dat je in het nu aanwezig bent, realiseer jij je, dat je vanuit het krachtveld van je hart een representant bent van het veld van verbinding, van creatie, waar alle levende wezens hier op deze aarde en in de natuur en buiten deze aarde op aangesloten zijn. En vanuit dit besef realiseer je diep in je gevoel, dat alles wat je doet en alles wat je voelt, dat het in het heelheidswezen “the force”, de kracht, aanwezig is. En na heel veel lange tijden ben jij hier in dit menselijk lichaam aanwezig. Juist nu, in deze tijd, dat de aarde een prominente rol inneemt in het bewustzijnsproces van dit gehele universum. En jarenlang heb je gevoeld dat het leven om veel meer gaat dan alleen het leven zoals het hier op aarde wordt ervaren, n.l. geboren worden, opgroeien, opleiding, werken, in de vut, nog een keertje langer genieten na de vut, en overlijden. Dat model mag er zijn en dat is goed, en dat is niet waar jij voor bent gekomen.

Uit een andere tijd ben je hier naar toe gekomen om de historie van het menselijk bewustzijn, de analoge realiteit uit het scheppingsveld om dat hier te brengen in jouw fysieke lichaam. En dat is wat je doet. Je maakt een reis hier, je ervaart dit leven, je bent hier om het oorspronkelijke, emotionele bewustzijn en het erfgoed van wie jij bent te beleven in dit fysieke lichaam en het hier naar buiten uit te stralen en het te zijn. Ambassadeurschap hier op aarde uitdragen. De aarde heeft het nodig, jij bent nodig. De dieren hebben jou ook nodig. De natuur nodigt je uit in dit hologram hier, om je bewustzijn gedragen uit de “force of life”, het krachtveld waarop alle wezens aangesloten zijn, om dat hier te manifesteren. Juist in het moment, dat de aarde lijkt te zijn overgenomen en het er niet meer toe doet, dat wij er zijn. En precies dát is waar het om gaat, dat jij hier bent, is het grootste cadeau voor deze planeet en het waarnemen met de ogen van het potentiële bronveld, geïntegreerd door je persoonlijkheid heen, is het grootste integratieproces in het universum.

Met de aandacht bij je hart besef je, hoe onwaarschijnlijk mooi het leven kan zijn als jij van binnenuit de kracht van het leven aanwezig laat zijn in je lichaam en het leven ook echt leeft. Dat is het besluit waarom je hier op aarde bent. Dit is de reden waarom grote groepen uit andere dimensies hier op aarde aanwezig zijn en vanuit dat veld zetten we deze avond en de ochtend en de middag en de nacht, wanneer je dit ook luistert en invoelt, zetten we in beweging met een enorme krachtgolf vanuit jouzelf. En vanuit deze kracht van wie wij zijn, onze eigen kracht binnen in ons, zeggen wij dat het goed is dat deze aarde bezocht wordt door andere, welwillende en ook niet welwillende wezens, omdat vanuit de kracht die wij zijn, wij geen onderscheid maken tussen goed en kwaad.
De oorspronkelijke kronieken van het mensdom dragen wij in ons en het is onze doelstelling om hier op aarde de neutraliteit te herstellen. We zullen ontdekken dat wij de scriptschrijvers zijn van dit hologram.
Kom maar lekker weer terug met je ogen open.

———————————–

Proost.
Over de hele wereld is een enorme golfbeweging gaande waarin ongeacht afkomst van waar we vandaan komen, historie, maakt allemaal niets uit, de mens ervaart diep van binnen: er is veel meer dan alleen het stukje dat ik nu ervaar. Welke religie, waar je ook uit voortkomt, welke achtergrond je ook hebt. Ik heb mensen gesproken met verschillende achtergronden en allemaal geven ze aan: jarenlang heb ik gezeten in een kerk, wat voor kerk het ook mag zijn, en ik voel dat ik mijzelf daar niet ontmoet. Ik ontmoet daar de kracht om me naar buiten te richten, maar de ontmoeting met mijzelf blijft achterwege.
En die beweging is zo ontzettend mooi. De mens wordt dus letterlijk door zichzelf geroepen, uit een andere tijd via de “force of life” om weer in verbinding te komen met zichzelf. En dat is in feite waar we het vanavond ook over hebben met het hele thema, dat het menselijk bewustzijn de draaggolf is van het harmonieuze herstel van het evenwicht hier op deze aarde. En er is niemand anders die dat kan doen behalve jij. Dat maakt het ook een stuk makkelijker.

Arjan: Ja, ja. Daar zitten natuurlijk heel veel lagen doorheen, waar wij het ook steeds over hebben en daar gaan de vragen ook een beetje over van: hoe ontwar je nu voor jezelf in al die healingstechnieken wat van mij is en wat van een ander. We hebben weer prachtige vragen gekregen. Mensen die hun eigen weg, die ze jarenlang hebben afgelegd, ineens in een nieuwe licht bekijken. Dus wat mij betreft gaan we er ook lekker mee van start.

Martijn: Leuk

Arjan: Jazeker.
De eerste vraag is van Lulu, die zegt: ik ben benieuwd hoe er wordt gekeken naar familieopstellingen en het effect daarvan. M zegt ook: Martijn heeft het wel eens benoemd en die zei dat het nog dieper kon gaan dan nu het geval is. Misschien dat hij daar eens wat dieper op in kan gaan, op het effect van familieopstellingen.

Martijn: Ja dat kan. Kijk, de mens is op een punt beland in het nu dan, op dit moment is de mens op een punt beland, dat ze zich gaat ontdekken en aan het ontdekken is. Maar ja, het is op dit moment nog marginaal, maar het wordt heel groots, dat zij invloed heeft met haar aanwezigheid en observatie in datgene wat zij doet. En dat is het mooie. En we gaan dus letterlijk ontdekken dat we door veel meer te observeren vanuit de “force of life”, dus de verbinding met alle leven in het gehele universum, het gehele metaversum, dat we dus letterlijk representant zijn van dat veld, gaan wij letterlijk ontdekken, dat hoe meer wij gaan kijken vanuit dat veld en onze persoonlijkheid daarbij integreert in dat gevoelsbewustzijn, dat datgene wat we waarnemen vanuit de force, vanuit de kracht, en dat is onze eigen kracht in verbinding met alles wat in het universum leeft, dat daardoor datgene wat we waarnemen, we veel grotere en veel snellere processen gaan doorlopen. Dus als je spreekt bijvoorbeeld over familieopstellingen, dan is het dus mogelijk, dat je het onderzoek start van: op het moment dat ik in een familieopstelling meedoe, welke rol ga ik dan in.

Ik heb zelf ook familieopstellingen meegemaakt en het is heel interessant. En er zijn een hele boel mensen in Nederland die daar heel vakkundig in zijn. Het is echt prachtig mooi.
Je representeert in wezen de rol van iemand anders. En dat gaat via het bewustzijnsveld van de matrix. Nou daar is helemaal niks mis mee, want uiteindelijk zijn onze persoonlijkheden ook producten van de matrix, want dat is helemaal niet wie wij zijn.

Dus je vertegenwoordigt een rol van de matrix, van deze werkelijkheid en op het moment dat ik mijn achtertante of achterneef aan het vertegenwoordigen ben, dan vertegenwoordigen zij zijn problematiek, zijn uitdagingen, zijn krachtveld, zijn persoonlijkheid. Op het moment dat ik daar inga, in die positie, ik ga die rol in, en de begeleider, de coach die dit allemaal aanstuurt en coördineert, behandelt mij (tussen aanhalingstekens) in dit geval als Martijn en ik vanuit de Martijnrol daarin ga, dan zit ik dus ook vanuit die Martijnrol erin. Het is belangrijk voor de mensen op aarde, in welk proces je ook zit en wat je ook doet, dat je beseft dat je je persoonlijkheid integreert in het moment met de kracht van wie je bent. Dus je bent hier gekomen in dit lichaam, je bent niet in dit lichaam geboren maar dat is wel zoals we het nu ervaren, dus laten we het maar even zo noemen, je bent hier geboren in dit lichaam, in dit hologram heb je deze ervaring als een galactic beeing en als dat galactisch wezen ervaar je je persoonlijkheid op basis van je ervaringen en op het moment dat jij in een familieopstelling gaat en je gaat eerst in verbinding met het krachtveld en degene die de familieopstelling geeft gaat daar ook ..

Arjan: Wat bedoel je met het krachtveld? Het oorspronkelijke krachtveld …

Martijn: Dus je gaat met je bewustzijn naar binnen toe, je richt je dus letterlijk op jezelf. Het gaat om het observatievermogen. Op het moment, dat jij met je voorstellingsvermogen in jezelf aanwezig bent en je voorstellingsvermogen, dat is het zintuiglijk waarnemingsveld van alles wat in het universum leeft, dus dat is een bewustzijnswezen waar wij een onderdeeltje van zijn, op het moment dat wij daar naar toegaan bij onszelf naar binnen, dan is dit bewustzijnswezen, de force, is zich bewust, dus ikop dat moment ben mij bewust als een deel van het bewustzijnswezen de kracht, ben ik mijbewustdat ik vanuit die kracht in die familieopstelling ga.
Doe ik dat dan, Martijn gaat in die familieopstelling, vanuit het krachtveld, en dat is een dieper liggend emotioneel bewustzijn, een heel krachtig scheppingsveld, op het moment dat ik die rol in ga en ik representeer dan mijn achterneef, dan ga ik dus de kracht van mijn voorstellingsvermogen vanuit het krachtveld inzetten in dat moment. En dan ben ik hem dus aan het representeren, Martijn staat ten dienste, en het grotere krachtveld is daarin aanwezig, en in één keer … boem . … ga je er doorheen
Dus letterlijk de vraag van hoe kun je daar dieper in? Door je rol te herzien.

Arjan: Oké, dus op het moment dat je daar vanuit het oorspronkelijke levensveld, vanuit je diepste zelf daar in staat, dat is eigenlijk per definitie transformerend voor het systeem wat je op dat moment representeert?

Martijn: Zeker, je komt dus op het punt van wat waarneming is, daar kom je op uit. Alles wat wij in dit leven doen is gebaseerd op waarneming, wat je ook doet. De waarneming kan zijn dat je iets ruikt, de waarneming kan zijn dat je iets hoort, het kan zijn dat je hier iets voelt (arm), hier op je hand, dat je lichamelijk iets voelt, maar ook dat je dus letterlijk iets ziet. En het waarnemen via de zintuiglijke processen is niet echt waarnemen van wat we ook werkelijk doen. We nemen vanuit onze persoonlijkheid de matrix waar, deze werkelijkheid en het zijn allemaal beeldpixels die samengesteld worden door ons brein, maar er zit ook nog iets voor dat brein en dat is dat wezen, dat is het krachtveld. Als we ons daar op gaan richten en we gaan dat dus ontwikkelen, dan komen we heel dicht terug in de galactische taal. En zo spreken en communiceren ook de buitenaardse beschavingen, die hier gewoon fysiek op de aarde aanwezig zijn. Zij willen heel graag met jou in contact zijn, niet met je persoonlijkheid.

Arjan: En dat is … het normale reguliere zeg maar, doet dat wel. Dus dan sta je eigenlijk… wat je dan representeert, zo’n vraag is dan, als je representeert of als je gerepresenteerd wordt, is dat dan je krachtlijnen structuur zeg maar, die ook helemaal astrologisch als een soort microkosmos in jou aanwezig is, die zich manifesteert? Dat is helemaal het matrix deel zeg maar.

Martijn: Dat is volkomen het matrix deel, dat is volkomen het hologram wat gecreëerd is door buitengewoon intelligente, scheppende rassen, die voor een deel nog scheppend zijn en het grootste deel artificieel zijn. En dit veld is gehackt door verschillende buitenaardse, interdimensionale cyborg beschavingen en zij controleren nu dit hologram. En op het moment, dat je op deze manier werkt, dan werk je feitelijk vanuit het veldbewustzijn van de persoonlijkheid en ik zal nog een stapje verder doen, vanuit de force, de kracht van wie we zijn is het “not done” dat je zomaar een ander gaat representeren zonder dat je je verbindt met het veld van de kracht.

Arjan: Oké, dat is een mooie.

Martijn: Want je maakt inbreuk op een ander zijn energie.

Arjan: Je kunt dus ook daadwerkelijk dingen veranderen op het moment dat je daar instapt.

Martijn: Je hebt geen toestemming je te verbinden met het bewustzijnshologram van iemand anders. Dus wat in ieder geval belangrijk is, is dat je sowieso afstemt op het “force field of creation” . En zodra je daarop afstemt vanuit volledig respect en je gaat vanuit die kracht aan het werk en je erkent, dat je een representant bent van dat veld en dat dat veld jou hier zelfs heeft kunnen brengen in dit lichaam, en dat dat dus het oorspronkelijk potentieel is, dan is er een verbinding. Dan is die verbinding zo enorm groot, dan is het ook transparant. Alles wat je dan doet, zelfs zonder toestemming, is in het hele veld aanwezig en wordt gezien. En op het moment dat je dat niet doet en je zit in je persoonlijkheid, dus ook het begeleiden van de familieopstellingen, dan ben je dus letterlijk grensoverschrijdend aan het werk. Nou dat kun je oplossen.

Arjan: Voila. Heel mooi.
Martijn: Je zult merken dat je daar veel krachtiger door gaat werken. Het wordt echt veel mooier.

Arjan: Kan me er van alles bij voorstellen, ja. Ja, mooi hoor.

Lia die zegt: ik zou graag willen weten hoe Martijn de werkwijze van dokter Hew Len en Ho oponopono ziet. Dat is een sjamanistische methode uit Hawaï die er voor zorgt, dat ons ego op één lijn komt met ons ware zelf. Het wonderlijke is, dat genezingen plaats vonden zonder dat de psycholoog de patiënten zag. Hij deed een soort genezing op afstand. De psycholoog ging er vanuit, dat de patiënten deel uitmaakten van zijn wereld en dat hij verantwoordelijk was voor alles wat deel uitmaakte van zijn wereld en dat hij alles in zijn wereld kon genezen via de eenvoudige methode van Ho opononpono. Hij keek slechts naar de dossiers van de patiënten en zei ondertussen: “I love you” tegen het universum en tegen zichzelf. Please forgive me voor de imperfecties in mijn wereld, I’m sorry voor de imperfecties in mijn wereld en thank you voor de mogelijkheid om de imperfecties te genezen.

Martijn: Ja, nou dat is heel mooi natuurlijk. Er zijn zoveel verschillende aanvliegroutes waarmee we kunnen werken als scheppende wezens. Het is niet zo dat het maar één richting is en wie ben ik om daar een mening over te hebben. Ik kan alleen maar vertellen dat, wat je net voorleest, dus je realiseert je dat de ander een onderdeel is van jouw leven, van jouw veld. Ik zou hem ook nog wat groter kunnen maken. Je kunt ook ervaren dat ik een onderdeel ben van dat grote veld en dat er dus niet alleen in dat veld de ander een betekenis heeft, maar dat ik samen met die ander betekenis heb in dat veel grotere veld. Ja het kan ook nog wat groter. Ik denk dat het gewoon niet zoveel uitmaakt hoe je het bekijkt, maar meer dat je je wel realiseert, dat er verschillende controlelagen zijn en dat je die kunt doorbreken door het verbinden en het afstemmen zo maximaal te vergroten, dat er dus helemaal geen raamwerken en kaders meer zijn. En dat is wat wij als mensen hier te leren hebben.
Ja ik vind het een prachtige mooie manier, ik heb er zelf geen ervaring mee, maar ik heb wel van andere mensen gehoord, dat het een hele leuke techniek is. Ik heb mij daarop afgestemd en ik heb gevoeld dat het veel groter kan.

Arjan: Eigenlijk op dezelfde manier als familieopstelling.

Martijn: Ja je komt steeds op de kracht uit, voortdurend. Een centraal thema, ja.

Arjan: En ook hetzelfde van dat het ook “not done” is om het zomaar te doen, terwijl mensen er geen weet van hebben? Die patiënt in de gevangenis, waar hij het dan mee deed, dat dat “not done” is.

Martijn: Het is een interventie in het bewustzijn. Ook al doe je het vanuit liefde. Het is een interventie, hoe je het ook bekijkt. En het druist in tegen de regels, tegen de “chronicles of planet” Earth.

Arjan: Dat is ook de reden zeg je, waarom de wezens, die uit het “force field of creation” komen nooit een healing zullen performen.

Martijn: Precies, kijk de mensheid heeft zo’n ontzettend belangrijk vermogen en het vermogen van de mens is de “supreme consciousness”, de opperste staat van bewustzijn van alle lagen van bewustzijn bij elkaar opgeteld. Dus het veld, het scheppingsveld, en dat is een bewustzijnswezen, dat vertaald wordt in honderden miljarden universa, waar honderden miljarden beschavingen in leven, bij elkaar opgeteld is dat het super consciousness. En alles wat er in dat veld gebeurt, wordt gezien in dat hele veld. Al die wezens bij elkaar opgeteld hebben een compleet nieuw “prime” laten ontstaan. Dat is dus een nieuwe laag van het veldbewustzijn van schepping. Dat veld, daar worden dus projecties of creaties gemaakt vanuit dat bewustzijnsveld en daar zijn de mensen uit ontstaan. Dus de mensen komen voort uit het niets. En dus uit het alles want het veld is dus alles. De mensen, die daaruit zijn ontstaan, zijn opperste staat van waarnemers, zijn “observers”. En de mens haar oorspronkelijke vermogen is, doordat zij waarneemt, op welke manier dan ook, op een menselijke manier zoals wij dat nu op de aarde doen of op een hele andere manier wat we ons nu niet kunnen voorstellen, door waar te nemen, is dat dus bewustzijn. Zelfbewustzijn betekent, dat je bewust bent dat je er bent, door waar te nemen zowel in als buiten jezelf, is de force, de kracht daar aanwezig.
En door waar te nemen komt er dus verandering door de beweging die je brengt met je observatie.
Daarom is het zo belangrijk, dat we gaan werken vanuit dat veld. Je kunt het ook het bronveld noemen. Maar vooral dat we de kronieken van wie we zijn, weer durven te gaan gebruiken. Dat is, wat er aan ons wordt gevraagd.

Doordat we nu waarnemen vanuit onze persoonlijkheid en niet vanuit dat grotere veld, vanuit dat enorme scheppingsveld, gebruiken wij ons potentieel niet. Of nagenoeg niet. En andere dimensionale rassen, die de aarde bezoeken, die zijn heel voorzichtig, omdat zij begrijpen dat wij op dit moment niet door hebben, dat we met de ogen van de “force” observeren. Doordat we dus met een andere blik observeren, hebben we een ander vermogen op dit moment om andere invloed te brengen in dit veld, wat destructief is.

Arjan: Voor dit veld destructief?

Martijn: Ja, en voor de omgeving. We zullen ons echt dienen af te stemmen. De aarde wordt niet zomaar bezocht, de wezens blijven niet voor niks buiten beeld. Wat zij doen, is namelijk hetgeen waar wij van oorsprong zo goed in zijn, zij observeren ons. Zonder dat wij ze zien. Zij observeren de mensheid bewust als ook een deel van dat scheppingsveld, zodat zij ons zien op hun manier, observeren zij ons, zij observeren ons vanuit de “force of creation”, zij zien in ons de essentie van het oorspronkelijk teloor gegane vermogen. Door ons te observeren brengen zij dat vermogen vanuit de observatie weer bij ons tot leven. Wij ervaren dus een kracht en dat is dan aan onszelf om daar iets mee te doen en dan kunnen wij daar verder iets mee gaan uitwerken.
Het gaat voortdurend om observatie, leuk is dat. Echt heel bijzonder. Vandaar dat krachten, die niet gezien willen worden, ook echt buiten beeld willen blijven. Op het moment dat wij ze collectief gaan zien, als wij ze gaan observeren, dan zetten we dat veld van hun in beweging.

Arjan: Over observatie gesproken, Lietje deelt daarin een ervaring over. Ze zegt, ik heb hele goede ervaringen met praten met het lichaam of de kwaal of het lichaamsdeel. Voice dialogue. Ik gebruik al zo’n 28 jaar een techniek, die het mogelijk maakt op een heel diep niveau met het lichaam te praten. Ze vertelt dan over de voordelen die de kwaal heeft en als je dan zelf voor die voordelen gaat zorgen, hoeft het lichaam dat niet meer te doen. Dit kan en heeft meerdere malen tot een acute genezing geleid. Het leidt altijd tot een veel betere relatie tussen de persoon en zijn of haar lichaam.

Dat is ook met waarneming, dat zoiets gebeurt.

Martijn: Dat is het hè. Wat Lietje daar vertelt, dat is werken vanuit de kracht. En op het moment dat je je daarop afstemt en je gaat je dan ook afstemmen op communicatie met het lichaam, want het zijn hele subtiele communicators, tot in detail kunnen we met ons lichaam communiceren, letterlijk door in dat lichaam aanwezig te zijn met de kracht van ons voorstellingsvermogen. En dan brengen wij precies daar waar nodig is, brengen wij beweging. En dan is het maar net, is die beweging voldoende om het lichaam te herstellen, dat die verstoring die erin zit dat die ontstoort, kijken we er op de juiste manier naar, zit er misschien nog een verstoring voor die verstoring. Op het moment dat we daar dus veel dieper ingaan kunnen we letterlijk beweging brengen in het celbewustzijn. Want dat is wat er aan de hand is. Een verstoring is een stolling van het celbewustzijn. De oorspronkelijke informatie wordt niet meer doorgegeven. Je krijgt dus gewoon verkrampingen, verklevingen. Een ziekte als kanker die zich uit in fysieke celdeling, is in wezen hetzelfde als dat een tekort aan bewustzijn is van dat wezen. En dat zullen een heleboel wetenschappers natuurlijk weer heftig bestrijden, maar ja er zijn zo ontzettend veel bewijzen dat werken met je bewustzijn helend werkt.
En dan is het voor ons heel belangrijk om te begrijpen dat wij ondersteuning kunnen krijgen in helingsprocessen, dat is het mooie. En dat kan alleen door wezens die zich fysiek laten zien, dus dat zijn wij zelf, dat wij elkaar ondersteunen, en dat we de ander begeleiden in het terug regenereren van het vermogen om te reizen binnen in jezelf en je vermogen waar te nemen in jezelf, om dat weer helemaal te ontplooien.
En dat kan alleen als iemand fysiek aanwezig is. Als er wezens zijn, die niet fysiek aanwezig zijn, dan kunnen ze je wel emotioneel ondersteunen door kracht te brengen. Dan kun je je afstemmen buiten het fysieke deel om, in het morfische veld krijg je informatie door. Maar ze kunnen niet in het bewustzijnsveld van de “force”, ze kunnen dat niet koppelen en dat heeft te maken met de matrix hoe die werkt, omdat er 8 verschillende lagen van controle doorheen lopen.
We zijn dus werkelijk echt op onszelf aangewezen. En dat is wat we gaan doen, we gaan ons zelf herstellend vermogen, door waar te nemen vanuit de kracht, gaan we terugbrengen hier op aarde . En dan is het niet voor mij als wezen zozeer het uitgangspunt dat ons lichaam helemaal beter moet worden, maar veel belangrijker is dat wij vrij komen in dat lichaam met ons emotioneel bewustzijn.

Dus je kunt beter 10 dagen in volle vreugde in volledige verbinding leven in jezelf en dat je dan daarna je lichaam aflegt en je gaat weer naar huis, dan dat je bijvoorbeeld 80 jaar leeft en je hebt een verkrampt emotioneel bewustzijn en je gaat gebukt door je leven.
Dus wat is in essentie belangrijk. We zijn sterfelijk gemaakt, onze lichamen zijn sterfelijk gemaakt als een soort pressiemiddel om daar in te gaan zitten. Om in die overleving van het lichaam te gaan zitten. Het gaat echt om het intellectuele, spirituele bewustzijn om dát te vergroten. En dan maakt het niet uit over hoe lange tijd dat is. Natuurlijk is het mogelijk om je lichaam te genezen.

Arjan: Kwaliteit voor kwantiteit.

Martijn: Ja heel belangrijk.

Arjan: Lietje zegt even dat ze met haar lichaam praat of delen of organen, dat soort dingen. Maar “voice dialogue” is ook dat je met je deelpersoonlijkheden spreekt. Waar spreek je dan eigenlijk mee als je daarmee spreekt?

Martijn: Met het neuraal zelflerend vermogen van het biologische wezen, oftewel het brein.

Arjan: Oké, ja (gelach)

Martijn: Ja, dat is wat de mensheid nu gaat ontdekken, dat er verschillende bewustzijnsvelden zijn. We hebben een bewustzijnsveld, dat echt ontstaat vanuit het zelflerend vermogen, we worden geboren en tot op de dag van vandaag zit hier een lichaam, anders zou Martijn zich helemaal niet bewust zijn van het feit dat hij hier aanwezig is, althans het wezen dat hier (Martijn wijst op zijn lichaam) aanwezig is. Dan zou Martijn hier zitten te spreken vanuit zijn persoonlijkheid en zou hij vanuit zijn ervaringen alles vertellen wat hij in zijn leven heeft meegemaakt en ook reageren op zijn ervaringen. Hij zou ook reageren op zijn onbegrepen beschadigingen en trauma’s. En op het moment dat …… dat is dus de persoonlijkheid en dat is dus een bewustzijn van die persoonlijkheid, dan spreek je in feite met die persoon, die reageert. Komt de andere persoonlijkheid vanuit het wezen tot leven en gaat die dus zichzelf spiritueel ontdekken dus het bewustzijn vergroten, waar in andere geschriften wordt gesproken over de verlichte staat bereiken, een verlichte staat betekent dat je volledig aanwezig komt met je bewustzijn in je fysieke lichaam. Niet dat je gaat gloeien en opstijgt maar dat je heel bewust aanwezig bent en dat je dus invloed hebt op deze wereld.
En dat kan heel ver gaan, zo ver dat je letterlijk de realiteit kunt aanpassen. En dat is heel erg leuk om te doen.

Arjan: Heb je dat wel eens gedaan?

Martijn: Jawel.

Arjan: Kun je een voorbeeldje geven?

Martijn: We hebben een keer, ik was 12 jaar, we waren op vakantie met mijn ouders, ik als Martijntje natuurlijk en toen werden wij, ik denk dat het in Oostenrijk is geweest maar het kan ook Zwitserland zijn, kan ik niet meer terughalen, reden wij langs de bergen en vervolgens … je hebt van die grote bergen en daar lopen afdakjes overheen om die rotsen die naar beneden kunnen komen niet op de weg te laten komen, en we gaan bijna die tunnel in en dan komt er vanaf de andere kant, ik kan het me nog goed herinneren, een Alfa Romeo komt er op onze weghelft aan en raakt ons frontaal. Bam, letterlijk.
De auto schrompelt in elkaar en op dat moment gaat de tijd vertragen en ik besluit in dat moment: dit gaat niet door. Ik voelde het ook als een zware aanval in de matrix om mij op te ruimen letterlijk, het voelde als een attack. Allemaal licht ging er dwars doorheen en alles ging langzaam, ik zie de hele auto in elkaar geperst worden, ik zie mijn zusje en wij maken een draai, een klap en wij vliegen van de weg af – je stelt een vraag en er komt een afschuwelijk verhaal, maar het is een heel mooi verhaal – we gaan van de weg af en we storten het ravijn in. Terwijl dat dus gebeurt realiseer ik, we zijn dood letterlijk, ik realiseer me de lichamen doen het niet meer, zo voel ik dat letterlijk. En in dat moment had ik dus het besluit genomen: hier ga ik niet mee akkoord.

En terwijl ik dat besluit nam vanuit mijn eigen kracht, kwam er een krachtveld van allemaal – ik weet dat nog heel goed – als een soort roze wolken, zo heeft het zich voorgedaan, helemaal rondom, de hele omgeving werd roze en tijdens de val naar beneden in het ravijn stopte dat. En toen was het doodstil. Geen geluid Totale sereniteit En in dat moment zei ik: terug.
Letterlijk het gevoel, niet met woorden. En alles draaide terug, de hele auto rolde tegen het ravijn op omhoog, we kwamen op de weg, we draaiden terug op de plek waar we waren, er was een grote lichtflits, ik zie alles uit elkaar schuiven, letterlijk, het moment van de impact met één grote lichtflits tussen die 2 auto’s in, die auto’s worden uit elkaar gehaald en in dat moment voel ik dat de tijd weer gaat versnellen: whoep… whoep..whoem.En die auto vliegt er langs.

Arjan: Wauw.

Martijn: Normaal gesproken wordt het in je geheugen gewist. Dat komt doordat we nog niet voldoende aanwezig zijn in het lichaam. Ik ben voldoende aanwezig in mijn lichaam om me die zaken te kunnen herinneren. Het heeft te maken met de buitenaardse ontvoeringen, manipulaties, mindcontrol, ik kan met dat letterlijk herinneren.

Arjan: En je ouders niet?

Martijn: Die konden dat niet herinneren wat er gebeurd was, maar we waren wel allemaal heel emotioneel. Dus we zijn daarna wel gestopt. Dus er gebeurt wel van alles.

Arjan: Kon je dat daarna ook wel vertellen aan je familie als twaalfjarig jongetje?

Martijn: Ik weet niet of ik dat verteld heb.Nou ze kijken nu, heb ik het verteld? (Martijn richt zich naar de camera met zijn vraag).
Nou ik weet het eigenlijk niet. Er zijn zoveel dingen, die ik niet verteld heb, omdat ik besef dat het voor de ander niet altijd belangrijk is. Ik kijk gewoon altijd naar mijn eigen ervaringen.
Maar dat is dus een typisch voorbeeld, een wat complexere situatie, waarin ik dus de realiteit heb aangepast. En dan doet Martijn dat niet. Martijn is de persoonlijkheid in het neurologische gebeuren in het lichaam. Dat is alleen maar een boordcomputer, een persoonlijkheid. Dus het wezen heeft dat besloten. En dat is wat we kunnen doen als wij in het moment kunnen reageren, dat is ook onze uitdaging om dat in ons dagelijkse leven weer te gaan toepassen, reageren in het moment, aanwezig zijn in het moment, dan worden wij in dat moment letterlijk de scriptschrijvers.
Dat is heel mooi om mee te werken hoor en vooral ook om echt met jezelf te werken. Je wordt heel bewust van wat je denkt, wat je doet, je wordt je ook bewust van het moment voor de gedachte. Je gaat het van jezelf ontdekken waar die gedachte vandaan komt. Je komt dus in het moment voor de gedachte en dat is een gevoel. En als je daar nog dieper in durft te gaan, kom je er achter dat dat nog steeds een onderdeel is van je neurologische vermogen en dan kun je daarbuiten nog een keer daarvoor kijken en dan is er echt een gevoel. En die 2 gevoelens liggen heel dicht tegen elkaar aan. En dat is die ene nanoseconde waar de mensheid eigenlijk niet meer in gesynchroniseerd is.

Arjan: Goh.
We hadden even een vraag die begon met de “voice dialogue” dan praat je met al die beeldpersoonlijkheden en Rossi die heeft gedacht van, goh als je met die persoonlijkheden praat dan kun je eigenlijk ook wel met hele verlichte persoonlijkheden praten. Dus die praat met grote liefde. En met …. hij noemt het “big mind” en “big heart” , die laat je eigenlijk op de voice dialogue manier praten met die verlichte personen. Zou dat iets uit het oorspronkelijke levensveld kunnen zijn of denk je dat dat nog steeds de volledige matrix is?

Martijn: Nou ja, kijk het begint een beetje eentonig te worden, maar dat is ook de eentonigheid van wie we zijn. En de kracht van wat we in ons dragen is, dat het afhangt van je zienswijze. Het hangt af van hoe je naar iets kijkt. En op het moment dat je zoiets gaat doen vanuit je persoonlijkheden wil niet zeggen, dat het niet werkt. Het werkt wél.

Arjan: Het werkt hartstikke.

Martijn: Het werkt perfect zelfs. Het is alleen van, los je het daarmee op? Is daarmee voldoende aanwezigheid van het veld van de kracht in je persoonlijkheid? En de uitwerking van datgene wat je aan het doen bent en wat je beoogt, is veel krachtiger als je dat vanuit het krachtveld doet. Doe je het vanuit een persoonlijkheid, dan werk je in de persoonlijkheid en werk je dus letterlijk in het resultaat van de ervaring van dat lichaam. En dat is wel heel interessant natuurlijk, want dat is ook waar het om gaat, dat de persoonlijkheid juist verbinding gaat krijgen met het veld van de schepping. Dus als dan die stap nodig is om eerst in die persoonlijkheid te werken, ja dan is dat toch ook goed. Dat maakt niet uit. Überhaupt maakt het niets uit. Alles mag er gewoon zijn.
Het is wel leuk om te kijken, van wat kan de snelle route zijn om ergens in jezelf uit te komen. Dat is gewoon leuk, dat je sneller door een proces heen kunt gaan.
En kijk, als we dat in onszelf leren begrijpen dan gaan we het ook veel makkelijker snappen wat er in de wereld gebeurt. En dan kunnen we als observators hier op deze prachtige, mooie planeet kunnen we met elkaar heel snel prachtige, mooie processen uitwerken.
En daarom worden wij ook de hoeders van deze wereld genoemd, omdat wij oorspronkelijk uit deze wereld vandaan komen uit een andere realiteit.
En wij zullen dat ook echt zelf in beweging moeten zetten.

Arjan: Mooi hoor. Misschien is het ook mooi om straks even een muzikaal intermezzo te doen? Mag ik jullie uitnodigen? Dan doen wij nog één vraag.
Ja, fantastisch.
Leendert Jan die heeft een vraag, die zegt van goh er zijn ontzettend veel mensen die een Reiki initiatie hebben gehad, waaronder ikzelf. Martijn heeft eerder aangegeven dat de meneer, die Reiki ter wereld bracht ook geïnfecteerd werd vanuit de kunstmatige intelligentie. Ik vermoed dus, dat de symbolen geïnfecteerd zijn. Ik heb deze inmiddels uit mijn systeem verwijderd. Kun je jouw visie op Reiki in deze uitzending uitleggen?

Martijn: Ja, zoals ik daar zelf naar heb gekeken. Ik ben ooit met Reiki in aanraking gekomen. Ik werkte zelf al van kindje af aan met energiewerk via de handen, dat zijn toch onze instrumenten waarmee je elkaar aanraakt. En ik ervoer als kind al hoeveel enorme levenskracht, force, kracht, via de handen overgedragen kunnen worden in een ander levend wezen. Dus het verplaatsen van die kracht. Voor mij was dat een volstrekte logica, dat het gewoon zo gebeurt.

Toen ik dus wat ouder werd, een jaar of 22 zoiets denk ik, toen kwam ik dus in aanraking met Reiki. En toen vond ik het een …. ik vond het dus heel mooi dat het geleerd werd, dat er educaties waren. Ik vond het heel mooi dat je je zelfbewustzijn daarin ook kon ontwikkelen, maar vooral de symbolen had ik enorme moeite mee. Hele grote moeite, omdat de mensen die die symbolen toepasten zich niet bewust waren wat voor resonanties, dus wat voor hologrammen er achter de griefs zitten, die dus overgedragen worden bij de initiatie. En voor mij voelde dat helemaal niet prettig en helemaal niet plezierig.
Van oorsprong, de grondlegging daarvan van Nikaj Usui, deze man heeft vanuit een totaal stiltemoment verbinding met de kracht heeft hij ervaren: deze informatie die mag de wereld weer in. Want het is belangrijk dat de mensheid gaat erkennen van: wij zijn de kracht, wij zijn dat veld. En die heeft dat uitgewerkt op zijn manier en daar kunnen wij natuurlijk achteraf niet vaststellen, dat hoeft ook helemaal niet, of hij daar geïnvaseerd is geweest of niet, maar laat ik het zo zeggen dat de mensen, die het daarna hebben uitgerold, en vooral vanuit de new age periode hè, daar lopen natuurlijk ernstige intriges. En vooral doordat de mensen, en ik heb met heel veel mensen gewerkt die met Reiki werken, stoïcijns ontkennen dat er ook nog een ander veld is dan alleen liefde.
Dus wat er dan gebeurd is, dat je niet je alertheid kunt brengen naar die verschillende velden. Als jij werkt vanuit de kracht is het belangrijk om vanuit díe kracht te werken juist omdat je dan zeker bent dat er geen andere lijnen door gaan lopen. Dus je gaat dat letterlijk voelen vanuit die kracht.
Als je dat ontkent, dan is het heel makkelijk voor die andere kracht om daar doorheen te lopen.

Arjan: Ja dat kan ik me voorstellen.

Martijn: Voor mij is het zo dat het een … ja het is Reiki, dus de energie de levenskracht overbrengen is het brengen van harmonie over en weer, spiritueel bewustzijn breng je naar elkaar toe via de kracht en heb je geen symbolen voor nodig. Want de symboliek zit namelijk in ons, wij zijn zelf die krachtvelden, wij kunnen gewoon kracht in de vorm van emotioneel bewustzijnveld kunnen wij bij een ander zo …. kunnen we zo aan een ander laten zien, daardoor kan een ander het ervaren, op basis van eigen gevoelens barst die ander in huilen uit van vreugde of ellende. (gelach)

Ja we komen aldoor op het punt: ik vertel iets en er zitten honderd mensen in de zaal en er zijn 15 mensen, die lopen boos weg, is in het begin wel eens een paar keer gebeurd, en dan zeggen ze van: ja jij brengt angst. En die andere 85 mensen zeggen: waar heb je het over.
Ik heb helemaal geen angst gevoeld, ik heb wat anders gevoeld. Dus je wordt altijd in je eigen krachtveld geraakt. En dat is natuurlijk met het overdragen van de levenskracht ook zo. Bij de één werkt het krachtig en bij de ander heeft het meer aanloop nodig. Nou dat mag.
Reiki is een mooie initiatie, alleen niet de symbolen.

Arjan: En dat maakt niet uit of je er nou 20.000 of 200 euro voor betaalt?

Martijn: Nou je bedoelt de kosten van de opleidingen?
Ik vraag zelf ook een uitwisseling voor mijn educaties en als je dat niet kunt betalen dan ga je gewoon in dialoog met elkaar, dan los je het anders op. Geld is een middel van bereidwilligheid, uitwisseling van energie. Kan het zijn. Het wordt hier op de aarde heel anders gebruikt, maar dat is omdat een heleboel mensen zich verrijken met geld en ik heb heel veel culten en heel veel healing technieken onderzocht en bekeken en als je 5.000 euro of 10.000 of 20.000 euro moet betalen en dan ook nog onder de noemer van: jij bent er aan toe, want jij bent ver genoeg gevorderd en daardoor word jij positie x in dat netwerk, nou weet je stort het dan maar op de rekening van stichting ……. , want dat is dan veel beter besteed, nou oké. (gelach)

Het mag allemaal wel binnen de perken blijven. Kijk, in het universum is geen geld. Er zijn genoeg planeten waar wel een soort economisch uitwisselingsprogramma is, wat wij dan geld zouden noemen

Arjan: Ook harmonisch in het oorspronkelijke levensveld?

Martijn: Ja daar is wel een uitwisseling. Het is niet één veld hè, dat is een oorspronkelijk bewustzijnsveld. Dus dat is niet één veld. Er zijn genoeg werelden, enorm veel werelden, die gedijen in volledige harmonie. En daar is geen geld. En de wezens, die de mensheid hier bezoeken en die ontzettend liefdevol zijn en heel graag met ons in contact willen zijn, en dat ook zijn op een bepaalde bewustzijnsfrequentie, die vinden het echt gewoon een vermakelijke situatie, dat mensen denken dat ze hun bewustzijn kunnen verruimen door 5, 10, 15 of 20.000 euro neer te leggen en compleet vergeten hoe groot ze zijn.

Nou gaan we toch echt naar de muziek luisteren.

Arjan: Mag ik jullie uitnodigen heren?
We krijgen een stuk muziek op de hangdrum Morris R en de klarinet door Remco Adema. Take it away.

Muzikaal intermezzo

Arjan: Wauw (handgeklap)
Dank jullie wel, “Circle of shells”, dat is het nummer, geweldig.
Heerlijke instrumenten jongens, dank jullie wel. Mooi gespeeld.

Martijn: Heel bijzonder. Lekker met mijn ogen dicht gezeten, lekker gevoeld. Mooie combinatie. Heel bijzonder, ook hoe jullie samen naar de rust toe gaan en het dan weer helemaal opbouwen. Prachtig.
Jullie gaan straks nog een keer? Zou leuk zijn. Kijken of dat ontstaan kan.
En je staat ook zo mooi voor de aarde hè? Prachtig hè? Dat is het mooie, dit beeld en dit gevoel wat we hier met elkaar hebben, we luisteren met ons hart naar jullie, ook wezens die vanuit liefde hier klanken laten horen en met op de achtergrond de aarde (een afbeelding van de aarde). En beseffen dat we op de aarde aanwezig zijn, hier, nu. Met elkaar. Een wereld met prachtige zeeën en bergen en dieren. Hoe fantastisch is het.
Ja ik word er helemaal ehh …… (gelach) blij van. Ja dat is zo mooi.

Arjan: Geweldig, super. Heel mooi.
Margreet die heeft een vraag over hoe we onszelf en anderen kunnen helpen leren de zelf helende energie uit het scheppingsveld te ontvangen. Is het een methode zonder controlelagen of is de werking van alle methodes puur op ons geloof en vertrouwen gebaseerd en doet het er uiteindelijk niet toe?

Martijn: Hoe kunnen we onszelf en anderen leren helpen zelf helende energie uit het scheppingsveld te ontvangen.

Nou allereerst is het heel belangrijk Margreet, dank je voor de mooie vraag, dat we gaan beseffen dat wij een onderdeel zijn van dat veld, onlosmakelijk verbonden. Dus we zullen tot in de diepste lagen ons helemaal dienen los te maken, vrij te maken van elke beperkende gedachte en gevoel wat er opkomt. Zelfs als je geneigd bent dat dat gevoel nou juist heel dienend is.
Dus letterlijk in het begin betekent het 0 veld. Alles weg weg weg weg, parkeren parkeren, aan de kant zetten. Dan blijft er maar één zaak overeind en dat ben jij Margreet. En op het moment dat jij dat gaat ervaren dat alles kaal en blanco is en dat het juist heel gevuld is omdat alleen jij overblijft en je letterlijk in de verbinding durft te gaan vanuit de kennis, kennis is heel belangrijk ook bij het spirituele bewustzijnsproces, bij het terug regenereren van je vermogen, is het belangrijk dat je in stilte jezelf afstemt en dat je in die stilte zo diep bij jezelf in de stilte aanwezig durft te zijn en dat je vanuit die stilte met je voorstellingsvermogen over de aarde gaat reizen, dat je het water hoort stromen, dat je de wind door je haar voelt gaan met je voorstelling en dat je vervolgens met de kracht en de aandacht bij jezelf door andere sterrenstelsels reist en in een vluchtige blik ervaart in dat moment: ook hier is diezelfde kracht. En je reist door al die werelden heen en je beseft met een heel diepliggend gevoel van : wauw, die kracht die ik in mijzelf voel hier op de aarde, die is overal aanwezig.
En door daar veel mee bezig te zijn, door je waarnemingsvermogen en voorstellingsvermogen steeds dieper in te zetten, en dat is eigenlijk het trainen van het zintuiglijke apparaat, de kracht van binnen die een tijd bijna uit is geweest, door dat steeds opnieuw te doen in elk moment van je leven, zet je het aan en dat is de enige manier het op jouw manier het zoveel mogelijk te doen, dat dat de enige manier is om het fundamenteel weer terug te halen in je dagelijks leven.

Dus niet alleen als je leuk naar een zondagmiddag meditatie gaat bij de achterburen, maar dat het geïntegreerd zit in elk moment dat je leeft. Dus bij de supermarkt, bij het auto tanken, bij het kopen van kleding, zelfs bij het betalen van je belastingen besef je, dat jij die krachten, dat je dat krachtige wezen bent en dat het in je aanwezig is.
Dus het heeft echt te maken met integratie. Het terug integreren van de “force”.

Dat is een heel belangrijk gegeven en daar zijn op andere werelden, in bijvoorbeeld het Siriaanse en Safiriaanse stelsel, dat is een enorme beschaving met meer dan 1200 miljard bewoners verspreid over 24 verschillende zonnestelsels, en deze wezens doen niets anders dan voortdurend te integreren in zichzelf, niet op onze manier zoals wij dat doen, maar natuurlijk op een andere manier, omdat ze veel verder ontwikkeld zijn dan het punt waar de mens op deze aarde nu aanbeland is.
Maar voortdurend blijven ze in de verbinding, de kracht integrerend in het dagelijkse bestaan. In elk moment, en daar zijn hele educatieprogramma’s voor. Dat is heel erg mooi en heel bijzonder. Zelfs heel ontroerend als je je daarmee verbindt. Ik weet niet of jullie hier en thuis die film hebben gezien “de avatar”. Ik heb hem zelf gewoon laat gezien omdat ik weinig tijd heb voor films. Ik heb hem dus gezien en daar wordt ook uitgebeeld dat er een koppeling plaatsvindt tussen de wezens en de “force”, de kracht van die planeet. Ze koppelen zich dan aan met allemaal van die prachtige, vloeiende lijnen en dat kun je zien als een energetische aankoppeling en de kracht van die wereld is onlosmakelijk verbonden met al het andere leven in het universum. Dat is dus dat bewustzijnswezen. Sommige mensen noemen het ook geest. Ja weet je dan struikel je over het woord omdat geest heel veel verschillende interpretaties kan hebben, maar het bewustzijnswezen het Albewustzijn die kracht, wij zijn daar een onderdeel van en Margreet het begint, door je dagelijks te realiseren dat je dat bent.
En dan komt het erop aan hoeveel prikkels je van buitenaf kunt herkennen.

Arjan: Je zegt even van dat er ook hele educatieprogramma’s voor zijn, voor die beschavingen. Heb je daar zelf aan meegedaan?

Martijn: Ik heb daar in programma’s voordat dit …… ik ga het nu op mijn manier zeggen.
Voordat ik me koppelde aan dit simulatie hologram ,ben ik daar heel veel aanwezig geweest, in het Siriaanse, Safiriaanse stelsel. En dat is een wereld die een ongekend grote evolutie achter de rug heeft en in wezen wachtend is, totdat de menselijke beschaving hier op deze planeet ook de kracht in zichzelf herkent. Pas op het moment dat wij dat gaan herkennen, dat het hele collectieve, harmonieuze systeem of het hele collectieve, planetaire systeem terugkeert in het krachtveld van harmonie en bewustwording, dat alles met elkaar verbonden is, want dan vervalt dus oorlog, dan trek je geen wapen meer en je vraagt geen 5.000 euro meer voor een behandeling maar dan ga je namelijk dienen vanuit de kracht en op het moment dat dat hier op aarde hersteld wordt en dat is waar we nu mee bezig zijn, dan is dáár dat laatste stukje educatie ook niet meer nodig. Dus alles wat hier gebeurt, heeft effect op al die andere dimensies en bewustzijnsvelden. En ik heb dat gezien, het is een hele interessante, mooie manier van werken want het komt op een soort …. hoe kan ik dat het beste vertalen met woorden, er wordt tijd vrijgemaakt, er worden eigen momenten vrijgemaakt bij groepen mensen om gezamenlijk, wij noemen dat mediteren, rechtstreeks, dat vermogen is daar veel groter, te communiceren met de bron. Dus met het bewustzijnswezen van die wereld, van die sterrenstaat, en dat is weer een deeltje van een veel groter bewustzijnsveld, wordt rechtstreeks mee gecommuniceerd en door daar gezamenlijk mee te communiceren komt er zo’n uitwisseling over en weer, dat daardoor die kracht dieper kan integreren, steeds weer en dat is ook nodig omdat die kracht gedeeltelijk wegloopt.

Arjan: En zijn ze dan ook fysiek bij elkaar?

Martijn: Ja ze zijn fysiek bij elkaar. De fysieke samenkomst is namelijk vanonmetelijk belang.

Arjan: En hoe moet ik me dat voorstellen, zijn er tientallen of honderdtallen of miljoenen bij elkaar?

Martijn: Nee dat gaat ….. de trainingsgroepen zijn rond de 40/50 mensen. En het zijn niet allemaal mensen zoals wij, ze hebben een iets afwijkend uiterlijk. Zij vinden dat wij een iets afwijkend uiterlijk hebben . Ze vinden ons in ieder geval heel erg lief en wij vinden hen ook heel erg lief. En deze prachtige mooie mensachtige beschavingen doen dit in clustertjes, in groepjes van 40/50 mensen omdat dat gewoon het maximum is, waarin je ook in hun bestaan kunt communiceren met de kracht, zonder dat daarbij een verlies ontstaat van een te grote groep. Wat er gebeurt, is dat die mensen gezamenlijk, we noemen het maar net als hier oo de aarde, als je hier met elkaar muziek maakt dat hebben we net gezien, komt er een soort synchroniciteit, afstemming hè, tussen jullie 2. Op de aarde is dat op dit moment niet aanwezig, maar die synchroniciteit, die versmelting tussen wezens vanuit die kracht, dat is een maximum van 40/50 mensen en alles wat daarboven komt geeft een verstoring in het proces dat zij daar ervaren.

Arjan: Ik kan me voorstellen dat daar een soort hiërarchische gelijkheid is of dat er geen regie is.

Martijn: Er is geen hiërarchie.

Arjan: Dus ook geen meester of leraar?

Martijn: Nee, nee.
Wat er wel is, is dat er begeleidingsteams zijn, die daar andere mensen ondersteunen in die processen en dat komt omdat veel mensen in het Safiriaanse stelsel afkomstig zijn uit een deel van het oorspronkelijk, menselijk bewustzijn, dus de oorspronkelijke, menselijke beschaving, en hebben ook een enorme val achter de rug. Dus de dreun, die de mensheid nu net heeft meegemaakt, hebben zij in andere tijden ook meegemaakt. Zij zitten in een rehabilitatie programma en zij hebben dus letterlijk, voordat de kroon erop gezet kan worden in de kracht van wie ze zijn, hebben ze letterlijk de completering nodig van ons hier op aarde om dit deel van de schepping ook weer in onszelf terug te laten komen.

Arjan: Hun 1958 hebben ze al weer teniet gedaan?

Martijn: Zo’n 1958 hebben zij niet achter de rug, daar hebben wij hier mee te maken. Dat is cyborg overname door technologie en wat zij hebben meegemaakt, is letterlijk het uit elkaar vallen van de vermogens waar hun bewustzijn zich in manifesteerde, dus het bewustzijn koppelt zich eerst aan een veld en vanuit dat veld worden lichamen geboren, die ontstaan dan en bij hen is het vermogen kwijtgeraakt in de lichamen zelf zonder dat daar van buitenaf door cyborg beschavingen invloed op werd uitgeoefend. En dat is ontstaan, ooit, in andere tijden doordat het compleet menselijke bewustzijn, dus de mensheid, zich niet meer goed kon bewegen in het volledige eenheidsbewustzijn van de kracht.

Ik krijg een vliegje in mijn neus, dankjewel dat ik dat bevestig krijg. Leuk vliegje, heeft niet om landingsrechten gevraagd. (gelach)

Maar het is wel zo, voor ons is dat heel moeilijk te begrijpen, want kijk wij zitten zelf in een uiterst complexe situatie en dat heeft ook te maken met dat deze aarde waar wij nu zijn, de thuisbasis is, de hoofdbasis in het hele scheppingsveld van het oorspronkelijk menselijk bewustzijn. Dus die aarde ligt in schillen dwars door elkaar heen en wij zitten nu in het 5-dimensionale bewustzijn, dat is waar we aanwezig zijn, er lopen schillen doorheen die ons neurologisch systeem eigenlijk degenereren, we ervaren een driedimensionale werkelijkheid. Zodra die andere schillen weer gedetecteerd worden door ons bewustzijn, dus wij hebben het vermogen weer om daarmee te kunnen interacteren, dat noemen we ascensie hier, maar het is helemaal geen ascensie, het is het fundamenteel toenemen van ons vermogen, dan gaan wij dus terug naar een andere planeet en uiteindelijk is dat deze zelfde planeet, alleen wij krijgen al die procenten die we nu niet zien, die geïnterpreteerd worden, krijgen we dan wel zien. En dan krijgen wij een aarde te zien, die 100x groter is dan de aarde waar wij nu bovenop zitten. En die aarde, dat herstel daarvan, dat uiteindelijke herstel daarvan, zal dus de totale vrede om zomaar te zeggen, in het hele universele scheppingsveld herstellen. Evenwicht, eenheid, heelheid.

Arjan: En dat allemaal naar aanleiding van het zelf herstellend vermogen.

Martijn: Weet wat je vraagt.

Arjan: Nou.
De val van bewustzijn, dat heb je ook wel eens verteld, dat heeft met het imploderen van die geometrische vormen te maken gehad.
We hebben daar ook een vraag over gekregen met betrekking tot de “flower of life”, die is ook heel veel aanwezig op dit moment. Maar de flower of life wordt ook wel de “daisy of death” genoemd. Weet jij daar iets van, die “flower of life”? Is dat werkelijk de heilige geometrische vorm?

Martijn: Nee.

Arjan: Oké, wil je daar iets over zeggen?

Martijn: Nou het is het niet.

Arjan: Oké, en komt dat omdat die ring daar omheen zit, dat dat energie beperkend is?

Martijn: Nee, nee. Het gaat om de resonantie. Ik kan dat het beste uitleggen met de metafoor van dat geluid en licht hetzelfde is. Ligt heel dicht in elkaars range, geluid en licht is dezelfde frequentie, komt uit één veld weg. Zodra geluid of licht vibreert tegen een ander veld, ontstaat er een raster, ontstaat er een frequentie. Die frequentie kunnen wij waarnemen met onze ogen. Denk even aan die zandkorreltjes die op die ijzeren plaat liggen, waar een toongenerator onder ligt. Dan doe je een halve hertz of een honderdste hertz, draai je aan een knopje en dan is die frequentie anders en dan zie je die hele mandela veranderen naar een ander veld. Het is maar een duizendste van een hertz en je ziet een totaal andere vorm.
Wat ik ermee wil zeggen is, dat de frequentie die we dus zien in de vorm, dat dat dus een overdracht van energie is. En als je luistert naar de “flower of life”, de overdracht van de energie van de “flower of life” dan heeft dat nagenoeg geen scheppingspotentieel in zich. Het is heel stil.
Stilte is natuurlijk ook schepping, maar het initieert bijna niets.
En het heeft heel lang gewerkt totdat ons bewustzijn zich aan het verschuiven is. Als ons bewustzijn zich opent, dan werken oude methodes niet meer. Dat betekent dus niet, dat het niet goed is. Het betekent dat het niet meer past, het initieert niet verder. Het is logisch. Als je voet groter wordt moet je een andere schoen hebben, anders gaat hij knellen. En ik heb de resultaten gezien van knellende voeten bij andere mensen in de vorm van hier op de aarde hè. Dus psychisch en emotioneel.
Wat voor ons belangrijk is, is dat we voortdurend op zoek blijven gaan naar nieuwe schoenen, naar andere vormen die passen bij de frequentie van waar wij staan. En de “flower of life” heeft heel lange tijd gediend om de mens bewustzijn te brengen, dat die vorm een initiatie is om te focussen met je eigen bewustzijn naar binnen toe. Daar is het eigenlijk een initiatie voor geweest.

Arjan: Je vindt al veel terug in hele oude tijden, in die oude tempels daar zijn ze al heel lang. Recent in de jaren 90 is Drunvalo Melchizedek daarmee gekomen met het hele “flower of life” gebeuren. Wanneer zie jij dat het niet meer dienend was? Is dat heel recent, spreken we dan over maanden of jaren? Of echt decennia?

Martijn: Nou ja, is het heilige huisjes of is het crowd power?

Arjan: Voor mij gaan we het allemaal lekker mixen.

Martijn: Het is een heel mooi teken. En in het hele universum wordt het gezien als een onderdeel van de “force of creation”. Zo simpel is het, want het is een onderdeel van frequentie. En het is een onderdeel van de matrix. Het hoort bij het ascensie proces, het hoort bij het verschuiven van het vijfde veld naar een dertiende veld. Dus dat is een deel van de insertie van het artificiële gedeelte. En het betekent niet dat het daardoor slecht is, dat het niet goed functioneert, het betekent alleen dat als we het bewustzijn daar op focussen, dat we ons daardoor afstemmen op die frequentie in plaats van dat we het afstemmen op onszelf.
Drunvalo, die daar heel veel mee heeft gedaan, weet zelf ook wel dat de “flower of life” veel minder vermogen heeft dan het zelf lerend vermogen van ons lichaam uit het scheppingsveld. Dus al die tekeningen en plaatjes is allemaal heel boeiend en leuk, je kunt niet zo maar even 1000 jaar evolutie aan de kant schuiven en dat doen we ook niet, maar ik zou wel willen zeggen: parkeer het maar, ga nu maar gewoon op een andere manier verder kijken.

Arjan: Maar het is niet schadelijk, deze fantastisch mooie fles hoeft niet de prullenbak in bijvoorbeeld.

Martijn: Nou sowieso is niks schadelijk als je dus beseft dat er niets kan gebeuren.

Arjan: Ja dat is een mooie.

Martijn: De vraag is maar, wat denk je dat je nodig hebt van buiten.

Arjan:
Dat is een goeie, ja dat is een hele goeie.

Martijn: het gaat om waarneming hè, want als ik dus dat water ga waarnemen en ik ga er naar kijken, dan kan het wel zijn dat ik iets heel anders zie dan jij. Dus voor jou is het water en voor mij is het een andere substantie. Zou dat komen door die “flower of life” of komt dat door mijn waarneming? Weet je … ja.

Arjan: Ja

Martijn: Leuke avond hè?

Arjan: Ja geweldig.
Marja heeft een vraag over Whoomp healing, die zegt van: kan Martijn zijn inzichten delen over bijvoorbeeld de creatieve kracht van de baarmoeder, “female essence”, en de verbinding hart, baarmoeder en universum?

Martijn: Ja dat is een onderdeel van het kloon programma. Die mensen, die er niet meer uitzien als mensen, dus dat zijn de designers van deze werkelijkheid, hebben een biologisch lichaam weten te fabriceren door met een enorme reis in 12 verschillende scheppingsvelden aanwezig te zijn geweest , en hebben daar allemaal deeltjes kunnen waarnemen van menselijke rassen. Ze hebben alleen die deeltjes kunnen waarnemen van die menselijke rassen, die zij konden waarnemen met dat stukje vermogen, dat zij nog over hadden. En uit al die kronieken, die deeltjes uit die andere menselijke rassen wat ze hebben waargenomen, hebben ze een menselijk lichaam gebouwd, en dat zijn deze lichamen, die wij nu op dit moment mogen bewonen. Deze lichamen zijn zo geconstrueerd, dat er een soort biologisch, ja een reproductieprogramma ontstaat. Dat noemen wij dan, dat je zwanger wordt. Alles is zo in elkaar gezet met de doelstelling, dat deze wezens door deze mensen te kunnen observeren van buiten het hologram, dat ze konden zien dat deze mensen warmte en liefde weer in zichzelf konden ervaren. Dus zelfbewustzijn ontdekten.
En daarbij is de baarmoeder letterlijk een onderdeel, waarin het bewustzijn van gedragen worden in verbinding met het bronveld, ontwikkeld is zeg maar.
Wij zien een fysieke baarmoeder op dit moment. Als je in het hologram kijkt van de baarmoeder, in de energie van de baarmoeder, dan zul je zien dat daar heel veel blue prints in liggen, energiebubbels, die letterlijk de frequentie vertegenwoordigen van de schepping. Dus als we spreken over de baarmoeder ..

Arjan: De oorspronkelijke schepping?Martijn: Ja de oorspronkelijke schepping. Dat is het stukje dat zij hebben kunnen maken. Meer kunnen zij niet maken, want zij zijn dat deel zelf kwijt. Doordat de mensen hier op aarde heel erg werken met de “female essence” met de baarmoeder en daar met veel liefde en aandacht aan werken, brengen wij dus zoveel liefde en kracht, dus de vrouw brengt zoveel liefde en kracht in dat lichaam terug, dat wordt dus geobserveerd. En dat wordt geobserveerd uit verschillende uithoeken van het universum, dat de mensheid bestudeerd wordt door dezelfde groep, de designers, en zij observeren de emoties en de krachtvelden rondom en in de baarmoeder en door die diepgaande, essentiële emoties te bestuderen, die ervaren worden door de mensen hier, kunnen zij die emoties weer terughalen in zichzelf en kunnen ze een deel van de schepping weer terughalen in zichzelf.
Dus het is een heel belangrijk onderdeel om te begrijpen dat alles ontwikkeld is en dat de menselijke perceptie over het onderdeel veel groter is dan dat wij in feite denken over een baarmoeder.

Dus ja, dat een inzicht delen, de verbinding hart, baarmoeder, universum. In wezen is er geen verbinding tussen het fysieke stukje baarmoeder, want dat is alleen een fysiek programma in een hologram, maar het gaat om het emotionele veld, dat daar doorheen loopt. Dat is waar het om gaat.

Arjan: Dat is echt gigantisch wat er gebeurt als vrouwen er mee bezig zijn om daar aandacht aan te schenken.

Martijn: Ja dat is enorm, enorm. Dat zijn eigenlijk de kroonjuwelen van het scheppingsprogramma van wat wij hier nu dus ervaren in deze werkelijkheid. Dus de geboorte. De geboorte op zich was een enorm proces. De designers, nou vanaf direct na mijn geboorte had ik daar contact mee. Dat zijn eigenlijk oude rassen en deze oude rassen zijn enorm intellectueel, zachtaardig en buitengewoon zorgelijk om hun eigen ontwikkeling, omdat ze ons nu echt nodig hebben om deze lichamen terug te brengen, dat het bewustzijnsveld van liefde terugkomt hier en zij hebben een ongelooflijke inspanning geleverd om de mensen te laten geboren worden hier in dit model door uit het lichaam, lichamen te laten ontstaan, waarbij het aanwezig zijn in dat hologram, dat wij dan de baarmoeder noemen, dat in dat moment dat je daar aanwezig bent, dat er een connectie plaatsvindt in dat babytje vanuit een gevoel van geborgen zijn, veilig zijn, ja genegenheid, dat die gevoelens, die wij een betekenis geven in woorden, maar dat die gevoelens daar kunnen ontstaan.
Dus het is ja een soort kweekvijver, het is het belangrijkste stuk van het hele scheppingsprogramma.
Daarom konden ze het ook niet goed in elkaar zetten, daarom worden de mensen hier ook geboren met pijn. Het is voor een vrouw …… Het kan veel makkelijker, laat ik het zo maar zeggen.
Ik hoef niet te zeggen hoe het voor een vrouw is. Het kan veel eenvoudiger.

En dat is dus wat er gebeurt, hoe meer de mens zich spiritueel ontwikkelt, hoe makkelijker ook de geboorteprocessen gaan. Dat gaan we ook nog meemaken.

Arjan: Ja mooi.
Een vraag van Silvester, die zegt van: waarom is de realiteit als een spiegel en klopt dat volgens jou? Hoe zit dat met het mechanisme als het een kunstmatige intelligentie wereld is? Synchroniciteit wordt gezien als een goddelijk mechanisme, dat je vooruit brengt. Hoe kan dat aanwezig zijn in een door kunstmatige intelligentie gecontroleerde wereld? Die situaties trek je toch aan en blijven op je pad komen totdat je ze hebt opgelost, het waarom er achter kent en daarom die personen of situaties niet meer aantrekt? Hoe kan dit mechanisme werken in een artificiële omgeving?

Martijn: Dat zijn 5 vragen. Waarom is de realiteit als een spiegel en klopt dat volgens jou? Nou dat is natuurlijk ook wel … in wezen is het niet waar. Ik moet het echt vanuit buiten de schilden bekijken. Wat wij hier ervaren is niet een spiegel van de realiteit waarin wij …. dus de realiteit die wij ervaren is niet een spiegel voor ons innerlijk ik. Ja, wel van je persoonlijke ik. Snap je. Daar zitten we dus in.
Op het moment dat jij jezelf aan de hand durft te nemen vanuit de kracht en je kunt letterlijk stoppen met je leven te leven zoals je altijd hebt gedaan, dus je kunt het integreren met een veel groter potentieel in jezelf, dan ga je ontdekken dat de spiegel van de realiteit om je heen verandert. Maar dat komt niet omdat die realiteit verandert, maar dat komt omdat je met andere ogen gaat kijken. Dus de inhoud en de intensiteit van de werkelijkheid om je heen valt en staat bij de gratie van waarneming vanuit dat andere veld.
En op het moment dat je alleen maar vanuit je persoonlijkheid waarneemt en je zit helemaal verstrikt in dit leven, dan neem je dus alleen maar die werkelijkheid waar, die werkelijk een reflectie is van het binnenste. Maar dat heb je vaak niet door omdat je dat niet ziet, want je bent je niet bewust.

Arjan: Ga je dan niet andere of steeds hogere synchroniciteiten zien?

Martijn: Ja je gaat de schepping letterlijk ontmoeten in de werkelijkheid buiten je, dus je gaat steeds meer synchroniciteit zien tussen verschillende gebeurtenissen om je heen.
In wezen is de werkelijkheid, die we nu zien als mens, eigenlijk helemaal geen afspiegeling van ons innerlijk ik.

Arjan: Hoe kun je dat al of niet als richtsnoer gebruiken?

Martijn: Als ?

Arjan: Richtsnoer met synchroniciteiten? Je gaat naar een sollicitatie en je ontmoet allemaal grote boorden op de weg van “do not enter” en dat soort dingen. Goh is dat dan een teken voor je, misschien moet ik hier toch maar niet gaan solliciteren. Of is dat juist iets uit de matrix, die jou daarin tegenhoudt en misschien moet je het juist wel doen.

Martijn: Er wordt enorm gerommeld met het menselijk bewustzijn. Voortdurend. En dat is ook onze taak om daar goed naar te gaan kijken. Het is belangrijk dat je je rol terughaalt als oorspronkelijk deel van het bronbewustzijn. Zolang je dat niet doet en je zit in je persoonlijkheid, de borden die je op je af krijgt kunnen prachtig mooie borden zijn, die allemaal hele mooie belangrijke boodschappen geven, die echt wel een cadeautje kunnen zijn voor dat moment.
Maar de vraag is maar van, zou het ook een cadeau zijn geweest als je met een veel grotere blik naar die borden zou hebben gekeken? De vraag is maar steeds, stel je nu eens voor dat je persoonlijkheid er niet zou zijn, dat je volledige wezen in je lichaam aanwezig zou zijn. Zou je dat bord dan ook tegengekomen zijn? En als dat bord er werkelijk was, had je je daar dan wat van aangetrokken of had je gezegd van: weg dat bord. Ik voel gewoon dat ik dat ga doen …. boem.
En dat is wat er nodig is.
Dus ik kijk zelf niet zoveel naar tekens om mij heen vanuit mijn persoonlijkheid. Als het wel gebeurt, en er zijn genoeg tekens, kijk ik altijd van hmm, in welke rol zat ik?

Arjan: Oh ja.

Martijn: Dat is een voortdurende test, daar komen we niet onderuit.

Arjan: Een rol is ook agenda? Of je een agenda hebt zeg maar.

Martijn: Hoe bedoel je dat?

Arjan: Nou vaak heb je, als je in de persoonlijkheid zit, dan heb je bewust of onbewust stuur je vaak hè, goh ik wil daarheen of ik wil daarheen. Ik kan me voorstellen dat hoe meer je uit die persoonlijkheid stapt, hoe minder agenda je ook hebt, hoe minder je wilt eigenlijk, hoe meer je waarneemt en laat zijn. Kan ik met dat zo voorstellen?

Martijn: Zo kun je je het voorstellen.
En kijk op het moment dat wij gaan leven vanuit het krachtveld, dan staan er niet meer zulke borden langs de weg, soms staat er dan ook op: Jezus redt. (gelach).

Arjan: Haha, best handig.

Martijn: En dan rijd ik daar voorbij en zeg: En ik dan? (gelach)
Want wij zelf zijn die verlossers.
Op het moment dat je leeft vanuit de kracht, zul je niet meer die enorme borden tegenkomen. Dan krijg je hele subtiele, dat kennen we allemaal, aanwijzingen. En die subtiele aanwijzingen, de force, spreekt op een hele subtiele wijze naar ons, op een hele subtiele manier en daar zullen we dus heel goed naar dienen te kijken en ook tijd voor vrij te maken ook als er iets gebeurt dat we niet snappen, dat we in het moment gewoon stoppen met wat we doen, we doen onze ogen dicht en nemen dat moment dat we zonet hebben gezien even naar binnen toe, we halen het beeld naar binnen, zijn aanwezig in het lichaam en spreek ik uit de kracht van creatie van force, dus kracht: ik ben de force – dat kan ik rustig zeggen, dat kunnen we allemaal zeggen – laat me zien wat hier de betekenis van is, laat het zien op de manier die mij bereikt. Ik geef de opdracht. En dan laat ik het weer los. En dan ga ik er niet meer over denken.

Die dag komt er gewoon een moment dat het vertaald wordt. En dan is het ook alert zijn, dan kan het best zijn dat er iemand koffie komt brengen, de koffie wordt neergezet en die persoon die zegt iets en dat is precies het antwoord dat je nodig hebt in het ene moment waarop jij de opdracht hebt gegeven: laat het maar komen.
Heel bijzonder en dat zijn natuurlijk niet van die hele grote borden. Dus, wees alert hoe dat werkt. Want de force werkt op een subtiele manier.
En als het overdreven “signs” zijn grote “signs”, dan kan het heel goed zijn dat dat juist een poging is, juist omdat je dan in die persoonlijkheid zit, om daarop te gaan reageren.

Stel je voor je hebt een probleem thuis in je familie. Je zit in een onstabiele situatie, je hebt verdriet en pijn en je wilt dolgraag met je vermogen aan de slag, je houdt van deze wereld, je houdt van jezelf, je wilt met de wereld graag in contact zijn, je wilt graag vertellen wat je te vertellen hebt. Dan kan het zijn door die hele vervelende situatie, dat je toch verdikkie nog aan toe, terwijl je dat helemaal niet wilt, toch met regelmaat door je gevoel door je emotionele bewustzijn waar pijn in zit, dat je dus in je persoonlijkheid komt, in die stukken. En dan kan het zijn, dat je door pijn in je persoonlijkheid wordt gebracht en dat je vanuit die persoonlijkheid, het gevoelsbewustzijn staat open, precies de boodschappen naar je toe krijgt, die juist helemaal compleet misleiden. Dus voortdurend rollenonderzoek! Wij dienen te onderzoeken hoe we het waarnemen. Nou duidelijker kan ik het eigenlijk niet overbrengen hier op de aarde.

Arjan: Alertheid.
Nanke, die heeft een vraag over de Germaanse geneeskunst, die zegt van: de Germaanse geneeskunst heeft het ontstaan en verloop van alle ziektes in kaart gebracht in 5 biologische natuurwetten en claimt deze te kunnen genezen. Je hoeft alleen het vertrouwen te hebben en de rust te nemen voor het proces. En zij is benieuwd hoe jij dat ziet en of je kennis hebt van de Germaanse geneeskunst?

Martijn: Nou rust, het observeren hè. Ze zegt het zelf, je hoeft alleen het vertrouwen te hebben en de rust te nemen voor het proces. En als je vertrouwen hebt dan is dat niet de gedachte, maar het is dus letterlijk dat je je neerlegt eigenlijk bij, dat alles al geregeld is. Omdat de “force” overal aanwezig is.En in die rust ontstaat het. Dan komt het weer, het begint echt eentonig te worden, op het moment dat je dat niet vanuit je persoon bekijkt, maar vanuit een galactische rol, dan komt er nog meer toegang in dat veld, want het bewustzijnswezen, de kracht, reageert naar ons toe op onze toegankelijkheid.
Hoe toegankelijker we zijn, hoe bewuster wij er mee omgaan, hoe krachtiger dat binnenkomt.
Weet je, in de mooiste tijd van de aarde zijn wij hier aanwezig. De grote klap is al geweest. We hoeven niet bang te zijn voor een duistere tijd, want we zijn ons aan het terug regenereren. En wat er nu gebeurt, is dat we te horen krijgen dat we nog een hele akelige tijd gaan meemaken en dat er allemaal oorlogen aankomen, ja er zit inderdaad heel wat aan te komen, maar uiteindelijk komt er maar één zaak aan en dat is de kracht. Want we hebben de klap al achter de rug, we hebben de val van het bewustzijn al meegemaakt, we hebben al meegemaakt dat de wereld in lijden en pijn heeft gezeten ..

Arjan: En nog steeds..

Martijn: En nog steeds, en we gaan nu, doordat we die kracht in onszelf gaan terughalen, gaan we de legitimiteit van ons houderschap, we gaan letterlijk onze kracht van creatie terugbrengen. En daar hebben we elkaar echt bij nodig. En dan blijft het niet alleen bij praten maar ook echt met elkaar samenkomen. Vandaar nog een keer de oproep: weet jij in Nederland ergens een plek waar je met 500 tot 2000 mensen bijeen kunt komen en waarin gewerkt kan worden, een hele dag, met al deze mensen samen in plezier en vanuit respect, waar je je met de kracht vanuit onszelf kunt vertegenwoordigen. Stuur even een e-mailtje naar Earth Matters, want dat is wat dus nodig is dat we met elkaar echt fundamentele zaken in beweging gaan brengen. [email protected].

Arjan: Lijkt me heel mooi.

Martijn: Chakra’s

Arjan: Chakra’s, ja die hebben we ook nog. Tenminste, er zijn heel veel systemen, die zeggen van het conventionele is 7, sommige mensen werken met 8 of met 13. Hoe zie jij dat chakra systeem? Jij zegt volgens mij 8, omdat ook al die bewustzijnslagen daaraan gekoppeld zijn.

Martijn: Er lopen 8 lagen door dit hologram heen. Laat ik het zo zeggen.
Er is een scheppingsveld en het scheppingsveld bestaat uit miljarden, miljarden lagen. De mens is gedegenereerd tot een 14-laags bewustzijnsveld, dat betekent van 100 naar 14. In dat veld van 14 zijn we nog steeds volmaakte wezens. Volmaakte, hele wezens. Alleen we hebben niet meer het vermogen in ons, dat we ooit hebben gehad. In de laag van het 14de veld ontstaat er iets, en in feite is dat gewoon het laatste veld waarin wij een reis maken net als in de avatar, maken we een reis naar een ander deel van het universum en in dat deel van het universum komen we oog in oog te staan met een simulatieprogramma en daar zijn we in gekoppeld met ons bewustzijn. Dus we zijn gaan reizen naar een ander universum en we ervaren deze werkelijkheid hier. Die werkelijkheid is geïnvaseerd door verschillende cyborg beschavingen, die mindprojecties invoegen in het oorspronkelijke lichaam, dat we dus hebben ervaren bij de geboorte en daar lopen 8 verschillende lagen doorheen en elke laag zit gekoppeld aan dat fysieke lichaam en aan 8 chakra’s in dat lichaam. Nou dat is dat. En dan is het zo dat er 188 verschillende chakra’s zijn.

Arjan: Oh er zijn ook 188 vallen zeg jij.

Martijn: Ja, die zijn gekoppeld aan de chakralagen. Dus het veldbewustzijn van hoe het menselijk bewustzijn in elkaar zit als een heelheidswezen, bestaat uit 188 veldlijnen.

Arjan: Dat zijn oorspronkelijke geometrische structuren, die eigenlijk het volledige lichaam vormen.

Martijn: Ja het zijn geometrische schilden zeg maar.

Arjan: En werelden ook. Dus een chakra is een wereld?

Martijn: Als we spreken over die 188, dan is elke laag van de 188 is een opening, is een portaal naar interdimensionale velden, die toegangssnelwegen zijn tot een gigantische hoeveelheid andere universa.

Daar zitten we dan in Haren.

Arjan: Ja. En wij hebben dan 188 vallen meegemaakt, je hebt zoeven gesproken over die beschaving …..

Martijn: 96, die hebben 96 vallen meegemaakt, die zijn opgebouwd uit 96 hoofd ……. dat zijn toonhoogten, frequenties, die 96 lagen waar zij uit opgebouwd zijn. Zij hebben die 96 vallen meegemaakt en hebben dat weer opgebouwd, ze zitten nu op de 93ste laag de Safiriaanse beschaving, en wij komen uit een ander rijk, een rijk waar alles bij elkaar tezamen komt en daar is het tot 188 vallen, meer dan dat is er niet ..

Arjan: Ik wou net zeggen

Martijn: Dat getal zou je eigenlijk ook niet serieus hoeven te nemen omdat het niet in getallen wordt uitgedrukt maar in resonantievelden. In één getal, dus in één resonantieveld zitten letterlijk miljarden universa.

Arjan: Dus wij zijn het diepste gevallen van alle leven “ever everywhere”.

Martijn: Ja en dat wordt ook vertaald in onze boeken als de gevallen engelen en er wordt ook een betekenis aan gegeven dat het gevallen engelen zijn. Maar de oorspronkelijkheid achter al die verhalen is, dat de mens, de oorspronkelijke mens, de gevallen wezens zijn. En door zichzelf te onderzoeken in het 14de veld en deze werkelijkheid hier te ervaren, waar wij niet voor gekozen hebben, want dat wisten we niet, ervaren wij nu dat wij én een deel zijn van het veld van de “force” én we brengen dat krachtveld hier in het fysieke lichaam, dus we geven het fysieke lichaam ook een upgrade door de wezens die ons bestuderen die daar ook weer iets aan hebben en we komen ook cyborg beschavingen tegen. Het is echt een soort labyrint dit universum waar wij in zitten.

Arjan: Gigantisch.

Martijn: Het is enorm.

Arjan: Niet voor te stellen.

Martijn: En dan pak ik af en toe gewoon een bloem en dan kijk ik naar die bloem en dan vergeet ik alles.

Mooi hè?

Arjan: Ja, ja.
Ciska, die vraagt: kan iedereen magnetiseren en healen? Of is de ene er geschikter voor dan de ander? Of gaat het allemaal om de persoon die geheeld wordt zelf en het vertrouwen dat hij/zij in de healer heeft?

Martijn: Welke vraag is dat? Want ik werd nog even met mijn bewustzijn naar de vorige situatie gebracht. Ik wil nog even graag iets over graancirkels zeggen.
Ciska?

Arjan: Ja Ciska.

Martijn: Kan Ciska nog even wachten, want ik wil nog iets zeggen over die frequenties.
Terug naar die ijzeren plaat met die mandela’s en al die resonantievelden. Wat er gebeurd is, is dat deze aarde, waar wij nu leven, letterlijk bestuurd wordt door hologrammen van kunstmatige intelligenties. Wij zijn nu aanwezig hier op de aarde,opdat we de liefde en het emotionele bewustzijn terugbrengen en dat ons neurologische systeem kennis maakt met de “force”, de kracht in onszelf. En door al die emoties binnen te laten komen, die krachtvelden en de programma’s in het DNA die daar wel raad mee weten door de manipulators en het classificeren als angst tak tak tak tak, zitten de mensen in een gigantisch angstproces, wereldwijd.

Doordat wij hier, op dit moment vanuit het veld van de kracht aanwezig zijn, is er een enorme verandering gaande, al sinds lange tijd, in het bewustzijn van de aarde. De aarde heeft net als wij, ook een neurologisch systeem. Dat zijn niet alleen de meridianen maar dat zijn ook gigantische plasmaschilden, dat zijn de bewustzijnsvelden van het artificiële veld, dat gebouwd is door die designers en doordat wij hier zijn en zoveel kracht brengen en de “force” echt tot leven laten komen in onszelf, daardoor vindt er een enorme bekrachtiging plaats in het niet fysieke deel van de aarde, dus in de bouwstenen achter de codes, waar de aarde uit opgebouwd is, doordat wij aanwezig zijn en dus waarnemen in dit veld, dat de aarde er is en dat de aarde een prachtige, mooie, levende bibliotheek is en we gaan het over de hele wereld steeds dieper voelen en weer zien en daardoor verandert er iets in het metafysische veld van de aarde, dus in het neurologische systeem van de aarde, dat niet fysiek is en komen er allerlei verschillende resonanties zoals die ijzeren plaat.
Die resonanties, de lichtcodes van de aarde, reageren op onze emoties, dus jouw aanwezigheid, ja, en daardoor ontstaat er vanuit de binnenkant van de aarde, niet helemaal vanuit het centrum maar vanuit een andere laag, ontstaan er resonantievelden, dus dat zijn lichtvelden, en die gaan aan de oppervlakte van de aarde en dat zijn gevoelens van de aarde.

En die gevoelens die komen naar buiten, die gaan door de grond heen, kunnen zich in gewassen verspreiden, die kunnen zich ook door muren verspreiden en door de atmosfeer en door vruchten, dat maakt helemaal niks uit, en die manifesteren zich, en dat zijn dus emoties die wij met elkaar terugbrengen in dit veld. En de scriptschrijvers van de graancirkels zijn ook de mensen op deze aarde. En vervolgens laat zich dat zien in bepaalde gewassen en vervolgens gaat die resonantie vanuit het gewas omhoog, gaat door de atmosfeer, gaat helemaal door het magnetisch veld, en vervolgens buigt dat af via het veld zo helemaal rondom de aarde en dan worden die emoties, die krachtvelden, bewustzijnsvelden, worden rondom de aarde gebracht en aan de onderkant komt het weer binnen en dan gaat het de aarde weer in en daar wordt het krachtveld weer opnieuw versterkt. Zo verplaatst de energie zich net als de vorm van een appel.

Graancirkels worden niet gemaakt door buitenaardse beschavingen.

Arjan: Geen enkele?

Martijn: Geen enkele.
Graancirkels worden wel, soms, bezocht door andere bewustzijnsvelden omdat er een enorme uitspatting plaatsvindt van gevitaliseerde levenskracht van de force. En daar zijn ze bij. Omdat ze daar het bewustzijn van de force ervaren en in dat veld zijn ze dan ook aanwezig.
Er zijn nou ook heel veel graancirkels, die niet uit de force ontstaan, maar gemanipuleerd worden uit de matrix.
Betekent dat nu, dat je daar hartstikke …?… gaat worden? Nee. Helemaal niet. Het betekent alleen maar dat heel veel mensen in graancirkels gaan zitten en daar dus zoveel liefde voelen van de graancirkels en zich totaal niet realiseren dat het een kwantum metafysisch proces is en een prachtige uiting is van de aarde, een frequentie van bewustzijn, en dat daarmee ook het hele principe van graancirkels, en dat zijn eigenlijk gewoon radiozender uitspattingen van binnenuit, dus letterlijk ontstaat doordat jij er bent.

Dus ook daarin mag een herziening plaatsvinden van wat het precies betekent.

Arjan: En waarom vindt dat bijvoorbeeld … in sommige gebieden zijn er veel meer dan in andere?Zuid-Engeland is natuurlijk altijd “hot spot”. Waarom is dat dan bijvoorbeeld? Is dat omdat de bevolking daar andere resonanties produceert?

Martijn: Nou het gaat om de locatie. Kijk, de aarde heeft net als ons lichaam, een meridianenstelsel. Wij hebben ook bepaalde plekken waar je met de acupunctuur in prikt, omdat het een hele belangrijke sleutelpositie is. Een plek, waar energie door stroomt. En de aarde, wat ik al eerder vertelde, bestaat uit allemaal lagen, die dwars door elkaar heen lopen en daar zitten ”center points” op. En dat zijn de portalen waarmee je in andere dimensies van de aarde binnen kunt komen.
Dus op het moment, dat er iets van binnenuit ontstaat van de aarde, gaat dat dus door al die portalen, door al die meridiaanlijnen, verplaatst zich dat dus door alle lagen naar andere dimensies van de aarde toe. Dus ook door een laag bijvoorbeeld van het dertigste veld. De dertigste dimensie zeggen wij dan op deze planeet. Dus het verplaatst zich daar doorheen.
Dus er zijn bepaalde vaste locaties op de aarde, in het grid van de aarde, het heeft niets te maken met de fysieke aarde, waar zich dat afspeelt.
Het grid van nu, wat nu het “energy grid” is rondom de aarde, zat vroeger op een andere plek. Het “energy grid” zat op een andere locatie.
Dus bijvoorbeeld de aarde: Nederland en een deel van het Verenigd Koninkrijk en de Benelux, dat hele deel, dat grid is het grid wat van origine boven het Midden Oosten heeft gezeten. Waar de Annunaki binnen zijn gekomen. Dat is een heel belangrijk “energy portal”. En het zit hier dus op dit moment boven dit gedeelte van Europa. Daarom is er hier ook zoveel beweging in bewustzijn.
Zowel, zoals wij dat noemen, plus als min.

Dus er zijn vaste locaties in het grid, daar wordt op gereageerd. En het zou zo maar kunnen als dat grid verplaatst en verschuift, dat dan dus ook die graancirkels verplaatsen naar een andere locatie. En is het ook zo, dat de scheppende wezens, die op deze planeet aanwezig zijn, natuurlijk bevestigen dat het zich daar afspeelt. Want overal op de hele wereld zijn prachtige mooie “energy grids” hè. Denk maar aan de gigantisch grote steden, die wereldwijd worden gebouwd. Dubai wordt echt niet voor niets ……. ze denken niet van: nou kijk hier is allemaal zand, en daar gaan we Dubai bouwen. Nee, vergis je niet, er wordt daar allemaal diep naar gekeken waar de “portals” zijn en de “energy grids”, want dáár waar de grote steden gebouwd zijn, daarzijn dus die grote “portals”.
Zodat die mensen, die daar leven én een hogere energie hebben én productief zijn voor de heersende machten. New York is daar ook zo’n stad van.

Arjan: En heb je …. zijn er ook nog indicaties bijvoorbeeld hoe je kunt zien welke graancirkels oorspronkelijk zijn, dus eigenlijk door mensen geïnitieerd, of geïnvaseerd vanuit de matrix? Bijvoorbeeld zo’n alien met een joint. Die hebben we ook gezien.

Martijn: Volstrekte fake is dat. Dat is hartstikke fake.

Arjan: Maar zijn er indicaties dat je het weet of dat echt is of niet?

Martijn: Nou met onze mind kunnen we niet zien of iets echt of niet echt is. Je zult je er echt op moeten durven afstemmen en dan wel vanuit het scheppingspotentieel. Dus niet als bezoeker van een graancirkel.
En ik ben geboren met allerlei toestanden, toeters en bellen in dit hoofd, fysiek, waardoor ik de frequenties van graancirkels hoor in allerlei verschillende coderingen. Ik ben als kind daardoor ook tekeningen gaan maken. Ik hoorde dus de resonanties en kreeg daar ook beelden bij, dus ik ben dat gaan tekenen. Ik wist toen helemaal niet wat ik tekende, maar ik ben die vormen op papier gaan tekenen. Dus er ontstonden allemaal, achteraf gezien, een soort niet helemaal geometrische ….. maar geometrische tekeningen ook altijd vanuit een “center point”. Ik zat slakken te tekenen als kind. Daar tekende ik allemaal frequenties in. Dat was wat ik hoorde. En dat komt het dichtst in de buurt, dat vind ik wel heel mooi, ik weet niet of je de film “Contact” wel eens hebt gezien met Jodie Foster. Dat boek heb ik als kind gekocht, toen ik 12 jaar was omdat daar iets op de achterkant van de kaft stond, wat mij intrigeerde. En dat ging dus om het Zeti programma. En daar is een film van gemaakt. De film “Contact” en dan worden er door middel van codes bouwtekeningen van een tijdmachine ontvangen en bij het ontvangen van die codes, dat is wat ik wil zeggen, komen er radiofrequenties binnen. Allemaal codes, zo ongeveer klinkt het als ik dat hoor, alleen wat zwaarder dan dat in die film wordt uitgebeeld. En dat hoor ik dus letterlijk in mijn energieveld rondom mijn hoofd. Dus niet in mijn hoofd, maar rondom. En daarmee, en dat zouden we allemaal weer kunnen leren, door ons af te stemmen op de “force” kunnen wij voelen wat een echt veld is uit de aarde vanuit onszelf gemanifesteerd, als ambassadeurs van deze aarde, en wat er wordt gemanipuleerd door de krachten, die de mens graag in “new age” wil laten zitten om bijvoorbeeld veel geld uit te geven aan graancirkel reizen, veel geld uit te geven aan allerlei andere dure toestanden. Want een graancirkel kun je op afstand ook bekijken. Er is dus een heel diepliggend programma gaande om de mens te laten geloven,dat het buiten zichzelf plaatsvindt.

En als er iets is wat onze buitenaardse families graag willen, is dat wij gaan beseffen dat wij zelf overal, voortdurend, initiator in zijn. En dat het niet buitenaardse voertuigen zijn, die met allerlei rode lichtsignalen en kogels, draaiende ballen die graancirkels maken, maar dat dat in razend tempo door tijd en ruimte gemanifesteerd wordt. En daar zijn inderdaad voertuigen bij aanwezig om genoemde reden.

Tot zover dan het graancirkel onderwerp.
Waar waren we? Bij Ciska hè, over magnetiseren.

Arjan: Nog één vraagje over die graancirkels. Die binaire code, er is een graancirkel teruggekomen ….. we hebben een binaire code het universum ingestuurd met: zo zien wij eruit, dit is ons DNA in binaire code en er kwam eigenlijk in de vorm van een graancirkel een binaire code terug. Die ken je neem ik aan?

Martijn: Ja.

Arjan: Is dat in jouw visie ook buitenaards contact geweest? Is dat ..

Martijn: Nee, nee.
Er vindt geen interventie plaats. Er vindt geen interventie plaats en er vindt geen overdracht plaats van informatie naar de mens op die manier.
Het overseinen van binaire codes zou hetzelfde zijn als advies geven op welke partij je moet stemmen. Zo zwart/wit kun je het gewoon zien. Want wat er aan de hand is, is dat het overbrengen van informatie, er wordt namelijk bij de galatic beeings geen onderscheid gemaakt tussen informatie via graancirkels in binaire codes of ons allemaal collectief een binaire code sturen via onze sms. Ik heb daar uitvoerige gesprekken over gevoerd en het is echt tijd, dat mensen daarin wakker gaan worden. Want de werkelijkheid is, dat zij zich niet bemoeien op welke manier dan ook, met ons bewustzijn, behalve één op één. De mensen worden allemaal wezenlijk zelf geprikkeld door de observatie van hen, daardoor gaan we de kracht in onszelf ervaren en dan gaan we dat weer helemaal terugbrengen vanuit dát veld, en als je vanuit dát veld kunt werken, dan kun je in samenwerking met andere multidimensionale beschavingen, dat veld versterken. Maar wel vanuit je eigen kracht geleid.
En de binaire codes, die o.a. worden gegeven bij die graancirkel, komen niet voort uit “benevolent beeings”. Omdat de “benevolent beeings” heel andere methodes dan binaire codes zouden hebben als ze echt met ons willen communiceren.

Arjan: Oké, helder.

Martijn: Dat doen ze niet.

Arjan: Maar het kan binnen deze matrix nog wel alien zijn, zeg maar.

Martijn: Ja, dat is het ook wel. Die aliens, die ook de modellen op de aarde hebben geregisseerd van economieën, sociale hiërarchie en onderverdeling tussen rijk en arm, gezondheid die niet bereikbaar is, dat zijn diezelfde aliens.
En die spelen met het menselijk bewustzijn tot in de diepste spelonken van de mensheid.
Het is gewoon tijd om dat te benoemen. En dan kan het ook veranderen. Want daar waar we met ons bewustzijn naar toe gaan, dat kan veranderen. En mensen, die dat niet willen, die orkestreren dus mee, dat het programma in stand blijft.

Arjan: Oké.

Martijn: Mijn water is op. (gelach)

Arjan: Dan moeten we weer bijvullen, we gaan nog 2 uur door.
We zitten al op 1 uur en 45 minuten.
Dus misschien is het mooi om nog een bekrachtiging te doen en nog een stukje muziek?

Martijn: Ja, ik vind het allemaal heel fijn.

Arjan: Ik ook.
Zullen we eerst een bekrachtiging doen en dan nog een stukje muziek. Of andersom?

Martijn: Laten we eerst een bekrachtiging doen.

Arjan: Helemaal goed.

Martijn: En ik voel dus in het veld de weerstand uit andere energieën, uit andere afdelingen voel ik dus de weerstand van: wat maak je nu, dat je over graancirkels zo spreekt. En dat begrijp ik ook wel. En graancirkels is een fantastisch mooi verschijnsel. Zo. (Gelach). Dat is het ook, alles is heel erg mooi, heel bijzonder.

Bekrachtiging

Laten wij de kronieken van het oorspronkelijk menszijn hier in onszelf eens terughalen. Met de aandacht blijven wij bij onszelf, we ademen rustig en langzaam diep in en uit. We stellen vast in onszelf, dat we hier in een multidimensionale tijd aanwezig zijn op een planeet waar allerlei verschillende realiteiten tezamen zijn gekomen en dat het aan jou is en wij met elkaar, als brengers van een waarheid uit een andere tijd, om de kracht hier, de innerlijke kracht in jezelf, aan te zetten. En we spreken vanuit de kracht wie wij zijn.

Planeet aarde en alle bewoners hier, alle mensen, dieren, natuurwezens en ook alle elementen van de matrix, wij zijn hier. Uit andere tijden zijn wij hier gekomen om herstel te brengen in chaos om de kronieken van het oorspronkelijk menselijk bewustzijn hier te implementeren in het fysieke lichaam. We zijn hier om als welwillende wezens, de aarde dat te komen geven via onze waarneming en aanwezigheid in de vorm van emotie, in de vorm van kracht en liefde en we spreken vanuit de kracht: wij zijn hier in dit moment op de aarde in grote getale aanwezig. Met meer dan 800 miljoen mensen hier in dit veld zijn wij aan het werk in het planetaire bewustzijn om de hologrammen, waar zoveel manipulaties in aanwezig zijn, zichtbaar te maken.
En we doen het vanuit daadkracht en liefde.
We doen het niet om anderen te ontmaskeren, we doen het niet om andere wezens in hun hemd te zetten, we doen het juist vanuit de eenheidsverbinding.

Het is de tijd, dat er weer samenkomsten zijn op deze wereld tussen allerlei verschillende rassen en allerlei verschillende beschavingen. En het is ons recht, en het recht is ons gegeven vanuit de kracht, de “force of life” aan alle wezens om alles te bekijken, om alles te voelen en aanwezig te zijn in elk stuk op aarde, waar aanwezigheid nodig is om de beweging te brengen, die onvermijdelijk zal leiden tot het terugbrengen van de kracht in dat veld.
En wij doen dat vanuit neutraliteit. We doen dat vanuit een vanzelfsprekendheid, dat vanuit afstemming voor iedereen en elk wezen er voldoende aanwezig is om het geluk en de vrijheid in zichzelf te ervaren en om met elkaar de reis voort te zetten in het veld van de ontdekkende krachten van de schepping en deze tot in elk cel bewustzijn in het fysieke lichaam ook aanwezig te laten zijn.
Wij zijn hier op de aarde 2016 aanwezig om als ambassadeurs hier, hoeders uit een andere tijd, de aarde zoveel kracht en liefde te brengen, dat de verstoringen automatisch vervloeien met de velden van kracht waar wij uit zijn opgestaan uit een andere tijd. Wij vergeven onszelf wat er ooit is gebeurd in andere tijden en wij vergeven alle andere wezens op voorhand voor alle verzet en manipulaties.
Dit is voelbaar en gehoord in elke cel hier in het planetaire bewustzijn. Wij gaan niet aan de kant wij buigen niet. Wij zijn hier voor iedereen.
Wij willen ook niet dat anderen voor ons aan de kant gaan. Ook hoeven anderen niet te buigen voor ons. Wij eren de grootste kracht in elkaar. I salute the highest source in you.

Wij gaan met de aandacht naar de kern van de aarde. Wij ervaren ons lichaam en reizen daar niet vandaan. Terwijl wij in ons lichaam aanwezig zijn, zien wij de aarde en we gaan naar die aarde toe en blijven ons lichaam beseffen, in het centrum van de aarde komen we uit. We spreken het centrum van de aarde toe.

Planeet aarde, wij zijn hier met een grote groep aanwezig om het bewustzijn van de aarde te verstevigen en om de vergeving op de aarde te brengen, waardoor vrede wereldwijd zal uitbreken. Wij zijn hier om het samen met jou te doen, namelijk alles wat opgeschoond mag worden, op te schonen. Wij zijn hier om de tragedie uit andere tijden te laten vervloeien met de kracht van het leven. Wij zijn hier om tegen jou te zeggen aarde, bewustzijn van de kracht, dat we ongelooflijk trots zijn en ontroerd. Dat na deze enorme lange tijden van destructie er nog steeds zo veel liefde is op deze aarde. Vanuit de natuur de dieren en vanuit het planetaire bewustzijn.
In het midden van de aarde laten wij met elkaar een grote, gouden bol ontstaan en dit is het symbool van de transformatie en het terugbrengen van het oorspronkelijke gouden veld van afstemming en verbinding, de “force of life” en we kijken naar deze bol in het centrum van de aarde en vanuit ons hart brengen wij een enorm krachtig veld naar het centrum van de aarde en op dit moment zitten mensen over de hele wereld in deze bekrachtiging en vanuit allerlei locaties lopen er krachtvelden vanuit het hart naar het centrum van de aarde en we zien dat die bol in het centrum van de aarde steeds groter wordt. Hij wordt zelfs zo groot dat de bol groter wordt dan de aarde zelf.
Kijk eens, dat is de kracht van wie we zijn. We nemen waar en het is zo.

En dit veld is nodig om alle mensen terug te brengen in gelijkwaardigheid, dat alle mensen geraakt worden op eigen moment en op eigen tempo, dat het er ongelooflijk toe doet, dat ze beseffen, dat ze niet zomaar bestaan. En dit veld, gedragen uit de kracht van alle mensen die hier aan meedoen, mag gedragen worden door alle “benevolent beeings”, door alle wezens uit andere universa en andere planeten mag dit hologram versterk worden en verder bekrachtigd worden.
En dat is goed. Wij doen, waarvoor wij hier gekomen zijn.
En met de aandacht van de aarde af realiseer je je dat je hier aanwezig bent op je stoel, je hebt je ogen dicht en je voelt al die mensen in dit moment, die vanuit hetzelfde dragerschap de “force of life” als familie van jou vanuit dezelfde kracht en liefde de bijdrage hebben geleverd. En kom je rustig bij en doe je ogen lekker open.
—————————–

We gaan in een andere uitzending nog wel eens verder spreken over waarneming, wat dat precies inhoudt. Is ook interessant.
En hoe het komt dat de wezens, die zich gewoon fysiek kunnen laten zien, fysiek hè, dus gewoon zo, hallo (Martijn pakt arm van Arjan beet), niet in een andere lichtsfeer, nee gewoon fysiek, hoe het komt dat ze zo voorzichtig zijn in het gezien worden.

Nou we zitten al op 11 uur.

Arjan: En we hebben nog heerlijk 2 uur voor de boeg.
Nee, het lijkt me een mooi moment om af te sluiten met nog een mooi muziekstuk.
Zouden jullie nog een keer willen spelen? (ja hoor) Heel fijn.

Martijn: Bijzonder is ook en dat is voor ons allemaal hier samen en ook thuis, dat wij beseffen dat wat wij nu allemaal hebben gehoord er helemaal niet toe doet. Maar vooral, dat het er heel erg toe doet wat voor gevoelens het bij je oproept. Daar gaat het om. Ga daar maar naar toe met je bewustzijn. Ga maar eens kijken wat voor velden er bij je in beweging komen, welke weerstanden er bij je in beweging komen, ga daar eens met de “force of life” naar toe. Ga naar die momenten en zet het in beweging.

Muzikaal intermezzo

Arjan: Dankjewel, fantastische muziek.

Martijn: Mooi hoor.
Nou dan zij wij aan het eind van deze uitzending, die eigenlijk niet een eind kent.
Heel hartelijk dank allemaal voor jullie aanwezigheid hier in de zaal en voor de bijdrage vanuit huis, waar je ook zit in de wereld. Ik weet, dat mensen vanuit de hele wereld van deze aarde meekijken en ik weet ook dat er mensen meekijken niet van deze aarde.
Ja. En het is belangrijk dat we tegen jullie ook spreken als ambassadeurs van deze wereld en heel serieus bezig zijn om onszelf terug te vinden. Dat doen we vooral door af te leren wat we wel en niet zijn. En het zal heel veel “effort” van ons vragen om dat door te zetten. We doen het. En we doen het vanuit kracht en liefde. Maar we weten dat jullie er zijn en jullie weten ook dat wij er zijn. We zullen de missie volbrengen vanuit onze perceptie, wat ons vermogen is.

Arjan: Dat is mooi gezegd.
Dankjewel dat jij er ook weer was Martijn en wat je allemaal gedeeld hebt vanavond.
Donderdag over 2 weken zijn wij er weer dat is 16 Juni dan kun je vanuit de universal studio in Haren om 9 uur ‘s avonds, dus heel graag tot de volgende keer of vanuit jouw huis of hier in de studio van harte welkom. Bedankt allemaal voor het komen, voor het kijken, voor het meedoen, heel graag tot de volgende keer.

Related Articles

Responses