Transcript | Crowd Power 13 | Earth Matters TV | Geluk, oorspronkelijk leven en bekrachtigen van jezelf

(Earth Matters TV | Crowd Power) Het transcript van Crowd Power 13.

Deze is hier als PDF te downloaden (met dank aan Mareijke Giglio). Alle uitzendingen zijn te bekijken via het Earth Matters YouTube kanaal.

Wil je het televisieprogramma Crowd Power bijwonen en de gesprekken aan tafel van dichtbij meemaken? Dat kan! Crowd Power wordt opgenomen vanuit de Youniversal Studio in de Biotoop in Haren. De ontvangst is tussen 20.15 en 20.45 uur. Je bent van harte welkom een opname bij te wonen. Meld je aan via deze link op de website van Orongo.

Met grote toewijding is er van de uitzending een zo nauwkeurig mogelijk verslag gemaakt, we kunnen echter niet garanderen dat het helemaal foutloos is.

Transcript Crowd Power 13:
Arjan: Welkom bij Earth Matters TV, dit is Crowd Power, mijn naam is Arjan Bos en vandaag is het vrijdag de 13de en we hebben de 13de Crowd Power, dat is wel een ultieme geluksdag Martijn.

Martijn: Ja het is weer een geluksdag, elke dag is een geluksdag, we maken er vandaag een extra geluksdag van. Heel hartelijk welkom thuis en hier in de zaal. We maken er een hele mooie uitzending van. We gaan het hebben over onderwerpen zoals geluk en vreugde. Ik ben ook heel erg blij dat het vandaag een ietsje eerder kan. Niet omdat het ‘s avonds niet zou kunnen, maar omdat de energie zo anders is. En het is ook goed om dat te verschuiven om daar met elkaar eens op een andere manier in te gaan staan. Ook weer een experiment van, wat is de ochtendenergie. En we gaan deze ochtendenergie vullen met alleen maar vreugde en liefde.

Arjan: Ja hartstikke mooi.

Martijn: Dus van harte welkom.

A: Dertien is ook het getal van de verandering. Nou daar houden wij ontzettend van. Dus we beginnen ook met nieuws waar je blij van wordt. De Indiase regering is van plan om 5,4 miljard euro te besteden aan de aanleg van nieuwe bossen. En de regering wil met dat plan het beboste percentage van het land uitbreiden van een 21% naar 33%.

(foto wordt getoond)

En veel dichter bij huis: Centrum Diamant wordt mogelijk het grootste medicijnloze ziekenhuis in Nederland. In China werd een genezing van een forse kankertumor in twee minuten onder toezicht van medische scans op video opgenomen. En de Chinese leraar Xie die heeft Henk Fransen uitgenodigd de genezingen van kanker in het Qigong Research Centre in China mee te maken en de mogelijkheden te onderzoeken om vergelijkbare genezingen onder begeleiding van artsen in een Nederlands ziekenhuis te doen.

(foto wordt getoond)

Via www.genezendvermogen.nl kun je dat proces volgen. En wereldwijd vindt er nu in meer dan 1500 steden een heuse revolutie plaats. Het heeft het journaal niet gehaald en toch hebben we het hier over de sociale beweging van onze tijd, namelijk burgers die zelf bepalen waaraan hun belastinggeld aan wordt besteed. Het begon in 2004 in Torres. Julio Chavez, – dat is geen familie van… – had als kandidaat-burgemeester geen schijn van kans met zijn belachelijke verkiezingsprogramma. Want hij wilde – als hij burgemeester werd – zijn macht namelijk weggeven aan de inwoners van Torres. En toch is hij verkozen en besteedden de inwoners van Torres het zeven miljoen vrij te besteden geld aan zaken waarvoor ze zelf hebben gekozen. En dat is inmiddels 12 jaar geleden en ze zijn daarmee ook in een nieuw tijdperk beland. In Torres kijkt het volk niet meer toe maar het regeert.

(foto wordt getoond)

En dat wordt in meer dan 1500 (andere) steden ook gedaan. Nou dat is toch fantastisch! Blij nieuws om mee te beginnen zo’n vrijdag de dertiende?

M: Dat is absoluut waar. En kijk, laat ik het zo letterlijk zeggen: het barst van het goede nieuws. We horen het alleen vaak niet. We zitten in een enorme transitie. De machtsstructuren vallen letterlijk uit elkaar. De mensen staan op in zichzelf. Mensen gaan voelen dat het anders kan en dat het de tijd is om het ook anders te gaan uitdragen. Dus niet alleen van binnen, maar ook om er echt iets mee te doen. En het is natuurlijk fantastisch dat dit nieuws er is. De Correspondent zag ik voorbij komen. Het is gewoon belangrijk dat we dat soort nieuws ook echt aan elkaar door gaan geven. Want dat staat natuurlijk niet in de Telegraaf en het staat ook niet op de RTL-website. We zullen zelf de verspreiders mogen zijn van die prachtig mooie berichtgeving.

Stel je voor als we dagelijks dit soort berichten zouden horen van wat er allemaal gebeurt op de planeet, wat voor enorme veranderingen er plaatsvinden. Maar ook binnen de constructies, hoe de technologie van de auto bijvoorbeeld op de helling staat. Een compleet nieuw revolutionair motorsysteem, dat eigenlijk al klaar is. Elektrisch, waar nog niets over bekend is. Wat ze elk moment willen gaan introduceren. Wat voor een rebellen er bezig zijn binnen de gevestigde structuur. Het is gewoon feest. En het is ook een groot feest om hier op de aarde te mogen zijn. En het is ook goed om tijdens het feest te realiseren dat er ook een reden is om feest te vieren.

A: Absoluut, ja.

Ik heb in voorgaande uitzendingen twee keer de ochtendbekrachtiging aangehaald. In één van je lezingen heb je die gegeven. Ik heb er even aan gerefereerd en we kregen een vraag: “Zou je er wel iets meer uitleg over willen geven hoe je dat dan kan doen?”

M: Dat ging over de start-up, zeg maar, van de dag?

A: Het allereerste moment dat je wakker wordt. Daar ging het over.

M: Ja, dat is een heel belangrijk punt voor ons allemaal hoor. Heel af en toe doe ik het zelf ook – echt niet omdat ik gewoon zo lekker in mijn energie zit… En dan is het eigenlijk wel goed. En toch is het belangrijk om het wél te doen. Het gaat over de start van de dag, de start in jezelf.

Ja, wat heel belangrijk is, dat wij gaan beseffen dat alle werkelijkheid buiten ons een afspiegeling is van ons innerlijk ik. Het is er wel, maar uiteindelijk kan het er alleen zijn als jij er bent. Met andere woorden als de grondtoon van jezelf, innerlijk niet wordt afgestemd op de doelstelling van: dat je die dag heel erg aanwezig bent, dat het er heel erg toe doet dat je op aarde aanwezig bent…, als je dat niet neerzet, dan ben je eigenlijk de dag aan het overkomen; de dag overkomt jou als het ware.

A: En dat is een verschil.

M: Ja dat is zó’n groot verschil. Het gaat erom dat wij als scheppers binnen in onszelf aanwezig zijn, als wezens van origine. En dat kunnen we doen door de grondtoon neer te leggen. Ik heb er toen al iets over gezegd en dat kun je natuurlijk op heel veel verschillende manieren doen. Dat doe je op je eigen manier uiteindelijk. Ik inspireer alleen door te vertellen hoe ik dat doe. En ik doe dat heel bewust door een keuze te maken, door het eerste moment van stilte in mijn systeem op te halen. Het spreken, dat ik natuurlijk veel doe om ook verbaal de informatie op gang te brengen, om dat niet te doen. Om in de stilte te zijn. En ik doe dat meestal als ik wakker word.

Start-up van de dag – CP13 – Bekrachtiging 13:1

Ik word wakker en ik besef direct ook ogenblikkelijk dat ik er ben. En in het moment dat ik er ben, realiseer ik me dat door mijn ogen dicht te houden en mijn hele lichaam vanaf mijn schedel tot aan mijn voetzolen te gaan voelen. In een flits. (In het begin deed ik dat heel erg per deel. En hoe meer je dat doet, hoe minder je dat allemaal in details hoeft te doen). Ik besef dat ik met mijn wezen aanwezig ben, in dat lichaam in die dag. Ik houd mijn ogen dicht en ik spreek met mezelf een aantal dingen af. En dat is als eerste, dat ik observeer dat ik op de aarde aanwezig ben. Ik heb het voorstellingsvermogen in mijzelf paraat dat ik op de aarde aanwezig ben. Ik observeer dat ik op een prachtige, levende bibliotheek aanwezig ben waar het water stroomt, waar de dieren zijn. Ik hoor de bladeren ruisen; ik voel de wind in mijn gezicht. Dat gaat allemaal in een flits. En in dat moment besluit ik: wat ga ik van deze dag maken, waar gaat het om? Gaat deze dag erom om er weer een leuke dag van te maken en allerlei gesprekken met mensen te voeren en aan het eind van de avond uitgeput in bed te gaan liggen of gaat deze dag erom dat ik gewoon met een hele vreugdevolle aanblik hier kan zijn? Dat ik eigenlijk niet eens iets hoef te doen, maar het besluit neem dat het het allerbelangrijkste is dát ik er ben. En dat doe ik. Ik inspireer mezelf nagenoeg elke dag; hoe groot en dankbaar ík mag zijn dat ik hier als mens ben. En dat is iets wat we allemaal te weinig doen.

Dus we gaan met onszelf afspreken dat we een grondtoon neerzetten en het kan een gedachte zijn die uiteraard voortkomt uit een gevoel. En als je die gedachte aan de kant kunt zetten en je kunt al in het moment vóór de gedachte aanwezig zijn, dan voel je uit je gevoelsbewustzijn de impuls naar voren komen van: dit is wat deze dag voor mij in petto heeft. En als dat niet naar voren komt, blijf je gewoon in stilte en spreek je gewoon af – en het is er al.

Ik haal zelf iets heel sterks naar voren wat voor mij altijd heel goed werkt. Dat is dat ik de afspraak steeds weer maak om in contact te zijn met andere mensen. Om in contact te zijn. En dat ik dat doe – niet omdat daar een reden achter zit om die ander iets te brengen – maar vooral ook om zelf te kunnen ontvangen. Dus ik kan pas iets geven aan de ander als ik mijzelf open stel om te ontvangen. Ik kijk ook heel veel in mensen hun ogen, niet alleen om te geven maar ik ben ook in afwachting van: wat mag er binnenkomen? Want ik weet dat het tegenovergestelde, – degene die ik tegenover me heb – dat dat dus een afspiegeling is van het Al-bewustzijn en dat uit die ogen, uit die ziel naar mij toe, ook informatie kan komen die mij inspireert.

Dus ik spreek met mijzelf af: vandaag is een dag waarin allerlei mooie, nieuwe activaties plaats gaan vinden. Ik sta open als wezen hier in een menselijke gedaante. Ik draag de oorspronkelijke coderingen met mij mee in het emotionele bewustzijn waardoor mijn spirituele bewustzijn open staat om met iedereen in contact te zijn. Ik maak geen onderscheid tussen “leuk of niet leuk”; alles wat er is, is er. Dus ik ben in het moment alles wat ik mij kan voorstellen, vanuit mijn gevoel. En in sommige gevallen zet ik ook echt een “center point” neer.

We hebben allemaal bepaalde dingen te doen. Je gaat naar je werk, je hebt een dag dat je met je vrienden of vriendinnen op stap gaat. Waar gaat het dan om? Ga je dan een leuke dag starten om met elkaar op stap te gaan of gaat het om de afstemming met elkaar? Om samen te zijn? En dat is wat ik naar voren haal. Deze dag brengt weer heel veel nieuw samenzijn naar voren. En in dat samenzijn realiseer ik mij dat dat het samenzijn de kronieken zijn van waar wij vandaan komen, de verbinding.

En dan is de vorm, hoe dat uitpakt, totaal niet belangrijk; het gaat om de inhoud. Ik haal steeds naar voren hoe dankbaar ik ben. Dat is de manier hoe ik dat doe. Ik vertaal dat nu met woorden, maar dat kun je natuurlijk allemaal op je eigen manier doen. Het gaat om áándacht aan het begin van de dag.

Want dan heb je hele mooie gesprekken en dan is er ook geen “hurry hurry”; dan is alles heel rustig en open.

A: Een ongelooflijk verschil en ook een hele mooie verdieping trouwens die je hier nu aan geeft.

Het moment is natuurlijk nu al voorbij voor iedereen. Wellicht dat we nu een andere bekrachtiging zouden kunnen doen om deze uitzending mee te beginnen?

M: Ja, het is heel belangrijk voor ons allemaal om te beseffen in dat hele grote moment hier op de aarde, dat er ongelooflijk veel krachten hier op aarde zijn. Die spelen als het ware in het gigantische scheppingspotentieel met alle mogelijkheden die hier aanwezig zijn. Wij zijn hier op dit moment op de aarde aanwezig in de hoedanigheid zoals wij dit ervaren, dat zeg ik er gewoon bij, bewust.

Omdat de manier hoe wij het ervaren niet per definitie de manier is om te ervaren wat er allemaal is. Wij zijn hier aanwezig om oorspronkelijke emoties in het fysieke lichaam (in) aanwezig(heid) te brengen. Wij zijn scheppende wezens. We noemen het ook wel het goddelijke deel in onszelf. (We zijn hier om dit) aanwezig te laten zijn en dit in dat lichaam zo duidelijk naar voren te laten komen, dat dat lichaam eigenlijk wordt belicht en verlicht door dat zielsbewustzijn. Ik noem het even eenvoudig “zielsbewustzijn.” Kun je hele discussies over voeren, maar dat doen wij hier niet. (glimlachend).

A: Gelukkig niet, dat moest er ook nog bij komen.

M: Precies.

Het is heel belangrijk dat wij in de bekrachtiging van onszelf met aandacht bij onszelf zijn en dat wij onszelf durven uitnodigen als schepper. Dat wij onszelf durven neer te zetten in deze werkelijkheid als onderdeel van het “veld van creatie.”

Er is iets heel groots gaande en er is ook iets heel groots gebeurd. En er gaat iets nog veel groters gebeuren. Dat heeft te maken met waarom jij hier dus bent, in dit moment. Waarom je hier zit. Het feit dat je hier bent, niet alleen hier in deze ruimte en thuis, maar überhaupt hier op de aarde, betekent dat je jezelf heel serieus neemt. Het feit dat je hier bent, geeft aan hoe belangrijk je het vindt om hier te zijn. Om als mededrager hier op de aarde te zijn en om de ontbrekende coderingen en fundamentele eigenschappen van het menszijn terug te brengen, hier in het bewustzijn van de aarde. En daarover wil ik graag een bekrachtiging brengen, samen met de mensen

.

Bekrachtiging Crowd Power 13:2

Je mag je ogen dicht doen als je dat fijn vindt. Het hoeft niet persé, het is ook voor iedereen anders. Ik nodig iedereen uit om de ogen lekker te sluiten en je benen te ontspannen en vooral met je aandacht bij jezelf te blijven. En realiseer je, dat je je lichaam op dit moment ten dienst stelt vanaf het heden tot alle momenten van het Zijn van je oorspronkelijke scheppersbewustzijn.

Je stemt je af op je innerlijk ik. Op je innerlijk Zijn. Je realiseert je, dat je hier met je grote persoonlijkheid, waar allemaal mitsen en maren aan kunnen kleven, toch zo ontzettend daadkrachtig aanwezig bent, als wezen van oorsprong. (Je realiseert je) dat je de essentie van het leven in jezelf kunt ervaren.

De aarde is wachtende op mensen zoals jij. Juist in dit moment waarin het soms echt lijkt dat het er niet meer toe doet dat je er bent. Niets is minder waar. Op het moment dat de deur helemaal dicht lijkt te gaan en het laatste spelonkje van het licht er doorheen glipt, dat is het moment waarin de kracht van de oorspronkelijke zielenfamilie, de analoge wereld…, jij, opstaat om je maximale kracht in te zetten omdat het namelijk niet uitmaakt wanneer het gebeurt. We zeggen in onszelf met heel veel stilte: In verbinding met “alles wat is”, ben ik hier op de aarde, ben ik hier op deze prachtige en levende bibliotheek van alles wat er ooit is geweest en zal zijn. Als deel van de “force of creation” en de “essence of life” ben ik deelgenoot en mededrager/mededraagster van alles wat zich hier mag aandienen. En in stilte zoek je het moment op in jezelf. En je nodigt jezelf uit om in het “hier en nu” aanwezig te zijn….

En in dit moment van stilte leggen we de verbinding en de afstemming met al het leven in het veld van schepping en met al het leven hier op deze aarde – vanuit onze essentie via de aarde met “alles wat is” – en we realiseren, dat elke vorm van aandacht, van observatie en van waarneming, – het kan zintuiglijk zijn en het kan ook niet zintuiglijk zijn – dat dit van een ongekende grootte is en belangrijke waarde is om transitie te verstevigen. (We realiseren ons) dat het belangrijk is om aandacht te brengen juist daar waar jouw aandacht als schepper nodig is. En in dit essentiële moment realiseer jij je heel diep van binnen, dat het juist de opdracht is, vanuit “alles wat is”, om in dit moment, waar de aarde en al haar bewoners op wachten, beweging te brengen; (daar) waar gepoogd wordt de mens buiten de deur te houden.

En je besluit en voelt: Ik ben hier. Ik ben in het moment aanwezig om als ambassadeur van een ander veld de “blue print of life”, de essentie van een gigantisch groot bewustzijn hier in het planetair bewustzijn aan te sluiten, zodat het gezien wordt. En we roepen onszelf op, als oorspronkelijk mens, vanuit ons innerlijk vermogen – uit de kronieken van een andere wereld, vanuit een afkomst die ongekend groot is – tot het her-aansluiten en activeren van alle bedradingen in het fysieke lichaam; tot het doorpluggen in het spirituele lichaam en dit uit te dragen als de ambassadeur namens jezelf en met elkaar, in afstemming voor de wederopstanding van het oorspronkelijke veld.

En je ervaart in het moment hoe ontzettend belangrijk het is dat je erbij bent. En je voelt in je hart een gevoel, een gelukzalig gevoel, van ongekende afstemming met alles wat er is. En je realiseert je dat één miljard mensen op deze wereld in het moment van het Nu, dezelfde emotie in het spirituele bewustzijn in zich dragen. Niet alleen hier, waar jij zit of ligt, maar over de hele wereld. In alle landen van Europa , in het Midden-Oosten, in Azië, in Australië, in Afrika, in de Amerikaanse continenten, op de Noord- en de Zuidpool en in de wereldzeeën. Overal is dit kristalheldere bewustzijn aanwezig. Je maakt de afspraak heel diep met jezelf, in het nu-moment, om alles te gaan ontvangen en te ervaren in je bewustzijn. (Je maakt een afspraak) om die gevoelens uit te dragen, die zo nodig zijn, om met elkaar hier, als een web van bewustzijn, vanuit de kracht van ons hart, vanuit het oorspronkelijk mensdom – zonder enige interventie van buitenaf – om dit terug te brengen: de kronieken van het oorspronkelijke bewustzijn.

Ga met je aandacht naar je lichaam in dit moment, je realiseert je lichaam, je aanwezigheid, je “presence” en je komt in het “hier en nu” met je ogen open terug.

En je voelt hoe ontzettend fijn dat is om hier te zijn.

M: Dank jullie wel dat jullie de moeite nemen, zeker hier en ook thuis, om naar jezelf te durven kijken. Duizenden jaren lang zijn er manipulaties geweest die ons uit dat krachtveld hebben geduwd. Duizenden jaren lang is de mensheid misleid op een uiterst slimme manier, (uit een krachtveld geduwd) waar heel veel fijne gevoelens in te vinden zijn. En dit is de tijd van de wederopstanding van het oorspronkelijke veld. En dat veld komt binnen. En dat veld is zó ontzettend groot; het gaat de hele lichamelijke bedrading herschrijven. En de enigen die daar bevoegdheid in hebben zijn wij.

En daar ben ik heel blij om.

A: Ja.

M: Proost!

A: Misschien is het mooi om nu even een muzikaal intermezzo te doen. Juan Noguera is in de zaal aanwezig. Juan Noguera is een Columbiaanse muzikant die veel heeft gereisd en wereldmuziek maakt en in wisselende samenstelling, soms groter soms kleiner, een faciliterende band heeft waar nu Fatima onderdeel van uitmaakt. Wat gaan jullie voor ons ten gehore brengen?

Fatima: Het nummer heet: “Amazigh Canto.” En “Amazigh” is Berbers. En de letterlijke betekenis is “vrij mens.”

(muzikaal intermezzo)

A: Ja, dank jullie wel. Ik werd er echt heel erg blij van. Fantastisch mooi.

M: Hè hè, gewoon een traantje van wegpinken.

A: Inderdaad echt ontroerend mooi.

M: Dank jullie wel, voor deze oorspronkelijke klanken uit het hart. Zo ontzettend mooi, zo analoog, heerlijk. Lekker mijn ogen dicht gehouden. Wat een geschenk. Weet je, de klank van echte akoestische instrumenten, die vibratie! En uit de stem…, die vibratie en de ziel die daar dus doorheen spreekt, dat is .. als we spreken over zelfherstellend vermogen; dat begint echt bij de oorspronkelijke klanken. Die zijn zo sterk, zo bekrachtigend, en ja …. ik wil er niets meer over zeggen; het is gewoon fantastisch.

A: We kregen een vraag van Silvester en die wil ik je graag even voorlezen. Hij vraagt: “Wat in de ons omringende wereld is nu bezield? Als we in een computerprogramma van kunstmatige intelligentie leven, wat betekent natuur? En welke betekenis heeft moeder aarde? En waar komen mooie, goede dingen vandaan in onze wereld zoals de helende krachten en het genieten van de natuur? Hoe moeten we daar nu tegenaan kijken als we in een simulatie leven, een computerprogramma, een Matrix, een virtuele realiteit gecreëerd door kunstmatige intelligentie. Hoe kan dat helend zijn? Die zullen dat toch niet inbrengen? Of zijn deze helende krachten volgens jou nu illusie? Of hebben we dat echt zelf ingebracht?”

M: Dat zijn acht vragen. (gelach)

Vragen stellen staat vrij. En dat is ook goed. Wij mogen realiseren dat in het moment waarin wij nu verkeren op deze aarde, in de hoedanigheid van nu, dat wij heel veel vragen zullen krijgen omdat wij analyseren hoe iets in elkaar zit. De mensen van deze aarde – wij allemaal – kunnen eigenlijk niet met woorden uitleggen wat er precies aan de hand is. Als we spreken over artificiële werkelijkheden, als we spreken over simulatieprogramma’s en Matrix, dan hebben we referentiepunten en hebben we daarbij referentie kaders daarbij.

Als we spreken over de Matrix dan hebben we heel snel het idee dat we spreken over de film van de Matrix. Dat is natuurlijk ook logisch want dat woord komt er nou eenmaal zo langzamerhand een beetje vandaan. Er is heel veel gaande; er lopen heel veel verschillende lagen en schilden door dit bewustzijn heen. En waar we tot nu toe over gesproken hebben is louter alleen nog maar … het zijn de “dots” van het web. Dus het bewustzijns-web is gigantisch groot en we hebben eigenlijk alleen nog maar een paar plekjes aangeraakt door het te benoemen. Dat levert al duizenden vragen op, en in dit geval acht.

Het is zo dat je zou kunnen zeggen dat dit hologram, dit veldbewustzijn, een creatie is. Dit hele universum dat we hier ervaren, dus ook de aarde, is een creatie van zeer geavanceerde wezens. En het is belangrijk om daar nu naar toe te gaan, omdat deze vraag natuurlijk vaker gesteld wordt. Want het is niet zo dat we per definitie vastzitten in de Matrix. Maar het is wel zo dat wij in die Matrix aanwezig zijn. En wij kunnen ons bewustzijn dus daarin verschuiven. Daarom is het ook zo belangrijk en daar ben ik ook bewust jarenlang mee bezig geweest, om de onderwerpen waar mensen niet over spreken willen, die de New Age- en de oude spirituele realiteit-mensen juist buiten willen houden, om die bespreekbaar te maken.

Want er zijn krachten die de mensheid misleiden. En als we dan spreken over simulatie, als we spreken over de Matrix (en ons afvragen): “Wat is er dan eigenlijk aan de hand, waar komt het dan vandaan? Waar komt de natuur vandaan?” Ik wil dit er over zeggen:

De mens, de oorspronkelijke mens komt.., de gouden kronieken van de mensheid komen uit een heel ander universum, uit een heel ander scheppingsveld. Daar is een aarde, die vele malen groter is dan de aarde die wij hier kennen. Het zijn schillen over elkaar heen. Die wereld is nog steeds intact. Het is een wereld waar heel veel gebeurd is, maar het is een wereld die nog steeds intact is.

In die wereld zijn de mensen daar (aanwezig) als oorspronkelijke wezens, in opperste staat van bewustzijn. Die mensen, die daar leven zijn wezens die zo ver geëvolueerd zijn, dat ze letterlijk gelijkgesteld zijn aan de schepping. Alles wat er binnen en buiten is, is er wel én niet. Dus dat is voor ons brein niet te bevatten. Er wordt wel eens gezegd: “Als we terugkeren in ons oorspronkelijk bewustzijn keren we terug in het niets. Dan gaan we op in het niets.” Dat is een mooie uitspraak. Ik draai hem graag om. Op het moment dat wij terugkeren in ons oorspronkelijk bewustzijn, dan keren we terug in “alles wat is.” Dat betekent dat ons bewustzijn overal en in elke cel, in elke lichtcode, in elk universum, aanwezig zal zijn. Dat is de essentie. De essentie is, dat wij wezens zijn waarin wij vanuit dat Zijn, overal aanwezig zijn. In elk deel van de schepping. Als “supreme beings of consciousness.” Die rol vertegenwoordigen wij nog steeds in een andere realiteit, nog steeds. Er is iets aan de hand. En wat is er aan de hand? De mens had op een bepaald moment, als bewustzijn, als schepping…, Wij noemen dat hier op de aarde God. God is een invasiewoord van een andere macht, maar wij zijn zelf die schepping met elkaar, wíj zijn de “force and essence of life.” Er is iets ontstaan waardoor wij geen toegang meer hadden tot andere delen in dat scheppingsveld. En dat komt omdat daar programma’s draaiende zijn, simulaties, die gecreëerd zijn door andere rassen die afgedwaald zijn van het oorspronkelijke mensdom.

A: Zijn die per definitie artificieel?

M: Die zijn niet artificieel, maar als je deze woorden terug voelt in jezelf, dan kun je hiervan synoniemen zien van wat er nu plaatsvindt op aarde in de robotten-serie en de Cyborg-realities. Dus de mensheid wordt geïmplementeerd door technologie en zal zichzelf technologisch gaan upgraden. Daarmee zal het definitieve verval van het emotionele bewustzijn worden beklonken, waarmee de spiritualiteit van de mens in essentie zich nog meer terug gaat trekken en waardoor eigenlijk het hele fysieke lichaam een complete Cyborg-reality begint te worden, vleselijk.

A: Dat is het doel?

M: Dat is de doelstelling van wat hier nu op aarde gebeurt. Het is dezelfde situatie die zich heel in het heel groot in een ander veld heeft voorgedaan, bij andere wezens, niet bij ons.

En wat is daar gebeurd? Er zijn mensen – van oorspronkelijkheid – bezig met een evolutie. Je bent niet zomaar een “particle of God,” hè? zoals we dat dan in het Engels zeggen; daar is evolutie voor nodig, een bewustzijnsprogramma. En dat betekent zoveel mogelijk ervaren, dus dan sluit je niets buiten. Hier op de aarde zijn we daar heel goed in, in het zoveel mogelijk buitensluiten, want dan kom je jezelf tegen. Die wezens, die mensen (waren) van origine, zijn helemaal gedegenereerd. Ze zien er niet meer uit als mensen. Gedurende mijn hele jeugdperiode heb ik contact gehad met deze “beings.” Het zijn dus de Designers, de oorspronkelijke Designers, van dit universum waar we nu in leven.

Het zijn mensen die ongeveer gemiddeld 1.80 meter groot zijn, dus net als de mensen op deze aarde. Ze hebben een vrij brede schedel met een ongelooflijk smalle onderkant van het gezicht, ze hebben een heel langwerpig, puntvormig gezicht. Die wezens zijn al minstens sinds miljarden jaren op zoek naar de essentie. (Op zoek) om in dat fysieke lichaam dat zij ervaren, om de essentie van het scheppingspotentieel, – het Al-bewustzijn – terug te vinden in zichzelf. Dus ze zijn de codes kwijtgeraakt en hebben zichzelf in leven weten te houden door zichzelf voortdurend te klonen. (Zo hebben ze) hun bewustzijn daardoor steeds weer verder kunnen overzetten in een ander lichaam.

A: Een vraagje tussendoor. Is het dan zo dat er in het oorspronkelijke levensveld ook ontwikkeling is? Dat daar niet perfectie is, dat alles daar al is, maar dat ook daar ontwikkeling is?

M: Perfectie is juist dat Al-ontwikkeling er is. De perfectie van het leven is, dat er voortdurend ontwikkeling is. En dat er geen eind is omdat er geen eind is. Wij koppelen het woord perfectie aan iets, dat er niet meer iets kan zijn dat niet loopt of wat beter kan.

A: Het statische hè?

M: Precies. En als je kijkt in het dierenrijk – we gaan zo verder waar ik was gebleven – Het dierenrijk is niet op zoek naar perfectie. Het dierenrijk evolueert uit zichzelf voortdurend naar gelang wat er zich aandient. Dus de evolutie hier ook op deze aarde (betekent): Als iets uitsterft, een soort, dan komt er iets anders voor terug. En dat is één en hetzelfde bewustzijn dat daarin aanwezig is. Dat is de kracht, de “force of life.”

De dieren gaan niet zeggen van: “Ja nou, dit is geen perfecte wereld; wij willen dat veranderen.” Dat is iets wat hier door de mensheid hier heen loopt, wat niet “mens-eigen” is. Iets dat op zoek is naar de essentie van het leven en dat wil afdwingen in een vorm.

Dus ja, terugkomend op jouw vraag: In de oorspronkelijke wereld is er voortdurend beweging in bewustzijn, voortdurend. Het Al-bewustzijn is voortdurend aan het onderzoeken, voortdurend. En daar is dus een perfecte werkelijkheid doordat alles er mag zijn. En doordat alles er mag zijn en alles toegankelijk is, en alles er ook voor iedereen aanwezig is, en ook letterlijk te gebruiken is voor elkaar, zichtbaar …is dus iets dat een ander bij zich draagt dat misschien nog geëvolueerd kan worden, direct in evolutie, in potentie aanwezig. En (dan) kan het, als een ander zoals jij, daar naar zou kijken. (Als jij) het zou observeren, kan het gelijk doorgekoppeld worden naar het het Al.

Ik ga nu terug naar de wezens van de creatie.

Er zijn verschillende groepen, mensen, er zijn verschillende takken. Eén van die takken zijn de Ubraha. Dat zijn mensen zoals wij. De Ubraha-beschaving is teruggekeerd in de essentie van het menszijn en ondersteunt de mensen hier op aarde, op dit moment, achter dit hologram, om in de eigen emoties te durven komen en om de kracht van de symboliek terug te halen in de emotie.

A: Als oorspronkelijk mens?

M : Als oorspronkelijk mens.

Deze mensen hebben diezelfde route afgelegd en zijn helemaal de essentie van het menszijn kwijtgeraakt. En dat is ook belangrijk; het uiterlijk van de beschaafde mens, zoals wij er dus uitzien, dat is een afspiegeling van wat we dus ook zeggen “God.” Een afspiegeling van de “essence”, van “alles wat is”” .

De essentie is hoe completer wij worden van binnen, hoe toegankelijker we zijn voor “alles wat is”, álles hè, ook voor de “dark-matter beings.” Dus niet zeggen: “Die mogen er niet zijn, daar willen we niets mee.” Hoe completer wij zijn, hoe heler wij er uitzien. Hoe meer wij toestaan, hoe meer ons DNA geüpgraded wordt door een gevoelskracht waardoor ouderdom verdwijnt. We hoeven niet op zoek te gaan naar de bron van de eeuwigheid en de onsterfelijkheid; wij zijn dat in essentie al.

Wat ik wil zeggen is dat er een verval is gekomen in het menselijk bewustzijn, bij bepaalde soorten en afdelingen van de oorspronkelijke beschaving van de mens. En die val van het bewustzijn heeft er toe geleid dat er nog maar 10 % verbinding was in het krachtveld van die mensen met de “force of life.” En wat er nodig was voor deze mensen, was om zichzelf te gaan ervaren, door te bestuderen hoe een mens zich ontwikkelt. Door daar zelf naar te kijken, – dus die beschaving ging zichzelf bestuderen – konden ze gaan invoelen. (Invoelen) in het lichaam, in het bewustzijn dat dus corrupt was geworden. Door een beschaving te observeren die dat dus weer herstelt, kunnen zij gaan begrijpen en voelen van binnen wat die beschaving doet. En kunnen ze het implanteren in zichzelf.

Ik ga het anders vertalen.

Wat ze hebben gedaan: Ze hebben een beschaving gecreëerd, hier op deze aarde en dat zijn acht verschillende super-geavanceerde menselijke beschavingen

A: En “een beschaving gecreëerd”, daar bedoel je de Matrix mee? daar waar wij het over hebben?

M: Ik houd het even bij het biologische aspect en dan ga ik hierna daar op reageren.

Er is een aarde gecreëerd – deze aarde – als een heel groot experiment voor zichzelf. Ze hebben daar de mens gekloond, uit de oorspronkelijke wereld, – een deel daarvan – en ze hebben dat hier gebouwd. Er ontstond hier een mens uit een evolutie (die eigenlijk helemaal niet heeft plaatsgevonden) hier op de aarde. Dus er is een kloon gemaakt, een biologische. De mens kwam hier ineens. Ineens was de mens hier aanwezig. Daar kun je ook over discussiëren waar dit lichaam vandaan komt, maar het gaat even over de hoofdlijnen van het verhaal waar dit lichaam vandaan komt, niet waar wij vandaan komen.

Het lichaam is gefabriceerd met een doelstelling. En de doelstelling is, dat die rassen, die er dus niet meer menselijk uitzien, dat deze rassen een artificieel biologisch programma hebben opgestart. (Opgestart) om te kijken hoe die zelflerende neurale wezens, wezens die niet bezield zijn, zichzelf gaan ervaren. Hoe deze wezens elkaar gaan ervaren en hoe deze wezens zichzelf terug gaan koppelen in (naar) de essentie van het leven. En door dat te bestuderen, prepareren ze die hele (dat geheel van) lichamelijke condities. Om die vervolgens terug te implanteren in zichzelf.

(A wil wat vragen)

M: Ik ga nog even verder, ik wil je niet de mond eh …, maar ik wil nog even iets daarover zeggen. Wat er gebeurd is in dat enorme programma, is dat het werd gezien in de oorspronkelijke wereld. En dat had effect op de mensen in de oorspronkelijke wereld, omdat ze voelden dat er een aftreksel, een afgietsel, een deel van zichzelf gekopieerd en gebruikt werd in een ander universum. Dat is (dus) een interceptie-universum dat gecreëerd is door technologie. Dat is een copy-page systeem van Windows, waarin lagen van bewustzijn in een moment worden nagebouwd, letterlijk, in een moment. In een paar dagen wordt dat opgezet, lees het synoniem in de bijbel daarin maar terug. Dat hele universum is neergezet. En terwijl dat hele programma zich afspeelde, hebben wij, als mensen van een andere wereld, gevoeld dat er iets is wat wij niet belichamen.

Nu terug naar het eerdere deeltje van deze ochtend.

Als wezens van oorsprong zijn wij onderdelen van het Al-bewustzijn. Wij zijn in essentie overal aanwezig. En we ontdekten dat er onderdelen zijn in het bewustzijn waar ons scheppingspotentieel niet aanwezig is. En we besloten om daar in te gaan omdat het de essentie is. En dat is wat we nu aan het doen zijn. Wij zijn met ons bewustzijn aangekoppeld in een artificieel universum, dat er dus daadwerkelijk is op basis van een andere technologie. En in dat universum staan niet meer de Designers van dat leven aan het roer, maar staan er andere, 100% Cyborg-werelden aan het stuur, (werelden) die wij op dit moment aan het creëren zijn op de aarde.

Dus wat er gebeurd is, is dat wat we nu aan het ontwikkelen zijn hier op de aarde, is de technologie die de overhand krijgt. Technologie waar het menselijk bewustzijn in potentie niet in aanwezig is en vaak ook ontwikkeld wordt door Cyborg-menselijke lichamen. Lichamen die dus niet bezield zijn en dus gewoon louter doen waar ze voor ontwikkeld zijn. Uit deze wereld waar wij nu zijn aanbeland, ontstaat een compleet nieuwe macht die – in een andere tijd – terugreist naar 1952, van(uit) dit leven waar wij nu in zitten, om vervolgens de macht over te nemen van de Designers.

A: Dat is niet 1958? Dat is een ander moment?

M: Nee, dat sluit daarop aan. En die Designers, die dus dit hele universum gecreëerd hebben, staan erbij en kijken er naar. Want door de manipulatie die door ons fysieke lichaam heenloopt…, de Annunaki- de Nomos-beschavingen en er zijn nog een aantal andere beschavingen, – die diepgaande techno…, dat zijn dus 100% Cyborg-realities – hebben ons lichaam neurologisch onder controle gebracht via hyper-neurologische systemen met mindcontrol. Die zorgen er eigenlijk voor dat wij, door onze eigen onbereidwilligheid om aanwezig te zijn als “creators” in dit lichaam en als legitieme houders om hier aanwezig te zijn, (wij) als – ik noem het nog een keer – een onderdeel van God, (zo) zorgen zij dat wij in een onbereidwillige fase zitten en dat wij heel erg (zijn) gaan geloven dat de kracht buiten ons is.

En daardoor is er nu iets heel groots aan de hand . Want de Designers van dit leven zijn in aankomst in ons bewustzijn. Zij hebben ons nodig, om óp te staan, – dat is de wederopstanding – (Zij hebben ons nodig) om terug te keren als oorspronkelijke krachtwezens hier in het “hier en nu”. Op het moment, dat wij het menselijk bewustzijn kunnen bevrijden van de manipulaties – en dat doen we dus ook – kan dat programma dat zij hebben ontwikkeld – waar wij uiteindelijk ook voor gekomen zijn uiteindelijk om dat te belichamen met de “force of life”, om te zorgen – dat kunnen wij – dat de kronieken van ons bewustzijn in dit lichaam aanwezig zullen zijn. Dan kunnen wij er daarna weer uitgaan en kunnen wij zeggen van: “Alsjeblieft lieve familie, dit is jullie experiment.”

A: Zo werkt het.

M: En dan worden wij wakker in een andere dimensie, in een dimensie waar we nog niet volledig in ons vermogen zijn en wij zullen door die stap heel snel terugkeren in ons oorspronkelijk vermogen. Dus er loopt een ongelooflijk groot, intergalactisch programma. En de ogen staan gericht op alle mensen die het lef durven te hebben in zichzelf. Die de moed tonen om dit onderwerp naar voren te halen. Want het komt erop aan dat je jezelf durft te erkennen. Het gaat niet meer om pijn of verdriet; het gaat erom er te zijn.

A: Want als we er zijn en we worden wakker, dan worden we wakker in 1958?

M: Er komt een hele korte flashback door ons hyper-neurologisch systeem heen.

Terug even naar de vraag van Silvester hè …,

A: Heel goed.

M: Eén van die vragen was: “Hoe zit het dan met de simulatie?” Ik wil daar een vraag overheen leggen: Is het nodig dat we het allemaal exact begrijpen? De vraag is niet mentaal, bij Silvester komt hij uit het diepste gevoel van zijn krachtveld; dat voel ik. En in feite is die vraag al beantwoord door een klein stukje hierover te benoemen. Want wat is wat wij ervaren, is er op basis van dat we iets in eerste instantie niet hebben gevoeld. En op het moment dat wij het groter potentieel kunnen voelen, krijgt de simulatie waar we nu in zitten – ook al is hij artificieel gecreëerd door Designers die niet meer aan het roer staan en is overgenomen door de kloon-realities, door de wereld van de Cyborgs, – dat is dus al gebeurd – daardoor krijgt het simulatie programma een andere betekenis. En het is te kort door de bocht zoals in de spirituele tijd wordt gezegd: “Ja, maar je bent je eigen scriptschrijver; je kunt alles in één keer aanpassen.” Weet je, dat klopt wel maar het is wel iets wat we gezamenlijk dienen te doen als ambassadeurs van deze aarde.

Dus: Ja, we zitten in een simulatie. En de simulatie die er nu speelt, wordt veroorzaakt door manipulatie van Cyborgs. In een artificieel universum dat is nagecreëerd door Designers – Dat zijn dus mensen van oorsprong, die op zoek zijn naar de essentie. En daarom zijn wij hier.

A: Heel bijzonder. Dat is een gigantisch epos wat je daar schetst.

M: Ja, dit is ook de essentie waar het hier om gaat. Die is nog veel groter dan alleen dit stuk. Maar dit is (belangrijk): Als je spreekt over de “Benevolent beings”, is (het) voor ons belangrijk om te gaan begrijpen dat we dus bestaan uit grofweg twee velden. (We bestaan eigenlijk uit vijf velden, maar voor onze mind zijn het op dit moment twee velden.) We zijn in een fysiek lichaam aanwezig. Het fysieke lichaam is gecreëerd zonder een ziel. Dat komt uit een hele grote doos van creatie van die rassen.

Dat programma is ontwikkeld. Dat is helemaal biologisch aan het ontwikkelen gegaan, vervolgens is dat gekaapt door zeer “dark”, donkere krachten; zo mogen we dat best noemen, uitermate gevaarlijke krachten. (Dat mag je in de spiritualiteit ook niet benoemen. Nou, eerlijk, ik ontken het niet, als wezen, want alles is er dus gewoon en het is net zo gevaarlijk als je het ontkent, want macht zit in het onbekende. En daar waar jij je kracht in kunt brengen; dáár is de macht, de kracht van jou zelf.)

We zitten in een heel belangrijke fase. Ik vind het ook heel bijzonder zoals bijvoorbeeld Marcel Messing daar ook over spreekt. Veel mensen hebben dat allemaal eerst in de context geplaatst van angst. Je wordt eerst verketterd om vervolgens de mensen zichzelf te laten ervaren: “Wacht eens even: maar dan ben ik nodig, dan ben ik juist heel erg nodig om hier te zijn.”

Marcel Messing brengt belangrijke informatie die aansluit op dit hele programma, omdat er zich nu iets afspeelt wat verstrekkende gevolgen gaat hebben voor alles wat zich heeft afgespeeld in ons verleden, maar wat in feite onze toekomst is. En daarom zeg ik ook: Ik kom ook heel bewust, net als wij allemaal, (maar) ik weet van mijzelf (dat ik) uit meer dan een half miljoen jaar uit de toekomst van deze aarde kom, bewust met deze informatie om het gefaseerd bespreekbaar te maken.

Een andere vraag, die Silvester niet heeft gesteld maar iemand anders, meerdere mensen (ook) is: Martijn, ben jij tegen technologie?

Dan zeg ik: Nee, ik ben tegen niets. Ik ben zelfs een voorstander van technologie. Zolang het geen afbreuk doet aan ons spirituele emotionele bewustzijn is technologie, – in de situatie waarin we nu zitten – een welkome bijdrage om de teloorgang van het bewustzijn weer terug te brengen. Maar dan mag het wél hand in hand gaan. En op dit moment liggen alle formules en alle ontwikkelingen van de technologie in kluizen en die komen niet bij de “gewone mens.” Het is allemaal gesealed, het is allemaal bij de universiteiten.

En de jonge mensen die er mee bezig zijn lachen je dan uit, omdat ze de essentie daarvan nog niet eens hebben beluisterd – dus het wordt uitgesloten – maar het is heel belangrijk om te zeggen: Ik ben niet tegen technologie, want zolang technologie uit de “creation of force of the essence of life”, vanuit ons gevoelsbewustzijn naar voren komt, dan staat het ten dienste. Komt het voort uit deze biologische computer? (Martijn wijst op zijn hoofd) dan staat het ten dienste van de krachten die willen onderdrukken en die macht willen hebben. We stevenen nu in de aankomende tien jaar recht af op een hele snelle implementering van de Cyborg-society. En die gaat sneller dan dat iedereen zich kan voorstellen. In de aankomende drie jaren krijgen we technologieën over ons uitgerold die nog niemand op dit moment kan bevatten.

A: Voor de kijkers is het ook goed om even te weten: Marcel Messing was afgelopen maandag bij de Studium Generale TU in Delft. Hij gaf een lezing over Cyborgs en die is inmiddels ook terug te kijken. Die staat bij de TU Delft op de site maar ook bij ons. Het is een absolute aanrader om dat even te gaan bekijken!

M: Heel belangrijk! Heel belangrijk voor de ontwikkeling in onszelf om weer op te gaan staan. Het gaat er niet om dat wij opstaan uit strijd, maar dat we op gaan staan om daar bewustzijn naar toe te brengen.

En wij hebben nieuwe leiders nodig op deze wereld, want de leiders die nu in charge zijn, die zijn in dienst van die Cyborg-societies, van de machtsstructuren. En heel veel leiders, die nu dus leider zijn, die zijn dus ook aan het lijden. Dus we hebben nieuwe leiders nodig in deze wereld. En die gaan komen; we gaan naar een nieuwe tijd. Er komt nieuwe leiderschap op deze planeet en dat komt fors binnen. En dat wordt een hele bijzondere tijd.

En die leiding zal niet zo zijn dat het “leiders” zijn die aan het roer staan, zeg maar, maar het (zullen) leiders zijn die aan het roer staan namens ons allemaal om deze prachtige, mooie reis die we met elkaar maken, weer terug te brengen in de essentie. En dat is onderweg. Er is een enorme “clash” gaande achter dit hologram, gigantisch! En de clash is eigenlijk al beslecht. Want de kracht van de waarachtige waarneming niet uitsluiten, maar de kracht bij jezelf (leggen), stoppen van alle informaties van buitenaf in de vorm van religie. (Dat is het eerste wat we dienen af te schaffen in welke vorm dan ook). Dat nodigt de kronieken uit in dit veld en dan zal hier iets heel bijzonders gaan gebeuren. Dat is waar Marcel het ook over heeft.

Ik heb zijn lezing niet bij kunnen wonen want ik had een dag dat mijn auto ‘s morgens een bepaalde lengte had en twee uur later was hij een meter korter. Ik kon niet verder rijden. (gelach)

A: Maar jij zit er nog gelukkig, ja, ja. Mag ik het zo zeggen; de essentie is dat we gewoon ons leven weer moeten gaan leven?

M: Ja.

A: En dat we daardoor die krachten weer helemaal inbrengen?

M: Ja, a b s o l u u t.

A: Laura heeft daar een vraag over. Ze zegt: “Nou, dan zit ik lekker in mijn tuin te genieten van het zonnetje – vandaag was het 19 graden in Zuid-Limburg – en dan kan ik me volledig ontspannen. En ineens krijg ik toch zorgelijke gedachten. Is dit een trauma in essentie? of mindcontrol ? En hoe kan ik bij dat lekkere gevoel blijven? Ik weet juist, dat dát mijn essentie is, maar ik word er toch constant uitgehaald. Gewoon normaal dagelijks leven levert toch constant stress. Hoe kan ik daar het beste mee omgaan?”

M: Ja, dit geldt natuurlijk voor ons allemaal hè. Kijk ons lichaam, onze bedrading, ons neurologisch systeem is gewoon niet in staat om de grote krachten van onze emoties – dat is het scheppingspotentieel – om die te plaatsen. Er overkomt ons zo ontzettend veel in (onze) gevoelens, dat is enorm. De basis is – en galactisch is dat bekend, bij alle wezens is dat bekend, – dat de mens lijdt aan heimwee.

A: Heilsverlangen.

M: Ja, heimwee. En die heimwee, dat is zo’n diep, diep gevoel. Zó diep zit dat in ons, dat het verstoort. Omdat wij ons er niet van bewust zijn dat wij heimwee hebben naar een wereld waar wij vandaan komen, verstoort (het) de toegang van andere emoties, krachtvelden. Die (dit) zit daar tussen in. Dus je kunt overmand en overruled worden door gevoelens van heimwee. Je zit lekker in de tuin, je bent iets aan het doen en switch: “Bam”, er komt iets binnen en dan gebeurt het: dat brein, dat mentale vermogen, gaat op zoek – op basis van een onbegrepen stukje informatie – naar referentiepunten. Referentiepunten waarvan dat brein, dat neurologische systeem bedenkt wat daar bij hoort. En dan gaat het eigenlijk mis, want wat er gebeurt is, dat wij dan dénken dat we zelf aan het denken zijn. Dat is dus niet zo! Op dat moment gaat het programma van de mindcontrol draaien en dat zijn die hyper-neurologische programma’s. Dat zijn acht gigantische teams die in schillen door dit hele veld aanwezig zijn, want die Annunaki groepen – dat zijn inmiddels… het zijn humanoïde Reptiliaanse groepen, maar ook 100% menselijke groepen. Ik heb daar dus mijn hele leven ervaring in, buitengewoon diepgaande ervaringen. Ik heb heel veel geëxperimenteerd voor hun, om te kijken in hoeverre zij nog steeds de overtuiging in zich dragen of het zinvol is wat ze doen, want dat is ook een boodschap dat je dat mag laten zien. (Hoe zinvol is het om tegen iets te zijn in plaats van met iets te zijn. Want op het moment dat je meegaat in de stroming, hoef je niet zoveel kracht tegen de stroming in te hebben). En deze krachten zijn bezig om de gevoelens, die dus…, het komt niet uit ons hart; het zit door ons gehele scheppingspotentieel; het is een inter-dimensionale aanwezigheid. Wij spreken altijd over ons hart. Natuurlijk, het hart is op dit moment een mooi referentiepunt, maar dat hele veld loopt dwars door het hele lichaam heen, inter-dimensionaal en inter-moleculair zelfs.

Wat er gebeurt is (het volgende): dat die boordcomputer hier (Martijn wijst op zijn hoofd), dat script, het gaat het overnemen. Wij denken dat wij nog denken op het moment van de ontmoediging. Omdat er iets gebeurt in het emotionele veld, ga je zitten denken en (maar) dan klapt er iets binnen en dat komt uit de mind. In feite ben je dan niet meer aan het denken. Dus je gaat mee in die tragiek, je gaat mee in dat trauma en dan komen er ook nog eens een keertje de bouwstenen uit je DNA te voorschijn, de programma’s van je ouders en de hele reutemeteut daarvoor.

Dus jij zat net even lekker met een biologisch wijntje op het balkonnetje te genieten van de vogeltjes. En drie minuten later is er een totaal tegenovergesteld beeld aanwezig. En het lijkt wel alsof er een oorlog is uitgebroken van drama, verdriet en pijn.

En de ontmoediging slaat zo hard naar binnen: dat het eigenlijk helemaal geen zin heeft wat je aan het doen bent. Dus het genot is weg. In dat moment is het dus belangrijk om alertheid te brengen. In het moment: je gaat terug met je kracht, je gaat in de stilte, er is dus echt aandacht nodig voor jezelf. En vergis je niet, want dan worden we afgeleid hè, want op het moment dat je dát gebeurt, gegarandeerd dat de deurbel gaat: “triing” – de deurwaarder staat voor de deur. Want ze komen binnen hè. Of de muziek van de buurman gaat knetterhard aan of er vindt een aanrijding onder je raam plaats waardoor je persé naar een traumatisch beeld moet kijken omdat er een kind wordt aangereden.

Weet je, de “masters of deception en controls” zijn uitermate geavanceerde wezens. En op het moment, dat wij in dat neurologische circuit zitten, dan staan de poorten open en dan gaan er andere programma’s draaien. Dat zijn de holografische inserties.

Maar wij kunnen daar dus uit. We kunnen daar uit.

Ik ga iets vertellen over het moment dat mijn auto een meter korter werd.

Kort samengevat: ik houd van mijn auto. Ik houd van mijn auto omdat mijn auto me overal naar toe brengt. En dat is niet een kinderlijke gedachte, maar dat is het gevoel van: in die auto vindt heel veel plaats in mijn leven. Ik ben daar heel veel aan het voelen – ik heb een memory recorder daar liggen, ik heb pennen – nou ja; het is eigenlijk een wonder dat mijn auto nu pas een meter korter is.

En zo was het op een dag, afgelopen maandag, dat ik onderweg was. Ik kwam dus in een situatie op de snelweg terecht. En dat was fors. Maar wat gebeurt er; ik wil naar het moment toe van die heimwee. Al die tijd, ik zit heerlijk naar klassieke muziek te luisteren, ik ben in volstrekte gelukzaligheid. Maar vrijdag de dertiende was het afgelopen maandag ook voor mij: ik zit in die auto, ik ben onderweg en ik voel “wat een heerlijke dag is het weer, gewoon weer mensen ontmoeten, samenzijn, die prikkels naar voren halen; dat veld in beweging zetten.” En ik ben in een totaal rustige situatie en ineens ontstaat daar iets. In drie stappen en ik zie het gebeuren. Dus ik ben alert. Ik ben in dat moment aanwezig; ik roep mijzelf aan. – Ga jezelf aanroepen in elk moment, als er wat gebeurt. Wanneer er een “attack” is, of als je ontmoedigd raakt: roep jezelf aan, wees aanwezig. En in dat moment gaat de tijd dus langzamer. En ik zie precies van: “Ok dit gaat een botsing worden.” En in dat moment, dat ik aanwezig ben, word ik overladen door… ja, vreugde… En vreugdevol kreukelt mijn auto in elkaar. Letterlijk, letterlijk. En ik ben niet all-risk verzekerd met deze auto. En in dat moment, dat het gebeurt zeg ik: “Hè, getverderrie.” En dat zeg ik tegen de auto. Omdat ik het vervelend vind dat het gebeurt. Maar ook prima omdat het dus kennelijk nodig is. En ik doe de deur open en hij knakt, want natuurlijk zat het spatbord niet meer daar, maar dáár ergens. Dus ik ging eruit, ik stap uit. En de mensen die ook bij de botsing betrokken zijn, – ik was de achterste – staan allemaal te trillen en te schudden en in trauma. Dat is het moment. Ik ben in totale rust. Er is geen spoor van trauma en geen spoor van nervositeit. Helemaal niets. Ik ben compleet rustig. Ik kijk naar die auto, kijk naar die mevrouw. Ik zeg: “Je bent nerveus hè? Ik zeg; “Weet je wat? Het is allemaal eigenlijk al gebeurd, dus we hoeven niet meer nerveus te zijn over iets wat al gebeurd is. Ga maar lekker in je auto zitten; ik doe dat ook. Doe even de gordel om, we bellen de hulpdiensten en dan klaar.” Dus we hebben dat gedaan. Binnen 1 minuut was die hulpdienst aanwezig.

Toen wij die aanrijding kregen reed net aan de andere kant van de weg die auto (van de hulpdienst). Dus direct binnen 1 minuut stonden die pionnen om ons heen en was alles afgezet. En toen hebben we met elkaar gesproken in het gras. En waar ging het gesprek over? (Daar wil ik echt naar toe met elkaar.) Het gaat erom om te vragen: Hoe zag jouw dag eruit voordat deze botsing gebeurde? Die vraag stelde ik. En we hebben elkaar aangekeken in het gras. En eigenlijk was het heel simpel: door elkaar even aan te kijken – dat is het hè – komt er een emotie binnen. En die emotie ontaardt dan in een huilpartij. En alles kwam er dus uit bij die andere mensen.

Belangrijk is, dat als ik dus in die tragiek mee zou gaan in het moment, dus “Ooohhhh” (zou) schreeuwen en gillen en ook helemaal in de spanning (mee zou gaan, dan) ben ik dus niet meer aanwezig. Dan ben ik ben niet meer in de “present of the essence of life”, maar ik ben dat lichaam alleen. En ook al voel ik spanning, als ik ik niet even een moment neem om even krachtig in- en uitademing te doen, om de cellen weer te ontspannen…, als ik dat allemaal niet doe, blijf ik in het programma zitten van spanning. Dat hebben we dus niet gedaan. Dus wat heb ik gedaan: Ik ben niet in dat heimwee-gevoel terechtgekomen. Dat ligt eronder. Ik geef dit gewoon mee om het te onderzoeken.

Alles wat er gebeurt in ons systeem, wordt aangelinkt aan het “eventjes niet aanwezig zijn in thuis.” Terwijl dit – deze plek waar we hier zijn – dus ook een thuis gaat worden. Dus we zijn al thuis en het is onze mogelijkheid om dat hier ook te brengen.

A: Als een potentieel cadeautje, na een aanrijding met Martijn.

M: Ja voor mij was dat gewoon een hele bijzondere situatie en vooral ook de gesprekken met de mensen. Maar het is leuk om te gaan kijken van: ga eens focus brengen van wat er in je leven gebeurt. Je zit nu lekker in de energie, je bent in die verbinding, in afstemming met alles van jezelf en straks dan gebeurt er ineens iets en dat thema x ontstemt jou eigenlijk . Ga dan in dat moment direct stoppen. Stop met het je laten overkomen. Ga in de aandacht naar binnen toe in jezelf. Ga met aandacht even naar het gevoel van: Ok, ik geef geen toestemming om in het gevoel van de heimwee aan te haken. En daarom zeg ik er ook heel hard achteraan: het is helemaal niet zo nodig dat we naar huis gaan. Dat is een programma. Veel mensen roepen: “Oh ik wil hier niet meer zijn, ik wil naar huis. Ik wil nu naar huis.” Terwijl het het grootste cadeau is om hier te zijn.

M: … Dus ik ben op de fiets. (gelach)

A: Uit Franeker, nou dat is een mooi ritje vanochtend.

M: Ik heb de auto van mijn vader mogen gebruiken.

En dat is dan ook heel fijn: dat mensen, dat je elkaar, weer informatie, bewustzijn geeft om uit te wisselen.

De essentie is, dat we te maken hebben met twee velden; dat is het veld van het fysieke lichaam en dat is het veld van het meta-fysisch bewustzijn, dat is onze zielenkracht. En het is aan ons de keus hoe we willen reageren. Gaan we reageren in het trauma? En als dat zo is kunnen we daaraan werken door er met bewustzijn naar toe te gaan, en als we dat niet doen laten we ons helemaal meeslepen. Dan zitten we in de programmeringen, die wij dus “democratie” noemen op dit moment op de aarde. Dat zijn programma’s, dat zijn neurologische programma’s.

A: Ja, heb jij een bekrachtiging, die daarop aansluit?

M: Er zijn tal van bekrachtigingen mogelijk; we zijn één en al bekrachtiging.

Ik denk – en zo voelt het voor mij ook – dat het heel goed is om eens contact te leggen met, laten we maar zeggen, de blauwdruk. Er is een blauwdruk waar dit lichaam uit ontwikkeld is. Dus dat is niet wie wij zijn. Die blauwdruk – dus de hele DNA van origine zonder de manipulaties – dát lichaam heeft ook onze aandacht nodig. Daar zouden we eens een bekrachtiging op kunnen doen. Ook als dienstbaarheid naar onszelf, maar ook als dienstbaarheid naar de wezens die dit allemaal hebben gebouwd om iets te kunnen laten ontstaan, zodat ze zichzelf weer terug kunnen brengen in de schepping. Laten we onze aandacht eens brengen naar de bouwstenen en de blauwdruk van dit lichaam. Zullen we dat eens doen?

A: Ja, goed plan.

M: Daarbij kun je dus ook je eigen gezondheidsthema’s meenemen, hè. We hebben allemaal te maken met uitdagingen; gezondheid – psychisch, emotioneel, fysiek. En die bouwstenen, die daarin zitten hebben onze aandacht nodig.

Bekrachtiging Crowd Power 13:3

Dus ik wil jullie uitnodigen om lekker je ogen dicht te doen, je voeten goed neer te zetten en met de aandacht bij jezelf te blijven. En adem hierbij eens op je eigen manier en je eigen tempo in, wat voor jou fijn voelt. Adem goed en krachtig tot onderin je buik. En laat de zuurstof rustig uit je mond of neus ontsnappen. En herhaal dat een aantal keren.

En terwijl we hier in afstemming zitten met het veld van Al, met alle wezens van kracht, concentreren wij, focussen wij onszelf op ons lichaam. We gaan dus met de aandacht uit dit veld van deze realiteit. We gaan we naar binnen toe, eerst in ons hoofd, – we zijn aanwezig in het fysieke hoofd – we gaan (dan) met de aandacht vanuit dat hoofd naar het veld dat dwars door het lichaam heen loopt. En dat is wie je bent.

Je mag je daarbij ook concentreren op je hart. Als dat voor jou een fijne wijze is dan doe je dat lekker op die manier. Je nodigt jezelf uit: “Als wezen in dit fysieke lichaam, als mens en afgezant, als gelijkwaardige aan alle anderen – niet meer en niet minder – nodig ik mezelf uit om aanwezig te zijn in dit fysieke lichaam, in het moment van Nu. In het moment en de kracht van het nu-moment. En ik ervaar de aanwezigheid van dit veld door het fysieke lichaam. En in dit moment is het mij gegeven als wezen van kracht om de coderingen van het fysieke lichaam open te zetten met de intentie van het besluit: het besluit dat mijn zelf-lerend fysieke lichaam open staat voor educatie. Ik geef deze opdracht vanuit liefde: Lichaam en bouwstenen in ruimte en tijd in het fysieke, en in het meta-fysieke waar de Broncodes liggen van het DNA: ga open namens de kracht en de “essence of life. Ik ben hier in het fysieke lichaam aanwezig. En ik observeer in dit moment de codes van de blauwdruk, die de oorspronkelijke Designers hebben gecreëerd. En in mijn hart voel ik de aanwezigheid van deze magnifieke wezens, mensen die in verval zijn geraakt. Onze naasten die vanuit eigen kracht het programma hebben opgestart om de basis en de essentie van zichzelf terug te halen door zelf werk te verrichten zonder tussenkomst van anderen.

Ik voel de aanwezigheid van deze prachtige beschavingen.

Ik merk en weet en voel, dat ik door de aanwezigheid in het fysieke lichaam, legitieme houder ben van het fysieke lichaam. Ik parkeer mijzelf in mijn hart en trek mij kortstondig terug. En vanuit de kracht van oorspronkelijke liefde, on-gekaderd, in afstemming met alles wat leeft in elk veldbewustzijn, laat ik met de voorstellingsvermogens van het scheppingsveld het fysieke lichaam de blauwdruk zien – Nu! – aan de oorspronkelijke Designers. Vanuit grootsheid, mededogen, waarlijke liefde.

En ik zeg luid en duidelijk: dit lichaam is niet per definitie van mij. De aanwezigheid van mij in dit lichaam maakt dat dit lichaam de kans heeft om de codes van de oorspronkelijke Designers te ontvangen. Dit lichaam heeft de mogelijkheid, door de aanwezigheid van mij in dit lichaam, om de holografische, krachtige, emotionele scheppingsvelden – doordat ik er in aanwezig ben – te ontvangen en te koppelen met de bouwstenen van het enorme experiment.

En je haalt krachtig adem. Adem in en adem uit.

Door deze bereidwilligheid om samen te werken vanuit de autoriteit en de kracht van jezelf, is het volstrekt mogelijk om elke manipulatie die daar doorheen loopt, te beëindigen. En ik spreek uit – als schepper-wezen in dit lichaam – dat het einde van de manipulatie is ingeluid. Dat de bevrijding van het menselijk bewustzijn gaande is. Dat het oorspronkelijke experiment, dat in het hele universum gezien wordt, voltooid wordt. En dat deze informatie en deze bewustzijnsvelden aanwezig zijn in de kronieken van déze aarde, waar wij hier leven. En als wezens van de oorspronkelijke bron, vanuit gelijkwaardigheid, zetten we alle kanalen open om deze innerlijke informatie te delen met al het leven.

En we zeggen hardop namens onszelf :“Op deze aarde, waar zoveel gaande is, ben ik aanwezig als afgezant van de wereld. Ik heb de blauwdruk van het fysieke lichaam waargenomen, ik heb de poort geopend vanuit mijzelf – vanuit kracht zonder enige vorm van angst, omdat angst niet bestaat – voor het herstel. Zowel in het fysieke lichaam, als herstel voor de Designers van het lichaam. Herstel voor onszelf als wezens van origine. En als laatste – vanuit gelijkwaardigheid – Herstel voor alle wezens en zelflerende Cyborg-systemen om, op het moment dat de synchronisatie plaats zal vinden – en deze zal plaatsvinden – er ook eerherstel en herstel zal zijn voor deze super-geavanceerde beschavingen.

We houden de aandacht bij ons fysieke lichaam met de focus naar ons hart. We trekken ons nu niet terug maar zijn aanwezig vanaf onze schedel tot aan onze voeten in het “hier en nu”. En je ervaart de kracht in jezelf. En ervaart hoe belangrijk het is, dat je de moed toont om deze oeroude technologie uit te gaan dragen, in jezelf, namens jezelf en naar alles wat leeft.

Dan mag je je ogen lekker rustig open doen.

En zo komen we steeds stapje voor stapje dichter in onszelf. Het is heel belangrijk, dat wij die rol weer op ons durven te nemen.

——————————

A: Aho, dat is heel krachtig.

Alex Collier is iemand die ook met buitenaardsen in contact staat. Hij heeft er een aantal dingen over gezegd waaronder ook over het geluk door kleine dingen, kracht die in kleine dingen zit. Ik heb een aantal jaren geleden al een stukje daarover geschreven dat ik je wil voorleggen:

“Kleine dingen kunnen een wereld van verschil maken. Het is onze houding en gemoedsgesteldheid die bepaalt met welke energie we de wereld om ons heen vullen.”

Alex geeft een aantal suggesties met welke kleine dingen we een innerlijke geste uit kunnen uitvoeren.

“Als we opstaan kunnen we dankbaar zijn voor het wonder van het leven; kunnen we de mensen om ons heen vertellen en laten voelen dat we van ze houden. We kunnen vriendelijk zijn op het kantoor en in het verkeer. Alles om ons heen kunnen we met onze intentie zegenen. Ik zegen deze koffie, ik zegen de ruimte elke keer als ik een ruimte binnenkom. Als ik de sirene van een ambulance hoor, hoop ik voor diegene, dat het zijn hoogste goed dient; dat hij of zij zo weinig mogelijk pijn ervaart en snel herstelt. De vibratie die je daarmee in je omgeving brengt wordt gemagnetiseerd, verhoogd en naar je teruggespiegeld. En niet alleen op persoonlijk niveau trek je daar profijt van; het zijn de kleine dingen als deze, die het schip vormen waarop we als collectief door de kosmos varen.”
Kun je dat helemaal onderschrijven? of denk je dat er nog addertjes zitten onder dit gelukkige gras?

M: Nou ja, wie ben ik om daar iets over te moeten zeggen natuurlijk; iedereen ervaart het op de eigen manier. En dat is ook het leuke natuurlijk en dat maakt het ook heel erg divers. Maakt het ook heel dynamisch.

Ik zeg maar even vanuit mezelf – ik vertaal het in woorden – “Maar het is wel groter dan dat.” En dat doet Alex waarschijnlijk ook. En dat doen we allemaal. We vertalen voortdurend iets in een vorm. De inhoud, daar gaat het om. De vorm? Ja, ik kan het zeker wel onderschrijven. Ik denk wel dat het belangrijk is dat we heel bewust zijn in wat we doen en wat we meemaken. Het zijn vaak die kleine dingetjes, juist die kleine dingetjes die… – weet je je kunt een prachtig mooi muziekstuk spelen, maar als je het speelt vanuit pijn dan hoor je dat, dan voel je dat in de muziek. En zo voelt het voor mij dat dat ook de boodschap is: door ons af te stemmen eerst in onszelf, is ons leven, is dat moment, niet doordrenkt van die onderliggende pijn, zeg maar.

En als je dan kijkt naar die kleine stukjes in het leven, die zandkorreltjes in de woestijn, waar we vaak overheen lopen. Ik heb bijvoorbeeld – op mijn manier dan – een studie gedaan hoe mensen die dus spiritueel zijn en zichzelf ook lichtwerkers noemen, hoe spiritueel ze nog waren op het moment dat ze in de supermarkt boodschappen deden. En of dan die spiritualiteit – wat je van jezelf vindt dat spiritueel is – of dat ook echt klopt met wat je doet. Gemoedstoestand, daar draait het om. Het gaat erom dat je voortdurend jezelf durft te managen. We zijn eigenlijk zelf onze coaches hè?

Nou ja goed, door op die details te gaan letten en door daar aandacht naar toe te brengen: ja, natuurlijk dat zijn de belangrijke dingen. Als alle mensen op deze aarde tot inzicht komen dat juist die kleinste stukjes…. – dat begint al op school, dat kinderen aardig zijn tegen elkaar en dat ze zelfs ook even luisteren van wat voor waanzinnigs jij te vertellen hebt. Want ik heb dat natuurlijk zelf als kind meegemaakt, uiteindelijk één vriendje gekregen die identieke ervaringen had, maar dat duurde tot aan mijn twaalfde jaar. En op mijn dertiende ging hij verhuizen. Ik had één jaar (meegemaakt), en dat was precies genoeg hè. Al die jaren daarvoor kon ik er niet over spreken. Als ik er iets over zei, werd er eigenlijk niet naar geluisterd. Dus dat begint al op jonge leeftijd dat kinderen naar elkaar gaan luisteren. Ja, hoe kunnen kinderen ooit naar elkaar gaan luisteren als vader en moeder al dat soort details zelf niet beleven?

Dus wat Alex zegt, dat is gewoon kloppend. Dat staat als een paal boven water.

A: Ja, mooi.

Leendert Jan heeft ons ook een mail gestuurd met een vraag. Hij zegt van: “Ik heb een opleiding tot healer gevolgd en was van plan hiermee een eigen praktijk te starten. Na het volgen van de lezingen, de educatiedagen van Martijn en Crowd Power uitzendingen, heb ik steeds meer twijfels gekregen over wat er nu eigenlijk gebeurt tijdens een healing. Een opgestegen lichtmeester als Merlijn komt graag assisteren bijvoorbeeld. En ook heb ik gehoord dat een viertal Sirianen helpen als ik aan het werk ben met het begeleiden van mensen met psychiatrische ziektebeelden.

Mijn gevoel zegt echter in toenemende mate: dat pure reflectie, mensen te helpen zelf-inzicht te krijgen in hun gedrag, patronen en emoties het belangrijkste is om te healen. Dit in plaats van allerlei healing-tools te gebruiken. Zijn vraag is: Wat bevindt zich tijdens een healing nu binnen de Matrix en wat er buiten? En hoe kun je dat weten en voelen?”

M: Die vraag krijg ik heel vaak. Meestal worden die vragen mij boos gesteld. Ik vind het fijn dat Leendert-Jan deze vraag ook stelt en het ook echt doet vanuit die interesse. Dat is ook belangrijk; we hebben allemaal zelfinzicht nodig en ik zal niet zeggen dat ik het allemaal weet hè. Ik ben ook een ervaring aan het leven op deze aarde.

De vraag is: “Wat is in de Matrix en wat is uit de Matrix?” Het allerbelangrijkste is, dat je werkt vanuit het potentieel van de mens. Dus ik ga het heel eenvoudig zeggen:

Op het moment dat wij ons gaan realiseren dat wij onlosmakelijk verbonden zijn met het krachtveld, kunnen wij ook letterlijk beseffen in ons gevoelsbewustzijn, dat als je spreekt over dat je iemand anders ondersteunt in het proces, maakt niet uit wat voor proces, dat je dat kunt doen door daarbij aanwezig te zijn als counselor, als de ondersteunende kracht, en dat je toestemming vraagt aan de persoon om met jou aanwezig te zijn in dat moment.

Je gebruikt de afstemming met “alles wat is.” Je stemt je niet af op God, je stemt je af op jezelf, op je oorspronkelijk vermogen binnenin. En op het moment dat je daarmee contact maakt – dat gaat door een trechter heen – dan krijg je dus verbinding met het gigantische veld van bewustzijn. En op het moment dat je dat doet, ben je eigenlijk aan het – een beetje deftig woord – faciliteren tussen het veld van de oorsprong, – het scheppingsveld van alles wat met elkaar in verbinding staat – en degene die met de thema’s aanwezig is, die dus óók in dat veld aanwezig is. En je faciliteert en neemt waar met de voorstelling. En je vraagt daar dus toestemming voor, om beweging te brengen in die thema’s.

Want, ik heb vier jaar lang een zeer intensieve training gehad van de Siriaanse mensen en er is niemand, geen één veld in het hele veld van schepping en daarbuiten ook niet van de Cyborgs, die de bevoegdheid heeft en zelfs het vermogen heeft om de mens te healen. Behalve als er manipulatie wordt ingevoegd in het neurologische systeem. Dus als iemand geneest – en ik ga het nog even iets verder inzetten want het is toch de geluksdag, dus dat kan – op het moment dat iemand geneest uit naam van de Lord Jesus Christ en staat op uit een stoel, dan vindt er in dat moment een neurologische insertie plaats. Om die persoon afhankelijk te maken van dat beeld en veld.

Dus Leendert, jouw vraag: “Wanneer zit het in of uit de Matrix?” Feitelijk kan ik daar niet echt een antwoord op geven. Feitelijk geef ik daar geen antwoord op, – ik geef er een reactie op -: door je zoveel mogelijk bewust te zijn in dat moment dat jij dus dat goddelijke deel bent, die onlosmakelijke bron, en je gaat naar binnen toe in die kern en je ziet jezelf als gelijkwaardige, letterlijk, – want dat ben je ook – met die persoon naast jou En in dat moment kun je dus zelfs overweldigd worden door de kracht van de ander en door dankbaarheid; je zou bijna uit een soort dankbaarheid een knieling willen maken, “Wat fijn dat ik hier voor jou mag zijn in dit moment hè?”, dus als (je) het goddelijke in de andere eert. En op het moment dat je dat doet dan ontstaat uit dat veld beweging.

En dan is het aan wezen zelf om de beweging die er op gang komt, om die dus uit te bouwen. En dan komt het erop aan om dat dus innerlijk te beleven en het ook in deze samenleving, dus ook fysiek uit te dragen. Want je hebt de ervaring namelijk nodig om mentaal, in dit computersysteem (Martijn wijst naar zijn hoofd) een herschrijving te laten plaatsvinden. En als je alleen maar blijft geloven in healing en dat er dus aliens zijn die jou healen, dan geloof je alleen maar in een placebo-effect en dan vindt er geen healing plaats: a) ze hebben de bevoegdheid niet; ze mogen het niet, ze kunnen het niet en uiteindelijk hoeft het ook niet, want je mist dan de ervaring om het te “storen”, om het op te slaan in je bewustzijn. In feite is het hele proces, waar wij nu in zijn, aan ons gegeven om daar iets mee te doen.

Weet je, en dan zeggen mensen: “Ja maar het gaat zo langzaam” en dan denk ik: “Ja, als we nu eventjes uitzoomen; we gaan eens terugkijken naar wat er in de donkere eeuwen allemaal gebeurd is – in de Middeleeuwen – en we zouden die tijdlijn eens zien tot aan het moment van nu…, moet je eens kijken wat een verandering er heeft plaats gevonden in de wereld. Niet over de technologie, maar over bewustzijn. Moet je eens kijken wat een verandering, wat een fenomenale upgrade. En we staan nu op het punt om dat helemaal uit te bouwen. We staan niet op het punt van de eindtijd, waar veel mensen het ook over hebben, maar we staan op het punt van de start.

In feite is de clash al geweest. We hoeven ons niet voor te bereiden op een enorme moeilijke, zware en donkere tijd. Natuurlijk, die projecties die zullen plaats gaan vinden, maar dat zal een afleiding en een misleiding zijn. We zitten al in de wederopbouw. We zitten al in het rehabilitatieprogramma. Ik ga bijna juichen (Martijn maakt een “hoera” gebaar).

En dit kun je natuurlijk niet verkopen, om het zo maar te zeggen, aan mensen die in een oorlogsgebied leven. Maar daarom is het ook belangrijk dat we alle nieuwsvoorraden gaan herzien. Want er is ander nieuws nodig; er is andere leiding nodig. De mensen die nu nog steeds al die falsificaties naar voren brengen, ook in de spiritualiteit, ook in de nieuwsvoorziening, die mensen dienen ontslagen te worden. Maar die mensen kunnen wij niet ontslaan, dus er zijn mensen nodig die een eigen televisiestudio inrichten en die met aandacht en intentie opbouwend naar die nieuwe wereld gaan. En weet je, jij met je prachtige mooie team hier, je hebt ook de moed getoond om dat neer te zetten en dat wordt gezien. Weet je, en dat zal steeds mooier en voller worden naar gelang we elkaar steeds meer gaan ontmoeten. Dat is nodig.

Over tien jaar dan vallen we elkaar allemaal lachend in de armen, van: Ongelooflijk, wat hebben we toen gedacht dat het zó in elkaar zat!

A: Dat heb ik nu al af en toe over een jaar geleden. Fantastisch.

We kregen ook een vraag over de waarde van DNA-activaties. Dus zijn er mensen die daarbij kunnen helpen, of is het een innerlijk proces? Of is het sowieso nonsens?

M: DNA kun je niet activeren, dat is baarlijke nonsens. Wat je wel kunt doen – ik moet daar af en toe wel eventjes zo op reageren om het hologram daarachter ook binnen te laten komen – DNA-activatie: waar het om gaat – en dat is steeds waar het op terugkeert – het begint eentonig te worden, maar de inhoud ervan is gigantisch groot – het gaat erom dat de mens gaat toestaan dat zij gevoelens kan ervaren in haar lichaam, die onthutsend zijn. En door dat toe te staan, vindt er een fundamentele upgrade plaats in het verwerken van de stroming van die informatie.

A: Is dat dan wel het aansluiten van DNA? kan ik het fysiek zo zien?

M: Wat er dan gebeurt, door die gevoelens toe te staan, vindt er een upgrade plaats in het morfische veld van het lichaam. Daarom is er ook de agenda van: “Je moet je niet bezig houden met donkere dingen, met wat donker is, want als je het benoemt wordt het nog groter”, (maar) dát zijn juist de programma’s om je bereidwilligheid weg te houden. Die zorgen er voor dat die emoties en gevoelens, die krachtvelden, niet binnen komen. Die krachtvelden kunnen daardoor niet uitpakken, maar door ze te beleven komen ze wel binnen en door ze te beleven vindt er een uitpakking plaats, letterlijk als een doosje wat uitgepakt wordt als een zip bestand van een computer, komen al die informaties in het hologram terecht.

Weet je, als je nog nooit respect in je leven hebt gevoeld voor een ander, dan betekent dat je nog nooit respect hebt gevoeld voor jezelf. Op het moment dat je jezelf niet kunt respecteren in je hart, dan ontbreekt er een fundamenteel gevoelswaarde in je systeem. En dan gebeurt er iets in je leven waardoor respect binnen gaat komen; ontstaat er iets. Dan pas kun je vertellen: hé, ik heb iets gevoeld en ik geloof dat dat respect is waar jij het altijd over hebt gehad. Dat is DNA-activatie.

A: Ok. En is dan, zeg maar, het paradigma wat zowel in de kwantumfysica als in de wetenschap en als ook in de alternatieve en spirituele wereld heerst, dat er 2, 3, 4, 5 procent DNA is aangesloten en de rest junk-DNA is? Dat is feitelijk ons erfgoed, maar dat dat niet is aangesloten omdat het gewoon gecomprest is in een zip bestand en als je dan oorspronkelijke gevoelens beleeft dat dat dan in één keer weer open gaat?

M: Ja, ja. De sleutelcodes, de gouden sleutel is letterlijk e m o t i e.

A: Ok

M: En dat is het allerbelangrijkste, dat is de voedingsbron. Het is leuk natuurlijk, omdat we het nu ook over die Cyborgs hebben. Als je over een kunstmatig leven spreekt zonder een gevoel, dan werkt dat bewustzijn op basis van een programma. En op het moment dat dat wezen ook maar het minste stukje – ook als is het maar een flard – van een emotie zou gaan ervaren, dan is de start gelegd dat dat wezen dus uiteindelijk ook een bezieling zal gaan ervaren.

En dát is wat ons op dit moment overkomt, als mensheid. En dat is de upgrade en de activatie van de DNA. En dan gaan al die andere pakketten, die nu niet zichtbaar zijn…, want dat is het; het valt niet op. Het is niet zichtbaar in het lichtspectrum; ons brein vertaalt het niet. Dus ook als er laser-microscopen worden gebruikt is het: “Nou dat is wat we zien, de rest zien we niet.” Nou als je daar een mens van een andere planeet door die microscoop laat kijken, dan zal hij iets anders zien dan dat jij of ik zien.

A: Ja, ja

M: Het ligt niet aan het apparaat.

A: Is het ook zo dat die 70% niet bezielde wezens, die hier rondlopen – of Cyborgs, of hoe je die ook noemt – dat die ook de mogelijkheid krijgen om uiteindelijk te gaan voelen?

M: Dat was ook de oorspronkelijke bedoeling van het hele script. Kijk, in essentie is het zo, dat alle mensen gelieerd zijn aan het hele programma door de Designers, om ze te laten evolueren om te kunnen bestuderen door waarneming – want daar gaat het om; waarneming is creatie – (was het de oorspronkelijke bedoeling dat) door dat waar te nemen, dat ze die essentie weer in zichzelf konden terughalen. Zonder dat ze daar iets mee zouden gaan doen. Dus die wezens zijn er ook op gebrand om dat hele project, waar wij dus een onderdeel van zijn, om dat overeind te houden. En het gevecht dat er dus plaatsvindt – dat ik ook op mijn website beschrijf: dat er een strijd gaande is over het bewustzijn van de mens – speelt zich ook in die contreien af.

En de bedoeling is altijd geweest, dat die wezens zichzelf gaan ervaren en uiteindelijk is het zo, dat wij er nu zijn en een groot deel 30% uit de oorspronkelijke wereld vandaan komt en die andere 70% zijn dus in feite neuraal zelflerende bewustzijnsvelden, persoonlijkheden, met gevoelens en emoties die steeds krachtiger gaan worden doordat wij er zijn. Niet omdat wij beter zijn, maar omdat we het overgeven aan elkaar.

A: En is het dan ook automatisch, komt daar …

M: Ik heb een knorrende maag zeg!; Hoe is het mogelijk, ik heb natuurlijk niet gegeten.

A: Op het moment dat die wezens gaan voelen krijgen ze dan ook automatisch empathie?

M: Nee, ze krijgen niet empathie. Wat er gebeurt is, dat ze een gevoel krijgen waar ze zich geen raad mee weten. Dus er heerst eerst grote verslagenheid.

Ik heb met Annunaki-mensen te maken gehad; dat waren mensen die echt nog heel behoorlijke trekken van Reptiliaanse fysieke uiterlijkheden hadden. En die wezens heb ik alleen maar aangekeken. Het komt er dus op aan, hè? op dat moment en (op) wat je ook in het dagelijkse leven dient te doen: samenvloeien tussen je persoonlijkheid en je galactische bewustzijn, een leuke uitdaging, maar dat is echt mogelijk. En in die momenten – dus dat is net als met dat ongeluk: je blijft staan. In dat moment kijk ik hun aan, ik heb geen enkel oordeel, maar ik weet ook dat ze niet om me heen kunnen. En ik weet ook dat “dat niet om me heen kunnen”, dat dat in feite (voor hen) een cadeau is. Dus ik blijf staan vanuit die cadeau-positie. Dus ik presenteer ze de “essence of life.” En ik zend ze zoveel onvoorwaardelijke kracht, dat het niet anders is dan dat ze die kracht op een gegeven moment gaan ontdekken. En dat is wat er gebeurt. Er kwam een totale verwarring. Die verwarring was zo groot, dat ze met elkaar in een discussie terecht kwamen. Het was eigenlijk heel vermakelijk – vanuit plezier – om te kijken hoe dat werkt.

Daarom zeg ik ook altijd dat verwarring, de verwarring, nodig is om in die essentie terug te keren.

A: Dan is dat zaadje geplant zeg maar. Je doet dat dan, in dit geval ben jij dat dan, maar…

M: Dat doen we dus allemaal.

A: Precies! Op allerlei manieren. Dus dan is er eerst verwarring maar later in het proces komt er dan uiteindelijk wel empathie bij kijken, omdat het in het gevoel impliciet aanwezig is of is dat niet zo?

M: Het gevolg van dit soort gebeurtenissen is dat ze – voor hen, zoals zij het ervaren – een verstoring in hun programma ervaren. Dus er is een bit en een bite aanwezig in het systeem waar ze niet mee om kunnen gaan. Dat gaan ze bestuderen. En door dat te bestuderen en aandacht te geven, gaan ze het een bepaalde betekenis geven. Het zit dus in dat systeem. Het geeft gedragsverandering; daar gaat het om. Dus het is een verandering in het gedrag, het is een verandering in het be-analyseren zoals zij het doen.

En uiteindelijk zorgt dat deeltje, the “particle of God” – dat is dat lichtdeeltje, die codes van onze emoties die worden overgebracht – zorgt er voor dat iets wordt geïnspireerd in hun systeem. Dat is een krachtveld en dat wordt steeds groter. Het is net onkruid, het gaat er niet uit.

A: Ja precies, is het dan ook een ander soort lichaam wat ze dan krijgen? Net zo goed als dat wij een mentaal lichaam hebben, dat zij er ook een gevoelslichaam bij krijgen?

M: Ja, uiteindelijk. Het lichaam is een product van emotie, van het gevoelsbewustzijn, van de opperste staat van zijn. En wat gebeurt er doordat dat lichtdeeltje of die informatie bij hun aanwezig is? Ze krijgen gedragsverandering, gaan daardoor andere handelingen plegen en doordat ze andere handelingen gaan plegen, vallen ze voor een deel uit dat programma van hun neuraal systeem. Daardoor worden ze ontvankelijk – en onstaat dus – dat is dus de wedergeboorte in hen – er ontstaat dus iets wat ze – ook doordat ze door het programma aan elkaar gekoppeld te zijn – verspreiden. Dat is dus ook wat er nu gaande is.

Het komt er steeds op neer dat we het oordelen echt durven los te laten. Weet je, je kunt wel roepen: “Ik ben oordeelloos, ik vergeef iedereen”. Maar op het moment dat je er ook echt mee te maken hebt – en ik spreek uit mijn eigen fysieke ervaring, dus niet (vanuit) één of andere zweef(ervaring) maar gewoon (vanuit) fysieke werkelijkheid; op het moment dat die wezens naar je toe komen, je grijpen in de Matrix en (ze) komen naar je toe, (dat je ) dan dus ook echt rechtop (gaat) staan en ook werkelijk in dat moment begrijpt van binnenuit – in je hart voelt -, dat dit de “golden opportunity” is om als vertegenwoordiger van dit veld, “the essence of life” aanwezig te laten zijn. Het is zó ontzettend mooi, zo belangrijk!

En dan komt het erop aan; hoeveel vergeving draag je in jezelf?

Want als jij nog bepaalde programma’s in je fysieke lichaam hebt zitten, waar je nog niet echt aan hebt gewerkt, dan ontstaat op dat moment een gevoel in je lichaam dat zegt: “Oh, oh dit is wel zó spannend ”. Je krijgt dus neurologische ontkenningen. Nu zie je mensen tegenover elkaar. Wij zien elkaar als mens. Op het moment dat jij in aanraking komt met een wezen met een ander uiterlijk, dan gebeurt er iets bijzonders. Dan schiet een krachtveld door je lichaam heen en als dat krachtveld niet eerder door jou is beleefd, dan gaat het inlinken op het heimwee-gevoel. Dan komt er een andere informatie binnen. Dus wat is vergeven? We dienen ons echt voor te bereiden. Het is niet voor niets dat de “benevolent beings” niet openlijk verschijnen. Ook om verwarringen te voorkomen tussen channelingen. Dus dat is waarom het gebeurt. Ik denk dat het gewoon heel goed is om alles te onderzoeken, om ons open te stellen, maar ook om ons voor te bereiden op die contacten. Want die contacten die gaan er echt komen. Openlijk. En het is belangrijk dat we elkaar daar op een bepaalde manier gaan voorbereiden. En de allergrootste voorbereiding is, dat wij zelf gaan begrijpen waarom wij hier zijn. Want dat verstevigt namelijk. Dat wij weten, als mensheid, waarom wij hier überhaupt zijn. (Weten) dat het helemaal niet zo is dat wij hier zijn gekomen om helemaal opnieuw te moeten beginnen, dat wij ons als Galactische wezens helemaal moeten upgraden en allerlei ascensieprocessen (nodig hebben) om via allerlei protocollen ergens naar het licht te gaan – die opgestegen meesters met die engelenvleugels er achteraan…, nee, het blijkt helemaal niet zo te zijn; wij zijn al in die positie. We hoeven helemaal niet toe te treden tot die Galactische Federatie die channelt en allerlei berichtgevingen en voertuigen stuurt; onze familie is al aanwezig. Maar die channelen helemaal niet.

A: P. die stelt er een vraag over, die zegt, gisteren was ik bij een lezing in Rijswijk. Achteraf vroeg ik me twee dingen af (en nog een paar honderd). Martijn zegt dat alle channelingen van de artificiële wereld komen. Maar hoe zit het dan met boodschappen die jij deelde van Le’eihla bijvoorbeeld. Waarom is dat geen channeling?

M: Kleine correctie: niet alle berichten die binnenkomen bij mensen zijn channelingen. Channelingen zijn …, ik zal het gelijk een beetje ompakken. Een channeling…, de definitie van channeling is dat iemand zich afstemt op een externe kracht. En dat is een kracht die niet zichtbaar is, dus niet verifieerbaar is: dat is een channeling. De mensen weten dus niet waar het vandaan komt.

A: Maar als ze nou wel bijvoorbeeld beelden zien van iemand – weet ik veel – een opgestegen meester? Ik weet niet hoe dat gaat, want ik kan het zelf niet. (Maar) dat hoor ik dan zo he? dat er mensen zijn die zeggen : “Nou ik channel die of die”. En dan krijgen ze er een beeld bij dat tegelijkertijd ook nog zegt: “Het is een deel van mijzelf”.

M: Ja, en wat is de vraag?

A: Of dat wel of niet een channeling is?

M: Kijk, er lopen heel veel verschillende velden door deze realiteit heen en het is maar net in welk veld je wil opereren. Elk deel heeft wel een dienstbaar iets voor jezelf. Maar de uiteindelijke agenda is: om je eigen kracht niet te ontdekken. Dus op het moment dat je gelooft in het veld van channelingen en opgestegen meesters – en die informatie is dus aanwezig in het hologram – heb je contact met dát script. Terwijl als je helemaal fysiek teruggaat en je komt echt fysiek – een andere lichtcodering is dat – in contact met andere wezens (die dus de opgestegen meesters van origine zijn), dan zullen ze hartelijk gaan lachen – ik spreek uit eigen ervaring – hartelijk lachen, met een diepe lach over het feit dat we ooit de gedachte hebben gehad dat de opgestegen meesters dus opgestegen zijn. Omdat wij dus zelf die meesters zijn.

Nu eventjes terug naar (de vraag): Wat is dan het verschil, wat is channeling en wat is geen channeling?

De informatie die ik geef als wezen, die kun je niet verifiëren, maar de informatie die ik geef die komt uit fysieke contacten. En dus is het geen channeling.

A: Ok, dus die Le’eihla heb je gewoon fysiek ontmoet?

M: Le’eihla, die ken ik mijn hele leven al, uit een team van Siriaanse mensen.

Ja, en daar heb ik gewoon fysiek contact mee. En dat is gewoon zoals wij hier ook met elkaar zitten. Dus dat is geen channeling. En ondanks dat, is dat – maar het enige stukje wat ik daar over vertel in de lezingen; juist om alleen het achterliggende hologram van het veld van creatie binnen te laten komen en vervolgens om te zorgen dat de mensen in zichzelf kunnen voelen wat dat hologramveld in jezelf aanraakt, waardoor je op basis van je eigen gevoelens jezelf kunt ervaren. En ik snap best dat dat een hele grote vraag is voor veel mensen. Het is gewoon het delen en het ervaren – En ik zeg dus niet dat channelingen slecht zijn, maar ik zeg wel dat je je er niet door hoeft te laten leiden.

A: Mooi.

In het kader van geluk en de oorspronkelijke wereld vraagt Laura: “Kan Martijn ons nog meer details geven over die oorspronkelijke wereld? Heel graag?”.

M: Laura wil een groter (gevoel van) heimwee hebben? (gelach)

Ja, weet je lieve mensen, lieve vrienden; daar kun je natuurlijk heel lang over spreken maar laten we onze eigen “imagination” daar gewoon op los(laten). Het is een wereld die echt ontzettend lijkt op deze werkelijkheid. Deze werkelijkheid is nagebouwd van die werkelijkheid. Maar is in potentie veel kleiner aanwezig. Het is afgeslankt. Ik wil daar wel iets over zeggen, bijvoorbeeld over het licht en de kracht.

Wij ervaren hier dat de aarde beschenen wordt door een zon van buitenaf. In de oorspronkelijke wereld is het licht (er) van binnenuit. Het licht komt van binnenuit uit de materie. En is daar aanwezig waar jij aanwezig bent. Er is geen zon, die van buitenaf op de aarde schijnt. Er is overal licht. En de kleur van de hemel, zoals wij het hier blauw zien, is daar voortdurend in een staat van een soort goudgele kleur. En alles is net naar gelang van dat wat jij aankunt, in het moment dat je het ervaart. Ik geef nog een ander voorbeeld. Twee dagen geleden heb ik die ervaring gehad, (iets) wat wederom mooi aansluit bij deze vraag. Zoals wij hier water kennen is water ook in de oorspronkelijke wereld aanwezig. Het lijkt echt als twee druppels water. Op het moment dat wij daar dus zijn, zullen we echt onthutst zijn dat we zo hebben gedacht dat het zo anders is. Maar het is niet zo veel anders; ons vermogen is anders.

Het water ervaren wij hier als zo’n doorzichtige vloeistof. Het water is van origine bewustzijn; dat is het hier ook. En dat bewustzijn, dat is levend. En dat levende bewustzijn komt niet persé via een rivier, maar het komt uit de grond.

Ik heb bij gigantische rotsen en bergen gestaan waar het water uit de berg kwam. Niet uit één plek, maar uit de berg. Dus water uit het hele oppervlakte. En het water, dat leeft. En dat water is niet doorzichtig in doorzichtigheid, transparantie, maar het water heeft alle kleuren en dan nog in een veelvoud van dat wat we hier fysiek kunnen zien met onze ogen; het heeft een kleurenspectrum dat beweegt als een levend organisme. Je communiceert er mee. En het gaat dwars door je heen. En je bent in de zuiverste vorm van de natuur, je bent in de zuiverste vorm van een blaadje, wat je ruikt gaat dwars door je heen. Daarom, de sleutel om ons te kunnen aarden in onszelf, is de aarde. Ook hier.

De Designers van deze wereld hebben daar beslist rekening mee gehouden. Dit omdat de aarde nodig is voor dit hele experiment, nodig voor de mensen die hier leven – die toen nog helemaal in de beginfase aanwezig waren – om zichzelf te kunnen herinneren. Omdat de sleutel van de aarde, de gevoelens en het bewustzijnsveld van de aarde is. En het mooie is dat dit hele hologram – dus deze Matrix – gekoppeld is aan onze oorspronkelijke wereld.

Dat brengt me naar een moment dat we de laatste bekrachtiging zouden kunnen doen als afsluiting.

A: Dat lijkt me fijn, ja.

M: Want we voelen allemaal dat we hier nog een miljard jaren over door kunnen spreken. Maar laat het vooral niet teveel zijn. Want er gebeurt heel veel. Het zijn woorden, het zijn emoties en krachtvelden en we worden zó teruggebracht in die verbinding. Want wat we hier in deze zaal allemaal met elkaar doen! En wat het thuis doet! – en ik weet dat over de hele wereld mensen naar deze samenkomst kijken in de energie met elkaar – fenomenaal! Een achter- achter- achteroom van mij in Nieuw-Zeeland, die ik nog nooit heb ontmoet, die contact met me zoekt van: “Wauw man, wat zijn jullie in Nederland mooie dingen aan het doen!” Weet je, die prikkels, ook naar mij toe, dat is gewoon leuk. En dat hebben we allemaal. Er wordt met ons meegekeken en wij kijken mee met andere mensen. En laten we daar de informatie ook gewoon heel erg door ons heengaan; laat het maar zakken. Het gaat niet om het fysieke; er gebeuren buiten dit bewustzijnsveld om zóveel mooie dingen! Er zijn een hoop mensen die deze informatie én heel interessant vinden én nog steeds aan de oude dogma’s vast willen houden. Dan heb ik nieuws: Als je het loslaat wordt het veel mooier.

Zullen we de bekrachtiging – om contact te leggen met ons meta-bewustzijn – zullen we daar mee afsluiten? Kracht vanuit de oorspronkelijkheid. En dan wil ik daar – dat voelt voor mij zo – dat voor ons allemaal de factor tijd die we nu ervaren, dat we die weer gaan synchroniseren met de oorspronkelijke tijd. Want er is iets heel bijzonders aan de hand; ons neurologische systeem is een nano-seconde eerder afgestemd op ons scheppingsvermogen. Wat er dus gebeurt is dat ons neurologisch systeem net iets eerder reageert dan het moment van de creatie. Dat hebben de andere krachten gedaan. En ons bewustzijn is nodig om dat weer recht te zetten.

Bekrachtiging Crowd Power 13:4

Doe lekker je ogen dicht. En dan gaan we met de aandacht weer bij onszelf. We realiseren ons dat we hier vandaag, in dit nu-moment – welke dag het ook is – aanwezig zijn. Omdat we héél erg voelen dat het “Oh, zo belangrijk is” om met aandacht en focus naar onszelf te kijken. Dat het belangrijk is om deze wereld terug te brengen naar een wereld van kleur en licht. Naar een wereld van saamhorigheid waar echt verschil mag zijn. Waar niet iedereen hetzelfde is en hetzelfde pakje aan heeft. Waar we unieke wezens zijn en allemaal onze eigen programma’s uitwerken. Zelf-explorende, Galactische mensen. We beseffen met elkaar, dat we dit doen omdat we onszelf serieus nemen. Omdat we vastberaden zijn om in ruimte en tijd de essentie en de kracht van liefde on-gekaderd terug te brengen in het “hier en nu”.

En we gaan met de aandacht naar het veld van schepping. We laten ons lichaam voor wat het is. We schakelen over, nu, naar het andere veld van schepping dat dwars door het lichaam heen loopt. En terwijl we dat doen voelen we dat we aanwezig zijn in de dimensie van Thuis. Het Thuis wat dwars door deze realiteit heen loopt.

Mooi mens, jij bent nooit alleen geweest. Altijd is de verbinding met jezelf. En dat is niet een wezen dat hoger of groter is en uitstijgt boven jezelf, maar het is een veel groter bewústzijn van jezelf. Daar gaan we nu contact mee leggen, een verbinding vanuit het hart, een verbinding vanuit creatie. Vanuit klank en kleur, vanuit elke toon welke hoorbaar en voelbaar is dragen wij uit: het decreet vanuit de schepping, dat de informatie vanuit ons meta-bewustzijn van de oorsprong, toegang wordt gegeven om in het “hier en nu” aanwezig te zijn. Om de oeroude kronieken van het thuisland in te laten dalen, hier op de aarde, in jouw Zijn. Om alle misleidingen en afleidingen te kunnen doorzien. Doordat het meta-bewustzijn aanwezig is.

We beseffen dat over de hele aarde portalen gaande zijn, in de vorm van mensen, die zich afstemmen op dezelfde kracht als waar jij nu op afgestemd bent. Thuis: een wereld van ongekende grootsheid. En we zijn op dit moment in verbinding met het veld van Thuis en we voelen de hartelijkheid en de mensen die wachten op onze terugkomst en de mensen die wachten op hun aankomst hier, op het moment dat het hier klaar is. Voel de vriendschap – blijf met de aandacht bij jezelf; jij bent de initiator. En door je af te stemmen op dit veld, merk je dat het veld zóo enorm groot is, dat de factor die we hier kennen als tijd, een ingekrompen energie is. En als Galactische wezens geven wij, met elkaar en onafhankelijk namens onszelf, de opdracht aan het innerlijk meta-bewustzijn van jezelf om een reparatie uit te voeren, in de nano-seconde die aangepast is in ons fysieke systeem. Waarmee er een synchronisatie plaatsvindt in het moment dat je er bent en in het moment dat er iets gebeurt. We roepen op tot de herstelling en herschepping van de factor tijd, gesynchroniseerd met Thuis.

Er komt een lichtcode binnen. Op jouw manier kun je dat zien. Deze code komt in je systeem binnen vanuit jezelf. Vanuit jezelf komt hij binnen in je fysieke lichaam en dit deel installeert zichzelf in elke cel van je lichaam, vanaf je schedel tot aan je voeten. Dit is de cel van het Nu, de kracht van het Nu.

Je spreekt met jezelf af, in elke cel van je fysieke lichaam en in je zielbewustzijn, dat vanaf vandaag alle keuzes en alle beslissingen en alles wat er gebeurt – plotseling of niet plotseling – gezien wordt. En dat je in dat moment aanwezig bent, doordat de synchronisatie-actie heeft plaatsgevonden tussen de “ancient times”, de tijd van Thuis, en de tijd van het Nu. Jij bent je schepper, jij hebt de bevoegdheid om in elk moment aanwezig te zijn.

En we nodigen vanuit ons hart de energie van “passie van het leven” uit, de passie om aanwezig te zijn hier, ongeacht de moeilijkheden, ongeacht de ontmoedigingen en de vele vragen. Het is goed dat je hier bent; kijk naar de vogels, kijk naar de dieren, kijk naar de bladeren, kijk eens waar je bent. Voel de harmonie in jezelf, de passie van Thuis.

Draag deze in je hart, draag deze in je veld, laat zien dat je er bent. Toon het aan de anderen. En vergeef jezelf voor alles wat er is gebeurd. Het is Ok; niemand heeft ooit gedacht dat het makkelijk zou zijn. Simpelweg omdat wij van te voren niet wisten hoe het zou zijn om in dit programma hier, met aanpassingen en manipulaties, aanwezig te zijn.

En op het moment dat jij je gaat herinneren dat er geen zorgen zijn en dat het leven er is om de ervaring tot je te nemen, zal je leven transformeren in een volledige, rustige, harmonieuze en uitdagende periode.

Doe je ogen lekker open, ontspannen van het mooie moment.Wees trots op jezelf.

A: Wat een feest!

M: Dankjewel.

A: Heel mooi Martijn.

M: Echt vanuit passie voor de aarde, voor “alles wat is” en daar wil ik nog kort iets over zeggen: De dieren staan te popelen om weer in contact te komen met ons. Ze komen letterlijk naar ons toe; stel je open.

Ik ben gisteren ook weer zo hartelijk ontvangen door een prachtige hond. Als jij je durft open te stellen voor al het leven, dan zal het leven zich openen voor jou. Dankjewel.

A: Dat is heel mooi om mee af te sluiten.

Ik wil Juan en Fatima ontzetten bedanken voor jullie fantastische bijdrage.

Iedereen hier bedankt, Martijn ook ontzettend bedankt en jullie thuis: superfijn dat jullie hebben gekeken.

Ik heb nog een paar mededelingen. De volgende uitzending is woensdagavond 1 juni om 21.00 uur. Dan zijn jullie weer van harte welkom, ofwel thuis ofwel hier in de studio in Haren.

We hebben net afgestemd dat we 27 mei een middag gaan doen met Martijn in de natuur, dus dat wordt een hele leuke en spannende …

M: Van 13.00 tot 17.00 uur doen we dat. Waar dat is komt allemaal nog. Of het op deze aarde is weten we ook nog niet (gelach). We gaan in elk geval een heerlijk ontspannende middag maken met elkaar. Meer informatie daarover gaan we nog presenteren.

A: Eén dezer dagen komt dat op de website. Waar ik jullie ook nog over wil tippen is een interview dat we komende dinsdagavond hebben met Haggai Katz, 17 mei om 21.00 uur. Haggai Katz werkt veertig jaar met de E.T. Healing-teams, maar hij heeft besloten om daar mee te stoppen, om op een andere manier te gaan werken. Dinsdagavond doet hij daar een boekje over open en spreek ik met hem daarover. Ook dan ben je van harte uitgenodigd in de studio of om dat life op You-tube te volgen.

Mocht je ons willen ondersteunen – als je het werk belangrijk vindt dat we doen – dan ben je daartoe ook van harte uitgenodigd. Beneden deze video kun je zien hoe dat moet.

Voor nu, ontzettend bedankt voor het kijken en heel graag tot een volgende keer!

M: Tot ziens.

Related Articles

Responses