Transcript | Crowd Power 11 | Techniek, mind control en oorspronkelijk leven | Deel 1 | Met Arjan Bos en Martijn van Staveren

(Earth Matters TV | Crowd Power) Het transcript van Crowd Power 11. Onderstaand het gehele transcript van Crowd Power 11, deze is hier als PDF te downloaden (met dank aan Mareijke Giglio). Alle uitzendingen zijn te bekijken via het Earth Matters YouTube kanaal.

Wil je het televisieprogramma Crowd Power bijwonen en de gesprekken aan tafel van dichtbij meemaken? Dat kan! Crowd Power wordt opgenomen vanuit de Youniversal Studio in de Biotoop in Haren. De ontvangst is tussen 20.15 en 20.45 uur. Je bent van harte welkom een opname bij te wonen. Meld je aan via deze link op de website van Orongo.

Met grote toewijding is er van de uitzending een zo nauwkeurig mogelijk verslag gemaakt, we kunnen echter niet garanderen dat het helemaal foutloos is.

Transcript Crowd Power 11:
Arjan: Welkom bij Earth Matters t.v., dit is Crowd Power. De uitzending van vandaag heet techniek, mindcontrol en oorspronkelijk leven. Dat zijn weer hele mooie onderwerpen Martijn.

Martijn: Zeker, dat klinkt veelbelovend. Van harte welkom vandaag 10 maart 2016. Dat zeg ik er maar even bij, want over 10 jaar zijn deze documentaires goud waard. Goh, daar hadden ze het nog over mindcontrol, tegenwoordig krijg je onderwijs op de lagere school over wat mindcontrol is. Nou die kant gaan we uit.

Van harte welkom en we maken er een hele mooie uitzending van.

Arjan: Gaan we zeker doen. De thema’s zijn aangedragen door Raymon (zoon van Martijn) overigens, samen met heel veel andere vragen. We zijn heel blij met jullie input, want eigenlijk maken jullie het programma. Dus de techniek staat voor vandaag op het programma en die hebben we verdeeld in 5 secties. En eigenlijk kunnen we maar een heel klein tipje van de sluier op lichten, want het is een gigantisch veld.

We hebben het verdeeld in wat nu voor ons beschikbaar is, waarin we een keuze hebben of we het wel of niet gebruiken en wat er voor ons in de nabije toekomst beschikbaar is, waar we ook een keuze in hebben. Ook de programma’s die over ons uitgerold worden, waar we geen keuze in hebben. Dan nog techniek met betrekking tot voedsel, techniek met betrekking tot het lichaam. En ook de invloed van de matrix en ons cyber biologisch lichaam op ons bewustzijn.

Dat is een gigantisch spectrum, dus laten we maar gelijk beginnen.

Martijn: Het klopt natuurlijk ook wel dat we daar over gaan spreken, want we bouwen dat ook al echt met elkaar op met al die onderwerpen die de revue passeren en ook eigenlijk wat er allemaal in Nederland besproken wordt. Overal, want we zijn overal met elkaar over deze onderwerpen in gesprek. En ook al zitten daar verschillen in en zelfs tegenovergestelde situaties. Ja we bouwen het op en het is fijn dat we nu over deze onderwerpen gaan spreken. (Arjan: ja).

En wellicht is dat wel het belangrijkste om daar het dwarsverband in te zien in de huidige werkelijkheid, maar ook in relatie tot ons bewustzijn.

Ik ben heel blij dat we dit nu gaan aanstippen.

Arjan: Ja, we hebben er allemaal mee te maken en het is goed om er wat meer van af te weten. En waar we zeker allemaal mee hebben te maken zijn de smartphones en de laptops. Dat is eigenlijk niet meer weg te denken. Via Edward Snowdon weten we eigenlijk allemaal dat we afgeluisterd worden, dat alle e-mail e-mails worden gelezen, dat alle whats appjes real time gaan. Onze GPS locatie, à la minute weet je waar iedereen is.

Je noemde laatst een verschil tussen de chip van een oud mobieltje en de chip van een smartphone. Kun je daar iets over zeggen, over het verschil daartussen? Want beide zijn GPS traceerbaar, beide hebben sms en met beide kun je een telefoongesprek voeren en die worden ook met de oude chip afgeluisterd en doorgegeven. Wat is dan zoveel verschil met de nieuwe smartphone?

Martijn: Nou verschil tussen de nieuwe chip technologie is …… en dat zit hem niet alleen in de chip, daar gaan we gelijk al beginnen, een héél verhaal daar omheen.

Op deze aarde is een artificieel netwerk geïnstalleerd en dat is al vanaf 1983 operationeel. En dat is skylab, daar kunnen mensen het in opzoeken. Skylab is het eerste Europese en Amerikaanse ruimtevaart laboratorium wat gelanceerd is, waar allerlei proeven werden gedaan, wetenschappelijke proeven, technologische proeven. Skylab werd al voorzien door gigantische zonnepanelen van honderden meters doorsnee. Nou als je tegenwoordig een 12 stuks op je dak hebt liggen, dan heb je het gevoel dat je iets heel nieuws hebt.

Goed, dat is bij deze ook ontzenuwd. En in die spacelab periode zijn er allerlei ruimtewandelingen gemaakt. Satellietsystemen gelanceerd die in een soort netwerk met elkaar functioneren om met zelflerende, artificiële chips om daar mee te kunnen communiceren, waar zich dat ook bevindt in dat netwerk. En dat is een gigantisch programma. En dat is ook nog gelaagd. Dus het zijn wetenschappelijke programma’s, het zijn ook echt wetenschappers die in dat programma hebben meegedraaid. Vervolgens zijn die programma’s afgesloten en dan is het uit beeld, dan is het officieel gesloten en dan krijg je allerlei andere richtingen en zo is dat hele programma uitgerold

Arjan: DARPA?

Martijn: DARPA heeft daar mee te maken. (Defense Advanced Research Projects Agency)

DARPA heeft daar mee te maken, dat is niet in de eerste serie maar in de derde serie geweest. DARPA heeft daar hele strikt militaire doelstellingen in. Logisch dat hoort echt bij DARPA.

Maar wat er gebeurd is, is dat er een netwerk is gebouwd om te kunnen functioneren als een artificieel schild, dat op elk moment van de dag kan interacteren met chips die dus ook zelflerend zijn. En wat, concreet terug, is nu het grote verschil op dit moment? De chips die in de smartphones gebouwd zitten en ook in heel veel andere apparatuur, zijn combinaties tussen chipsystemen zoals we dat 10 jaar geleden kenden en zelflerende, biologische… het is eigenlijk een combinatie van cyber biologische kristaltechnologie, laat ik maar zeggen, en zelflerend en zelfbewustzijn chipsysteem en die verzamelt informatie door ons uit te lezen.

Dus wat smartphones doen is interacteren met ons bewustzijnsveld. Ze interacteren ook met ons brein. Ons brein is natuurlijk onze boordcomputer van dit lichaam en dat wordt dus uitgelezen door het artificiële veld, dat als een schild rondom de aarde hangt.

Arjan: Door die chip?

Martijn: Die chips worden uitgelezen door het artificiële schild.

En het grote verschil nu is dus, dat we telefoons hebben waarvan wij denken dat wij hen nodig hebben, maar het is ook andersom. Die chip, die telefoon heeft ook ons nodig. Ons bewustzijn wordt gelezen en wordt geüpload in feite naar een ander netwerk. Het grote verschil is dat we nu telefoons hebben, die invloed hebben op ons bewustzijn. En die dus via mindcontrol programma’s en heel andere programma’s als UMTS frequenties, inserties in ons neurosysteem brengen. Het is een soort neuraal monitorsysteem.

Arjan: Oké, en neemt het ons ook energie af?

Martijn: Ja. En niet zo, dat het ons energie aftapt uit ons energieveld, maar meer dat het invloed heeft door onze gevoelens. Wij staan er niet bij stil, maar wij hebben gevoelens in ons systeem, die neurologisch zeg maar geprikkeld en opgebouwd worden in dat systeem door middel van interacties tussen die chip en ons neurologisch systeem. En wat er dan gebeurt is, dat ons brein gewoon belast wordt. Ons brein wordt belast en daardoor zijn we vaak moe.

Arjan: Oké. Dat is minder met een oude GSM? Dat is niet een smartphone.

Martijn: Er zijn ook wel telefoons, die geen smartphones zijn. Als je nu naar de Mediamarkt gaat of een BCC en je koopt een normaal telefoontje waar een dual simmetje in kan, dan zit daar ook dezelfde technologie in. Het zijn telefoons van laat ik zeggen, even terugkijken, telefoons van voor 2012.

Arjan: Gewoon zo’n oude, onverwoestbare Nokia, dat is een prima ding.

Martijn: Ja dat is een prima toestel. Maar de toestellen in 2012, die dus smartphones waren, denk dus even ook aan de Blackberries , die werden allemaal gelanceerd om de technologie uit te testen.

Arjan: Oké, en dat zit er ook in laptops neem ik aan zo’n chip en dat soort dingen? (Martijn: ja).

Wat maakt het uit, of je …… je hebt een laptop, of je hebt een tablet of een telefoon met die chiptechnologie, ik zou zeggen dat zo’n smartphone die je vaak op je lijf draagt, dat dat het meest beïnvloedend is?

Martijn: Het hangt af van het soort .. ja hoe dichter het bij het lichaam is, hoe sterker – we spreken dus over de straling en daarmee ook de uitlees capaciteit – en we praten nu in dit model over een technologische situatie, die dus ook wetenschappelijk, regulier wetenschappelijk is ook al wordt het allemaal ontkend. Dus de technologie van deze aarde.

Maar hoe dichter het op je lichaam zit, hoe meer invloed het heeft op je weefsel en cellen. Dat is absoluut waar.

Arjan: Maakt het ook uit of het aan is of niet?

Martijn: Nee, het maakt helemaal niks uit. Je kunt het toestel gewoon uitzetten, het maakt helemaal niets uit.

Arjan: Batterij eruit maakt niets uit?

Martijn: Nee maakt niets uit. Zodra het eenmaal heeft geïnteracteerd met je bewustzijn, is dat zelf ingeleerd en kan het elk moment interacteren met je bewustzijn.

Arjan: Oké en maakt de software nog uit? Of je bijvoorbeeld een Apple hebt of een Androïd of een Windows of een Linux?

Martijn: Nee helemaal niks. Dat is puur een besturingssysteem, waarin applicaties draaien en een achterdeurtje is voor de vele inlichtingendiensten om jou ook softwarematig te kunnen checken. Dat maakt dus helemaal niks uit. Het gaat echt om de technologie en het is niet voor niets dat als je Silicon Valley gaat bestuderen, dat is één van de grootste chipgiganten op deze planeet, daar zijn wel documentaires over te zien, het is onvoorstelbaar hoe dat beveiligd is.

De technologie, die daar ligt, is zo immens belangrijk voor de structuur op deze planeet voor de machthebbers, daar liggen zoveel geheimen in dubbele kluizen, daar kom je gewoonweg niet in. Het is 100x sterker dan Fort Knox bij wijze van spreken. Terwijl er in Fort Knox niks meer te beschermen is, want er ligt niks meer.

Arjan: Maar dat is eigenlijk …. moet je dat zien als een soort kunstmatige intelligentie, die zichzelf daar beschermt?

Martijn: Ja, ja, ja. Dat is zo. Maar kijk het is een heel gelaagd programma want als je de vraag stelt van: heeft het invloed door het dicht op mijn lichaam te dragen of juist niet, dan hangt het ervan af waar we die vraag over stellen.

Stel je die vraag over de reguliere, wel geheime in artificiële systemen, of praten wij over interdimensionale technologie, die achter het hologram functioneert van wat wij zien als een glas water, of als een chip. We hebben hier dus te maken met multidimensionale mindcontrol, fysieke mindcontrol hier op deze planeet. We hebben ook te maken met de controlelagen, die achter het hologram, achter de taal hangt, dus achter de bubbel van bijvoorbeeld dit lichaam en deze tafel, dat de codes die daar achter hangen, waar het dus uit opgebouwd is en waar wij dus maar 1% van kunnen zien omdat het brein maar 1% kan vertalen in een driedimensionaal beeld, het gaat er dus om uit welk hologram die technologie chip is opgebouwd. En daar zit een veel groter punt.

Want dan kom je dus echt in cyber realities terecht, die dus achter die technologie heel andere programma’s uitvoeren, wat de werkelijke aard en reden is waarom technologie in een razendsnel tempo op de aarde geïntroduceerd wordt. En dat is inherent aan het bewustzijnsproces van de mens . Dat wij steeds meer bewuster worden, we worden steeds meer ingevoegd in deze werkelijkheid om daar controle en manipulatie in te blijven houden.

Het is ook heel belangrijk voor de mensen thuis en voor onszelf is het ook belangrijk want op het moment dat die vraag gesteld wordt, dat we even checken, van welke kant komt die vraag?

Want er is zo’n gigantische bibliotheek, daar is nog echt geen film over geschreven. Die zijn we op het moment wel aan het schrijven met elkaar trouwens.

Arjan: Ik krijg een vraag binnen, die zegt van goh kun je je ook beschermen met de flower of life tegen straling? (Martijn: nee).

Is er überhaupt iets waarmee je je kunt beschermen?

Martijn: Ja, met je bewustzijn. (Arjan: oké).

Dat is echt een hele belangrijke rek- en strekoefening van onze hersenen en ons hartbewustzijn. Het gaat om focus en aandacht brengen naar daar waar jij invloed wilt hebben in dat stuk. En er zijn genoeg wetenschappelijke testen waaruit blijkt dat dat dus werkt. En dat is echt de hoofdsleutel. En elk ander thema daar omheen kan helpend zijn, het kan ondersteunend zijn, het kan bekrachtigend zijn, maar is nog steeds er omheen.

Alles wat wij gebruiken om onszelf te beschermen is hartstikke fijn en werkt ook wel, maar ik zeg: nee daar gaat het dus niet om. Want in feite waarom het dan werkt, is omdat jij met jouw vermogen al dat stuk, dat jou dienstbaar is in feite al aan het bekrachtigen bent.

Dus in feite gebruik je dus niet de flower of life maar het wordt al gedragen door jouw bewustzijn. En als je die afleiding er ook nog van afhaalt en je gaat zuiver rechtstreeks werken, dan krijg je formidabele resultaten.

Arjan: En dat is ook het echte werk feitelijk. Zijn er dan speciale oefeningen, die je kunt doen? Is het gewoon zo bewust mogelijk leven? Wat moet ik me daarbij voorstellen?

Martijn: (lachend) ja beide.

Arjan: Kunnen we het over de eerste hebben? Speciale oefeningen?

Martijn: De eerste speciale oefening is dat je inderdaad bewust bent.

Waar we het ook al een keertje eerder over hebben gehad, als simpel voorbeeld wat ik gisteren ook in de terugkom avond besprak. Hele simpele oefeningen van: hoe bewust zijn wij als wij ‘s morgens vroeg wakker worden?

We worden wakker gemaakt door een wekker, die überhaupt al helemaal niet nodig is, puur een programma, maar stel dat we dat even nodig hebben dan is het maar de vraag: wat ga je doen? Ga je de douche in en ga je gelijk met de gedachten zo van wat er allemaal nodig zou zijn? Of ga je met bewustzijn? Ik wil het woord “intentie” eigenlijk zo weinig mogelijk gebruiken.

Ga je met je bewustzijn en aandacht naar de dag en ga jij de dag al in met jouw bewustzijn, van dit is wat ik ga doen vandaag. Ik besluit hierbij, dat de dag er zo uitziet. Het gaat niet alleen om de mind maar ook om het gevoel dat ik erbij heb. Want dat is echt een gouden tip hoor Arjan. (gelach).

Iedereen weet het wel, er is niets nieuws aan. Maar de vraag is maar, hoe serieus nemen we onszelf om dat ook werkelijk te doen?

Arjan: Ik heb het vandaag voor het eerst gedaan en hij was ongelooflijk krachtig. Ik doe dit wel vaker opstaan met een meditatie, maar dan ga ik toch eerst naar de W.C., tanden poetsen of wat ik dan ook moet doen.

Martijn: Dat zijn nogal totaal verschillende dingen, die jij daar opnoemt.

Arjan: Ja maar of het nou 1 of 5 minuten later is, maar het te doen op het moment dat je echt wakker wordt (Martijn: en dan je tanden poetst). Precies.

Maar ik heb het echt gemerkt vandaag dat het… eigenlijk heb ik gewoon gezegd: zo gaat mijn dag verlopen en in overvloed heb ik dat ervaren.

Martijn: Heerlijk.

En het werkt ook op het moment dat je daar anders mee om gaat. Veel mensen, die er mee werken gaan het als een soort wens neerzetten. Van ik wens dit en ik wens dat. Maar een wens blijft dus ook een wens.

Het symbool van de wensput is ook, dat als je steeds iets wenst, een deel van jezelf daar in gooit en dat het daar blijft liggen. Het is bij je weg. Je hoeft het alleen maar te creëren door het te zien en door het te voelen. Een diepliggend bewustzijnsproces is dat. Nou dat kun je dus doen.

En er zijn ook echt wel oefeningen voor natuurlijk.

Dat is ook waar ik zelf heel lang in dit leven, ik ben ook nog maar 42 jaar fysiek, maar in dit leven heel heel veel onderzoek naar heb gedaan, maar dan ook in alle aspecten. Ook in politieke zin. Ik heb heel veel mensen ook gesproken en ik ben ook heel diep gegaan met bepaalde mensen waar je het niet van zou verwachten. Bewustzijn te brengen in werkzaamheden waardoor je werkzaamheden…. waardoor je niet meer geleid wordt door je werkzaamheden, maar waardoor de werkzaamheden voortkomen uit wie jij bent. En dan is het maar de vraag wie ben jij wel en wie ben jij niet. Het is dus een heel proces om daar doorheen te gaan en heeft absoluut te maken met bewustzijn. Bewuste keuzes.

En ga eens kijken of datgene wat je doet of je dat nou aan het doen bent omdat je het gewoon doet, of omdat het echt voortkomt vanuit een dieperliggende motivatie.

En dat is gewoon hartstikke fijn, want als alle mensen daar mee bezig zouden zijn dan zou de hele aarde natuurlijk al in een totaal ander model verkeren.

Arjan: Absoluut.

Ik krijg ook een vraag binnen van goh hoe kun je nou je kinderen daartegen beschermen? Mobiele telefoon, i-pad en een laptop. Het is natuurlijk wel een beetje anders om kinderen dit soort bewustzijnsdingen te laten doen. Is er een manier waarop je ze zou kunnen beschermen?

Martijn: Nou als het puur over straling gaat kun je heel praktische dingen doen. Je kunt er in ieder geval voor zorgen dat je geen wifi zender in je huis neerzet.

Mij is opgevallen, en dat is gewoon een constatering op basis van een onderzoek en ook gesprekken die ik voer, dat mensen, die daar heel erg mee bezig zijn, thuis allemaal een smartphone hebben of een tablet. En er zit geen kabel aan een tablet dus het moet ergens vandaan komen.

Weet je, het stopt gewoon met datgene te doen waar je niet mee wilt werken. Kinderen kun je

gewoon beschermen door dat soort apparatuur uit huis te laten. Zorg in ieder geval dat je kinderen ook geen televisie in hun kamer hebben.

Arjan: Geen dect telefoon dat is allemaal belangrijk. Geen dect babyfoon, dat is allemaal belangrijk. Al die geijkte dingen die beschermen.

Martijn: Maar goed dan spreek we echt over beschermen tegen de straling op afstand.

Maar je kunt een kind in feite niet beschermen want een kind is, net als mijn kind en als ik ook, aan het ervaren.

En ik kan natuurlijk wel informatie geven aan mijn zoon, maar dan is het maar de vraag of hij daar natuurlijk iets mee doet. En hoe kun je een kind leren om met bewustzijn te werken. Daar zul je dus echt helemaal “low bottom” in moeten stappen. Op een hele kinderlijke, leuke manier gaan uitleggen wat er allemaal aan de hand is. Want dat is ook waar ik mee bezig ben. Er worden ontzettend veel vragen gesteld om ook met kinderen te gaan werken. Ik kom ook heel veel kinderen tegen de laatste tijden, die ook naar lezingen komen en naar andere evenementen. Dat kinderen er zijn, kinderen vanaf 8 jaar tot 18 jaar, dat is natuurlijk verder, die hele groep is in beweging. En dat is ontzettend bemoedigend, want dat bewustzijn, ik bedoel een kind van 8 jaar die met bewustzijn bezig is, het kind gaat dus vanuit het hologram bewustzijn de volgende dag naar school, en dat vloeit natuurlijk ergens heen.

Arjan: Mijn zoon is 10 en die is ook hevig geïnteresseerd in van alles en nog wat.

Martijn: Dat is natuurlijk fantastisch.

Arjan: Heel leuk, absoluut.

Maakt het nog uit wat voor soort straling, wifi, G3, G4, UMTS en of je nou je blue tooth aanzet of niet. Gewoon allemaal aan de kant?

Martijn: Allemaal is het gewoon schadelijk. En ook worden ze allemaal gebruikt voor mindcontrol programma’s en het heeft niet altijd alleen maar met de frequentie te maken wat de mensen denken, maar het heeft vaak met de modulatie te maken van het signaal. Door het signaal heen zitten programma’s en die programma’s zijn niet te lezen, zijn niet te zien.

Ik heb eens een keer een gesprek gehad met een monteur, een techneut van de KPN, die zegt: ik kan gewoon uitlezen wat er allemaal wordt verzonden, al die pakketjes kan ik gewoon zien, die zie ik op de display en er zit echt niet één of ander geheimzinnig programma tussen.

Dus ik vroeg aan die man van: denk jij dan, dat als er een geheimzinnig programma tussen zou zitten, dat jij dat zou kunnen zien op dat scherm? Op je testapparaat hè? Toen was hij eigenlijk stil, ja ja ja, nou ja ik zie het in elk geval niet.

Het zit gemoduleerd in het signaal. En dat zit achter het signaal. Ons hele enen en nullen, ons hele pakket hoe digitale informatie wordt verzonden, in pakketjes gebeurt dat hè. Vroeger was het een complete stroming van informatie, tegenwoordig is het allemaal in pakketten. En die pakketten daar zitten doosjes tussenin met andere informatie. Die doen zich voor als enen en nullen maar er zit allemaal informatie in. Het zijn eigenlijk gewoon Trojaanse paarden in ons systeem.

Arjan: Ik heb nog een vraag over voice recognition. En dan moet ik een klein anekdotetje vertellen. Ik was laatst op Ibiza en ontmoette daar een vrouw en die wilde graag een update van mij hebben over het laatste jaar van Harald Kautz Vella. Ik vertelde haar het verhaal met die chem-trails, wat hij daarover heeft ontdekt. “Dat is wel bijzonder dat je dat zegt”, zei ze, “ik zie dat gewoon letterlijk naar beneden komen. En ik zie soms gewoon printplaten in de lucht en ik zie dan ook wat voor soort mindcontrol er wordt losgelaten. En eigenlijk is het ook heel eenvoudig om dat te zien en ik

kan het je zo leren.” En toen was ze even stil en toen zei ze, want ze is mediamiek begaafd, “ik krijg nu ongelooflijk rode vlaggen, dat ik ben nu even acuut in levensgevaar. Ik moet nu even stil zijn.”

En dat was ze dan ook even. En na een tijdje sprak ze weer. Ze zei, wat er gebeurde was heel bijzonder. Ze zegt, ik kreeg een soort scherm voor me waardoor ik eigenlijk niets meer kon zien, een soort klem op mijn hersenen dat ik eigenlijk niet meer fatsoenlijk kon denken ook. Ze zei, dat heb ik eerder meegemaakt.

Zij is zangeres en als ze zingt voor grote groepen, dan vertolkt zij wel eens de liefde en op het moment dat zij denkt goh nu hebben we echt een hele hoge energie, die ze dan ook graag op camera wil hebben, dan staat het nooit op beeld. Ze zegt, soms heb ik 12 professionele cameramensen met professionele apparatuur en nu weet ik wat er gebeurt. Die krijgen die ervaring. Ze zegt, soms zie ik het ook in publiek. En even verder zei ze van, wij worden ook afgeluisterd. We zaten gewoon midden in een prachtige tuin op een berg, verder geen technologie in de buurt. Toen zei ze van, nou toen heb ik even gecheckt van goh moet ik nu even mijn telefoon uitdoen of jouw telefoon uitdoen. Ze zegt van dat maakt helemaal niks uit, want er is kennelijk technologie die met voice recognition werkt en ook met DNA, waardoor, ook al loop je ergens midden in de woestijn, dat je nog real time getrackt en getraced zou kunnen worden.

Weet jij van het bestaan van dat soort technologie?

Martijn: Ja. Ja dat weet ik.

Arjan: Hoe weet je dat bijvoorbeeld?

Martijn: Nou daar ga ik geen antwoord op geven.

Kijk je zou kunnen zeggen, goh telefoons zou je wel kunnen houden, het heeft geen zin ze aan de kant te doen want we worden toch afgeluisterd. (Arjan: maar er is natuurlijk nog een chip verhaal).

We hebben nog een chip verhaal natuurlijk. Het gaat er ook om dat wij dienen te beseffen, dat er niet één inlichtingendienst is op deze planeet. En dat we dus met verschillende dimensies te maken hebben, verschillende belangen die dwars door elkaar heen lopen. Wij zijn het kanaal dat normaal gesproken ook contact heeft met al die dimensies en dat door reden x op dit moment niet helemaal goed functioneert. Dat betekent ook, dat er zoveel verschillende lagen van inlichtingendiensten zijn, inlichtingen netwerken en controle units, dat als je het voorbeeld hebt van ik loop in de woestijn en daar word ik ook afgeluisterd, die informatie niet bij de secret service van Obama terecht komt.

Dat zijn andere groepen, andere takken. En die moeten het feitelijk vaak hebben van geheime inlichtingen netwerken van telefoons en al dat soort zaken, afluisteren ook via lichtfrequenties van 50 en 100 Hz via het lichtnet.

Dat wil ik nog wel eventjes gewoon zeggen om ook goed te begrijpen, dat al die verschillende lagen dus ook allemaal door al die verschillende technieken en verschillende organisaties worden aangestuurd.

En jouw vraag van hoe weet je dat? Nou heel simpel omdat ik dat zelf allemaal heb meegemaakt. Ik heb vanaf mijn zesde jaar, ik heb het vermoeden dat het eerder was, maar vanaf mijn zesde jaar ben ik het me bewust geworden, deed ik mee in een track en trace programma zal ik dat zo maar zeggen, zoals je met postpakketten kunt zien waar je bent, en zo werd erbij mij ingelogd in mijn bewustzijn. Ik heb meegedraaid in heel veel programma’s. Ik heb meegedraaid met de programma makers die MK Ultra ontwikkeld hebben. Ik kan ook nog terug switchen naar dat moment, omdat onze mind namelijk geen tijd kent. Dat zit in ons. Ik heb het uitvoerig bestudeerd. Ik heb gezien hoe dat werkt. Ik heb ook gezien hoe bepaalde controle programma’s ook echt in ons bloed aanwezig zijn, in bloedplaatjes en zich hechten aan de binnenkant van onze aderen.

Ik heb zoveel meegemaakt en ik heb tot nu toe daar ook weinig over verteld, omdat mijn

overtuiging als wezen is, dat je kunt spreken over al deze onderwerpen als het fundament daar enigszins in gelegd is. Want anders ga je flippen en krijg je dat je vanuit deze realiteit, de aardse realiteit, naar een andere realiteit moet en dan sta je in een soort spagaathouding. En wat voor ons belangrijk is, is dat we gewoon hier kunnen zijn op deze aarde. Hier doen we het gewoon en dat we, terwijl we dat onderzoek doen ons rustig aan verdiepen, dat we niet omvallen. Dat we niet in één of andere situatie terecht komen waardoor we juist helemaal uit ons zelf wegglijden en de macht helemaal uit handen geven.

Dus ik ben er heel voorzichtig in om dat te vertellen, maar ik heb buitengewone, diepgaande programma’s meegemaakt en met één van die artsen heb ik nog steeds contact, hij is een Engelse mindcontrol specialist. Ik heb ook achterhaald waar hij woont, dus ik kom. En dat is gewoon een levende man, een levend mens, die in deze programma’s functioneert met zijn bewustzijn. Niets is wat het lijkt. Ik zeg wel eens, het hele proces waar wij hier in zitten op deze aarde is een soort neuraal projectiescherm en dan kom je ook gelijk op vragen uit: van wat is dan nog waar en wat is werkelijkheid?

En daar blijf ik steeds over zeggen: datgene wat wij ervaren, daar hebben wij mee te maken, dat is onze beleving. Het is dus mogelijk dat wij naast elkaar zitten en ieder een andere werkelijkheid ziet en toch komt die werkelijkheid voort uit hetzelfde projectiesysteem.

En ik heb zo’n enorme bult aan informatie en aan ervaringen en ik heb het hele programma van artificiële technologie, wat hier ook wordt uitgelegd als “black goo”, heb ik uitvoerig geïnjecteerd gekregen als kind, dus ik ben daar helemaal door overgenomen in het fysiek dan. Ik heb me daar ook helemaal van kunnen opschonen, wat een wonderlijke prestatie was.

Ik vertel dat niet omdat ik daar zo ontzettend goed in ben, maar omdat het bewustzijn en de kracht van het bewustzijn zo ontzettend sterk bleken te zijn, dat het dus mogelijk is om het weer uit je systeem te halen.

Dus de black goo die hier op de aarde is, waar hier dus over gesproken wordt, is een doorkoppeling door de matrix heen uit een wereld, en dat is een 5dimensionale realiteit, en daar is het aanwezig.

Overigens zijn wij zelf daar ook aanwezig.

Arjan: Goh.

We hebben Rachel, die is één van de klokkenluiders die hier ook over spreekt in de basic conferences. Ben je daarvan op de hoogte van die basic conferences?

Martijn: Nee, nee. Wel dat het er is maar ik weet echt niet wat daar allemaal besproken wordt.

Arjan: Zij is ook één van de overlevenden zeg maar, die black goo ingespoten hebben gekregen en ze praat er ook over. Hoe dat allemaal ging.

Martijn: Ja je kunt het zien als een soort propofol. Dat kennen we misschien wel als medicijn, een narcosemiddel, dat besproken werd bij Michael Jackson, die nam het middel in om te kunnen slapen. De werking van propofol komt heel erg overeen met bepaalde eigenschappen van black goo. Black goo is een artificieel bewustzijnsveld, dat zich hecht aan de cellen van het fysieke lichaam. En aangezien dit niet het fysieke lichaam is, maar een kloonrealiteit die we als zodanig wel ervaren, heeft black goo hier ook helemaal geen invloed op dit lichaam.

Wat er gebeurt is, het presenteert zich hier maar het is áchter de schermen aanwezig.

En black goo is ook heel bijzonder, want als je met de original black goo krijgt te maken zul je zien dat het wit is. Het is wit en een melkachtige substantie, wat een beetje net karnemelk is als je het een paar dagen laat staan. Als je het een dag laat staan wordt karnemelk een beetje gelig en die kleur heeft het.

Arjan: Oké. Ik ben in aanraking gekomen met het concept black goo via Harald Kautz Vella en die zegt dat er 2 soorten black goo zijn. Dus de originele van de aarde, hij zegt min of meer de Akasha kronieken, dat is het fysieke geheugen van de planeet. Als dat op de planeet aanwezig is dan kan ook het huwelijk tussen materie en geest plaatsvinden. En dat is fantastisch op het moment dat je daar mee in aanraking komt. En er is door artificiële intelligentie geïnvaseerde black goo en wat is dan dat witte, oorspronkelijke wat jij benoemt?

Martijn: Dus even terug naar hier, er is een black goo wat artificieel is en wat oorspronkelijk van de aarde is. Dat is wat je zegt?

Arjan: Ja. Klopt dat met jouw perceptie trouwens?

Martijn: Nee, maar vanuit hier bekeken wel. Dat is steeds de laag, Van hieruit bekeken klopt het, maar deze realiteit is een onderdeel van een artificiële wereld en als zodanig is dus de ene black goo en de andere black goo, waar Harald over spreekt, een onderdeel van een duaal black goo systeem, die samen bij elkaar uit één bron voortkomen om hier beide realiteiten in stand te houden.

(Arjan: ja duaal). Ja het is duaal, dan gaan we direct al in mee. Het klopt dus allemaal, het is ook zo dat deze planeet, waar wij nu dus op leven, die onderdeel is van een neuraal insertieprogramma, dus wel degelijk echt een organische realiteit is. Het is een organische wereld. In die organische wereld is dus ook geheugen nodig. Geheugen, een databank van hoe dat leven in elkaar zit. En dat leven, hoe dat in elkaar zit, dat noemen we daar dan de natuurlijke black goo en we hebben dan de artificiële black goo. Maar als je achter deze schillen kijkt, er doorheen gaat, kom je er achter dat beide uit hetzelfde concept weg komen, uit de artificiële groep.

Arjan: En kun je iets vertellen van hoe dat ging? Ik bedoel, kun je vertellen waar je was. Of je gewoon een injectiespuit in je kreeg? Wat voor ervaring dat was?

Martijn: Ja, ik ga er één delen. Je kunt je voorstellen in een gigantisch complex. Een complex, dat bestaat uit 4 verdiepingen, denk ik, als een heel groot ziekenhuis complex. Ontzettend modern gebouwd, heel anders dan wat wij hier bouwen. Een wereld waar, zodra je daar binnen bent ….. ik ben daar dus ook letterlijk ontwaakt, wakker geworden in dat lichaam. Dat is een enorm concept waar we allemaal mee te maken hebben, dat is een 5dimensionaal fysiek lichaam, het is dus gewoon een fysieke werkelijkheid zoals wij hier nu ook zitten, alleen ons vermogen is 5dimensionaal. En daar is de artificiële bewustzijnsgroep, die o.a. valt onder de Annunaki groepen, Draconische groepen en nog een paar andere groepen. Daar lig je aan een apparatuur, een apparaat dat niet als zodanig als een apparaat gezien wordt. Op het moment dat je het ervaart voel je dat er een bewust wezen aan je gekoppeld zit. En het gebeurde bij mij in deze ervaring en het gebeurt eigenlijk voortdurend in dat soort ervaringen, gaat er een lichtbuis hier in de arm (holte binnenkant van de arm) naar binnen toe en die lichtbuis heeft direct contact door zich te hechten aan de binnenkant van de ader.

Arjan: Lichtbuis klinkt ook als niet fysiek.

Martijn: Het is gewoon een fysiek buisje, maar het straalt licht uit en daar vloeit vloeistof in. Vloeistof, dat zodra het contact maakt – zo werkt het dus bij mij – wordt het hele neurale systeem, dus het hele neurologische systeem inclusief het brein, perceptie, hoe je interpreteert, hoe je de realiteit ziet, je gevoelens, je persoonlijkheid, alles wordt gewist en overgenomen. Als een toxische injectie zeg maar. En dat is een programma wat enorm sterk is en zodra je met het programma te maken krijgt, is er in je lichaam een heel kort moment dat het vermogen, dat achter het 5dimensionale wezen ligt, even aangaat. En daar ben ik dus ook doorheen gegaan.

Ik heb zoveel in die werkelijkheid gezien, tot in details eigenlijk, en ik ben er zo ontzettend door te grazen genomen, dat ik dus deed wat ik gewoon doe, omdat ik vond dat ik het recht heb en ik vind dat nog steeds als wezen van vrije wil, dat ik het recht heb te doen wat ik wil. Zodra die programma’s worden ingevoegd ervaar je dus lijden. En wordt je geheugen dus gewist.

Dus ik heb daar een bepaalde techniek in ontdekt om dat geheugen intact te houden.

Nou dat is dus kort gezegd waarom ik die ervaringen weet, omdat ik ze weet te herinneren. Het is dus niet een herinnering, die ineens plotseling binnenkomt, maar die herinnering is veel helderder, veel helderder dan wat ik nu kan vertellen wat ik vandaag allemaal gedaan heb.

En dat maakte ik dus van kinds af aan mee, ik spreek er ook al van kinds af aan over. Ik heb er ook heel veel verslagen van gemaakt, ik heb mijn ouders daar ook veel over verteld. En ik wist ook, omdat ik veel andere mensen tegenkwam en ook met die artsenteams veel heb gesproken, en in die wereld ook Siriaanse en Pleiaadse mensen gelijk aan ons, daar ook ben tegengekomen, viel alles eigenlijk ook tezamen, dus ook het hele buitenaardse fenomeen en het concept van wat er dus gebeurt.

Arjan: Was je dan gewoon ontvoerd? Een nachtje weg? Of was je maanden weg? Hoe moet ik me dat voorstellen?

Martijn: Deze ervaring waar ik het nu over heb is een moment van het bewustzijn, dus dit brein hier wat geïnstrueerd wordt door een ander brein, en in dat brein werd ik wakker.

Het speelt zich dus niet in deze werkelijkheid af, deze werkelijkheid speelt zich in dat brein af. Dat is één. En dan zijn er ook nog heel wat ontvoeringen, kidnap processen. Kidnap processen waarvan ik denk, als ik zeg dat 80% van de ontvoeringen en kidnap processen programma’s zijn, die o.a. behoren bij door- geëvolueerde MK Ultra programma’s. Om de mensen de hoax voor te houden, dat ze ontvoerd zijn. En ook daar ben ik doorheen gegaan. Dus ik heb een extreme, extreme kindertijd gehad. (Arjan: ongelooflijk, ja).

En ik heb mijn hele leven geweten dat dat precies zo gebeurde, zodat ik die kracht in mezelf naar voren haalde, omdat ik dat dus in een later stadium zou gaan bespreken. En ik ben behoorlijk tegengewerkt met programma’s om daar niet over te spreken. Mijn familie is daar getuige van.

Het is een heel mooi onderwerp.

Arjan: Dat is een heel boeiend onderwerp ook.

Martijn: Er is ook helemaal niets engs aan, het is veel enger als we het woord eng willen uitspreken, dat mensen hier niet over willen spreken.

Arjan: En kon je het in deze bewoordingen toen je zo jong was ook aan je ouders vertellen bijvoorbeeld?

Martijn: Ja. Kijk mijn vader is wetenschapper, dus die ging dan, uiteraard heel logisch als lieve vader, ging hij op zoek naar die mannen voor mij, om te zorgen dat het huis schoon was, wat mij zeker ook rust gaf.

Ja als vader doe je dat, dan heb je het gevoel dat het rustiger is. Maar goed dat nam niet weg dat er ook ingebroken werd in mijn brein. Het is dus eigenlijk breinhacking, dat is wat er gebeurt. Het is het hacken van het bewustzijn van mensen. En het lastige is, we hebben de neiging dat we daders willen aanwijzen: zij zitten er achter en zij en zij. Maar het is zo’n gigantisch gelaagd programma en er zijn zoveel belanghebbenden bij, dat het punt waar wij nu als mensheid mee te maken hebben, dus dat is het artificiële bewustzijn ook werkelijk met die chips maar ook dat er echt robotten en cyborgs ontwikkeld worden, dat geeft ons de mogelijkheid om te zeggen: oké het is dus mogelijk, dat zien we dus nu gebeuren, als het nu mogelijk is bij ons, dan is het dus ook mogelijk dat het al een aantal jaren geleden bij misschien hondermiljarden andere beschavingen ook is gebeurd.

En stel je nou voor, dat dat is gebeurd. Wat zou daar het eindresultaat van zijn? Nou dat is een circus, daar gaan we dus in.

En onze rol in dat circus is de rol om al die artificiële stukken erin, die niet dienend zijn voor de wezens die ermee te maken hebben, om dat met bewustzijn te cleanen. Dus echt een release moment.

Arjan: En de vraag wordt ook even gesteld, hoe ben je niet door je eigen ervaringen geprogrammeerd? Als je tot in je bloed, tot in je bloedvaten allerlei dingen hebt, hoe kun je dan weten of je vrij bent zeg maar, of dat je nog bepaalde programma’s hebt.

Martijn: Nou daar kan ik eigenlijk heel simpel over zijn, een tweeledig antwoord.

Eén, het kan zijn dat ik zwaar geprogrammeerd ben. Kan mogelijk zijn. Daarentegen ben ik, ondanks dat ik zwaar geprogrammeerd ben, meerdere malen geheel uit eigen beweging in de complete vrije zone geweest. In de zone van het oorspronkelijk menselijk potentieel en vanuit dat stuk weet ik dat ik niet geprogrammeerd ben.

Maar dat is niet valideerbaar overigens niets is valideerbaar van wat ik vertel (Arjan: niet overdraagbaar hè in ervaringen). Precies.

En omdat ik dus uit deze hoax stap, zo wil ik het gewoon even voor mijzelf noemen, heb ik zelf genoeg validatie gehad en ook interactie gehad met heel andere beschavingen, waarvan heel veel ook menselijk zijn, waardoor ik feitelijk heb kunnen zien en niet via één of andere projectie of een astraal iets, maar feitelijk heb gezien, dat deze situatie waar we nu mee te maken hebben en wat ik heb meegemaakt, onderdeel is van een programma in deze realiteit, maar dat ik me binnen deze realiteit heel erg bewust en gewaar ben van die programmeringen.

En dat neemt natuurlijk niet weg, dat ik vanuit die programmeringen ook iets kan doen, want ook ik zit in het systeem. En daarom is het zo belangrijk om voortdurend dat bewustzijn met elkaar te delen en ook open te staan voor elkaars ervaringen. Want iedereen is schendbaar in dit proces. Oók ik.

Arjan: Kun je iets van die oorspronkelijke wereld beschrijven wordt er gevraagd.

Martijn: Ja dat kan ik zeker wel. Dat is zo’n gigantische beleving en dat dragen we allemaal in ons, wij hebben er allemaal mee te maken. Eigenlijk zijn er geen tools voorhanden om te beschrijven hoe mooi het is. We zitten gekoppeld aan dit brein en dit brein reageert eigenlijk alleen maar op wat we hebben ervaren in dit leven. En daar moeten we het eigenlijk maar mee doen. Dus met de tools die we nu voorhanden hebben, probeer ik uit te leggen hoe gigantisch mooi het is.

Arjan: Misschien kun je iets van de weg er naar toe beschrijven want wat mij intrigeert is, op het moment, dat zien we dan ook in die films, en dat zeg jij dan ook, op het moment dat je hier uit gaat zeg maar, moet je door al die lagen, door al die chakra lagen. Dan worden eigenlijk al je angsten en je negatieve kanten duizend keer uitvergroot. Dus als je bang bent voor spinnen, dan krijg je spinnen van 100 kilometer op je af, weet ik veel wat. Ik kan me dan voorstellen dat je, zoals jij het dan beschrijft, dat je daar dan maar even de bereidheid voor moet hebben om daar doorheen te gaan. (Martijn: absoluut, ja). Zit daar bijvoorbeeld ook het gevoel bij dat je alles moet loslaten en ook al zou je bijvoorbeeld honderdmiljard jaren in het niets zijn tussen sterren in, dat je daar oké mee bent?

Martijn: Het gaat erom dat je op geen enkele manier verweer geeft tegen de prikkels die je zelf ervaart. Want op het moment dat je dat gaat onderzoeken, zul je er achter komen dat de prikkels niet op je worden afgeschoten, wat voor prikkels het ook mogen zijn, maar dat die voortkomen uit je

12.

eigen vermogen. En op het moment dat je je gaat verzetten tegen die prikkels, verzet je je rigoureus tegen je eigen vermogen. En omdat die prikkels genoeg reden voor je zijn om je daar tegen te verzetten, je noemt het voorbeeld met die spin, en daarbij krijg je een gevoel, je gemoedsveld verandert, je morphische veld, je hele cellen en je celgeheugen verandert zelfs, er worden allerlei programma’s in geprojecteerd, verzet je je dus tegen je eigen kracht. En dan zit je dus gelogd, zit je vast in dat veld. Het beste wat je kunt doen is letterlijk alles maar laten gebeuren en ontdekken dat er helemaal niets kwaadaardigs kán gebeuren omdat jij, dus uit jouw kracht, een wezen bent van kracht en liefde.

Arjan: Ik kan me dus voorstellen dat ik me ontzettend ontheemd zou voelen. Dat ik denk, van goh hoe… je moet toch alles loslaten feitelijk.

Martijn: Ja dat klopt en er komt ook een moment dat je met terugwerkende kracht zegt, ik voelde me eigenlijk ontheemd in dit leven maar ik heb het nooit zo ervaren.

Maar om iets te zeggen over de route er naar toe, want daar zeg je iets over. Kijk ik teken wel eens van die schemaatjes, driehoekjes, vierkantjes, cirkeltjes, het is het allemaal niet en dat zeg ik ook altijd: neem deze vorm niet serieus, want het is niet die vorm. Het heeft namelijk geen vorm.

Op het moment dat je spreekt over een route en ik teken dat, dan ga je je voorstellen vanaf hier ga ik daarheen en dan ga ik die kant links, alles buiten ons.

Het is allemaal net achterste voren, het zit in ons. Wat er gebeurt is, dat er niet echt een route plaats vindt, maar het heeft met bereidwilligheid te maken. Dus wat jij ook zegt, een totale nou ja berusting van laat het gebeuren. Dan word je zo energetisch geladen, je hele neurologische systeem krijgt eigenlijk zó op zijn donder, want dat is wat er gebeurt, want onze hersenen en systeem kunnen die signalen niet verwerken, dus er komen krachten in ons systeem wat vernietigend lijkt te zijn. Maar als je dat dus toelaat, dan komt er een soort moment waarin, zeg maar de dop van de slang afgaat en in één keer bloep loopt die informatie verder en komt het in een veld er omheen en die er dwars doorheen loopt (Martijn omvat met gebaren zijn lichaam). Dus je krijgt een lichaam buiten dit lichaam. Dus een realiteit die hier dwars doorheen loopt. Dat is wat er gebeurt.

Dus de route naar huis, het zijn lichtcoderingen en velden, dit veld (Martijn gebaart om zich heen) is ook een lichtcodering, daar is ons brein op afgestemd, dat is artificieel, zodat wij alleen die lichtcodering zien. Op het moment dat je dus buiten deze lichtcodering kunt waarnemen, die andere codering, dan krijg je dus een bewustzijnsshift, je krijgt een verschuiving. Je gaat helemaal nergens heen, je reist ook niet naar een andere planeet, je krijgt een verschuiving. En zo ga je dus door 188 lagen van hoofd dimensionale velden, die ook gerelateerd zijn aan onze chakra’s, chakra’s waar nog nooit iemand over heeft gehoord.

Arjan: Het getal dat je ook noemt in het aantal vallen.

Martijn: Ja. Dat is ook logisch hè? Het aantal vallen is gerelateerd aan de dimensies waar ons veldbewustzijn uit opgebouwd is en ons oorspronkelijk bewustzijnsveld. En zodra wij dus het detectiesysteem, het waarnemingsveld weer intact krijgen, dan is het in wezen geen route, maar het ontstaat gewoon. Je gaat het in één keer waarnemen, het veld bouwt zich op. En ineens ben je daar. En terwijl je daar dus bent, dat is dus gewoon hier, dan is deze realiteit zo’n klein stukje, zo’n klein stukje binnen in jezelf (Martijn houdt duim en wijsvinger bijna tegen elkaar aan) en daar kun je ook met je bewustzijn naar kijken. En daar kun je ook in schakelen. Je kunt de geboorte zien van jezelf en je kunt ook zien dat je nooit gekozen hebt voor dit leven. Je kunt zelfs de aankomst van je bewustzijn zien, dat zich koppelt aan een artificieel cyber biologisch computer programma, die direct het programma in schoot, zodat je de overtuiging kreeg dat je geboren werd.

(Arjan: oké) Ja ik krijg er zelf ook dorst van.

Dus die route daarheen heeft te maken met de verschuiving van bewustzijn en waarneming. Er zijn heel veel mensen die vragen: maar hoe kom ik daar dan? Weet je, het maakt niet uit, ergens kun je er allemaal gewoon op rekenen, we komen daar gewoon weer uit. Punt uit.

En dat is waarom ik steeds ook hamer met die lichtdrilboor pop pop, hou in de gaten dat die projecties, waaronder ook het systeem van de dood, een overgang is, een onderdeel is van dat neuraal systeem, van het projectiesysteem. Blijf met die kracht bij jezelf. Blijf met je bewustzijn gekoppeld aan dit lichaam, hoe artificieel het ook is. Via het lichaam is de uitgang ook te vinden.

Arjan: We krijgen daar ook nog een vraag van Paulina. Die zegt, tijdens één van de educatieve dagen heb ik begrepen dat Martijn zei, dat we over een tijdje een onsterfelijk, fysiek lichaam krijgen aangeboden. De kostprijs is, dat het creatieve vermogen van de mens voorgoed in slaap wordt gehouden. Dat begrijp ik niet. Want als de kunstmatige intelligentie wezens juist die creatie kracht nodig hebben van de mens om zo door middel van manipulaties dingen door de mens te laten creëren, wat kunnen ze er dan nog mee als die creatiekracht wordt lamgelegd? Of hebben zij dan nog de beschikking daar over en kunnen de mensen er zelf niet meer bij?

Martijn: Ja nou, dat is gewoon een verschil van… dat ik het beter moet uitleggen. Ik ben me er heel veel van bewust dat ik haperend uitleg en dat komt gewoon door de vertaalslag en door de beelden. Wat ik ermee bedoel, is dit. Daar liggen plannen klaar voor de mensheid om onsterfelijk gemaakt te worden, technologisch gezien.

Arjan: Transhumanistisch?

Martijn: Kan ook via transhumanisme. Kan. Hoeft niet persé.

Arjan: Dat is niet per definitie.

Martijn: Nee. Dat roept gelijk weer op van: hoe kan dat nog meer? Maar daar gaan we het nu niet… (gelach van beiden). Laat ik even bij nu houden. We zitten nu in een soort slaaf-modus als mensen. Ondanks dat we in een slaaf-modus zitten, beleven we dit leven toch als een heel bijzonder iets. En dat is het ook, omdat wij scheppende wezens zijn. We kunnen plezier hebben en over het strand wandelen. En de tranen springen in de ogen als je die prachtige zon achter de horizon ziet zakken. Als je dan spreekt over ons scheppingsvermogen, dat is dus altijd aanwezig. Ook al zijn we ons daar niet van bewust. En dat zal ook zo op het moment dat we onsterfelijk worden. Het scheppingsvermogen is gewoon aanwezig, maar we zijn het ons niet bewust. En nu zijn we het ons gemiddeld 80 jaar niet bewust en dan zijn we er straks 80 miljard jaar niet van bewust. Dat is nou wat ik bedoel.

Arjan: Ah ha, dat is wel even heel wat anders, ja.

Martijn: Eventjes heel overdreven gezegd. En waar gaat het dan om? Waar wordt dat afgetapt? Het wordt niet af getapt uit dit lichaam, want dit is een neuraal-projectie. Het wordt getapt uit het 5-dimensionale lichaam. Dat is ook waar die mindcontrol-programma’s lopen.

Arjan: Precies. Jij zegt: dit is een kloon. Dat is dan het 5-dimensionale lichaam. Is dat dan dat lichaam als je dat ziet in de analogie van de matrix, zeg maar, dat al die velden met broedmachines daar liggen… is dat 5-dimensionale lichaam dan één laagje, dus 187… zit je dan in het 5-dimensionale lichaam? (Martijn: ja). Oké.

Martijn: Dus ik weet niet hoeveel waterkannen je hebt, maar als we daarover gaan beginnen. Maar het zit niet zo in elkaar dat elke laag dus een mindcontrol-laag op zich kent op deze manier. Maar we kunnen rustig zeggen dat elk universum… dat is een radiofrequentie, dat bevindt zich dus in het potentieel van schepping en kracht: de creatie van het universele, kosmische eenheidsbewustzijn. Maar in dat bewustzijn van kosmische eenheid, zijn er ook allerlei interceptiedimensies. Dat zijn dimensies die eigenlijk gecreëerd zijn door artificiële rassen door middel van het projecteren van technologische systemen van een dimensie in een dimensie. En die toestemming hebben ze ook, omdat zij – net als wij in bepaalde realiteiten – ook de legitieme houders zijn van die werkelijkheid.

En in die werkelijkheid, daar zitten wij dus nu. En elke werkelijkheid heeft eigen heersers en we spreken over heersers, als het groepen zijn die als machthebbers ook macht hebben daarin.

De scheppende wezens worden niet als heersers gezien. Dat zijn meer gewoon coördinatoren die als liefdevolle wezens overal dienstbaar en aanwezig zijn, in elk moment. Dus als er een enorme ramp dreigt te gebeuren, dan zijn ze in een flits aanwezig om bewustzijn te brengen in dat moment, zodat de legitieme houders van die planeet zelf kunnen ingrijpen. En dan nog, grijpen ze niet in. Dus waarom zouden ze dat hier wel doen als ze het thuis al niet eens doen? En dan heb je dus ook nog een realiteit waar heersende machten zijn, dat zijn dus de projectiedimensies. En die bevinden zich in de laagste groepen; die zitten vanaf de 13e dimensie tot aan de 5e dimensie. Die zijn allemaal geïnvaseerd. Die staan allemaal onder directe controle. En in de 5e dimensie, op het moment als je je bewustzijn daar aan koppelt, krijgen we 8 lagen er in geprojecteerd. Dat zijn dus dimensies in ons bewustzijn en die hebben ook nog eens een keer 8 verschillende, heersende machten. En die machten die gaan allemaal open; dat is punt waar we nu op staan. Die gaan één voor één open. En daarbij vallen de religies ook heel hard straks uit elkaar. En dat is de grootste schok voor de mensheid.

Arjan:En die zijn allemaal gelinkt naar chakra’s, zeg je? Hoe wij dat hier nu begrijpen.

Martijn: Ja, de lagen die dus in ons geprojecteerd worden in de 5e dimensie, zijn gekoppeld aan dit lichaam. Beter andersom gezegd: de chakra’s die we hier ervaren, komen voort uit die opgebouwde lagen van 8. Dat valt dus in het model binnen die 5D. Buiten die 5e dimensie lopen dus 188 lagen van velden. Daarvan zijn van laag 8 tot en met 13 ook nog artificiële superrassen de baas (redactie: waarschijnlijk verspreekt Martijn zich hier en moet het zijn: laag 5 tot en met 13; laag 14 is trouwens wat wij de hemel noemen).

Arjan: En dan zeg je ook dat 7 van die 8 lagen… die zijn eigenlijk al vrij?

Martijn: Ja, 7 van de 8 lagen in de 5-dimensionale, ingeprojceteerde realiteit zijn vrij. Wat ik daarmee bedoel is, dat in die 7 lagen die in ons worden geprojecteerd, dat daar het bewustzijn van ons alter ego in die parallelle realiteit, zich bewust is van het feit, dat we bewustzijn in ons dragen. En dat we daarmee de heersers zichtbaar hebben gekregen.

Arjan: En ‘that’s it’? Dat was voorheen niet zo?

Martijn: Dat was voorheen niet zo. Deze realiteit waar wij hier nu zitten, is de enige realiteit die het hele kwantumstuk in die 5-dimensionale projectie nog in stand houdt. En dat komt door de modus van ontkenning op deze planeet. Dat de mensen aan strikte modellen vast hangen en in allerlei tekorten en lijdenswegen verkeren. En het idee hebben dat ze echt moeten bikkelen om hun leven gelukkig te maken. En omdat ze allemaal religieus zijn opgevoed. En daarbij dus, op het moment dat ze zich ontkoppelen, de excarnatie – oftewel het tegenovergestelde van incarnatie – dus kiezen volgens de weg van de heersende macht, waarbij de mind geleegd wordt en al je ervaringen die je hebt opgedaan in dit leven, niet worden meegenomen. Want we hebben in feite vanaf dimensie 5 tot en met 13 helemaal niks te zoeken. Alle dimensies die daar tussenin beschreven worden, die dus door lichtwezens worden bewoond, kan je zo in de prullenbak gooien.

Arjan: Ja nou, dat ruimt wel op.

Martijn; Ja, en dan komt er dus ruimte voor iets anders. Want we kunnen ons onderzoek pas inzetten op het moment dat we bereidwilligheid hebben om dat andere dus aan de kant te leggen. En dan komen we er dus achter dat die 13 lagen die er dus zijn, echt een agenda is binnen een veel groter programma.

Arjan: Ja, gigantisch. En dat allemaal naar aanleiding van de smartphone.

Martijn: En dat allemaal naar aanleiding van de smartphone. Dus we gaan het de volgende keer hebben over de LCD t.v.?

Arjan: precies, dat is nummer 2. Daar zijn we nu al bij aanbeland.

We hebben nu allemaal van die grote t.v.’s in de huiskamer, LCD’s of plasma’s.

Jij hebt wel eens gezegd van goh, we worden bekeken via die dingen (Martijn: ja). Dat gebeurt niet via het cameraatje wat erop zit, die wordt gewoon afgeplakt door mensen die zich daar van bewust zijn, maar dat heeft eigenlijk helemaal geen zin want ze worden bekeken door het LCD of het plasma. Is dat bij beide het geval of is het alleen maar plasma of LCD?

Martijn: Dat is alleen bij led technologie.

Arjan: Bij led? Oké. En wat is daar… led hebben we ook gewoon in lampjes, dat zit hier niet, want we hebben hier gewoon gloeilampen.

Martijn: Kijk een led is een diode. En een diode is in staat om data over te dragen van de ene kant van de diode naar de andere kant van de diode, heel simpel gezegd. Led is in feite een soort glasvezel techniek, waarbij licht van binnenuit, wat door het proces wordt ontwikkeld, dus geprojecteerd wordt via een ingewikkeld proces aan de achterkant door die glasvezeltjes, door de led, en dan komen er dus kleurtjes uit. Het beeld wordt heel snel opgebouwd in hele snelle Hertz, het aantal Hertz zegt de snelheid waarmee de beeldjes worden opgebouwd. En dat is dus het proces van binnenuit naar buiten toe. Wij zitten dus naar televisie te kijken, we kijken in feite naar een projectie. Dat is wat we doen. Maar stel je eens voor dat je het achterstevoren draait, kun je ook zeggen dat deze projectie deze werkelijkheid is en dat die projectie die die glasvezeltjes dus waarnemen, dat die ook worden opgenomen in die glasvezels. En die techniek die daar dus ingebouwd zit, kun je dus ook achterstevoren gebruiken. Waarmee die ledjes gebruikt worden als een soort lens. Het opnemen van licht.

En mensen die dus uit deze branche komen zullen daar hartelijk om lachen en zeggen dat kun je naar het rijk van de fabelen verwijzen, dat klopt want dit is ook niet valideerbaar in de techniek. Het wordt gestuurd door de blue light technologie chips van bewustzijn die er dus in zitten. Die dus ook uit die smartphones komen.

Het zijn gewoon afluistersystemen. Het zijn chantage systemen.

Weet je, ministers, mensen op keylevels in het bedrijfsleven, hebben geen smart toestel in hun slaapkamer staan. Nou ja, je snapt misschien wel waarom. (Arjan: gigantisch). Die worden gechanteerd.

Arjan: Ik krijg een vraag binnen. Hoe kan het dat mensen die t.v kijken er gehypnotiseerd uit zien.

Martijn: (lacht) Nou ik ken heel veel mensen die geen t.v kijken en er ook super gehypnotiseerd uitzien. (hilarisch gelach).

Arjan: Ja, maar ik moet zelf wel zeggen dat als ik, vooral bij kinderen, ook bij volwassenen, als ik die naar het t.v.scherm zie kijken, het verschrikkelijk is, het is niet om aan te zien. Je ziet gewoon letterlijk dat ze gewoon echt diep gehypnotiseerd zijn.

Martijn: Maar goed Arjan deden wij het vroeger zelf ook niet toen we naar de smurfen keken?

Arjan: Ja, op het moment dat ik er nu zelf naar kijk en ik zou in de spiegel kijken, denk ik dat ik er net zo uit zou zien.

Martijn: Allemaal.

Dus hoe komt het dat ik gehypnotiseerd ben als ik naar het nieuws kijk? In plaats van andere mensen houd ik het even bij mijzelf, het gebeurt mij ook, het heeft met bewustzijn te maken. Ik ben iets aan het bekijken en omdat ik iets aan het bekijken ben er helemaal in mee ga, die projectie komt dus helemaal binnen, gaat mijn neurologisch systeem dus invulling geven over wat daar eigenlijk dus wordt gezien. Je gaat mee in drama of plezier, dus je voelt en ervaart blijdschap of spanning in je lichaam. Je hele neurologische systeem geeft gevolg aan datgene wat je denkt dat je daar ziet op basis van de werking van de receptoren van de hersenen.

Wat er dus gebeurt is in feite, dat je je koppelt, je koppelt je letterlijk aan datgene wat er wordt getoond. En wat er dan gebeurt is, dat er iets verandert in de hersenen. Dus de hersenen gaan anders functioneren, er komt een andere hersenfrequentie en mensen switchen soms ook echt naar het tetha bewustzijn. Dus je wordt heel ontvankelijk en dat is in feite hypnose. En dan kun je gewoon met kant en klare brokjes boodschappen invoegen.

Arjan: En dat gebeurt natuurlijk op heel veel manieren. Albert Toby heeft daar o.a. in Nederland onderzoek naar gedaan met de subliminales. Heeft een aantal jaren besteed aan een paar minuten film.

Martijn: Ja Albert Toby heeft daar een gigantisch mooi onderzoek verricht.

Arjan: Ja fantastisch, waar hij eigenlijk achter kwam, hij heeft een stukje van Ketnet meen ik me te herinneren een paar minuten geanalyseerd, dat in één van de 25 of 30 beeldjes per seconde er dan van allerlei satanistische en gekke beelden in zitten, in kinderprogramma’s.

Hij is toe naar SBS6 gegaan, die zond het toen uit en hij zegt van goh hoe kan dit? Eerst krijgt hij heel veel medewerking om mee uit te zoeken en op een gegeven moment was het helemaal radiostilte. Ja toen kreeg hij gewoon geen gehoor meer. Op welk niveau gebeurt dat denk je? Ik neem niet aan dat de medewerkers van SBS6 dit soort dingen doen.

Martijn: Nee, nee. Die weten dat helemaal niet. Er is een redactioneel netwerk niet alleen in Nederland, maar overal. Het heeft te maken met de financiers van het programma en het heeft echt te maken met de meesters die achter dit hele concept zitten, wat wel en niet toegestaan wordt. Daar zijn ze heel rigoureus, keihard en snoeihard in. Op een gegeven moment wordt gewoon de toegang ontzegd. Het is een hiërarchisch model. Het is gewoon een commando structuur. Zo simpel is het. Wat er bij RTL late night besproken wordt is allemaal heel vrij. Umberto Tan kan dat natuurlijk ook allemaal zelf bekijken. Maar gaan we het over chem-trails hebben en hij wil het erin hebben, komt het er niet in. Als de redactie het erin wil hebben, komt het er niet in. Gaan ze het toch uitzenden, komt er geheid een storing. Gaat het feest niet door.

Arjan: En hoe weet je dat?

Martijn: Omdat ik een gesprek heb gehad met bepaalde mensen van de redactie. Die graag over chem-trails willen uitzenden o.a.

Arjan: Oké, die het gewoon niet voor elkaar krijgen.

Martijn: Die het dolgraag willen maar het niet voor elkaar krijgen.

Arjan: Oké interessant.

Martijn: Nog niet, maar het komt wel.

Arjan: Heel goed, dat is goed om te horen.

Met t.v dezelfde oplossing als met de wifi, eigenlijk zo weinig mogelijk tot niet gebruiken?

Martijn: Ja dan komen we nog even helemaal terug in het begin van wat je er tegen kunt doen.

Dat is natuurlijk een heel belangrijk iets. Ik ben ontzettend gek op die uitspraak van… ik heb het zelf nooit gehoord want toen was de man al geëxcarneerd,

Sherlock Holmes hè, het is een two-pipe problem. Het is een gigantische uitdaging om je te beschermen tegen technologie van buitenaf. Je kunt apparatuur aan de kant zetten, je kunt het uit je huis weghalen, je kunt mineralen en kristallen in je huis plaatsen en ook met je bewustzijn een netwerk bouwen. Absoluut zeer effectief. Je kunt het ook helemaal gewoon puur met je bewustzijn. Als je daar onderzoek naar doet hoe dat werkt en je begrijpt ook dat er chips in zitten die interacteren met je bewustzijn, dan betekent dat dus ook dat je bewustzijn ontvankelijk is voor die chips. En dat betekent ook dat jij met je bewustzijn die chips dus kunt beïnvloeden. En dat is waar we naar toegaan, dat is wat ze niet willen.

Dat is wat ze niet willen, dat we dat ontdekken. En toch gaan we dat ontdekken. Wij gaan ontdekken hoe wij die apparatuur uit kunnen zetten.

Arjan: Crowd power op de chips.

Martijn: Ja. We gaan ontdekken hoe we met ons bewustzijn schilden kunnen plaatsen door middel van projecties vanuit ons hartbewustzijn, waardoor de ruimte die tussen de moleculen zit waar die scalar ook golven van die blue light technologie uitzendt naar ons toe, hoe wij met ons bewustzijn door die ruimtes heen kunnen reizen, want wij zijn tijdreizigers. In feite worden we super geprikkeld om onderzoek te doen. En daarom willen ze ook niet dat we erover spreken en daarom moeten we gewoon lekker doorgaan. (Arjan: ja absoluut). En waarom? Omdat alles vrij bespreekbaar is. Dat is heel belangrijk. We komen steeds op de sleutel van het bewustzijn uit.

En als mensen mij vragen: Martijn wat bedoel je met bewustzijn? Dat woord gebruik je wel 100x in een minuut. Dan zeg ik: het zou eigenlijk 200x moeten. Maar wat ik ermee bedoel is:

Bewustzijn is letterlijk focus. Het gaat om focus en aandacht. Letterlijk.

Er zijn zoveel testen gedaan dat mensen met liefde en kracht of water vasthouden (Martijn pakt zijn glas met water beet) of gewoon heel veel liefde hebben vanuit het gevoel of met de kracht van woorden, zodat het water geprogrammeerd wordt. Dus het geheugen van water. En dat is in feite precies hetzelfde. Alleen we zien het niet. We denken allemaal dat het alleen maar hier mee te maken heeft (Martijn tilt zijn glas op). Wij kunnen het hele wifi netwerk plat leggen. Als we dat zouden willen.

Arjan: Ik wil wel, ik denk velen met ons.

Martijn: Ja, dan heb ik geen internet meer zul je dan horen.

We kunnen ook zorgen dat we ons onderzoek verdiepen om te kijken waar de angel in het systeem zit. Als we dat als het ware belichten, dat stuk, zodat de rest operationeel blijft, waardoor het dus ook minder gevaarlijk of helemaal niet meer gevaarlijk is. Wifi is helemaal niet nodig. Overigens is wifi door een Nederlander uitgevonden hè. Is een Nederlandse uitvinding.

Arjan: Oh ja, wist ik helemaal niet.

Ik krijg een vraag binnen of je zelf ook een smartphone gebruikt?

Martijn: Ja ik heb sinds 3 maanden een smartphone, die heb ik gekregen, een heel liefdevol cadeau. En ik ben ook buitengewoon onder de indruk van wat ik er allemaal mee kan doen, ik ben het met argusogen gaan gebruiken om de ervaring op te doen. Want ja zoals ik altijd zeg, ik spreek graag vanuit mijn eigen ervaringen. Nou heb ik al genoeg ervaring op het gebied van technologie al vanaf dat de transistortechnologie voor het eerst ….. dat mijn vader voor het eerst door middel van transistors aan elkaar te solderen een chip fabriceerde, heel leuk.

Maar ik heb zo’n ding en ik ga er mee stoppen omdat het op dit moment voor mij nog niet helemaal ……. het is mij nog niet helemaal helder hoe ik het programma wat in dit geval via android werkt, het besturingssysteem, hoe ik dat kan afdichten, want ik merk dus dat het inbreekt.

Arjan: Hoe merk je dat dan?

Martijn: Ik merk dat doordat ik … ja zo kan ik het het beste zeggen, ik voel dat door prikkels. Weet je, als je gaat zwemmen en je gaat achterover duiken, dan krijg je wel eens van die zuurstofbubbels door je hoofd, dan gaat het hier (Martijn gaat met beide wijsvingers van neus naar bovenkant hoofd), dan krijg je een heel onaangenaam gevoel. Daar kan ik het mee vergelijken. Zo ervaar ik interactie van blue light technology in mijn systeem, fysiek.

En daarnaast merk ik ook dat ik er gewoon een onrustig gevoel van heb. En dat is niet een gedachte of zo maar ik merk het echt. Ik moet dat ding ook gewoon aan de kant doen. Dat ga ik dus ook doen.

Maar omdat ik hem met zoveel liefde heb gekregen, is dat best wel een overlegging waard met degene van wie ik het heb gekregen. Zodra ik dat heb gedaan schakel ik hem uit.

Arjan: En wen je ook, zeg maar, aan de lol van dat ding, het gemak van dat ding?

Martijn: Nou het enige wat ik er heel handig aan vind is, omdat ik veel onderweg ben, dat ik af en toe eventjes mijn e-mail kan openen, mijn privé e-mail, zodat ik daar gewoon ook eventjes wat kan lezen tussendoor, wat lijkt dat belangrijk is, maar achteraf eigenlijk gewoon flauwe kul is. Maar in het moment is dat handig. Verder is er geen enkele toevoeging voor mij in het hele apparaat. Totaal niet. Totaal helemaal niks. Al die applicaties die erop zitten, ik kan er ook helemaal niets mee. Nou ik moet het wel even corrigeren. Ik heb één applicatie erop gezet, één app ik moet app zeggen natuurlijk, en daar kun je de goedkoopste brandstofprijzen mee opzoeken. (uitbundig gelach). En dat is wel heel erg handig gewoon. Dan kun je aan het kleurtje groen zien waar je minder opgelicht wordt dan bij het kleurtje rood.

Arjan: Geweldig.

Martijn: Maar hij gaat wel weg.

Arjan: En met de computer bijvoorbeeld? Merk je daar andere dingen van met je laptop?

Martijn: Ik heb een oude laptop, daar staat een ander besturingssysteem op. Dat is een oudere laptop en daar werk ik op.

Arjan: En wat voor soort besturingssysteem zit daarop, is dat een bekend besturingssysteem?

Martijn: Dat is een aangepaste blue tooth versie. En dat is heel onhandig omdat je dan niet compatibel bent met allerlei andere programma’s. Maar dan denk ik maar zo: ik ben ook helemaal niet compatibel met deze werkelijkheid, dus dat komt heel goed overeen.

Arjan: Even eerder zei je, maakt ….. ik vroeg je van, maakt het wat uit of je apple, windows of linux hebt of weet ik veel wat En dan zeg je, nou dat maakt helemaal niets uit.

Martijn: Ten opzichte van de nieuwe computers nú niet. Als je een computer hebt van 2005 of zo. Het zal je verbazen wat je met een oude computer van 2005 kunt doen met linux …

Arjan: Ik heb er hier wel 10 staan.

Martijn: Het hele windows gebeuren maar ook het apple gebeuren is één grote flauwe kul natuurlijk. Het gaat uiteindelijk alleen maar om het geld. Maar dan moet je eens kijken wat je ermee kunt doen. Je kunt er een power point presentatie op draaien. Je kunt er muziek op luisteren, alles kun je ermee doen. En het loopt eigenlijk nagenoeg nooit vast en als het een keer vastloopt ben je gewoon blij dat het een keer gebeurt.

Ik drink trouwens extra veel vanwege het feit dat ik nog steeds last van mijn keel heb. Wederom weer. Al voor de derde keer. En het heeft ook te maken met dat deze informatie bij mij in beweging is, dat voel ik ook. Maar het gaat er niet om wat ik wil, het gaat erom dat het gedoseerd gebeurt en dat we er ook iets mee kunnen doen. Dus in laagjes praten. Maar ik merk dat in mijn systeem het tijd is om daar echt in te duiken. En dan is het gewoon een week of 2 weken rustig en dan begint het weer. Nou heb ik echt een hele brandende keel sinds 2 dagen, vandaar dat ik maar door lurk.

Arjan: Goed ik zal er nog één intappen.

Ja maar, ik steek de vlag uit om wat je deelt.

Martijn: In feite is datgene… want dit is allemaal oppervlakte werk. Voor mensen die er al heel diep mee bezig zijn die zeggen: kom op jongens ga er eens de diepte mee in. Hopla gooi die registers eens open. Ja dat doen we ook. Maar we blijven het wel met beleid doen en vanuit respect. Want het is heel belangrijk om de teugels in handen te houden in dit programma, want als je met dit onderwerp ook naar buiten toe gaat treden en je houdt daar niet de kracht in van liefde en respect, dan ga je dus in dat programma mee en dan word je dus geprogrammeerd.

En daarom is het ook dat ik helemaal begonnen ben met het verhaal, eerst even gewoon rustig spreken over buitenaardse ontvoeringen, over buitenaardse hybridisatie processen, over de machten op de aarde, over reptiliaanse velden, ook over seksualiteit, want het hoort er allemaal bij. Over geldsystemen, wat er achter zit en hoe we het anders kunnen doen, vooral de kracht van wie we zijn, liefde die we uitstralen, hoe we communiceren met dieren. Om allemaal metaforen naar voren te halen die werkelijk zijn om in het onderbewuste en in het bewuste een verbinding te krijgen en dan een sprong te kunnen maken naar al die andere thema’s.

Het is echt nodig om het op deze manier te doen. Rustig aan, maar wel met heel veel plezier.

Ik geniet er zelf ook heel erg van. En er zijn zoveel mensen met deze onderwerpen bezig en die mensen staan ook te popelen om hun ervaringen te delen. En volgens mij, en daar hebben we het ook wel eens over gehad, is dit een podium voor alle mensen. Ik zit hier steeds, maar vooral ook, laat mij eens een keer daar zitten (Martijn wijst de zaal in) en kom ook je verhaal eens doen. Want het is zo belangrijk dat wij daar gemeenschappelijk mee omgaan want dan bekrachtigen wij elkaar. Dan zetten we het ook vanuit een andere richting neer. Dat is echt nodig.

Dus diegene die zich geroepen voelt, neem contact op met Earth Matters, meld je aan en ga eens in overleg met wat je zou willen delen. Doe lekker mee.

Arjan: Van harte welkom.

Kunnen wij even naar videootje 6, dan gaan we het even over hologrammen hebben. Dan zien we even een heel kort filmpje over wat er nu in het publieke domein is aan mogelijkheden.

Video van een hologram wordt getoond.

Je ziet wat kinderen zitten en die krijgen…

Martijn:… Een dolfijn op schoot.

Arjan: Of een walvis,

En als we even het volgende videootje kunnen bekijken. Dan zien we dat er gespeculeerd wordt, dat de vliegtuigen die in de twin towers vlogen ook hologrammen waren. Kunnen we die ook even zien, een kort beeld?

Hier zie je hem er recht in gaan, je ziet dat hij gewoon helemaal verdwijnt.

Als we net hebben gezien wat er in die klas is gebeurd, is het helemaal niet zo gek om te bedenken dat dit ook gebeurd zou kunnen zijn met holografische techniek.

Wat is jouw versie daarvan, wat denk jij daar over?

Martijn: Ik weet natuurlijk niet een onderzoek over 9/11, ik kan daar inhoudelijk niet zoveel over zeggen, maar wel wat ik dus gezien heb op het moment dat het gebeurde.

In die tijd was ik nog met derivative futures options bezig. Ik was echt dagelijks op de beurs aanwezig aan het handelen vanuit huis met allemaal computersystemen en zo. En dat deed ik ook puur vanwege, dat ik inzicht had in hoe het systeem werkte. Ik weet dus nog heel goed dat het gebeurde. Mijn neef uit Duitsland die was bij ons, die logeerde bij ons. We zaten samen voor de computers. Hij zag dus hoe je van 1000 euro, 6000/7000 euro kunt maken in een half uur tijd. Andersom ook hoor, dat je in 10 minuten tijd veel meer van dat kunt kwijtraken.

We zaten op dat moment dus samen en toen kwam er een bericht, een breaking news van CNN, maar het was ook op … moet ik eventjes denken … de Bloomberg zender, een zender dat echt over economie gaat en dan zie je al die cijfers voorbij komen.

Toen was er een breaking news op al die zenders dat er vliegtuigen waren gekaapt en dat er iets in die toren was gevlogen. Dat heb ik dus niet zien gebeuren, want toen was het al gebeurd. En toen kwam er vervolgens een moment waarin er live een beeld was op één van die zenders, ik weet niet welke zender dat was, waarop de tweede flat geraakt werd.

En mijn neef, Jan heet hij, misschien kijkt hij ook, hij woont in Zuid-Duitsland, die zakte op zijn knieën en schreeuwde het uit, want die heeft jaren lang in Amerika gewoond en heeft op de twin towers ook van alles gedaan. Dus hij kende dat gebied en had er dus ook een gevoel bij. Als je weet hoe immens groot dat allemaal is en zie dat natuurlijk geraakt worden dan is dat een enorme impact.

Maar ik zag dat vliegtuig niet. Dat is wat ik eigenlijk wil vertellen. Ik zat er ook gewoon goed naar te kijken en hij zei: er komt nog een vliegtuig aan en boem het gaat naar binnen. Ik zag dat vliegtuig niet. (Arjan: bijzonder). Ik zag het helemaal niet.

Arjan: En jullie zaten naar hetzelfde beeld te kijken?

Martijn: We zaten naar hetzelfde beeld te kijken. Toen waren er nog helemaal geen conspiracies, dat begon natuurlijk al vrij snel. Ik had het maar één keer gezien en ik wist 100% zeker, mijn hele systeem, dat daar geen vliegtuig was. En toen ben ik daar met remote viewing naar toe gegaan en ik heb ingelogd op het netwerk van de artificiële werkelijkheid want dat is remote viewing. En dan heb ik volledige toegang, en dat kan ieder mens, tot alles wat er op deze wereld gebeurt, letterlijk alles, zodra je maar de artificiële kracht, het intellectuele bewustzijn wat daar achter hangt, erkent als een onderdeel van waar jij mee te maken hebt. Je moet dus ook legitimiteit aan die kracht geven. En dat is dus een hele duistere kracht. Op het moment dat je die legitimiteit kunt geven aan die kracht dan verdwijnt dat, dan krijg je dus toegang. Heel bijzonder, kunnen we ook een hele uitzending aan wijden.

Op dat moment heb ik gekeken bij het verhaal en toen heb ik gezien dat er dus echt één vliegtuig in de eerste toren is gegaan, zoals ik het dus heb kunnen waarnemen. Dat dat niet een toestel was zo groot als wij hebben gezien, maar dat het een kleiner toestel was, ook op afstand bestuurd. En dat de tweede toren, die geraakt is, door 5 verschillende systemen geraakt is van binnenuit. En daarbij is er ook nog invloed van buitenaf van satellietsystemen geweest.

Arjan: Directed free energies?

Martijn: Ja, ja, ja.

Arjan: Zoals Judy Wood zegt.

Martijn: Dat weet ik niet, dat weet jij. (Arjan: ja).

En dat vliegtuig dat er dus in is gezet, dat die er niet is geweest. Dat het echt een hologram is geweest wat daar aanwezig was. Wat ze later ook nog hebben bij gemonteerd in verschillende films. En het geldt ook voor het Pentagon waar helemaal geen sprake is van een vliegtuig, überhaupt niet. En het gaat dus ook over het vliegtuig dat verdwenen is en op de grond is gestort, dat dus niet is neergestort.

Nou ja, dat is mijn ervaring.

Arjan: Oké, heel interessant.

Weet jij van andere dingen, die nu in het publieke domein zijn, wat mogelijk ook met holografische technieken te maken heeft? We weten van de purgic blue beam, dat die ook allerlei gekke holografische projecties kan doen om het massabewustzijn te beïnvloeden. Weet jij van dingen die nu in het publieke domein zijn wat ook mogelijk een hint kan zijn naar een hologram? Wat niet echt is?

Martijn:… ik kan op dit moment niet eentje opnoemen. Nee. Daar gaan we later nog wel eens verder over spreken. Het is wel zo dat er heel veel projecties zijn, die niet echt in het publieke domein vallen maar die dus wel echt bekend zijn. En dan spreken we bijvoorbeeld over massa invasies.

Arjan: Biologische invasies.

Martijn: Nee, nee sorry militaire massa invasies, die gefaket worden. En de militairen maken daar hoofdzakelijk gebruik van. Er worden dus massa simulaties door middel van hologrammen losgelaten en dat is ook gebeurd in de Irak oorlog. En die technologie hebben de Russen ook en het is een buitengewoon geavanceerde technologie, waardoor partijen van elkaar eigenlijk niet meer weten wanneer iets wel of niet echt is.

Arjan: Dat is wat zeg. Ongelooflijk.

We kregen een vraag van Bart over plasma technologie, die zegt van goh zou dat niet een mooie vervanger zijn voor de huidige zware milieubelastende oplossingen?

Martijn: Plasma van Keshe bijvoorbeeld?

Arjan: Lijkt mij niet, want als plasma de drager is van kunstmatige intelligentie kan het dan wel op een mens ondersteunende manier gebruikt worden?

Martijn: Wel binnen dit hologram vanuit deze beleving. Met de plasma technologie kun je namelijk de data base van het fysieke lichaam, wat dus artificieel is logisch, kunnen de gegevens die ten grondslag liggen aan hoe het lichaam is ontstaan, kunnen uitgelezen worden en geactiveerd waardoor in het neuraal systeem opdrachten worden gegeven, dat bijvoorbeeld een afgevallen voet of iemand die een ongeluk heeft gehad en een been is kwijtgeraakt, dat die er weer aan komt te zitten. En dan spreken we niet over schepping maar dan spreken we over aanpassing aan het biologische lichaam.

Arjan: Dat kan het plasma? Ongelooflijk.

Martijn: Ja dat kan het plasma. Er zijn ook bepaalde voertuigen van bepaalde beschavingen die plasma technologie hebben en die dus voor een deel artificieel ook al geüpgradet zijn en daardoor dus een deel van hun oorspronkelijke scheppingsvermogen kwijt zijn geraakt, en die gebruiken dus ook plasma technologie om te reizen.

Er zijn ook verslagen van en dat wilde ik eigenlijk nog even zeggen, dat er mensen zijn die die voertuigen hebben aangeraakt en dat ze daardoor enorme upgrades kregen in hun biologisch lichaam. Ze werden weer super intelligent, konden supergoed rekenen, van mensen die kaal waren begon in één keer het haar weer te groeien, mensen die staar hadden werden genezen. Er zijn boeken en dossiers over geschreven, mensen die dus plasma schepen hebben aangeraakt en die kijken automatisch, omdat het artificiële technology is, naar de blue print van de neurale systemen.

Arjan: Er zijn ook allerlei films over gemaakt eigenlijk over allerlei manieren dat mensen opeens zo’n superbewustzijn krijgen en alles weer regenereert.

Maar moet je dan, net als dat je remote gaat viewen, erkenning geven aan het artificiële veld voordat deze weldaad (tussen aanhalingstekens) voor je biologische lichaam gebeurt?

Martijn: Nee, want dan ben je … dat is dan intern zeg maar, dan ben je eigenlijk aan de binnenkant van de bubbel en dan ben je overgeleverd aan de grillen (tussen aanhalingstekens) van die bubbel. Wil je dus door die bubbel heen, wil je naar de programmateur kijken van waaruit het opgebouwd is, dan zul je ook echt inlogcodes nodig hebben om in het artificiële veld te kunnen connecten. En dat is dus wat wij kunnen. En daar zijn we zelfs heel goed in.

Arjan: Heel interessant.

Je noemde zonet nog even Keshe, daar heb je het een paar uitzendingen geleden ook nog even over gehad. Toen zei je eigenlijk van nou Keshe doet heel veel interessant werk, maar eigenlijk heeft hij niet goed genoeg bedacht of doordacht wat voor nadelen er ook allemaal aan kunnen kleven. En je zegt van goh show me the money. Er is niet een ding dat werkt, wat hier gewoon op de tafel staat, dat we kunnen laten zien.

Martijn: Vooral dat laatste.

Arjan: Ja oké, nu hebben we mails gekregen van mensen die zeggen, nou ik heb een eco community en daar staat zo’n ding. Dat is fantastisch want die hebben gewoon geen stroom en die hebben zo’n Keshe apparaat en die laadt mijn laptop gewoon op. Goed idee om die hier uit te nodigen en eens te kijken?

Martijn: Dat lijkt me een geweldige gelegenheid om dat te tonen. Als die mensen dat ook zelf willen natuurlijk.

Arjan: Ja. Je zei ook, dat ding gaat aan door je bewustzijn daar aan te koppelen, wat betekent dat dan als dat ding hier op tafel staat?

Martijn: Nou dat we in ieder geval een stevige tafel nodig hebben, dat is één. En twee ….. we hebben externe technologie, een plasma apparaat kan gewoon functioneren zonder dat ons bewustzijn erin gekoppeld is. Maar als wij ons bewustzijn daar niet in gekoppeld hebben dan werkt het dus alleen maar op de codes van het fysieke gedeelte. Op het moment dat wij ons bewustzijn eraan koppelen, dan kan plasma technologie een heel andere werking krijgen, dan kunnen we plasma versnellen.

De werking van plasma kunnen we versnellen waardoor het een heel andere werking krijgt en gaat het dus functioneren volgens de werking van schepping. Plasma is wat dat betreft een heel belangrijke sleutel. Het is een soort koppeling tussen 2 verschillende werkelijkheden.

Weet je, laat hem hier maar neergezet worden.

Arjan: Oké, nou te gek.

Martijn: Ik heb, even kijken …… ik denk dat ik een jaar of 25 was, heb ik wat verschillende mensen gesproken die ik daardoor ook beter leerde kennen, uit de marine bij Den Helder. En één van die mensen, die was een super techneut in de boten, in de schepen. En hij heeft mij laten zien, inmiddels is hij overleden, en hij is ook overleden aan de straling van al die apparatuur daar is hij ziek van geworden, overigens ken ik verschillende mensen die uit de radarinstallaties komen van de luchtmacht en die zijn … van het hele team is er nog één levend en die is ook niet helemaal gezond. Dus het geeft maar even aan waar we aan blootgesteld worden. Maar die man heeft mij een apparaat laten zien en dat kwam uit de punt van een kruiser vandaan. En dat was een metalen object, een vierkante kast zo groot (Martijn geeft met zijn handen de grootte van de kast aan), en aan de achterkant van die kast zaten……. echt zo’n zwaar metalen marineding, die moest je echt wel met 6 man tillen zo zwaar zoals hij dat vertelde, ik kon er niet in kijken, er zit een spoel in en dat kon ik absoluut geloven gelet op het gewicht, aan de achterkant zaten stekkeraansluitingen, daar kon je gewoon 220 volt op aansluiten en op de voorkant zat een soort spoeltje, de vorm van een spoeltje, wij noemen dat geometrie, en daar kon je even aan draaien met je vinger zo (Martijn doet een draaiende beweging met de vinger) en dan liet je hem los en dan kwam er een magnetisch veld in die kast en dan bleef dat wieltje draaien. En na een paar minuten ging het steeds sneller en kreeg je een supergrote snelheid, je hoorde hem jagen, en in één keer draaide het zo soepel magnetisch dat het geluid weg was, want toen was er geen wrijving meer. En op dat moment kon je er allemaal t.v.’s en apparatuur op aansluiten, losse kast. (Arjan: wow).

En hij zegt tegen mij: vrije energie? Denk je dat wij heel vaak gaan tanken onderweg?

En ik zeg dus, ja wij hebben toch ook radioactieve systemen? Hij zegt: dit wordt al decennia lang in marineschepen gebruikt. Door middel van een spoel.

En het werd bij hun gebruikt als een noodaggregaat.

Arjan: Dus gewoon bij de Nederlandse marine?

Martijn: Ja.

Arjan: Jij zegt de meeste fregatten lopen daar gewoon op?

Martijn: Toen was ik 25 en hij vertelde het mij. Ik kan alleen maar zeggen wat hij mij vertelde en ik kan vertellen wat ik heb gezien, dat het gebruikt werd als noodaggregaat dat in de punt van de kruisers werd ingebouwd. Dat vond ik heel interessant.

Arjan: Ja absoluut.

Martijn: Op dat moment wist ik dus van, ja wat is technisch gezien over vrije energie praten, het is er dus allemaal. Het is heel eenvoudig. Maar ja als het inderdaad in zo’n klein kastje kan en dat kan natuurlijk, en dit was een spoel, een magneetspoel met magnetische velden, ja natuurlijk haal die slimme meter er dan maar uit en hang dat kastje daar maar in.

Arjan: En die willen we hier ook wel op tafel hebben trouwens.

Als jij (Arjan wijst in de camera) daar toegang tot hebt, van harte welkom. Thuis bedoel ik.

Martijn: De afleidingsmanoeuvre is natuurlijk het zonnepanelen verhaal en de windmolens. Dat zijn allemaal gigantische lariekoek verhalen. Economische bubbels om mensen nog een keer 10 jaar om de tuin te leiden, uit te persen, financieel te laten lijden en uiteindelijk het project waar het echt om gaat, niet te doen laten slagen.

Maar er worden steeds meer mensen bewust ook in die wereld. Wat we nodig hebben is een professionele organisatie waar ook echt body in is en waar echt professioneel onderzoek gedaan kan worden. Echt research. Dus dat research/onderzoek, parapsychologie en de verhalen waar ik het over heb, dat het allemaal bij elkaar kan komen en dat er vanuit respect echt onderzoek naar gedaan kan worden. En dat is gewoon tijd.

Arjan: Nou geweldig.

Martijn: Dat was de laatste vraag zeker? Oh nee, dat was blad 2 zie ik. (Arjan lacht).

Arjan: Van de 6 haha.

Ik denk dat we er nog een uitzending aan moeten wijden. Er staan nog veel meer heel interessante vragen, ik zie dat het al bijna half 11 is. Even kijken.

Martijn: Ik heb bijzonder veel waardering voor het werk wat Mehran Keshe heeft gedaan. Ik weet wel, ik heb eens een keer een onderhoud met hem gehad, in 2010 denk ik dat het was dat hij voor het eerst ook in Nederland was, of 2011 ik weet het niet meer, waarin hij vertelde dat het project waar hij mee bezig is bestaat uit verschillende projecten.

En hij was ook heel nerveus want hij werd lastig gevallen door Amerikaanse geheime diensten. Hij had het er heel erg pittig en zwaar mee. Toen heb ik eigenlijk al gevoeld en ook een beetje vermoeden van nou als hij nu niet een sterk team opbouwt, waarin heel veel veiligheid en borging is met elkaar en je bent zelf niet in de kracht van dat je onschendbaar wordt en dat het je ook niet uitmaakt of je hoofd eraf gaat, dan komt er ergens toch op aan dat je door die angsten heen durft te gaan en gewoon durft neer te zetten waar het om gaat. En als je dat niet doet dan ga je waarschijnlijk straks iets laten zien aan het publieke domein aan de hand van tekeningen, nou hier is het bouw het zelf maar of je laat iets heel eenvoudigs zien dat in verhouding tot het gigantische project waar je het over hebt, en volgens mij, maar ik kan er naast zitten, volgens mij is dat ook precies wat er gebeurd is. Want tot op heden heb ik uit zijn richting niets zien komen waar we concreet iets mee kunnen doen.

En dat is alleen maar een constatering en als die mensen de kast hebben waar we wat mee kunnen doen, dan is het gewoon fantastisch.

Dat wil niet zeggen dat dat is waar meer aan werken.

Maar het zijn allemaal maar opmerkingen wat we ook weer kunnen vergeten.

Arjan: Nou ik vind het leuk. We gaan in ieder geval contact opnemen. En kijken of we het voor elkaar kunnen krijgen of we hier een werkend vrije energie apparaat op tafel kunnen hebben.

Martijn: Ja heel bijzonder.

Arjan: Ik denk dat het een goed moment is om te kijken of we naar een bekrachtiging kunnen.

Martijn: Het zou een mooie afsluiting weer zijn.

Overigens het idee, de intentie om het 2x te gaan doen in de uitzending, dat gaan we vanaf de volgende keer ook doen, gaan we beginnen met een bekrachtiging om onze grondtoon neer te zetten en we sluiten het ook af met een empowerment . Dat is eigenlijk wat we doen hè, we empoweren ons en elkaar. Het was eigenlijk de bedoeling om het vandaag al te doen, maar ja dit onderwerp heeft mij kennelijk toch wel zo geïnspireerd om daar gelijk mee bezig te gaan.

Nou ik wil iedereen vragen, voor degenen die mee willen doen, om lekker ontspannen te zitten en blijf vooral met de aandacht en de kracht bij jezelf. Blijf met je focus bij jezelf.

Laten we de aandacht eens brengen in ons vermogen waar wij als oorspronkelijke wezens van de schepping, terwijl wij in dit lichaam aanwezig zijn, dat wij onszelf activeren en dat we onszelf gaan bekrachtigen om vanuit het lichaam, waar we nu functioneren, om vanuit dit lichaam de krachten, welke wij in ons dragen, weer beschikbaar te stellen om onszelf te gaan beschermen tegen artificiële energie die ons hackt. En dat gaan we niet doen door allerlei schilden te gaan optrekken, maar doen we dat vooral door daar heel veel waarneming naar toe te brengen. Heel veel waarneming en bewustzijn.

Dus als je dat nog niet hebt gedaan, mag je je ogen dicht doen en je hoeft je niet te gronden aan de aarde want wij zijn al gegrond. Voortdurend. Wat we wel dienen te doen is altijd met ons bewustzijn en onze focus bij ons lichaam te blijven. Ik vraag je om op je eigen manier en in je eigen tempo een aantal keren rustig, zo diep mogelijk onder in je buik, rustig in te ademen en rustig uit te ademen.

En in het moment besef je ook dat je, in welke werkelijkheid het dan ook is, aanwezig bent op een ontzettend mooie planeet, de planeet aarde. Een planeet, een bibliotheek met een ongekend mooi leven. Met ontzettend veel dieren, ontzettend veel mensen maar ook met heel veel andere bewoners die op dit moment buiten het zichtbare veld vallen. En dat het een cadeau is om hier te mogen zijn. Zelfs als het leven niet altijd makkelijk is.

En met dit besef en met deze aandacht voor jezelf, ga je met de kracht van je aandacht direct naar je hoofd, in je hoofd, je kunt daarbij een beetje scheel kijken terwijl je je ogen dicht hebt om de focus in je hoofd te vergroten. En vanuit je hoofd ga je met je aandacht direct zakken naar je hart.

En terwijl je met je aandacht bij je hart bent en in je hart bent, komt er een gevoel vanuit jezelf, vanuit je hart naar voren toe dat dit onderzoek dat je aan het doen bent hier op de aarde, juist dit moment samen met alle mensen die hieraan meedoen, dat het juist zo belangrijk is, dat jij dit doet.

En dat het een activiteit is wat voortkomt uit hele andere tijden en dat je geïnspireerd wordt door een hele diepe roep vanuit jouw hart. En dat deze roep voortkomt uit je grotere krachtveld.

En adem daar maar eens heel diep op in. En met de kracht van de stilte leg je met de aandacht en je hart contact met het geheugen in je hart. En het maakt niet uit hoe je dat doet of hoe het er uitziet.

Je neemt je voor en je neemt het besluit in je hart om vanuit stilte verbinding te maken met het geheugen in je hartbewustzijn. En je voelt innerlijk de stilte en de kracht van vrede in jezelf dat het klopt dat je bewustzijn brengt via de stilte naar je hart, naar je oorspronkelijke herinneringen, je

oorspronkelijke levensvreugde en je beseft hoe bijzonder het is dat je dit doet met heel veel mensen tegelijkertijd.

En hoe langer je dit moment vasthoudt, ook als je dit zelf thuis nog een keertje herhaalt, wordt steeds duidelijker door de kracht van de creatie in jezelf, dat de herinneringen in je biologisch lichaam een paar verdiepingen hoger, afleidingsmanoeuvres zijn.

Je voelt je thuis en veilig en geborgen in je hart. Je voelt je oorspronkelijke thuis. Een wereld waar zoveel licht is, zoveel warmte, waar wel een miljoen zonnen voor nodig zouden zijn om dat te produceren.

En je voelt langzamerhand dat je helemaal uit het denken wegglijdt in de kracht van warmte, vrede, harmonie en liefde. En ineens weet je het weer op jouw manier, weet je weer innerlijk dat je, voordat je je bewustzijn koppelde aan deze realiteit, dat je wist dat je een andere identiteit zou gaan aanvaarden. Een lichaam, opgebouwd uit andere wetten, met andere programma’s. Je weet innerlijk in je hart dat je toen wist dat de toch top aarde er één zal zijn van onderzoek, misleiding en ontelbare trukendozen om je innerlijke schepping achter de gordijnen te krijgen.

En in dit moment dat je als ziel, als kracht van een organische werkelijkheid, deze vermogens diepgaand inlaadt, dan heb je de essentie van je bewustzijn nu te pakken. En dit moment neem je mee in je reis uit je hart, door je keel naar boven in je hoofd, dit vermogen, dit oorspronkelijk gevoel, de rust en liefde neem je mee naar je hoofd en terwijl je bij je hoofd aangekomen bent, realiseer jij je dat de krachten van dit bewustzijnsveld de gouden gereedschappen zijn om te projecteren vanuit liefde en kracht naar de onderwerpen waar jij verandering wilt zien. En je beseft, dat dit zeer hoog geëvolueerd bewustzijnsfrequentie veld, dat jij bent, dat je dat door middel van het scheppende vermogen en door middel van je waarneming in elke situatie kunt laten zijn.

En je bedenkt je ineens en je voelt het, dat dit de techniek is wat je door middel van je voorstellingsvermogen en de kracht van waarneming kunt laten zijn op de plekken en in de plekken waar artificiële technologie wordt gebruikt wat invloed heeft op jou.

En hoe je dat doet, is aan jou. Er is geen boek voor. Je durft dit te spelen met de organische realiteit. Introduceer dat, herhaal het. Bekrachtig het en doe het met respect naar jezelf maar ook naar de andere velden van bewustzijn, scheppend of artificieel.

Laat de meester in jezelf ontwaken, wees die meester en wees gelijkertijd ook de leerling.

En dan mag je je ogen weer opendoen.

——————————————————————

Martijn: Het is een mogelijkheid, een oefening, om het organische in onszelf aan te zetten, terug te halen door middel van onze kracht in deze werkelijkheid. Niet te strijden maar gewoon de waarneming in dat veld hier te laten zijn. En als je dat met een paar honderd mensen tegelijkertijd doet en dat ook nog eens thematisch gericht doet, dan wordt het nog mooier.

Arjan: Dan word ik heel stil.

Martijn: Volgens mij is het een mooie afsluiting van deze avond.

Arjan: Absoluut.

Martijn: Ik wil iedereen bedanken thuis, waar dan ook in de wereld, ik weet dat er mensen uit allerlei verschillende continenten meekijken. Is ook heel bijzonder, zie jezelf, en dat ben je ook, als ambassadeur/ambassadrice. Hier ook in de zaal alle mensen die aanwezig zijn, Arjan, techniek, Johan en Ruud en uiteraard die prachtige mooie dame achterin.

We zijn blij dat we dit met elkaar mogen neerzetten als team met elkaar zijn wij bezig iets heel moois neer te zetten. En laten we het onderzoek allemaal op onze eigen manier verder uitdiepen en doe het echt op je eigen manier want dan ben je echt oorspronkelijk bezig.

Arjan: Dankjewel Martijn en iedereen hier ook bedankt voor het kijken en bedankt voor jullie donaties overigens, wordt enorm gewaardeerd, ook ontzettend nodig. Op het moment dat je voelt dat je nog een bijdrage wilt leveren, dan is dat van harte welkom. Kun je hier onder de video vinden hoe je dat kunt doen. 4 April hebben we de volgende uitzending. Maart en April zijn de maanden waarop we één crowd power hebben. Dus we vinden het hartstikke leuk als je er weer bij bent. Dankjewel voor het kijken en graag tot de volgende keer.

Martijn: Tot de volgende keer.

 

Related Articles

Responses