De kwantumspiegel | Bekrachtiging

(Martijn van Staveren) Ik denk dat het een goed idee is om het woord “Kwantumspiegel” voor te stellen; een spiegel van Schepping die we voor onszelf neerzetten. En dat het dezelfde spiegel is die we nu allemaal tegelijkertijd gebruiken.

Daar zou je je ogen dicht bij kunnen doen. Het hoeft niet persé want het gaat niet om meditatie; het gaat om kracht. Het gaat ook om mentale, spirituele harts-kracht. Dat heeft alles in verband met elkaar te maken.

Pak die spiegel eens voor je, hij is ongeveer deze grootte. Je zet hem gewoon lekker neer en je kijkt in die spiegel en ziet jezelf. En je ziet jezelf in je omgeving. Achter in de spiegel zie je de omgeving die jij voor ogen hebt. Voor jezelf, daar begint het mee.

Ga maar eens voelen van binnen; wat zou je jezelf wensen op dit moment? Wat heb je nodig om vreugde te ervaren? Wat heb je nodig om inzichten te hebben in de situatie waar je het heel erg lastig mee hebt en waar hele behoorlijke uitdagingen liggen. Wat zou je direct willen manifesteren in je leven? En wat zou je ermee willen doen?

Een heleboel opdrachtjes, maar ga niet denken. Zet het maar gewoon in die spiegel en zie maar in het spiegelbeeld, zo hé. Dan zie ik mezelf met al die mogelijkheden er omheen die ik wil realiseren. Ga maar eventjes invoelen, neem er 15 seconden de tijd voor.

Oké, en de frequentie, die je nu in jezelf hebt neergezet, in het spiegelbeeld; dat beeld dat is de spiegel die we allemaal uit het Kwantumveld gebruiken. En die spiegel laat voor jezelf jouw wens zien; wat jij wenst voor jouw realiteit.

En je draait die spiegel om, kijkt tegen de achterkant van de spiegel aan. En de inhoud van die spiegel die stuur je nu met intentie en attentie het Kwantumveld in van het planetaire bewustzijn van de aarde. Al jouw wensen voor jou persoonlijk, hier in jouw gevoel, geef je nu als een cadeau aan de aarde.

En dat is Scheppen en Creëren vanuit zelfrespect, zelfcreatie, inzicht, bekrachtiging, manifestatie, jezelf [het] waard vinden. En door het ook direct te delen met alles wat is, ook met de dieren en de natuur, is het direct in het Kwantumveld aanwezig.

Deze spiegel, die werkt voor alle tijd. Dus als je dit filmpje ziet, later dan dat het live is uitgezonden; in de intentie en attentie van het moment zit dit moment nu in het bewustzijnsveld van de aarde. Daar kun je zo op inloggen. Ga er lekker mee oefenen en ervaar de Kracht van Verbinding.

En op deze manier is het mogelijk om wereldvrede te creëren. Door eerst vrede in jezelf te vinden, kracht in jezelf te vinden, jezelf toe te staan er überhaupt te mogen zijn, het aanvaarden dat je de keuze al lang gemaakt hebt om hier te zijn, vanuit een ander Weten, dat er dan misschien nu eventjes niet is, maar dat je berusting kunt vinden in het feit dát je er bent.

En vanuit die innerlijke vrede kun je dat wat je voor jezelf wenst, delen met het planetaire bewustzijn. Dus wat je nu hebt gevoeld deel je ook met alle kindjes in Madagaskar. Ook met alle alleenstaande mensen wereldwijd. Ik noem maar een paar voorbeelden. Dus realiseer, besef en voel je innerlijke kracht. En dit wordt geleid. En zo krijg je met elkaar wereldvrede.

Bekrachtiging uit Crowd Power  2:1

Related Articles

Responses