The Trueman Show 134 met Arjan Bos: De bespeling van onze perceptie

(Trueman show) Deze keer in de podcast: Arjan Bos. Arjan is de oprichter van Earth Matters, een platform dat zich richt op het tonen van ‘het andere nieuws.’ Met Earth Matters heeft [had 😉 red.] Arjan een breed team van ongeveer honderd medewerkers samengesteld die verantwoordelijk zijn voor zowel de website als het organiseren van evenementen. In 2015 sloeg Arjan de handen ineen met Martijn van Staveren, waarmee hij zo’n dertig live YouTube-gesprekken voerde. Samen organiseren ze educatieve activiteiten en lezingen, en werken ze aan een impactvolle documentaire over bewustzijnsbeheersingsprogramma’s.

Over de jaren heen heeft Arjan een aanzienlijke kennis opgebouwd over onderwerpen als spiritualiteit, non-dualiteit, de matrix, buitenaards leven en de gnostiek. In deze aflevering vertelt Arjan over zijn moment van ‘ontwaken’ en het ontstaan van Earth Matters. Vervolgens verkennen Jorn en Arjan diverse onderwerpen waaronder de simulatietheorie, het holografisch universum, vrije wil en kwantumfysische wapensystemen. Arjan legt hierbij sterk de nadruk op het belang van bij jezelf blijven, want: “de bespeling van onze perceptie, dat zijn de werkelijke wapens”. Vervolgens gaat Arjan dieper in op wie volgens hem verantwoordelijk zijn voor de schepping van dit universum.

De aflevering sluit af met Arjans perspectief op de alternatieve media. Voor de Members van That´s the Spirit is er de extra rubriek waarin Arjan antwoord geeft op de kijkersvragen (te zien op thatsthespirit.nu). Veel kijk- en luisterplezier!

Related Articles

Responses

  1. Ik ben vrij nieuw met dit perspectief. Ik kon niet echt aansluiten bij filmpjes van Martijn. Maar bij Arjan resoneerde ik sterk en dit werkte een paar dagen hevig door. Met name ook de stiltes die ontstonden als Arjan een vraag kreeg. Nu kan ik wel aansluiten bij Martijn van Staveren. En bij heel blij met dit platvorm. Zoveel goeie heldere informatie kan ik er vinden. En eindelijk kan ik ergens in mij voelen wat de simulatie theorie is. Ergens, in mij is een deur open gegaan. En die deur stond al die tijd, al die jaren op een kiertje… Ik ben zo’n twee jaar verbonden geweest met Oracle girl. Maar ergens in de rit die ik met haar deed ging ik mijn autoriteit uit handen geven. Het was wel heftig om ook te doorzien hoe ik bij haar in een programma bleek te zitten. Ik ben een paar maanden geleden hier uitgestapt. Ze heeft me wel veel nieuwe ‘werelden’ laten zien en er zijn nog steeds tracks die ik super goed vind. Dat ik nu aansluit bij earth matters met Arjan, Monique en Martijn is wel heel apart voor mij. Dit had ik niet zien aankomen😳😁.