Nieuws over onze nieuwsbrief

In februari van 2024 zijn er door de grote mailproviders zoals Gmail en Hotmail nieuwe richtlijnen opgesteld die niet alleen de verstuurde mails kunnen blokkeren, maar zelf(s) het abonnement van de nieuwsbriefabonnee opzeggen of verwijderen. Zonder waarschuwing of kennisgevingsbericht aan de abonnee of aan ons. We zijn zo inmiddels al bijna 1.000 mensen kwijtgeraakt bij onze nieuwsbief.

Mocht je geen nieuwsbrief meer ontvangen en dat wel graag willen, geef je dan opnieuw op. Dat kan op deze pagina.

Ondanks dat we mensen “verliezen” op de nieuwsbrief, is er vanaf januari weer fors nieuw leven in de nieuwsbrief gebracht en het aantal Earth Friends fors gegroeid! Totaal tegen de trend in zijn we vertienvoudigd qua donateurs, in een half jaar van 80 naar meer dan 800 Earth Friends. De nieuwsbrief wordt sinds januari ongeveer 2 keer per week verzonden (meestal zondagochtend en woensdagavond) en is zeer verzorgd met prachtige afbeeldingen en allerlei items die niet op de website verschijnen. We mogen in de nieuwsbrief ook meer zeggen dan op de website en dat doen we dan ook ;). Een kleine editorial met nieuws over de organisatie, opinie of andere wetenswaardigheden / achtergrondinformatie. Sinds kort een unieke quote op kaart Martijn van Staveren en al wat langer een Wezenskunstkaart van Moniek van Pelt. Onder “En dan nog eens wat…” plaatsen we links naar interessante artikelen naar externe websites. Er zijn zorgvuldig geselecteerde producten met kortingen die soms alleen in de nieuwsbrief staan, soms stellen we je een vraag en je hoort als eerste van onze events. Twee keer per week een warm feestje, vol leven, direct in je mailbox. De waardering ervoor is enorm, hartverwarmend wat mensen ons vertellen hoeveel het in hun leven betekent!

Hieronder vind je een recent voorbeeld van de (lange) nieuwbrief:

(de links en de teller doen het niet, het is een afbeelding, maar in de nieuwsbrief in je mail kun je uiteraard wel overal op klikken)

Related Articles

Responses