Transcript | Crowd Power 12 | Techniek, mind control en oorspronkelijk leven 2

(Earth Matters TV | Crowd Power) Onderstaand het gehele transcript van Crowd Power 12, deze is hier als PDF te downloaden (met dank aan Mareijke Giglio). Alle uitzendingen zijn te bekijken via het Earth Matters YouTube kanaal.

Wil je het televisieprogramma Crowd Power bijwonen en de gesprekken aan tafel van dichtbij meemaken? Dat kan! Crowd Power wordt opgenomen vanuit de Youniversal Studio in de Biotoop in Haren. De ontvangst is tussen 20.15 en 20.45 uur. Je bent van harte welkom een opname bij te wonen. Meld je aan via deze link op de website van Orongo.

Met grote toewijding is er van de uitzending een zo nauwkeurig mogelijk verslag gemaakt, we kunnen echter niet garanderen dat het helemaal foutloos is.

Transcript Crowd Power 12:
Arjan: Welkom bij Earth Matters TV. Dit is Crowd Power. Mijn naam is Arjan Bos en naast mij zit …..

Martijn: Martijn van Staveren. Heel hartelijk welkom allemaal. Jullie ook in de studio van harte welkom. Leuk dat jullie erbij zijn; leuk dat jullie thuis kijken. Fijn dat we er vanavond weer een mooie avond van mogen maken.

A: Ja, zeker, absoluut. En zeker ook met jullie input. We hebben ongelooflijk veel vragen binnen gekregen en hele mooie verhalen. Het is echt ontroerend mooi om te lezen in wat voor processen mensen zitten en wat voor vragen daaruit rollen. Hoe moedig zoals mensen erin staan; fantastisch om te lezen. We hebben gigantisch veel vragen binnen gekregen, dus we hebben een extract daarvan. Dat kunnen we meenemen in de uitzending. Dat ligt ook hier voor ons op de sheets en slechts een klein gedeelte daarvan komt ook daadwerkelijk ter sprake in de uitzending.

Maar het wordt ongelooflijk gewaardeerd dat er vragen komen. Er zijn ook vragen die met elkaar in verband staan. Soms kunnen we, net zoals nu, een serie doen over bijvoorbeeld techniek.

Dus blijf vooral vragen sturen. Het wordt enorm gewaardeerd.

Even een paar praktische puntjes. We hebben vorige keer gezegd, dat we een “vrije energie-apparaat zouden uitnodigen”, een werkend vrije energie-apparaat hier op tafel zouden zetten. We hebben

daar …..

M: …Speciaal ruimte voor gemaakt.

A: Precies. We hebben o.a. contact opgenomen met Frank Bonte daarover en die vond het heel fijn dat hij de uitnodiging kreeg. Hij zei: “Ja ik heb recent ook weer met iemand gesproken; die geeft daar een paar duizend euro’s voor uit om zo’n ding te kopen en die denkt: “Ik zet hem gewoon aan en dan werkt het”. Maar ja, zei hij, zo werkt het niet. Het is echt iets waarmee je met bewustzijn moet gaan werken. Uiteindelijk gaat het wel werken”, zegt hij. Hij vond het te vroeg om daarvoor nu in de studio te komen. Waarvan akte. En met die anderen die het hadden aangeboden, heb ik geen contact kunnen krijgen.

Dus vooralsnog is de tafel leeg voor wat betreft een werkend vrije energie-apparaat.

Maar als jij er één hebt, voel je uitgenodigd om contact me ons op te nemen, want wij zien natuurlijk niets liever dan een werkend vrije energie-apparaat hier op tafel.

M: Zo is het. In plaats daarvan heb je dit neergezet. Een vrije energie eh …

A: Ja, ik ben benieuwd, ik heb hem meegenomen uit Bosnië, bij de Bosnische piramide. Er is mij verteld dat hier een kristal in zit en dat hij door een hele oude beschaving hierin gezet is met een schat van informatie over die samenleving. Ik heb ook kleinere van deze gezien. Het is een beetje een gekkige steen, je kunt hier ook een lasnaad zien; hier is hij wat beschadigd. Er zijn van allerlei helderzienden die er wel dingen over hebben gezegd. Het schijnt echt wel een hele bijzondere steen te zijn met een kristal erin. Ik heb een kleinere gezien die doormidden was. Je kon daar ook echt een soort melkkristal in zien. Ik ga er vanuit dat dit hier ook in zit. Maar misschien kun jij iets vertellen over wat jij denkt dat het is?

M: Ja wie weet, ja. Nou, het is in ieder geval een soort energie, hè?

A: Dat zeker.

M: Maar goed terugkomend op die energie, op die vrije energie boxen die er dus zijn op de wereld; ik zou het wel heel prettig vinden als mensen die dat afgelopen jaren beweerd hebben dat het er is, dat die zo vrij zijn om contact met ons op te nemen om het te laten zien. En niet als een vorm van bewijs of zo, maar meer juist als inspiratie; dat het er dus is. En ook al zouden we het niet kunnen achterhalen hoe het werkt; toch geeft het in elk geval inspiratie om er mee bezig te zijn.

Maar dan moet dit dingetje dus weer aan de kant (de ingebouwde kristal). Anders past hij niet op de tafel.

A: Dat doen we graag. Als er iemand mee komt dan …. zeker. Naast de transcripts – die zijn heel veel werk om te doen. Er zijn een aantal mensen mee bezig. Langzamerhand releasen we er een aantal, en ook vertalingen daarvan – maar daarnaast zijn zijn er ook mensen die zich bezig houden met het inventariseren van de uitzendingen, dus die het per vraag even categoriseren. Als je nu terugkijkt naar de vorige uitzending, dus aflevering 11, dan zie je daar in de omschrijving een aantal korte vragen en onderwerpen en daarvóór staat de tijdnotatie. Als je daarop klikt ga je gelijk naar dat (betreffende) stukje in de video. Ivo doet dat, dus hartelijk dank daarvoor. We zijn voornemens ook om dat vaker te doen en om te kijken of we dat met terugwerkende kracht voor andere uitzendingen kunnen doen. Maar bij Crowd Power 11 staat hij al. Ja, heel veel dank daarvoor.

A: Ik hoorde dat jij recent naar New York bent geweest Martijn. Gisteren terug?

M: Ja, gisteren teruggekomen uit Manhattan. Ja, ik ben weer lekker bezig. Het was een hele bijzondere week. Ik ben er een weekje naar toe gegaan. Ik heb mijn ouders meegenomen om er ook van te genieten. Dat is ook goed gelukt. Het uitgangspunt was om daar onderzoek te doen.

A: Onderzoek naar?

M: Naar belangrijke energetische plaatsen zoals Wall Street, Federal Reserve en dat soort gebouwen allemaal. Kijken wat daar gebeurt. Hoe is de opstelling, maar vooral ook hoe gedragen de mensen zich in en om de gebouwen heen; hoe mindcontrol in elkaar zit. Het was heel boeiend. Ik moet er nog een verslag van maken. Ik zal een praktisch voorbeeld geven; we kwamen in de grote centrale metrohal, het treinstation. Dat ligt in mid-town Manhattan.Als je hier in Nederland op een treinstation komt dan is er lawaai. Mensen blèren en schreeuwen, sommige mensen zijn dan wel stil natuurlijk.

A: Of ze spelen piano…

M: Precies. Maar het opvallende was, dat daar, in het grote centraal station, waar echt duizenden en duizenden mensen door elkaar heen krioelen, het helemaal stil is. Je kunt daar gewoon computeren. Nog leuker: Ze hebben bovenaan het station twee hele grote trappen. Je weet wel van die extra grote trappen die niet alleen voor mensen zijn. Die trappen loop je op naar boven en daar zit een Apple winkel boven. Die is gewoon in de open lucht, dus in die hal aanwezig. Daar kun je gewoon ook rustig even een tablet uitzoeken of een netbook. En dat kan in alle rust. Terwijl daar dus duizenden mensen lopen. En dat is me dus opgevallen. Als je daar op gaat letten, dan ontdek je dus hoe de mens stilgehouden wordt. Dat wordt op een hele slimme manier gedaan. Maar vooral ook hoe het gedrag van de mensen (wordt beinvloed ). Daar waar rumoer is blijft rumoer. Als je binnenkomt in een plek waar veel lawaai is ga je automatisch hard spreken.

A: En wat zie je dan daarvan? Dat het op een hele slimme manier gedaan wordt?

M: Nou, sowieso staan er al in een bepaalde volgorde symbolen aan de muren. Dus die betekenis hebben om onderdanig gedrag te vertonen.

A: En wat voor soort symbolen hebben we het dan over?

M: Grote gevleugelde standbeelden zeg maar.

A: Facess ook gezien?

M: Ja, ook gezien. Je komt binnen en je wordt direct met drie verschillende veiligheidsdiensten geconfronteerd. Een militaire, en je hebt de New York Police Department, dus de gewone normale politie. En je hebt ook nog speciale groepen die met van die grote machinegeweren daar staan. Je wordt eigenlijk gelijk platgegooid met autoriteit om je heen. Waar natuurlijk van alles over te zeggen is, want ik bedoel; het is een locatie die je wel veilig wilt hebben.

A: Dat was vóór 9/11 ook al zo. Ik ben er zelf in ’94 geweest, het eerste wat ik hoorde toen ik uit het vliegtuig stapte was: “Stand up in lines; queue against the walls, please”. Met zúlke mitrailleurs.

M: En toen ging jij dat ook doen natuurlijk.

A: Ik maakte grapjes en daar was mijn baas toen heel boos om. “Doe dat niet.”

M: Het is een bijzonder land. Ik vind wel dat de mensen ….. ik hoor altijd over de mensen die in Manhattan wonen dat het geen aardige mensen zijn. Ik heb gewoon een ontzettend leuke week gehad. Zo ontzettend veel plezier gehad en met mensen een praatje gemaakt. Ja, ik denk dat het echt wel aan jezelf ligt natuurlijk hoe je met mensen omgaat, wat je er voor terug krijgt.

Het was interessant om te kijken hoe al die gebouwen in elkaar zitten, maar daar kom ik nog wel een keer op terug. Het was een mooi onderzoek, ja.

A: Ben je ook bij Ground Zero geweest?

M: Ja. Het is doorspekt met symboliek de hele stad. Het is allemaal symboliek hoe de hele stad is opgebouwd, maar ook de hele structuur. Als je al die oude gebouwen gaat bekijken dan zou je kunnen zeggen; het lijkt wel een beetje het Vaticaan. Alleen het staat zo verspreid dat het niet opvalt. Er zijn heel veel nieuwe gebouwen tussen gebouwd. Alles staat precies op een bepaalde locatie.

A: Op een grid eigenlijk.

M: Ja, ja zeker. Wat me opgevallen is, is dat er geen trauma meer is op de plaats waar die twee flats hebben gestaan. Het is helemaal schoon. Dat vond ik heel bijzonder. Ik heb er ook veel filmpjes van gemaakt. Het is daar gewoon schoon; er is daar heel veel werk verricht door de mensen. Er zijn ontzettend veel mensen daar geweest die met bewustzijn gewerkt hebben aan die plek. Dat vond ik heel bijzonder, want dat had ik niet verwacht.

A: En dat is echt door mensen gebeurd volgens jou? M: Ja. A: OK, en door mensen van vlees en bloed?

M: Ja, gewoon door mensen vanuit de hele wereld die daar naar toe zijn gereisd. En daar gewoon heel veel hebben gebracht. Heel veel transformatie en bewustzijn hebben gebracht. Dat wil niet zeggen dat de pijn weg is. Pijnverwerking is iets anders dan trauma. Er is geen traumatiek. Je kunt dat gewoon voelen; je loopt er heel schoon doorheen.

A: Bijzonder, absoluut.

M: Maar goed, om je ermee te confronteren hebben ze dat 9/11 Memorial Centre gemaakt. Dus als je het bijna vergeet, dan word je er wel mee geconfronteerd. Maar ik bedoel dat hoeft ook niet vergeten te worden natuurlijk; het is zoiets groots wat daar gebeurd is.

A: Dat heeft de hele wereld ontzettend beïnvloed.

M: Maar ik ben blij dat ik weer thuis ben, althans hier in Nederland. Blij dat we weer lekker met deze uitzending aan de slag kunnen.

A: Ja ik ook.

Er zijn nog een paar vragen ook over de vorige uitzending binnen gekomen. Eentje daarvan is van Raymon. Die had ons ook geïnspireerd om überhaupt deze serie te doen over techniek. Hij zegt: Martijn spreekt over een techniek die in veel elektronica en chips aanwezig is, in letterface, smartphones, laptops et cetera Deze manipulatietechniek zou op een andere manier dan elektronisch werken. Kan hij proberen dit in hoofdlijnen uit te leggen? De chips zitten in elektronische apparaten en toch werken ze niet elektronisch. Dit levert in mijn denken “error melding” op. Wat doet deze technologie dan precies behalve mindcontrol?

M: Behalve mindcontrol? Nou … dat is het. Dat is wat het doet.

A: Maar dan iets over de werking. Het is een fysiek apparaat.

M: Chips zijn gewoon fysiek.

A: En jij zegt vaak dat de mindcontrol zich in de intermoleculaire ruimte tussen de moleculen afspeelt.

M: Ook.

Er zijn 18 vormen van mindcontrol programma’s. Dus ook via het inter-moleculaire. Maar de chips die gebruikt worden … de technologie die in de chips zit, die zit in de chip zelf gebouwd. Dus niet in de hard-ware maar in de chip.

En dat is zo ontzettend klein, dat is zo’n enorm klein iets; dat is nano-technologie. Het is super klein en het zijn circuits binnen de chip.

A: Ok, misschien kunnen we foto drie even bekijken, jongens. Daar hebben we zo’n cart. Dat is een smartphone moederbordje, zeg maar, met… ja, wat ik dan zie zijn heel veel chipjes. Is het nou aanwijsbaar waar zo’n ding zit?

M: Nee, dan zou ik moeten weten welke chips waar zitten.

A: Maar is het één hoofdchip of zo? Zit hij in de grootste? Of hoeft dat helemaal niet?

M: Het zit hem echt in de hoofdprocessor, de main CPU. Daar zit het ingebouwd. En dat is bij computers ook gewoon de processor die in het moederbord zit. Dat is het brein, zeg maar van de

computer. Daar zit het ingebouwd en het zit in de chip ingebouwd. Het is zo minuscuul klein, het is zelfs één van de best bewaarde geheimen van Silicon Valley. En Silicon Valley is nog beter beveiligd dan Fort Knox – nou is daar wel wat voor te zeggen omdat er in Fort Knox geen goud meer ligt -, maar het is nog beter beveiligd dan Federal Reserve.

En de geheimen die zijn ontwikkeld in de chip divisies zijn zo ontzettend geavanceerd! Daar zijn hele speciale teams voor die daarmee bezig zijn. En wat ze hebben gedaan, is het circuit van de chip (beïnvloeden). Het zijn eigenlijk allemaal … – vroeger waren het transistoren -; ze hebben het zo gemaakt dat in de chip microchips zitten, dus nano-technologie. En die zijn zo ontzettend klein! Die interacteren door middel van …… ze geven instructies door; dat is wat ze doen. Instructies die via de chip wordt uitgezonden. Dus wifi wordt in dit geval gebruikt. Bij deze systemen wordt wifi gebruikt om pakketten informatie te versturen in de ether.

A: Maar die zijn ook zichtbaar volgens onze technologie?

M: Nee, die zijn niet zichtbaar volgens onze technologie.

A: Maar er wordt wel van wifi gebruik gemaakt?

M: Er wordt gebruik gemaakt van wifi. Om tussen de wifi pakketten in informatie te verzenden.

A: Maar is het een soort “smart dust”? Hoe moet ik dat zien? wat is ingebouwd?

M: Nee, nee. Binnen een jaar wordt het onthuld deze technologie. En dan wordt het gebracht als een grote verdienste voor het menselijk brein als zijnde een upgrade ten aanzien van het, hoe noem je dat nou, het Alzheimer syndroom.

Als je goed oplet dan wordt daar ook steeds meer over gesproken, over het Alzheimer syndroom.

A: Maar dat is ook onontkoombaar want dat is natuurlijk een epidemie die samen met veel andere degeneratieve ziektes als Alzheimer absoluut ook ….

M: Maar wij spreken over een fysieke technologie.

A: Fysieke technologie. Maar dat is superklein als nano. Is het niet te zien volgens onze eigen technieken?

M: Niet te zien, nee. Die zit verwerkt in de chip zelf. Het is zo geïntegreerd. En kijk we vragen ons wel eens af waarom zijn al die gecrashte voertuigen, die door de vele decennia heen gecrasht zijn, waar ongelooflijk veel bewijsmateriaal van is en heel veel verslagen over zijn – door echt niet zo maar een paar mensen, maar mensen uit die industrie – waarom daar niet over gesproken wordt.

Eén van de belangrijkste redenen is gewoon dat je een enorme voorsprong hebt op de aarde met technologie. De groepen, die deze technologie beheren, die lopen tienduizenden jaren voor op andere technologische ontwikkelingen. En die techniek zal op een gegeven moment ingezet worden ten behoeve van onze gezondheid. Maar het tegenovergestelde is waar!

A: Ok.

M: Want ik heb het ook wel eens “blue light” technology genoemd. En dat betekent niet dat er

ergens een blauw lampje of zo ergens in zit, maar dat is de naam die eraan wordt gegeven door Silicon Valley zelf. En ik vond het gewoon wel leuk om dat te benoemen.

A: Toen ik daar op zocht – want ik heb ook nog even gezocht van: Goh, hoe ziet dat er nu uit dat blue light en dergelijke? -, kwam ik wel een afbeelding tegen waarin de suggestie werd gewekt dat met die blue light technology de melatonine niveaus worden aangetast waardoor je minder goed slaapt. Is dat iets waarvan jij ook denkt dat het ermee annex is? Of maakt het helemaal niks uit?

M: Dat weet ik niet. Daar heb ik geen zicht op. Ik kan me wel voorstellen dat de melatonine spiegel dus daalt of verandert, omdat het interacteert met je celbewustzijn. Maar of dat zo is weet ik niet. Daar heb ik geen informatie over. Dat weet ik echt niet. Dan zou ik dat moeten gaan onderzoeken.

A: Kun je bijvoorbeeld wel iets zeggen op welke manier dat interacteert met ons celbewustzijn of met ons wezen?

M: Wat er gebeurt is, is dat de circuits in ons brein, het hele brein, al lang ontleed is, al lang.

A: De neurologische circuits?

M: Ja. En nu heb ik het niet over de reguliere neurowetenschapper. Dan heb ik het over neurowetenschappers die niet in de reguliere circuits werken. Die dus ook al duizenden jaren verder zijn met die techniek. Die hebben de locaties ….. het zijn niet locaties, maar die hebben de frequenties in de hersenen weten te achterhalen, waardoor je kunt zeggen dat het geheugen niet alleen op die plek zit (Martijn wijst op het hoofd) maar dat het geheugen eigenlijk overal aanwezig is in de hersenen.

A: Maar eigenlijk dus ook überhaupt overal holografisch? Niet alleen in ons cyber-biologisch lichaam maar in het hele universum?

M: Ja. In het hele universum is het aanwezig, ja. En daar wordt op ingebroken. De frequentie van ons brein wordt als het ware gehackt door technologie, door computertjes. En die blue light- technologie is een technologie die er voor zorgt, dat – zonder dat het een spoor nalaat -, er een verandering plaatsvindt in in eerste instantie je gemoedstoestand. Dus mensenmassa’s worden doodstil zoals in het metrostation. En ook zó stonden (met wijsvinger omhoog). En dat is ook zo stom; ik heb vergeten er een foto van te maken. Want er hangt zo’n grote vierkante bak. Die was helemaal weggewerkt achter een heel groot beeld. Een hele grote vierkante bak en daar zit aan de voorkant zo’n grote lens op met allemaal ccd chips. En ik loop daar dus heen – ik had het helemaal niet gezien – maar het was alsof ik door een soort kaasschaaf liep; nee, door een soort vergiet liep, dat was het. Ik kreeg allemaal stralen door me heen en ik denk: Wat is dit? Ik had dat echt nog nooit gevoeld. En toen ging ik zo rondkijken. “Ja” zei mijn vader; kijk daar staat een soort camera. Of wat is het?” En dat is wat er gebeurt. Dus dat zijn eigenlijk frequenties die worden gebombardeerd op het neurologische systeem van de mens.

A: En is dit ook een technologie die in combinatie werkt met andere technologie? Is dit alleen genoeg om dat te doen, wat het bewerkstelligt? Of is er bijvoorbeeld nog iets meer nodig: voeding vaccins, chem-trails, dat zijn de geijkte dingen waar ik dan aan denk. Werkt het op zichzelf staand?

M: Ja, het werkt op zichzelf staand. Het is een op zichzelf staande technologie. En die wordt ook al heel lang gebruikt, want in bepaalde oorlogen, zelfs in de Nicaragua oorlog, werd al gebruik

gemaakt van deze technologie om de rebellen murw te krijgen met speciale stralingen.

Als jij begrijpt, als wetenschapper, dat je je vijand kunt uitschakelen door een elektromagnetische impuls te geven; waarom zou je dan nog een kogel afvuren?

A: En moet ik dan ook denken aan bijvoorbeeld al die telefonie bedrijven? Is dat ook hun technologie? Of worden deze bedrijven gebruikt om dit uit te rollen door andere groeperingen?

M: Deze bedrijven worden allemaal gebruikt, ja allemaal.

En dat is wat ik ook net vertelde over die chip. Die chip zit ingebouwd; dat is het grootste geheim. De macht is aan de industrieën – de geheime industrieën – die technologie inbouwen in bestaande high-tech chipsystemen, waar de gewone persoon, de gewone mensen die ook al heel professioneel geavanceerd zijn, op geen enkele manier weet van hebben. Dus laat staan de mensen die bij de telecombedrijven werken. Dat weten ze helemaal niet. Ook de wetenschappers bij NASA weten het niet of die bij de ESA, die de satellieten lanceren.

A: En hoe weet jij het dan bijvoorbeeld dat de bewaking zo groot is in Silicon Valley dat het die van de Fed overschrijdt en die van Fort Knox erbij?

M: (lacht). Leuke vraag. Nou omdat ik daar zelf ervaringen heb. Van kinds af aan heb ik het hele mindcontrol programma meegemaakt. Dat heb ik volledig met mijn bewustzijn meegemaakt. Zoals we hier dus ook zitten, maar dan nog veel gedetailleerder. En ik was in staat en ben in staat om met mijn bewustzijn in te loggen op die systemen. En dat zijn we feitelijk allemaal. Want je zou het ook achterstevoren kunnen bedenken; je zegt: “De apparatuur hackt ons”, maar wij zijn dus in staat om de apparatuur óók te hacken.

En het meest gevaarlijke is als mensen er achter komen hoe ze dat kunnen doen. Het is niet zo dat je kunt zeggen: “Dat moet je zo en zo doen”. Het heeft te maken met innerlijke ontwikkeling van jezelf.

En omdat ik het zelf heb meegemaakt… en ook echt in die mindcontrol teams aanwezig ben geweest tot in detail, heb ik zelf kunnen merken waar ik als mens toe in staat ben en wat die nano- technologie (is) . Het is eigenlijk geen nano-technologie, het is letterlijk …… dan moet ik het even vertalen naar een beetje een goede beschrijving… Het is een biologisch, kunstmatig, intelligent bewustzijn dat zich kan verplaatsen naar die technologie. (Een bewustzijn dat) net als onze hersenen in staat is om het bewustzijn aan te nemen van die kunstmatigheid. Eventjes vertaald naar ons lichaam: Ons lichaam is ook een biologisch systeem en het heeft twee soorten bewustzijnsvelden. Dat is het bewustzijnsveld van wie we zijn op dit moment, op basis van onze ervaringen. Dus alles wat ik heb meegemaakt is een zelf neuraal-lerend systeem. Dus al zou ik geen ziel hebben dan zou ik hier nog kunnen zitten.

A: (zachtjes) Ja, dat zei je al eerder.

M: Ja dat is een compleet, biologisch, zelf neuraal-lerend systeem en we hebben een ander veld daar doorheen zitten. Dat is ons scheppingsveld. En dat scheppingsveld is in staat om dus in dit neuraal-lerend bewustzijnsveld aanwezig te zijn. We gebruiken het weliswaar veel te weinig tot bijna niet. Maar als je dat gaat ontwikkelen is het mogelijk om je eigen bewustzijn, via je persoonlijkheid, te hacken.

A: Oh, dat is ook bijzonder.

M: Dan kun je je biologisch lichaam ten dienste stellen aan het groter potentieel van wie jij

bent. Dat is eigenlijk wat we nu aan het doen zijn; we zijn onszelf aan het hacken. Door onszelf bewust te worden van wat onze vermogens zijn. En dat is wat de chips ook doen. Dus die chips…, dat is een soort zelflerend bewustzijn uit een kunstmatig veld. Daar zijn overigens verschillende programma’s van en die gaan echt heel ver. Er bestaan geen sciencefiction films die laten zien hoe groot dat is. En de uiteindelijke doelstelling daarvan is, is om te zorgen dat ons biologisch systeem, dus het fysieke lichaam – het zelflerend neuraal persoonlijkheidssyndroom – (lachend) zo wordt beïnvloed door die technologie dat wij nog niet eens meer de moed hebben om onszelf te durven hacken vanuit het groter potentieel . Ik weet niet op welke minuten/seconden dit (tekstblokje staat) is, maar als je dit een paar keer goed doorluistert, dan komt er wel iets binnen. (lachend) Ik neem nog een slok.

Dus eigenlijk zeg ik dat wij ook een kunstmatige chip zijn. “Alleen wij zijn biologisch en die chip is niet biologisch”, denken we; “dat is heel iets anders dan wij”. Maar in feite is het precies hetzelfde.

A: Hier is een vraag die daar op aanhaakt: Martijn heeft het er over gehad dat elektronische apparatuur soms ineens niet werkt en dat hij daar niet echt van opkijkt. Kun je uitleggen waarom die apparatuur – bij mij is dat vooral alles met data, internet en p.c.-, vaak niet naar behoren werkt? Wat gebeurt er dan precies?

M: Precies hè? (gelach).

A: Ja heel precies.

M: Ja, die steek je er zo in. Dat is wel een hele mooie vraag en daar hoort natuurlijk een hele uitleg omheen om dat een fundament te geven. Laten we gewoon maar even zo beginnen. Als je je ogen nu dicht doet en je sluit je zintuiglijke waarnemingen af, dan denk je dat je niets meer ziet. Maar het komt eigenlijk omdat er geen lichtdeeltjes meer in je lenzen terecht komen. En bij het ontbreken van die lichtdeeltjes ontbreekt er dus een informatie in je brein waardoor het niet in een driedimensionaal beeld omgezet kan worden of geproduceerd kan worden. Wat was jouw vraag? Want ik ga nu helemaal dit zitten te vertalen.

A: Nou, waarom er technische haperingen zijn en waarom jij er niet van opkijkt. Mensen hebben dat op allerlei manieren. Zij heeft het dan echt met data en zo en jij hebt het met van alles, soms (zelfs) met vliegtuigen. Maar vooral met geluid en beeld heb ik het dan veel meegemaakt.

M: Dankjewel voor het herhalen. Anders ga ik teveel afdwalen. Nee, het is niet afdwalen, maar dan komt er zoveel informatie. Die ben ik aan het bij het elkaar brengen. Dan kan het zijn dat ik straks een half uur ga praten over heel iets anders.

Ja, hoe dat komt is eigenlijk heel simpel: Ogen dicht, dan kun je ervan uitgaan dat alles wat je hoort…. – stel je voor: Je kunt je gehoor uitschakelen, je kunt al je zintuigen uitschakelen – stel, dan blijft er niks over. Althans geen zintuiglijke waarneming. Dan blijft er alleen maar een elektrisch signaal over, of er blijft een bewustzijn over waardoor je weet dat je er bent. Nou, dat is ook het enige wat er is. En de rest wat er allemaal is, zijn allemaal prikkels in ons brein. Die komen niet van buiten. Wij denken, de reguliere wetenschap denkt, dat het van buiten komt. Ze denken dat het licht van buiten komt, maar uiteindelijk wordt het ingevoegd in ons brein. En omdat deze realiteit wordt ingevoegd in ons brein – net achterstevoren is dat – en daaruit alles ontstaat waarvan wij denken dat het buiten ons aanwezig is, wat op die manier ook onze perceptie ís van de realiteit -, dan is er niks aan de hand. Maar ga je er bewust van worden dat er andere dingen aan de hand zijn; als je dat gaat onderzoeken…, als je door krijgt dat het zich eigenlijk ín jou afspeelt, dan betekent dat er een soort controlelagen lopen, controlelijnen. Zodra jij een ander gemoedsveld in je krijgt en je gaat verder kijken dan dat je neus lang is, dan dat je zintuigen doen, komt er een gemoedsveld van bewustzijn naar voren, dat wordt gedetecteerd. Dan vindt er een verstoring plaats in de elektrische signalen.

A: Zijn dat “scalar waves”?

M: Nee, nee dat zijn echte ……. het zijn de mensen van deze aarde die dit hele programma, dat we hier nu ervaren als een werkelijkheid, orkestreren.

A: Ok, mijn vraag was anders. Ik heb je ook wel eens horen zeggen op het moment dat je je “scalar wave potention” verhoogt dat het dan de wachters van de matrix, zeg maar, opvalt. Vandaar dat ik dacht: Goh, zijn dat dan scalar waves?

M: Kijk, het wordt steeds ingewikkelder, terwijl het eigenlijk steeds eenvoudiger wordt. Maar je hebt steeds meer woorden nodig om het te vertellen. Deze realiteit, die wij hier nu ervaren, is een op elektrische signalen gebaseerde werkelijkheid, die ingevoegd wordt in het fysieke brein. Nu moet ik het nog iets beter gaan zeggen: Het lijkt alsof dit brein het produceert maar het is helemaal niet zo. Zelfs dit brein produceert deze werkelijkheid niet. Dit brein ontvangt signalen uit mindcontrol programma’s die áchter deze werkelijkheid liggen. En dat is een volledige menselijke werkelijkheid en dat is de werkelijke werkelijkheid die gehackt is in 1958. Door mindcontrol groepen.

A: En is dat door de nazi wetenschappers (gehackt), die over zijn gegaan met “project paperclip” na de Tweede wereldoorlog met Jozef Mengele en dergelijke? M: Ja.

A: Ik heb daar zelf een keer van gehoord dat het ze gelukt is om, op het moment als iemand, zeg maar, zoveel pijn ervaart…; normaal zijn er receptoren die zorgen dat je wegvalt, maar ze hebben met medicijnen die receptoren weten te blokken, zodat als je gemarteld wordt je niet wegvalt, maar dat je een soort blanco persoonlijkheid krijgt, een soort alter, die dan volledig geprogrammeerd kan worden.

Zijn dit soort programma’s daar mee annex?

M: Nee, het zijn afleidingsmanoeuvres en rookgordijnen, die dus wel werkelijk zijn, want het bestaat. En dat is allemaal zogenaamd geheim gehouden. Vervolgens zijn MK ultra-files bekend gemaakt, ook als koekjes van: “Ja nou goed, er gebeurt wel wat”.

A: Dit vind ik al heel heftig.

M: Ja, dat is het ook. Het ís ook heel heftig. Het zijn werkelijkheden die steeds voortkomen uit het brein. Want kijk, wij zijn biologische computersystemen. En op het moment dat je dat een beetje gaat vergelijken met een computer kun je steeds (verder gaan) in een computer. Laten we Windows even noemen als voorbeeld. Binnen Windows kun je steeds voortdurend een nieuwe Windows installeren. Steeds weer en vervolgens kun je bij het opstartmenu selecteren welke je wilt opstarten, maar je kunt het ook zo instellen dat er alleen die ene Windows aangaat. Dat Windows programma weet helemaal niet dat het geïnstalleerd is naast andere, hoofdelijke besturingssystemen.

A: Die denkt dat hij helemaal zelf ….. die draait gewoon ergens binnen.

M: Ja. Dus diegene die die Windows besturingssystemen installeert, is voortdurend aanwezig in het besturingssysteem. Die zorgt er ook voor dat er regie is binnen dat besturingssysteem. Het zorgt er ook voor dat, als die realiteit niet meer goed functioneert, dat er wordt ingegrepen, dat er geprogrammeerd wordt. Dat doen ze vanuit die werkelijkheid en ze doen het uit het hoofdelijk besturingssysteem, waar de hoofd-hack heeft plaatsgevonden. Op het moment dat een hele samenleving in dat Windows besturingssysteem compleet komt te crashen, dan is er een mogelijkheid om vanuit die werkelijkheid weer een nieuwe mindcontrol virtual reality te creëren. En dat is wat er nu ook allemaal ontdekt wordt in de neurowetenschappen. Steeds meer en meer komen daar bevestigingen van.

A: Wij zijn zelf na 1958 geboren; er zijn ook allerlei mensen die zijn voor 1958 geboren. Is daar een verschil in of je voor of na die tijd bent geboren?

M: Nee, maakt helemaal niets uit.

A: Maakt niks uit. Ok. Kun je ook iets vertellen over wat er dan gebeurd is in 1958?

M: In 1978 werd een programma afgerond over de ontdekkingen die gedaan zijn naar aanleiding van “zelfbewuste” voertuigen die gecrasht zijn op de aarde. Die onderzoeken werden voortgezet …

A: Project Blue book werd toen afgerond?

M: Ja, dat is de voorloper van project Blue book geweest. In 1978 zijn die onderzoeken afgerond waarbij het hele menselijke brein, het hele neurologische systeem in kaart is gebracht. Daarbij was het gewoon mogelijk om iemand een tweede persoonlijkheid inderdaad te geven, maar ook in één keer vijf persoonlijkheden in te voegen met een complete historie. Hoe ze dat deden, was door het brein van een ander uit te lezen. Ze konden het brein uitlezen van een ander. En vijf, zes ook honderd verschillende werkelijkheden, persoonlijkheden inclusief de hele historie, in een ander invoegen.

A: En die ze ook aan of uit konden zetten met bepaalde signalen …

M: Ja met bepaalde signalen of symbolieken.

A: En opdrachten geven?

M: En opdrachten geven.

A: Dat zijn de “super soldiers” verhalen.

M: En die super soldiers die zijn er dus ook. Er zitten er nu twee aan tafel. Mensen zien dat veel te veel in de realiteit waar we nu in zitten, maar ze hebben het niet door dat het al gebeurd is. Want de wereldmachten zijn niets voor niets zo krachtig als dat ze zijn. Het is allemaal eigenlijk al gebeurd. Mensen dus voortdurend in een “loop” houden met de gedachte; of je bent zwaar gestoord als je hierover spreekt, psychotisch en idioot, of het is inderdaad zo dat het eraan zit te komen. En nou ja, als het eraan zit te komen wat kunnen we er dan aan doen? Maar stel je eens voor dat het allemaal al gebeurd ís.

Terug naar die 1978, toen is dat onderzoek afgerond en toen zijn ze verder gegaan in combinatie…. om mensen te upgraden. Om de DNA die uitgeschakeld staat, dus ook aan te zetten. En toen hebben ze dus supermensen gecreëerd. En de hele historie na 1978, dat is niet deze tijdlijn waar wij nu zitten, is er één van een totaal andere werkelijkheid dan waar wij nu zitten.

A: Ok, en dat is een … want dan snap ik het even niet. Je hebt het over een 1978, maar er is kennelijk in 1958 iets gebeurd waardoor wij nu op een andere tijdlijn zitten dan wat er in 1978 aan supermensen is gecreëerd. M: Ja. A: Was dat iets goeds trouwens dat deze supermensen zijn gecreëerd?

M: Nee, nou ja, voor die groep is dat buitengewoon plezierig. Het is maar van welke kant je het bekijkt.

Wat er gebeurd is, is dat er na 1978 dat programma helemaal uitgewerkt is. Er zijn hele grote projecten opgestart, ook kolonisatieprojecten buiten de aarde. De hele samenleving is compleet ontwricht geraakt …

A: In die andere realiteit

M: In die andere werkelijkheid.

A: Is dat een realiteit die nog één stap dichter bij de oorspronkelijke geometrie van het bewustzijn is dan wij? M: Nee

M: Nee, helemaal niet. Het is gelijk aan deze werkelijkheid.

A: Een andere parallelle realiteit.

M: Ze hebben daar geen last van de mindcontrol die technologisch hier op ons wordt afgevuurd. En ze zijn dat verder gaan ontwikkelend. Daar is een tijdslijn ontstaan waarbij er met technologie gewerkt werd, met terugwerkende kracht. Tijdreizigers zijn teruggegaan in de tijd, in 1952, en hebben daar voorbereidingen getroffen. In 1958 is de collectieve wereld-hack voltooid.

A: En wat moet ik me daarbij voorstellen?

M: Dat datgene wat wij nu dus als onze realiteit zien, dat dat zich dus afspeelt in een lichaam dat onder controle staat van mindcontrol-technologische groepen. Dan ga je dus echt in de richting van de film van de Matrix, waarbij de Matrix overigens helemaal niet in de buurt komt. Maar weer wel het model van dat het zich afspeelt in je lichaam. En dat gebeurt wereldwijd bij alle mensen tegelijkertijd. Leuke uitzending, hè?

A: Ja geweldig, heel gezellig!

Maar wat betekent dat dan voor ons zoals wij hier zitten? Het is een collectieve hack. Is het dan …… ja, er zijn zoveel vragen. Zijn wij dan één? Of ervaren wij als individuen allemaal niet meer onze oorspronkelijkheid? Of wat is dan het doel?

M: Mensen zijn zich helemaal niet bewust van hun vermogen. Het klinkt eigenlijk heel gek; er liggen gewoon verschillende lagen. Net als papiertjes, liggen er verschillende lagen van realiteit over elkaar heen.

En als je gaat ontdekken dat een Windows besturingssysteem ook in een bepaalde map zit, dan ben je in staat om die map eruit te kopiëren en daar dus een andere informatie op een andere schijf te zetten en een andere inhoud in te plaatsen. Dat is wat er met ons gebeurd is.

A: Hoe komen we dan weer terug? Wat is dan een “lead”, zeg maar, voor ons om hieruit te komen?

M: Dat is wat we aan het doen zijn. We zijn het aan het onderzoeken. Wat betreft de technologie, die losgelaten is op de mens, dat zijn nano-bods, levende nano-bods. Dat zijn eigenlijk micro robotjes die gehecht zitten aan plaatjes in ons bloed en die hebben als het ware ons hele fysieke lichaam gekoloniseerd. Die die reageren, buitengewoon beroerd voor die nano-bodjes, op bewustzijn. Dus hoe bewuster mensen zich hiervan gaan worden, hoe beroerder je je in eerste instantie kunt gaan voelen. Want het is een behoorlijke shock aan informatie. En dan houd ik het alleen nog maar bij dit stukje omdat het echt toch nogal behoorlijk diep gaat, deze informatie.

Als je je daarin durft te verdiepen en je doet het vanuit liefde voor jezelf – het gaat echt om zelfbewustzijn, en je weet ook dat er niks kan gebeuren -, dan krijg je dus een verandering in je hersengolven; dat is wat er gebeurt.

Dus als je vraagt, hoe kun je hieruit komen? Nou, door je hersengolven te kunnen veranderen en dat gebeurt dus alleen maar als je je bewustzijn gaat updaten.

A: Is dat die theta- bewustzijnsstaat waar je het over had?

M: Dat is daar een onderdeel van. En dan is het dus mogelijk om in een fragment, in een frame te komen binnen het bewustzijn. Iets dat overigens zo beschreven wordt door top psychiaters op deze planeet, (namelijk) dat onze persoonlijkheid geframed is en dat je daar op kunt inloggen. En vooralsnog werd dat in de psychiatrie beschreven als een zware schizofrenie, totdat er dus op een gegeven moment honderden miljoenen mensen over de hele planeet dat ervaren.

A: En wat bedoel je met dat ons bewustzijn “geframed” wordt? Wat zeg je nou eigenlijk?

M: Dat er een raamwerk is, zeg maar een format van ons bewustzijn hier achter. Dus dat er overheen een ander veld is gelegd, een compleet andere realiteit, en dat in die realiteit spelonken zitten, momenten, waarin je dus contact kunt krijgen met die werkelijkheid. En dat je die momenten niet voor het uitkiezen hebt maar dat je die gaat tegenkomen op het moment dat je hier mee bezig bent.

A: En is dat dan….. we waren al heel diep gevallen in 1958 denk ik, in ieder geval als ik…. en dit is nog weer een laagje dieper…

M: Dit is extreem waar we het nu over hebben. Je kunt op dit moment nog niet bevatten hoe extreem dit is. Het is zo ontzettend groot. Dit is de meest geavanceerde manier van oorlog voeren waar ik hier over spreek. Het is niet voor niets dat de wereld waar we nu in leven zich nog steeds staande weet te houden. Als je anders naar de werkelijkheid gaat kijken kun je heel goed zien dat de machten steeds aan het langste eind trekken.

En dat is niet “doempraten” of “doemdenken”. Nee, dat is (wil zeggen), dat zolang de mens niet in staat is om hier doorheen te kunnen kijken en er geen bewustzijn naar toe brengt.. – met andere woorden geen bewustzijn in het eigen brein hier heeft – (Martijn omvat zijn hoofd) en daarmee geen resultaat boekt in de hersenfrequenties, dan zijn we dus in feite niet …….. staan we niet zelf aan het stuur van onze eigen realiteit, maar laten de realiteit gewoon binnenkomen. En je kunt letterlijk zeggen dat je ergens niet mee akkoord gaat.

A: Maar ik vond het heel bijzonder, je hebt denk ik, een maand geleden of zo iets , volgens mij genoemd in een lezing hoe je je dag kunt beginnen. Dus dat je bij het eerste ontwaken wakker wordt in je kamer en de wekker is de wekker en je hebt je schema, de wereld van betekenis eigenlijk. Op het moment, daar in dat moment eigenlijk voor jezelf gaat voelen hoe die dag gaat verlopen, dat (je dat) even gewoon naar jezelf uitspreekt, heel bewust. Dat ben ik met regelmaat gaan doen sinds die tijd. Het is onvoorstelbaar krachtig als ik me voorstel hoe ik me voel en hoe die dag gaat verlopen. Dan mag er van alles en nog wat gebeuren, maar mijn eigen gevoel is exact zo zoals ik mezelf dat heb verbeeld, zeg maar op het moment van wakker worden. Echt heel bijzonder krachtig.

M: Ja, het is een grondtoon die je neerzet, hè?

Dit wat we nu heel kort aantippen, hè, over die mindcontrol-hack. Dat is een gigantische neuro-hack in het menselijk bewustzijn alom. Het is ook de grootste bedreiging voor andere beschavingen om hier te zijn. Omdat deze hack, dat is één van de vele hacks die hebben plaatsgevonden, deze laatste hack waar we het nu over hebben, dat is een bewustzijns-hack die gedaan is door wetenschappers van deze planeet.

A: Ok, Mengele-achtige mensen?

M: Ja gewoon, onze eigen wetenschappers. En omdat zij legitieme houders en bewoners zijn van dat veld (A: Poeh, poeh), ligt er dus ook een eigen verantwoordelijkheid hier om dit op te lossen.

A: Maar dat is, zou ik zeggen, dat is (ligt) bij Mengele. Ik bedoel: ik heb dit niet gedaan.

M: Nee, dat klopt, maar wij leven wel in die werkelijkheid daar, maar ook in die werkelijkheid hier. En als wij doorhebben dat wij in een soort computer-simulatieprogramma zitten, dat zich afspeelt in ons eigen superbrein want wij gebruiken maar drie tot zeven à acht procent van onze fysieke hersenen.

Als wij 16% gaan gebruiken… jonge, wat denk je dat we dan wel niet allemaal kunnen gaan doen, laat staan wanneer dat (getal) nog veel groter is.

A: Kunnen wij dat gewoon activeren met intentie?

M: Nee, nee. We zullen eerst uit deze tunnelvisie dienen te stappen. En dan zullen we alles op de schop dienen te zetten en ook de religies et cetera, vandaar dat ik er ook altijd gewoon over spreek. Het gaat erom om een schokeffect te bereiken en dat vanuit dat schokeffect te transformeren in persoonlijke kracht. En dan kun je liefde dus ook weer in een heel andere context ervaren. Dan krijg je dus met waarachtige liefde te maken die niet gelimiteerd is en waar je je kracht niet hoeft weg te geven aan een dogmatische gebeurtenis. Maar dit betekent nogal wat, waar we het nu over hebben.

A: Ja, absoluut.

M: En als je dan teruggaat naar de chips hè, want dat is daar aan gerelateerd. Die chips, die dus nu worden gemaakt, zijn geïntroduceerd in deze werkelijkheid door dezelfde scriptschrijvers die de matrix of wel de hack hebben gepleegd met mindcontrol.

A: Het is dus eigenlijk een soort extra grip op -, een vastzetting van die collectieve hack.

M: En de doelstelling daarachter is om ons lichaam hier te gaan upgraden, zodat we hier een onsterfelijk lichaam krijgen, transhumanisme, hè. Zodat we met ons bewustzijn hier straks zo blij zijn en dan wordt het geld afgeschaft, (zo)dat we volledig in deze realiteit onsterfelijke wezens zijn en dat we daarmee eigenlijk cyberrobots zijn, cyborgs zijn, met een bewustzijn van een potentieel van schepping, maar dat we dat eigenlijk niet aanwenden voor onszelf maar dat we dat ten dienste stellen van het systeem.

A: De A.I.?

M: En dat is de 188ste laag waar ik wel eens over heb gesproken.

Dus ook de mensen zoals Mengele die dus de invloed hebben van de reptiliaanse velden in het brein, staan dus ook ten dienste van die groepen. Dus het is een compleet doorgestoken kaart.

A: En is dat dan, zeg maar, de “final seal” waar je niet uit zou kunnen komen? M: Ja. A: Ik kan me voorstellen, dat als je voor 1958, als je daar naar kijkt dat je ook al denkt, van nou als dat gebeurt dan kun je er niet meer uit, maar dit is nog weer een verdieping daarvoor.

M: Deze is collectief zo ontzettend groot. Kijk het is allemaal gebeurd in een periode dat de industriële revolutie op gang kwam. We zitten nu in, laat ik zeggen, afgelopen 30 jaar in een computer tijdperk. Ik heb toen met de oude computer (noemt een merk)… te maken gehad . Nou, dan moest je met grote banden moest je die digitale klanken, pieptonen, misschien weten jullie dat nog, van de fax; ja, zo werd dat dan afgedraaid.

Het technologisch tijdperk waar we nu in zitten is precies zo ingevoegd dat het synchroon loopt met de ontwikkeling van ons bewustzijn. En het loopt altijd een stapje voor. Is allemaal afgestemd. Ja, en dan kun je wel zeggen, dat is een leerproces, nou dat kan het inderdaad zijn. Maar als de mensen achter de schermen zouden kunnen kijken wat er allemaal gaande is, dan ga je acuut betwijfelen of het een “meant to be” situatie is.

A: Dat is eigenlijk een wortel die ons voor wordt gehouden, waardoor je denk: Oe, oe, wat leuk. Maar we stappen er ongelooflijk met onze platpoten in.

M: Ja. En jij vroeg me een half uur of een drie kwartier geleden terug hoe ik dat dan weet over die technologie? Omdat ik dus wakker ben geworden, bij ben gekomen, heel veelvuldig, uit die mindcontrol programma. En ik heb ook de arts terug kunnen halen die in 1994 is overleden, die in Engeland woonde. Daar ben ik ook bezig met onderzoek.

A: De arts ….

M: De arts van de mindcontrol groep; het team waar ik dus uit ontwaakte.

Er loopt dus letterlijk een soort verstoring dwars door ons heen in een seconde. Nou goed, het komt nog allemaal wel.

Leuk, jongens dat jullie er zijn! (gelach).

Het loopt allemaal synchroon met technologie. Technologie op neuraal gebied.

We vinden het wel heel gewoon dat we tegenwoordig oren kunnen klonen en aan kunnen zetten en we vinden het ook heel normaal dat het hoofd van een hond er afgehaald kan worden en op een ander lichaam gezet kan worden; dat is heel gewoon. Daar had ik het de vorige keer geloof ik al over of niet?

A: Ja dat klopt.

Ik heb zo ook nog een vraag die er over gaat …

M: Maar wij denken niet verder van; als dat toen al kon in de jaren 30? wat kan er dan nu?

A: Ja, dat is onvoorstelbaar. En helemaal als er in de tijd gereisd kan worden. Zodat er nu dingen gebeuren die al tien miljard jaren verder zijn. Als je dan gewoon kunt reizen en dat hier doen ….

M: Ik had een gesprekje met twee jonge…..

A: Een klein momentje, misschien is het leuk om zo even een muzikaal intermezzo te hebben, dus dat Ruud zich alvast even klaar kan maken om dat straks te gaan doen.

M: Ja, heel leuk.

Ik had een tijdje geleden een gesprek met twee jongens van de universiteit en die moesten hier heel erg om lachen.

Kan ik ook compleet begrijpen, het is natuurlijk een waanzinnig verhaal wat je hier te horen krijgt. En zeker als dat iemand zegt die het allemaal meemaakt dan denk je: “Nou, of ik ben gek of die

Martijn is gestoord”. Het is natuurlijk veel makkelijker om mij voor gek te verslijten. Dat accepteer ik ook allemaal; dat is helemaal prima. Maar toen zei één van die twee jongens: “Als het zo is dat tijdreizen bestaat; als het zo is dat er ingebroken kan worden in de realiteit, dan zou dat zeker niet nu zijn maar dan zou dat zeker over 1000 jaar zijn”. Ik zeg: Ok, dus jij veronderstelt toch wel in jouw theorie dat dat zou kunnen.

“Ja, nou ja, goed; ja, dat zou dan wel kunnen maar dan wel heel ver in de toekomst”. Ok dan stellen we nu samen vast dat het dan zou kunnen. “Ja klopt”.

Stel, dat dat nou inderdaad is gebeurd, 1000 jaar in de toekomst, zouden die mensen dan – als het machthebbers zijn – zouden die dan kunnen terugreizen naar de tijd hierheen? Naar deze werkelijkheid? En dan ineens is er een voorstelling van: “Ok, het zou dus wel zo kunnen zijn”. Het hoeft zich niet af te spelen in het hier en nu maar het kan zijn dat we dus bestuurd worden door toekomstige technologieën”. En dat is ook wat er gebeurt, waardoor ik ook telkens zeg: Ik kom met mijn bewustzijn een half miljoen jaren uit de toekomst. En dat is niet voor niets dat ik dat heb gezegd.

En het is ook niet voor niets dat Ruud lekker muziek gaat spelen.

A: Nee, inderdaad.

M: Volgens mij kunnen we dat wel gebruiken Ruud, een beetje analoge, liefdevolle muziek.

A: Hier is Ruud Stolp; hij is flamingo gitarist en ook geluidsman bij Earth Matters. Take it away, Ruud.

( muziek intermezzo volgt)

A: Fantastisch Ruud, super.

Ruud: Vinden de aliens dit ook mooi?

M: Ja, dat zou je ze kunnen vragen. Ik denk het wel. Ik vind het in ieder geval heel mooi.

Dankjewel Ruud.

M: Ja, ik vind het heel moedig dat wij met elkaar deze onderwerpen bespreken want aan de ene kant is het heel heftig, maar als je het gaat onderzoeken geeft het wel veel verklaring voor wat er allemaal gebeurt in de wereld. Waarom alles bepaalde exacte tijden heeft; waarom op bepaalde zaken wordt ingegaan; waarom op bepaalde zaken absoluut niet. Hoe het komt dat de universiteiten zo bestuurd worden in een hiërarchie “ze” kennen. Budgettair gezien, het hele systeem, het is één grote piramide en het heeft echt niet met het geld te maken. Geld is geïntroduceerd om die piramide dus in werking te houden, de macht van de controle, hè. Ja, het is heel interessant en dit stuk hoort er echt bij. Want de aarde wordt bezocht door heel veel, zeer geavanceerde buitenaardse- en inter-dimensionale beschavingen, waarvan er velen biologisch van aard zijn en niet echt bezield.

Dus dat zijn Cyborgs, die zeer hoog ontwikkeld zijn met een enorm hoog bewustzijn, die voor de mensheid ook heel veel goeds in petto hebben, maar de mens in feite helemaal niet goed kunnen ondersteunen, omdat de mens van oorsprong van een andere graad van bewustzijn is, van oorsprong. Dat is dus waarom het eigenlijk allemaal aanmodderen is. En als wij willen gaan begrijpen dat wij hier op de aarde, wij allemaal, alle mensen op deze aarde, ambassadeurs zijn van deze wereld en wij willen deze aarde terugbrengen naar een harmonieuze samenleving… En dat zal gewoon gepaard gaan met grote veranderingen en met enorme opstootjes op de wereld. Want je kunt je voorstellen dat de mensen die nu de macht hebben absoluut niet die macht uit handen willen geven. Dus dat gaat ook niet gebeuren …

A: Ik heb het gevoel dat ze dat ook helemaal niet weten. Ik heb niet het gevoel dat Rutte weet wat wij hier bespreken of dat dat gaande is: heb jij niet dat gevoel?

M: Mark Rutte heeft zeker geen weet hiervan, maar Mark Rutte heeft wel een voorstellingsvermogen. En het is niet voor niets dat hij van de films “Mad Max” houdt. Hè Mark?

Dus: Ja (gelach)

Kijk, het is heel eenvoudig. Het gaat erom dat mensen allemaal in een overtuigingssysteem hangen. Ook de wereldleiders, de regeringsleider, mensen die aangesteld zijn door de goedgelovigen die hun stem hebben gegeven aan deze mensen met de gedachte dat zij het voor ons gaan oplossen.

Maar de mensen die nu die macht hebben, worden dus belangrijk gevonden in een heel groot circuit. En dat moet je niet onderschatten. Ik was in Manhattan ook bij de Verenigde Naties bij het hoofdkwartier. En kijk, de energie die daar heerst en de kracht die daar aanwezig is in de panden daar omheen, die is immens. Je ademt daar een hele andere atmosfeer in. Wat daar aan de hand is, als je je daar op af durft te stemmen en je gaat daar dus helemaal mee in verbinding, dan voel je –dat als jij of ik daar binnen zou zijn -, dat je wordt overgenomen door die energie. Dus je wordt geleefd. Je krijgt aanzien. Dus even over Mark Rutte: Je krijgt aanzien. Je hebt een heel programma: Je bent zelfs nog gehoorzaam ook naar de machthebbers. Je zorgt voor het overeind houden van het programma van de EU. De euro moet overeind, het hele machtssysteem overeind. Dus je doet daar helemaal in mee. Je krijgt een hele belangrijke positie. Mensen vinden je leuk, mensen vinden je aardig. Nou, ieder mens vindt het leuk om aardig gevonden te worden, dus dan ga je helemaal in die agenda mee.

Maar het is echt (zo): De macht die zij met elkaar hebben is zó ontzettend groot, dat we die macht daar nooit weghalen. Dat gaat niet gebeuren. Wij krijgen de macht niet weg bij de leiders.

A: Is die macht niet heel groot omdat wij hun als collectief die macht geven?

M: Ja, zo kun je het uitleggen. En je kunt ook zeggen, dat die macht bij hun heel groot is, omdat zij macht hebben omdat wij ónze kracht niet tot uiting laten komen.

A: Of is hun macht .. geven wij die, zeg maar, aan hen omdat wij onze kracht niet leven? Of gaat dat ook gepaard met die technologie, waar zij bezit van hebben? Of worden zij daarvoor gebruikt?

M: Ja beide. Ze worden gebruikt, absoluut, want ze draaien mee in een programma en dat programma is ook een mindcontrol programma, dat dus gebaseerd is op meedoen in die systemen. We zouden ook kunnen zeggen van: Ja, wat we nodig hebben hier op deze aarde in dit …… Kijk ik ben gewoon heel praktisch; ik vertel gewoon wat ik weet en wat ik meemaak en wat ik heb meegemaakt. Dat zijn maar kleine stukjes, om het maar een beetje no profile te houden, om het voorstellingsvermogen van de mensen op ieders eigen wijze te tarten.

We zitten in deze werkelijkheid hier. Hier hebben we nu mee te maken; hier verbouwen wij onze groenten en fruit; hier leven wij. In deze werkelijkheid is het nodig om tot een proces te komen van zelfinzicht, van zelfbewustzijn. De mensheid op deze aarde – laten we ons gewoon bij Nederland houden -, heeft het nodig om het bewustzijn te ontwikkelen dat er zóveel ontbreekt in onze samenleving, dat we dat zelf gaan creëren en neerzetten.

Daar hebben wij ook een eigen soort instituut voor nodig. We hebben eigen instituten nodig die geleid worden door gezamenlijke inzet, vanuit kracht. Op het moment dat we dát gaan doen en we gaan ons vermogen daar inzetten, hele grote projecten met elkaar neerzetten, dan is er een ongeschreven wet. En dat is, dat zodra de aandacht wordt afgehaald van (het feit) dat we dus onze macht, onze kracht weggeven aan de regeringen. (Dus) als we die energie niet meer weggeven, maar bij onszelf bij onze eigen projecten neerzetten, – en dat hoeven echt geen zweefprojecten te zijn, dat kunnen hele fundamentele projecten zijn, die nodig zijn voor het welzijn van de wereld, voor de mens, het dier en de natuur – Als we een eigen economie op poten zetten, – (iets) dat gewoon realiseerbaar is, daar is helemaal niets moeilijks aan, als we dat met elkaar doen – dan trekken we die energie weg bij de machthebbers en dan valt hun macht uit elkaar. Dat is nou juist het grappige.

A: Woensdag gebeurt er ook zoiets, hè? Dan hebben we een referendum, dan kunnen we stemmen. Dat heeft GeenStijl met GeenPeil voor elkaar gekregen.

Ga jij stemmen, woensdag?

M: Nee.

A: Ik zou zeggen: Dat is toch iets wat van onderen af iets bewerkstelligt, zodat we überhaupt iets te zeggen hebben. Dan kun je natuurlijk om je heen zien dat alles in het werk wordt gesteld om het niet te laten slagen; het “nee-kamp”, zeg maar. Het is heel grotesk, hè, als je kijkt wat er op het journaal is en wat er in de media verschijnt, zelfs in de reguliere media; het is gewoon een “display of power”, zodat het eigenlijk überhaupt al geen democratie meer is. En is dat de reden dat jij bijvoorbeeld dan niet gaat stemmen?

M: Ja, dat is de reden.

A: Ok.

M: Ik erken dat soort structuren.. Ik erken als wie ik ben helemaal niet de structuren die hier …. Als ik word aangehouden door een agent, zeg ik ook van – ik ben niet rebels hoor, laat ik dat vooropstellen – maar ik zeg wel tegen de agent van: “Goh, ik laat het je zien, maar ik erken jouw bevoegdheid niet”. Maar dan moeten ze altijd heel hard lachen. Maar dan heb ik in ieder geval gezegd wat ik zeggen wil.

A: En als ze dan zeggen van: “Ja maar meneer, u heeft een overtreding begaan; u moet even mee”.

M: Mee? A: Ja. Nou ik heb dat nog nooit meegemaakt, dus dat zou nog moeten gebeuren. Maar als dat gebeurt, dat dat zo is, dan zal ik gewoon keurig netjes aan de vragen tegemoet komen. Afhankelijk van mijn humeur.

A: (lachend) Geweldig, ok.

M: Kijk, ik ben niet dwars. Ik ben iemand. Ik wil in het moment waarin er iets gebeurt zelf leiding hebben. Ik wil zelf aan het stuur zitten. Maar wij hebben wel met regels en wetten te maken. Dus we gaan niet tegen agenten aan schoppen en trappen, want je kunt links- of rechtsom, maar je kunt gewoon zeggen: Ook die mensen doen heel hartstikke hun best. En met elkaar maak je een menswaardige samenleving.

Dus ik ben er zelfs heel blij om dat de politie er is in het model waarin we nu in zitten, maar waar ik wel van houd is, dat je je gewoon niet laat meetrekken in het systeem.

En dat is wat er hier nu gebeurt. In het referendum van de Oekraïne gaan we mee. En op zich is het prima dat het referendum er is; dan laten we in ieder geval zien, dat de mensen het niet willen.

En het laat ook vooral zien dat het helemaal geen barst uitmaakt wat die mensen dus vinden, omdat het uiteindelijk toch zo zal gaan zoals de machthebbers het willen.

A: Dat laten ze ook al weten, inderdaad. Maar stel je voor …

M: Op voorhand word je eigenlijk al de gek aangestoken.

A: Ik vind toch wel een hele…, ondanks dat het niet dat gaat dienen wat we uiteindelijk willen, kunnen we er in ieder geval naar kijken als iets wat gigantisch veel aandacht heeft getrokken voor de mensen. Stel je voor dat jij nu aan het roer had gezeten en dat jij dit vernieuwingspotentieel waar we het eigenlijk over hebben had aangewend…, hoe had jij het dan aangewend? Hoe had jij dan bijvoorbeeld het gedaan met 400.000 stemmen …. 400.000 mensen hebben gezegd: Wij willen dat referendum; dat zijn heel veel mensen. Maar wat had jij dan bijvoorbeeld gedaan als jij denkt: Nou, dat referendum gaat geen zoden aan de dijk zetten. Als jij 400.000 mensen zou kunnen aansturen om iets vernieuwends te doen; wat zou je dan doen? M: In relatie tot de situatie in de Oekraïne bedoel je?

A: Ja. M: In plaats van een referendum? En eigenlijk is het natuurlijk …. ik zie het als een noodkreet voor de democratie. We kijken er naar en denken van: Hé, dit is wel heel gek. We zien eigenlijk al heel veel dingen die steeds over ons uitgerold worden, maar dit was eentje waarvan iemand heeft gezegd van: Nou dat gaat net even een stapje te ver. Ik steek mijn vinger op en er zijn 400.000 mensen die denken van: Goh, dat vind ik ook gek. Dat is wat er is gebeurd.

M: Ja kijk, ik zeg dus niet dat dat wat ik doe – dus in dit geval niets fysiek doen -, dat iedereen dat zou moeten doen, want ik respecteer en begrijp ook dat het belangrijk is dat het referendum er wel is. Het is natuurlijk wel een peilstok. Jouw vraag is: Wat ik zou doen?

Ik houd niet zo van die randgebieden die voortkomen uit een groep, die al misbruik maakt. Het hele democratische systeem hier is corrupt. Alles wordt geleid door de industrieën. Dus wat ik zou doen? ik zou dan het punt gewoon maar helemaal duidelijk maken en zeggen van wat er dus nodig is om de verandering écht te laten ontstaan. Daar zou ik naar toe willen gaan. Ik houd niet zo van het “pappen en nat houden gebeuren”.

Maar het is wel goed hoor, want er zijn natuurlijk een heleboel mensen die hierin wel meegaan, maar dat zou niet het systeem zijn wat ik zou doen.

Maar gelukkig hoef ik me daarmee niet bezig te houden. Althans niet op deze manier.

A: Helder. Even terug naar technologie. We hebben ook een vraag binnen gekregen over nano-technologie. Je hebt wel eens gezegd: In de matrix is eigenlijk alles nano-bods. Ons cyber-biologisch lichaam ook. Maar veel onderzoek wijst uit dat nano-technologie, zoals die nu commercieel wordt ingezet, b.v. zonnebrand, benzine en voeding dat die schadelijk is voor ons DNA. Is er wel nano-technologie die gezond is voor ons?

We zien daar even een ademspray, dat is goed voor je luchtwegen; nano technologie erin.., en dit wordt als hoge gezondheidswaarde aangeprezen …

M: Ja, kijk er wordt op de universiteiten veel onderzoek gedaan naar nano-technologie. Daar zijn ook allemaal verschillende meningen over. Eigenlijk kan ik daar geen antwoord op geven, want ik heb er geen onderzoek naar gedaan. Ik kan alleen maar mijn gezonde verstand gebruiken – ook als mens -, en zeggen: Alles wat ons lichaam nodig heeft komt uit de organische werkelijkheid.

A: Maar als ons cyber biologisch lichaam ook nano-bods is; wat is dan ?

M: Kijk, wij hebben nu een biologisch lichaam, maar of dat nu gezond is of niet; kijk alles wat je lichaam opneemt aan stoffen wat er niet hoort, dat moet ook weer afgebroken worden. Je kunt je voorstellen dat nanotechnologie – dat zijn dan hele piepkleine deeltjes, hele kleine zilverdeeltjes of aluminiumdeeltjes – programmeerbaar zijn. Die worden in stoffen gedaan en dat wordt opgenomen.

Je moet steeds terug durven kijken naar wie wij zijn. Wij zijn mensen met een oorspronkelijk zeer bloeiende afkomst, met een enorm hoog potentieel van bewustzijn en een enorm hoog aanzien in het universum. Wij zijn bekend, de mens. En dat vermogen zit nog steeds in ons. En dat vermogen komt telkens weer – in welk mindcontrol programma ook -, terug. Niet bij iedereen tegelijkertijd, maar het vermogen gaat altijd aan. De programma’s die nu hier draaien, zijn er op gebaseerd en op gericht om het bewustzijn van de mens voortdurend te prikkelen om het eigenlijk uitgeschakeld te houden. En ja, die nanotechnologie die er nu wordt gelanceerd, die is natuurlijk niet gezond.

A: Geen enkele?

M: Nee.

A: Je hebt gewoon spul wat je op je huid kunt smeren en op je auto. Dan gaan al die regendruppeltjes er heel makkelijk af.

M: Ja, dat is heel mooi. Dat kun je ook doen met bepaalde oliën die je uit een plantenstengel kunt winnen op natuurlijke basis. En er zit gewoon heel veel verschil in. Je hebt de organische werkelijkheid en je hebt de georkestreerde werkelijkheid van de nanotechnologie.

Kijk, als je het op je raam smeert is het een heel handig iets. Als je het op je gezicht gaat smeren moet het wel allemaal afgevoerd worden in ons lichaam. En de ladingen, de programma’s, de mindcontrol programma’s in de nanodeeltjes zijn letterlijk neuropakketjes van informatie en die worden opgenomen in het bloed en in ons bloed wordt het getransporteerd naar onze hersenen. En daar wordt het ontrold en omgezet in een frequentie, in een taal. Dus ik vind dat niet een goede ontwikkeling. Daarbij is technologie super……. technologie is een hele mooie ontwikkeling. Ik vind het fantastisch dat als ik in Amerika ben ik via Skype ergens in de stad mijn zoon kan zien. Dat is fantastisch. Dat is erg leuk. Maar waar blijft het bewustzijn van de mens? Dat is waar het hier om gaat. Het loopt niet synchroon. De mensen zijn zich er niet van bewust: Ze worden afhankelijk gemaakt van technologie,

A: En als we het over straling hebben, daar hebben we het al heel veel over gehad. Eén van de nieuwe dingen die daar nu in gelanceerd wordt is Lify; dat is licht technologie.

M: Ja, maar dat werkt alleen bij licht.

A: Ja, dat klopt, dat is een beetje onhandig. Maar als er wel licht is; is het dan minder schadelijk?

M: Ja want dat zijn dan lichtpakketten die verzonden worden. En dat is iets heel anders. Lichtpakketten dat is gewoon …. ja dat is niet hoogfrequent.

A: Dat is aardig voor als de zon niet schijnt.

M: Ja, als de zon niet schijnt dan heb je er niets aan. De meeste mensen zitten achter de computer als het donker is. Vreemde eigenschap.

Weet je wat ik denk… ? A: Nou? M: Dat we (dit) lekker (in) een Crowd Power gaan doen.

Helemaal goed.

M: Laten we het niet zo laat maken want het is best wel veel informatie wat hier ligt. Ik ga wel kijken of we dat op een mooie manier kunnen invoegen de volgende keer, of die keer daarna. Want er wordt heel wat aangeraakt. Om dat ook een vorm te kunnen geven . Want je krijgt allemaal vragen van hoe zit dat dan, deze mindcontrol en die mindcontrol, waar ben ik nu allemaal, hoe zit dat allemaal. Kijk het meest belangrijke is dat we beseffen dat we hier zitten in het hier en nu. En ook echt contact maken met onszelf vooral. Dus dat wil ik eigenlijk gewoon doen om op een eenvoudige manier mindcontrol enigszins uit te schakelen door ons bewustzijn in onszelf te activeren.

(bekrachtiging)

Ik nodig iedereen uit om, als je dat wilt, de ogen dicht te doen en lekker te concentreren op jezelf. Ik doe zelf mijn ogen er ook even lekker bij dicht, rustig in en uit te ademen op je eigen manier en je eigen tempo en vooral heel erg aanwezig te zijn in je eigen systeem, in je eigen lichaam.

We nemen afscheid op dit moment van al die mindcontrol programma’s, die er dus werkelijk zijn en we gaan met de aandacht in ons hoofd. Waarom ons hoofd? Om aanwezig te zijn met ons bewustzijn in ons brein, in ons neurologische systeem. En op het moment, dat je dat doet, in stilte, ga je beseffen dat je met je focus en met je aandacht aanwezig in je hoofd, in je brein, ook je volledige lichaam kunt ervaren. Doe dat maar eens, voel maar eens goed, dat je lichaam aanwezig is.

Op het moment dat je met je aandacht in het centrum van je hersenen aanwezig kunt zijn, dat doe je door middel van een voorstelling, ervaar je in dat moment ook, dat jij de kracht hebt om alles in je leven te veranderen. Dus welke mindcontrol er ook is, wat er ook op je afkomt, dat jij de kracht hebt en het recht hebt alles anders te doen dan wat je tot nu toe hebt gedaan. Je neemt je iets voor van binnen in je systeem, in je hersenen, door het onderzoek te starten.

Een hele korte Crowd Power. En die is heel krachtig en – als je je ogen nu open doet -, ga je straks na de uitzending pen en papier pakken – ja, hij is heel kort want het gaat ook om de actie. Je gaat opschrijven wat je in je leven nu wilt doen. Wat je wilt bereiken. En je gaat er achter schrijven ja of nee of je er al mee bezig bent.

En op het moment, dat je ontdekt, dat je er nog niet mee bezig bent, ga je een besluit nemen of je het wel of niet gaat doen. En dan start het.

Als je uit de mindcontrol wilt komen zal je ook actie moeten ondernemen.

Ik houd van zweven, heerlijk zweven, lekker weg zweven, maar ik houd ook van actie. Als wij dus ons leven willen veranderen is er ook iets nodig en dat noemen we echt je gedrag aanpassen. Kijken wat wil je veranderen. Korte Crowd Power hè? Maar een hele krachtige. Als je dat gaat doen verandert er meer dan dat jij voor mogelijk houdt.

Nou, we nemen de tekst lekker mee de volgende keer. Ik wil iedereen bedanken thuis voor de aanwezigheid, voor het meeluisteren, want het is een heel groot onderwerp wat we hier nu aanraken. Ik ben blij dat jullie er allemaal zijn, een leuke zaal vol. Gezellig, fijn dat jullie hebben meegedaan en wanneer zijn we er weer?

A: Oeh, weet ik niet uit mijn hoofd. Het staat onder de video, 10 of 13 mei, dat is ook weer over een maand.

M: Hartelijk dank allemaal en tot de volgende uitzending.

A: Ja, graag tot de volgende keer, dankjewel.

Bron: Earth Matters TV | Transcript voor Earth Matters door Mareijke Giglio


Vanwege wat technische uitdagingen in de productie is de voorverkoop DVD Bekrachtigingen met Martijn van Staveren verlengd.

Het is de allereerste DVD met 10 bewuste afstemmingen die je meenemen naar de oorsprong van het menselijk potentieel en je met de krachten daarvan laten werken.

Neem een kort, bewust moment voor jezelf, verbind je met je hart, je lichaam en het Gouden Kwantumveld van bewustzijn. Laat je oorspronkelijke, Galactische Zelf tot leven komen en draag zo bij aan de paradigmaverschuiving van het menselijk bewustzijn.

Deel 1 verschijnt op 28 september, deel 2 met 10 nieuwe bekrachtigingen verschijnt op 20 oktober 2016.

Bron: Earth Matters


Support Earth Matters voor een complete studio

Word lid: Earth Crew

Bron: Earth Matters


Support Earth Matters door de studio compleet te maken:

Om goede programma’s in de studio te kunnen maken is er een behoorlijke hoeveelheid kostbare apparatuur nodig. We hebben daar al een gedeelte van in huis met dank aan onze supporters! Dit is wat we nog nodig hebben:

 • 2 statieven € 450
 • Decorwand € 500
 • Ledverlichting + trussen € 5.200
 • Beveiliging studio/regie € 2.875
 • Gordijnen studio € 500
 • 5 dasspeld microfoons € 3.500
 • Bekabeling voor op locatie € 700
 • Microfoons publiek € 1.500
 • 5 Bureaustoelen € 300
 • Computer voor montage € 1.500
 • Final Cut Pro € 300
 • 2 Microfoons voor buitencamera € 1.000
 • Overige aankleding studio € 1.000

Totaal: € 19.325,- (bedrag is aangepast vanwege nieuwe offerte ledverlichting gehele studio + beveiliging)

Sinds 27 november is er € 10.130 gedoneerd, het nog te crowdfunden bedrag is € 9.195-.

Jouw eenmalige support is nodig om het te realiseren, mogen we op je rekenen? 

Klik op de link van het bedrag van je keuze en kies een van de betalingsmethoden:

Zelf overmaken kan ook:

Je kunt het ook zelf overmaken op bankrekening 19.85.18.331 t.n.v. ‘Stichting earthmatters’ te Groningen. (IBAN NL79TRIO0198518331)


 


Support Earth Matters, word Earth Crew!

 

In haar bijna 10-jarig bestaan heeft Earth Matters miljoenen mensen bereikt met onafhankelijk en bewustmakend nieuws. Door de duizenden artikelen, events en video’s die we gepubliceerd hebben, zijn vele ogen geopend, diverse bewuste bedrijven ontstaan en vooral heel veel harten geraakt.

Om dat te kunnen blijven doen, nodigen we je uit om ons te sponsoren door lid te worden: Earth Crew. Het lidmaatschap van € 5,- per maand kun je ten allen tijde weer opzeggen en geeft de volgende voordelen:

 1. 1 x per jaar gratis toegang tot een uitzending in de studio in Haren
 2. 1 x per jaar een exclusief Earth Crew Webinar met een topspreker over een actueel onderwerp
 3. 1 x per jaar een insider Earth Crew Webinar waarbij je mee kunt denken over onze strategie en koers. We laten ons graag inspireren door onze supporters! 

Je kunt ook gratis lid worden: Earth Friend. Je krijgt dan de nieuwsbrief dagelijks of wekelijks gratis toegestuurd.

Jouw support is onmisbaar en we hopen dat je ons wilt ondersteunen door lid te worden:


Ja, ik word Earth Crew

Per machtiging

Voornaam
Achternaam
Plaats
E-mailadres
Rekeningnummer (IBAN)
Bedrag per maand  €5,-
Ik machtig stichting Earth Matters hierbij tot wederopzegging om bovenstaand bedrag van mijn bankrekening af te schrijven.
 

Maandelijks via Paypal

Earth Matters donaties
 

Geen lid worden, maar wel eenmalig ondersteunen?

Klik op de link van het bedrag van je keuze: onze dank is reuze!

Zelf overmaken kan ook:

Je kunt het ook zelf overmaken op bankrekening 19.85.18.331 t.n.v. ‘Stichting earthmatters’ te Groningen. (IBAN NL79TRIO0198518331 BIC TRIONL2U)


Stichting Earth Matters

Postadres:

Postbus 835
9700 AV Groningen

Bezoekadres:

Kerklaan 30 B
Haren

Tel: 088-7775444

KvK:                02091407
Triodos            19.85.18.331

 

Related Articles

Responses