Crowd Power Revisited #3 | Introductie-aflevering met Arjan Bos en Martijn van Staveren

(Earth Matters | Arjan Bos) In deze introductie van de programma’s passeerde al een breed scala aan paradigmaverschuivende onderwerpen de revue. Van de aardbeving in Japan tot groene lichtverschijnselen in de wolken bij Groningen; van het wakker worden uit de Matrix tot ons menselijk potentieel en hoe we dat met elkaar kunnen aanboren; van hoe de programma’s in elkaar zitten tot de intentie waarmee het wordt gemaakt. 

Er is weer een index met vragen en steekwoorden aan toegevoegd, een mp3 om alleen te beluisteren en de link om mee te helpen met ondertitelen en vertalen. Het transcript volgt binnenkort. 

De uitzending met Martijn van Staveren die gepland was op 30 januari hebben we moeten verplaatsen en we hopen je spoedig te kunnen melden wanneer we dat gaan doen. 


5 juni 2015

(Earth Matters) Eindelijk is het zover: Earth Matters TV is een feit! Nu de studio operationeel is, zijn Arjan Bos en Martijn van Staveren de eersten die structureel vier programma’s met elkaar gaan presenteren.

Crowd Power
In dit live-programma gaan we met de kracht van de menigte aan het werk. Als mensen zijn we met elkaar verbonden en dat aspect willen we activeren. Kijkers kunnen thema’s aandragen waarmee we gaan werken. Met bepaalde oefeningen kunnen we – vanuit respect – invloed uitoefenen op zaken die een fundamentele bijdrage leveren aan het welzijn van ons bewustzijn. Dit gaan we in de uitzending met elkaar bekrachtigen. 

Heilige Huisjes
We zien nog geen 1% van de wetenschappelijke realiteit. Nog geen 3% van ons DNA is aangesloten en slechts 5% van onze gedachten zijn bewust. Dat in ogenschouw nemende zijn we allemaal ziende blind en horende doof. Toch zijn er vele rotsvaste overtuigingen in onze samenleving over hoe zaken in elkaar steken en daar wordt liever niet aan getornd. In Heilige Huisjes nemen we met een open houding een breed scala aan rotsvaste overtuigingen onder de loep. Van Egypte tot reïncanatie, van de big bang tot de economie en nog veel meer. Kijk naar Heilige Huisjes en unplug the Matrix!

Fringe Weather Report
Het weer wordt extremer. Steeds vaker zien we grote hoeveelheden vliegtuigstrepen in de lucht en vinden er bijzondere natuurfenomenen plaats. In de uitzending kunnen kijkers hun beelden delen en er iets over vertellen. Ook worden er actuele en historische weeranomaliën uit het nieuws belicht.

Buitenaards Contact
Als vrijspreker deelt Martijn over zijn vele ontmoetingen met een keur aan buitenaardse mensen. Met hem bekijken we het recente nieuws over ufo’s en buitenaardsen. Ook kijkers kunnen ervaringen delen in de uitzending. Alles is bespreekbaar. Zowel de meer positieve als de meer negatieve – van euforisch tot traumatisch en alles daar tussenin – ervaringen en verhalen zijn welkom. 

Bron: Earth Matters

Bron foto groen licht verschijnsel: Groninganus

Wil je meer van Martijn van Staveren weten, kijken of er een lezing bij jou in de buurt is of meer interviews met hem zien of beluisteren? Kijk dan op zijn website: martijnvanstaveren.nl  

Bron: earth-matters.nl 


Index (vragen) Klik op de tijd om direct naar dat gedeelte te gaan.

Introductie aflevering programma’s met Arjan Bos en Martijn van Staveren

 • 01:17 Earth Matters – introductie organisatie
 • 10:21 Martijn van Staveren – stelt zichzelf voor
 • 11:30 Buitenaards contact – introductie programma
 • 23:12 Heilige huisjes – introductie programma
 • 24:08 Holocaust – onderzoek Peter Stuivenberg aantal doden 2e WO
 • 25:16 Licht – vals licht: … en er was licht = “god” switchte de knop van de matrix aan – David Icke
 • 27:00 Matrix – trailer van de film
 • 28:24 Matrix – waarom heeft Martijn affiniteit met de film? De aard van de werkelijkheid
 • 31:10 Realiteit | Waarnemer stelt realiteit beschikbaar
 • 32:13 Matrix code | Zit niet in ons fysieke lichaam | Hypnotische staat | Positieve veranderingen die nog steeds onderdrukkend zijn
 • 33:45 Ascensie | wij gaan niet ascenderen, wij zijn al superieure wezens 35: 37 Samen | Nut van bij elkaar zijn
 • 36:05 Matrix | Wakker worden uit de matrix | Broedmachines | vrije ruimte waar wij liefde en harmonie ervaren
 • 39:23 Onderlegger uitzendingen: “We hebben een onvervreemdbaar recht om het niet bij het juiste end te hebben en we mogen zelfs domme vragen stellen zonder verketterd te worden.” William Reich
 • 40:43 Fringe Weather Report | Introductie programma
 • 40:49 Chemtrails | actie Earth Matters
 • 46:45 Aardbeving Nepal | Verschuiving tektonische platen of gevolgen vanuit andere realiteit? | Invloed ons bewustzijn
 • 52:20 Aarde | Is de aarde onderdeel van de Matrix? | Aarde wordt in greep van angst gehouden
 • 54:50 Ufo sighting | Foto lichtfenomeen in wolk | Reizen met plasmatechnologie | portaal naar andere dimensie
 • 57:25 Crowd Power | Introductie programma

Index alfabetisch (steekwoorden) 

Klik hier om naar de index van alle uitzendingen met Martijn van Staveren te gaan. Deze pagina wordt bewerkt totdat alle uitzendingen er in opgenomen zijn.

Wil je bijdragen met een ondertiteling of vertaling van deze video? Dat kan via deze link


Audio-bestand te beluisteren via ons kanaal op Mixcloud


Transcript (door Mareijke Giglio) 

Introductie 4 programma’s met Arjan Bos en Martijn van Staveren

5 juni 2015

Arjan: Welkom allemaal bij deze introductie uitzending van 4 programma’s, die Martijn van Staveren en ik met elkaar gaan maken. We gaan de 4 programma’s aan jullie voorstellen en daarvoor zal ik even het één en ander over Earth Matters en ook over mijzelf vertellen.

Martijn zal zich even gaan voorstellen en daarna gaan we het hebben over de 4 programma’s, die we met elkaar gaan maken. En dat zijn: buitenaards contact, heilige huisjes, the Fringe Wheather
Report en crowd power.

En die 4 zijn ja in een hele mooie setting bij elkaar en in deze uitzending willen we het hebben over waarom we dat doen, wat onze intentie is met deze uitzending en alvast een voorproefje geven op wat gaat komen. Super dat we hier zo zitten Martijn.

Martijn: Ja heerlijk om dit te mogen doen. Ik vind het ook heel fijn, welkom allemaal.

Arjan: Ja welkom allemaal.

Ja ik zal allereerst even wat gaan zeggen over Earth Matters. Earth Matters die bestaat nu 6 jaar en we zijn 5 jaar lang live. Het heeft eigenlijk wel een …. ik zal iets zeggen over de aanleiding waarom ik dit initiatief ben gestart. Ik ben zelf eigenlijk van jongs af aan heel spiritueel georiënteerd. Komt ook door een aantal ervaringen die ik heb gehad. En ja het alternatieve nieuws vond ik niet echt allemaal geweldig, niet echt iets om aandacht aan te besteden. Ik vond het eigenlijk allemaal heel zwartgallig. Zo van, die mensen zoeken ook overal wat achter en die moesten maar een beetje positief gaan denken dan komt het allemaal wel goed.

Totdat ik in 2006 denk ik, 2 documentaires van een Australische vriend van mij kreeg en die zei van: kop dicht, kijken. En dat waren 9/11 mysteries en disclosure project. Die 2 documentaires heb ik bekeken en daar zijn mij de schellen van de ogen gevallen in de zin, dat het toch wel een heel andere werkelijkheid is dan het 8 uur journaal. Ik ben toen een onderzoek begonnen en dat heeft ongeveer een klein jaar geduurd waarin ik eigenlijk de doos van Pandora heb open getrokken met betrekking tot allerlei onderwerpen. En omdat mijn wereldbeeld zo veranderd was, heb ik gedacht dat wil ik ook niet langer voor me houden en toen heb ik een brief geschreven met een synthese van mijn zoektocht en die heb ik uitgedeeld als hard copy brief aan iedereen die ik kende en dat ging over 9/11, dat ging over ufo’s en over vaccinaties en over alle onderwerpen die wij nu ook bij Earth Matters behandelen. Dat was heel bijzonder, het waren 250 mensen aan wie ik die brief toen heb uitgedeeld …

Martijn: Moedig, heel moedig…

Arjan: Ja dat was wel een “coming out”, maar ik had wel het gevoel van het moet echt, want ik heb ook helemaal geen zin meer om het voor me te houden. Ik voelde, dat die realiteit waar was en dat ik het ook niet aan mijn medemens wilde onthouden.

Het viel mij eerlijk gezegd heel erg mee wat voor reacties ik kreeg. Ik kreeg uit allerlei onverwachte hoeken de leukste gesprekken en verjaardagsfeestjes waren opeens niet meer saai.

Martijn: Ineens ging je met plezier naar feestjes toe.

Arjan: Ja precies. En ook echt uit onverwachte hoeken. Mensen met christelijke achtergronden, mensen met keurige pakken en met keurige banen, waarvan je denkt saaie dodo’s, die blijken toch ook echt wel spannende ideeën te hebben. Dus dat was heel leuk om mee te maken en ook heel prettig om daaruit te zijn en om het er gewoon vrij over te hebben. In 2007 was het nog wel iets anders dan nu. Als achterlegger bij die brief heb ik een website gemaakt “willen wij weten?” en ik had zoiets van, ik heb zulke goeie docu’s gezien en als mensen meer willen weten naar aanleiding van wat ze hebben gelezen in de brief dan kunnen ze naar “willen wij weten?”  met een vraagteken want je moet inderdaad willen weten, dat moet je zelf ook onderzoeken, dus dan konden ze daarop kijken. Dus die ben ik een beetje gaan updaten en nog een beetje gaan updaten en toen werd ik door Ab de Louw van Spiegelbeeld gevraagd van, zou je eens wat voor mij willen schrijven. Toen heb ik daar een serie van 8 artikelen voor geschreven. Dat is eigenlijk uitgegroeid tot één van dé alternatieve nieuws websites van Nederland destijds. Dus dat was natuurlijk heel mooi. Maar goed  de vraag, die ik in het heel groot stelde, willen wij weten wat er in het universum gebeurt en willen wij weten wat er op aarde gebeurt, ja die moet je natuurlijk ook in het heel klein stellen. Willen we weten wat er in mij gebeurt, zo boven zo beneden. Toen bleek dat ik nog wel een aantal blinde vlekjes en schaduwkantjes over het hoofd had gezien.

Martijn: Wie niet, daar hebben we allemaal mee te maken.

Arjan: Ja zo is het. Dus dat was even een tijd voor introspectie. En toen hebben we de website even helemaal gelaten voor wat het was, geen aandacht meer aan besteed. Een jaar later, toen keek ik weer eens wat om me heen en toen zag ik van, hé die traffic daar heb ik helemaal niets mee gedaan en die traffic is verdubbeld. Toen voelde ik van, nou oké dit is toch iets waar ik echt wat mee wil en ook kan.

Martijn: Een bevestiging hè en dat mensen voelen dat daar dus een onderzoeksveld wordt aangeboord door jou waar ze zelf ook al mee bezig zijn en dat voegt bij elkaar in.

Arjan: Ja absoluut. Dus dat was heel mooi en toen was het idee geboren om …. want ik had zoiets van nou ik wil niet alleen van donaties afhankelijk zijn, ik wil ook producten verkopen, om producten te verkopen en nieuws te combineren. Als een burgemeester van Arnhem besluit om geen  UMTS mast te gaan plaatsen omdat het schadelijk is en daarbij een dect telefoon aan te bieden. Maar dat bleek juridisch helemaal niet handig, dus die hebben we uiteindelijk gescheiden. En toen is het idee geboren voor Earth Matters voor het nieuws en Orongo voor de producten. En Earth Matters wil ik echt een brug laten zijn naar mainstream zeg maar, om de alternatieve onderwerpen ook mainstream onder de aandacht te brengen.

Dus dat betekent in ieder geval een lichtere website en ook een professionelere website en ook meer onderwerpen bij elkaar. De complotverhalen, zoals zoveel mensen ze noemen, die hebben we verborgen nieuws genoemd, die vond ik wel heel belangrijk, maar die hebben we onderaan gezet. We begonnen met duurzaam, gezond, spiritueel, grenswetenschap en verborgen nieuws.

Ik vond ook dat dat scala aan onderwerpen, die hebben allemaal wat met elkaar te maken en wat ik veel zag was toch nog een hoop gesegmenteerdheid daarin eigenlijk, in dat veld. Op het moment dat je naar een groot spiritueel festival gaat en je hebt geluncht met elkaar dan zijn er 12 zakken met plastic. Dat duurzaamheid niet iets met spiritualiteit te maken heeft en al die onderwerpen die waren niet specifiek met elkaar gelinkt, die wil ik toch allemaal bij elkaar zien.

Dus dat hebben we met Earth Matters gedaan en inmiddels bestaan we dus 6 jaar, we zijn 5 jaar live, heel veel meegemaakt in die tijd. We zijn uitgegroeid van een eigenlijk éénmansbedrijfje naar een kleine vrijwilligersorganisatie en van daaruit naar een grotere vrijwilligersorganisatie. Op enig moment hebben we toch wel bijna 100 mensen gehad, die hieraan meewerkten. We zijn nu met twintig man in Haren en met nog  een aantal in het land, die ook meewerken. Ik denk dat we nu met een kleine 50 man zijn die hieraan meewerken en we hebben een lezerspubliek van ongeveer een kwart miljoen mensen per maand. Daar zijn we hartstikke blij mee.

Martijn: Dat is een prachtig bereik.

Arjan: Ja absoluut.

Martijn: Dat heb je met heel veel mensen weten te bereiken, dat is echt fantastisch.

Arjan: Ja dat is echt super.

Martijn: Dat kun je ook alleen maar met elkaar bereiken.

Arjan: Ja absoluut. En het is ook mooi om zeg maar die zware onderwerpen, die we soms best wel belichten, dat je het met elkaar daarover kunt hebben en ook gewoon met elkaar daarmee iets kunt doen.

Het is een hele diverse organisatie. We hebben van allerlei mensen hier aan het werk. Mensen die heel specifiek veel kennis hebben of veel affiniteit hebben met een bepaald onderwerp, maar ook niet specifiek. Er zijn ook mensen die gewoon een tijd aan de kant staan en die zeggen van nou, ik sta 3 jaar te niksen en ik wil toch wel iets doen voor een sympathieke organisatie. We hebben allochtonen, autochtonen, parttimers, fulltimers.

Martijn: Kortom, er zijn mensen lekker aanwezig.

Arjan: Precies.

Martijn: En dat is ook wat mij heel erg opvalt. Juist ook in een tijd waarin we in een transitie zitten waar je op dient te passen, dat je niet in ontmoediging terechtkomt, dat je de frequentie van blijdschap en vreugde en ook verbinding met elkaar juist heel erg  bewust op de voorgrond houdt als fundament. Het valt me op dat jullie hier bij Earth Matters dat inderdaad allemaal uitdragen.

Ja, heel leuk.

Arjan: Leuk dat je dat ziet. Ja.

Ik denk dat wat dat betreft wel een uitgebreide introductie is van Earth Matters.

Zou jij iets over jezelf willen vertellen Martijn?

Martijn: Ja natuurlijk.

Ja ik zal me ook kort voorstellen. Ik heb niet zo’n lange indrukwekkende historie als Earth Matters.

Ik ben Martijn van Staveren. Mijn aandeel om mede met Arjan de uitzendingen en het team uiteraard ja neer te zetten, heeft uiteraard te maken met mijn expertise op het gebied van buitenaardse ontmoetingen.

Ik ben 41 jaar, fysiek gezien, en ik heb mijn hele leven contact met andere wezens, met mensen zoals ook wijzelf. Ik ben mijn hele leven daar ook al over aan het spreken, van kind af aan al, dus mensen die mij kennen die weten dat. Mensen die mij kennen waar ik altijd het vertrouwen bij heb gevoeld, die weten dat. Dus dat komt niet van het één op het andere moment. Ik heb daar heel veel jaren onderzoek naar gedaan, meer dan 30 jaar. Ik ben in mijn tienerjaren echt gaan opschrijven wat er allemaal gebeurde, wat die contacten allemaal inhouden en ik heb gedurende mijn hele leven altijd ook geweten dat ik daar op een later tijdstip samen met heel veel andere mensen daarover ga spreken. Dat doe ik dus ook door middel van voordrachten, bijeenkomsten, lezingen. En waarom spreek ik daarover? Om vanuit de eigen ervaringen, die gewoon ook heel feitelijk zijn, zaken die soms heel erg zweverig lijken, om die gewoon naar de voorgrond te brengen. Om het uit de waanzinnigheid weg te halen. En of dat lukt is iets heel anders, omdat veel mensen het natuurlijk een waanzinnig verhaal vinden. Het is veel waanzinniger dat we zoveel moeite dienen te nemen om het in het publieke domein terug te brengen.

Dat doe ik met heel veel plezier en ik spreek daar uitvoerig over, dat de mensheid een onderdeel is van een enorme galactische samenhang, dat de historie van de mensheid vervalst is in die zin van wat wij er nu van weten.

Daar zou je over kunnen zeggen, er zijn wel honderden verschillende histories, want er zijn heel veel verschillende ontdekkingen gedaan. Laten we elkaar daar niet in terechtwijzen maar laten we gaan onderzoeken, want dat is ook de missie wat mij betreft als mens als galactisch mens waar we voor staan, om te onderzoeken dat alles mogelijk is. En dat het dus mogelijk is, dat ons bewustzijn, hoe we dus nu denken hoe we de wereld ervaren, dat dat bewustzijn niet werkt op de wijze zoals we het van oorsprong in andere tijden hebben gedaan. Dus wij denken binnen conditioneringen en referentiekaders en het voldoet gewoon niet.

En waar we vanaf mogen is, dat we elkaar verketteren, dat we tegen elkaar ingaan, maar dat we gaan onderzoeken en dat is mijn bijdrage in deze uitzending en in de uitzendingen die komen, het thema buitenaards contact en het onderwerp “crowd power”. Wat ik daarmee bedoel is, dat we gaan spreken wat er allemaal gebeurt in deze wereld op het gebied van buitenaards contact. Daar ga ik nu uiteraard iets verder op in, omdat dat ook een beetje de start is, waar ik iets over mag zeggen.

Nou dat is het thema. Het thema “de aardse mens in relatie tot het galactische bewustzijn”. Dus onze plek op aarde. En dat het een fundamentele betekenis heeft juist op het punt waar de mensheid nu is aangekomen. En we voelen allemaal dat we in een tijd zitten, dat er echt grote veranderingen gaan komen.

Arjan: En moeten komen.

Martijn: En ook moeten komen en zijn ook nodig. Want we zitten in feite als beschaving in een structuur vast, en dan spreek ik niet over de mensen die dus al beseffen dat het echt anders dient te gaan, maar collectief als beschaving als soort op deze planeet zitten we in een model vast waarin het woord “waanzinnig” echt op zijn plek is, want het is een waanzinnig model, dat ons afhoudt van explorerende vermogens, dat we niet meer kunnen onderzoeken wie wij zijn. Dat we niet meer op een vrijwillige basis besluiten kunnen nemen, die dienstbaar zijn voor het welzijn van de mens van de planeet, van de dieren en flora en fauna. 

En over de hele wereld zijn gigantische groepen mensen bezig, wetenschappers ook, om te onderzoeken van wat betekent dit allemaal, wat wordt er allemaal waargenomen. En dat is een enorm dossier, gigantisch groot. Veel mensen denken dat buitenaards contact alleen maar is als je een aluminium hoedje opzet, of dat je een psychopaat bent, of dat je in de war bent of drugs gebruikt. Het zou allemaal zo kunnen zijn, maar in die context doe ik daar dus niet aan mee, ook geen hoedje. Ik zeg alleen dat het onderwerp in heel verschillende facetten al jarenlang heel erg interessant (intensief?) onderzocht wordt. En er is zoveel desinformatie in dit onderwerp, daar zullen we ook heel voorzichtig in moeten zijn.

Want wie zegt wat de ander vertelt waar is. En dat is ook en dat ben ik mij mijn hele leven bewust, dat wat ik meemaak en heb meegemaakt, dat dat ook een discutabel iets is. Want ik kan jou maar ook de kijkers thuis op dit moment niet op de wijze zoals wij nu denken bewijzen hè zeg maar, voor zover wij dan nodig hebben, dat datgene wat mijn ervaringen zijn, dat dat dus de werkelijkheid is.

En in die zin is het ook helemaal niet belangrijk dat dat als een werkelijkheid of dé waarheid wordt gezien.

Wat nodig is dat we het gaan onderzoeken. En als we alle onderzoeken erbij halen dan is dat onthutsend. Dat is een onthutsende gebeurtenis.

Arjan: Ja absoluut.

Martijn: En wat is er dan zo onthutsend aan en dat is gelijkertijd ook het hele mooie van het verhaal, dat de wereld, de planeet onderdeel is van een heel groot, galactische samenhang, dat de mens van oorsprong een ongelooflijke staat van evolutie reeds al bereikt heeft, en dat zijn ook de referentiekaders die we in ons dragen en voelen dat we daar dus naar toe willen gaan, en dat de mensheid ook een hele belangrijke positie, een rol heeft waardoor het juist onder vuur ligt.

En dat heeft alles te maken met de structuren die hier op de aarde aan de gang zijn.

En mensen uit de bankensector, mensen uit de gezondheidsindustrieën, mensen uit de militaire industrieën, uit inlichtingendiensten, mensen uit de ruimtevaart, uit allerlei wetenschappen, neurowetenschappers, er wordt nu zo ontzettend veel naar buiten gebracht, dat gebeurt druppelsgewijs. Je kunt je voorstellen dat je niet in één keer alles naar buiten kunt gooien als je bekend bent met dit onderwerp, dat doe je ook gefaseerd, en daar zijn wij met elkaar in deze uitzending maar ook met jullie want dat is juist ook de inzet om dat met elkaar in beweging te brengen, we zijn als pioniers bezig met elkaar.

En als ik het zo mag zeggen dan voelt het voor mij ook als een heel groot cadeau, als een geschenk, om met elkaar, we hebben jullie de kijkers hierbij ook echt nodig om dit onderwerp in beweging te zetten en de bijdrage daarvoor ook van jullie te vragen, dat je daar dus ook echt actief bij betrokken bent. Want wij kunnen dit samen niet, we kunnen het met elkaar wel. Dus we zijn al die druppeltjes die samen die grote oceaan vullen.

Dat is in feite wat mijn bijdrage hier in is en ik denk en het voelt voor mij ook nu het moment waarin we nu zitten, dat het tijd is om alles bespreekbaar te maken. Dus niet alleen de hele mooie kant, wat wij dus zeggen dat is mooi en liefdevol, maar dat we juist durven te kijken van wat is er aan de hand in ons systeem, waardoor er ook zoveel krachten aanwezig zijn op deze planeet, waar mensen zich liever verre van willen houden omdat het een lastig en problematisch onderwerp lijkt. Het heeft alles te maken met onze autoriteit dus we gaan eigenlijk alles wat besproken kan worden, linksom rechtsom, gaan we gewoon ter tafel brengen. En dat doen we vanuit de visie, dat er heling kan komen in niet belichte zaken, dat er onderwerpen besproken kunnen worden en terug kunnen keren in een bewust zijn. Want iets kan pas veranderen als het gezien wordt.

En zolang iets wordt ontkend kun je het ook niet veranderen.

Nou ja jij hebt al kort eventjes gehad over de spirituele invalshoek zeg maar. Dat is ook iets wat ik heel veel tegenkom wat heel begrijpelijk is. Dus als je een vorm aanhangt waarin het buitenaardse concept alleen in het verhaal wordt gezet van, ja de galactische federatie is er, zij staan klaar om ons te redden dat je daarmee eigenlijk de slagboom direct dicht duwt om verder te onderzoeken van: hoe komt het dan dat ze daar zijn en wat is de reden dat zij daar dan zijn als dat klopt in dat verhaal.

Want de spirituele mensen zijn behoorlijk geconditioneerd, dat wij in feite dus alleen maar hoeven te wachten en alleen maar liefde hoeven te sturen om het op te lossen.

Arjan: Ja dat is één. En twee is dat ook angst een grote rol speelt en ook de negativiteit, dat er toch ook veel wordt gezegd dat waar je je op focust dat groeit. Dus op het moment dat je op zaken je aandacht richt , ja die niet zo prettig zijn, dat je dat voedt.

Martijn: Dat is gewoon een gezegde geworden hè. Ja dat klopt.

Ik zeg dan maar heel simpel iets over. Op het moment dat je je niet bewust bent als collectieve beschaving maar ook als individu, dat je in een cyclus verkeert in je leven waar iets doorbroken mag worden en je ziet dat niet wat je te doorbreken hebt, dan zul je dus aldoor in die loop blijven hangen. Dus dat noemen wij dan blinde vlekken.

Ik beweer vanuit mijn ervaringen dat de hele samenleving op zich in een protocol, in een model verkeert, bewust georkestreerd door andere krachten die ons af willen houden van het bewustzijn, dat wij van oorsprong in ons dragen, dat  juist daardoor we dat niet benoemen, wat we niet kunnen veranderen. Dus het is eigenlijk heel simpel, gewoon lekker alles bespreekbaar maken.

En ook alles durven bevragen. Dat doe ik bij mijzelf ook.

Mensen vragen mij een heleboel en ik heb op heel veel vragen ook niet een antwoord. Dus ik ben niet de “vraag maar raak baak” in dit verhaal.

Maar dit is een heel belangrijk onderwerp, buitenaards contact. En ik ben er zeker van en dat merk ik ook tijdens de lezingen, die ik mag geven door heel Nederland, dat er tienduizenden mensen zijn, die het heel fijn vinden dat het mogelijk is om ook daadwerkelijk te spreken over die moeilijkere kwesties. En als we dat helemaal gaan uitzoeken dan blijkt eigenlijk dat er helemaal geen negativiteit bestaat, dat angst alleen maar een interpretatiemiddel is van onze trauma’s, van de traumatiek waarin de aarde verkeert en het is de tijd om al die traumatiek op te lossen en dat kan werkelijk alleen door onze persoonlijkheden ook eventjes durven aan te raken. En dat durf ik te bespreken omdat ik dat ook heb gedaan en daarin nog steeds bezig ben en dat wil ik graag met de mensen delen. Als er één vraag is van de welwillende buitenaardsen en interdimensionale beschavingen is het om daaraan te gaan werken.

Nou, ik geloof dat we nu wel redelijk op koers liggen van wat ik daarover wilde gaan zeggen.

Arjan: Oké.

Martijn: En we zullen in de aankomende uitzendingen alle mooie thema’s daarover voorbij laten gaan en de bedoeling is ook, dat jullie daar ook je bijdrage in leveren wat er wereldwijd en daar buiten gebeurt.

Arjan: Misschien is het leuk om nog wat over de format te zeggen, dat we naar het nieuws kijken van wat is er eigenlijk de afgelopen maande gebeurt met betrekking tot het buitenaards gebied, dat we daar een aantal dingetjes uit willen halen, dat we ook inbreng van jullie vragen als kijker. Als je een ervaring hebt, die je graag wilt delen dan kun je dit kenbaar maken, kun je ook in de uitzending komen of per skype of per telefoon ….

Martijn: Leuk, dan heb je ook echt contact met elkaar hè. Dat is ook heel belangrijk dat er echt contact is. En niet dat jullie thuis alleen maar op de zijlijn zitten, maar dat we dus iets in beweging zetten in  het collectieve veld.

Arjan: Ja.

En ik zal ook naar een ervaring van jou vragen. Ik heb zelf nog nooit een ufo of een alien, of een buitenaards wezen gezien. Ik heb wel allerlei spirituele ervaringen gehad. Ik denk dat het mooi is als we een heel spectrum hebben in het veld dat we hebben kunnen onderzoeken. Zoals Coen Vermeeren het zelf zegt zo van, ja ik geloof niet in ufo’s, ze bestaan gewoon. En als je ziet wat er allemaal voor informatie in het publieke domein zich bevindt, dan kun je gewoon dat standpunt stellen en dat doe ik ook, ondanks dat ik nog nooit een ufo of een alien heb gezien.

Martijn: Ja dat is heel belangrijk dat je dat ook zegt. Zoals het werk van Coen Vermeeren en vele andere wetenschappers, die daar gewoon hun nek voor durven uit te steken en dat ook op een wijze doen die van, ja toch ook moed getuigt, maar ook de echte inzet om het ook te veranderen in dat veld dat we daartussen dus een brugje slaan. Nou we weten allemaal dat we daar af en toe ook wel eens voor gestraft worden, althans dat proberen sommige mensen en dan hebben we elkaar nodig. Elkaar nodig om ook, nou positief te zijn en vreugde te ervaren.

Dat is het stukje, dat ik op dit moment als introductie over buitenaards contact wil vertellen.

Arjan: Nou ik heb er erg veel zin in, lijkt me heel leuk om het met jou aan te gaan.

Dan wil ik een aantal dingen zeggen over heilige huisjes.

Heilige huisjes zijn eigenlijk rotsvaste overtuigingen die binnen de samenleving verankerd zijn en die je niet ter discussie stelt. En als we nou weten, dat er wetenschappelijk is vastgesteld, dat we ongeveer 1% van het realiteitsspectrum, dat er gewoon is, maar zien met onze ogen, dat we dat kunnen zien, en dat ongeveer 3% van ons DNA is aangesloten en 5% van ons gedachtenbewustzijn, ja dan weten we eigenlijk dat we ziende blind en horende doof zijn. En het leek mij nou heel leuk om daar een uitzending over te maken, om een programma daarover te maken om dat gewoon met een hele open mind een aantal dingen te gaan onderzoeken, En het voorbeeld heb ik daarbij van bijvoorbeeld Peter Stuivenberg, die heb ik ook een keer mogen interviewen, die heeft een mooi boek geschreven “De Boogey Man” alweer een tijdje terug. En één van de dingen, die hij heeft onderzocht is het aantal slachtoffers van de Holocaust. Als je weet bijvoorbeeld dat er gigantische cijferschommelingen daarin zijn, de cijfers lopen uiteen van 9.000.000 tot ik geloof zelfs 60/70.000 en Auschwitz die  heeft, dat plaatje zag je net ook even voorbij komen, hun monument aangepast van 4.000.000 doden naar anderhalf miljoen doden, het officiële monument is aangepast, maar je mag dat niet onderzoeken want hij wordt in België gezocht bijvoorbeeld als Holocaust denier.

Martijn: Wat hij dus helemaal niet is.

Arjan: Nee!

Martijn: Sterker nog, we weten allemaal dat het gebeurd is en het is een verschrikkelijke gebeurtenis. Het is alleen zo, als je daar iets over wilt onderzoeken, dat je blijkbaar wordt tegengewerkt.

Arjan: Ja inderdaad. Dus dat is heel bijzonder.

En wat ik ook wel bijzonder vond in dit verband, ik heb het boek gelezen van David Icke “The perception deception”. Die doet zijn naam heel erg eer aan, dat is een pil van 900 bladzijden en één van de dingen die hij daarin zei ..

Martijn: Het ging ook over een pil hè?

Arjan: Jaahaha, inderdaad.

Hij zei eigenlijk van, nou van onze zintuigen heb ik niet het gevoel dat we het juiste waarnemen. Hij heeft bij een ayahuasca ervaring, die voor hem dagen duurde, was hij op een gegeven moment een hele lange tijd in een zwarte donkere ruimte, waar alles afwezig was en hij had het gevoel van, goh daar ben ik sanang, daar ben ik in mijn creatiekracht, daar ben ik in mijn oorsprong. En hij zegt dus, ja al het gepraat over we moeten naar het licht, hij zegt: ik heb eigenlijk het gevoel dat als er in de bijbel staat “en er was licht” dat dat eigenlijk de demiurg uit het Oude Testament was, die het knopje van de matrix aanzette.

Martijn: Ja.

Arjan: Dat triggerde mij ook wel want dat is natuurlijk een hele paradigma shift die je dan moet maken, we gaan eigenlijk overal naar het licht toe. Als het licht nu juist datgene is, dat ons afhoudt van de oorsprong, of wat juist de oorsprong niet is, dat vond ik ook wel treffend  in jouw ….. want je zegt dat je niet veel gelezen en films gezien hebt, maar wel de Matrix…

Martijn: Ja

Arjan: En dat je daar wel affiniteit mee hebt.

Martijn: Ja bepaalde facetten zijn in ieder geval heel interessant, die hebben een heel diepgaande betekenis.

Arjan: Misschien kunnen we even naar de teaser van de Matrix kijken?

Martijn: Leuk.

Arjan: En dat we daar eens even een aantal vragen over gaan stellen.

Kan de Matrix gestart worden jongens?

De teaser wordt getoond

Arjan: Ja ik denk als je een beetje wakker geworden bent zeg maar in allerlei onderwerpen, dat we allemaal wel een gevoel hebben dat we in een soort matrix zitten. En in de film krijg je natuurlijk een hele visuele ervaring hoe dat zou kunnen. Dus ik was heel benieuwd  waar jouw affiniteit dan ligt als je die film hebt gezien.

Martijn: Nou mijn affiniteit ligt erin, dat ik bepaalde onderwerpen zie die te maken hebben met de wijze wat er gebeurt in ons bewustzijn. Mijn ervaringen zijn heel uitgebreid, wat ik er nu over zou kunnen vertellen is dat ik als kind al ontdekte, dat de werkelijkheid die wij dus zien om ons heen, dus ook een echte werkelijkheid is op dit moment, veel mensen noemen dat een illusie, noem het zoals je wilt, is ook helemaal niet belangrijk, ik heb gezien dat de data die ons bewustzijn in ons draagt en tot ons neemt als werkelijkheid, wordt omgevormd door manipulatieve krachten.

We zien dus in feite, je zou kunnen zeggen we nemen iets waar en in ons brein worden de beelden of de informaties geïnterpreteerd. Individueel zitten we in een soort realiteit, die gekoppeld is aan elkaar in een netwerk, waardoor als er iets in jouw matrix verandert, in jouw realiteit, verandert het ook in mijn realiteit.

Maar ik ontdekte als kind en dat maak ik dus vanaf dat moment erg veel mee, dat er in mijn matrix zaken kunnen veranderen, die andere mensen niet zien. En dat heeft mijn onderzoek opgestart. En dat wist ik ook al toen ik geboren werd, was ik daarvan al op de hoogte, alleen ik ging er pas onderzoek naar doen toen het ook echt visueel voor mij zichtbaar werd.

Wat je in de matrix ook ziet in de film, is dat de werkelijkheid die onze zintuigen zien op basis is van een aanname. Op basis van een interpretatie van buitenaf. En daar kun je heel diep op ingaan en dan ontdek je op een later tijdstip dat dat buitenaf ook weer een onderdeel is van ons superbewustzijn. Maar dat is dus eigenlijk wat mij heel erg interesseert. Het interesseert mij om te ontdekken dat ons brein een onderdeel is, je hebt het over een paar procent van een veel groter vermogen, en dat buiten die 3% om zeg maar in dit geval, dus er nog een 97% andere realiteitsmogelijkheden zijn. En daar liggen ook de sleutels. We zitten in een voortdurende afleidingsmethode, het is een heel interessante gebeurtenis wat er tot nu toe allemaal gebeurd is wat we nu ook gaan ontdekken waar we zitten. En de hele software waarop deze realiteit draait, wordt binnenkort aangepast. En dan bedoel ik met binnenkort niet een uitspraak te doen van binnen een maand of binnen 5 jaar, we zitten eigenlijk in die aanpassing en dat heeft te maken met de bereidwilligheid bij ons om te gaan onderzoeken. En daarmee komen een heleboel onderwerpen te vervallen en dat vormt zich om in een grotere context. Dat zie je dus in de matrix ook. In de matrix zie je daar hele belangrijke voorbeelden van wat je net ook ziet, dat die realiteit wordt aangeraakt en dat dat omgevormd wordt en dan blijkt dat de realiteit dus helemaal niet bestaat uit beelden, dat dat niet bestaat omdat jij het waarneemt, maar dat de waarnemer eigenlijk degene is, die de realiteit beschikbaar stelt als het ware.

Arjan: Ja precies.

Martijn: Alles weer energie.

Arjan: En als je zegt van, dat jij hebt gezien dat die realiteit of die codering wordt aangepast, dat zijn eigenlijk de lords of de matrix, het zijn mensen die er achter zitten die dat doen, met code ook. Dat zijn ook de woorden die je in de mond neemt. Kun je iets zeggen over ….. kun je daar iets over zeggen wat dat voor ons zal betekenen, of dat dat een plus of een min is, dat wij dat veroorzaken zodat zij wel zouden moeten veranderen of dat voor ons een positievere gebeurtenis is. Kun je daar iets over zeggen?

Martijn: Of het een positieve verandering zal zijn, die positief lijkt en nog steeds onderdrukkend is. Dat zullen we nog moeten gaan afwachten want het valt of staat bij de gratie van ons bewustzijn, of we in staat zijn om dat te detecteren met als beschaving in het geheel. Dus individueel gezien betekent het meer dan op collectief gebied. Dus individueel kun je losgekoppeld worden uit deze realiteit, maar dat wil niet zeggen dat je dan vrij bent. Wat er nu gebeurt en wat betreft over die code hè, hoe dat in elkaar zit. Het zit niet in ons fysieke lichaam, maar het zit ook niet in onze fysieke realiteit. Ons lichaam bestaat uit energie, wij zijn energie, moleculen, atomen, subatomen. Maar ook de intermoleculaire ruimte tussen de atomen in, dat is waar de sleutel ligt. En vanuit die ruimte wordt in de fysieke atomaire structuur iets gedaan wat in ons neurologisch circuit eigenlijk een beeld oplevert. Het is een soort hypnotische staat.

Wij worden daarin onderdrukt door krachten die in een andere tijd ons hebben weten te kraken, zo kun je het zeggen. En dat betekent helemaal niet iets ernstigs want het betekent dat we ons bewust worden en ook gaan begrijpen hoe het komt dat alle grote beschavingen, die ook aanwezig zijn, die welwillend zijn, de benevolent beeings of light, dat deze wezens ook heel erg van ons vragen om te gaan kijken dat de menselijke wijze hoe wij op dit moment bewustzijn ervaren in onze realiteit, dat we dat op losse schroeven mogen gaan zetten. Zelfs nieuw ontdekte histories een interpretatie is van gecontroleerde macht. Dus ik zeg daar eigenlijk mee, dat wij op dit moment in een ontwaking zitten oftewel een toename in ons vermogen, dat is beter gezegd.

En de hele leer, ook van dat we gaan ascenderen, dat we van een derde dimensionaal wezen door de vierde naar de vijfde gaan, dat is allemaal getalmatig bedacht op basis van hoe wij nu denken. Wij gaan helemaal niet ascenderen. Wij zijn al enorm superieure, vermogende wezens. Wij zijn zeer dienstbaar en door het universum ook heel hoog geprezen, het menselijke ras op deze planeet. Een hele belangrijke rol. En er is iets gebeurt waardoor dat circuit in elkaar is gestort als het ware. Dat is uitgeschakeld. En dat heeft met heilige geometrische velden te maken.

En nu is het zo, dat wij langzamerhand vanuit ons emotionele bewustzijn, vanuit gevoelens plus en min, gaan ontdekken dat er heel veel te repareren is in ons bewustzijn waar traumatiek ligt. En op het moment dat we daar doorheen gaan, gaan onze vermogens substantieel toenemen en op dat moment ben je eigenlijk, vertaald, aan het ascenderen. En dat is waar de mensheid de grootste uitdaging heeft liggen. De wereld wordt in traumatiek gedompeld door oorlogen, tekorten noem ze maar op, ik hoef ze niet allemaal te benoemen, want we weten allemaal wat er gebeurt, en de machthebbers daarachter staan in het verlengstuk onder een soort mindcontrol, zijn ze agenda’s aan het uitvoeren, die ze via de intermoleculaire ruimte krijgen ingevoegd in hun neurologisch circuit waardoor het centraal zenuwgestel naar het brein die agenda uitvoert.

Arjan: Oké.

En dat is eigenlijk de grootste ruimte.

Martijn: Dat is het potentiële veld.

Arjan: De materie die is natuurlijk maar 0,00001% van de ruimte.

Martijn: De materie is vertraagde energie, is gestold licht en daar zitten we eigenlijk in gevangen. Op dit moment zijn er op de hele planeet hele grote groepen mensen actief, waar wij met elkaar over spreken, die zich bewust zijn van deze materie en die mensen gaan elkaar ook ontmoeten. Niet meer alleen om met elkaar te praten en te discussiëren maar gewoon door bij elkaar te zijn. Want door bij elkaar te zijn, gebeurt er iets in de lichtfrequentie waaruit wij zijn opgebouwd, waardoor we informatie buiten het zichtbare spectrum met elkaar gaan uitwisselen en dat is pure magic voor de één, maar het is gewoon kwantumwetenschap voor de ander. En dat is wat mij zo aantrekt in de matrix.

Arjan: Oké, heel interessant. En bijvoorbeeld, je hebt een beeld ergens in de matrix, dat hij wakker wordt uit de matrix en dat hij echt in zo’n cocon zit en dat hij daar ook uit wakker moet worden en dat het ook een fysieke wereld is. Dat hij in die fysieke wereld ja aan allerlei buizen ligt en dat er velden en velden zijn met die wezens, ja mensen.

Martijn: Broedmachines.

Arjan: Ja.

Heb je daar ook iets van gezien, of weet je daar iets van?

Martijn: Ja, ja.

Ik heb dat als kind heel veelvuldig al meegemaakt, dat ik fysiek werd meegenomen naar andere voertuigen waar ik hele collorisatie (?)  programma’s heb gezien, waar mensachtige wezens lijkend op ons, niet eens op de buitenaardsen, in een soort constructie werden gehouden in een soort gelei. Het was weerzinwekkend om te zien op basis van de referentiekaders wie ik als kindje toen was hè, en je hebt dezelfde grootte en je ziet dat en ook doorziet in een flits dat je betrokken bent bij een bepaald onderzoek. We zijn daar allemaal bij betrokken, dat is niet iets dat mij overkomt hè, maar we hebben er allemaal een aandeel in. Ik heb daar heel veel meegemaakt en ik heb ook ontdekt dat ons bewustzijn niet alleen in deze frequentie wordt bestuurd maar het bewustzijn in heel veel verschillende gradaties en differentiaties onder controle is gezet. En daar tussenin zijn ook ruimtes die vrij zijn.

En dat zijn ook ruimtes waar wij liefde, vrede en harmonie ervaren. Dus het hele gebeuren waarover in Lucifer wordt beschreven, de bijbel, alle religies en culten is allemaal op basis van ons menselijk vermogen hoe we het een bepaalde betekenis kunnen geven. Op het moment dat je uit deze realiteit ontwaakt, letterlijk, in een andere fysieke werkelijkheid dan pas ga je ervaren, ja er is wat aan de hand. En ik heb inmiddels echt honderden mensen gesproken, waar ik nog niet eerder mee gesproken heb, die identieke ervaringen hebben als waar ik over spreek.

En dat betekent dus dat er in het collectieve veld beweging is.

Dus ja die ervaringen heb ik en die zijn enorm groots. En weet je op het moment dat ik daarover spreek, ook tijdens lezingen, dan is het zo belangrijk om te begrijpen dat op het moment dat we daar gevoelens bij krijgen, dat die gevoelens werkelijk zijn. Dat zijn gevoelens waar we geen beeld of plaatje bij kunnen zetten. Ons bewustzijn kent de werkelijkheid niet, dat is uit onze database van informatie op dit moment niet toegankelijk. Dus wat doen de mensen, die krijgen gevoelens, die gaan daar een emotie bij krijgen en wat doet ons brein? Die vult bij emoties en gevoelens, waar geen informatie bij past, angst in. Dus mensen worden gevoed door angst en dat is een geprogrammeerd systeem in ons brein en dat is dus ingebracht door groeperingen die het menselijk bewustzijn hebben geïnvaseerd.

Arjan: Ongelooflijk verhaal.

Martijn: Het is echt een waanzinnige situatie waar we in zitten. En we kunnen niets anders dan er alleen met heel veel vrede, liefde en harmonie over spreken om het naar voren te halen. En we kunnen dat aan, we hoeven nergens bang voor te zijn.

Arjan: Nou ja, laten we het er lekker over hebben.

Ik heb heel veel zin om die heilige huisjes te gaan beginnen.

Ik denk dat het goed is om nog eventjes een uitspraak te noemen van Wilhelm Reich, in 1957 is hij in de gevangenis overleden, Die zegt van, we hebben eigenlijk onvervreemdbaar recht om het niet bij het juiste eind te hebben. We have to insist the right to ask new, even silly questions without being molested.

Martijn: That’s the truth. 

Arjan: Dus dat gaan we ook doen met heilige huisjes.

Martijn: Ja, met jullie.

Arjan: Yes, ook daarvan kun je onderwerpen inbrengen en/of iets over vertellen op het moment dat jou de schellen van de ogen zijn gevallen op een bepaald moment. Dus van harte welkom ook in de uitzending.

We zullen aan het eind nog even een email laten zien waarop je dat kunt laten weten als je graag in de uitzending wil. [email protected] en die zal beneden nog zichtbaar zijn.

Martijn: Dat worden dus live uitzendingen waardoor mensen ook echt live betrokken zijn in de energie waarbij je eigen inbreng ook echt bekrachtigd wordt, want dat is wat we gaan doen. We gaan elkaar bekrachtigen.

Arjan: Ja heel leuk, heel veel zin om mee te beginnen.

Ja en het volgende programma is de Fringe Wheather Report en dat gaat eigenlijk over bijzonder weer en natuurfenomenen. Wij hebben zelf een keer een Facebook actie gehad over wat we eigenlijk allemaal in de lucht zien. Eén van onze medewerkers die zat ‘s ochtends in de trein om 8 uur en die nam een fotootje van alle streepjes die hij in de lucht zag en die zei van, ik zie dit en ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie zien. Laten we even los van wat we allemaal denken wat het betekent of wie er allemaal achter zit of wat de agenda is, maar laten we gewoon maar even kijken met z’n allen wat we zien.

Dus op het moment dat jij ergens bent en je ziet wat bijzonders in de lucht, fotografeer dat ….

Martijn: Waar ook in Nederland

Arjan: Waar in Nederland ook en er zijn ook Belgen die dat hebben gedaan. En als je wilt, post dat fotootje hier onder en zet er eventueel commentaar bij.

Martijn: Ja want het schijnt dat die sporen niet bij de grens van een land stoppen hè, die lopen gewoon door.

Arjan: (lacht)

Je ziet de beelden hier al, onvoorstelbaar wat we die dag te zien kregen. Op die ene dag hebben  meer dan honderdduizend mensen die post gezien, we hebben honderden foto’s en commentaar binnen gekregen. Is overigens ook aangepast, want op die dag zelf konden we zien dat de teller over de honderdduizend was met een aantal views van die post en de volgende dag was hij teruggezet naar 42.000. Dus daar wordt toch wel iets in gedaan. Maar los daarvan we gaan natuurlijk niet in de complotten.

Martijn: Nee we zijn geen complot theoristen, wij stellen alleen vast en bespreken datgene.

Arjan: Juist (lachend)

We hebben die facebook actie gehad, het was onvoorstelbaar wat we te zien hebben gekregen.

Als ik voor mezelf spreek, je weet natuurlijk dat het wereldwijd gaande is, maar toch als ik buiten loop tot die tijd en ik zag dat, dan dacht ik toch nog wel van ja oké dat is hier nu. Maar om te zien wat het betekent wat er eigenlijk in een heel land gebeurt op een dag als er heavy chemtrailing is, dat vond ik echt shocking. Onvoorstelbaar.

Dus we hebben eigenlijk met ons lezerspubliek, met jullie, hebben we eigenlijk voor het eerst een registratie gedaan volgens mij van wat er in een land gebeurt als er heavy chemtrailing is. We hebben het natuurlijk naar het KNMI gestuurd, daar kregen we de gebruikelijke verhaaltjes van het zijn allemaal contrails, maak je niet druk.

Martijn: En dat zeggen die mensen dan zonder een onderzoek?

Arjan: Ja, nou kijk we hebben uiteindelijk ook een WOB verzoek gedaan, wet openbaarheid van bestuur, van wat we nu hebben gezien op één dag zijn zó duidelijk geen condensatie strepen. We hebben ook gezegd, het komt in overheidsdocumenten voor, er worden conferenties over gehouden, er zijn boeken over geschreven, er is een VN resolutie van 1976 waarin het verboden is. Er is ongelooflijk veel data in het publieke domein dat het gewoon een realiteit is.

Martijn: Er wordt iets verboden wat er dus niet is.

Arjan: Ja.

Dat was een heel interessant WOBje want eerst kregen we helemaal geen antwoord, dus toen moesten we ons verzoek aangetekend versturen. Toen kregen we wel antwoord en toen kregen we maximale uitstel en toen kreeg ik ook een antwoord van, nou we moeten dit onderzoeken en dat kost ons heel veel tijd. Van het hoofd luchtvaartleiding in Nederland kreeg ik dat briefje

en uiteindelijk zeiden ze van nou we hebben helemaal geen informatie.

Martijn: Nou dat is weer de ontkenning hè. Je kunt iets of alleen maar 100% ontkennen, want dan is er geen marge dat de doos open gaat, of je gaat iets toegeven en dan gaat de doos open. Dus het beleid dat wereldwijd gevoerd wordt omtrent chemtrails en over alles wat achter gesloten deuren moet blijven is een 100% ontkenning.

Arjan: Ja, ja.

Martijn: En dat is met de chemtrails ook zo.

Arjan: Nou daar wijd ik graag nog een speciale uitzending aan met jou in de Fringe Wheather Report.

Martijn: Heel boeiend.

Arjan: Heel boeiend. We kunnen daarin ook jullie input heel goed gebruiken. Dus als je interessante dingen ziet in de lucht, dat hoeven niet alleen chemtrails te zijn maar dat kan van alles zijn, natuurfenomenen, dan kun je alles opsturen ook naar het email adres en kunnen we kijken wat we daarvan in de uitzending laten zien of behandelen. En als je wilt kun je daar ook in de uitzending live iets over vertellen.

Martijn: En we schuwen daar geen enkele mogelijke theorie of ervaring of vaststelling of waarneming in. Dus ook de relatie tot de film de Matrix, dat chemtrails niet alleen maar materiële, fysieke stof is die in de lucht wordt gespoten of dat dat een toevoeging is in de moleculaire structuur van de brandstof, dat het speciale motoren zijn die daar anders mee om gaan of dat het nanotechnologie is, die invloed heeft op de wijze hoe ons brein functioneert in relatie tot ons bewustzijn, al deze scenario’s en nog vele meer dan alleen deze, mogen hier ter tafel. Met elkaar.

Arjan: Ja. En we gaan daar ook in kijken van wat heeft zich de afgelopen maand afgespeeld op dat veld in de wereld. Dus we zullen een aantal dingen, die we hebben gezien in de wereld zullen we hier naar voren halen en we zullen ook jullie ervaringen gaan bespreken en we gaan ook historische natuurfenomenen bespreken.

En voor nu hebben we even een voorproefje met de aardbeving van Nepal.

Kan de regie even een plaatje van Nepal laten zien?

Er is een grote aardbeving geweest daar, die heeft veel verwoesting teweeg gebracht, heel veel mensen zijn daar ook bij omgekomen.

Wat heb jij daarover waargenomen? Heb je daar naar gekeken? Is dat gewoon een tektonische plaat die daar onder zit en daarvoor heeft gezorgd dat deze aardbeving tot stand is gekomen? Of zijn er andere dingen die jij waarneemt?

Martijn: Er zijn ook andere dingen die ik waarneem net zoals veel andere mensen. Het is heel belangrijk om te beseffen, dat als we iets willen classificeren, een betekenis willen geven, dat we voortdurend onszelf blijven beseffen dat er verschillende scenario’s dwars door elkaar heen lopen. Dat deze realiteit, deze fysieke realiteit, heel veel in feite een rookgordijn is voor achterliggende programma’s. Ik doe eventjes een hypothetische veronderstelling, of een veronderstelling dan hè. Dat is dubbel op.

Stel we zitten in een 3% vermogen van onze hersenen. En stel dat we van die 3%  in ons fysieke vermogen naar 6% zouden gaan. Dan zouden we dus veel meer waarnemen dan dat we op dit moment kunnen waarnemen. En stel nou eens, dat in die andere 3%, wat een fundamentele toename is van 100%, dat daar in die realiteit zaken aan de gang zijn, die, wat daar ook plaats vindt, de gevolgen daarvan in deze realiteit zichtbaar zijn. Je zou ook kunnen zeggen, in dit geval, stel dat daar krachten aan de gang zijn met het grotere deel van ons bewustzijn, dat ze daar activiteiten verrichten waarvan de uitslagen op de aarde hier vaak desastreus zijn. En wij zitten dan in de 3% van deze realiteit en ervaren hier een aardbeving. Wij trachten te gaan achterhalen wat het is: oh de aardbeving is op een tektonische plaat. Dus heeft dat te maken met een aardbeving vanwege geografische ligging en de situatie met de aardschillen en het heeft te maken met de verandering van de planeet.

 Je zou ook kunnen zeggen, dat de waarneming van de aardplaten oftewel de energie waaruit het allemaal opgebouwd is achter die 3%, dat dat de reden is waardoor het hier fysiek zichtbaar is. Waar ik een beetje bij wegblijf altijd, is om er direct een betekenis aan te geven van, dit is en het heeft daar en daar en daar mee te maken.

In het aardse bewustzijnsveld, dus aarde is ook een levend organisme, dat zien we hè. Mensen die dat nog nooit hebben gehoord, die denken, je bent gek Martijn. De aarde een levende …….. en dan zeg ik, ja stop maar eens een zaadje in de grond en kijk wat daaruit komt, hoe bijzonder het is. Ga het maar eens uitzoeken met de geometrie en de gulden snede, deze planeet leeft. Het is een levend organisme en het is op zich al een geschenk dat we hier mogen zijn.

Maar die aarde wordt ook onderdrukt in haar bewustzijnsveld. Dus het bewustzijnsveld van de aarde is ook geïnvaseerd. Dus die aarde geeft uitingen aan hele grote, niet zichtbare, metafysische verschijnselen. En het bijzondere is, en dat is ook de radicaal andere koers waar we in dienen te gaan, is dat wij daar met elkaar én de sleutel in zouden kunnen zijn om dat te veranderen, vrij te maken, maar ook dat we invloed hebben op, in dit geval, natuurrampen. Dat het gekoppeld is aan het collectieve bewustzijn van de mens. En kijk nu naar de collectieve situatie wat zich daar in Nepal heeft afgespeeld hè in de afgelopen duizenden jaren in feite al, onderdrukking, invasies door andere landen, door Chinezen destijds. En als je dat gaat uitzoeken in tijdlijnen dan komt dat tot een knooppunt, tot een uiting.

Dus die aarde die geeft in feite uiting aan ons netwerk van bewustzijn.

Dus de aarde uit datgene, wat wij met elkaar aan het doen zijn. En het is niet in deze realiteit waar wij nu in zitten, dus dat speelt zich in een veel grotere realiteit af en daar komen we in andere uitzendingen zeker nog op terug. Vandaar dat we uitgerekend hebben dat we in ieder geval nog 500 uitzendingen nodig hebben om het een beetje bespreekbaar te krijgen.

Dus dit is eigenlijk een beetje een vaag antwoord, niet een antwoord en toch in de vorm van wat je er allemaal bij kunt zien. Wat ik in ieder geval wel concreet heb gezien is, dat het een attack is geweest wederom, om het bewustzijn van de mensen daar, want veel mensen zeggen dat het uiting is van liefde, dat zich zaken kunnen herstellen, en dat zijn dus de interpretaties op basis van religieus en spiritueel denkpatronen, zonder te beseffen dat wij dat nooit hadden hoeven te laten gebeuren. En als wij in onze autonome, oorspronkelijke kracht terugkeren en in die tijd daar zitten we nu dus in, zijn we in aangekomen, kunnen wij het lijden gewoon laten stoppen, simpelweg omdat wij collectief besluiten dat te doen.

Dus wat daar gebeurt is, het is een frequentie die daar nodig is in relatie tot wat de militaire industrieën op dit moment aan het voorbereiden zijn, namelijk een invasie in het bewustzijn van de Chinese maatschappij. Daar gaan we het nu niet heel uitgebreid over hebben. Want het is niet voor niets dat daar één van de grootste strijdkrachten van de marine in Amerika in de Chinese zee al een hele tijd ligt gestationeerd. Het heeft te maken met op het moment dat je de gemoedstoestand van mensen kunt veranderen, dan kun je heel veel bereiken. En dat kan niet door een aardbeving te laten plaatsvinden dan zul je eerst de oorzaak van de aardbeving onder de loep moeten nemen. En dat gebeurt, de aarde wordt in de greep gehouden van angst

Arjan: Zelfs de aarde dus ook.

Martijn: Ja, ook de aarde.

Arjan: De aarde die zit dan ook in de matrix.

Martijn: Dat is het leuke hè, het hoort al een beetje bij de heilige huisjes. Je zou ook kunnen zeggen van, ja als je alles verder open durft te halen en te breken, dan is die aarde niets meer dan alleen maar blij. Blij dat wij gaan begrijpen dat wij dus degenen zijn die het script schrijven. Dat is gerelateerd aan alles van wie wij van oorsprong zijn. Want de aarde zien wij nu ook als een fysiek wezen, maar de aarde heeft een atmosfeer, de aarde is buiten die atmosfeer ook opgebouwd uit allerlei verschillende lichtspectra. En op het moment, dat je vermogen gaat toenemen en gaat waarnemen en ik kan het je ook uit eigen ervaring vertellen, dat ik dat dus heb gezien, dan ga je een realiteit zien die ongekend is en met ons vermogen die wij nu zijn, kan dat niet geïnterpreteerd worden. Dat kan niet. Vandaar ook dat ik heel vaak zeg dat we denken dat we weten hoe we denken en we denken dat we begrijpen hoe wij nu denken en dat we dus ook daardoor denken te weten hoe andere wezens denken, en dan denken we ook nog dat wij denken te weten hoe die andere wezens denken dat wij denken. We zitten er gewoon naast. Dus het is even een leuk woordspelletje maar het is wel wat er gaande is. Dus we gaan naar een veel groter frequentiebewustzijn dat gekoppeld is in ons emotionele bewustzijn en het is niet voor niets dat we daar het zwaarst worden aangepakt ook in Nepal.

Arjan: Oké, zo. Amen.

Martijn: En het is als wij daarbij zijn, een cadeau in het moment om datgene wat gebeurt om te buigen in iets heel krachtigs en positiefs. Want dat is wat de mensheid is. De mens, het oorspronkelijk mensdom wie wij zijn, waar we van afstammen, heeft een vermogen, die is ongekend groot. We zijn in staat om alles weer te herscheppen. Wij kunnen uit het meest lastige en het meest negatieve, dat we op dit moment als negatief zien omdat we niet kunnen begrijpen wat het betekent, kunnen wij iets uit halen waardoor het een positief script wordt. En dat is ook wat de krachten, die ons onderdrukken, niet begrijpen en waar ze ook heel erg gefrustreerd om zijn dat het ons steeds weer lukt. Maar we blijven wel in een lage frequentie draaien in dat scheppingsvermogen. Individueel zijn er wel mensen die tot een bepaald proces komen, maar er is veel meer nodig dan alleen ontwikkeling om de hele beschaving, species on planet earth, wakker te krijgen. Dat is ook waar we het met elkaar over gaan hebben.

Arjan: Ja dat is een heel mooi bruggetje naar crowd power. Maar nog even het laatste onderwerp naar Fringe Wheather Report want ook recent is hier ……. hebben we hier even iets gezien, in ieder geval een fotograaf, misschien kan de regie het even laten zien, het lichtfenomeen in de wolk . Dit werd waargenomen door een fotograaf, die was gewoon aan het fotograferen en die zag hem destijds niet eens en bij uitvergroting zie je dan dit. Dit stond gewoon op zijn fotocamera. Hij was niet op zoek naar ufo’s, hij was gewoon landschap fotografie aan het doen. Het fotootje is inmiddels de hele wereld al overgegaan. Dat was in Groningen, bij Peizermade de Ommelanden daar is hij gefotografeerd.

Als jij hier naar kijkt Martijn, wat denk jij wat we daar zien?

Martijn: Waar ik het mee vergelijk voor mijzelf is dat voertuigen, die niet in de fysieke vorm zijn, zich aanlijnen op ons bewustzijn, dat zij reizen met een bepaalde plasmatechnologie. En wat ik hier lijk te zien, ik kan die foto niet zo maar opeens een plaats geven, ik heb die foto verder nog niet bestudeerd, maar wat ik erin zie in vergelijking met wat ik heb gezien, is dat het voertuig dat bestaat uit plasmatechnologie zich op een supersonische wijze verplaatst, dus in een flits naar een andere frequentie. En ik heb het idee dat hier dus een foto is gemaakt precies op dat moment. Ik ben ook wel redelijk over camera’s onderricht, ik weet ook dat camera’s een lensflare kunnen fabriceren en misschien zou het een idee zijn om eens te kijken of er mensen zijn die zeggen dat het een lensflare is, die zullen er ongetwijfeld zijn, dat weet ik niet maar dat kan ik me voorstellen op basis van de ervaringen, dat dat ook nagemaakt kan worden met dezelfde type camera, onder dezelfde omstandigheden om te kijken wat gebeurt daar. Maar het is voor mij een portal naar een andere dimensie wat ik daar zie. En die voertuigen komen hier ook helemaal niet van buitenaf de aarde hier binnen vliegen. Ze manifesteren zich in aards bewustzijn en lijnen aan op diegene die het ziet en dan kun je het dus ook vastleggen. Komt allemaal nog wel op een later tijdstip, maar ik heb het gevoel dat het een authentieke foto is.

Arjan: Oké

Ja heel bijzonder.

Martijn: Onder voorbehoud.

Ik heb het gevoel dat het zo is.

Arjan: Dankjewel. Ja dat en nog veel meer in de Fringe Wheather Report.

Wij kijken ook heel erg uit naar jullie beelden, foto’s of video’s. Die kunnen we allemaal laten zien en je kunt er iets over vertellen.

Martijn: Dat gaat buitengewoon interessant worden.

Arjan: Dat lijkt me ook.

Martijn: Dan komen we een beetje op het laatste punt, je noemde het net al “crowd power”. Wat houdt dat in? Crowd power, ja de menigte hè, de kracht van de menigte. De mensheid is in een netwerk verbonden met andere mensen. Op deze planeet zitten we met elkaar in een hele krachtige verbinding. En die verbinding in het deel waar wij nu zitten fysiek gezien, denken wij dat het zich hier afspeelt, maar wat ik net al zei, het speelt zich in een ander dimensionaal bewustzijn af. En dat stuk verbinding waar we eigenlijk weer naar toe dienen te gaan, dat willen wij met elkaar op een hele speciale manier ja gaan activeren. We gaan met elkaar, en wij nodigen jullie ook bij deze uit om thema’s aan te dragen waarin wij vanuit crowd power, dus dat we met elkaar met bepaalde oefeningen vanuit respect invloed gaan hebben om te bekrachtigen. Dus niet om iets te veranderen, niet om andere mensen aan te passen, want daar gaat het helemaal niet om, die kracht mogen we op die manier ook helemaal niet aanwenden, maar dat we zaken die een fundamentele bijdrage leveren aan het welzijn van ons bewustzijn, dat is heel belangrijk, dat we dat met elkaar gaan bekrachtigen. En wij vragen jullie om daar thema’s voor te gaan aandragen.

We kunnen spreken, want in het verleden zijn heel veel mensen die met crowd power hebben gewerkt, dat gebeurt nu nog steeds dat grote groepen bij elkaar komen, hele bossen die dus kankergezwellen hebben in de bladeren, op de bomen, dat door simpelweg, zo simpel is het hè, want oplossingen zijn simpel hè, we hebben het alleen te doen, is dat dus die bossen genezen zijn. En dat gebeurt niet alleen maar door zweefgroepen waar heel veel mensen denken, ah het is allemaal onzin, nee er worden ook echt mensen uitgenodigd, zelfs door regeringsleiders.

Door ministeries in andere landen en andere werelddelen waar hele belangrijke, oorspronkelijke bossen van de aarde geheeld worden. En dat is ook gelukt. Dat is geslaagd.

We hebben het over water, dat we water weer kunnen zuiveren. Maar dit zijn maar een paar zaken. Crowd power is een onderwerp en daar gaan we ook speciale uitzendingen aan besteden om met elkaar, en dan spreken we niet over 4/500 mensen, maar we gaan gewoon naar 10.000 mensen, we gaan naar 100.000 mensen, met elkaar vanuit die verbinding, vanuit onze liefde, hele fundamentele veranderingen teweeg te kunnen brengen. En dan hoef je dus helemaal geen politieke partij op te richten. Dan doe je iets heel anders.

Nou dat is crowd power en ik vind het een hele mooie benaming. Dus bij deze ook iedereen van harte uitgenodigd nu om mee te voelen, te denken nou en dat aan te leveren eventueel als je voelt dat je dat wilt, dat je dat initieert. Want dat is wat we van jullie ook vragen, om mede initiators te zijn.

Arjan: Ja mooi, ik heb daar zelf een voorbeeld van gehoord toen met Art Bell in de radio uitzending van coast to coast, dat is één van de grootste alternatieve radio uitzendingen van de wereld, die heeft vaak rond de miljoen luisteraars en dat was Richard Hoagland, die sommige van jullie wellicht wel kennen, die lag van een hele zware operatie en het was de vraag of die eruit zou komen. En toen zei Art van, nou laten we gewoon met z’n allen, ongeacht welke religie je nou hebt en of je wel of niet mediteert, laten we gewoon stil zijn en met onze gedachten en gevoelens bij Richard zijn en er zijn ongelooflijke dingen gebeurd. De volgende dag stond hij op en liep hij tot verbijstering en verbazing van de chirurgen.

We hebben het hier ook in het klein meegemaakt. We zaten met een clubje van 13 man, er was een vriendin van ons die had het heel zwaar, die kon gewoon heel moeilijk ademen en daar hebben we echt even maar 2/3 minuten collectief met 13 personen aandacht aan besteed en achteraf kon ze zeggen dat dát het moment was waarop ze de omslag maakte, dat ze voelde dat het beter ging en ze is in slaap gevallen en heeft een positieve wending gemaakt.

Martijn: Fantastisch.

Arjan: Ongelooflijk.

Martijn: Dus laat je creativiteit hierop los om hieraan mee te doen en de inzet is dan ook om dit live te doen en dat gaan we ook doen. We kunnen op een bepaald moment oefeningen een bepaald bekrachtigingsmoment neerzetten. Is het dan zo belangrijk dat je dat allemaal tegelijkertijd doet? Nou op zich niet want tijd is lineair voor ons begrip nu, het maakt niet zoveel uit. Het is alleen wel om het met elkaar te centeren, het moment neer te zetten is wel heel erg fijn om het in een bepaald moment te mogen doen want daarmee bekrachtigen we dat moment dan ook. En er zijn heel veel tegenwerkingen om dit soort experimenten en dit soort activaties tegen te houden en daarom is het belangrijk om het met elkaar te doen.

Dus laat je creativiteit er lekker op los en voel je van harte uitgenodigd.

Arjan: Super.

Misschien is het wel goed om nog even te noemen met betrekking tot de live uitzendingen, want we willen live uitzendingen met elkaar gaan maken en dat in aanloop daar naartoe nog een aantal uitzendingen niet live zullen zijn. Maar de eerste uitzending van crowd power zal dus wel live zijn.

Martijn: Na de zomervakantie hè.

Arjan: Nee voor de zomervakantie beginnen we met crowd power, dus de data komen ook wel even onder deze video te staan wanneer we de uitzendingen hebben.

De eerste uitzendingen zijn nog niet live en dat zie je ook wel, we moeten nog een aantal dingen tweaken en we moeten nog aan elkaar wennen, aan de camera’s. De techniek is gelukkig voor elkaar.

Martijn: Alles is een groeiproces.

Arjan: En daar kun je dan ook getuige van zijn. Als dat goed is gaat het steeds groeien en wordt het steeds beter. Dus vandaar nu nog even niet live. Crowd power wordt dus de eerste live.

Martijn: Hartstikke leuk.

Ik denk dat we onszelf voldoende hebben geïnspireerd voor zover we dat nog nodig hadden. Jullie mogen best weten dat we er ongelooflijk veel zin in hebben.

Arjan: Absoluut.

Martijn: En niet vanuit enthousiasme in die zin dat het zo nodig moet, nee wat we sterk voelen met elkaar is, dat het tijd is om letterlijk buiten alles wat er ook maar aan verstoring zou kunnen zijn, ook als je mij bijvoorbeeld helemaal niet aardig vindt of Arjan helemaal niet aardig vindt, dat er persoonlijke stukken spelen, dat je dat kunt overstijgen, dat je beyond dat soort problematieken kunt komen om het grote geheel, de doelstelling namelijk het welzijn herstellen, ons bewustzijn weer terug te brengen in de resonantie waar het hoort, ons vrij te ontdoen van alle onderdrukkingen en daarmee ook weer invloed te hebben dat wij dus uit dat systeem op deze planeet kunnen komen, en dat gaan we dus ook bereiken. Dat we dat ook echt met elkaar gaan neerzetten.

Ik hoop dat wij de mensen thuis ook hebben geïnspireerd en onze vraag daarin is ook, deel dit filmpje zoveel mogelijk, want hoe meer mensen er mee doen hoe fantastischer het is.

Arjan: Ja absoluut.

Nou dankjewel, dankjewel voor het kijken en wij zien jullie input heel graag tegemoet.

Dus graag tot de eerste uitzending.

Martijn: Dag.

Related Articles

Responses