Seksualiteit is een voortdurende reminder van de kracht van wie we oorspronkelijk zijn

(Martijn van Staveren) Het oorspronkelijke, menselijke bewustzijn kent geen seksuele onderdrukking, claimgedrag, overheersgedrag en satanische gevoelens. Op dit moment zijn de hersenen geïnvaseerd door een ander veldbewustzijn. In onze hersenen zit ook een zogenaamd reptiliaans bewustzijn, dat regeert op basis van trauma’s die je hebt. Stel dat je heerlijk ligt te genieten in de zon met een Campari en opeens gebeurt er iets dat in jouw leven heel heftig is, dan verandert je gemoedstoestand eensklaps.

En op dat moment schakel je van de neocortex, het zoogdierenbrein, over naar een ander deel van je brein en dat is dat reptiliaanse brein en dan komt er een compleet ander gedrag naar voren. En dat is waar de mensheid voortdurend mee te maken heeft. Er lopen insertielijnen van een ander bewustzijnsveld in ons kloonlichaam en daardoor krijgen de mensen -omdat ze daar in geboren worden- educatie om daar niets mee te doen, om het maar te laten gebeuren.

Als we dit bekijken in relatie tot seksualiteit. Seksualiteit is een uitspatting van opbouwde scheppingskracht. Maar de mensen beseffen dat helemaal niet. We ervaren seksualiteit vaak heel dogmatisch, vanuit allerlei oude paradigma’s van wat wel en niet zou mogen.

Wat betreft het energetisch bewustzijnsveld van seksualiteit, een hele orgastische energie, dan spreken we feitelijk over het neuroplasma dat in het oorspronkelijke veld van wie we zijn, precies de generator is van waaruit al onze geometrische velden intact worden gehouden. En dat gebeurt vanuit een gevoel. De mens draagt een gevoel in zich, dat in een neurologische systeem dat via de sacraalchakra, bij de onderbuik, naar binnen gaat en vervolgens naar het brein gaat. Daar komt het bij de pijnappelklier, die een plasma, een gigantisch lichtveld, genereert. En dat lichtveld bestaat uit alle mogelijke frequenties tegelijkertijd. Dus wij interacteren door middel van onze pijnappelklier en ons neuroplastische lichtveld met alle bewustzijnsvelden tegelijkertijd. En dat wordt daar niet gezien als seksualiteit, maar omdat we helemaal afgestompt zijn en in vergetelheid zijn geraakt wat onszelf betreft, hebben wij deze energie nu in gebruik als een soort overlevingsmechanisme om onszelf weer te reproduceren met alle manco’s erbij: ‘ik geef je gratis een kind mee, want jij hoeft het niet op te lossen, dan doet het kind het maar voor je’.

En die energie wordt doorgegeven en daarbij is heel kort een bewustzijnsveld nodig dat te maken heeft met het inladen van het zielbewustzijn in dat hologram. En dat kan alleen door de energie in het veldbewustzijn van de oorspronkelijke schepping. Dat hebben de Annunaki omgeprogrammeerd en in gekopieerd in het voortplantingsverhaal. Heb jij ooit twee honden zien genieten, zoals mensen dat doen, van seks of is het een snelle daad van voortplanting? Precies dat is een snelle daad van voortplanting.

Wij zijn generatoren. Wij genereren energie en alle triggers zijn in ons om die bewustzijnsvelden naar voren te laten brengen. En de grootste en de krachtigste energie is dat waar de mensheid van geniet. Want genieten, passie, liefde en verbinding horen bij elkaar en dat is de oorspronkelijke kracht van wie wij zijn. En daar is nog maar een klein stukje van overgebleven. Maar in de facetten waar wij dat beleven, worden wij door parasietensystemen leeggezogen. En dat gebeurt onder meer ook met porno op het internet. Maar dat kun je overal in leven terugvinden; er zijn allerlei verschillende vormen.

Het orgasme is een soort kus uit het oorspronkelijke bewustzijnsveld om iets te laten ontstaan, wat dan geïnvaseerd is voor iets anders, maar er is kennelijk ook iets origineels erbij aanwezig als er kinderen worden geboren. Daarom is dat orgasme ook nodig.. Een heel kortstondig bewustzijnsveld, het hologram waar de mensheid uit bestaat, open te zetten. Die mogelijkheid is in elk orgasme aanwezig. Op het moment dat je zwaar getraumatiseerd bent, of je bent energetisch heel negatief geladen, dan kunnen die krachten zich sterk tegen je keren. Dan kun in de greep, in de ban komen van die energie. En dat veroorzaakt ook repeterende, neurologische handelingen in het neurologische systeem. Dat is verslaving.

Orgasme is op dit moment een neurologische situatie. Wetenschappers hebben duidelijke aangetoond dat dit in onze brein detecteerbaar is. En als ze gaan onderzoeken in andere circuits, wat ze officieel op dit moment nog niet doen, dan kunnen ze zien dat het ook iets doet met ons lichtveld, ons magnetisch veld. Want dat verandert ook. Er verandert bij een orgasme veel meer dan dat er een signaal is in ons hoofd dat genot laat ervaren.

Seksualiteit is dus niet alleen maar voortplanting. Seksualiteit is een voortdurende reminder van de kracht van wie we zijn. Stel je voor dat we het gevoel van orgasme dat een miljardste van een seconde ervoor zit, voortdurend zouden ervaren, en je zou dat nog eens duizend keer krachtiger ervaren, dan komen we in de buurt van de status van alertheid, paraatheid en kracht van wie we ooit zijn geweest.

Dit gaat echt zo ontzettend ver wie we zijn. En het is echt niet voor niets dat alles uit de kast wordt gehaald om mensen in een modus te houden van onwetendheid. De vraag is natuurlijk: ‘hoe zit ik daarin, hoe kom ik daar dan uit?’. Belangrijk is in ieder geval dat je kennis ervan hebt dat je onderzoek doet naar jezelf. Het is ook belangrijk dat je dwarsverbanden gaat zien in je dagelijkse leven, zo van ‘Jemig, wat is er aan de hand?’ Zonder in een psychose te raken, zonder achterdochtig te worden, maar meer om te ervaren dat alles wat zich om je heen afspeelt, een soort uitdaging is om je testen of je bij jezelf durft te blijven.

Gedeelte uit lezing serie deel 5 door Martijn van Staveren in Voerendaal | september 2023

Seksualiteit, hier op de Aarde ervaren wij dat als voortplanting, of als  een soort emotionele lichamelijke ontspanning hè, wat energie is. Maar sexualiteit is van origine niet als sexualiteit, maar sexualiteit is van origine “Levenskracht”

Vanuit één van de Oorspronkelijke werelden, dat zijn de basis realiteiten van de Mens, daar is het bewustzijn van de mens, zo ontzettend helder, zo opper helder, eigenlijk zijn dit niet de goede woorden voor te vinden. Het is zo maximaal helder en voelend, ik vergelijk het eigenlijk steeds nog met het mooiste vakantiemoment wat je hebt gehad, dat alles klopt, weet je nog, dat je de rits van je tent open deed of, de deur van je hutje of dat je op de rand van het strand was,  of dat je in een stad was, waar je je helemaal goed voelde, maar dat die een volledig zingeving en ook contact met de omgeving er is, totale ontspanning en dat gewoon duizenden malen krachtiger, dat is van origine het sexuele en dan gaat het sexuele er dus af,” Het Bewustzijn van de mens”. Dus  wat je hier op de Aarde op emotioneel of lichamelijk gebied, als een sexuele eind reactie kunt zien hè, zo noem ik het nu eventjes, bewust om een ander woord te gebruiken, dat heb je ”daar” in een totale opperste staat van Bewustzijn op een hele normale manier, je bent volledig met ”Jezelf Bewust”, je bent volledig met de Natuur Bewust, dat is in ieder geval de reactie die ik nu geef en er zijn nog héél veel dingen over te zeggen.

Maar het is wel interessant, kijk, wij hebben  hier de biologische reproductie op dit moment, maar denk er goed om hè. Alles wat wij als fysieke en materiële materie wereld zien, bestaat uit energie, instructies, het zijn constante instructies veldjes en ze sluiten alleen op elkaar aan, als daar iemand anders , een externe kracht door heen denkt, of als de wezens die in die instructie velden leven, zelf gaan beslissen, wat er aan elkaar gekoppeld moet worden en op dit moment is de sexualiteit, zoals die hier op Aarde wordt gebruikt, besloten kracht door iets wat de mensheid uit haar kracht wil houden en daarmee is seksualiteit hier, is nu niet iets negatiefs of iets kwaadaardigst, maar op dit moment is seksualiteit  vooral zo gecodeerd door het lichaam, dat het de scheppende kracht, dus waar het aangekoppeld zit,( dit hebben andere beschavingen gedaan), zodat je het als het ware alleen ervaart bij een reproductie hè, dus bij het opnieuw maken, van een wezentje, van een kindje. Omdat dat zo verbonden is aan de biologie van de voortplanting, dat dat ook het maximale tool is, gereedschap is, om controle, macht en manipulatie op uit te oefenen, dus het is, het is zo’n groot onderwerp, het is maar net, van welk stukje van de taart, snijd je aan en vanaf welke realiteit. mooi dat je het in brengt. Het is ook noodzakelijke informatie.

Related Articles

Responses