Tien ernstige gevaren waaraan je kinderen blootstaan: vaccins, voedsel, videospelletjes en meer

(Natural News | Mike Adams | Vertaling voor Earth Matters door Joke Lochmans) Kinderen hebben nog nooit in de geschiedenis blootgestaan aan zoveel schadelijke invloeden als tegenwoordig. Het is dan ook geen wonder dat het aantal kinderen met autisme in Amerika de afgelopen decennia omhooggeschoten is tot 1 op de 88, waarmee autisme tot een ware epidemie is uitgegroeid. (Volgens het autisme-infocentrum hebben in Nederland 4-5 op de 10.000 kinderen een ernstige vorm van autisme en 16-20 per 10.000 een mildere vorm – vertaler).

Maar verwacht maar niet dat de CDC’s ingrijpen. (De CDC’s zijn de Centers for Disease Control, een Amerikaanse overheidsinstelling die zich bezighoudt met gezondheidszorg – vertaler). De CDC’s weten heel goed hoe het komt dat het aantal kinderen met autisme zo explosief toeneemt, maar in plaats van de waarheid toe te geven stoppen ze de zaak in de doofpot om de zakelijke belangen te beschermen van de ware schuldigen: de medische stand die kinderen vergiftigt om er zelf winst mee te behalen (zie verderop).

Het zijn trouwens niet alleen de medici die onze kinderen vergiftigen: ze worden ook op andere bedrieglijke wijzen vergiftigd die hun vermogen om zelfstandig te denken onderdrukken, hun gezondheid aantasten en de kinderziel vernietigen.

Hier volgt mijn lijst van de tien ernstigste manieren waarop onze kinderen tegenwoordig vergiftigd worden.

DISCLAIMER:

Dit is een vertaling van een Amerikaans artikel. Hoewel veel van wat betoogd wordt van toepassing is op de wereldwijde situatie, dienen we ons te realiseren dat sommige van de genoemde voorbeelden vooral betrekking hebben op omstandigheden in de Verenigde Staten.

Vaccinations - http://www.flickr.com/photos/sanofi-pasteur/#1) Verschillende vaccinaties waarbij onze kinderen met kwik, aluminium, mononatriumglutamaat en formaldehyde geïnjecteerd worden.
Het wordt tegenwoordig algemeen toegegeven dat de vaccins die kinderen toegediend krijgen opzettelijk gemaakt worden met kwik, aluminium, natriumglutamaat en formaldehyde. Dat al deze stoffen bij baby’s en kinderen worden ingespoten, is krankzinnig.

De CDC’s geven dit openlijk toe, maar verdedigen de vaccinindustrie, waarmee zij dus in feite een criminele organisatie zijn geworden. In plaats van te achterhalen waarom vaccins zo vaak autisme veroorzaken, probeert het CDC het bewijsmateriaal te verbergen, hoorzittingen te vertragen en een rookgordijn op te trekken om de door criminelen gerunde vaccinindustrie – waar vrijwel elke fabrikant van vaccins schuldig is bevonden aan meerdere ernstige misdaden – te beschermen.

#2) Vullingen gemaakt van kwik
Verbazingwekkend genoeg gaan tandartsen in Amerika nog steeds door met het vullen van de monden van kinderen met het meest giftige zware metaal dat er bestaat: kwik.

Ze noemen het uiteraard geen kwik, want dat zou teveel vragen oproepen. In plaats daarvan worden het ‘zilveramalgaamvullingen’ genoemd. Maar het hoofdingrediënt in deze vullingen is natuurlijk het zware metaal kwik.

There's nothing quite like school lunch - http://www.flickr.com/photos/bookgrl/#3) Schoollunches die bereid worden met toxische, bewerkte voedingsmiddelen, waaronder natriumnitriet.
Onze kinderen krijgen op school nog steeds lunches voorgezet die een giftige cocktail van chemische voedseltoevoegingen bevatten, zoals gedeeltelijk gehydreerde oliën, chemische conserveringsmiddelen en zelfs kankerverwekkende stoffen zoals natriumnitriet.

Natriumnitriet veroorzaakt kanker van de alvleesklier en de dikke darm en hersentumoren bij kinderen. Het wordt toegevoegd aan hot dogs, worstjes, bacon, pepperoni, vleeswaren voor op brood en bijna alle bewerkte vleessoorten. In een land waar men op grote schaal natriumnitriet consumeert zal als resultaat daarvan op zeer grote schaal kanker voorkomen.

Behalve natriumnitriet zitten schoollunches ook vol met GMO’s (genetische gemodificeerde organismen – vertaler), waarvan we weten dat ze grote kwaadaardige tumoren veroorzaken bij dieren. Het Amerikaanse Ministerie van landbouw, dat allang overeenstemming heeft bereikt met Monsanto (een grote organisatie op het gebied van landbouw en landbouwmethoden – vertaler) koopt ook op grote schaal genetisch gemanipuleerde voedingsmiddelen die gebruikt worden in programma’s voor schoollunches.

In The Glow - http://www.flickr.com/photos/courosa/#4) Televisieprogramma’s die kinderhersenen vergiftigen met boodschappen over materialisme en minderwaardigheidsgevoelens
De televisie is uitgevonden om de bevolking te onderwijzen en hun kennisniveau te verhogen, maar tegenwoordig wordt de televisiewereld gedomineerd door commerciële belangen die kinderen hersenspoelen zodat ze materialistisch worden en zodanig gemanipuleerd worden dat ze zich minderwaardig gaan voelen.

De bedoeling van dit alles is om kinderen te confronteren met beelden van suikerrijke ontbijtgranen, actiepoppetjes en junk food zodat ze net zo lang bij hun ouders zeuren totdat deze die producten voor hen kopen. Vrijwel alle programma’s die op zaterdagochtend worden uitgezonden zijn verworden tot factoren die kinderen doen zeuren en hun ouders manipuleren; de programma’s zijn ontwikkeld om kinderen te hersenspoelen zodat ze bij hun ouders zeuren om die etenswaren te kopen die winst opleveren voor de adverteerders.

Waar is de educatieve factor van televisie tegenwoordig gebleven? De educatieve taak van televisie is teruggebracht tot een paar zenders die zich richten op documentaires en andere non-fictie onderwerpen, en zelfs deze zenders worden gefinancierd door de zakenwereld.

Great Books of the Western World - http://commons.wikimedia.org/wiki/User:Rdsmith4#5) Openbaar onderwijs dat een revisionistische versie van de geschiedenis en schadelijke ideeën over de maatschappij onderwijst.
De Amerikaanse jeugd wordt op een geslepen manier vergiftigd door het systeem van openbare scholen en de grote hoeveelheid vreselijke ideeën die op deze manier verspreid worden.

Veel scholen onderwijzen nu wat in essentie socialistische of zelfs communistische denkbeelden zijn. Zij vallen studenten aan die geloven in de principes van de stichters van de Verenigde Staten en maken hen belachelijk. Het gaat om onderwerpen als patriottisme, de grondwet en belangrijke amendementen daarop en de vrijheid van het individu.

Studenten krijgen tegenwoordig zelfs een microchip ingebracht en hen wordt geleerd dat zij slaven zijn van de staat.

Recent is er zelfs een aantal leerlingen van de Kearny middelbare school geschorst omdat zij de Amerikaanse vlag op hun borst hadden geschilderd in het kader van een muziek playbackproject dat door de school gesponsord werd.

Dit alles is mentale vergiftiging van onze kinderen, die plaatsvindt onder het mom van ‘onderwijs’.

#6) Giftige producten voor persoonlijke hygiëne die kankerverwekkende stoffen bevatten, zoals shampoo, huidverzorgingsproducten, luchtverfrissers, wasmiddelen en nog veel meer producten.
Kinderen in heel Amerika worden letterlijk en figuurlijk gebaad Cosmetics - http://www.flickr.com/photos/akiraohgaki/in giftige stoffen die in de producten zitten die zij gebruiken voor hun persoonlijke verzorging, waaronder zeep en shampoo, wasmiddelen en wasverzachters en zelfs tandpasta.

De meeste verzorgingsproducten zitten barstensvol met kankerverwekkende synthetische chemicaliën. Wasmiddelen wassen de kinderkleding met kankerverwekkende stoffen die, wanneer de kinderen de kleding dragen, door het lichaam worden geabsorbeerd. Wanneer kinderen de tienerleeftijd bereiken neemt de belasting met toxische stoffen alleen nog maar toe door het gebruik van deodorant, make-up en andere cosmetica, parfums en aftershaves. Vrijwel alle dagelijks gebruikte producten voor lichaamsverzorging bevatten kankerverwekkende stoffen, ook de exclusieve en duurdere merken.

#7) Giftig hexafluorkiezelzuur dat in het drinkwater wordt gedumpt nadat het foutief ‘fluoride’ wordt genoemd.
Kinderen worden in ernstige mate vergiftigd door het dumpen van hexafluorkiezelzuur in het drinkwater. Het wordt foutief ‘fluoride’ genoemd, maar het is in feite een giftig bijproduct van de kunstmestindustrie en de aluminiumsmelterij.

Zoals Natural News al eerder heeft aangetoond, wordt fluoride verkocht als een insecticide en als chemische toevoeging bij het smelten van metalen. Het is een van de meest toxische stoffen die ooit ontdekt zijn, wat de reden is dat het insecten zo effectief doodt.

Fluoride is zo giftig dat het in de Verenigde Staten als een daad van ecoterrorisme zou worden beschouwd als het in een rivier of ander oppervlaktewater werd gedumpt. En toch is het om de een of andere duistere reden legaal om het toe te voegen aan het drinkwater dat bestemd is voor menselijke consumptie. Door menselijke urine komt het vervolgens weer terecht in het oppervlaktewater waar het de omgeving vergiftigt.

Interiors - http://www.flickr.com/photos/58842866@N08/#8) Vervuilde lucht binnenshuis in huizen en scholen: formaldehyde, schimmels, verschillende soorten lijm en synthetische vervuilende stoffen.
Vervuilde lucht binnenshuis is een belangrijke bron van toxische stoffen waaraan kinderen worden blootgesteld. Vloerkleden, verf, houten vloeren en zelfs meubilair geven allemaal giftige dampen af die kanker kunnen veroorzaken of allergieën kunnen verergeren.

Veel huizen, scholen en bedrijfspanden zijn besmet met giftige schimmels die baby’s en kinderen binnenkrijgen. Zelfs in ziekenhuizen circuleren potentieel dodelijke superbacteriën waaraan kinderen kunnen overlijden.

#9) Videospelletjes
Vergis u niet: kinderen, en dan vooral jongens, worden geestelijk vergiftigd door videospellen. Deze spellen leren jongens dat het gebruik van geweld normaal is doordat bijzonder realistische hoofdpersonen in deze schietspelletjes meedogenloos geweld gebruiken en de speler in de positie plaatsen waarin hij op bijzonder gewelddadige wijze andere mensen vermoordt.

Door deze spelletjes worden kinderen minder gevoelig voor wat zich in de echte wereld afspeelt en ze bereiden kinderen er op voor om zich bij het leger aan te sluiten. Een aantal van de meer populaire spellen zijn zelfs door het leger gemaakt en worden gebruikt als een manier om tieners te rekruteren.

Kijk maar eens naar het extreem realistische geweld in het spel ‘Far Cry’ in deze video. Dit is wat je kinderen doen wanneer je een Xbox voor ze koopt.

ADHD MEDICIN: RITALIN - http://www.flickr.com/photos/adhd/#10) Psychiatrische medicatie die de hersenen en de geest veranderen.
Een van de meest ernstige misdaden tegen kinderen vindt tegenwoordig plaats in de psychiatrie. Deze duistere kant van de quasi-geneeskunde beweert dat kinderen lijden aan ‘stoornissen’ die dan zogenaamd behandeld worden met psychofarmaca als Ritalin en Prozac.

De moderne psychiatrie vormt een complete industrie die eigenlijk een criminele drugshandel is met als enig doel het maken van winst door kinderen te behandelen als wegwerpartikelen die volgestopt kunnen worden met psychiatrische medicijnen. De meeste psychiatrische stoornissen die in de DSM-V staan (het handboek voor psychiaters dat stelt aan welke criteria iemand moet voldoen om een bepaalde stoornis te hebben – vertaler) zijn volledig uit de duim gezogen. De farmaceutische industrie en de moderne psychiatrie voeren hun frauduleuze praktijken uit door als criminelen weerloze kinderen een etiket op te plakken.

De groepering die zich met het meeste succes hiertegen verzet is de Citizens Commission on Human Rights (burgerinitiatief voor de mensenrechten – vertaler), die te vinden is op www.CCHRint.org.

Ik heb ook een muziekvideo opgenomen en geproduceerd over het toedienen van psychiatrische medicijnen aan kinderen, die je kunt bekijken op youtube.

Inderdaad, behalve de redacteur van Natural News ben ik ook een gevestigd activistische rapper. Meer van mijn songs en videoclips kun je zien op www.Amethios.com.

Over de auteur
Mike Adams (alias de Health Ranger) is oprichter en redacteur van NaturalNews.com, de belangrijkste internetsite over natuurlijke gezondheid die nu 7 miljoen unieke bezoekers per maand heeft.

Adams heeft een achtergrond in de wetenschap en in softwaretechnologie en is de oprichter van het bedrijf Arial Software, dat e-mail newsletters verzorgt. Adams heeft zijn technische ervaring met zijn interesse in natuurlijke gezondheid gecombineerd door het systeem te ontwikkelen dat NaturalNews.com gebruikt om content te beheren. Hij is ook de ontwerper van de geavanceerde statistische algoritmes waar SCIENCE.naturalnews.com op drijft. SCIENCE.naturalnews.com is een grote database met meer dan 10 miljoen wetenschappelijke studies. 

Bron: Natural News

Related Articles

Responses