Emoties uiten | De Oorspronkelijke Taal

(Martijn van Staveren) Er spelen een hele hoop belangen waarvan de mensheid zich nu pas langzamerhand bewust begint te worden. Want als het zo is, dat wij in deze werkelijkheid leven in dit lichaam, dat is onze ervaring, eigenlijk een leven leiden volgens een ander georkestreerde intelligentie, dat het dus een leven is dat georkestreerd is, als zou blijken dat dat zou kunnen, dan zou dat betekenen dat we geen vrije wil hebben. Daar willen we niet aan beginnen. Hoeveel vrije wil heb jij? Mag die vraag hardop gesteld worden in het groot met elkaar? Wat is creatie, wat is inzicht, creatie, manifestatie? Het zijn zaken die er echt toe doen. Is er boosheid nodig. Hoeveel mensen worden er boos. Wat is boosheid? Emotie. Wat is bevrijding. Is bevrijding een halleluja gebed? “ik ben bevrijd…”  of is er een innerlijke daadkracht nodig die zo ver gaat, dat is misschien waar we het met elkaar over hebben? Daar binnen in. Dat is niet de vuist op tafel uit boosheid maar de innerlijke kracht die op een gegeven moment zo sterk is, dat die daadkracht zich zo sterk laat zien, dat je menselijke denken daar weleens een mening over zou kunnen hebben. “nou nou je moet het wel een beetje liefdevol houden” misschien hebben jullie dat ook, over jezelf of over een ander. Of andere mensen over jou, over mij. Wat is innerlijke kracht, het is emotie. De bevrijding van het menselijk wezen binnen in vindt plaats door emotionele blokkades te gaan bekijken.

Wat is de taal van Oorsprong als het niet belast is, die emotie, als je al die emoties durft uit te huilen als het nodig is, maar je emotie kan ook je diepste gevoelens zijn waar een blokkade op zit, denk aan allerlei mogelijke blokkades waar mensen in geblokkeerd zijn wat ze niet mogen voelen, dan wordt in feite dat gevoel niet in beweging gezet, maar je gaat altijd met aandacht naar binnen toe, kwantum fysica, daar waar aandacht komt op deze plek, en dit is het energetisch bewustzijn dat correspondeert met de plek waarin we leven, waar we gehackt zijn, dan ben je eigenlijk, terwijl je hier leeft, ook aan het werk door al die lagen heen tot op die plek waar het gebeurd is.

Hier deze 5% werkelijkheid houdt de mens 5 % van haar vermogen over,  en dat is niet het denkvermogen maar het vermogen van emoties, dat moeten we ons heel goed beseffen. Het gaat om de vermogens van emoties. De emotie. Kijk wat er op de wereld gebeurt, hoeveel mensen hebben nog emotie? Wij schrijven dat toe aan de problematiek in de wereld, en dat mensen geen empathisch vermogen hebben om allerlei evolutionaire redenen, maar dat is niet zomaar. Het heeft te maken met scheppingskracht, omdat de emotie is de oorspronkelijke taal, en vanuit emotie in je brein bent, observeert, maar je bent in een emotioneel bewustzijnsstaat, door trauma of door iets positiefs, je schouwt dat en je gaat dan naar je hart, als je in die emotie naar je hart toe gaat en je kunt in de stilte bij in hart zijn, terwijl die emotie er is, dan /? heb je het gevoel te pakken?? Die kracht van de emotie is namelijk in het moment van het  stille schouwen is de creator in jezelf. Dat zijn geen emoties zoals wij dat nu kennen, het is een volledige bandbreedte in taal. Het is net als dat je van de 26 letters van het alfabet dat je zegt van nou van de 26 mag je er twintig niet uitspreken, en 6 wel. Die twintig dat zijn hele negatieve letters en die 6 zijn heel positief. Zoals met ons bewustzijn, in negatieve tekens terecht komen van emoties en het merendeel voelen wij niet, willen we niet voelen omdat daar angst aan gekoppeld zit, waardoor we van die 5% eigenlijk maar in 1% leven. Dus in die hele bandbreedte zeg dat er 100% emoties zijn, dus de hele cyclus van de Oorspronkelijk Universele Taal, daarvan is nu 5% een stukje van de taart is over, daarvan is nu 1% operationeel in ons lichaam hier. Dus wij kunnen het hele grote circuit niet meer snappen. Laat verder maar even zitten.

Hier is iets gebeurd in deze 5 dimensionale werkelijkheid waardoor er verschillende projecten lopen, daarom is het zo belangrijk om in stilte te gaan naar het hart. Deze beamer, projector is een uitbeelding van onze werkelijkheid, deze werkelijkheid die wij nu ervaren, wordt ook georkestreerd en geprojecteerd, ik ga niet zeggen door een externe projector, als ik die beamer op het scherm richt dan zie je dat filmpje wat we net hebben gezien. Zo is er ook een filmpje van de aarde zoals het er uitziet in de 5 dimensionale werkelijkheid, dan bedoel ik 5% van wat er overblijft aan vermogen, het is een werkelijkheid die geprojecteerd wordt door een bepaalde kracht en die kracht bemoeit zich dus  hier mee met de Oorspronkelijkheid van de mens, en daar vindt dus aanpassing plaats, er worden circuits uitgeschakeld door hele krachtige zeer intellectuele beschavingen,  vervolgens wordt er in het restant wat nog actief is worden projecties  uitgevoerd en zo is er een projector wat er voor zorgt dat deze werkelijkheid er is, de projector die staat aan, die schijnt op de muur in dit geval van deze werkelijkheid, en we kijken er naar en we hebben niet in de gaten dat het een projectie is. We zien niet eens dat het wordt ingevoegd, we zien niet eens dat het ergens vandaan komt, wij denken dat het van buiten af komt, maar uiteindelijk is dat niet zo, het komt van binnen af, maar hier ervaren we iets anders,. Terwijl we deze werkelijkheid ervaren, en deze projectie zien en beleven, is er in die projectie iets gaande, die projectie die er als eerste is op deze werkelijkheid,  dat is een perfect georkestreerde werkelijkheid en realiteit, die (tekening) allemaal beeldjes achter elkaar aan, een compleet scenario is van allerlei uitkomsten, dus het maakt niet uit wat je keuze is, elke keuze die je maakt leidt toch altijd naar het script toe wat al op voorhand voorzien was.

Dan komen we dus op het punt van, ja, zijn de emoties dan wel zuiver en wat zijn dan, onder andere, wel de krachtigste emoties? Zijn er überhaupt krachtige emoties? Nee, want vanuit de werkelijkheid waar wij vandaan komen, waar wij gewoon leven, alle emoties zijn even krachtig, elke script, elke trilling is gewoon een ingrediënt van een werkelijkheid, die reageert. Het is gewoon een groot lichtvibratieveld in informatie, wat zorgt, dat deze werkelijkheid gaat reageren. Maar om te zorgen, dat het uitvalt, moeten bepaalde trillingen, frequenties, bepaalde emoties, moeten eigenlijk in feite verkeerd worden geïnterpreteerd door de informatiedragers. Dus door de goden, die moeten eigenlijk hun krachtigste gereedschap waarmee ze scheppen, moeten eigenlijk afstand van doen.

En wat er gebeurd is, is dat wij in onze werkelijkheid onze krachtigste emoties om te scheppen, dat die gekoppeld zijn aan negatieve ervaringen en dat wij dus negatieve emoties zijn gaan kennen. En dat wij hebben gezegd, dat wij daarmee niets mee te maken willen hebben, dat zijn angst, dat zijn trauma’s, het is misbruik, het is pijn, onzekerheid, al dat soort dingen. In feite, onze krachtigste emoties om mee te gaan scheppen, kijken, van waar zitten mijn ervaringen in dit leven aan vast, waar heb ik moeite mee en daar moet ik de emoties onder ogen zien te komen en dan moeten los gekoppeld worden met je eigen bewustzijn, er niemand, die het voor je kan doen.

Er zijn nu wel therapeuten, die op kwantum fysisch level aan het werk zijn op deze wereld, die daarin mee kunnen creëren, waardoor je vanuit twee hoeken kunt werken: ontvangen en geven als client en therapeut. Maar in de eerste instantie gaat het altijd over jezelf.

En wij zitten allemaal dicht geplamuurd met onze gevoelens. We kunnen nog zo vinden dat we alles hebben doorbroken en hebben overstegen, maar we hebben heel hard ons werk gedaan maar er is altijd nog een put te openen van emotie in ons. Dat merk ikzelf ook, dat zijn ook menselijke emoties die collectief worden geblokkeerd, dat je eigenlijk toch al niks te vertellen hebt, dat je het verschil niet kunt maken als er al überhaupt sprake van kan zijn. Voortdurend ben je aan het werk in jezelf. Zonder belang!

Dat is eigenlijk, wat de kracht is van de emotie. De emotie is een verstorend script ten opzichte van het mentale vermogen, en als je dus gaat luisteren naar binnen van wat je werkelijk voelt en waar het voor je omgaat, kijk gewoon de wereld in, zie wat hier gebeurt. Als we het kunnen zien, want het merendeel, wat wij te zien krijgen is geprojecteerde informatie. Als we zien wat er gebeurt in deze wereld, alleen in je eigen straat, laat staan over de hele wereld en ziet wat er gebeurt, dan kun je eigenlijk niet anders besluiten, dat je alles moet laten vallen en de wereld over gaan(?). Dat je je bewustzijn overal brengt en dat je je hart overal gaat laat stromen, dat je de asiels open zet en de dieren ruimten geeft, kom maar, deze aarde is voor jullie, jullie hoeven niet in hokjes te zitten. Dat is wat jij hebt gedaan.

En die wereld van oorspronkelijkheid dat is een totaal andere taal, dat kunnen we nu nog niet eens beseffen, die taal die ervaren wij het sterkst als wij ten diepste geëmotioneerd zijn. Dat we huilen in overvloed. Of dat nou huilen is uit drama, uit boosheid, of dat we huilen uit pure vreugde, die taal, die frequentie die dan ontstaat, die taal en dan nog tig keer groter. Dat is een denktaal maar dat is een hele andere taal dan wat wij  nu emotie noemen. Die taal daar die is zo ver weg.

En dat betekent dat je moet stoppen met wat je doet! Maar doe ik het dan toch zelf? Nee. Je vertoont gedrag wat niet van jouzelf is. Zo worden we bestuurd. En dat is precies het omkeerpunt. Als mensen emoties gaan krijgen, want daar zijn die krachten eigenlijk op gericht, dan gaat 99% en misschien wel meer van de mensheid gaat handelen naar wat er gevoeld wordt in die emoties, de gedachten worden afgestemd op die emoties. Emotie, pijn, gedachte, gedrag, emotioneel gedrag tjak tjak uit! Ons doel als we dat zo zouden mogen noemen, is dat we gaan herkennen wat we voelen. Daar is “tie Bam! Huilen, schreeuwen, delen, andere mensen moeten ook echt de moeite nemen om naar jou te luisteren en je moet het ook aangeven. “ik heb behoefte dat ik even gehoord wordt” “heb je 5 minuten even de tijd en alsjeblieft niet reageren” haaaah eindelijk iemand die niet reageert, ik heb het wel zelf moeten zeggen maar vooruit, het kan. Dat gereageer op elkaar dat getherapeutiseer daar moeten we ook mee stoppen. Het moment van emotie voelen heel diep, en in dat moment door hebben dat je ook in die emotiegedachte zit, hé dat is interessant, ik zit er in. Op dat moment heb je ingebroken in die gedachte. Je hebt door dat je gedachtes zijn afgestemd op die emoties. Dan komt het hoofd er weer bij “ja en nu kan ik die gedachte ook uitzetten?” hhhmmmmm wie denkt daar dan?  Misschien zijn er wel meer intelligenties die meedenken in het collectieve avatar systeem? Maar maakt mij dat wat uit? Als ik gastheer ben hier en ik heb de mogelijkheid om mij gedachten om te buigen naar iets anders dan heb ik toch ook nog de mogelijkheid om te zeggen van ja die gedachten misschien zijn die wel van een ander maar ik vind deze toch wel een stuk lekkerder. Ik ga daar gewoon in. Ik moet mezelf niet te strak zetten. Ik ga daar in, ik zet hem om, ik kom in een andere gedachte terecht, ik stel mijzelf niet eens de vraag of de gedachte van mijzelf is, ik neem die keuze, ik maak die keuze. Ik ga erin en op het moment dat ik in die andere gedachte zit zijn de gedragspatronen die daarop volgen weg. Ja, en ik ben ik dus niet die emoties.

Nou dit is waar we allemaal mee te doen hebben. Het is dus niet zo dat we aan het trauma aan het therapeuten zijn maar we zijn het gouden ei in onszelf aan het uitbroeden. Dat is het. Het is een andersom situatie en dat gouden ei moet je koesteren door gewoon je terug te trekken uit gedachtes en situaties die eigenlijk jezelf gijzelen. En dan voel je in het gouden ei voel je daar allemaal dingen gebeuren, je voelt je gebroken hart, je verdriet, je pijn, alles wat er gebeurd is, het niet gezien en ontkend worden nog steeds in deze wereld..

En een feit is gewoon en dat is gewoon een feit dat als mensen hun emoties durven te doorleven dat er dan als het ware een soort rust terugkeert in het neurologische systeem. Want emoties zijn allemaal vastgehouden gevoelens en energievelden. En dan komt er een uitbarsting door een crash en dan klapt het eruit. En dan voel je vaak ook van dit was heerlijk maar het was misschien maar de eerste verdieping. Er zit nog veel meer. Maar die emoties dat zijn energiepatronen. We hebben een mooi energetisch analoog energiepatroon, zo is dit script ook ontwikkeld, waarin wezens helemaal vanuit hun eigen vermogen, keuzes kunnen maken die al klaar liggen. Je moet daar wel een scheiding in willen toebrengen, we hebben de mogelijkheid om helemaal eigen keuzes te maken in scripten die al klaar liggen. Dat is heel mooi. Dat betekent dus dat als ik mij dit bewust begin te worden dat mijn emoties mij sturen en mij eigenlijk gijzelen dat ik dan maar een heel klein deeltje van al die scripten kan ervaren, dus ik moet al die emotie dus gewoon volledig voelen en ervaren maar ik moet me er niet door laten gijzelen. Dus ik moet naar die emoties toe. Dan komen we dus op het punt bekrachtigingen uit .

Even helemaal terug naar de eenvoud. Als we er van uitgaan dat dit een gecreëerde bedachte werkelijkheid is, dat het universum een experiment is, het gaat niet alleen over dit universum, als we daar van uit gaan dan is het dus mogelijk gebleken door allerlei lastige toestanden, om geboren te worden in zo’n omgeving en als dan in die omgeving waar alleen intellectuele vaardigheden de scepter zwaaien, als daar gevoeld kan worden vanuit een oorspronkelijke emotie, wat ver van dit af staat, dus niet het denken, als daar dus gevoeld wordt, komen die trillingen, dat zijn geometriën, komen vrij, worden er zaden in beweging gezet, trillingen, frequenties die hier dus helemaal nog niet zijn, waardoor deze hele werkelijkheid als een mix gaat functioneren tussen cyborg beschavingen en analoge beschavingen waardoor er een soort hybridisering plaatsvindt tussen twee verschillende werkelijkheden. Waardoor er een godskracht ontstaat in een cyborg. Dit is buiten deze dag maar daar hebben wij dus een taak in. Probeer daar zo diep op te kijken en zie wat er hier op de aarde gebeurt.

 

En waarom is die kwantumfysica nou zo belangrijk, daar waar je met je aandacht naar toe reist komt beweging, emotie is de taal van oorsprong. Wat is de taal van Oorsprong als het niet belast is, die emotie, als je al die emoties durft uit te huilen als het nodig is, maar je emotie kan ook je diepste gevoelens zijn waar een blokkade op zit, denk aan allerlei mogelijke blokkades waar mensen in geblokkeerd zijn wat ze niet mogen voelen, dan wordt in feite dat gevoel niet in beweging gezet, maar je gaat altijd met aandacht naar binnen toe, kwantum fysica, daar waar aandacht komt op deze plek, en dit is het energetisch bewustzijn dat correspondeert met de plek waarin we leven, waar we gehackt zijn, dan ben je eigenlijk, terwijl je hier leeft, ook aan het werk door al die lagen heen tot op die plek waar het gebeurd is. Dit is kwantummechanica, we hebben het over verschillende lichamen die allemaal, dat zich alleen maar afspeelt daar, dus dit is er helemaal niet eens.

 

Want je kunt wel een informatieveld van binnenuit in dat moment van nu neerzetten, dus bijvoorbeeld je hebt een uitdaging in je relatie en vervolgens, dat is een heel ferme uitdaging, maar je kunt wel naar iets toe gaan in jezelf, in de kern, bijvoorbeeld de zuiverheid naar liefde, de liefde naar een dier, een dier, dat je voelt de dieren hebben ondersteuning nodig, zoveel liefde nodig die worden helemaal niet gezien. Daar ligt mijn verbondenheid. Stel dat dat even zo is dat iemand dat hier vandaag gedacht en gevoeld heeft. Dat je dat voelt, dat je die frequentie kunt voelen, die breng je dan vervolgens door het moment met je gedachte, het gedachtemoment heen van die verstoring in je relatie, breng je dat er doorheen, in dat moment ook al denk je dat je het niet goed doet of goed zou kunnen doen, kwantum whoep, het gebeurt. Op dat moment moet je ook zorgen dat je wat je op dat moment hebt gevoeld met de dieren, dat gevoel, dat je dat ook hierna ook leeft. Je kunt niet zeggen van nou dit is voldoende en nou ga ik gewoon effe afwachten zo kosmisch tot er verandering komt, nee je moet die verandering ook in je gedrag omzetten en waarom, dat gevoel wat je nu in jezelf draagt moet ook geleefd worden want dat lichaam moet ook voortdurend, al is het nog zo weinig, het maakt niks uit, ook al is het heel moeilijk misschien, je past hem toch toe, het informatieveld van die kernboodschap waar je voor gaat in jezelf die moet ook geleefd worden, op het moment dat je hem door in je systeem zet is hij ook in het neurologische systeem aanwezig in het gedrag. Dat zorgt voor een enorme bekrachtiging dat dat wat er in je hoofd, andere scripten doorheen gelegd, een ander veld, een reactieveld in de matrix uitnodigt, dat dat bekrachtigd wordt. Immers denken is neurologie. Denken is fysieke informatie in het lichaam, Fysieke informatie is energie maar handelen dus ook. Dus je moet altijd opletten dat je conform datgene wat je zegt waar je voor gaat zeg maar de oplossing of de problemen in je leven, de enorme toestand waar je nu in zit, dat je dat ook omzet in je handelen. Dat is heel belangrijk. Dat is meer dan de helft van het werk. Maar het heeft wel te maken met die diepe emotie en het heeft te maken met een enorm krachtig moment van dat je zegt hier durf ik naar te kijken. Niet iets wat er gisteren is geweest hè. Dan ga je automatisch zo als mensen kun je er naar toe “ja dat vond ik niet leuk gisteren”. Het gaat om vandaag.

Op het moment dat ons lichaam meer functies krijgt, meer kan vertalen naar een zichtbaar beeld, of misschien zelfs op het moment dat de mens vrij komt uit dogmatische emoties, aannames, overtuigingen, programma’s, als de diepere emoties van de mens vrij komt van de betekenis die is opgelegd en gedicteerd, als de mens daarvan vrijkomt, dan gaan die velden losgekoppeld worden door het brein van de betekenis en komen die velden vrij en dan worden die velden anders benut door het brein. Dan kun jij dingen zien die andere mensen niet zien. Ik zeg eigenlijk dat de oorspronkelijke taal van communiceren, zien, waarnemen de emotionele taal is, emoties, dus niet de emoties van pijn liefde en angst, maar emoties in het geheel en dat het tegelijkertijd het grootste instrument is want de mens luistert naar die emoties en handelt niet en neemt geen leiding maar laat zich besturen en is gehecht aan die emoties.

 

Emotie is een taal van creatie en schepping, zo diep is dat. Je moet je voorstellend de diepste gevoelens van vrede en geluk, ontroering, de diepste gevoelens die je ook kunt voelen als iemand overleden is die je intens mist waarvan je weet het is goed maar wat mis ik deze persoon ontiegelijk dat je hele borstkas op en neer vibreert van de emotie, dat je die gevoelens voortdurend in jezelf draagt, sterker nog dat je dat vibratieveld bent, dat dat niet wegvloeit en steeds sterker wordt, uitzet nog groter en dat een spiritueel, oorspronkelijk spiritueel bewustzijnsfrequentie is en dat je vanuit dat veld naar buiten kijkt, en alles wat je van binnen voelt wordt gelijk buiten jezelf in reactie omgezet. Dat is waar emoties de sleutels in zijn.

 

Dus pas op het moment dat de mens anders gaat denken door zichzelf anders te ervaren, door niet te handelen op basis van alles wat er is geweest, maar in nieuwe momenten te voelen wat er gebeurt, boodschap van binnenuit door het hoofd laat stromen en op basis daarvan handelt, dan pas ontstaat er een ander veld en gaan de scripten daar op aansluiten. Dus in feite staan wij gewoon zelf uit, in geleide gids, en worden die andere reactievelden niet in beweging gebracht. En pas op het moment dat wij die scripten openen, die reactievelden openen, wat aansluit op ons emotionele bewustzijn, daarom is er ook zo ontzettend veel te doen in de momenten dat je in hele diepe emoties terecht komt, dan ben je echt gewoon een middelpunt van kosmisch onderzoek, dat wil je gewoon wel weten. Als jij diep, diep in een emotionele kracht zit, dus heel heftig en heel krachtig, dan wordt er naar je gekeken met gouden kijkers van wat gaat hier nu gebeuren, ga je mee in het probleem, gaat het daarom ooooh, kijken…. af. Of gaat het gebeuren, ja het veranderen van het denken is gestart. En op dat moment wordt je gezien als een script rearanger, een herschikker. En er zijn mensen uit andere werelden, andere werkelijkheden gekomen en daar zijn we allemaal een onderdeel van, daar is geen uitverkorenheid in, laat dat heel duidelijk zijn voor ons allemaal, die dit in zichzelf hier nu aan het ontdekken zijn van ja maar dit kan toch mijn leven niet zijn, hier is veel meer, dat mag tevoorschijn en zij komen het script van binnenuit door anders te denken in zichzelf, door te veranderen in het eigen gezinsleven, in de eigen relatie, in het eigen alleen zijn, in het eigen functioneren door zichzelf anders te ervaren, komen ze het kwantumkosmos bewustzijn binnenbrengen, want dat is eigenlijk het bewustzijn waar deze matrix die we nú kennen niet op reageert omdat die bewustzijn er niet is, in één keer zeggen van en nu komt er een andere reactie uit het veld, Tsjoek. En dit hele veld, dat is dus informatie, wij zien het als een fysieke werkelijkheid maar het is eigenlijk een atomaire structuur, er is en subatomaire structuur, dus in de subatomen, de fotonen, protonen, electronen, daaronder zitten nog veel kleinere lagen, nog veel kleinere lagen, daar uit ontstaat de materie, en die informatie die uit die frequentie ontstaat die komt voort, die wordt gestuurd door ons denken en niet door ons voelen. En pas als wij echt gaan voelen en we bevrijden ons, we halen de sloten er af, dan gaat ons denken op dat voelen reageren, dan komt er een ander denken en een andere reactie. Dat is de kracht van de god van oorsprong. En dat is niet alleen de mensheid op de aarde die zichzelf niet meer kan herinneren, er is een hele grote coalitie gaande door de kwantum kosmossen die de goden uitschakelen. En dat mag best weleens gezegd worden. Want dit is een algemeen gegeven in de multidimensionale werkelijkheden dat er een kracht is die huist in het bewustzijn van de mensen en er voor zorgt dat wezens zichzelf niet meer kunnen herinneren en daardoor geloven dat ze zijn wie ze zijn en blijven leven zoals ze leven en blijven denken zoals ze denken omdat iedereen zo denkt en het idee hebben ja maar ik ben niet zo, ik ben heel anders, maar van buitenaf zijn ze precies hetzelfde. Dat is cyberwar.

 

Maar het gaat er meer om dat ik de boodschap wil meegeven van dat die kernboodschap die je kunt voelen dat dat eigenlijk emotie is. Dus op het moment dat je in een verbondenheid bent in dit leven, iets raakt je, wat dat dan ook is, iets raakt je, dan ben je tot tranen toe geroerd dan is er een energie in jezelf een kracht wat je dus ontroering kunt noemen, emotie en of dat nou iets positiefs of niet positiefs is dat laat ik nu gewoon even helemaal los, want dat is totaal niet relevant, maar het moment dat je betrokken bent, een emotie is een betrokkenheid, een vibratie, een krachtveld wat de matrix als het ware van controle verstoort, op het moment dat je die emoties voelt, dat is dus de kernboodschap en je kunt die voelen en je brengt die richting het denken, en die kun je dus niet letterlijk door een leidinkje naar boven brengen, het is alleen maar een oefening, je kunt hem ook voelen, boem, en hij is in één keer aanwezig. Tsjak tsjak. Dus vormgeving is weg, maar op het moment dat je de emotie voelt en dat hoeft niet heel krachtig, emotie is gewoon trilling, op het moment dat je die emotie voelt, verpakt in die boodschap, dus wat je ervaart in dit leven, dan kun je het dus naar je hoofd toe brengen en dan wordt het hele beeld, het construct zeg maar, de constructie van hoe je denkt over de situatie waar je dus nu in zit, wordt geraakt door een resonantieveld wat geprobeerd wordt juist om te voorkomen, omdat dat resonantieveld juist zorgt dat dat veld van een gecontroleerde matrix waar het brein op afgestemd is, dat het daar afgestemd moet blijven, dus op het moment dat jij iets voelt en je brengt hem naar je hoofd, je brengt hem naar de situatie, je brengt hem naar het moment waarin je nu verkeert, daar breng je hem doorheen, dan verandert er iets. Dan ligt er een ander veld doorheen. En het gevolg is en dat werkt toch anders als dat ik het nu uit heb gelegd, maar dat is iets dat moet je zelf maar gewoon kijken van hoe het functioneert, maar het gevolg is dat er een ander script doorheen loopt. En dan komt het er op aan of je op het moment dat je het dan stopt zeg maar met zo’n bekrachtiging, dus de zelfbekrachtiging vanuit je kernboodschap, of je dan weer verder wandelt in het leven aansluitend op wat je daarvoor deed, of dat je echt je handelen aanpast ook nog eens op datgene wat je ten diepste in jezelf draagt. En daar gaan de meeste mensen de bietenbrug op. Dus je moet hem ook omzetten.

 

Huargardiaanse beschaving / emotie

Die verdieping, waar wij nu leven, dit universum, is een script, het is een ontwikkeling van het Huargardiaanse beschaving. Een Huargardiaanse beschaving is van oorsprong een menselijke beschaving. Dat zijn hele krachtige, vredelievende, zeer niet onderhandelbare mensen. Niet onderhandelbaar, omdat het niet hoeft onderhandeld te worden. Als er is evenwicht, is er evenwicht. Dan hoef je niet te onderhandelen. Zij hebben die verdieping gebouwd, doordat zij zelf door een andere kracht zijn geraakt en daarbij bepaalde vermogens, wil ik vertalen naar emoties, bepaalde emoties niet meer kunnen ervaren. Wat zijn de emoties, emoties zijn vibratievelden, grote krachtige velden. Je hebt het intellectueel brein, dat is het denken, en je hebt emotionele velden, die gaan ook door het brein. Wat is het verschil? Een emotie kun je niet voorkomen. Als je geëmotioneerd raakt – bam – het is er gewoon. Je kunt je tranen niet tegenhouden, het gaat niet. Nou, je kunt je tranen misschien wel tegenhouden, maar het is er gewoon. Het is iets oncontroleerbaars, het is zoiets diepgaands, zoiets intens, een emotie, dat is voorbij alles wat je met woorden kunt aanduiden. Het gaat niet. En de frequentie, van wie we van oorsprong zijn, is niet anders dan de emotionele resonantie-velden, de volledige bloem tot leven, geen beperkingen, en het brein voert de informatie, het emotionele veld wat uit het hart komt. Fysieke hart is het enige orgaan in het lichaam wat in feite het in het lichaam brengt, het informatieveld, het godsbewustzijn, het evenwicht, van wat “leven” genoemd wordt, is het brein hier, hart-brein, het enige orgaan in het lichaam wat het invoegt in het fysieke lichaam, in dit lijf, de vibraties, de taal van het goddelijke in jezelf, en vervolgens wordt het naar het brein toegestuurd en neemt het brein dat over.

 

Als je kijkt naar, bijvoorbeeld, denken. Denken, geleide gedachten, wat niet van onszelf is, dat zijn perfecte geometrieën, dat zijn de geometrieën, die we vaak gewoon te zien krijgen. Wat we voelen bij emoties, als er emoties zijn, daar ontstaan er geometrieën, die niet perfect zijn, eigenlijk zijn ze niet geometrisch. Dat zijn hele organische frequenties, dus als je een steentje in het water gooit en je maakt er een foto van, dan zul je zien, dat die kringen eromheen nergens gelijk zijn, overal zijn ze net iets anders. Terwijl als je op een afstand kijkt, dan zeg je, wow, wat een mooie geometrie, als je goed kijkt, dan zie je, dat het niet digitaal is, het is organisch. Dus dat is een trilling van het water.

Wat de trilling van emotie eigenlijk doet, is als het gevoeld wordt, en in de eerste instantie zitten onze emoties, die we voelen, altijd gelinkt aan gedachte, want zo zijn we, dus, aan de ketting gelegd, wat gebeurt is dat bij een emotie, hele krachtige emotie, maar bij een hele subtiele gebeurt het ook, dat er informatie-bewustzijn in beweging komt van binnen uit, vanuit het hart, wordt via centraal zenuwgestelleidingen naar het brein wordt gebracht en zorgt daarvoor, dat het hele denkpatroon, het geometrisch denkpatroon van het script, wordt getrakteerd op een andere informatie-golf. En eigenlijk verstoren emoties het perfecte Annunaki-draconische computersimulatie programma.

 

Wordt je leven door emotie echt geleid, heb je misschien iemand verloren waar je ontiegelijk veel van houdt, durf je dat ook werkelijk te voelen niet weg te verklaren met welk model dan ook. Is het leven leuk, niet leuk, zwaar, niet zwaar, het hangt er van af waar je staat, wat je hebt meegemaakt. Hoe je leven er nu uitziet. Je kunt je heel verdrietig voelen en op hetzelfde moment kan verdriet ook een enorme kracht zijn om in een hele ander werkelijkheid te komen. Als je je bijna gedwongen voelt om door die emotie dieper te gaan kijken in jezelf en dieper te gaan kijken in het leven. Door de foto heen wat er achter zit. De emoties de gevoelens. Ik heb het de vorige keer gehad over de twee velden, het artificiële veld, het denken en het denken kan dus ook voelen hè? Dus het is niet zo dat als je een denkend wezen bent dat je niks voelt. Maar we hebben ook een emotioneel veld, op het moment dat je geëmotioneerd bent, geraakt door iets en je wordt je er bewust van dan verandert er iets in het veld van het brein, dus er wordt iets ten diepste gevoeld van binnen en dat voelen, want dat is dan de emotie, dat voelen dat is dus ongrijpbaar, dat kun je niet  sturen, dat gebeurt en de taal, emotie is taal, de taal die zorgt ervoor dat het georkestreerd denken met je hoofd, echt over iets kunnen nadenken zonder dat je daarbij geëmotioneerd kunt zijn dat dat geen ruimte heeft. Voorbeeld: er gebeurt iets in je leven wat je onvoorstelbaar diep raakt, het hoeft niet perse drama te zijn het kan wel dramatisch voelen, je ben zo ontzettend verdrietig dat je kunt niets anders dan alleen maar huilen, en de pijn  voelen en terwijl je zo ontzettend diep geëmotioneerd bent, kun je dus alleen maar dat ervaren. Alleen maar die emotie. Dan kun je niet denken. Dan is de kracht van de emotie zo’n krachtig energieveld dat je hele brein die dus denkt in het beta bewustzijn, dat is een golfstaat, een electronmagnetisch veld,  beta bewustzijn, dat het hele brein als het ware door die andere informatie wordt getrakteerd als het ware met een compleet ander energiebewustzijn. Dus het brein schuift heel snel van het beta bewustzijn naar het theta bewustzijn.

 

Martijn: Ja gewoon laten gaan, gewoon ervaren. Het laten lopen van de waterlanders. Want er zit heel veel kracht in de mens. Wij hebben zoveel meegemaakt in andere werelden, dat is ongekend. Dat ervaren wij hier in dit lichaam als verdriet, maar dat is het niet. Wij gaan pas van de classificatie van die kracht loskomen, die we verdriet noemen, door het gewoon te doorleven.

En wat doen wij op deze aarde? We willen het uitzetten. We mogen het niet voelen. Terwijl het juist heel goed is. Dus ik zou willen zeggen, laat het maar gewoon lekker stromen. En een tweede punt en dat is ook heel belangrijk, tenminste kan het heel goed zijn, op het moment dat je het verdriet voelt, in dit geval is het dan verdriet hoe het wordt genoemd, dat je met je aandacht van het onderwerp afgaat waar je dus kennelijk naar toe gebracht wordt, dus wij voelen verdriet en dan kan het zijn dat we in een soort verdrietige perceptie van de werkelijkheid komen. Houd dat paraat in je bewustzijn van oké nu zit ik in die emotie, wat gebeurt er, huilen huilen van je kruin tot aan je voeten een heel groot resonantieveld van verdriet, houd je aandacht af van het thema waarvan je denkt dat je er verdriet om hebt, maar ga naar binnen toe, ga met je aandacht door je lichaam, heel krachtig voel je lichaam, gewoon simpel, niet moeilijk maken, je lichaam voelen, dan ga je met je aandacht bij je hart en terwijl die schokgolven van verdriet, want dat is allemaal hier hè (hart), dat die schokgolven van verdriet in beweging zijn ga je daar eens heel diep bij inademen, heel diep, leg je hand hierop (hart) je andere hand onder bij je buik en ga maar eens heel diep inademen tot onder in je buik en uitademen tijdens het verdriet. Ga maar eens ademen in de frequentie van je emotie. En op het moment dat je dat doet en je durft jezelf er aan te herinneren door middel van je voorstelling: ik ben hier op deze aarde, ik voel dit verdriet, het mag er zijn, ik laat het toe en ik weet diep in mijn hart dat ik niet van deze wereld ben en ik heb het vermogen om mij te bevrijden van concepten als verdriet, classificatie dat het verdriet zou zijn, in en uitademen en dan in en uitademen, in en uitademen en dan voel je door de kracht van aanwezigheid, is op bewustzijn gebaseerd, voel je de trilling, de betekenis van verdriet voel je wegtrekken. En ineens voel je daar een krachtveld uit komen. Dat is wat er gebeurt, zo kun je daarmee omgaan.

 

En wat doen wij op het moment, dat wij in verdriet raken? Stel jij bent in verdriet: “Oh Arjan wat erg jongen, doe maar rustig aan (Martijn legt z’n hand op schouder Arjan) kan ik iets voor jou doen,” dan ga ik eigenlijk jouw verdriet en de betekenis die er mogelijk aan hangt, ga ik ook nog een keertje ondersteunen. Ik ga het ook nog eens een keertje verstevigen.

Arjan: Of je uit het verdriet halen …

Martijn: Of je uit het verdriet halen, het verstoren, terwijl het eigenlijk heel belangrijk is dat die emoties gewoon de vrije loop hebben, met je bewustzijn bij je lichaam zijn, inademen, uitademen en als je dat heel goed doorzet dan krijg je er zelfs plezier in, gebeurt er iets heel bijzonders. Dan verdwijnt die pijn van verdriet en de kracht, die er onderligt, die gaat open. Dan krijg je hier een uitspatting in je hart en dat is het bloedende hart. En dat is zo krachtig en dát is wat krachten die de mensheid onderdrukken, willen voorkomen. Dus die willen dat de mensen er pijn bij voelen. Dat de mensen verdriet voelen zodat ze die krachtige ademhalingen, die daar een bevrijding kunnen brengen, niet gaan beleven.

Arjan: Kun je dat met elke emotie in principe doen, boosheid of angst of ……

Martijn: Ja, waar een emotie is op het gebied van ontroering of verdriet, waar dus ook gehuild bij wordt, dat is het makkelijkste startpunt.

Als je in een woede verkeert, dan werkt het precies zo, maar bij een woede, daar komt uiteindelijk ook huilen bij hè, dat is heel interessant waarom daar achteraf bij gehuild kan worden, dat mensen in woede kunnen ontsteken en vervolgens daar bij beginnen te huilen. Ik zou zeggen, op het moment dat je gaat huilen, ga daarmee aan de slag.

 

Op het moment dat wij gaan beseffen dat we in het lichaam leven, kunnen we met ons voorstellingsvermogen door het lichaam heen reizen en kunnen wij verandering brengen in het veld hoe iets georkestreerd en geprogrammeerd is. Emotie is in het fysieke lichaam een elektronisch signaal, dat is gewoon letterlijk wat het is. Dat elektronische signaal reageert, dat reageert, er is dus iets gebeurd in het leven, dat is opgeslagen als referentiepunt, je komt in een soortgelijke situatie en het lichaam reageert. Op het moment dat je dat door gaat hebben, dat jij niet meegaat in die lichamelijke elektronische reactie, maar je beseft wat er dus gebeurt, kun jij met je bewustzijn heel krachtig aanwezig in dat moment voor eens en voor altijd die emotie zien, waarnemen en vanuit je daadkracht opruimen. En op het moment dat dat gebeurt en daarom is het nodig om al die verschillende velden helder te krijgen, dan krijg je dus wat hij vertelt dat je kunt zeggen: “Ja de volgende keer gebeurt dat weer, oh ja mijn lichaam ik kan het me toch nog wel ergens herinneren dat ik toen zo reageerde, maar ik hoef er niet op te reageren want de zaak is opgeruimd.” Het is een illusie uit de matrix, een illusie uit het lichaam. Dat is wat er gebeurt, wij zijn net die hand in Jan Klaassen en Katrijn vanuit de andere wereld en wij leven in deze lichamen. En als we ons dan daarmee identificeren, ja dan ben je dat dus ook.

 

Het is heel erg geavanceerd hoe dit functioneert. Het lichaam is niet gebouwd op de coderingen van de oorspronkelijke wereld. Dus ons lichaam, dat wij hier als ons lichaam ervaren, is opgebouwd uit een groep menselijke rassen uit andere werelden en die menselijke rassen komen ook voort uit die oorspronkelijke wereld. Dus ons lichaam is een bij elkaar bestudeerd netwerk van codes en om dat te vervolmaken hier, maken wij deze reis. Dus eigenlijk doen wij datgene, wie we al zijn, in dit lijf te brengen. En de natuur is opgebouwd uit die oorspronkelijke wereld. Het zijn werelden in elkaar, werelden die door elkaar heen lopen, maar ook werelden in elkaar, broncodes die aan elkaar gekoppeld zitten. En dat is een heel geavanceerd iets, maar je zou rustig kunnen zeggen dat onze lichamen niet zijn samengesteld uit de oorspronkelijke wereld, deze lichamen. Ik denk dat we dat allemaal wel kunnen beamen, want er gebeurt zoveel met dat lichaam, waarvan we allemaal weten, het moet anders kunnen. Het is ooit anders geweest, ouderdom 60/70 jaar heb je allemaal slijtage en er worden straks allemaal technologische ontdekkingen gedaan, die zijn al gedaan, om dat op te lossen, op te ruimen, maar waar blijft ons bewustzijn? Ja eigenlijk met deze lichamen, er zitten dus wel coderingen in van de oorspronkelijke wereld, omdat, daar waar het uit opgebouwd is, is een residu van de oorspronkelijke humanoïde rassen, die er op dit moment gewoon nog steeds zijn in het scheppingsveld. Wij hebben vooral te maken met vervalrassen van het oorspronkelijk menselijk potentieel en hebben te maken met deze lichamen, die ook nog eens een keer gecontroleerd worden in verschillende matrixen, in verschillende mainframes, eigenlijk netwerken, waar allerlei andere krachten doorheen lopen. Dus wat er is overgebleven van het lichaam is eigenlijk heel weinig ten opzichte van wie wij etherisch en zelf in ons bewustzijn zijn. En dan is dat ook het verdriet wat wij af en toe heel sterk kunnen voelen. Dat heel diep in ons hart zit, zoveel liefde eigenlijk in onszelf voelen en het lichaam ook heel graag willen trakteren op die oorspronkelijke gevoelens en emoties.

 

Ga je maar eens goed opletten, als je eens een keer echt in de diepe emotie zit, dat je stopt met emotioneel te zijn waarover je dacht dat je emotioneel was (dus niet in het verhaal / betekenis gaan), maar hou de emotie vast. Breng je aandacht daar af – oh ik ben zo diep geraakt, misschien ben je boos over iemand of verdrietig, of je wordt in de maling genomen. Misschien is iemand overleden, een dier of een mens waar je verdrietig om bent, of misschien is er heel iets moois in de wereld. Wat je ten diepste ontroert, maakt niets uit, kijk ernaar, voel het en gelijk met je aandacht naar jezelf. Haal het maar eens af ga eens kijken wat er gebeurt als je binnen in jezelf heel bewust voelt met die emoties en dan blijf je dan heel bewust in je hoofd aanwezig, voel je lichaam. Dan voel je dat er iets verandert in je brein. En dan zul je ook merken, dat er emoties in je lichaam ineens heel snel wegtrekken. Razendsnel trekken ze weg, hoe kan dat? Dit is brandstof, brandstof voor de mind. En op dat moment dat dat gebeurt, is ons brein in dienst van ons veld hier.

 

Martijn: Het is nodig voor de mens dat ze eerst haar emoties gaan uitleven….in élk stuk.

Niet van dát wel en dát niet…of dat kan wel want dat is maatschappelijk verantwoord en dat is niet maatschappelijk verantwoord….. dan ben je gewoon uit balans, op welke manier dan ook.

(Reactie:) “Ja maar daarom slaan ze ook bushokjes in elkaar en daarvoor is er zoveel agressie…”

Onder andere, maar het heeft ook te maken met claim gedrag, mensen willen van elkaar niet toe staan dat ze in een bepaald stuk vrij kunnen zijn omdat er een claim ligt en dat heeft te maken met het tekort van eigen ontwikkeling of en met de eigen scheppingskracht van binnen en dat gebaseerd op angst en dat komt door het reptiliaanse brein.

 

Dus op het moment dat je iets voelt in een emotioneel veld, want je beschikt over een generator en wordt je van binnenuit naar buiten uit gezonden in het hologram, maar ook tussen de dimensies door, dus die emoties zijn eigenlijk geometriën, dat zijn hologrammen en die emotie is een taal, een programmataal een scheppingstaal en als je bij die emoties ook nog een intentie inzet met beelden dan wordt het beeld uitgewerkt doordat die trillingen van emotie zich dus uiteindelijke vormen in het beeld wat jij hebt gezien terwijl je in je emotionele moment zit. Het merendeel van de aarde verkeert in een hele vervelende situatie, de mensen zitten in tekorten, ze leven in erbarmelijke omstandigheden, ze hebben niet eens veiligheid, hebben geen huis, papa en mama leven vaak niet meer. Er is geen eten en drinken. En daar hebben die mensen niet voor gekozen. Karma is een onderdeel van de Matrix controle daar zit een grotere werkelijkheid achter. Er zijn geen wezens die kiezen voor trauma en ellende. Het merendeel van de mensheid leeft in een emotie wat geleid wordt negatief te noemen te worden. Welk mens op deze aarde die gaat begrijpen dat een emotie de sleutel is om iets te veranderen, welk mens gaat dat doen in een negatieve emotie? …Niemand, bijna niemand . Dat is toch ook een kosmische logica. Als je in een negatieve spanning zit, als je in een angst zit, een angstveld, dan ben je niet geneigd om in dat moment te gaan scheppen of wel? Ja jullie wel maar globaal hier op de aarde dan ga je niet met je aandacht naar binnen terwijl je in een angst of agressie zit of in ontmoediging zit of pijn, dan ga je heel vaak als mens in het pijnpunt zitten en dat pijnstuk dat wordt groter en dat ga je dan nog meer uitzenden en je gaat het nog meer programmeren in diezelfde gebeurtenissen terwijl als je beseft dat je met aandacht in zo’n negatieve emotie in stilte gaat en je gaat met aandacht naar binnen in het hoofd, dan ga je merken, is onvermijdelijk, het is een kosmische wet, ga je merken dat het rustig wordt in je hoofd. Je gaat merken dat de emotie in jou aanwezig blijft, maar je voelt dat de negatieve voeding / spanning dat die wegebt. En als je dat durft te doen dan heb je heel veel op deze aarde mogelijkheden om te scheppen, want op deze aarde wordt het merendeel van het scheppingsmoment gemaskeerd door negatieve gebeurtenissen. En daarom is er zoveel trauma op de aarde om ons de momenten van schepping niet te laten herkennen, omdat wij steeds alles identificeren met een negatief moment en daar moeten we buiten blijven, kwantummechanica gaat heel ver daarin, dus ik zeg wees bereid om ook te scheppen in jezelf in de momenten dat je maximaal angst kent, maximaal drama kent, en zelfs maximale agressie kent. Want het zit ‘m namelijk niet in de betekenis van de mind, het zit ‘m in de emotie die daaronder ligt.

 

Als ik zeg je verwijdert je uit het veld door in een weerstand te gaan zitten, verwijder je je uit dat veld. Door in een weerstand te gaan zitten ben je niet meer vrij, is een vrij kleine bandbreedte van emoties, dus ik zou kunnen zeggen emoties is een gigantisch spectrum, eigenlijk kun je het niet uitdrukken in getallen. Maar stel je voor dat het 100% vermogen is, dat alle emoties die in het universum 100% zijn, dat de mensheid hier op aarde daar misschien 1 %  van ervaart, 1% dat het lichaam niet meer dan alleen dat deeltje van de volledigheid van emoties kan ervaren, en van die 1% het volledige emotionele spectrum, dus een lichtspectrum, dat van de 1 % wat wij ervaren dat 90% daarvan wordt ervaren als een negatieve emotie, bij ons, door onszelf, dan zijn wij op het moment dat wij in een negatieve emotie zitten, dus weerstand, sluiten wij ons af van het volledige deeltje van die ene procent en daarbij communiceren wij niet met de rest van het hele bewustzijn. Het veld zou je kunnen zien als dienstbaar in je energie wat reageert op innerlijk vrij bewustzijn. En als je in de weerstand zit dan wordt je geregeerd, want eigenlijk wordt je geregeerd door die weerstand. (Spreek het uit als het nodig is, sluit het dus niet op in jezelf)

 

Schepping vindt plaats, jij geeft een membraanresonantie van binnen uit, het veld reageert daar op en schept dat gevolg, door jou ontstaat een emotie. En waarom ik het woord emotie gebruik is juist omdat het volkomen buiten het verstand omgaat maar door het verstand wordt gevangen op het moment dat een negatieve herinnering aan die emotie kleeft. En wat nou zo belangrijk aan ons is is dat we in het diepste moment van een emotie, en daar komt ‘ie, zowel positief hartverwarmend en liefdevol als in de zwaarste negatieve emotie, vernietigend, destructief, ondermijnend, woede, haat, dat we in diezelfde emotie kunnen scheppen. Het is alleen de mind die dat wil afblokken, die wil niet die negatieve emoties dus die zegt weg, of het klopt niet, het hoort niet, het is niet goed, mening/mind, of ik durf er niet naar toe want het is eng, mening/trauma. 90% van onze emoties staan uit omdat ze negatief worden geclassificeerd door het brein. 10% is positief. En met die positieve emoties doen we eigenlijk niks omdat mensen bijna niet in staat lijken te zijn, of denken te zijn, dat ze vanuit de emotie, dus geen controle, daar zit het, zonder controle iets kunnen scheppen.

 

Ben je nou in een boze bui of een geïrriteerde bui, nou er zij nog veel meer buien op te noemen, het maakt niet uit welke bui dat is, elke bui, elke emotie van de mens is gewoon een emotie. Wij moeten stoppen met positief en negatief te denken daarover. Het is kracht. Dus op het moment dat je enorm wraah (kalpt hard met zijn handen) in die energie komt, je bent het bijvoorbeeld spuugzat, ik ben er helemaal klaar mee, ja dan is dat een enorm groot krachtveld, dan moeten we het denken eraf halen dat is een emotieveld. Op dat moment is er zoveel kracht, die emotie die er dan door je heen stroomt, is net zo krachtig als een liefdevolle emotie waarin je heel zacht bent. Sterker nog die krachten zijn veel forser als je hem durft te voelen door je lichaam, is hij veel forser als je die ook nog durft te voelen tegelijkertijd met dit is de situatie whoem, is veel forser dan liefde. Dat is de daadkracht. Maar wij mogen als mensen onze emoties waar we het liefst bij weg willen blijven, mogen we gewoon voelen, we moeten het voelen, we moeten het in ons lichaam voelen, we moeten voelen wat het eigenlijk is, zonder naam, dit is wat ik eigenlijk ervaar, en dan breng je heel veel focus, je aandacht naar de situatie wat je ervaart als mens in het nu en dat is het denken. En die twee dingen tegelijkertijd whoem, en dan je gedrag daar op aanpassen, dus als je dan de neiging hebt om je vader te bellen en je zegt ik wil dat tafeltje dan zit je in feite zit je dan iets te doen wat eigenlijk daarvoor al was. Ik zeg niet dat jij dat doet, ik gebruik even de situatie, dus je hebt eerst het gevoel je wil dat tafeltje maar dat komt niet want het gaat naar een ander, dan voel je er emoties bij, je hebt er een gedachte bij, je vindt het niet leuk, dan ga je voelen van binnen oké, weg het tafeltje eventjes weg, wat gebeurt er nu met mij, goh ik ben eigenlijk al in de emotie ik voel er al iets bij, ik vind het niet leuk, het doet me wat, het raakt me, het houdt mij bezig. Ja dat zijn ook gedachten, mijn gedachten vinden daar iets van, maar ik voel er ook iets bij en dan is dat gevoel wat er bij ontstaat want daar wordt je dus door geraakt, dat is een informatieveld, en de gedachte over die situatie in het nu die twee velden, (martijn ademt diep in en diep uit) die voel ik door mijn hele lichaam gaan., die emotie en ik heb er ook een gigantische gedachte erover. En aandacht, focus, het gaat om focus. Power of the mind. Daarmee kunnen we zoveel meer, geleid vanuit het hart, dus met aandacht voelen wat die emoties zijn, focus, je voelt die kracht (ademt in) en je brengt die gefocusd tegelijkertijd in beeld met die situatie, die twee dingen neem je tegelijkertijd waar, ja tjak! Je kijkt er naar, je voelt het, je bent je er bewust van dat die twee dingen er tegelijkertijd zijn, inademen uitademen, je voelt het in je lichaam, er komt misschien wel kippenvel, en vervolgens ga je in lijn met datgene van die boodschap in jezelf en je bent er niet meer mee bezig.

 

Dus als mijn emotionele bewustzijn zich verder ontwikkelt en meer toegang krijgt zou ik veel meer emoties gaan ervaren, ik ga meer zien, ik ga meer interpreteren, ik ga meer ervaren dus ook meer gevoelens, meer emoties, diepere krachten ga ik in mijzelf voelen, stel je dus voor dat dat gebeurt, dat de mensheid waar wij nu en onderdeel van zijn op deze aarde, dat er iets gebeurt waardoor het brein, de hersengolven, heel anders gaan functioneren, dat het DNA anders gaat functioneren, dat wij dus upgraden als het ware, fysiek, dat ons fysieke bewustzijn in staat is om niet meer in een kleiner deeltje te functioneren maar volledig helemaal. Dan worden we niet alleen wezens met een groter vermogen, op fysiek nivo en denknivo, we krijgen niet alleen een grotere capaciteit om te denken, denken is interpreteren, het gaat om interpreteren, maar ook mijn gevoelsbewustzijn gaat fors toenemen, mijn emoties worden groter. Uiteindelijk spreken we dan over een beschaving stel dat de aardse beschaving 100% haar lichaam volledig functioneel heeft, dan zijn we uit geëvolueerd als mens op deze aarde.

 

Dus een emotie overkomt je in eerste instantie zoals wij dat nu ervaren. Een emotie is dus een geometrie, een emotie wordt gevoeld vanuit de hartskracht hier binnen in het orgaan, en ons hart voelt een trilling, en geeft de trilling, informatie door aan het brein, het brein geeft het lichaam informatie door dat het lichaam op de hoogte is van die diepgaande trilling, dus het hart voelt ervaart emotie, het brein ontvangt en distribueert en het lichaam ontvangt de trilling. Op het moment dat jij hier nu zit op dit moment, is de manier hoe jij werkelijkheid ervaart en het beeld wat je van jezelf hebt alles bepalend voor de frequentie die je uitzendt in geometrie. Alle gevoelens die je hebt, alle gedachten die je hebt, dus ook de programma’s van manipulatie en sturing aanpassing beïnvloeding dat zend je uit.

 

En we willen graag vrede brengen in Syrië, we willen graag vrede brengen daar, dus dan gaan we daarheen met onze gedachte, maar eigenlijk moet je daar eerst met je gedachte heen gaan, je kijkt er naar, je observeert het, je koppelt hem los, en in het moment dat je hem loskoppelt dan ga je naar binnen en dan weet je maar één ding, dat je die kracht bent. En dat kun je dus gewoon nogmaals niet uitleggen, je doet het en je voelt het. En als je heel hevig geëmotioneerd raakt in je dagelijks leven ergens door, ga op dat moment maar eens uit deze werkelijkheid weg. Ga maar eens in je diepste emotionele bewustzijn, in je diepste emotie, ga dan maar eens jezelf aan de kant zetten, op de bank zitten en direct naar binnen en inademen uitademen, alleen maar die emoties in- en uitademen. En blijf bij jezelf, moet je eens kijken wat er gebeurt. Wij zijn informatiewezens, het is puur energie. Dus die emoties zijn enorm belangrijk.

 

Wat ook emoties zouden kunnen zijn voor jou, zijn schokgolven van gevoelens, oncontroleerbaar, komt van binnenuit, emotie, wat die emotie ook is, welke in electrische aard worden omgezet in het fysieke brein. Dus er is een krachtgolf in de mens en vervolgens zet het brein dat om om het lichaam te informeren. Maar voordat het brein het ontvangt is er een emotioneel frequentieveld. Als dat emotionele frequentieveld wordt belast door geloof, dan wordt in feite ons brein onder controle gehouden in een gedachte van gevoel wat het niet is.

Ten tweede, deze schokgolven, dus de emoties kunnen ontstaan door deze resonanties van kracht te ontvangen via het hartbrein, dus binnenin. Daar zijn de schokgolven, als je geëmotioneerd bent voel je het in je hart. Als je werkelijk heel diep geraakt wordt, je voelt de verbondenheid van het leven, wat het ook is, dan voel je hem hier binnen, heel diep in je borstbeen en dan stroomt ‘ie helemaal tot aan je buik helemaal door je lichaam heen. Dan voel je een krachtgolf. En daarna ontvangen de hersenen het. Zolang de mens neurologisch haar werkelijkheid leeft, beleeft, geloof, is zij potentieel onder invloed van krachtige signalen in de hersenen, mensen die niet kunnen afstappen omdat ze geloof willen vasthouden omdat het perse de vorm van de bloem moet zijn, als zij niet willen weten wat er werkelijk is gebeurd met de mensheid, wat er werkelijk gaande is in het universum, waarom het ufo fenomeen zich op zo’n ongelofelijke lastige en onvoorspelbare manier voordoet, waarom het steeds weer dezelfde mensen zijn en dezelfde invloeden zijn die de mensheid besturen, die staan eigenlijk onder invloed van de krachtige signalen in het hersengedeelte en zijn helemaal niet verbonden met de oorspronkelijke vrije hart. Dat zijn behoorlijke uitspraken die ik nu doe.

Zodra de mens gaat luisteren naar het innerlijk gevoel, dus loskomt van geloof worden de hersenen aangestuurd door de signalen afkomstig uit het hart en is het hart vrij van vasthouden aan modellen. Emoties zijn beïnvloedbaar.

 

Emoties zijn niets anders dan vibraties. Emotie is een hele zuivere krachtige resonantieveld vanuit ons bewustzijn. En die worden in ons fysieke hart van dit lichaam worden ze als eerste voelbaar. Dat is ook te meten met apparatuur dat ons hart als eerste reageert als orgaan. Dus het hart is dus zeg maar een holografisch orgaan, het is een fysiek orgaan, maar het is een energetisch orgaan, het is energie, die informatie leest niet alleen uit deze werkelijkheid, maar kwantum uit allerlei andere werkelijkheden. Dus de hartskracht, de emotie van het hart is eigenlijk de taal, is de taal, vervolgens wordt het vibratieveld, in feite zijn het geometrieën, het zijn geen digitale geometrieën die perfect geometrisch zijn, het zijn eigenlijk niet-geometrieën want ze zijn niet geometrisch, ze zijn analoog, dus er zitten vormen in de geometrie van het hartsbrein, het voelen, de emoties, die afwijken van een perfecte geometrie. Dat klopt ook want emoties zijn oncontroleerbaar. Dus als je een emotioneel veld ervaart als wezen als mens, en ik denk dan vaak bijvoorbeeld als je in de natuur bezig bent en als je kijkt naar die prachtige mooie bladeren en onder de boom liggen dat je daardoor heel erg door geraakt kunt worden, dat er van binnen iets gebeurt, of piano luisteren naar de frequentie van muziek en ook tegelijkertijd de frequentie ontvangt van degene die dat in beweging brengt, dat is zo iets unieks wat wij gezamenlijk uitwisselen buiten het zichtbare en hoorbare veld, dat dat veld, dat is dus een emotioneel veld, en wij zijn altijd geneigd te denken dat emoties niet goed zijn, maar de emoties zijn de oorspronkelijke vermogens. Op basis van een vermogen van wat wij emoties noemen, als daar geen bemoeienis is van het brein, als er geen bemoeienis is vanuit het denken en overtuigingen en geloof, als we niet in angst schieten en niet overdreven in de liefde gaan, maar we kunnen volledig voelen wat er in ons aanwezig is, dan kunnen wij dat gevoel zuiver ontvangen in ons brein. Als het brein schoon is van denken en van propaganda, propaganda lieve mensen die gaat heel diep om ons erfgoed buiten beeld te houden, als ons brein schoon is van de propaganda dan is ons brein in staat om die zuiver, niet met een betekenis belast, emoties die voortkomen uit ons hartskracht, te ontvangen in het brein. En op dat moment is brein schoon en kan het brein in lijn met de hartskracht, met het etherische bewustzijn volledig tot de heelheid komen wie zij is. En daarbij ontvangen wij zelf de emoties vaak omdat we voelen dat we ten diepste betrokken zijn bij het leven. Dat we voelen dat een ander die in leed en lijden verkeert, dat die ander in leed en lijden verkeert en dat je die persoon hoort, voelt, waarneemt en het ook in jezelf voelt. Dan kom je tot de kracht en dat is de universele kracht die met alles met elkaar in verbondenheid is. Dat is eigenlijk iets heel eenvoudigs. Maar daar staat het dat het dus beïnvloedbaar is. Hoe kan een positieve emotie, of in een kracht van emotie, wat gewoon kracht is, hoe kan dat nu beïnvloed worden? Nou zuiver simpel doordat het brein belast is met het interpretatiesysteem. Want als jouw zuivere kracht van binnenuit helemaal zonder enige bemoeienis van het brein, van geloof, ontvangen wordt hier (harstveld), dan keer je tot de oorspronkelijke universele kosmische scheppingsleer en dat is dat alles onlosmakelijk verbonden is en dat je er bent voor elkaar, op een hele krachtige manier. En dat kan ervoor elkaar zijn, het kan ook op verschillende manieren. Daarvoor hoef je niet perse naar elkaar toe te gaan. Het gaat om de kracht binnenin. Op het moment dat het brein geïnvaseerd is door instructie systemen van andere intelligenties, van andere krachten, wordt eigenlijk het emotionele veld hier (hartsveld) onjuist geïnterpreteerd. En op dat moment wordt god eigenlijk in jezelf ontvoerd.

 

Ik moet gewoon beseffen mijn kernboodschap is, daar komt ‘ie weer, openheid, verbondenheid, kijken, het maakt helemaal niet uit of die ander mij nou wel of niet leuk vindt, of ik zijn of haar werk leuk vind, ik ben in communicatie, ik ben open, transparant, ik ga het contact aan, mijn menselijkheid is daar, en op het moment dat er dus niet allerlei dingen worden tussen geschoven in mijn denken, maar ik ga voor de openheid, op dat moment is dus mijn diepste boodschap dus mijn openheid en mijn transparantie, is daar en dan gebeurt het! En wat gebeurt er, dat alles wat er aan gevolgen tevoorschijn gaan komen, reactievelden uit de matrix, dat die dus aansluiten op wat ik ten diepste in mijzelf voel en wat in mijn mind terecht komt en wat zich uitgedragen wordt in een veld naar buiten. En dat zijn de emoties die in de intermoleculaire ruimte, subdeeltjes van subatomaire frequenties, mijn emoties de snaren, electroden in beweging zetten waardoor er een uitkomst komt, reactie, werkelijkheid, informatie die voortkomt uit wat ik ten diepste representeer in het moment. Dus mijn gedrag staat primair. Daarom ook die persoonlijkheidsstoornis van de mens als het ware, dat we gevangen zijn door de situatie waarin wij terecht zijn gekomen, wij zijn die situatie geworden. En doordat wij die situatie geworden zijn geven wij dus ook volledig gas aan al die reactiepatronen die voortkomen op basis van denken, en dat denken staat in lijn van dat script. En dat moet je doormidden knippen. En dat kun je niet zo met een schaar doormidden knippen natuurlijk, maar dat doe je door in eerste instantie: zorg dat je je niet afsluit, kijk naar wat onze krachtigste beweging is als mensheid. Wij sluiten ons af, wij spreken niet vrijuit, wij houden onze mond dicht, wij trekken ons terug. Het zijn diepgaande emoties die dus niet naar buiten komen.

 

En het bijzondere is dit kun je niet bedenken dit komt in beweging op het moment dat je je emoties bevrijdt, wat wij geneigd zijn emoties te noemen. En de kracht van ons zit verscholen, dus de kracht van zelfbeschikking en zelf autorisatie en ook echt zelf beslissingen nemen, die wordt eigenlijk gemaskeerd door allemaal negatieve gevoelens die door ons heen lopen.

 

Wat is innerlijke kracht, het is emotie. De bevrijding van het menselijk wezen binnen in vindt plaats door emotionele blokkades te gaan bekijken. Geloofspatronen liggen er over heen dat je niet in die zone komt, no way. Jij mag daar niet zijn.

 

Het beste wat een mens kan overkomen, hè dat overkomt je dan, is dat ze zich kapot schrikt. Omdat in het moment van de shock en van de schrik (knipt met vingers) dan wordt het veld in beweging gezet. En dat is een bijna onaangenaam gevoel voor de mens die in slaap gesust is, want alles moet prettig en zacht voelen, maar de kracht van creatie, de kracht van de schepping, de kracht van verbondenheid, dat is zo’n kristalhelder veld, dat is dus het kristalheldere veld dat alles vertegenwoordigt, daar komt het woord christ vandaan, dat komt daar uit, niet uit allerlei andere dingen maar daar vandaan, omdat het een universeel woord en een universeel klank is, op het moment dat we ons kapot schrikken bijna dan beschik je over momenten in jezelf om heel veel te kunnen doen.

 

Je moet in feite het moment van die emotie benutten in dat krachtveld wat je dus voelt door je lichaam woeh daar is ‘ie, dit is wat ik voel ach, aj, dat hele lichaam voel je en je bent met je aandacht in je hoofd, en dan schouw je eens even naar jouw leven nu, nu op dit moment, deze dag dit moment hier, daar kijk je naar en tegelijkertijd ervaar je die emotie en die emotie daar ben je je van bewust en door het bewustzijn van die emotie en het bewustzijn van het nu-moment loopt het al door elkaar heen. En in feite breng je dan helemaal geen hartskracht naar je hoofd, dat is alleen de uitleg. Het gaat om het beleven van die twee velden tegelijkertijd. Daar gaat het om.

 

Dus wij zijn emotionele scheppende wezens en hier op aarde hebben we nog niet eens een promille aan emoties gevoeld van wat we werkelijk zijn, maar het gaat echt om die emotie en dat is het gevoel van dat als je iemand aankijkt in de ogen, of het nou een mens of een dier is, maakt niks uit, dat je ontroert raakt dan kun je niet bevatten wat er gebeurt. Ik was gisterenavond met mijn hondje, die was jarig hij was ook nog gefeliciteerd dus daarom keek hij me net aan, hij keek me echt aan om contact te maken met mij en dan zitten we tegenover elkaar en ik zie aan zijn ogen dat hij zo diep in mij kijkt helemaal naar binnen en ik voelde hem ook helemaal, doordat ik mijzelf ook helemaal in dat moment verbindt met hem en ik krijg water in mijn ogen, ik ben ontroerd en er is zo’n diepe vibratie van emotie, zo’n diepe vibratie van trilling, dat zijn geen gevoelens meer dat is niet te bevatten, zo’n diepe resonantie en in dat moment is er echt contact en in dat moment scheppen wij.

 

Dus wat ik vertel eigenlijk ook,  want dit is natuurlijk de vertaling, ik sta hier niet alleen vanuit mij kosmisch bewustzijn, ook als Martijn, om die taal te kunnen spreken doen we het met vertaalslag in woorden leg ik het op deze manier uit, maar in feite is de manier hoe het zich voltrekt niet de Martijn manier. Ik leg het alleen maar zo uit. Het gaat erom dat je het voelt en het op eigen manier gaat practiseren, en je bouwt het helemaal om op de basis hoe het voor jou functioneert. Maar ik denk wel dat het goed is om een klein stukje uitleg te geven een beetje inzicht te krijgen in onszelf dat we gaan herkennen potverdikkie nu ga ik op de overtuigingen van een ander, of van een leer/religie, etc installeer ik dat in mijzelf, en ga ik daar dus naar handelen. Als jij met je aandacht naar je hart gaat op jouw manier, vindt er een verschuiving plaats in je neurobewustzijn, en als je dan met aandacht in jezelf kijkt naar bijvoorbeeld de aarde dan is het zo dat alles wat jij ziet in jezelf, je kijkt naar de aarde, dat dat een schepping op zich is, dat de mens schept op basis van voorstelling onderbouwt zelfs met emoties, de krachten van emoties, zet je in het veld in het master universe, en het hoofdelijk universum, wat hier dwars doorheen loopt zet jij die creatie, die schepping zet je zo in het veld. Want alles wat de mens ziet in zichzelf en alles wat de mens daarbij voelt, dat is direct gecreëerd en geschapen dat is de oorspronkelijke kracht van de mens. De mens wordt niet voor niets ziener genoemd, wat zij ziet in zichzelf, wat zij voelt en uitademt is gelijk in het universum aanwezig.

 

Dus iemand doet lelijk tegen je en in dat moment voel jij in jezelf: haaa, oeii en dan ga je er naar kijken, en dan ga je heel krachtig met je bewustzijn schakelen in dat moment, ik doe dit niet als Martijn, ik besef dat ik hier in dit moment wel een Martijn rol heb, ik switch vanuit die andere rol, voorstelling, komt er gelijk een ander veld tevoorschijn, switch ik door mijn hele lichaam heen, ik ervaar wat er gebeurt. Ik haal er nog eens flink adem bij, dus die hele cellen, die die informatie op dat moment dragen van pure kracht, want dat is pure kracht van oorsprong, pure emotionele scheppingskracht, die wordt geclassificeerd door het brein als pijn en die mogen we dus vrij maken, we mogen dat gevoel weer terughalen. Dus eigenaarschap nemen in dat moment en niet wegduwen. En wat er gebeurt als we dat doen met voorstelling door het lichaam heen en we stoppen dat ook nog eens in het hart en we maken heel diep met onze voorstelling contact met ons hart in stilte, als we in een stiltemoment gaan dan verschuift de hersenengolfstaat een beetje naar een lagere trilling en die trilling wordt dus langzamer en bij het langzamer worden van het hersenencomplex komt dit veld (hart) vrij, overschrijft ie het veld (hoofd) hier en op dat moment hebben we een nieuw creatieveld in onze mind en zenden we vanaf dat moment anders uit naar buiten.

En dat is wat we te doen hebben. En ja, concreter dan dat kan ik het op dit moment niet zeggen, behalve dan dat dat veld dat we op dat moment uitzenden niet alleen in dit hologram uitgezonden wordt maar ook dwars door de intermoleculaire ruimte.

 

Het komt hierop neer: alles wat wij aan emotionele krachten ervaren en meestal is het zo’n 90% van het krachtveld van de mens waar schepping wordt ervaren en geclassificeerd als pijn, dat die velden, die wij uitzenden op het moment dat wij die voelen, die prikkels hè oeps er overkomt je een emotie, gevoelens kun je nog reguleren, maar emoties zijn bam die zijn er gewoon, dat op het moment dat we dat ervaren plus of min, dat dat overal in het hele veld tegelijkertijd aanwezig is. Dus met andere woorden, wij voeden én naar binnen toe de wereld en wij voeden ook naar buiten toe de wereld. Dat zijn verschillende werelden door elkaar heen.

En wat ons te doen staat zogezegd, is die velden, die we in ons dragen en afgepleisterd worden door pijn, te bevrijden met onze aandacht om vervolgens die kracht volledig te kunnen leven, zonder een vorm van angst, zonder een vorm van tegenwerking finaal open, dan kun je met je ogenschijnlijk grootste vijanden kun je samen heel erg fijn een wandeling maken en dan is die pijn eraf.

En dat veld is een heel krachtig veld, want de mens beschikt in het uurwerk van emoties bekeken, beschikt de mens over een klein stukje van het gigantische uurwerk wat schepping is. Dat kleine stukje in de mens wordt onderdrukt door onbereidwilligheid en pijn. En zodra wij die gevoelens in onszelf weer aanzetten, we ruimen die pijn op, kunnen we er echt doorheen, dan zenden we die kracht ook weer uit, dan houden we niet vast uit pijn, dan zenden we weer uit en dan is ie beschikbaar voor de rest.

En dat heeft te maken met een waanzinnige, weggehouden historie van de mensheid, de oerwereld, de oorspronkelijke wereld, ik zeg wel eens: het land van Ooit, waar we vandaan komen en dat voelen we dus ook als we in de natuur zijn, en dat we gelieerd zijn aan een wereld, waar alles aan gedaan wordt om dat weg te halen en dat de meest waanzinnige scripts uitgewerkt zijn om de mens te misleiden. Zolang ze maar buiten zichzelf blijft, voldoe je precies aan dat script.

Als je begrijpt hoe de matrix geprogrammeerd is en hoe het reageert, wij zijn emotionele wezens, wij hebben positieve emoties, negatieve emoties, maar dat “negatieve” moeten we even weghalen, die emoties mogen gewoon vrijkomen, zodat ze gewoon kunnen stromen, dan gaat de pijn eraf, dus we zijn emotionele wezens en de emoties zijn eigenlijk frequentievelden, reactievelden. De matrix is ook een reactieveld, is ook een emotie, als wij in een emotie zitten wat eigenlijk voortkomt uit het hoofd, dan reageert per definitie het reactieveld buiten ons wat georkestreerd wordt door het archonbewustzijn. Hè verdorie weer die entiteiten terug, oké dan moet je heel, dat is nu gek wat ik nu zeg, maar zo simpel is het wel, je moet durven vaststellen van ik zit ergens nog aan vast. Want op het moment dat ik ergens nog aan vastzit dat ik iets niet kan loslaten, dat kan een relatie zijn, dat kan een kind zijn, dat een hond zijn, een geldissue zijn, het kan een gesprek zijn met een vriend wat goed moet komen, op dat moment is er dus in je systeem een frequentieveld aanwezig wat in het brein zich manifesteert en dat frequentieveld is de aanzet knop van het reactieveld wat daarop aansluit. Dus als die entiteiten weer terugkeren dan zit je ergens ineen geloofssysteem, zo noem ik het.

De autonome kracht van zelfbeschikking van zelfbewustzijn, is dat je alles in je leven kunt aanvaarden zoals het is zonder enige vorm van belang. Het klinkt zo eenvoudig maar jonge jonge wat is dat moeilijk, want we hebben het langzamerhand steeds meer door hoe diep dat geïnfiltreerd zit in onze structuren, en hoe onze relaties in elkaar zitten met elkaar, wat mensen van elkaar willen in een relatie, waar je aan moet voldoen, wat je diepste gevoelens zijn, wat je wel en niet mag zeggen. Gewoon heel simpel verpakt in het dagelijkse leven, je broer of je zus waar je eigenlijk iets van wil, of zij willen iets van jou en jij wilt dat juist niet, dat is precies hetzelfde als je iets niet wil. Dus het gaat om dat er op dat moment, een soort blokkerende energie in beweging komt, een verdelend emotie wat voortkomt uit het brein. Dus dan is daar dus weer die entiteit, ploep die is er, die hologrammen aan weer aan het werk, en dan is het zoeken waar zit ik aan gelinkt. Wat is er nou net gebeurd, waar zit ik aan gelinkt. Er is een gemoedswijziging gekomen. Dat is wat er plaatsvindt, dus dan is het niet zo dat die entiteit niet weg is geweest en weer terug is, maar je bent even dat veld uitgegaan, je hebt je geconnecd met je eigen veld binnenin waardoor die velden uitvallen, en ineens ben je weer extern georiënteerd ploep en daar is ‘ie weer. Dat is wat er gebeurt. En hier kunnen alle mensen in deze wereld kunnen hier iets aan doen. En dan is het ook nog zo dat we allemaal in ons eigen universum zitten maar  al onze informaties ballen samen tot een kwantumuniversum. En daar waar onze intenties van elkaar los van elkaar, elkaar ontmoeten daar vindt de bekrachtiging plaats en de verandering in het script. En dan zal die ene reactie er nooit meer zijn. En zolang alle mensen denken dat er entiteiten bestaan op basis van plus en min, van de archonten. Lucifer en jezus, al die concepten zullen al die reactievelden in stand blijven, zul je zolang je hier op deze aarde leeft zul je je daartegen moeten inzicht verschaffen.

 

En op dat moment is het de kers op de taart. Je gaat naar binnen in je hoofd, er komt rust in je hoofd, je hoofd stemt zich af op de frequentie van het hart, dan ga je naar beneden naar je hart, op het moment dat je met je aandacht bij je hart bent wordt het hartsbeeld in  het hoofd gerepresenteerd, waardoor het hele brein nog meer in de frequentie komt van het hartskrachtveld. En in dat moment en dat is oefenen en werken aan jezelf en met jezelf, in dat moment maak je zo diep contact met je hart dat jij informatie ontvangt via je hart omdat dat het enige orgaan is in dit lichaam wat een schakelaar is tussen deze dimensie de fysieke werkelijkheid en het meta universum maak je contact met het scheppingsveld. En dat zijn alleen schepperswezens die dat kunnen en die kunnen dat alleen omdat zij emoties kennen, de taal van emotie.

 

Wij zijn voelende wezens, vanuit ons hart, emoties negatief en positief, als wij van onze negatieve gebeurtenissen af willen, als ons brein de negatieve herinneringen horende bij een emotieveld los kan koppelen, als we daar los van kunnen komen dan krijgen we een heel scala aan emoties, met die emoties brengen wij trilling in het veld want eigenlijk is deze hele werkelijkheid gebouwd en gebaseerd op trilling, trilling schept vorm, en wat nou eigenlijk vorm schept is de trilling in de mens, in een schepper, er zijn nog heleboel andere rassen die niet menselijk zijn en ook schepper zijn die beschikken ook over die zelfde vermogens, maar ik praat even vanuit het menselijk veld. Dus op het moment dat je iets voelt in een emotioneel veld want je beschikt over een generator en wordt je van binnenuit naar buiten uit gezonden in het hologram, maar ook tussen de dimensies door, dus die emoties zijn eigenlijk geometriën, dat zijn hologrammen en die emotie is een taal, een programmataal een scheppingstaal en als je bij die emoties ook nog een intentie inzet met beelden dan wordt het beeld uitgewerkt doordat die trillingen van emotie zich dus uiteindelijke vormen in het beeld wat jij hebt gezien terwijl je in je emotionele moment zit. Het merendeel van de aarde verkeert in een hele vervelende situatie, de mensen zitten in tekorten, ze leven in erbarmelijke omstandigheden, ze hebben niet eens veiligheid, hebben geen huis, papa en mama leven vaak niet meer. Er is geen eten en drinken. En daar hebben die mensen niet voor gekozen. Karma is een onderdeel van de Matrix controle daar zit een grotere werkelijkheid achter. Er zijn geen wezens die kiezen voor trauma en ellende. Het merendeel van de mensheid leeft in een emotie wat geleid wordt negatief te noemen te worden. Welk mens op deze aarde die gaat begrijpen dat een emotie de sleutel is om iets te veranderen, welk mens gaat dat doen in een negatieve emotie? …Niemand, bijna niemand . Dat is toch ook een kosmische logica. Als je in een negatieve spanning zit, als je in een angst zit, een angstveld, dan ben je niet geneigd om in dat moment te gaan scheppen of wel? Ja jullie wel maar globaal hier op de aarde dan ga je niet met je aandacht naar binnen terwijl je in een angst of agressie zit of in ontmoediging zit of pijn, dan ga je heel vaak als mens in het pijnpunt zitten en dat pijnstuk dat wordt groter en dat ga je dan nog meer uitzenden en je gaat het nog meer programmeren in diezelfde gebeurtenissen terwijl als je beseft dat je met aandacht in zo’n negatieve emotie in stilte gaat en je gaat met aandacht naar binnen in het hoofd,  dan ga je merken, is onvermijdelijk, het is een kosmische wet, ga je merken dat het rustig wordt in je hoofd. Je gaat merken dat de emotie in jou aanwezig blijft, maar je voelt dat de negatieve voeding / spanning dat die wegebt. En als je dat durft te doen dan heb je heel veel op deze aarde mogelijkheden om te scheppen, want op deze aarde wordt het merendeel van het scheppingsmoment gemaskeerd door negatieve gebeurtenissen. En daarom is er zoveel trauma op de aarde om ons de momenten van schepping niet te laten herkennen, omdat wij steeds alles identificeren met een negatief moment en daar moeten we buiten blijven, kwantummechanica gaat heel ver daarin, dus ik zeg wees bereid om ook te scheppen in jezelf in de momenten dat je maximaal angst kent, maximaal drama kent, en zelfs maximale agressie kent. Want het zit ‘m namelijk niet in de betekenis van de mind, het zit ‘m in de emotie die daaronder ligt. En als die twee losgekoppeld worden, als je de testen kent ven Emoto, onderzoek van geometrie in waterkristallen o.a. als die twee losgekoppeld worden dan kun je dus in een negatieve emotie in eerste instantie het waterkristal beschadigen omdat de intentie zorgt dat de geometrie beschadigt wordt, maar als je de betekenis van de mind van die emotie er afhaalt, dan is dus die emotie die onder de angst ligt, is gewoon scheppingskracht en dan zie gelijk die geometriën herstellen, dus de mind is de blokkade, een programma in de mind.

 

Ik denk dat het handzaam kan zijn als we in het moment dat we iets meemaken in ons leven, dat geldt natuurlijk voor ons allemaal, dat we ons niet helemaal door die situatie laten meenemen dat dát het is waar het om gaat. Dat doen we wel omdat we geraakt worden. Dat is heel normaal. We worden geraakt door emoties en dat moeten we ook niet onderdrukken, dat moet gewoon gevoeld worden. Maar in hetzelfde moment moeten we ons bewustzijn er doorheen leggen, er overheen leggen van oké dit is dus de situatie, dus jij met je dochter, die situatie op zich je noem je dochter en jij, maar dat is de situatie niet. Je kunt hem omdraaien en uit de vorm. Dit is wel wat jij denkt op dit moment omdat jij vaststelt dat het zo is. Want daar presenteert het zich in. Maar wat daar gebeurt is iets uit een andere kwantumwerkelijkheid wat daar aan de hand is waar jij mee verbonden bent en dat informatieveld wordt omgezet en presenteert zich in deze werkelijkheid. Dat is wat er gebeurt. Dus waar je vooral in moet beseffen is dat dat het niet is. Je hebt er wel mee te maken maar dat is het probleem niet. Je moet daar dus eventjes op een afstand naar gaan kijken. Bij het afstand nemen van de situatie, anders observeren, en beseffen dat het niet om de voorkant van het verhaal gaat, dat is dus de template, dat is dus de situatie tussen jou en je dochter en alles wat doorheen speelt, dat is de template. Het gaat eigenlijk om iets diepers in die situatie. En dat zit niet in die situatie maar het zit ‘m in jou. Daar zit iets wat niet met die situatie te maken heeft maar daar wat je draagt uit die andere werkelijkheid dat zit in jou, daar ben je een draagster van in dit fysieke menselijke vrouwenlichaam, ben je de draagster ervan, en in het moment dat je dat bewust wordt dat die situatie jou iets doet binnenin kun je ook die bewustwording verder oprekken en zeggen van ja maar het is niet zo dat die situatie iets met mij doet binnenin mij, binnenin mij is een informatieveld aanwezig en dat zorgt ervoor dat dat script tot leven komt. Dat is wat er gebeurt. Dus je moet heel goed kijken wat er in jouzelf aan emoties, gevoelens en gedachten aan de gang zijn, niet in dat model met jou en je dochter maar in jezelf. Daar moet je naar gaan kijken wat dáár gebeurt. En geen vraag stellen van ja maar waar is het mee verbonden en zo, dat hoef je allemaal niet te weten. Het weten brengt ons weer naar een model wat het niet is. Het gaat om de aandacht die je er aan durft te geven. Want het is laat ik zeggen een krachtig moment uit een andere werkelijkheid, dat is een informatie, een scheppingsbewustzijn,  heel krachtig bewustzijn, wat zich in feite omdat je vertaald bent naar een andere werkelijkheid, dat is de kwantummechanica dat je dat informatieveld nog steeds in je draagt, en dat veld word gebruikt om precies dat uit te laten ontstaan, een reactie op dat veld is dus de situatie met je dochter. Dat is wat er gebeurt. Je creëert het dus niet zelf. Mensen zeggen ja maar dat creëer je zelf, jij bent zelf de drager van dat veld dus dan creëer je het zelf. De vraag is natuurlijk van is het zinvol om dat te moeten concluderen want even zo goed als we dat dus zelf zouden moeten doen moeten we die opening ook open houden dat we dat niet zelf doen. We moeten dus gewoon kijken naar wat gebeurt er in onszelf en dan zul je ook merken dat de situatie verandert. En dat gebeurt gewoon, punt uit! Dat durf ik gewoon te zeggen, punt uit, iets verandert op het moment dat je er echt anders naar gaat kijken. En dat heb je nog niet gedaan. En waarom omdat je gevangen genomen wordt door die situatie, je wordt gegijzeld, energetisch.

 

Als mensen emoties gaan krijgen, want daar zijn die krachten eigenlijk op gericht, dan gaat 99% en misschien wel meer van de mensheid gaat handelen naar wat er gevoeld wordt in die emoties, de gedachten worden afgestemd op die emoties. Emotie, pijn, gedachte, gedrag, emotioneel gedrag tjak tjak uit! Ons doel als we dat zo zouden mogen noemen, is dat we gaan herkennen wat we voelen. Daar is “tie Bam! Huilen, schreeuwen, delen, andere mensen moeten ook echt de moeite nemen om naar jou te luisteren en je moet het ook aangeven. “ik heb behoefte dat ik even gehoord wordt” “heb je 5 minuten even de tijd en alsjeblieft niet reageren” haaaah eindelijk iemand die niet reageert, ik heb het wel zelf moeten zeggen maar vooruit, het kan. Dat gereageer op elkaar dat getherapeutiseer daar moeten we ook mee stoppen. Het moment van emotie voelen heel diep, en in dat moment door hebben dat je ook in die emotiegedachte zit, hé dat is interessant, ik zit er in. Op dat moment heb je ingebroken in die gedachte. Je hebt door dat je gedachtes zijn afgestemd op die emoties. Dan komt het hoofd er weer bij “ja en nu kan ik die gedachte ook uitzetten?” hhhmmmmm wie denkt daar dan?  Misschien zijn er wel meer intelligenties die meedenken in het collectieve avatar systeem? Maar maakt mij dat wat uit? Als ik gastheer ben hier en ik heb de mogelijkheid om mij gedachten om te buigen naar iets anders dan heb ik toch ook nog de mogelijkheid om te zeggen van ja die gedachten misschien zijn die wel van een ander maar ik vind deze toch wel een stuk lekkerder. Ik ga daar gewoon in. Ik moet mezelf niet te strak zetten. Ik ga daar in, ik zet hem om, ik kom in een andere gedachte terecht, ik stel mijzelf niet eens de vraag of de gedachte van mijzelf is, ik neem die keuze, ik maak die keuze. Ik ga erin en op het moment dat ik in die andere gedachte zit zijn de gedragspatronen die daarop volgen weg. Ja, en ik ben ik dus niet die emoties. Je zou dat op een film kunnen zetten dat iemand ook echt voelt, want er gebeurt iets, je komt in een emotie en dan zie je dat brein helemaal reageren en whoe ineens zie je dat lichaam, en dat hele gedrag komt er achteraan, waarom doe je dat nou het hoeft helemaal niet.

Dat is wat we mogen eren in elkaar, iedereen doet iets op de eigen manier en of je het zo doet of zo het maakt helemaal niks uit want we zijn ook niet allemaal hetzelfde. We kunnen elkaar inspireren door voorbeelden op te noemen hoe je dingen doet en ervaart. En een feit is gewoon en dat is gewoon een feit dat als mensen hun emoties durven te doorleven dat er dan als het ware een soort rust terugkeert in het neurologische systeem. Want emoties zijn allemaal vastgehouden gevoelens en energievelden. En dan komt er een uitbarsting door een crash en dan klapt het eruit. En dan voel je vaak ook van dit was heerlijk maar het was misschien maar de eerste verdieping. Er zit nog veel meer. Maar die emoties dat zijn energiepatronen. We hebben een mooi energetisch analoog energiepatroon, zo is dit script ook ontwikkeld, waarin wezens helemaal vanuit hun eigen vermogen, keuzes kunnen maken die al klaar liggen. Je moet daar wel een scheiding in willen toebrengen, we hebben de mogelijkheid om helemaal eigen keuzes te maken in scripten die al klaar liggen. Dat is heel mooi. Dat betekent dus dat als ik mij dit bewust begin te worden dat mijn emoties mij sturen en mij eigenlijk gijzelen dat ik dan maar een heel klein deeltje van al die scripten kan ervaren, dus ik moet al die emotie dus gewoon volledig voelen en ervaren maar ik moet me er niet door laten gijzelen. Dus ik moet naar die emoties toe. Dan komen we dus op het punt bekrachtigingen uit .

 

Menselijk DNA heeft dus invloed op het kwantumveld. Met dat stukje DNA wat we nu tot ons vermogen hebben, dat ietselpietseltje wat enorm krachtig is, maar ik druk hem wel zo uit om even te beseffen dat dat kleine stukje zoveel impact heeft op het veld waarin we leven. Wat gebeurt er als mensen zich meer bewust worden dat die kracht toeneemt. Wat voor impact gaat dat hebben bij jouw aanwezigheid in dat veld? Wat voor impact zou de andere beschaving hebben die volledig in dat krachtveld staan, wat voor impact zouden zij hebben als zij in dit veld komen?

 

Ik heb dat voorbeeld en dat is echt wetenschap, dat heb ik weleens benoemd. Misschien is dat wel goed om dat voor die bekrachtiging even mee te nemen in ons bewustzijn. Er is aangetoond dat als de mens ergens is geweest dat het informatieveld, dat electromagnetisch beeld van de aarde, heel subtiel weliswaar, maar meetbaar veranderd is. Als er een mens op een plek komt dus dat is het DNA van het lichaam, als menselijk DNA op een lokatie is geweest op die plek dan is daar een verandering in het veld. Dat betekent dus ook dat we de aanwezigheid niet perse hoeven te koppelen aan de fysieke aanwezigheid, maar wel dat de fysieke aanwezigheid wel echt een diepe imprint achterlaat. Als je bij de bomen bent, dan weten de bomen dat je er bent. Als je weg bent, dan weten de bomen dat je er nog steeds bent. Jouw lichaam kan wel weg zijn maar de imprint van het bewustzijn van je DNA, dus de epigenetica van je DNA die blijft daar voor altijd aanwezig

 

Martijn: dit is kwantumfysica en we moeten beseffen dat als we deze kennis gaan uitvergroten dat je dan heel veel dingen zou moeten gaan herzien. Bijvoorbeeld geesten, negatieve aanwezigheid, is dat dan wel negatieve geesten zoals iedereen dat ervaart of pik je met je DNA misschien wel eerdere aanwezigheid op die zich dus in het kwantumveld blijvend manifesteert? Want eigenlijk wordt alles afgestempeld. Er wordt nu in deze boot afgestempeld ja, nee, ik kan er niks aan doen, er wordt afgestempeld dat wij hier nu zijn. Dit ligt in het frame van de kwantumfysica van de lagen van hoe de werkelijkheid zich opbouwt is het opgeslagen dat we hier zijn. Dit hele bijzondere moment. Daar waar een mens is geweest, of langs is geweest, of aanwezig is geweest vindt er een verandering plaats in dat veld.

 

Vraag: geldt dat ook voor spullen die van mensen ergens blijven liggen?

Martijn: nee het gaat echt om levend DNA, daar ligt het in. En dat spullen effect kunnen hebben, dat ligt aan de observant.

Vraag; maar die energieën zijn niet neutraal. Tenminste zo beleef ik het zelf niet. Als ik in oude huizen kom kan ik soms de energie voelt niet goed. Ja niet goed, het voelt dan niet goed en soms kom ik in een huis en dan voelt het juist heel erg goed. Dus waar ligt dat verschil dan in?

Martijn: Als jij dan op die plek komt waar het niet goed voelt dan wordt dat veld van jou daar dus ook opgeslagen.

Opmerking: dat niet goed veld?

Vraagsteller: dat ik mij daar niet goed voel?

Martijn: dat is interessant dit, want we raken hier een krachtveld aan van ongekende omvang. Dus als jij op die plek bent waar je bang bent of angstig bent dan verandert het DNA, het informatieveld van het lichaam, verandert omdat er een soort storing is tussen dat krachtveld wat er binnen is, dat brein kan het niet bevatten, dus die gaat het omzetten in angst en pakt ook nog een keertje informatie uit het veld van wat is hier eerder gebeurd. Dus voor je het weet kun je op een negatieve plek waar niet leuke dingen zijn gebeurd kun jij dat veld worden van wat daar gebeurd is. En dan is het aan ons de kunst, en de kunst is de creatie, is het aan ons om in die momenten niet dat veld te zijn maar autonoom bewustzijn. En wat er dan gebeurt is dat je met je innerlijk bewustzijn zo’n krachtig veld representeert dat al die informatie die ligt opgeslagen in dat holografisch interdimensionale veld, wat bestaat uit 8 verschillende velden, lagen in dieptes, de wetenschap heeft nog maar één veld gevonden, dus dat is de intermoleculaire ruimte, de rest moeten ze allemaal nog bewijzen maar ze kunnen het wel meten dat het er is, maar ze kunnen niet bewijzen hoe dat er is, dan is het een theorie. Maar dat door jouw aanwezigheid in dat veld, dat hele veld opgeruimd wordt doordat jij krachtig bent. Het is niet voor niets dat wij het gevoel hebben soms van nou daar moet ik gewoon even zijn. Dan kom je daar iets brengen maar je kunt niet zeggen met je hoofd wat. En toch weet je het is goed dat ik hier ben.

 

Vraag: en kan het ook zo zijn dat in de tijd, bijvoorbeeld in het aantal uren effect van hebt in je lijf, verstoppingen, niet fijn voelen en dat een ander deel in je wezen dan daar wel aanwezig is of is dat ..nou ik zal het concreet maken. Ik ben anderhalve dag zoet geweest voor mijn gevoel met sensaties in mijn lijf want ik sliep ergens op een plek ja waar ik het heel warm, zweterig en hartkloppingen en daar onder door was ik er. Dus tot het moment dat ik daar weer de deur uit ben gegaan ben ik daarmee bezig geweest.

 

Martijn: ja dan betekent het misschien dat je op dat moment dat veld op de één of andere manier toegang geeft ook om in jouw veld te zijn, ik noem dat gewoon communicatie tussen velden. Dus die communicatie tussen die twee velden, maar op de één of andere manier ligt er voor ons wel een mogelijkheid om zoveel zeggenschap te hebben dat dat veld dus niet definitief in ons nestelt. Dus dat je in dat moment kunt ervaren hrrrrrlllup bam en je gaat er uit, dan ben je hem kwijt. Als dat dus langer doorwerkt dan heeft dat dus te maken met persoonlijke dingen zeg maar. We hebben het vermogen om dat direct af te sluiten. Je kunt ergens in en je kunt ergens uit. Als de situatie die je ervaart in zo’n ruimte die dan in dit voorbeeld niet leuk is, want het kan natuurlijk ook een heel leuke ervaring zijn hè? Het is niet allemaal kommer en kwel. Er is ook allemaal plezier en vreugde, je kunt ook in een enorme vreugdesprong terecht komen dat je op een plek bent, ik noem even in de natuur of misschien wel zelfs in en flatgebouw dat je denkt nou hoe kan ik hier zo vrolijk worden? Ja dan wordt gewoon zoveel levensenergie gestuwd, maar als het iets niet leuks is dan hebben wij de neiging om dat niet leuke om daar van geshockeerd te raken. Dus we raken geshockeerd en bij het shockeren raken we de controle over onszelf kwijt waarbij dat informatieveld in ons terecht komt en dan wordt ons eigen informatieveld en ons eigen patroon van trauma wordt daar eigenlijk bij gelegd. En dan worden we het. Daar moet je dan heel erg bewust in gaan werken.

 

Emoties en voelen

Vraag:  je hebt het over emoties en gevoelens. Ik ervaar daar een verschil in voor mij is emotie iets positiefs en negatief dus niet verbonden met identificatie.

Martijn: is maar net hoe je er naar kijkt, waarom ik zo expliciet het woord emotie gebruik dat is hierom. Wij zijn geneigd om te zeggen dat je met positieve emoties oftewel met liefdevolle emoties, gevoelens die liefdevol zijn, hele mooie dingen kunnen doen. En we zijn ook geneigd om te zeggen ja we hebben helemaal geen emoties nodig het is vanuit een gevoel. Maar het bijzondere is nou juist dat gevoelens die geen emoties zijn, dat dat geen schepping is. Schepping vindt plaats, jij geeft een membraanresonantie van binnen uit, het veld reageert daar op en schept dat gevolg, door jou ontstaat een emotie. En waarom ik het woord emotie gebruik is juist omdat volkomen buiten het verstand omgaat maar door het verstand wordt gevangen op het moment dat een negatieve herinnering aan die emotie kleeft. En wat nou zo belangrijk aan ons is is dat we in het diepste moment van een emotie, en daar komt ‘ie, zowel positief hartverwarmend en liefdevol als in de zwaarste negatieve emotie, vernietigend, destructief, ondermijnend, woede, haat, dat we in diezelfde emotie kunnen scheppen. Het is alleen de mind die dat wil afblokken, die wil niet die negatieve emoties dus die zegt weg, of het klopt niet het hoort niet, het is niet goed, mening/mind, of ik durf er niet naar toe want het is eng, mening/trauma. 90% van onze emoties staan uit omdat ze negatief worden geclassificeerd door het brein. 10% is positief. En met die positieve emoties doen we eigenlijk niks., omdat mensen bijna niet in staat lijken te zijn, of denken te zijn, dat ze vanuit de emotie, dus geen controle, daar zit het, zonder controle iets kunnen scheppen. Dus het gaat heel fundamenteel om het woord emotie, maar ik weet niet dat is ook het leuke dat je het aanbrengt dank je wel, ik weet niet of wij hetzelfde woord emotie bij dezelfde gevoelens koppelen en ik heb het gevoel dat wij hetzelfde zeggen. Vraagstelster:Ja maar bij mij is ook de negatieve emoties zijn geen negatieve identificaties. Martijn ja de positieve ook. Dat is nou juist waar het omgaat, dat als die twee dingen weggaan. Ik geef weleens een voorbeeld van Emoto. Die man is inmiddels overleden, die was met waterkristallen bezig en waterintelligentie op basis van de woorden van liefde, dus als het woord liefde werd uitgezonden dan zat er ook een energie achter, van verbinding en warmte , zag je het waterkristal helemaal geometrisch zag je aanwezig, dan stuurde daar iemand een negatieve emotie heen en sprak daarbij ook een negatieve emotie uit, dus haat en voelde dus ook haat, dan zag je dat die geometrie, dat waterkristal dat dat veranderde en dat is dan niet meer mooi geometrisch. Maar het blijkt ook en dat is wat Emoto niet heeft aangetoond omdat dat simpelweg niet in hem op is gekomen, ook door de perceptie, het is mogelijk om een hele negatieve betekenis, nou komt het dat is het woord, het woord is dan de situatie, je komt in een hele negatieve situatie in je leven, iets heel negatiefs, dat is dus het woord haat, dat je in het moment van die zwaarste negativiteit, de grootste vibratie van die emotie aan kunt zetten of eigenlijk kunt uitzetten in datgene wat je werkelijk van binnen voelt. Dan gaat ‘ie buiten de mind om. Dus wij zijn emotionele scheppende wezens en hier op aarde hebben we nog niet eens een promille aan emoties gevoeld van wat we werkelijk zijn, maar het gaat echt om die emotie en dat is het gevoel van dat als je iemand aankijkt in de ogen, of het nou een mens of een dier is, maakt niks uit, dat je ontroert raakt dan kun je niet bevatten wat er gebeurt.

Mensen hebben nog niet het idee wat emoties echt zijn. Emotie is een taal van creatie en schepping, zo diep is dat. Je moet je voorstellend de diepste gevoelens van vrede en geluk, ontroering, de diepste gevoelens die je ook kunt voelen als iemand overleden is die je intens mist waarvan je weet het is goed maar wat mis ik deze persoon ontiegelijk dat je hele borstkas op en neer vibreert van de emotie, dat je die gevoelens voortdurend in jezelf draagt, sterker nog dat je dat vibratieveld bent, dat dat niet wegvloeit en steeds sterker wordt, uitzet nog groter en dat een spiritueel, oorspronkelijk spiritueel bewustzijnsfrequentie is en dat je vanuit dat veld naar buiten kijkt, en alles wat je van binnen voelt wordt gelijk buiten jezelf in reactie omgezet. Dat is waar emoties de sleutels in zijn.

 

Boosheid/woede

Martijn: Kijk, de mensheid zal nog raar op zijn neus kijken. En dat is niet alleen omdat ik dat zeg maar dat zullen we allemaal op onze eigen manier gaan ervaren. We zullen allemaal nog heel erg verbijsterd zijn, van onnozelheid dat we gewoon klakkeloos hebben laten gebeuren wat hier op deze planeet gebeurd. Dus er komt nog een enorme boosheid komt er nog vrij. En op het moment dat wij die boosheid durven ervaren als dat het een geboorte is van onze kracht, want dat is het…en dat we niet doorslaan in woede en dat we daarmee anderen willen vernietigen. Maar die boosheid er gewoon laten zijn. Door te huilen, door te slaan, want het mag er ook uit hè, er is ons ook heel veel weggehaald. Er wordt tegen de mensheid heel wat ingezet. Zó bijzonder zijn wij dat er krachten zijn die ons in een model brengen die zo waanzinnig is. Dus op het moment dat je die woede voelt, dat je die ook uit….want het is belangrijk dat die eruit gaat, uit ons systeem.

Dus pak maar een houten balk en een groot kussen en ga maar eens gewoon in je tuin rammen.

Het klinkt misschien een beetje raar, maar het is belangrijk dat die fysieke energie uit je cellen komt. Want het is emotie…dat is het…dat maakt ons als ras zo bijzonder, dat we emotionele wezens zijn. En door het niet te uiten, slaat de emotie naar binnen. Dus die emoties, die gevoelens, dat misbruik wat de mens meemaakt in feite door onze eigen naïviteit, omdat we het niet willen zien en de prachtige fase waarin we nu zitten en te herkennen wat er allemaal gaande is, dat model zal zich uiten als boosheid. En de mensheid zal nog heel veel verontwaardiging kennen van dat kan niet, want op het moment dat we allemaal bijgekomen zijn komt de volgende golf er weer aan. Dat gaat in golfbewegingen, dat gaat in golfbewegingen open en tijdens die golfbewegingen komen we ons zelf tegen.

 

Wat gebeurt er nou eigenlijk op het moment dat de mens boos wordt? Daar zit namelijk de sleutel. Het hartskrachtveld gaat goed functioneren, even uit te drukken in goed, je kunt naar de uitgang van deze werkelijkheid kun je echt naar toe, en die is automatisch altijd bij het beëindigen van deze werkelijkheid open, maar je kunt hem ook tijdens het leven ontdekken, en hem ook gebruiken. Het is verbonden direct, ik ga hem even heel ordinair plat zeggen, dat je het helemaal schijtzat bent, zonder een oordeel, dus die energie dat je voelt nou ben ik het zo ongelofelijk zat, ik ben zo boos, dan is dat een kracht. Nou al die woorden weg, dan ontstaat er iets en eigenlijk is die kracht, die is nodig waarbij het dus niet een overheersende kracht is dat je wilt kapotmaken, maar dat het er gewoon mag zijn. Dat die kracht, want dat is puur eigen kracht, en in die kracht ligt een trilling verbonden, op het moment dat je vanuit die kracht je bewustzijn in dat moment vanuit die kracht gaat werken met het besef dat het een hartskracht is dan kom je in en ander veld van het hart terecht.

 

Martijn: Ja, dat klopt en dat is ook de grote hoax, daarom prik ik ook altijd het thema liefde aan. Omdat liefde en de wijze hoe wij nu liefde ervaren, de keuze hoe wij dus liefde willen ervaren en hoe dat dat zou moeten, een onderdeel is van het programma van de matrix. Want de werkelijkheid is dat daadkracht, boosheid, frustratie, wat hier geclassificeerd wordt als not done, uit dat energieveld, dat dat opgebouwd is uit dezelfde krachtveld als waar liefde vandaan komt. Maar de programma’s van onze persoonlijke situatie, zorgen ervoor dat we er een andere uiting aan geven. Snap je, dat zit een laag dieper. Dat betekent dat op het moment dat je boos bent, of je hebt door de dag allerlei verschillende programma’s in je systeem, dat je dus ervaart als boos, je bent gefrustreerd of je bent verdrietig, je wordt zelfs woest en gooit een glas door het raam heen, schijtzat van al dit soort gevoelens, die heftige gevoelens, dat zijn de gevoelens…de uitingen van de gevoelens….de betekenis die jou brein er aan geeft, dat is een onderdeel van het programma. Je kunt er alleen maar een uiting aan geven op die manier. Terwijl als dat dus weg is, die receptoren in de hersenen weg zijn, je krijgt inzicht in die modellen, dan kun je dat zelfs, dan kun je glas met liefde…bahmm….door het raam heen gooien. En je voelt je helemaal opgeruimd en er is geen agressie in je systeem. Heb je dus ook een hele liefdevolle handeling gedaan.

Martijn: Nee, dat is wat wij allemaal doen. Dus wat er gebeurt is dat er een duaal model is in keuzes, gebaseerd op programma’s, waardoor wij dingen doen en ten uitvoer brengen, wat uit onze kracht komt…want als jij boos bent dan is dat achter het luikje gezegd, dan zeg je eigenlijk van “ik wil in mijn eigen kracht staan”. Omdat dat dus kennelijk niet lukt in dit programma, komt je wezen door die persoonlijkheid naar voren en die wil eigenlijk zo hard schreeuwen en als een leeuw te keer gaan, maar in feite is dat scheppingskracht.

Maar dat is wat je dus hier op deze wereld zo niet ervaart. Als je dat open pulkt, dan kom je er dus achter dat wij alleen maar liefde zijn en dat boosheid, frustratie, pijn en trauma een onderdeel is van ons scheppingskracht maar door onze persoonlijke gebeurtenissen reageren we er op een andere manier op. We hebben inzicht nodig in wat daar gebeurd. En het grootste inzicht daarin is dat je gaat voelen op een bepaald moment, dat je een programma uitvoert vanuit je fysieke lichaam, maar waarvan je innerlijk weet dat je dat helemaal niet bent. Dus we hebben diepe focus en aandacht nodig.

 

Maar het is belangrijk om te begrijpen dat ons handelen in ons dagelijks leven en het denken wat daar voor zit, gebaseerd is op gevoel. En het gevoel wat in ons zit dat dat gebaseerd is en geïncasseerd wordt door aannames in je persoonlijkheid. De overtuigingen van wat je hebt meegemaakt. Dus in die zin is gevoel onder te verdelen in 2 frequenties.

Je hebt gevoelens die komen voort uit je persoonlijke leven op basis van ervaringen en je hebt het gevoel dat een zo diep weten is, dat dat alles overstijgt. Dat is ook de kracht in ons dat je in een situatie terecht kunt komen en voelt: nu moet ik eruit. Want nu, ongeacht wat ik denk dat ik voel dat ik het niet moet doen, ik doe het toch want ik voel dat het moet. En dat is die oorspronkelijke kracht en je ziet ik doe dit (Martijn klapt met zijn handen) dat is de daadkracht. De daadkracht is nodig en daar hoort absoluut boosheid bij, wat niet echt boosheid is maar het is wel om het met een enorme schreeuw in beweging te zetten. En die kracht, die schreeuw, dat is een frequentieveld, is een geometrisch veld, en dat is de kracht van daadkracht en die mogen de mensen gaan inzetten om het oorspronkelijk gevoel in ons veld weer in te laden. En dan zijn er massa’s mensen die zeggen: “Je moet niet boos zijn, je hoeft alleen maar te geven.” Dat klopt ook, nadat je alles doorgevoeld hebt wat je hier te voelen hebt en je alles vergeeft.

Je kunt iets niet vergeven in jezelf als je het niet hebt ervaren.

 

Als je boos bent, een enorm krachtige energie, dan ga je in de rust, je gaat zorgen dat je niet handelt vanuit boosheid want dat zit in de mind, Wat ik doe als zulke dingen gebeuren, nou gebeurt het echt helemaal nooit….op het moment dat ik geraakt word, dus boosheid, ik word inderdaad heel weinig echt boos, maar dat was vroeger wel anders. Dus daar ben ik ook in gegroeid in hoe ik daarmee om kan gaan. Maar ik word boos, dan ga ik dus in de rust zitten, ik trek me uit dat moment terug, en ik ga mijn lichaam voelen, ik voel alleen maar mijn lichaam, want die boosheid die jaagt die neuronen door het centraal zenuwgestel, want het hele lichaam is eigenlijk afgestemd op de gedachte van wat het is, Maar eigenlijk is het die gedachte niet het is energie. Dus het enige wat ik voel, ik ga dus met mijn bewustzijn door mijn lichaam en daar waar mijn bewustzijn door mijn lichaam gaat wordt het informatiepatroon, dus energie, wordt veranderd. Niet waarin, het verandert gewoon. Dus de betekenis maakt de verschuiving. Dus ik heb met aandacht op dat moment voor mijn lichaam in een paar tellen tijd ervoor gezorgd dat ik alleen maar naar die energie kijk. En de boosheid is dan ook weg, dat voel je, soms kan het in een seconde en soms heb je twee minuten nodig, dat maakt niks uit, dat kun je zelf voelen. Dan is de betekenis van het hoofd weg en dan kun je de energie, dat is de kracht, die kun je gebruiken en je kijkt gelijk eens even naar je boodschap. Tsjoek. En dat is ook heel gevaarlijk dat mensen in de boosheid en de agressie met schepping bezig zijn, als de mind want dan kun je die kracht heel negatief aanwenden. Ja maar dan wordt de gedachtekracht wordt eigenlijk het paard voor de wagen gespannen, dus de gedachtekracht in de betekenis zou je kunnen denken dat je de ander wilt vernietigen, dat is de gedachte, met die kracht daarin en het gebeurt hè? Denk er goed om wat de kracht is van denken! Dus dat denken moet er af.

Jij bent boos geworden op iets, ik weet niet wat je in dat moment van boosheid wilt. Kijk je kunt in dat moment van boosheid twee richtingen uit, of ik ga de hele dag een reactieveld ontvangen op basis die boosheid en het denken, nou maak je borst maar nat dat wordt een leuke dag. Maar je kunt ook die boosheid losmaken en het daarbij laten, en je kunt ook zeggen nou die boosheid die haal ik er af en ik ga er iets mee doen, met die energie. Als je dat doet als je vaak je boosheid ervaart, je wordt heel vaak geïrriteerd gemaakt, heel kwaad of je hebt een partner die je het vuur aan de schenen legt, dan heb je eigenlijk gewoon god in huis….maar wat je nodig hebt is focus, focus, wij worden veel te snel als mensen ontvoerd met onze gedachte in de betekenis. En daar moeten we gewoon mee stoppen, we moeten het moment gewoon pakken, en er gewoon naar kijken, en soms heeft het lichaam zo’n spanning opgebouwd dan moet je gewoon een balk hout pakken en een enorme klap uitdelen, bam, dan gaat het ook je cellen uit. Dat kan, is niks mis mee. Is het daar ook weer uit. En dan kan het ook zijn dat de mind daar ook gelijk af is, want het is allemaal met elkaar verbonden. Dus daar hangt het ook vanaf. Als je dat niet voor elkaar krijgt, het kan zijn dat je al zoveel informatie in het lichaam hebt opgeslagen dat dat er dus echt eerst uit moet. Dat kan. Het is allemaal wat wil je er mee doen? Wil je er iets mee doen.

 

Angst

Vraag wat angst is, daar geef ik verschillende workshop dagen in om dat duidelijk te krijgen in jezelf, om de betekenis van angst er af te halen, want angst is niets anders dan scheppingskracht, alleen het is een anders geïnterpreteerde emotioneel veld. Dat is wat er gebeurt. Want iemand die helemaal niet bang is voor het één en de ander is er hartstikke bang voor dan zou je kunnen zeggen dat die situatie gelijk is aan elkaar, dan kun je zeggen dat als je angst kunt doorgronden, en dat is mogelijk met je bewustzijn, je kunt dus angst opruimen, want observatie brengt beweging in je bewustzijn, dus ook in de softwarematige programma’s die in het fysieke lichaam geprogrammeerd zitten, dan kun je met je bewustzijn, kun je angst de betekenis, de classificatie die daar onder ligt, kun je loskoppelen, je kunt het aanraken er komt beweging in het ebt weg, dan komt het krachtveld onder de angst wat eigenlijk wordt misbruikt, gebruikt en afgepleisterd door inzicht tekort, dat komt vrij en wordt een fundamentele scheppende kracht weer van jezelf. Dus angst wordt gebruikt, daarom wordt deze wereld ook gedomineerd in een angst, want we hebben heel veel afgeleerd terwijl we nu met z’n allen aan het leren zijn dat we de angst mogen loslaten, de kracht onder angst, de emotie onder angst is scheppingsenergie. Sterker nog, om contact te leggen, weer vanuit je werkelijke zelf, in jezelf, je ware zelf, dus dan ga je buiten je persoonlijkheid om, dat kan, kun je een command geven als schepperwezen om contact in dat moment te krijgen. Je kunt dagenlang gaan zitten in een graancirkels in afwachting van ufo’s, maar je kunt ook werkelijk vanuit je eigen kracht, helemaal in jezelf, kun jij dat laten ontstaan. Dan pak je dus het eigen penseel op het eigen papier en dan schilder je uit je eigen creatiekracht, gebaseerd op je emoties, en dat doe je met de kracht van angst, want de betekenis moet er eerst af, kun je precies dat doen waar andere mensen over fantaseren.

Alles waar je zelf geen eigenaarschap in claimt, wat je overkomt, zorgt voor een verstoring in vormen.

 

Ik geef een ander practisch voorbeeld, als jij naar een t.v. programma kijkt  waar misschien iets over dieren gaat en je raakt geëmotioneerd door wat jij ziet dan is er niets wat kan begrijpen in jouw bewustzijn hier in jouw hoofd hoe het komt dat jij ontroerd raakt, dat gebeurt, je voelt iets  door je heen gaan, een emotie komt uit je hart, daar vindt een trilling plaats en die trilling is zo sterke dat er een golf door je neurologische bewustzijn wordt geduwd vanuit je hart en ineens gaat je lichaam huilen. Want je lichaam geeft een uiting aan een nieuwe emotionele staat van je hartskracht en in dat moment zit je precies recht met je kont in boven op het moment waarin je kunt scheppen. Maar wat wij doen wij worden emotioneel en we blijven naar het object kijken buiten onszelf waardoor wij denken geëmotioneerd te raken, dat is wat we doen, maar in feite volgen we de impuls vanuit het hart door geëmotioneerd te raken, als je heel diep gaat inademen bij een heel emotioneel moment, dat kan ik jullie aan bevelen, ga maar eens heel diep inademen bij die emoties en uitademen, je lichaam gaat gigantisch …..er komen allerlei gevoelens tevoorschijn, maar als je dat niet doet en met je aandacht naar buiten naar die film kijken waarvan jij denkt waardoor je geëmotioneerd wordt dan blijf je met je aandacht buiten jezelf,. Wij gaan leren op onze eigen manier hoeveel gouden sleutelmoment wij in ons leven kennen om te scheppen en dat zijn de moment waarin wij geëmotioneerd zijn. Dan ga ik naar het volgende schakeltje, emoties classificeren wij in twee groepen op de aarde, wij zeggen dat we positieve emoties zijn en dat we negatieve emoties zijn. Maar dat is niet zo, wij kennen alleen de negatieve emotie op basis van onze persoonlijke overtuigingen, dus onze persoonlijkheid spreekt hardop uit als wij zeggen van nee dat is een negatieve emotie, en dan vraag ik aan de ander ben jij dan ook angstig in die situatie, zegt de ander totaal niet, ik ken in die situatie geen angst, voor mij is dat juist iets onplezierigs. Vervalt gelijk de wet dat iets een negatieve emotie is of dat zo kunt noemen want voor de één is het dat wel en voor de ander is het dat niet. Er is een tijd geweest en die tijd is er eigenlijk nog steeds omdat tijd niet bestaat, maar ik druk het aards uit, waarin de mens waarin de mens, niet alleen van deze aarde, maar in allerlei lagen en in allerlei universa beschikt over een scheppend vermogen en dat scheppende vermogen is een volledig vrijheid van de emotionele krachten in het hart, en daar kent de mens geen angst, en daar kent de mens geen afwijzing, daar kent de mens geen voorkeur, en daar kent de mens ook geen kracht buiten zichzelf. Uitsluitend de kracht in zichzelf, de taal van het land van ooit. En op de aarde wordt de mens geterroriseerd door allerlei modellen buiten ons om te geloven dat het buiten ons is, wat wij waarnemen buiten ons is ook in ons aanwezig, dat de angst van een ander ook jouw angst wordt. Dat als jou wordt vertelt daar moet je niet heen hoor want daar kan een bomaanslag plaatsvinden dat dat externe beeld ook jou geïnstalleerd is en dat dat geïnstalleerde beeld jou gaat bepalen of je dat ook zou moeten volgen dat beeld. Eigenlijk wordt je uit je autonome kracht, je scheppingskracht geduwd. Je gaat volgen. Deze aarde is vol met die volgsystemen en het zit zo diep het zit in ons eigen prive leven. Het zit zo diep op het moment dat je ‘s morgens wakker wordt begint het eigenlijk al. Alles wat van buiten af naar binnen toe komt is in feite gewoon een installatie van een programma.

 

Nou ja en toen heb ik dus ook gedacht, als ik nu dood ga…dat is het grootste zwaard van Damocles. Het zit zo slim in elkaar, het hele sterven…het zit zo ontzettend slim in elkaar. De mensen zijn zo gekaderd en zo geprogrammeerd geraakt, dat op het moment dat je in een heel diep angstpunt raakt, dan komen er ook gevoelens in ons systeem die bijna oncontroleerbaar lijken, maar in feite zijn het heel heftige krachtvelden uit het morfogenetisch veld, die vertaald worden door inserties in ons metafysische brein, waardoor er een andere betekenis aan wordt gegeven. Wij hebben geen controle over ons emotionele bewustzijn. De wereld wordt niet voor niks in angsten en tekorten gebracht, in trauma’s en in oorlogen en de dagelijkse zorgen…hoe betaal ik nu de huur…het is toch bespottelijk als je er heel simpel over nadenkt, dat we daarmee bezig moeten zijn, hoe wij ons huis kunnen behouden…in plaats van dat wij als expanderend ras, als soort gaan onderzoeken hoe wij de aarde kunnen helen en dat wij voeding op geheel biologische manier weer tot ons nemen en verbouwen, dat we helemaal geen olie nodig hebben die uit de grond komt en als het zo nodig moet dat die olie ook van iedereen is en niet van een bepaalde maatschappij want het komt uit die aarde en dat je dat dan ook aanwend om terug te investeren in de samenleving, dus er spelen zóveel zaken…en heel veel mensen zien niet hoe groot het is om daar met elkaar over te spreken. We spreken niet alleen in woorden maar we spreken ook in energie hierover.

 

Angst…ik ga een paar rare dingen bevragen. Angst door tekort aan inzicht in kracht en creatie is angst in tekort aan inzicht in kracht en creatie. Is liefde zoals wij dit op dit moment ervaren een modus van ontkenning van de grotere werkelijkheid? Is liefde als dat zo zou zijn, daarmee een mogelijk instrument om bevrijding van het menselijk bewustzijn te voorkomen, uit te stellen?

Want liefde is een woord en achter het woord liefde zit een imméns gevoel. 

Maar stel je nou eens voor, doordat we zo uit het veld zijn geduwd van kracht en creatie, dat er een andere realiteit wordt ervaren door ons waardoor het gevoel van liefde wat we nu ervaren, een gevoel is, waardoor wij vanuit dát gevoel,  concluderen dat het andere gevoel…angst…dat we daar nou juist bij moeten blijven. Dan kun je zeggen dat dat stukje gevoel wat we nu ervaren en de overtuigingen die wij in ons dragen uit religies, spiritualiteit, of puur vanuit een atheïstische opvatting, dat kan ook…want dan heb je ook nog steeds met liefde te maken, dan hou je ook gewoon lekker van je kind. Dat dát stukje precies, de bevrijding van het grotere stuk, dat krachtveld…die 99% die uitgeschakeld is, wat wij dus als angst zien…dat wij dat juist niet durven te betreden. Hebben jullie wel eens gehoord van healers en mensen die zichzelf healen met donkere energie? En dat andersom vertaalt is dat eigenlijk helemaal niet zo, je kunt ook zeggen…er zijn mensen die durven het volledige potentieel van kracht te benutten.

 

En het is een grote omkeer in de mens, dat ze in onveilige zones durven navigeren, dat ze in angst-scenario’s de macht in zichzelf moet grijpen, niet over een ander, maar in zichzelf. Dat ze in de momenten van onzekerheid en angst leiding moet nemen om in dat moment van angst, van onzekerheid, finaal in evenwicht, zonder angst, de angst aan te kijken.

 

Daar wijken we niet voor nooit, never, nooit hè, als het echt om liefde gaat dan zijn we bereid om te sterven, daar gaan we voor, de liefde, maar als we in de angst zitten dan zijn we bereid om 10  stappen terug te doen en daar niets mee te maken willen hebben. Nu moeten we goed beseffen dat angst en liefde uit een totale bandbreedte komt van kracht. Er is dus geen angst en liefde, alleen de perceptie van de menselijke mind kent angst en liefde. De één heeft angst voor het ene en de andere voelt er liefde bij, conflict tussen beide kampen, wel of niet naar de lezing van Martijn gaan “nou ik niet”   ‘ik word er bang van” ik wil er niets mee te maken hebben dat is duistere energie, lucifer” en een ander is zeer geïnspireerd “ik voel hier alleen maar krachten, daar is waarheid aan de gang, misschien in een hele andere vorm, maar ik voel het, het is gewoon zo, er is iets. Dat is eigenlijk dezelfde  boodschap, twee verschillende velden komen in beweging, in de mensen zelf. De mens is nukkig, de mens op deze aarde is nukkig in die zin, ze wil niet de eigen angsten onder ogen komen, ze rent er voor weg, en dat begint van kinds af aan tot het moment hier. Zo’n 90% van onze emoties die wij ooit in ons leven hebben gevoeld, en bijvoorbeeld de emotie blijdschap dat is niet één waarde maar dat zijn allemaal verschillende differentiaties, je kunt op een hele andere manier blij zijn dan een week geleden. 90% van alle emoties die de mens ooit heeft gevoeld, die 90 % daarvan dat is niet doorvoeld, dat is afgewezen, weg, wegens angst, een angst, iets heftigs of misschien onzekerheid, dan gaan we het liever niet doen. Ga je die baan nemen, ja of nee. Ja maar ik verdien dan wel 300 euro minder maar het is wel de baan die ik wil maar ik doe het toch maar niet. Dus die emotie die daarachter ligt, die kracht, die ervaring, heb je dus niet ervaren. Alle angst, trauma etc. wat niet gevoeld wordt niet doorleefd wordt, waar mensen uit weg blijven, wordt opgeslagen in het fysieke lichaam, dus het fysieke lichaam is de informatiedrager van trauma, daarom worden de mensen zo ziek op deze aarde, dat is een ander, nog niet geautoriseerde kracht, en het innerlijk bewustzijn daar zit dus de warmte, de genegenheid en de liefde. Nu druk ik het uit als liefde maar dan is het vrije kracht.

 

Vraag wat angst is, daar geef ik verschillende workshop dagen in om dat duidelijk te krijgen in jezelf, om de betekenis van angst er af te halen, want angst is niets anders dan scheppingskracht, alleen het is een anders geïnterpreteerde emotioneel veld. Dat is wat er gebeurt. Want iemand die helemaal niet bang is voor het één en de ander is er hartstikke bang voor dan zou je kunnen zeggen dat die situatie gelijk is aan elkaar, dan kun je zeggen dat als je angst kunt doorgronden, en dat is mogelijk met je bewustzijn, je kunt dus angst opruimen, want observatie brengt beweging in je bewustzijn, dus ook in de softwarematige programma’s die in het fysieke lichaam geprogrammeerd zitten, dan kun je met je bewustzijn, kun je angst de betekenis, de classificatie die daar onder ligt, kun je loskoppelen, je kunt het aanraken er komt beweging in het ebt weg, dan komt het krachtveld onder de angst wat eigenlijk wordt misbruikt, gebruikt en afgepleisterd door inzicht tekort, dat komt vrij en wordt een fundamentele scheppende kracht weer van jezelf. Dus angst wordt gebruikt, daarom wordt deze wereld ook gedomineerd in een angst, want we hebben heel veel afgeleerd terwijl we nu met z’n allen aan het leren zijn dat we de angst mogen loslaten, de kracht onder angst, de emotie onder angst is scheppingsenergie. Sterker nog, om contact te leggen, weer vanuit je werkelijke zelf, in jezelf, je ware zelf, dus dan ga je buiten je persoonlijkheid om dat kan, kun je een command geven als schepperwezen om contact in dat moment te krijgen. Je kunt dagenlang gaan zitten in een graancirkels in afwachting van ufo’s, maar je kunt ook werkelijk vanuit je eigen kracht, helemaal in jezelf, kun jij dat laten ontstaan. Dan pak je dus het eigen penseel op het eigen papier en dan schilder je uit je eigen creatiekracht, gebaseerd op je emoties, en dat doe je met de kracht van angst, want de betekenis moet er eerst af, kun je precies dat doen waar andere mensen over fantaseren.

Alles waar je zelf geen eigenaarschap in claimt, wat je overkomt, zorgt voor een verstoring in vormen.

 

Gemoedstoestand

Alles, je kunt alles vastpakken, aanpakken, want uiteindelijk is alles een gemoedstoestand. Het zijn allemaal gemoedstoestanden, en depressie, wat noemde je ook meer – somberheid.

Wat is somberheid? Niet om te definiëren, maar het is een gevoel, eh? Het is een gemoedstoestand. Daar gebeurt iets, en dat is alleen maar energie, wat ons heel erg kan besturen en bestuurt ons ook. Dus je kunt uit die somberheid komen door in je hoofd te zijn en de tijd te nemen om daar te blijven. Blijf je bewust, dat je daar bent, daar zit ie. Je moet DAAR zijn, dus niet … en is ook meten, alert zijn: hey, ik ben uit mijn concentratie, weer terug! Dit klinkt heel simpel, maar het is echt gigantisch pittig. Even in het begin in onze mind is het zo pittig om daar te zijn, en toch is het precies waar het om gaat. Zo veel mensen die zeggen: ja, ik heb het een paar keer gedaan, het lukte en dan lukte het me niet en dan doe je het niet. Het is namelijk een ongeschreven wet: wij kunnen onze eigen gemoedstoestand zo – hop – omdraaien. Het kan. Maar ja, dan komt iemand anders en die gaat nog een schepje bovenop doen. Of er wordt er iets tegen jou gezegd, waardoor je in de lijn wordt gezet van de gedachte van de ander, en dan ga je daar weer op aanhaken. Dus dat is heel… het is niet alleen dit, het is een heel orkest, wat eromheen speelt en dan gaat de telefoon ook nog, en dan belt iemand op, wordt er iets afgezegd, waar je op verheugd hebt. En dan komt dit ook weer bij, en dan zijn de gedachten even weg van somberheid, waar je dus mee aan het werken was, wat misschien opgelost wordt en dan komen alle andere gebeurtenissen. Zo werkt het, het geheel wat eens om je heen afspeelt, moet je in beeld brengen, goed alert zijn.

 

Er is iets, of dat een gemoedstoestand is of het is een fysieke pijn, of het is een verdriet of wat dan ook, het is allemaal informatie. Dus, op het moment, dat jij daarmee te maken hebt, voel je in je systeem, het systeem is je lichaam, in je hoofd, voel je ook wat ermee aan de hand is. Dus je voelt in je lichaam wat er gaande is, je lichaam is informatie. Dus als je kijkt, naar bij voorbeeld, somberheid, het woord somberheid in het nu, je voelt je lichaam, je bent aanwezig in je hoofd, daar ga je, terwijl je aanwezig bent in je hoofd, ga je kijken, waarnemen, ervaren, wat het ook is, welk woord je wil geven, naar die somberheid. Nou, als het zich in het nu afspeelt, dan kun je hem gewoon voelen, want het is immers nu. Dan is het alleen maar nodig om aanwezig te blijven in het hoofd en te voelen, je focus te houden in je hoofd op het gevoel wat er is, want dat wordt neurologisch eigenlijk vertaald. Dat is het enige wat je doet. Daarbij geen verwachtingen scheppen, je zet daar iets anders voor in de plaats, de situatie, die evenwichtig is, dat kan dat je gewoon een wandeling maakt in het bos. Dat is een beeld, dat niet bij nu hoort, maar dat voeg je in het nu door het nu te zien, ja? En daarbij laat je het los. Dan is het niet altijd zo, dat het gevoel direct weg is, omdat dat weet je niet, waar het aan gelinkt is, maar het kan zijn – het is bijna altijd zo – het is gelinkt aan alle andere gebeurtenissen. Als jij als een kind altijd hebt gehoord, dat je daar niet goed in bent en dat mag je niet, en zus niet en zo niet, dan is dat uiteindelijk een resultaat is een soort minderwaardigheidscomplex, zou kunnen, eh? Een complex, dat je niet goed genoeg bent en zo, maar dan kun je ook in dat moment naar dat gevoel, als je daar gaat kijken in jezelf wat je ervaart en het is niet direct in beweging, zul je dus naar andere gevoelens moeten gaan kijken, die daar ook bij spelen. Dus je moet denken, wat voel je nog meer bij je somberheid, het is niet je enige gemoedstoestand op dit moment. Juist. Nou dat was een lange zin.

 

Vraag: Je had het net over emoties zoals liefde en woede, maar bv moedeloosheid is dat ook een deel van die scheppingskracht of is dat iets anders.

Martijn: Dat is een ervaring die jij hebt in je lichaam. Dus je ervaart ontmoediging, ervaart pijn, al dat soort zaken, dat ervaar je dus, dat is er dus ook wel, dat is allemaal gebaseerd op trauma van het model waar je in zit. En dat model waar je in zit is eigenlijk het programma dat je niet tot uiting mag komen. En dat je niet tot uiting kunt komen omdat je lichaam gelimiteerd is. Dus al die gevoelens die er dus zijn, die moet je dus schijnbaar onderdrukken op deze planeet, omdat je moet positief zijn…..ga maar lekker met meditatiegroepen dan kom je weer terug in jezelf…..terugkomen in jezelf kom je alleen als je een grote houten balk pakt, 5 grote kratten op elkaar stapelt…en ze helemaal plat slaat! Dán is het eruit. Wat is er dan uit, dan is de spanning in je cellen, die dus binnen gekomen zijn door je emotionele bewustzijn, die gaan eruit. De cellen dat zijn zenders en ontvangers, het intelligentiesysteem van het lichaam. Als jij niet mag zijn met je liefde, met je kracht en dat altijd maar moet inhouden dan gaan die cellen gaan een andere frequentie aannemen, die geometrie van die cellen kun je zien, net als met waterkristallen, dan gaan ze verbreken, dan geven ze de informatie niet meer aan elkaar door…. zuiver, dan wordt je lichaam eigenlijk een corrupt systeem als informatiedrager. Dus je systeem geeft de informatie niet meer juist door. Als je geen liefde ontvangt of als je geen liefde kunt uiten, dat geeft dezelfde verstoring als dat je je agressie, boosheid en frustratie niet mag uiten. Dus…ik weet niet of iemand nog een paar kratten heeft….(lach)

Het is allemaal belangrijk, weet je hoeveel mensen op deze planeet op deze wereld niet hun gevoel mogen uiten, zowel niet vanuit de liefde, wat voor rede daar ook voor zou moeten zijn, maar ook vanwege frustratie en pijn, je moet maar in het gareel lopen..…

 

Wat je daar aan kunt doen, door te zeggen, laat maar gewoon toe…laat maar gebeuren. Maar het is heel belangrijk om inzicht te krijgen in wat er gebeurt. En wat er gebeurt is dat je uiting geeft aan je gevoel….dat je neurologisch je gaat reageren…emotie, alles heeft met elkaar te maken, het gebeurt vanuit ons lymfekliersysteem… en lymfeklieren geven energie/ stoffen door, waardoor we ons voelen zoals we ons voelen, je gemoedstoestand verandert. Ons lymfeklierstelsel reageert op neuronen in ons centraal zenuwstelsel. En als je deze stappen helemaal terug draait op een paar daarvoor…als je gaat huilen, dat is een uiting…we denken dan dat we huilen en we huilen dus ook, maar wat er vrijkomt, is dat er een enorme informatie databank op gang is. Dus er is iets in jou bezig, waarvan je kunt zeggen als je er helemaal in gaat zitten…dat er 10 jaar geleden iets in je leven is gebeurd…en je gaat in therapie en je dacht dat het opgelost was en dan kom je bij een therapeut die zegt…jaaaa, daar zit nog wel degelijk wat…Dat kan natuurlijk zo zijn, maar het hoeft helemaal niet zo te zijn. Er is iets in ons systeem die voortdurend, juist in deze tijd, aan het activeren is. Dus op het moment dat je daar inzicht in gaat brengen, dat je gaat kijken van…oké…ik denk en ik voel ook dat ik huil en ik heb besef en ik heb inzicht in mezelf, dat er iets heel diep fundamenteels aan de gang is en je gaat daar met je aandacht naar toe, daar ligt de aandacht…aandacht is energie, dan kun je ook achterhalen voor jezelf wat het is. Zonder dat je het in je hoofd hoeft te weten. Ga er gewoon met je aandacht heen, we kunnen namelijk zelf alles opruimen.

 

Maar elke ontmoediging en het feit dat je ervaart dat je überhaupt ontmoediging in jezelf voelt, is een versteviging van datgene waar je mee bezig bent. Nu stel je eens voor dat je niet in de gaten hebt dat het een ontmoediging is, dan kan je…prrrrrr… zo onderuit gaan. En dan wil dat nog niks zeggen want dan kun je na verloop van tijd er nog uitkomen, maar de mensheid collectief gezien zit in een bewustzijnsveld naar beneden. Dus die raken steeds verder afgestompt. Terwijl daarin een groep is die steeds meer bewust wordt, zich open durft te stellen, accepteert dat zaken gebeuren zoals ze gebeuren…dus geen wrijving daarin legt en als je dan een ontmoediging ervaart en herkent dat het een ontmoediging is, dan is dat een versteviging in het bewustzijnsveld. Dus laat ik het zo zeggen, in feite zijn het allemaal cadeautjes maar het voelt vaak niet zo. Gewoon een strik erom heen doe en zeggen…yes! Ik kan er nu nog niet blij om zijn maar ik weet één ding, er komt een moment dat ik heel erg die blijdschap kan ervaren.

Maar ik herken ook het moment waarin een ontmoediging ligt dat ik met de voet op het gaspedaal ga staan, want op het moment dat ik in een ontmoediging kom of in een gevoel wat daar bij aansluit, dan ga ik bewust uit dat gevoel weg, dus ik ga bewust een wandeling maken in het bos en ik ga bewust of in mijn tuin iets doen, ik ga juist het tegenovergestelde doen als wat er bij mij binnenkomt. En dat vraagt ook moed omdat je energie die je er moet brengen en vaak is je mind of verstand overtuigt van het feit dat je energie op is, maar dat is niet zo… want wij zijn ongelimiteerde wezens! Het enige wat je hoeft te besluiten dat we er een andere actie in nemen en het ook doen! En de mensheid wordt gedomineerd om uit de actie gehaald te worden.

 

Fantasie/zoogdierenbrein

Kwantumfysica vertelt ons dat aandacht naar onszelf, aandacht naar de wereld, informatie in beweging zet. Een van de grootste dingen, die niet begrepen wordt onder andere door mens in deze werkelijkheid ook is wat fantasie is. Wordt niet gesnapt door andere cyborg beschavingen. Want de fantasie brengt emoties tot leven. Voorstellingsvermogen brengt emotionele velden in beweging. Als je ergens over fantaseert dan kun je een heel diep gevoel van krijgen. Fantaseer je over een heerlijke vakantie, dan voel je ahh! – interessant is dat, kan ons twee duizend euro besparen. Het is echt zo. Hoe kan het dat je met zo veel gevoelens binnen in zo een situatie zo – tjoek – kunt zitten? Als een andere tegen je zegt: “Als je zo doorgaat, gebeurt dat en dat met je”. Bam – je zit daarin. Wat gebeurt hier? Dit vermogen van het overschrijven van je eigen bewustzijn door een andere of door jezelf, dat fantasie-gedeelte instructies geven, dat behoeft aandacht. Er is iets in de mens, dat ze met fantasie-gedachte emoties in beweging kan zetten. En door middel van emoties in beweging te zetten, kun ze dingen veranderen in eigen brein.

 

Mensen verwarren fantasie met hoop. Hoop komt uit het hoofd, fantasie komt uit het hart. Als je echt gaat fantaseren, voel je het in je hart, dan voel je het binnenin. Als ik naar de televisie kijk en er gebeurt daar iets, wat mij heel diep raakt, dan gaat een golf door mij heen van verbondenheid met mensen die daar iets meemaken op de tv, en dan voel ik dat, terwijl ik daarnaar kijk, voel ik mijn fantasievermogen voel ik in beweging, in mijn fantasie zie ik het andere en voel ik het andere. Wat er dus eigenlijk het tegenovergestelde is met de situatie waarin de mensen in zitten. Ik voel hem en dat gevoel, die fantasie, dat het dan is, die zet ik om, het effectueert in een verandering. Daarom worden we geacht “mind-wezens” te zijn, we moeten denken, denken, denken en niet fantaseren

 

Het brein, de neocortex, het gedeelte van het zoogdierenbrein, is daar veroorzaakt of eigenlijk creëert …empathie…intellect, taal, communiceren, communiceren ook met klank…met liefde als je zegt. Ik hou van jou lieverd, kom maar…dan voelt dat empathisch. Of als je zegt…ik hou van jou lieverd, kom maar (met een ongevoelige robotstem)….de taal is verbonden aan emotie.

Daarom zijn de woorden, waar ik heel veel mee aan het stoeien ben, zijn de woorden zo belangrijk om de emotie die erachter ligt, om die in beweging te brengen, de betekenis van de emotie. Dat deel van het zoogdierencomplex heeft te maken met fantasie…fantaseren. Imagination….je staat in gedachten op het podium en je danst en zingt voor 40.000 mensen met je koptelefoon op, je hart gaat sneller kloppen, je voelt de energie van iets wat zich niet in de fysieke werkelijkheid afspeelt en je hele neurologische systeem ervaar het, je vóelt het.

Dat zit in het zoogdierenbrein: creatie, lekker tekenen, kunstzinnig zijn, niet weten wat je doet maar het mooiste ontstaat eruit. Dat is oorspronkelijk het leven. Niet weten wat je doet, je ervaart het en je geniet! Spiritualiteit, bewustzijn, ethisch besef van binnen…van wat je wel of niet doet of waar je een ander in betrekt of buiten laat, dat hoort allemaal onder andere bij het zoogdierengedeelte.

Dan heb je ook een reptiliaanse complex, in het midden van het hoofd…van onze hersenen en zorgt voor de volgende instinctieve gedragspatronen: overlevingsdrang…moet overleven, moed, agressie, verdediging van bezit en territorium…dus sociale hiërarchie…komt voort uit het reptiliaanse gedeelte van het brein, de instincten, repetitief en ritueel gedrag, aanvallen, vluchten, seksualiteit, seksualiteit…in eerste instantie komt voort uit het reptiliaanse brein.

Het is een drift die voortkomt uit het reptiliaanse gedeelte en dan komt het…het gevolg van het uitvoeren van die drift…als je die kunt verplaatsen, dan kun je dus de drift van de seksualiteit kun je ervaren in het zoogdierencomplex waardoor het een spirituele ervaring wordt. En waarbij je het gevoel van de seksualiteit dus weer terug kunt halen in het scheppingsbewustzijn, waardoor jou middelste gedeelte van jou brein, creatie kan ervaren en letterlijk kan seksualiteit daarmee zoveel emoties oproepen in jou bewustzijn dat je daardoor een enórme upgrade kan brengen in het moment zelfs van het orgasme, wat we in de seksualiteit zo benoemen, dat is de  opperste staat van schepping, dat je in dat moment zoveel invloed op je realiteit en je fysieke werkelijkheid dat je daarmee alles kan herschrijven. Wat er gebeurt…een orgasme overkomt de mens. Dat komt omdat het als een instinct wordt ervaren. Het gevoel van een orgasme als je dat 1000 keer vergroot, dat is het gevoel van een orgasme x 1000, is de volledige status van de mens als scheppers…voortdurend. Waarin we dus niet in de situatie van een orgasme verkeren, maar in een superstatus van bewustzijn.

 

En dat is, denk ik, als wij het hebben over de diepste emoties, de kracht van liefde, moeten we onszelf bevrijden uit de mind en dat kunnen wij niet, want de mind is te sterk. Dus wat wij wel kunnen is onszelf maximaal in onze emoties durven ervaren. En dan niet alleen de emoties, waar wij ons lekker bij voelen, want dat is de verdieping van de spiritualiteit, we moeten gaan kijken van welke emoties dragen wij in ons, waar wij niet naar durven kijken, en daar kan ik niet bij komen, dus ik moet kijken, wat is in mijn leven wat niet goed gaat, wat loopt hier niet. Dus die richtingen moet ja alle twee in gaan: wat is goed, wat loopt er, wat loopt er niet. Je moet leiding nemen in je eigen boordcomputersysteem.

Bron: martijnvanstaveren.nl en earth-matters.nl

Related Articles

Responses