Staatssecretaris Mona Keizer openlijk over verband tussen 5G en crowd control

(Earth Matters) Staatssecretaris Mona Keizer legt tijdens het debat over 5G een duidelijk verband tussen 5G en crowd control. Een zeer geavanceerd elektromagnetisch mind control wapen dat als noodzaak voor 5G openlijk in de tweede kamer belicht wordt.

5G biedt veel meer mogelijkheden dan de meeste mensen tot nu toe voor mogelijk houden. Daaronder zijn opties die direct toepasbaar zijn en uitermate verontrustend. De technieken hiervoor zijn uitgebreid getest en liggen te popelen om gebruikt te worden op gebruik door overheden en bedrijven.

Mona Keijzer (staatssecretaris EZK) over 5G en de inzet van crowd control

(versie zonder toegevoegde beelden)

Volgens Dr Horton gaat Crowd control vele malen verder dan het onder controle houden van demonstranten. Ze zegt dat het bijvoorbeeld mogelijk is om met door de huid opgenomen nano chips (die onder meer in chemtrails zitten) in combinatie met 5G mensen precies te laten doen en zelfs te laten denken wat er in geprogrammeerd wordt. Dr Horton legt uit waarom 5G een bedekt wapensysteem is dat zelfs dodelijk kan zijn.

[Voor Nederlandse ondertiteling: Klik op instellingen, vertalingen, automatisch vertalen en dan Nederlands]

Volgens Horton is er al meer dan 100 jaar onderzoek aan besteed om een mens compleet te hacken en lukt dat prima vandaag de dag. Het wordt volgens de doctor heimelijk toegepast. Mensen met implantaten krijgen dan een netwerk op het lichaam aangelegd, een body area network (BAN).

Hiermee kunnen willekeurige mensen niet alleen pijn toegediend krijgen, maar ook volledig bestuurd worden. Dat kan levenslang omdat deze chips in het menselijk lichaam zitten. Nanonetwerken zijn onder de huid geïnstalleerd.

Met dit elektromagnetische wapen kun je mensen in hun huis aanvallen vanaf grote afstand zonder een enkel spoor achter te laten. Mensen kunnen op deze manier allerlei ernstige chronische of dodelijke ziekten oplopen en langzamer of sneller sterven. In de volgende video gaat ze er meer in detail op in.

In het boek ‘Global brainchip and mesogens’ van Dr. Hildegarde Staninger vind je nog meer info over dit onderwerp.

[Voor Nederlandse ondertiteling: Klik op instellingen, vertalingen, automatisch vertalen en dan Nederlands]

Dr Katherine Horton is in Oxford opgeleid als deeltjesnatuurkundige en systeemanalist. Ze behaalde een Master of Physics en een doctoraat in deeltjesfysica.

Als natuurkundige werkte ze bij het Duitse Electronsynchrotron DESY in Hamburg, bij at CERN in Geneve werkte ze aan de Large Hadron Collider. Nucleaire fysica en deeltjesfysica doceerde ze aan het Hertford College, University of Oxford.

Als wetenschapper heeft ze ook tegenwerking ondervonden, deze zijn nauwgezet gedocumenteerd en terug te vinden op deze site. Via deze link vind je nog meer info over haar.

De introductie van 5G is volgens Horton en vele andere wetenschappers dé aanvulling op een controle systeem van de mensheid dat zijn gelijke in onze geschiedenis niet kent.

Hoewel zeer onwenselijk moeten we durven inzien dat 5G niet een nieuwe bedreiging is, maar eerder een kers op de taart. Iedereen in het publieke domein kan weten dat deze technieken al volledig operationeel zijn. Kijk bijvoorbeeld alleen al naar wat DARPA vrij heeft gegeven, welke patenten er zijn, waar de CIA openlijk over is, de lijst is eindeloos en veelal bekend voor de gemiddelde Earth Matters lezer.

Welkom in het tijdperk waarbij het denken van de mens (bijna volledig) is overgenomen…

Hoe weet jij dat jouw gedachten echt van jezelf zijn? Serieus?!

Bron: Earth Matters

Related Articles

Responses